Live kanaler

Norsken, svensken og dansken

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 26. jun. 2020

  Mens international presse griller Sverige og den svenske statsepidemolog Anders Tegnell sommertaler på SR, har Hassan Preisler (DK) fundet ud at han elsker Norge, mens Åsa Linderborg (S) og Hilde Sandvik (N) lurer på hvem som bør dubbe dem i efterårets sendinger. Hør norsken, svensken og dansken køre op til ferie i sæsonens sidste skandinaviske familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 19. jun. 2020

  Hedebølgen har nået dagens sending af Norsken, svensken og dansken. Fik Åsa Linderbog (S) solstik i sidste udsendelse? Hør henne i samtale med Hilde Sandvik (N) og Hassan Preisler ((D) - om nøgenhed, sverige-kåde nordmænd som nu kan rejse til Gotland og om demonstrations frustration i dagens skandinaviske familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 12. jun. 2020

  Mens corona stadig var det eneste, nogen kunne tale om, forudsagde Åsa Linderborg (S), at identitetspolitik nu var død og begravet. Hassan Preisler troede, at dette aldrig ville nå Danmark. Hør dem i selvransagende samtale med Hilde Sandvik (N) i dagens panskandinaviske familieterapi, som også stiller spørsmålet: Er det største svenske traumet nu helet? Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 5. jun. 2020

  Var #metoo en frelse - eller heksejagt på mænd sat i scene af elitefeminister? Hvad sker der når billedet af det stærke Sverige krakelerer? Og er Danmark nu egentligt et yndig land? Den Nordiske Mand er under luppen når Hilde Sandvik (N) møter Åsa Linderborg (S) og Hassan Preisler (DK) i dagens panskandinaviske familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 29. maj 2020

  Er Sverige endelig blevet den ydmyge nabo danskere og nordmænd har drømt om? Er Danmark i færd med at få sin egen Thomas Quick-sag? Og hvorfor har nordmændene været så stok konservative når det kommer til bioteknologi-lovgivning? Det er tid for hovedrystning og personlige bekendelser når Hilde Sandvik (N) møder Åsa Linderborg (S) og Hassan Preisler (DK) i dagens panskandinaviske familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 22. maj 2020

  Den svenske kendis kok Paolo Roberto græder ud på TV efter at blive taget i en sex-razzia. En nynazist sidder på tiltalebænken i Norge, og bogen Genusdoktrinen hamrer løs på PK-regimet ved svenske universiteter. Hassan Preisler (D) snakker ud om sin fortid som identitetspolitisk aktivist i dagens udsendelse af Norsken, svensken og dansken når han møder Åsa Linderborg (S) og Hilde Sandvik (N) i dagens panskandinaviske familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 15. maj 2020

  I anledning af nationaldagen udsættes norske Hilde Sandvik for koordineret dragt-mobning fra dansken og svensken, og tager samtidig det store spørgsmål op: Hvem er Skandinaviens mest nationalistiske folk? Mød Hilde Sandvik (N) Åsa Linderborg (S) og Hassan Preisler (D) i en ny runde selvransagende panskandinavisk familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 8. maj 2020

  Var den danske poet Yahya Hassans bortgang en varslet død? Hvorfor beskylder en dansk redaktør en svensk forfatter for gravplyndring? Danske Hassan Preisler møder svenske Åsa Lindeborg til en selvransagende terapisession ledet af norske Hilde Sandvik, i ugens episode av Norsken, svensken og dansken. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 1. maj 2020

  I ugens Norsken, svensken og dansken ryster Hassan Preisler på hovedet over svenskernes nye sexsymbol. Åsa Linderborg rystes af norsk drabsefterforskning og Hilde Sandvik forsøger at forstå hvad der gik galt da danskene solgte vaccinefabrik til spotpris til en arabisk sheik. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 24. apr. 2020

  Mens botox-flygtninge presser sig over grænsen til Sverige, har kåde danskere fået glædesbudskapet i Danmark. Men hvem i alverden er det Norge har sat til at styre verdens største statlige investeringsfond? Det er tid for lyx og bitterhed når norske Hilde Sandvik møder danske Hassan Preisler og svenske Åsa Linderborg til ugens runde skandinavisk familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 17. apr. 2020

  Hvem er den egentlige dronning af Danmark? Margrethe, Suzanne eller Mette? Detr svælges i statistisk fornuft og royale følelser når norske Hilde Sandvik møder danske Hassan Preisler og svenske Åsa Linderborg til ugens runde skandinavisk familieterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Fredag 10. apr. 2020

  Hvordan står det til med påskefejringen i Skandinavien? Flere hundrede tusind har intet job at komme tilbage til efter fridagene. I Danmark bliver børn bedt om at hylde sin statsminister, Og en ting er sikkert: VI kan vinke farvel til Sommerkroppen 2020. Norske Hilde Sandvik møder danske Hassan Preisler og svenske Åsa Linderborg til ugens runde koronaresistent gruppeterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Lørdag 4. apr. 2020

  Vi er inde i uge tre med skandinavisk lockdown. I Danmark har Mette Frederiksens tilslutning nået nordkoreanske højder. Sverige statsepidemiolog bliver stadig længere i masken. Mens i Norge, har "svenskevitsen" fået en ny renæssance takket være deres influencere. Norske Hilde Sandvik møder danske Hassan Preisler og svenske Åsa Linderborg i denne uges runde med koronarresistent gruppeterapi. Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 56:59
  Norsken, svensken og dansken

  Lørdag 28. mar. 2020

  Sidste uge elskede danske Hassan Preisler den trygge, myndige tone fra statsminister Mette Fredriksen. Efter endnu en uge i karantæne med grædende børn, støjende håndværkere og skrigende undulater, har piben fået en anden lyd. I "Norsken, svensken og dansken" møder han Åsa Linderborg (Se) og Hilde Sandvik (No) for at tale om de vigtigste nyheder og debatter i Skandinavien, og hvad de fortæller os om vores frygt, vores håb og - det store spørgsmål - hvem af os takler krisen bedst? Producer: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur
 • 57:00
  Norsken, svensken og dansken

  Den nordiske model

  I radiopremieren af Norsken, svensken og dansken snakker norske Hilde Sandvik med svenske Åsa Linderborg og Hassan Preisler fra hver sine karantænestuer om den dystre tiden vi lever i. Vi kryber ned i den nationale selvfølelse, får forklaring på hvorfor svenskerne altid skal være noget for sig selv. Og hvem der nu er Skandinaviens Commander-in-Chief? Producent: Henrik Hylland Uhlving.

  Kultur