Live kanaler

Shitstorm

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 44:09
  Shitstorm

  Morten Messerschmidt mod ungdommen, spam fra Mai Manniche og vildt Metoo-drama i Radikale Venstre

  Morten Messerschmidt er klimaordfører for Dansk Folkeparti, og i den her uge blev han smidt ud af en P1 Debat om netop klima. Her sagde han, at man ikke skal udtrykke sig politisk, hvis man er under 18. Den udtalelse møder kritik på de sociale medier, hvor han bliver beskyldt for at give ungdommen mundkurv på. I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller Morten Messerschmidt op til et interview for at svare på kritikken. Desuden taler vi med blogger og smykkedesigner Mai Manniche, som bliver beskyldt for at spamme folk med reklamer i privat-beskeder på Instagram. Så skal vi selvfølgelig også gennemgå det vilde Metoo-drama i Radikale Venstre, som dominerer de sociale medier denne uge. Værter: Anna Olrik og Adina Ren.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:07
  Shitstorm

  Karsten Lauritzen i sølvpapirshat-anklager, et udskældt sexisme-opslag og en nødvendig Shitstorm

  Karen Melchior er medlem af Europa Parlamentet for Radikale Venstre, og på sin Instagram byder hun jævnligt ind med indspark i sexismedebatten. Her er der ét særligt opslag, der har sendt hende ud i en shitstorm på de sociale medier, hvor hun nu bliver beskyldt for at fjendtligøre mænd. I opslaget står der, at hun hellere vil behandle alle mænd som overgrebsmænd, end at antage, at de ikke er. I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller Karen Melchior op til et interview for at svare på kritikken. Desuden taler vi med gruppeformand for Venstre, Karsten Lauritzen, som i et tweet påstår, at de omtalte mails fra Datasundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut blev slettet med vilje. Et tweet, der fik Socialdemokraterne til at råbe sølvpapirshat og konspirationsteoretiker efter ham. Vi kigger også på, om en Shitstorm egentlig kan være en god ting, og i så fald, hvem kunne så have brug dårlig omtale frem for ingen? Værter: Anna Olrik og Adina Ren.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:00
  Shitstorm

  Pelle Hvenegaard, Fie Sommer og Nyt fra Facebokkøbing

  Pelle Hvenegaard aktiverede store dele af se sociale medier i jagt på en bippende lyd, der holdt ham vågen om natten. Til sidst fik han - med flere fremmedes hjælp - løst sit mærkværdige problem. I denne udgave af Shitstorm på P1 tager Hvenegaard os med på en digital detektivjagt, der nærmest endte på et politisk niveau. Desuden besøg af frigørelsesaktivist Fie Sommer, der endte i ugens lovestorm efter et intermezzo med ordensmagten ved en badebro i Skive. Endelig nyt fra Facebookkøbing og en hilsen fra en kommende barselsvikar, ved navn Adina Ren. Vært: Anna Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:00
  Shitstorm

  Rasmus Nøhr, Samira Nawa og Saszeline-nyt

  Rasmus Nøhr er kendt som sanger, men de seneste uger har musikeren i højere grad bemærket sig som sundhedsdebattør. Nøhr skriver og deler kontroversielle påstande om Corona-krisen og skriver i flere tilfælde opslag, der står i modstrid med forskningskonklusioner og sundhedsmyndighedernes anbefalinger. I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller Rasmus Nøhr op til interview om sin rejse fra folkekær troubadour til kritiseret sundhedsdebattør. Desuden besøg af de radikales Samira Nawa, der først var i shitstorm og dernæst i lovestorm, da hun kickstartede debatten om Jeppe Kofods eskapader. Endelig kan vi byde velkommen til digital journalist Alexander Sjøberg, der i dette program debuterer som Saszeline-korrespondent og beretter om hendes nye digitale gerninger på mediet Telegram. Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:07
  Shitstorm

  Saseline og sundhedsdebatten

  Saseline Sørensen er kendt som SOAP-sanger og influencer, men de seneste uger har hun markeret sig som en kontroversiel stemme i Corona-debatten. Hun opfordrer unge til at smide mundbindet, ligesom hun stiller spørgsmålstegn ved effekten af en kommende Corona-vaccine. I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller Saseline op til et kritisk interview om hendes nye rolle som sundhedsdebattør. Desuden gennemgår vi det digitale forløb, der blev kickstartet af en underskriftindsamling fra en række kvinder fra mediebranchen, der skrev et støttebrev til Sofie Linde. Endelig skal vi til Birkerød i denne uges 'Nyt fra Facebookkøbing. Her har en særlig gyllemetode skabt store konflikter i den lokale facebookgruppe. Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:07
  Shitstorm

  Digitalt identitetstyveri, en udskældt samtykkekontrakt og nyt fra Facebookøbing

  Oliver Enné er podcaster og modeskribent og i denne uge er han i shitstorm. På Twitter beskyldes han for at have kopieret hele sin identitet fra den amerikanske journalist Chris Black. Alt fra sit profilbillede, sine jokes og sine briller er rendyrket kopi, ifølge journalist Søren K. Villemoes. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Chris Black, om han føler sig udsat for et digitalt identitetstyveri. Desuden besøg af Stine Mjaaland, der offentliggjorde en ironisk samtykkekontrakt og efterfølgende blev erklæret for MeToo-modstander af den danske feministstand. Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:07
  Shitstorm

  Allan Nielsen og det vilde internet, Jens Rohdes ungdom og Nyt fra provinsen

  Han har fejret store triumfer på grønsværen og har spillet hele 44 landskampe for det danske fodboldlandshold. Men i dag beskæftiger Allan Nielsen sig i højere grad med interessante teorier om corona, end han beskæftiger sig med fodbold. På sin facebookprofil deler den tidligere landsholdsspiller en lang række påstande, som flere eksperter kalder for konspirationsteorier. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Allan Nielsen, hvorfor han tvivler på mainstream-medier og statslig sundhedsinformation. Desuden besøg af Jens Rohde, der har været i kombineret shit- og lovestorm, siden han gik i detaljer om sin ungdom i Viborg - der i højere grad lyder som en ungdom i Chicago. Vi gennemgår det digitale forløb og faktatjekker Rohdes ungdomsbeskrivelser. Endelig kan vi præsentere 'Nyt fra provinsen' - et format, der muligvis skal skifte navn efter flere gode forslag fra Shitstorms lytterskare. Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:07
  Shitstorm

  Et udskældt flag, en nøgen lovestorm og nyt fra provinsen

  Det regnbuefarvede Pride-flag skal vejre over Christiansborg under dette års Copenhagen Pride. Beslutningen har medført stor bølgegang på de sociale medier og i denne udgave af Shitstorm på P1 kan du møde henholdsvis en kritiker og en fortaler. Desuden besøg af Maria Josefine 'JoJo', der har været i ugens største lovestorm med et nøgenbillede. Endelig bringer vi nyt fra provinsen, denne gang fra Gilleleje, hvor vi zoomer ind på et meget lokalt og meget heftigt slagsmål. Værter: Mads Aagaard og Anna Lina Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:15
  Shitstorm

  Tesfaye i skjul, somaliere i shitstorm og oprør på Orø

  Mattias Tesfaye ville blande sig i debatten om fodboldklubskifter imellem rivaler og endte i ugens største shitstorm. En undskyldning fra integrationsministeren skulle slukke det digitale bål, men endte i stedet med at have en særdeles opblussende effekt. I denne udgave af Shitstorm på P1 forklarer Anna Thygesen, hvorfor Tesfayes undskyldning ikke er det tweet værd, den er skrevet på. Folk går i store buer udenom somaliere på gaden i Aarhus og i internettets spalter svines de til. Vi spørger Ali Nuur, hvordan det er at være somalier i en corona-tid. Og så kan vi byde på endnu et afsnit i føljetonen "bloggerkvinder skændes", ligesom vi præsenterer nyt fra provinsen, når vi gennemgår en digital fejde i gruppen 'For os der bor på Orø'. Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:06
  Shitstorm

  Wilzcek-had, Chokolade-Tina og nyt fra provinsen

  En tidligere Brøndby-spiller har trukket den hvide FCK-trøje over hovedet og er i skrivende stund den mest hadede mand i Danmark. På flere sociale medier modtager han både trusler og særdeles grove tilsvininger. I denne udgave af Shitstorm på P1 gennemgår vi Wilzcek-hadet og kan desuden afsløre, hvilken folketingspolitiker og retsordfører, der offentligt bakker op om, at angriberen omtales som "søn af en luder". Desuden besøg af Chokolade-Tina, der har været sommerens største shitstorm-mål, siden hun skrev en facebookopdatering om Eskimo-is. Vi skal også gennemgå en feministisk kampagne om kvindelig solidaritet, der primært resulterede i kvindelige skænderier - og endelig er vi klar med digitalt nyt fra provinsen. Værter: Mads Aagaard og Anna Lina Olrik.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:06
  Shitstorm

  Martin Paludan, jordbærballade og et højreradikalt kaninhul

  Siden Rasmus Paludan blev idømt tre måneders fængsel, har hans bror, Martin Paludan, været i stormvejr på de sociale medier. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre ham forklare, hvorfor han mener, at folkets jubel over brorens dom betyder, at man ignorerer det reelle problem med racisme i Danmark. Desuden fint besøg af Søren fra Kildebrønde Frugtplantage, der er røget i en lokal shitstorm, efter han indførte en entre på 20 kroner for selvpluk af jordbær. Endelig besøg af journalist Alexander Sjøgren, der har undersøgt højreradikales digitale bastioner og tager os helt med ned i et hidtil uset kaninhul. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:00
  Shitstorm

  Digital folkedomstol, graffiti-skænderier og en udskældt radiovært

  Siden TV2 bragte programmet "Gerningsmand eller offer?", der omhandler en meget omtalt voldtægtsanklage, har den digitale folkedomstol voteret derudaf i Facebooks spalter. I denne udgave af Shitstorm på P1 undersøger vi, hvad der sker, når en folkedomstol ruller sig ud på de sociale medier. Desuden besøg af den konservative Karina Bergmann, der er røget ind i en digital disput, efter hun roste Generation Identitær for at fjerne graffiti fra en statue af Christian d. 4. Endelig skal vi tale med Dan Rachlin, der besøger programmet for tredje gang. Denne gang grundet beskyldninger om, at Rachlin fat-shamer Bwalya Sørensen. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:06
  Shitstorm

  DM i hadbeskeder

  Vi taler hele tiden om vrede kommentarer og hadbeskeder - men hvilke danske politikere og debattører får egentlig de værste af slagsen? I denne særudgave af Shitstorm byder vi på intet mindre end DM i hadbeskeder. Otte kendte danskere vender deres indbakke på vrangen i forsøget på at stige til tops i denne benhårde mesterskabskamp. Glem alt om de aflyste EM, når denne tids vigtigste turnering udfolder sig live fra DR Byen i København - med kampklare deltagere som Poul Madsen, Rosa Lund, Ida Rud, Kristian Heegaard, Anna Thygesen, Anahita Malakians, Nima Zamani og Louise Kjølsen, også kendt som Twerk Queen. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:06
  Shitstorm

  Da internettet gik i sort

  De sociale medier eksploderede, da George Floyd blev dræbt af amerikansk politi i Minneapolis. Den ene digitale kampagne har afløst den anden og kritikerne af amerikansk politi skændes nu med hinanden om, hvad den korrekte strategi er for at fremme antiracisme online. I denne udgave af Shitstorm på P1 gennemgår vi forløbet, både på amerikanske og danske sociale medier. Desuden besøg af Jens Phillip Yazdani, der er blevet shitstormet siden han hyldede amerikanske demonstranters afbrændinger af politistationer i en opdatering på Facebook. Sammen med Yazdani skriver vi en shitstorm-dagbog og spørger, om han står ved sine ord. Og så skal vi også tale med Søren Espersen, der har erklæret Danmark racismefrit. Det udsagn tester vi på gaden blandt almindelige danskere. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:09
  Shitstorm

  Radio Loud, en Instagram-undskyldning og influencer-træf

  Politikerne står i kø for at lave nye love og retningslinjer målrettet mod influencere i Danmark. I denne udgave af Shitstorm på P1 samler vi nogle af de største af slagsen til danmarkshistoriens første influencer-høring for at finde ud af, om man overhovedet kan bekæmpe reklamer for tvivlsomme produkter på de sociale medier. Desuden besøg af Radio Louds programchef, der har startet en radiokanal i nyere mediehistories største shitstorm. Anonyme profiler sender både hån og trusler mod Louds medarbejdere, og politikere fremviser skrivebordstomater på samråd med kulturministeren, hvor navngivne værter gøres til grin. Vi spørger, om kanalen stadig kan holde hovedet højt og være loud and proud. Endelig kigger vi på en sag, som vi breakede i sidste uge, og som har fyldt en række andre medier siden. Skuespilleren Ali Sivandis tilråb mod Aleksander Aarstad har medført en undskyldnig - og massiv lovestorm i Aleksander Aarstads retning. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:07
  Shitstorm

  Lort i lagkagehuset, offentlige tilråb og en viral bagdel

  Siden TV2 breakede historien om virksomheder, der både modtager hjælpepakker fra staten og sender penge i skattely, har særligt Lagkagehuset været i shitstorm. I denne udgave af Shitstorm på P1 sender vi en reporter til kagedisken for at finde ud af, om folk virkelig boykotter byens bedste kanelsnegl. Og så tager vi en digital affære under kærlig behandling. En video, hvor en mand råber hånende ord efter en person på gaden, er gået viralt. Sagen bringer en principiel diskussion til torvs: Må man optage videoer af folk på gaden og dele dem med mange tusinde følgere bagefter? Endelig får vi besøg af den tidligere tennisspiller og Vild med dans-deltager, Mie Skov, der er gået viralt i denne uge ved hjælp af sin bagdel og en rapsmark. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:09
  Shitstorm

  En fødselsdagssviner, en viral gymnasierektor og et kontroversielt comeback fra Mette Frederiksen

  En fødselsdagsnote i Amagerbladet gik i denne uge viralt, da en lykønskning blev til en offentlig ydmygelse. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre bladets chefredaktør Jesper Gisli svare på kritikken af den omdiskuterede fødselsdagshilsen. Desuden besøg af Henrik Qvortrup i anledning af den lille magtkamp, der udspillede sig mellem ham og statsministeren på et pressemøde torsdag. Måske får vi endda får svar på, om han virkelig er så klog, som statsministeren påstår. Endelig er landets mest omtalte rektor, Søren Hindsholm, med til at opklare, om det er lettere at finde 10 veganere end en coronasmittet i Nordjylland. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:12
  Shitstorm

  Digitale Corona-myter, sugardating og kvindefjendtlige hadbeskeder

  Siden Corona-virussen blev et anliggende for den offentlige debat, har diskussionerne raset på de sociale medier. For kan man ruste sit immunforsvar til modvirke virussen, hvis man indtager en masse C-vitamin? Ja, siger Martin Bonde, der fik delt sit budskab over 70.000 gange på Facebook. Nej, siger alle andre. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi kropsterapeut Martin Bonde, om han har en viden om virussen, som Sundhedsstyrelsen og de førende eksperter ikke har. Desuden besøg af Rosa Lund fra Enhedslisten og den konservative præst Marie Høgh, der sammen vil demonstrere, at kvinder på tværs af det politiske spektrum er særligt udsatte for nedrige hadbeskeder. Det fortæller vi efter Institut for Menneskerettigheder forleden fremlagde en rapport, der viser, at over fire gange så mange kvindelige politikere som mandlige oplever seksuel chikane i form af beskeder på de sociale medier. Og så kaster Mads og Sanne et blik på sugardating-virksomheden "todayters", der netop har hyret Fie Laursen som blikfang. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:06
  Shitstorm

  Søndagsfrokost-shitstorm, Cannamor og Fie Laursen og en kæmpe mail-brøler

  Da P1 programmet 'Søndagsfrokosten' ville diskutere den nye samtykkelov var der meget, der gik galt, og lidt der gik godt. Det kan Liva Agger Jørgensen skrive under på. Hendes fortælling om at blive voldtaget blev nedgjort og diskuteret på en måde, der har fået de sociale medier til at gløde den seneste uge. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Liva Agger Jørgensen fortælle, hvordan hun oplevede radioudsendelsen og det digitale efterspil. Værten på den pågældende udgave af Søndagsfrokosten, Bille Sterll, kommer også forbi til efterkritik hos Sanne Cigale. Desuden en bekymringssamtale med Fie Laursen, der er begyndt at småreklamere for Cannamor. Firmaet forhandler medicinsk cannabis forklædt som kosmetik, og deres produkter er ulovlige i Danmark efter Shitstorm på P1 afdækkede deres sidste eventyr med en influencer. Og så skal vi tale om ugens digitale brøler - lige nu er tidens vigtigste politiske forhandlinger ved at bryde sammen, fordi en socialdemokrat ved en fejl har sendt en mail til en journalist fra Jyllands-Posten. En fejltagelse, ethvert moderne menneske kender til. Som en art sympatiaktion lader vi en række danskere fortælle om den værste besked, de nogensinde har sendt forkert. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal,

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:07
  Shitstorm

  Mørkeland, kørestols-gate og en omdiskuteret begravelse

  Mørkeland er en af landets mest populære podcasts. Hver uge lytter en halv million danskere med, når Camilla Aurvig og Kristine Bugbee taler med hinanden om deres fascination af mordsager. Men Mørkeland bliver også udsat for heftig kritik og beskyldes for at lave personlige tragedier om til overfladisk underholdning. I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller værterne bag Mørkeland for første gang op til et kritisk interview. Desuden besøg af Radikale Venstres retsordfører Kristian Heegaard, der har været centrum i en historie, der handler om en kørestol, en lift og en pressemedarbejder fra Dansk Folkeparti, der muligvis har givet retsordføreren et møgfald, og som med sikkerhed har givet Heegaard minimum to undskyldninger. Desuden undersøger vi en omdiskuteret begravelse, hvor en barnekiste og en Stram Kurs-demonstration har skabt en af ugens største digitale historier. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:16
  Shitstorm

  SAS-gate, krisekommunikation og en kvinde, der ikke blev hørt

  SAS har været ude i en helt klassisk virksomhedsshitstorm efter en mislykket reklamefilm, og de har måtte bruge hele det krisekommunikative vokabularium for at holde næsen nogenlunde oven vande. I denne udgave af Shitstorm på P1 tester vi, hvad der egentlig er skandinavisk - ligesom vi undersøger, om SAS mon har været udsat for et koordineret cyberangreb fra fremmede magter. Desuden besøg af 17-årige Natalie, der ufrivilligt blev hovedperson i en shitstorm, der startede, da Katrine Fischer skrev et indlæg i Berlingske om sin dovne klassekammerat. Natalie er den klassekammerat, Katrine Fischer omtaler - men ingen medier har gidet at kontakte hende og lade hende komme frem med sin version af sagen. Og endelig den sædvanlige gennemgang af internettets vanvittige ugerevy. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Corona-shitstorm, fars pige og dovne gymnasieelever

  Siden gymnasieeleven Katrine Fischer skrev et debatindlæg, hvor hun kritiserede sine medstuderende, har den digitale debat i den grad handlet om mobbekultur og ytringsfrihed - og ikke mindst kritik af Katrine Fischer selv. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Katrine Fischer forklare, hvorfor hun mener, det er nødvendigt at tale om sine medstuderendes påståede dovenskab - og hvordan hun tackler de hadefulde beskeder, der følger i kølvandet på hendes indtræden i den offentlige debat. Desuden besøg af Alva Madsen, der medvirker i DR3-programmet "Fars Pige". Programmet har medført tusindvis af vrede kommentarer, der i stor stil tilsviner Alva og hendes familie. Endelig skal vi på en digital verdensomsejling for at indsamle eksempler på, hvor mange steder Corona-virussen medfører shitstorme lige nu. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Kinesiske memes, Deadline i stormvejr og Torben Lund-gate

  Siden Jyllands-Posten trykte en satiretegning, der kombinerede det kinesiske flag med symbolet for Corona-virussen, har den kinesiske vrede ramt flere danske profiler på de sociale medier. Som modsvar til Jyllands-Postens satiretegning har kineserne tæppebombet danskerne med memes, der er designet til at fornærme den danske nationalfølelse. I denne udgave af Shitstorm på P1 tester vi, om kineserne er lykkedes med deres mission. Og så afkræver Mads og Sanne måske også kineserne en lille undskyldning. Desuden besøg af Torben Lund, der har været i ugens største stormvejr siden han kommenterede kritisk på en voldtægtsoplevelse fortalt af Ditte Okman. Et stormvejr, der har store betydninger for den tidligere minister, der nu ikke længere er velkommen til kendismiddage i indre København. Endelig får vi fint besøg af Danmarks Radios nyhedschef, der skal svare på et enkelt spørgsmål: Var det et politisk forudindtaget interview, Deadline lavede med Tommy Robinson? Vært: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Burkaballade på højskolen, asylcenter-jokes og æslet Alex

  Krogerup Højskole har været under heftig beskydning fra hele den danske højrefløj i denne uge. Siden det blev offentligt kendt, at skolen har haft to burkaklædte kvinder på besøg som oplægsholdere, har Stram Kurs-politikere skrevet vrede facebookopdateringer og blogindlæg og selveste Morten Messerschmidt har kritiseret sagen fra Folketingets talerstol. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du møde højskoleforstander Rasmus Meyer, der svarer på kritikken. Vi spørger også danmarksmester i shitstorm og ytringsfrihedsekspert Flemming Rose, om han mener, at Krogerup Højskole har fortjent deres shitstorm. Desuden besøg af Rasmus Jarlov, der har fået heftige svinere i indbakken, efter han postede en række vittigheder på Instagram, imens han besøgte asylcentret Sjælsmark. Endelig skal vi fortælle en fantastisk historie om æslet Alex, der først blev misrøgtet og var helt alene, men som nu er omgivet af kærlighed og er i fuld vigør. Alt sammen grundet en stærk digital indsats fra Bornholms Politi, der dog kom til at bryde loven i deres æseliver. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:05
  Shitstorm

  Fie Lauersens plastikoperationer og Twerkqueens voldtægtstrusler

  Fie Laursen lavede en konkurrence om en skønhedsoperation på sin Instagram og det har sat ild til en diskussion om influenceres tvivlsomme markedsføring. I denne udgave af Shitstorm på P1 reagerer Fie Laursen på kritikken og Magnus Heunicke svarer på om Sundhedsministeriet har tænkt sig at gribe ind. Desuden får vi besøg af Twerkqueen som har været udsat for både voldtægtstrusler og efterfølgende blackmailing på internettet. Og så taler vi med Line Hoffmeyer der startede en lovestorm ved at lave et satirisk opslag om plastikoperationer i bloggerland. Vært: Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Socialdemokratiet anklaget for fejlcast, Klaus Rothstein anklaget for kvindehad og buschauffør anklaget for racisme

  Klaus Rothstein kommenterede i nedladende vendinger Malou Aamunds nye roman og blev efterfølgende kaldt kvindehader. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Klaus Rothstein om der hold i de sociale mediers kritik af hans kvindesyn. Desuden svarer Jesper Pedersen på den massive kritik af Socialdemokratiets nye kampagnevideo. En video der skulle sætte fokus på ulighed blandt børn, men i stedet blevet til en shitstorm om plagiat og forfejlet casting. Og endelig er Isabel Donnen med til at fortælle om hvordan en helt almindelig bustur udviklede sig til et Facebook opslag om racisme der i skrivende stund er delt mere end 6000 gange. Vært: Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:36
  Shitstorm

  Lørdag 28. dec. 2019

  Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Vært Mads Aagaard vil forsøge at forstå internetdebattens mest hidsige konversationer og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Pernille Vermund siger perker, Sara Omar siger stop og Mette Østergaard siger tak til sin au pair

  Pernille Vermund står i denne uge, i midten af en sproglig shitstorm. For må man egentlig sige perker i bedste sendetid? I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Pernille Vermund definere, hvornår man er en rigtig "wallah-perker". Desuden interview med forfatter Sara Omar, der har erklæret krig mod de mænd, der sender hende usmagelige billeder af dem selv i hendes indbakke, hvilket har medført, at indbakken nu også er fyldt op med trusler. Og endelig besøg af Berlingskes Mette Østergaard, der var har været centrum i ugens største shitstorm lige siden hun satte lighedstegn imellem au pair-ordningen og ligestilling. Vært: Mads Aagaard.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:07
  Shitstorm

  Sexistisk julekalender, Morten Østergaards terroropdateringer og Bubber forsvar

  I denne uge fik ordet julekalender en ny betydning da det kom frem, at flere gymnasier hver dag åbner en låge i en kontroversiel digital julekalender. Her kårer de, i sexistiske vendinger, dagens babe uden samtykke. I denne udgave af Shitstorm på P1 står skoleelev Malte Larsen frem og fortæller hvorfor han afslørede det. Desuden kommer Morten Østergaard og fortæller hvordan en opdatering om 20 terroranholdelser på få minutter kan sætte ild til et radikalt kommentarspor. Og så kommer vi igen ikke udenom Bubber. For i denne uge tog Torben Chris ham i forsvar og endte i en decideret lovestorm. Værter: Mads Aagard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Cecilie Becks ben og hærværksplagede valgplakater

  Cecilie Becks ben har i denne uge været centrum i en voldsom shitstorm, der både handler om, hvorvidt kvinder bliver reduceret til sexobjekter i den offentlige debat - og som også handler om, hvilke billeder man må tage af andre i det offentlige rum. I denne udgave af Shitstorm på P1 kommer Cecilie Beck og genfortæller sin version af forløbet. Desuden besøg af Frederikke Werther fra den politiske forening Frit Forum, der fik ødelagt sine valgplakater til det netop overståede universitetsvalg, hvilket skete efter gentagende opfordringer fra den kendte instagramprofil "Krænkelseskulturelle memes". Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Bertels julesang, Oliver Bjerrehus' fistbump og Saseline Sørensens krisekommunikation

  Bertel Haarder tog i denne uge forskud på julen og skrev en julesang der fik alle til at se rødt. I sangen lagde hans sig nemlig ud med både transseksuelle, voldtægtsoftre og Enhedslisten. I denne udgave af Shitstorm på P1 undersøger vi, om Bertel Haarder har overskredet satirens grænse. Desuden en gennemgang af sanger og influencer Saseline Sørensens samarbejde med virksomheden Serum Nordic, der er under heftig beskyldning for tvivlsomme ingredienslister. Vi spørger også miljøstyrelsen, hvorfor de finder det oplagt at bruge selvsamme Saseline Sørensen i en kampagne om mindre kemi i hverdagen. Endelig besøg af Oliver Bjerrehus, der fistbumpede Bubber i bedste sendetid og kom i shitstorm, en gennemgang af Anne Gadegaards hadbeskeder og som altid en oversigt over internettets vanvittige ugerevy. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:11
  Shitstorm

  Vintermedister, OK, boomer og den falske Ali

  Der skulle ikke mere end ordet "vinter" til at sætte ild til internettet i denne uge. Vintermænd, vintermedister og vinterboller fik Peter Skaarup til se rødt. Han mente, at vinteren havde skubbet julen ud og, at det var et knæfald for Islam. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Peter Skaarup fortælle hvad der gør ham så rasende og så kan du også høre Coop forklare, hvorfor det hele er en storm i et glas vand. Desuden besøg af gymnasieeleven Ali Kellou fra Fanø. Han var i denne uge nødt til at rense sit navn i en facebookopdatering efter at være blevet truet, fordi folk forvekslede ham med en eftersøgt voldtægtsmand. Og så kommer vi ikke udenom, at tale om Millennials angreb på de ældre generationer. Vi taler om udtrykket "OK, Boomer" som var et digitalt svar på de fleste spørgsmål i denne uge. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet
 • 44:10
  Shitstorm

  Jødehad, politiske dickpics og en tvivlsom trøffelræv

  På årsdagen for krystalnatten vågnede Ella og Henrik Chievitz til synet af en jødestjerne, der var påklistret deres postkasse. I stedet for at bøje nakken i tavshed strøg de to til tasterne og startede egenhændigt en lovestorm, som fik afgørende betydning for debatten. I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du møde de to silkeborgensere og høre, hvorfor de besluttede sig for at bruge deres sociale medier i kampen mod antisemitisme. Desuden besøg af lokalpolitiker Annette Rieva, der jævnligt modtager dickpics i sin politikerindbakke - og som er et eksempel på en trist og voksende tendens, hvor kvindelige politikere modtager chikanerende beskeder. Og så skal vi endelig prøve at rulle sagen op om en nordjysk trøffelræv, der skaber splid og ballade i adskillige gastronomiske grupper på Facebook. Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

  Nyheder & Aktualitet