Selv om 2020 ikke har budt på særlig mange internationale konkurrencer og europamesterskaber, så er der et ganske særligt EM, som faktisk bliver afholdt i disse dage.
I dag og i morgen er et udvalg af Europas dygtigste kokke nemlig samlet i Estlands hovedstad Tallinn.
De skal dyste i mesterskabet 'Bocuse d'Or Europe' - det uofficielle EM for kokke.
Selvom man måske kan fristes til at tænke, at det vel bare en flok mennesker, der står og anretter avanceret mad til et heldigt dommerpanel, så kan man godt tro om.
Konkurrencen foregår som alt andet elitesport. Deltagerne har trænet i månedsvis, og havde det ikke været for corona-pandemien, ville den bliver afholdt med et larmende og hujende publikum, der ville være en håndboldkamp værdig.
En af dem, der skal stå i køkkenet er Magnus Rosendahl. Du har nok ikke hørt om ham, for Magnus Rosendahl er ikke en kendt Michelin-kok, men en 21-årig kokkelev fra Kastrup.
En almindelig kokkeelev er han dog ikke. Trods sin unge alder har han allerede nu deltaget i VM i erhvervsfærdigheder, World Skills, og i begyndelsen af året blev han headhuntet til at stille op i Bocuse d'Or som højre hånd for Estlands kandidat.
Vi fulgte med Magnus Rosendahl i køkkenet på hans læreplads, restauranten Kokkeriet i København, en sommerdag inden han drog på træningsophold i Estland.
