Mød DR på Ærø i august

Tirsdag den 4. august står nyhedsdirektør Sandy French og sportskommentator Henrik Liniger klar til at møde brugerne i Marstal. Arrangementet tager opstilling ved siden af ’Vores Vejr’.

Henrik Liniger og Sandy French står klar til dialog på Ærø den 4. august klokken 17.30. Foto: DR, collage: Astrid Cecilie Jacobsen.

Hvordan har DR prioriteret nyhedsdækningen under corona? Hvilken betydning har DR for demokrati, kultur og fællesskaber i Danmark? Og hvad gør en sportsvært, når en sommer fyldt med sport bliver aflyst?

Det er nogle af de emner, du kan tale med om, når DR tirsdag den 4. august klokken 17.30 inviterer alle interesserede til åben snak om public service og DR’s rolle i samfundet på havnen i Marstal på Ærø, hvor DR’s nyhedsdirektør Sandy French og sportskommentator Henrik Liniger står klar til en times dialog.

Dialogen med brugerne er vigtig for DR

Arrangementet på Ærø er en del af initiativet ’DR Direkte’, hvor dialogen mellem DR og brugerne er i centrum. Netop dialogen er vigtig for, at DR hele tiden kan forbedre og udvikle indhold, der er relevant og vedkommende for brugerne på tværs af alle platforme.

Sandy French er direktør for nyheder, aktualitet og distrikter, og hun står klar til dialog om DR’s rolle, valg og prioriteringer. Hun vil også gøre de fremmødte klogere på arbejdet som nyhedsdirektør i landets største public service-institution.

- Det er altid interessant og vigtigt at tale med seere, lyttere og brugere af DR og høre om, hvad de mener om vores indhold, og om hvordan de bruger det. Det lærer vi af og bliver forhåbentlig bedre af, siger nyhedsdirektør Sandy French.

Henrik Liniger guider som vært publikum gennem programmet, og vil undervejs fremme dialogen og sørge for, at alle kommer til orde med de spørgsmål og overvejelser, man måtte have.

- Jeg nyder at være vært ved DR Direkte-arrangementerne. Det er altid et engageret publikum, vi møder, og det giver en god dialog. Jeg lærer også selv nogle nye ting om den måde, DR’s indhold bruges på, siger Henrik Liniger, der var vært ved to arrangementer i 2019 i henholdsvis Rønne på Bornholm og Uldum i Trekantområdet.

Flere arrangementer på vej

’DR Direkte’ på Ærø afholdes ved siden af ’Vores Vejr’-redaktionen på havnen i Marstal. Det bliver med de nødvendige restriktioner om at holde afstand til hinanden, og derfor er der begrænset plads til arrangementet. Du kan derfor tilmelde dig gratis her eller ved at sende en mail til cjcl@dr.dk.

Efter arrangementet kan du følge med i den direkte ’Vores Vejr’-udsendelse klokken 18.55.

I 2019 var DR’s direktion og værter også rundt i Danmark til en snak med alle interesserede om DR, public service og hvad der ellers optager brugerne. Konceptet fortsætter i år og næste år, hvor DR inviterer til dialog i de ni DR-distrikter. Og her er Ærø det første i rækken - som en del af DR Fyn-distriktet.