Test TMTT

Amerikanske The Strokes

Amerikanske The Strokes tog hele verden med storm, da de tilbage i 2001 udgav det noget nær perfekte debutalbum "Is this it".

Med garagerocken som redskab kilede bandet med Julian Casablancas i front sig forevigt ind i hjerterne på rockglade teenagere i 00'erne og gav en ellers halvdød rockscene en ny, tiltrængt hjerterytme.

Det hele peaker på cringe-niveau, da han begynder at sige de ord, han kan på dansk, og foran en hel Orange Scene siger "krakkemut".

SEBASTIAN SAXTON, VÆRT PÅ P6 BEAT

Derfor kan man vist roligt betegne det som et fald fra tinderne, da The Strokes i går spillede på Orange Scene på Roskilde Festivals sidste dag.

Under overskriften "Historisk nedsmeltning: The Strokes var en skandale på Roskilde Festival" giver blandt andet Soundvenue koncerten én stjerne. Det samme gør også Gaffa og BT - sidstnævnte skriver: "The Strokes ødelagde afslutningen på Roskilde Festival 2022".

Lidt bedre går det hos Ekstra Bladet, Politiken og Berlingske, hvor koncerten sniger sig op på tre stjerner, men man er fortsat ikke i tvivl om, at rocklegenderne ikke bare skuffede, men skuffede gevaldigt.

En af dem, der var til stede under The Strokes-koncerten i går, var vært på P6 Beat Sebastian Saxton. Han beretter om en koncert, der minut for minut faldt fra hinanden.

- De går jo 30 minutter for sent på, men de kommer ind på en vanlig stilet måde, hvor man når at tænke: Nu skal jeg være vidne til ikoniske The Strokes.

- Men da de begynder at spille musik, falder det fra hinanden. Rent musikalsk var det virkelig dårligt, siger Sebastian Saxton.