Live kanaler

P2 er det vigtigste fællesskab for alle interesserede i klassisk musik her i landet. Kanalens kerne er klassisk musik, som formidles i en nutidig uformel tone og udvider oplevelsen gennem perspektivering.

Morgen

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • P2 Klassisk

  P2 Klassisk

  Musik uden stop. Find playlisten på nettet. www.dr.dk/playlister/p2

  Musik
 • Klassisk Morgenmusik

  Klassisk Morgenmusik

  Klassisk morgenmusik præsenteret af Benedikte Granvig. www.dr.dk/p2

  Musik

Formiddag

 • 57:00
  Naturens Symfoni

  Naturens Symfoni 1:5 - Skoven

  Skoven har gennem tiderne optaget mange komponister. Den har været et tilflugtssted, hvor man kunne finde en særlig ro og inspiration. I dette afsnit tager vi dybt ind i skoven og undersøger den særlige musik, der udspringer af heraf. Vi er i selskab med Rasmus Zwicki, en af komponisterne bag musikken til TV-serien 'Vilde vidunderlige Danmark', der selv har gået ture i skoven for at finde inspiration. Tilrettelagt af Anna Thaulow og Mikkel Bøgeskov Andersson. I redaktionen Lucas Francis Claver. Redaktør er Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt og Hz&Tone. (Sendt første gang 3 maj).

  Musik
 • Grammofon

  Grammofon

  - med Anne Termansen. Ikke så meget snak ... www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 9. februar 2020). (Sendes også fredag 2.03).

  Musik

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:40:00
  P2 Koncerten

  P2 Koncerten - Sommerscenen #1

  P2 og P8 har inviteret en række danske kunstnere indenfor i Koncerthuset til stærke musikalske møder. Argentinsk tango møder nordisk jazz, kammermusik og fri improvisation, når sangerinden Andrea Pellegrini og de virtuose musikere i Piazzolla Orchestra indtager Sommerscenen sammen med kvartetten Tangofied. Oplev også ekvilibristerne Mathias Heise, mundharpe og Bjarke Mogensen, akkordeon i nært samspil med klassiske komponister og jazzensemblet Radio Bévort. (Koncerthuset Studie 2 d. 30. juni og 1. juli). Sceneværter: Stine Rosengren og Niels Christian Cederberg. Radiovært: Jakob Wivel. www.dr.dk/p2koncerten (Genudsendelse fra torsdag).

  Musik
 • Grammofon

  Grammofon

  - med Stine Danving. Ikke så meget snak ... www.dr.dk/p2

  Musik
 • 1:55:00
  P2 anbefaler klassisk

  P2 anbefaler

  Musikudgivelser der er værd at lægge øre til og kunstnere der er værd at holde øje med. I denne uge bl.a. The Listeners, et oratorium af den amerikanske komponist Caroline Shaw. Tilrettelæggelse: Claus Berthelsen. (Genudsendelse fra i går).

  Musik

Aften

 • Kultun

  Kulten

  Signe Amtoft og Sandie Westh leger normalt med popmusik. Men nu har de besluttet at lære klassisk musik at kende, fra A til Å. Fra Adam til årstal, fra Arvingerne til Åh, hvor lyder det godt. Du kan være med i bogstavlegen, hvis du tør. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 16. august 2015).

  Musik
 • 2:39:59
  P2 Guldkoncerten

  P2 Guldkoncerten: Kirill Kondrasjin og Amalie Malling

  En intens optagelse med en af det 20. århundredes store russiske dirigenter fra Mahlers forsinkede danske gennembrud, samt et genhør med 26-årige Amalie Malling, der i mere end 40 år har været en af Danmarks fineste pianister. Mozart: Klaverkoncert nr. 24. Mahler: Symfoni nr. 5. Amalie Malling, klaver. DR SymfoniOrkestret. Dirigent: Kirill Kondrasjin. (Koncert i Radiohusets Koncertsal 21. marts 1975). Vært: Esben Tange. www.dr.dk/p2koncerten (Sendt første gang 24. november 2019).

  Musik
 • Natsværmeren

  Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Benedikte Bové. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 15. maj 2018).

  Musik

Nat

 • 2:40:00
  P2 Koncerten

  P2 Koncerten - Sommerfestival på Heart #3

  Ensemble Midtvest har i år flyttet sin kammermusikfestival fra Nørre Vosborg til hjemmebanen, kunstmuseet Heart. Denne aften er der virkelig farver på paletten med musik fra hele Europa og en afstikker til Argentina: Haydn: Klavertrio nr. 39 i G-dur. György Orbán, Blæserkvintet (første sats). Rossini: Duo for cello og bas i D-dur (første sats). Debussy: Lille suite for blæserkvintet (sidste sats). Piazzolla: La Muerto del Angel. Schubert: Klaverkvintet i A-dur "Forellen". Ensemble Midtvest. (Heart, Herning 28. juni). Vært: Celine Haastrup. www.dr.dk/p2koncerten (Sendt første gang 30. juni).

  Musik
 • Intermezzo

  Intermezzo

  Musik
 • Natsværmeren

  Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Minna Grooss. www.dr.dk/p2

  Musik