VIDEO: DR præsenterede nye initiativerbørneområdet

Tirsdag holdt DR ’Børneproducenternes dag’ i DR Byen. Her præsenterede DR samtidig flere nyskabelser på børneområdet. Du kan se præsentationen her.

Tirsdag eftermiddag havde du mulighed for at følge med direkte på dr.dk/omdr, da DR præsenterede flere nyskabelser på børneområdet. Hvis du ikke havde chancen for at se med live, kan du se en video fra seancen her.

Præsentationen blev holdt i forbindelse med, at DR tirsdag var vært for ’Børneproducenternes Dag’ i DR Byen. Det er en dag for alle eksterne producenter, der er med til at skabe indholdet til DR’s børnebrands på tv og digitalt, ligesom pressen også er inviteret til dagen.

I videoen kan du blandt flere andre møde vært Sofie Østergaard, DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn, chefen for DR Medieforskning Dennis Christensen, chefen for DR’s børnebrands Morten Skov Hansen og fodbolddirektør i DBU Peter Møller.

Du kan for eksempel høre om DR’s ambitioner på børneområdet, få præsenteret nyheder og nye initiativer til landets børn, høre om børns forbrug af medier og få mere at vide om et nyt, stort samarbejde mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og DR.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk