Hvis man tror, festival betyder lunken øl og slatten fast-food, så har man aldrig været på Northside.
For når gæsterne træder ind på pladsen for den aarhusianske festival, kan de dagen igennem skylle østers og kaviar ned med boblende champagne, gå på brætsspilscafe, eller spise med dug på bordet hos en af festivalens finere restauranter.
Vil man lave maden selv, er der mulighed for at stege pandekager over bål, og længes man efter duften af tobak, skal man ikke gå langt, for at finde en rom- og cigarbar med lædersofaer til at slynge sig i.
En af dem, der har rigtig travlt i år, er Blue Oysters Bar, som sælger østers og ægte kaviar for tredje år i streg på Northside. Her oplever bodens indehaver, Martin Clausen, at mange gæster kommer for at få et alternativ til de mere klassiske festivalboder.
- Men østers er jo også forebyggende mod tømmermænd og er fyldt med vitaminer og mineraler, siger Martin Clausen.
Har man brug for afveksling fra koncerter og kulinariske oplevelser, er der som noget nyt i år åbnet en spilcafe for festivalens gæster. Her kan dystes i alt fra smidighed i Twister til paratviden i Bezzerwizzer.
Og så kan man jo altid konkurrere om en White Russian fra festivalens cocktailbar, fortæller festivalgæst Ditte Fredensborg. Hun ser spilcafeen som en god social aktivitet.
- Det er med til at ryste folk sammen, at man lige kan dyste i et spil, før man skal ud og danse og synge med til musikken, siger hun.




