Live kanaler

4. division

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:54:08
  4. division

  Amanda Gorman på dansk og debat om Queen Mary-skulpturen

  Den unge amerikanske digter Amanda Gorman tog det meste af den vestlige verden med storm, da hun læste digtet 'The Hill We Climb' op ved Joe Bidens præsidentindsættelse i januar. Nu er digtet kommet i en dansk oversættelse, og ikke alle er lige begejstrede. Vi taler med en anmelder om Gormans nye bog. Er man nødvendigvis racist og privilegieblind, hvis man finder kanalsænkningen af Frederik 5.-busten studentikos og udsigten til, at I am Queen Mary-skulpturen skal genopstå i bronze, betænkelig? Sådan spørger kunsthistoriker Jacob Wamberg, som ikke er særlig begejstret for det syv meter høje mindesmærke om vores kolonihistorie, der nu skal stå foran Vestindisk Pakhus i København. Vi taler både med ham og med kulturborgmester Franciska Rosenkilde, der har været med til at træffe beslutningen om at gøre værket permanent. Vi skal også omkring Simon Kvamms nye satireserie, et kontroversielt tweet fra en tidligere svensk statsminister og meget mere. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:09
  4. division

  Far-vitser og en sovjetisk udgave af Ringenes Herre

  En dansk humorforsker mener, at fædres hang til at fortælle dårlige vittigheder har rødder i biologien og er med til at forberede deres teenagebørn på voksenlivets pinligheder. Fænomenet trækker efter sigende tråde langt tilbage i vores arts historie. Vi taler med far-vitse-forskeren om vore fædres og forfædres platte drillerier. En 30 år gammel sovjetisk filmindspilning af J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre er pludselig dukket op på nettet. Filmen blev produceret af tv-stationen Leningrad TV og første gang vist i 1991, men gik herefter hurtigt i glemslen. Vi taler med en Ruslands-kender om, hvad filmen fortæller om den russiske nationalidentitet. Vi skal også omkring 75-året for Bornholms befrielse, en ny Murakami-novellesamling og meget mere. Værter: Adam Holm, Cecilie Nielsen, Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:09
  4. division

  Den moderne mand og virkelighedens norske milliardærer

  Det er blevet comme il faut at referere til Anders Lund Madsens hår og garderobe som skrækeksempel, men er det okay at shame en mandlig vært for hans udseende? Vi spørger hovedpersonen selv, og får en stilvurdering af den brevkasse-aktuelle blærerøv, Mads Christensen. I podcastserien 'Ofrene' giver radiovært Sandie Westh mikrofonen til drabspårørende. Når nogen bliver slået ihjel, så er det nemlig tit gerningsmanden og politiet, der får lov til at fortælle deres versioner. Men hvor efterlader det dem, der står tilbage? Vi får besøg af Sandie Westh. I denne påskeudgave af 4. Division dykker vi også ned i virkelighedens norske finansmænd, som NRK-serien Exit baserer sig på, ålens mysterier og meget mere. Værter: Mikkel Frey Damgaard, Nynne Bjerre, Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:09
  4. division

  En nedsmeltning i Presselogen og Jokerens penis-malerier

  Det gik helt galt, da B.T.s chefredaktør Michael Dyrby gæstede Presselogen på TV2 News i søndags. Dyrby svarede udenom og nægtede at stå på mål for den seneste tids anklager om grænseoverskridende adfærd på avisen. Selv kalder han nu episoden for en katastrofe og en nedsmeltning for åben skræm. Vi vender historien om B.T.s chefredaktør, der blev udstillet for rullende kameraer. Rapperen Jokeren udstiller lige nu 100 malerier af sin manddom på et galleri i Hellerup. Jokeren siger - med egne ord - at en stiv pik er selve billedet på menneskehedens undergang. Vi taler med både kunstneren bag værkerne og en kunstkritiker, der har givet udstillingen sølle 1 stjerne i Politiken. Vi skal også omkring en kontroversiel satiretegning, anklager om antisemitisme mod et tysk filmhold og meget mere. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:11
  4. division

  Joy Mogensens boligindretning og My Little Pony-mode

  En udtalelse om Kulturministerens boligindretning har vakt vrede blandt de socialdemokratiske partifæller. For er det overhovedet relevant, om Joy Mogensens sofa er købt i Biva eller designet af en nyuddannet møbelsnedker? Vi tager diskussionen med en livsstilsekspert - og får også en vurdering af interiørets kulturelle kapital. Hjemmestrikkede elefanthuer og kyser, pastelfarvede pufærmer og tylskørter præger modebilledet, og tendensen er både blevet kaldt #AnnaOgLotteCore og 'My Little Pony-mode'. Skal det legende og farverige tøj ses som en modreaktion på den grå og kedelige corona-hverdag, vi alle føler os fanget i? Vi får besøg af en ekspert, som hjælper os med at forstå det aftryk, som samfundskriser sætter på påklædningen. Vi diskuterer også digitale hadbeskeder, dansk slavehistorie og meget mere. Værter: Adam Holm, Cecilie Nielsen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Meghan, Harry og Oprah og virkelighedens Dr. Frankenstein

  Alle har efterhånden en mening om det opsigtsvækkende Oprah Winfrey-interview med Meghan og prins Harry. Dronning Elisabeth og resten af den britiske kongefamilie har selvfølgelig også reageret på interviewet, der blev vist i USA i søndags. Men er Meghan og Harry helte eller skurke? Vi tager diskussionen om ugens helt store historie. Robert White var en amerikansk neurokirurg, der er bedst kendt for sine hovedtransplantationer på levende aber. White var optaget af at finde ud af, hvor sjælen rent fysisk er lokaliseret. Han så ingen moralske eller etiske problemer ved at transplantere en menneskekrop. Vi ser nærmere på virkelighedens Dr. Frankenstein. Vi skal også omkring Franco-statuer i Spanien, påtaget jyskhed blandt politikere, en DR3-serie om hitmageren Martin Jensen og meget mere. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Hvad kan man kræve af en oversætter? Og hvordan ældes vi?

  Amanda Gormans digtoplæsning ved Joe Bidens indsættelse som præsident vakte stor opsigt, og hendes digtsamling er derfor ved at blive oversat i store dele af verden. Men i Holland har processen ikke været problemfri: Oversætteren er non-binær og hvid, og efter forlagets eget udsagn efterspurgt af Gorman selv. Men det var ikke godt nok, og den hollandske oversætter har trukket sig efter kritik. Hvad kan vi kræve af vores oversættere? Mennesket har altid jagtet evig ungdom. Eller i det mindste en stopklods mod alderdom. En ny bog dykker ned i videnskabens lange kamp mod aldring, som forfatteren selv kalder for en af menneskehedens største gåder. Vi får besøg af forfatteren og taler om, hvad det vil sige at blive gammel. Vi skal blandt meget andet også forbi en aktuel bevægelse blandt tyske skuespillere, Youtube-psykologen Jordan Petersons nye bog og en såkaldt 'foxificering' af det britiske medielandskab. Værter: Adam Holm, Cecilie Nielsen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  Allen v. Farrow og 'Snask' med mere

  En ny dokumentarserie dykker ned i sagen om Woody Allens påståede overgreb på sin og Mia Farrows dengang syvårige datter for 28 år siden. Dokumentaren falder ind i en stribe af nyere dokumentarer, der ikke har tilstræbt objektivitet som kerneværdi. Hvad betyder det for måden, vi forstår historien på? Vi diskuterer Allen vs. Farrow-dokumentarens formidling og formål. Daniel Denciks nye roman 'Snask' handler om den hypertalentfulde 19-årige Alicia, som lever et grænseløst liv og er feteret fra alle sider. Alicias kæreste, Trevor, er gammel nok til at være hendes far og retningsløs i livet. Vi får besøg af forfatteren. Vi skal også omkring en mystisk Munch-inskription, skuespilleren Frances McDormand, som er aktuel i den nye film Nomadland og meget andet. Værter: Adam Holm, Mikkel Frey Damgaard og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  'Fuck' hitter og glimmernegle er til debat

  Når der skal smides penge i bandekassen, så er det oftere, fordi vi siger 'fuck' og 'fucking'. En ny undersøgelse viser i hvert fald, at det er favoritterne blandt danske unges bandeord. Hvorfor er det trådt i stedet for de bibelske og de latrinære eder og forbandelser? Vi tager pulsen på danskernes kraftudtryk. Bør magtfulde kvinder bære glimmernegle, stiletter og dyre tasker eller er det bedre at bære blazer og stram knold, så påklædningen ikke står i vejen for budskabet? Journalist Birgitte Erhardtsens klumme i Berlingske har vakt debat om, hvorvidt magthavernes påklædning overhovedet skal spille en rolle i 2021. Vi tager debatten i 'Ugens provokation'. Vi tegner også et portræt af Myanmars tidligere leder, Aung San Suu Kyi, dykker ned i den nye verdensrekord for oldgammelt DNA og meget mere. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Teaterkonflikt og forgyldte tunger

  Teaterdirektør Jon Stephensen er kommet i vælten, efter han anklagede sine teaterkolleger for at svigte ungdommen som målgruppe og samtidig foreslog, at hans eget teater skal være nationalscene for de unge. Vi diskuterer om dansk teater henvender sig nok til de unge eller halter bagud. Det gamle Egypten er berømt for sine monumentale gravkamre og begravelsesritualer. Nu er der gjort endnu et enestående fund: Mumier med forgyldte tunger. I selskab med en egyptolog ser vi nærmere på egypternes livslange forberedelse til døden. Vi får også 13 gode råd til at genstarte kulturlivet, diskuterer designet af en kunstig ø og meget mere. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Britisk racisme og en opsigelse fra Huaweis kommunikationschef

  Racediskrimination er omdrejningspunktet i Steve McQueens tv-serie "Small Axe", som bruger virkelige begivenheder til at beskrive livet som sort englænder i London i årene fra 1968 til 1984. Sammen med en tidligere korrespondent dykker vi ned i Storbritanniens mørke fortid, og nutid. Som kommunikationschef hos Huawei har Tommy Zwicky lagt ører til mange anklager, og i flere år har han følt, at han kæmpede mod falske historier. Men efter Huaweis involvering i et system, der kan genkende personer fra det undertrykte kinesiske mindretal uighurerne, har kommunikationschefen fået nok af ikke at kunne få svar på de spørgsmål, han stiller. Han gæster 4. Division i dag. Vi skal også forbi Milena Penkowas nye sundhedsprogram på DK4, museernes brug af kendte entertainere i historieformidling og Tove Ditlevsens udenlandske succes og meget andet. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  #MeTooInceste og økonomisk pres på kulturlivet

  I Frankrig er incestofre begyndt at dele deres historier under #MeTooInceste, og den kendte akademiker og tv-personlighed Olivier Duhamel er gået i flyverskjul efter anklager om pædofili. Vores dansk-franske gæst tager os igennem de seneste ugers franske oprør. Og så viser en ny rapport, at Europas kulturliv er lige så coronaramt som flybranchen. Sammen med Det Kongelige Teaters chef diskuterer vi, hvordan vores kulturliv overlever coronakrisen. Vi kommer også omkring et påstået Putin-palads, en dokumentar om Nancy og Ronald Reagan og meget andet i dagens 4. Division. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Influencere i Dubai og Bidens indsættelse som performancekunst

  Mens størstedelen af den danske befolkning er indespærret derhjemme med slud og gråvejr uden for vinduerne, slænger en række influencere sig ved pools på tagterrasser og med udsigt over Dubais skyline. Kritikken har været udtalt den sidste uge, men nogle røster mener, at nuancerne går tabt. Vi diskuterer, om medierne gør sig skyldige i kollektiv influencerbashing, eller om opsangen er på sin plads. Indsættelsen af Joe Biden foregik på anderledes manér, end traditionerne foreskriver, med flag som erstatning for publikum. Sammen med en teaterchef anmelder vi indsættelsen som en kunstnerisk performance. Alt det og meget mere i dagens udgave af 4. Division. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Gift ved første blik på slap line og de danske rigsretssager

  Den amerikanske udgave af 'Gift ved første blik' er aktuel med en ny sæson, og har i flere danske dagblade fået kritik for at være overdrevet dramatisk og dysfunktionel. Vi diskuterer, hvorfor selv tv-koncepter tilsyneladende bliver mere ekstreme i Guds eget land - og hvad programmet, på trods af skandaler, kan lære os om kærlighed. Inger Støjberg skal for Rigsretten, som ikke har været aktiveret siden Tamilsagen. Men nu, for anden gang i mere end 100 år, aktiveres landets måske største juridiske maskine. Vi får besøg af en historiker, der tager os igennem Rigsrettens historie. Det og meget andet i 4. Division i dag. Værter: Mikkel Frey Damgaard, Mikael Jalving og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Brevkassesæsonen og QAnon stormer Kongressen

  Julen er hjerternes tid - og bagefter kommer krisernes tid, hvor hjælp til livets store dilemmaer søges i brevkasserne. Vi taler med brevkasseredaktør Vibeke Dorph om, hvad en god brevkasse skal kunne. Og så runder vi oprørerne, der stormede Kongressen i denne uge. Vi skal have historien om QAnon-bevægelsen - for hvordan udviklede det sig fra internettet til Kongressen? Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:24:04
  4. division

  Rosenkjærprisen og ny biografi om portrætmaler Thomas Kluge

  DR's formidlingspris Rosenkjærprisen går til en person, der evner at gøre vanskelige emner tilgængelige for et bredere publikum i en forståelig og levende form. Vi uddeler årets pris live i studiet. Og så taler vi med maleren Thomas Kluge, der er kendt for sine fotorealistiske portrætter af kongehuset og erhvervslivets spidser. En ny biografi fortæller historien om hans udvikling som kunstner. Det og meget mere i årets sidste udgave af 4. division. Værter: Adam Holm, Gitte Løkkegaard og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:24:04
  4. division

  4.Division: Boksningens historie og norsk litteraturdebat

  Den amerikanske bokselegende Floyd Mayweather gør comeback i ringen... Mod en YouTube-stjerne. Men er det ikke at tvinge en ædel sportsgren i et klovnekostume? Det taler vi med en idéhistoriker og bokse-ekspert om. I vores naboland mod nord kan de finde ud af at rykke på den litterære front - og diskutere etik og moral. Vi taler med en anmelder, der mener, vi kan lære en hel del af nordmændene. Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:24:06
  4. division

  Tegneserie om Caroline Mathilde og Chopins kærlighed til mænd

  Et nyt bind i en tegneserietrilogi om trekantsdramaet mellem Christian VII, Caroline Mathilde og Struensee bliver kaldt for et hovedværk i dansk tegneseriekunst. Vi taler med skaberen om hendes interesse for historie. En musikjournalist har undersøgt Chopins breve og fundet flere kærlighedserklæringer til mænd af stærk erotisk karakter. Men i Polen vil de ikke acceptere, at deres nationale stolthed formentlig var homoseksuel. Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  FCK sendt på briksen og internetfænomenet Pepe the Frog

  Der er krise i fodboldklubben FCK, der taber den ene kamp efter den anden. Men hvad sker der på et hold, når det hele ser ud til at smuldre? Vi sender FCK en tur på briksen og taler med en mentaltræner og sportspsykologisk konsulent. Og så fortæller en ny film om internetfænomenet Pepe the Frog historien om, hvordan en tegneseriefrø uretmæssigt er blevet et ikonisk meme for den ekstreme højrefløj i USA. Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Buste-gate, pinlig Mærsk-kampagne og russisk glædesrus over Stephen King-tweet

  Var det hærværk eller kunst, da institutlederen på Københavns Kunstakademi, Katrine Dirckinck-Holmfeld, kastede busten af Frederik V i havnen? Vi diskuterer ugens helt store historie. Samtidig har Mærsks nye rekrutteringsvideo fået brandingeksperterne til at ryste på hovedet. Vi taler med en af kritikerne, der har tabt kæben i forargelse. Det og meget mere i denne uges 4. Division. Værter: Adam Holm, Cecilie Nielsen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 13. nov. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikael Jalving og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Fredag 6. nov. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 30. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikkel Frey Damgaard og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  Fredag 23. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  Fredag 16. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling Gæsteværter: Cecilie Nielsen og Iben Maria Zeuthen.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 9. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Fredag 2. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Gitte Løkkegaard og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Fredag 25. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Nynne Bjerre og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:09:52
  4. division

  Fredag 18. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Poul Nesgaard og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 11. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikael Jalving og Mikkel Frey.

  Kultur
 • 1:37:44
  4. division

  Fredag 4. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikkel Andersson og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Fredag 28. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Cecilie Nielsen og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Fredag 21. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Nynne Bjerre og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Fredag 14. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Fredag 7. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Nanna Mogensen.

  Kultur
 • 1:54:09
  4. division

  Fredag 26. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Ane Cortzen tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Christoffer Emil Bruun og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:13
  4. division

  Fredag 19. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter Ane Cortzen og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:12
  4. division

  Fredag 12. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsterværter Mikkel Andersson og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 5. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter Nynne Bjerre Christensen og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 6. mar. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet Nynne Bjerre Christensen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 28. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Mikkel Andersson og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:12
  4. division

  Fredag 21. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Gitte Løkkegaard og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:11
  4. division

  Fredag 14. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager i denne uge aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Poul Nesgaard og Ane Cortzen.

  Kultur