Julesnack: Lær at lave puffede flæskesvær

Du behøver ikke at lave en hel flæskesteg for at få sprøde flæskesvær

Det er svært at opridse fremgangsmåden på disse flæskesvær uden at skræmme folk væk.

De sprøde snacks består nemlig af stegt svinehud. De er til gengæld luftigere og har mindre fedt end de traditionelle flæskesvær.

Det kræver en smule forberedelse, men de puffede flæskesvær er nemme at lave.

God snack til julefrokosten

Du kan lave forberedelserne i forvejen, da svinehuden i tørret tilstand kan holde sig flere dage i lufttæt emballage.

Flæskesværene kan fungere som en sjov snack til julefrokosten.

Alternativt kan man også bruge disse som sprøde svær, hvis man laver sin flæskesteg sous vide (vakuumpakket og tilberedt ved lav temperatur i vandbad).

Flæskesvær kommer traditionelt fra flæskestegen, men i denne opskrift, handler det kun om de (puffede) sprøde svær.

Opskrift:

https://www.dr.dk/mad/opskrift/puffede-flaeskesvaer