Live kanaler

4. division

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:54:06
  4. division

  Influencere i Dubai og Bidens indsættelse som performancekunst

  Mens størstedelen af den danske befolkning er indespærret derhjemme med slud og gråvejr uden for vinduerne, slænger en række influencere sig ved pools på tagterrasser og med udsigt over Dubais skyline. Kritikken har været udtalt den sidste uge, men nogle røster mener, at nuancerne går tabt. Vi diskuterer, om medierne gør sig skyldige i kollektiv influencerbashing, eller om opsangen er på sin plads. Indsættelsen af Joe Biden foregik på anderledes manér, end traditionerne foreskriver, med flag som erstatning for publikum. Sammen med en teaterchef anmelder vi indsættelsen som en kunstnerisk performance. Alt det og meget mere i dagens udgave af 4. Division. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Gift ved første blik på slap line og de danske rigsretssager

  Den amerikanske udgave af 'Gift ved første blik' er aktuel med en ny sæson, og har i flere danske dagblade fået kritik for at være overdrevet dramatisk og dysfunktionel. Vi diskuterer, hvorfor selv tv-koncepter tilsyneladende bliver mere ekstreme i Guds eget land - og hvad programmet, på trods af skandaler, kan lære os om kærlighed. Inger Støjberg skal for Rigsretten, som ikke har været aktiveret siden Tamilsagen. Men nu, for anden gang i mere end 100 år, aktiveres landets måske største juridiske maskine. Vi får besøg af en historiker, der tager os igennem Rigsrettens historie. Det og meget andet i 4. Division i dag. Værter: Mikkel Frey Damgaard, Mikael Jalving og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Brevkassesæsonen og QAnon stormer Kongressen

  Julen er hjerternes tid - og bagefter kommer krisernes tid, hvor hjælp til livets store dilemmaer søges i brevkasserne. Vi taler med brevkasseredaktør Vibeke Dorph om, hvad en god brevkasse skal kunne. Og så runder vi oprørerne, der stormede Kongressen i denne uge. Vi skal have historien om QAnon-bevægelsen - for hvordan udviklede det sig fra internettet til Kongressen? Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:24:04
  4. division

  Rosenkjærprisen og ny biografi om portrætmaler Thomas Kluge

  DR's formidlingspris Rosenkjærprisen går til en person, der evner at gøre vanskelige emner tilgængelige for et bredere publikum i en forståelig og levende form. Vi uddeler årets pris live i studiet. Og så taler vi med maleren Thomas Kluge, der er kendt for sine fotorealistiske portrætter af kongehuset og erhvervslivets spidser. En ny biografi fortæller historien om hans udvikling som kunstner. Det og meget mere i årets sidste udgave af 4. division. Værter: Adam Holm, Gitte Løkkegaard og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:24:04
  4. division

  4.Division: Boksningens historie og norsk litteraturdebat

  Den amerikanske bokselegende Floyd Mayweather gør comeback i ringen... Mod en YouTube-stjerne. Men er det ikke at tvinge en ædel sportsgren i et klovnekostume? Det taler vi med en idéhistoriker og bokse-ekspert om. I vores naboland mod nord kan de finde ud af at rykke på den litterære front - og diskutere etik og moral. Vi taler med en anmelder, der mener, vi kan lære en hel del af nordmændene. Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:24:06
  4. division

  Tegneserie om Caroline Mathilde og Chopins kærlighed til mænd

  Et nyt bind i en tegneserietrilogi om trekantsdramaet mellem Christian VII, Caroline Mathilde og Struensee bliver kaldt for et hovedværk i dansk tegneseriekunst. Vi taler med skaberen om hendes interesse for historie. En musikjournalist har undersøgt Chopins breve og fundet flere kærlighedserklæringer til mænd af stærk erotisk karakter. Men i Polen vil de ikke acceptere, at deres nationale stolthed formentlig var homoseksuel. Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  FCK sendt på briksen og internetfænomenet Pepe the Frog

  Der er krise i fodboldklubben FCK, der taber den ene kamp efter den anden. Men hvad sker der på et hold, når det hele ser ud til at smuldre? Vi sender FCK en tur på briksen og taler med en mentaltræner og sportspsykologisk konsulent. Og så fortæller en ny film om internetfænomenet Pepe the Frog historien om, hvordan en tegneseriefrø uretmæssigt er blevet et ikonisk meme for den ekstreme højrefløj i USA. Det og meget mere i denne uges 4. division. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Buste-gate, pinlig Mærsk-kampagne og russisk glædesrus over Stephen King-tweet

  Var det hærværk eller kunst, da institutlederen på Københavns Kunstakademi, Katrine Dirckinck-Holmfeld, kastede busten af Frederik V i havnen? Vi diskuterer ugens helt store historie. Samtidig har Mærsks nye rekrutteringsvideo fået brandingeksperterne til at ryste på hovedet. Vi taler med en af kritikerne, der har tabt kæben i forargelse. Det og meget mere i denne uges 4. Division. Værter: Adam Holm, Cecilie Nielsen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 13. nov. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikael Jalving og Cecilie Nielsen.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Fredag 6. nov. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 30. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikkel Frey Damgaard og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  Fredag 23. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:07
  4. division

  Fredag 16. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling Gæsteværter: Cecilie Nielsen og Iben Maria Zeuthen.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 9. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Fredag 2. okt. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Gitte Løkkegaard og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Fredag 25. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Nynne Bjerre og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:09:52
  4. division

  Fredag 18. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Poul Nesgaard og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:06
  4. division

  Fredag 11. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikael Jalving og Mikkel Frey.

  Kultur
 • 1:37:44
  4. division

  Fredag 4. sep. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Mikkel Andersson og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:04
  4. division

  Fredag 28. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Cecilie Nielsen og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Fredag 21. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Nynne Bjerre og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Fredag 14. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:05
  4. division

  Fredag 7. aug. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Ane Cortzen og Nanna Mogensen.

  Kultur
 • 1:54:09
  4. division

  Fredag 26. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Ane Cortzen tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter: Christoffer Emil Bruun og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:13
  4. division

  Fredag 19. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter Ane Cortzen og Gitte Løkkegaard.

  Kultur
 • 1:54:12
  4. division

  Fredag 12. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsterværter Mikkel Andersson og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 5. jun. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæsteværter Nynne Bjerre Christensen og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 6. mar. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet Nynne Bjerre Christensen og Mikael Jalving.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 28. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Mikkel Andersson og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:12
  4. division

  Fredag 21. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Gitte Løkkegaard og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur
 • 1:54:11
  4. division

  Fredag 14. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager i denne uge aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Poul Nesgaard og Ane Cortzen.

  Kultur
 • 1:54:08
  4. division

  Fredag 7. feb. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 31. jan. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Mikkel Frey Damgaard tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Med i studiet er også Nynne Bjerre Christensen og Poul Nesgaard.

  Kultur
 • 1:54:10
  4. division

  Fredag 24. jan. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæstemedvirkender: Ane Cortzen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:56:59
  4. division

  Fredag 17. jan. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæstemedvirkende: Mikkel Andersson og Reimer Bo Christensen.

  Kultur
 • 1:54:11
  4. division

  Fredag 10. jan. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

  Kultur
 • 1:54:12
  4. division

  Fredag 3. jan. 2020

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling. Gæstemedvirkende: Ane Cortzen og Mikkel Frey Damgaard.

  Kultur
 • 1:56:59
  4. division

  Fredag 27. dec. 2019

  I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

  Kultur
 • 1:24:16
  4. division

  Fredag 20. dec. 2019

  Lyt med når den årlige Rosenkjærpris uddeles. Det sker direkte fra DR's koncerthus med værterne Adam Holm og Nynne Bjerre Christensen.

  Kultur