DR Midt & Vest får ny chef

DR har udnævnt Inge Borggaard som ny distriktschef for DR Midt & Vest. Efter flere års arbejde med ledelse og kommunikation uden for DR, vender hun nu tilbage til redaktionen i Holstebro, hvor hun tidligere har arbejdet som journalist.

Inge Borggaard bliver ny distriktschef for DR Midt & Vest fra den 1. januar 2023. (Foto: © (privatfoto))

Det bliver 47-årige Inge Borggaard, som fra den 1. januar 2023 skal stå i spidsen for DR Midt & Vest. Inge Borggaard skal blandt andet fokusere på at udvikle DR Midt & Vest til en digital medievirkelighed og samtidig sikre, at der er masser af stærke nyhedstilbud fra regionen til lytterne på Danmarks største radiokanal, P4 og i tv.

Om valget af den nye distriktschef siger Mads Vesterby Damm, der er ledende redaktionschef for indland og distrikter i DR Nyheder:

- DR er i fuld gang med at transformere sig til en fuldt ud digital public service-virksomhed. Og til den transformation har vi brug for dygtige og erfarne ledere, som evner at balancere mellem, at vi fortsat har stærke nyhedsprodukter på flow – men også forstår, at vi skal udvikle os i en digital medievirkelighed. Derfor er jeg ekstremt glad for, at det er lykkedes os at tiltrække en så erfaren mediechef, som Inge Borggaard til at lede og udvikle vores vigtige redaktion i Holstebro.

Det er blandt andet Inge Borggaards store erfaring fra mediebranchen og hendes stærke lederegenskaber, der gør Inge til det helt rigtige valg, som chef for DR Midt & Vest, fortsætter Mads Vesterby Damm:

- Jeg ved, at Inge har stor tiltro til de planer og ambitioner, vi har for DR´s distrikter, som hviler på DR´s overordnede strategi. Desuden er Inge en stærk og ordentlig leder med stort kendskab til flere sider af mediebranchen, og jeg glæder mig til at hun får mulighed for at bringe sin store erfaring i spil i DR.

Fagkoordinator og Flyvevåbnet

Inge Borggaard kommer til DR Midt & Vest med en baggrund som journalist hos både TV 2 og DR, mens hun i de seneste år har arbejdet som kunde- og kommunikationschef hos Energi Viborg. Tidligere er Inge Borggaards karrierevej blandt andet gået forbi virksomheden Mercantec og Flyvevåbnet – begge steder som kommunikationschef. Undervejs er det også blevet til en periode som fagkoordinator på kommunikationsuddannelsen hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

- Efter i mange år at have arbejde med ledelse og kommunikation i flere brancher uden for DR, så er det utroligt spændende for mig at vende tilbage til DR Midt & Vest, hvor jeg selv startede som helt ung journalist. Det er en hel anden medievirkelighed, vi har i dag, og jeg glæder mig til at komme ombord og være med til at udvikle DR Midt & Vest både regionalt i området samt til at være med til at levere endnu flere vigtige nyheder og aktuelle emner på DR´s landsdækkende platforme - om det er digital, på radio eller TV, siger den nye chef for DR Midt & Vest Inge Borggaard.

Har boet i distriktet i 19 år

Privat er Inge Borggaard gift og bor med sine tre børn i Viborg, og har derfor også en god fornemmelse af, hvad der sker i DR-distriktet:

- Jeg glæder mig meget til at starte som chef for DR Midt & Vest. Dels har jeg gennem 19 år været bosiddende i den østlige del af distriktet - nemlig Viborg, og dels så glæder jeg mig meget til at være med til at sætte ramme og retning om den udviklingsrejse, som DR er i fuld gang med på alle platforme: Radio, tv og ikke mindst digitalt, hvor nyheder og aktualitet fra HELE Danmark - herunder den midt- & vestlige del af Jylland skal være endnu mere fremtrædende, for der sker utroligt meget i vores område både i kommuner, erhvervsliv og kulturelt, siger Inge Borggaard.