Brug rester fra julemiddagen: Kinesiske pandekager med rødkål og and

Står du med rester af and, som du godt kunne tænke dig at bruge på en ny måde, er hjælpen her.

Har du lyst til at prøve en utraditionel opskrift med and, er muligheden lige her.

Anden bliver i denne opskrift vendt sammen med hoisin sauce, serveret på lækre, hjemmelavede kinesiske pandekager med citron-marineret rødkål.

Hoisin sauce er den kinesiske udgave af barbeque og smager både sødt, krydret og salt. Når det bliver kombineret med den sprøde, syrlige rødkål og de lune, hjemmelavede pandekager går smagen op i en højere enhed.

I opskriften er der brugt confiteret and (and tilberedt i andefedt), men rester fra helstegt and kan også sagtens bruges.

Få opskriften ved at klikke på linket nedenfor:

https://www.dr.dk/mad/opskrift/kinesiske-pandekager-med-and-i-hoisin-sauce-og-rodkal