’Løverne’ er tilbage i corona-udgave

I en ny serie, der har premiere onsdag på DR1 og DRTV, besøger deltagerne nogle af de virksomheder, de har investeret i. ’Løverne ser på, hvordan iværksætterne klarer sig i en krisetid.

Jacob Risgaard, Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jan Lehrmann og Jesper Buch er tilbage i en særlig udgave af 'Løvernes Hule'. Her ser de nærmere på, hvordan det går virksomheder, som de har investeret penge i 'Løvernes Hule'. (Foto: Per Arnesen © United)

Hvad der sker, når coronakrisen rammer danske iværksættere?

I ’Løvens Hule – velkommen til virkeligheden’ - der er en ny programserie, som har premiere på DR1 og DRTV onsdag den 19. august, tager løverne på tur rundt i flere af de virksomheder, som de gennem tiden har investeret i.

Coronakrisen begyndte kort efter flere af virksomhederne havde hentet en investering hjem i sidste sæson af ’Løvens Hule’. Derfor ramte den også virksomhederne i deres første og meget vanskelige år.

Virksomheder kæmper

- Det har aldrig været vigtigere for os løver at vise, hvor meget virksomhederne kæmper i den her tid, og hvor hårdt vi selv arbejder for vores investeringer. Vores fornemmeste opgave som investorer har været at sikre, at iværksætterne kommer gennem krisen som hele mennesker, siger ’løve’ Jacob Risgaard.

Han tilføjer, at virksomhederne dag for dag må lægge nye planer.

- Den ene dag er de helt knust og deres livsværk og drøm er i grøften, og den næste dag er der håb igen, når der er udsigt til, at verden åbner. Jeg har stor respekt for, at de deler den proces og sårbarhed med hele Danmark, siger Jacob Risgaard.

Det første af i alt fire programmer sendes onsdag den 19. august klokken 20.00 på DR1 og DRTV. Derefter kan programmerne ses de efterfølgende tre onsdage.

Du kan se introen til første program her:

Facebook
Twitter