(Foto: © Agnete Schlichtkrull)

'DR's Store Juleshow' er i kassen: Store og nye danske navne synger julen ind

Soleima, Gnags, Iris Gold, Ericka Jane, Malte Ebert og Jonah Blacksmith er blandt de medvirkende i juleshowet, som DR optog forleden og sender lørdag den 17. december.

  • 'DR's Store Juleshow' har efterhånden været sendt i over 20 år - og 2022 er ingen undtagelse. Forleden kom showet i kassen i Koncertsalen i DR Byen, og det halvanden time lange underholdningsprogram kan ses på DR1 og DRTV lørdag den 17. december. I år er værtsparret nyt, for det er TV-vært og chefdirigent for DR Pigekoret, Phillip Faber, og Stephania Potalivo, der det meste af efteråret fredag efter fredag måtte en tur i kanalen ved DR Byen som vært i programmet 'Alle mod 1'. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    1 / 10
  • 'En mørk og kold december aften. Vinden pev og sneen føg'. Sådan lyder de første linjer af Gnags' Julesang, der udkom tilbage i 1986. Siden er den blevet en klassiker, og Peter A.G. Nielsen & co. har den også med som det allerførste i juleshowet. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    2 / 10
  • Ericka Jane, der ikke mindst er kendt for numrene 'To The Beat of Your Heart' og 'Forget Being Sober', har nu et helt andet nummer på programmet i juleshowet, hvor hun byder på 'My Only Wish'. Ved siden af sangkarrieren arbejder Ericka Jane for øvrigt også på P3, ligesom du kan finde hendes 'Mixtapes' på DR Lyd. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    3 / 10
  • En anden dansk sangerinde, der juler igennem, er Iris Gold, som kaster sig ud i klassikeren 'Feliz Navidad', der oprindeligt blev sunget af José Feliciano. Iris Gold og alle andre ledsages musikalsk af DR Symfoniorkestret. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    4 / 10
  • Apropos orkester bryder skuespilleren Caspar Phillipson også ud i sang i 'DR's Store Juleshow', hvor han sender opfordringen 'Let It Snow'. Caspar Phillipson har ikke mindst i årets løb gjort sig bemærket i DR's komedieserie 'Orkestret', hvor han spillede Simon. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    5 / 10
  • Det er ingen hemmelighed, at Malte Ebert også er med i årets show, og han synger - modsat mange af de andre - en helt ny sang. Malte Ebert bag titelmelodien til årets DR-julekalender 'Julehjertets hemmelighed', og det er den han byder på. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    6 / 10
  • Sangerinden med kunstnernavnet eee gee har nok det mest julede navn af alle de medvirkende, da hun i virkelighedens verden hedder Emma Grankvist. Hun synger 'Merry Christmas' i showet. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    7 / 10
  • Ilang Lumholt og hans søn Wilhelm har to numre med, som de fremfører sammen med DR Symfoniorkestret - nemlig 'Santa Claus is coming to town' og 'All I want for Christmas is You'. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    8 / 10
  • Det danske folk-rockband Jonah Blacksmith, der har har rødder i Thy, får æren af at runde showet af med nummeret 'Christmas Lights'. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    9 / 10
  • Stephania Potalivo og Phillip Faber og alle kunstnerne kan du se på DRTV fra lørdag den 17. december klokken 6.00 og samme aften klokken 20.30 på DR1. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
    10 / 10