Imponér brunchgæsterne: Sådan laver du hollandaise til eggs benedict

Pocherede æg med hollandaisesauce er en perfekt måde at indlede weekenden på. Her får du kok Adam Aamanns guide til at lave eggs benedict.

- Æggeblommer og smør. Det smager bare fantastisk sammen.

Så enkelt beskriver kok og vært på DR1-programmet 'Madmagasinet' Adam Aamann, hvorfor han er vild med den amerikanske brunch- og morgenmadsklassiker eggs benedict.

Retten består af en engelsk muffin - som dog godt kan erstattes af toastbrød - serveret med skinke, pocheret æg og hollandaisesauce.

Og hvorfor ikke benytte weekenden til at lave retten selv? Det kræver lidt arbejde, men resultatet er det hele værd.

Med Adam Aamanns opskrift bliver du guidet godt igennem, og i videoen i toppen af artiklen forklarer han udførligt, hvordan man laver den til tider lidt drilske hollandaisesauce. Opskriften kan du klikke dig frem til herunder.

God fornøjelse og god appetit!

https://www.dr.dk/mad/opskrift/aeg-benedict-og-aeg-florentine-med-engelske-muffins