Priden bag paraden

Copenhagen Pride er mere end bare glimmer og gang i gaden. Hver dag i ugen op til lørdagens populære parade havde Priden arrangementer om vigtige emner, som discokuglens skær sjældent rammer, og vi har samlet det hele til dig her. Hør blandt andet, hvorfor bøsser har været hurtigere end heteroseksuelle til at finde sex og kærlighed gennem apps. Om de tre homoseksuelle fra Uganda, der i sidste øjeblik alligevel fik visum til at deltage i Priden. Og om, hvorfor mange homo-, bi- og transseksuelle rammes af "minoritets-stress". Tilrettelæggelse: Valdemar Stauning & Simon Stefanski.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 11:25
  Priden bag paraden

  1:4 - Priden er mere end parade

  Er Priden blevet mainstream? Og hvorfor går paraden ikke gennem Nørrebro længere? Det svarer Copenhagen Prides forperson på, lige før hans løbetur med Statsministeren. Tilrettelæggelse: Valdemar Stauning & Simon Stefanski.

  Nyheder & Aktualitet
 • 22:59
  Priden bag paraden

  2:4 - Bøsser og deres sexliv

  En ekspert i bøssers brug af hookup-apps fortæller, hvorfor de er hurtigere til at tage nye medier til sig i jagten på sex og kærlighed. Og Aids-Fondets formand vil have pillen, der kan stoppe HIV-smitte, tilbudt i det danske sundhedsvæsen. Tilrettelæggelse: Valdemar Stauning & Simon Stefanski.

  Nyheder & Aktualitet
 • 23:58
  Priden bag paraden

  3:4 - Uganderne der alligevel kom til Pride

  Hør sagaen om de tre homoseksuelle fra Uganda, der først blev nægtet visum til Danmark, men alligevel fik lov at deltage i Priden, efter Orienterings graverjournalist undersøgte deres afslag nærmere. Tilrettelæggelse: Valdemar Stauning & Simon Stefanski.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:46
  Priden bag paraden

  4:4 - Problemet med at passe ind

  Det kan være svært at finde sig til rette i samfundet, hvis ens køn eller seksualitet ikke ligner normen. Hør om fænomenet "minoritets-stress" og en debat om de sociale hensyn, der tages, når interkønnede bliver opereret som børn. Tilrettelæggelse: Valdemar Stauning & Simon Stefanski.

  Nyheder & Aktualitet