Nytårs-snack: Friterede risottokugler med torsk

Er du på udkig efter en sprød og usædvanlig lækker nytårs appetizer? Så behøver du ikke lede længere.

Lækre, sprøde kugler lavet af panerede risottokugler med torsk.

En cremet, smagfuld risotto går man bare ikke galt i byen med. Men det gør man altså heller ikke med disse risottokugler, som ovenikøbet er nemme at lave.

Risottokuglerne kan bruges som nytårsappetizer eller -forret, eventuelt serveret med en frisk dild/citron dip til.

Udover at risottokuglerne er virkelig lækre, er de praktiske i form af, at man kan lave risottoen 1-2 dage i forvejen, da risottoen skal være kold, før den kan trilles til kugler. Stort bonus på en travl nytårsaftensdag!

I risottoen er der brugt torsk, men den kan sagtens udskiftes med andet fisk, bacon eller helt udelades.

Klik på nedenstående link, for at få opskriften:

https://www.dr.dk/mad/opskrift/fritede-risotto-kugler-med-torsk