Live kanaler

Brittas bedrag

Hun fik et liv med huse i udlandet og dyre heste i stalden - men den 65-årige tidligere nøglemedarbejder i Socialstyrelsen Britta Nielsen risikerer nu helt op til 12 år i fængsel. Hun står tiltalt for at narre 117 millioner kroner ud af sin tidligere arbejdsplads, men hvordan kunne det overhovedet ske, at en medarbejder uopdaget kunne trække så store beløb ud til sig selv? DRs retskorrespondent Trine Maria Ilsøe følger i denne podcast den historiske svindelsag, retsmøde for retsmøde. Tilrettelæggelse: Trine Maria Ilsø & Adnan Sircic.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 23:05
  Brittas bedrag

  Britta Nielsens børn tiltalt for groft hæleri - retsdag 10

  Mens forsvaret og anklageren var ved at afslutte deres procedure ved det sidste retsmøde i svindelsagen mod Britta Nielsen blev anklageskriftet mod hendes børn frigivet. Hendes tre børn er tilsammen tiltalt for særligt groft hæleri for mere end 50 millioner kroner. Tilrettelæggelse: Trine Maria Ilsøe, DR's retskorrespondent og Adnan Sircic.

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:58
  Brittas bedrag

  Britta Nielsen straffes med 6,5 års fængsel - dommen

  Den tidligere betroede medarbejder i Socialstyrelsen Britta Nielsen er blevet idømt 6,5 års fængsel. Hun er kendt skyldig i at have svindlet sig til 117 millioner kroner. Men det er tæt på umuligt for staten at få pengene tilbage. Alt om den historiske retssags foreløbige punktum. Tilrettelæggelse: DR's retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og Adnan Sircic.

  Nyheder & Aktualitet