Det er koldt. Mørkt. Lidt trist.
Efteråret er over os, og energiniveauet er ikke, hvad det har været. Det, der er tilbage, bliver måske ikke ligefrem brugt i køkkenet.
Men det behøver ikke at afholde dig fra at peppe de kolde, bitre måneder op med brandvarme, sprøde butterdejssnacks fyldt til randen med sæsonens søde, fuldmodne æbler.
Denne uge stod på eksotiske smage og en sej kamp med butterdejens mange lag i ’Den store bagedyst 2017’.
Inspireret af deltagernes bagværk kaster Micki Cheng sig ud i en lynversion af en butterdejshapser i form af såkaldte æblelommer, som kan varme dig i efterårskulden og forsøde tilværelsen.
Og her behøver du hverken at bekymre dig om dejens lag eller om at bruge for meget tid og energi i køkkenet. Det tager nemlig kun et øjeblik.
Velbekomme!
Nemt med Micki: Bagedyst edition
- •
Dessert- og bageentusiast Micki Cheng snyder i forvejen. Ugentligt viser han en pærelet udgave af en kage eller andet bagværk fra 'Den store bagedyst'.
- •
Her bliver der snydt, hacket og åbnet poser til den store guldmedalje. Eller Mesterbager-forklæde.
https://www.dr.dk/mad/opskrift/nemt-med-micki-sode-sprode-aeblelommer