Flødekage på 5 minutter: Lav lynudgaven af Bagedyst-mesterværket

Er du hverken konditor eller Bagedyst-Kirsten, så er flødekager noget, man køber. Derfor viser Micki Cheng dig et smart fif.

Flødekager er ofte noget, man associerer med konditorarbejde og kunstnerisk finesse.

Af samme grund er det i højere grad noget, man køber, end noget man selv fremstiller. Men det er der ikke så meget grund til.

Deltagerne i sæsonpremieren på DR1-programmet 'Den store bagedyst 2017' skulle fremstille deres flødekager som en del af Mesterværks-disciplinen. Det var Kirsten, der løb med Mesterbager-forklædet for sin marengs-flødekage.

Micki Cheng er gået i tænkeboks, og her viser han en superlet marengs-flødekage med hindbærskum og friske bær. Den er fiks, smuk og ultranem, hvis du får flere gæster på besøg.

God fornøjelse!

https://www.dr.dk/mad/opskrift/nemt-med-micki-flodekage