Christian Cherry: 'Mange ting opstår impulsivt, når vi er ude med vejrbilen'

DR Vejret har netop afrundet seks ugers øhop i de danske farvande. Se videoen fra Ærø, hvor vejrvært Christian Cherry fortæller, hvordan det er og har været.

Denne sommer har DR Vejret draget ud i det danske sommerland. I seks uger har ’Vores Vejr’ rejst fra Mors i Limfjorden til Ærø i det Sydfynske Øhav. Meget er foregået til søs og ved vandet, og DR’s karakteristiske blå vejrbil har haft tre værter med undervejs: Christian Cherry, Mikael Jarnvig og Søren Jacobsen.

Det sommerlige Danmark har budt på fantastiske oplevelser – med stop på Mors, Fanø, Læsø, Møn, Samsø og til sidst Ærø, hvor Christian Cherry befinder sig i videoen. Han fortæller blandt andet, at der opstår utroligt mange impulsive historier, når DR Vejret er på farten, ligesom han beretter, at han også selv får utroligt mange gode minder med hjem, fordi vejrredaktionen både sover, spiser og arbejder sammen. I år har mange danskere valgt at holde deres ferie i Danmark i stedet for udlandet. Dem har DR Vejret været ude at møde. DR har en central ambition om at spejle alle egne af landet, og her spiller ’Vores Vejr’ en vigtig rolle i at vise det Danmark, vi bor i, men ikke nødvendigvis kender så godt. Vejret er jo – på godt og ondt – noget, vi i den grad er fælles om og samles omkring i Danmark.

Facebook
Twitter