Danskerbingo

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:10:31
  Danskerbingo

  Den sovende cyklist og tandbøjlen i den forkerte ende

  Andreas er tilbage på pinden, efter at praktikanten Oliver måtte vikariere for ham. Heldigvis er han tilbage i tids nok til at høre Jacobs sindsoprivende historie om en bekendt, der snubler. Alexander oplevede også noget rigtig pinligt. Han skulle imponere nogle søde piger, men falder og prutter imens. Allan skulle også lige hilse på en kammerat. Det endte med to brækkede fingre. Christina var nede og handle, da hun så et par veninder. Hun kvitterede med en rap replik og et klap i måsen. Lad os bare sige, at Christina måske lige skulle have sikret sig, at det rent faktisk var veninderne. USA har trukket sig ud af Syrien, og Tyrkiet har udnyttet chancen til at invadere og angribe kurdiske styrker. Vi leder efter andre, der er blevet ladt i stikken af deres kammerater. Jan tog fra Tyskland til Danmark for at blive postbud. I nattens mulm og mørke valgte hans venner dog at stikke af og efterlade ham i Danmark. Det endte dog fint for Jan, da han valgte at blive her, og i dag har skabt sig et liv for sig selv. Michael From Jamaica bragte stafetten videre i "Sjovt du' siger det". Lars er en frisk fyr og griber den. Det gør han med historien om, dengang han faldt i søvn, imens han kørte på cykel. Spilfirmaet Blizzard Activision har udført sanktioner imod en spiller, fordi han udviste støtte til demonstranterne i Hong Kong. Det har fået praktikanten Oliver til at boycotte Blizzards produkter. Isak og hans venner tog en hård beslutning og boycottede en kammerat på grund af hans kokainmisbrug. Det virkede. For kammeraten blev stoffri, og det er han taknemmelig for i dag. Hvad kan man egentlig slå sig på? Sennepsministeren foreslår vingummi, men da vi prøver at ringe ham op, går det ret galt. Det går også helt galt for Simon på en skiferie. En stor frossen vingummi ender med at sidde fast i tandbøjlen, og han kommer derfor til at sluge hele svineriet. Leif fik vingummien galt i halsen. Heldigvis var det ikke noget et glas danskvand ikke kunne fikse. Vi er ved at gå på efterårsferie, og så skal vi da lige have det sidste ud af systemet inden. Det gør vi ved at åbne op for frit lejde, og lytterne kan fortælle en valgfri historie. Cecilie ringer ind med sit lifehack til folk, der ikke kan kende forskel på højre og venstre. Hun har nemlig fået tatoveret lidt hjælp. Frederik har også et lifehack: Stop med at gå med hængerøvsbukser. Han brækkede nemlig begge arme, da han snublede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:13
  Danskerbingo

  Chefens øreflip i munden og pedellen med det sorte bælte. Gæst: Shaka Loveless

  Det er en lidt speciel udgave af dagens Danskerbingo. Andreas er her ikke, så praktikanten Oliver har måtte træde i hans sted. Oliver har et studiejob med titlen Screenshot Consultant, og det lyder en del sejere, end det egentlig er. Frederik har også en sej titel. Han er nemlig Security Consultant Manager, som egentlig bare betyder, at han sælger IT-Sikkerhed. Henrik er damage control agent, hvor han sender folk ud til forsikringssager. Det er i dag den helligste af helligdage i jødedommen. Yom Kippur handler om forsoning, og derfor leder vi efter folk, der gentagne gange har bedt om tilgivelse uden at få det. Martin gjorde noget rigtig dumt og "lånte" sin fars bil uden at spørge. Han har søgt om tilgivelse mange gange, og skønt han endelig fik den, må han stadig ikke låne bilen. Vi har fået musikeren Shaka Loveless med i studiet, og han har også fået en ny sej titel. Han er nemlig blevet far. Shaka fortæller også, om dengang han var lige hurtig nok til at affærdige en anden musiker. Den anden musikant viste sig nemlig at være ingen ringere end Ed Sheeran. Sofia har prøvet noget lignende. Til et stort firmaarrangement mødte hun nemlig chefen for det hele, og i stedet for at hilse på ham som et normalt menneske, kom hun til at stikke hans øreflip i munden. Johnny var lige lovligt høj i hatten overfor skolens pedel. Ja altså, lige indtil han så, hvem hans nye Taekwondo-instruktør var. Vi får drysset lidt stjernestøv over dagens "Sjovt du' siger det". Michael from Jamaica ringer nemlig ind og fortæller om, dengang han skulle lave tricks på en motorcykel, men endte med en 3. grads forbrænding. Vores benhårde kollega, Stefan fra Go' Morgen P3, kommer i mål efter at have gået 100 kilometer. Heldigvis var der flere P3-lyttere, der havde gået med lidt med og havde ydet moralsk opbakning. Da Lasse var kommet rigtig galt afsted på mountainbike, var han også glad for, at hans kammerat Mike og en fremmed jæger var der for ham.

  Kultur
 • 1:04:31
  Danskerbingo

  Amagers kækkeste pizzabud og forladt i Luxembourg

  DR Byen er ramt af et katastrofalt problem. I perioder kan mobiltelefoner ikke ringe op til os. Det er selvfølgelig lidt af et problem, når hele vores program er baseret på lyttere, der ringer ind. Ikke desto mindre får vi dog lige slået fast, at der stadig findes fastnettelefoner i Danmark. Vi drømmer os til varmere himmelstrøg. En dansker gjorde drømmen til virkelighed og tog til Tyrkiet. Han er diabetiker, men så er det jo godt, at der findes light sodavand. Det er jo så bare drønærgerligt, at tjenerne ikke tog det så alvorligt og bare serverede almindelig cola til ham. Det gik heller ikke helt som ventet for Rune, da der var bestilt slushice-maskiner til stedfarens fødselsdag. Restaurationspersonalet havde nemlig glemt hvilken af maskinerne, der var propfyldt med alkohol. Vi har modtaget ganske eksotisk post. Vi har simpelthen fået tilsendt lokalaviser fra Södermalm i Sverige. De byder på en hjerteskærende historie om et kærlighedsbrev, der blev fundet alt for sent. Det lykkes ikke helt, så vi udvider den til folk, der bare har set en besked for sent. Line ser alle beskeder på ForældreIntra lang tid efter det er relevant. I går hørte vi om, da Victor kørte med høj fart, ind i en carport. "Sjovt du' sagde det" tænkte Kenny. Han skulle hente pizza til kollegerne og blev sendt afsted på ATV. Der skal lige spilles lidt smart og hidses lidt op, men han ryger selvfølgelig på røven foran alle mekanikerne på jobbet. Stefan fra Go' Morgen P3 er ude på lidt af en gåtur. Han mente da sagtens, at han kunne gå 100 kilometer på under 24 timer. Elisabet mente også, at hun sagtens kunne klare 24 timer uden at snakke. Hun kom dog til at bryde sit tavshedsløfte, da hun var rigtig uimponeret over venindens kunstneriske kompetencer. Vi bliver nødt til at vende tilbage til den med beskederne, man har set for sent. For Jespers historie om farfarens brev, der blev skrevet, kort inden han blev skudt af tyskerne, er godt nok for vild. Mys historie om bedstemorens begravelse, bliver vi også nødt til at få med. Rikke fandt lidt for sent ud af, at hendes kæreste gerne ville slå op med hende. Det fandt hun først ud af, da de var taget på ferie, og han forlod hende i Luxembourg lufthavn. Det bliver svært at toppe Rikkes historie, men det er jo ugens værste tidspunkt, så vi prøver alligevel. Karolines formiddag er rigtig skidt, fordi hun ikke har læst og skal til filmhistorie forelæsning. Laura Marie har også en skidt formiddag, for hun har migræne og skal tømme kattebakken. Sara skulle aflevere blade til vandflyveren i København, men på grund af vejret var den forsinket. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:48
  Danskerbingo

  I kasjotten i Kina og pølser i rejecocktailen

  Vi laver lige en Throwback Thursday på en mandag og starter med at trække en seddel. Ved et fuldstændig vanvittigt tilfælde kommer vi til at skulle lede efter nogen, der har haft en uheldig oplevelse med en operation. Mads havde fået sig en god gammeldags forhudsforsnævring og skulle have det fjernet. Det blev startskuddet til en kavalkade af problemer med underlivet. Jacob og Andreas har udgivet et nyt afsnit af deres podcast "Forsiden af Medaljen". Denne gang handler det om Kina, og her er der jo nok at tage fat i. Men der er jo også et ordentligt væld af positive ting. For eksempel var det positivt for Allan, at han kunne få lov til at betale en lille pose penge for at undgå at sidde i kinesisk fængsel. Vores nu navngivne historiekæde, "Sjovt du' siger det", får endnu et hak i bæltet. Det gør den med Victor, der - til en børnefødselsdag - kører ATV og drøner direkte ind i garageporten. I en ny undersøgelse fandt man fækale bakterier på 75% af tilberedte rejer importeret fra Asien. Annamarie fandt også noget mærkeligt i sin madpakke. Hun fandt nemlig et øjenlåg i sin syltemad. Endnu mærkeligere var det, da Flemming fandt et stort stykke kul i sin tunsalat. Nøj, hvor er vores sms-indbakke dog kedelig. Det er den, fordi vi skal finde sjove historier om kedelige ting. Lamper er jo generelt virkelig kedelige, men når Daniel gentagne gange kommer til at klippe ledningerne over, bliver det alligevel ret skægt. Cecilies onkel syntes også, det var skægt, da Cecilie kom til at kortslutte hele opgangen, da hun skulle sætte en lampe op. En Thailandsk dommer skød sig selv i brystet som en protest mod den korruption, der hærger dommersystemet. En rimelig drastisk protest, ville nogen sige. Stines protest endte i medierne, og gudskelov for det, for ellers var der ikke sket noget som helst. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:30
  Danskerbingo

  Den falske ræv og en ordentlig torsk på krogen

  Mobning er ikke bare en social uskik hos mennesket, men faktisk noget vi har arvet fra aberne. Det viser sig, at mobning er ganske almindeligt blandt sociale dyr. Det fik Julie at smage, da hun over en længere periode blev mobbet af en bande gæs. Den danske fodboldspiller, Kasper Dolberg, har fået stjålet sit hundedyre ur. 'Dolleren' havde nok ikke lige regnet med, at det var hans holdkammerat, der havde hapset det. Nanna har selv prøvet at være den uventede tyv. Da hun var lille, kom hun nemlig til at blive lidt for glad for bedstemorens smykkeskrin. Thomas var nede for at støtte de rød-hvide drenge på udebane i Gibraltar. Her mødte han en roligan med lidt for lange fingre. Ugens sidste omgang "Sjovt du' siger det" skydes i gang. Det gør den med Ellas historie om en uhyggelig telttur til New Zealand. Bølgerne gik højt, men på redaktionsmødet blev vi enige om, at skilte sagtens kan være spændende. Derfor leder vi efter folk, der har fået noget rigtig godt ud af et skilt. Niklas kørte på et overdimensioneret løbehjul og bragede direkte ind i et skilt, hvor der stod "Pas på grøften". Men i det mindste røg han da ikke i grøften. Johanne havde malet et rigtig flot skilt, som hun havde med til demonstrationer for Ungdomshuset. Pressen var ret glade for Johannes skilt, og det, syntes hun, var mega fedt. Det er er decideret umuligt at slå sig på skygge. Eller hvad? Snowboarderen Anton var midt i stort spring, men på grund af skygge kunne han ikke se, hvor han skulle lande, og han faldt så og brækkede kravebenet. Anders var stor fan af Lucky Luke, så selvfølgelig skulle han da se, om han ikke også kunne fange sin egen skygge. Bedst som han troede, han havde den, løber han direkte ind i opvaskemaskinen. Som en ny tradition, slutter vi ugen af med en omgang Frit Lejde, hvor folk kan ringe ind med de historier, der ikke blev fortalt. Her fortæller Lars, om dengang hans kammerat fangede sig selv i nakken med en fiskekrog. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:46
  Danskerbingo

  Ristede nødder på campingpladsen og tæsk med en brændende færge

  Jacob har været til koncert med en great businesswoman. Under koncerten smutter han en tur på toilettet, og her ser han en mand, der er i fuld gang med at presse en bums. Det havde han ikke regnet med. Sofie kom spontant med i en skyl-ud flashmob på et toilet på Skanderborg Festival. Ole havde heller ikke lige regnet med at se en stikhamrende tosset dansker på et toilet i Prag. Mathias har en kammerat, der har tourettes, og det resulterer i nogle sjove, men uheldige episoder på offentlige toiletter. Daniel oplevede også noget sjovt i Royal Arena. Han så nemlig en ung fyr, der tog fejl af pissoiret og håndtørreren. Vores rundesang af lytterfortællinger når til Søren. Søren har været på campingtur med sin far. Der så de en mand få en ordentlig omgang stød i klunkerne. Det har altid været ilde set at sladre til de voksne, men oftest er det altså en rigtig god idé at gøre. Allan var en rigtig dummernik og kørte med alt for høj promille. Heldigvis blev der sladret om ham, inden det gik galt, og det er han glad for den dag i dag, for han har siden lagt sit liv om. Mick er også taknemmelig for, at hans ekskæreste sladrede om hans narkomisbrug. Det gav ham nemlig klarsynet til at blive clean for sine børns skyld. Folketinget er tilbage efter sommerferien. Og en ny regering betyder selvfølgelig også nye pladser. Zenia Stampe og Marie Krarup har også fået nye pladser. Uheldigvis for dem er det ved siden af hinanden. Heldigt for os, for det betyder, at vi får Ronnies historie om dengang, han blev sat ved pensionistbordet ved et bryllup. På en flyplads i Chicago har en rigtig fjollet situation udspillet sig. En form for madvogn begyndte at spinne fuldstændig ud af kontrol. Situationen blev forløst af en vaks arbejder, der valgte at brage sit køretøj ind i vognen. Henrik har faktisk prøvet den situation. Der sad han bare inde i køretøjet, der snurrede rundt. Brian har også klaret en kritisk situation. Det gjorde han ved at køre ind i en trailer, der var løbet løbsk. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:28
  Danskerbingo

  Tudet sig ud af knallertbøde og 25.000 kroner snoldet væk på danskvand

  Jakob har set en tv-serie med en mand, der gifter sig med en kvinde for at få hende til at stoppe med at græde. Det virker lidt drastisk. Nikolajs kæreste var så grædefærdig over at skulle tage bussen, at han besluttede sig for at købe en bil til hende. Jespers steddøtre ville have dessert på en hverdagsaften. Noget som Jesper som udgangspunkt sagde nej til. Ja, altså lige indtil han udfordrer dem til at spise tre liter regnbueis på en time. Nu prøver vi så lige at vende den om. Hvilke situationer kan man komme ud af ved at græde? Rikke har grædt sig ud af en bøde, da hun havde været lidt for kæk på en knallert. Kristina havde købt et nyt skab til sin datters værelse, men de havde fået fat i de forkerte mål. Det var dog ikke noget som et par krokodilletårer ikke kunne klare, så IKEA sendte nogen ud med et spritnyt skab. Vores anekdotiske kædedans skal have lidt hjælp på vej i dag. Men vi kommer da i mål med Sørens historie, om dengang han var "down under". Vi fortsætter ugens tema omkring mobning. Her snakker vi om mødet mellem mobber og offer. Kevins møde med sit mobbeoffer fik heldigvis en lykkelig slutning. Jacob skal til Ariana Grande koncert, og efter det tragiske terrorangreb ved hendes koncert i 2017, må man altså kun have gennemsigtige tasker med til koncerten. Det er selvfølgelig for sikkerhedens skyld, men det er dog påfaldende, at Grande selv sælger gennemsigtige tasker som tour merchandise. Jakob har også tjent en stille mønt på andres ulykke. For efter han selv havde brækket anklen, begyndte han at importere krykker til Danmark. Det er tirsdag formiddag, og det kan kun betyde én ting. Det er ugens værste tidspunkt, og det er det i særdeleshed for Dennis. Han fik nemlig en stor menu med alt det gode, selv om han kun havde bestilt og betalt for to små burgere. Umiddelbart lyder det jo som en opgradering, men det er bare lidt uheldigt, når man prøver at holde den slanke linje. Det er mildest talt også en dårlig formiddag for Julie. Hun har nemlig brugt 25.000 på tant og fjas og har derfor ikke penge til huslejen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:45
  Danskerbingo

  Spritstiv dronepilot og det fibersprængende gab

  Andreas har haft en super weekend. Hans favorit pizzeria har genåbnet efter en uheldig episode, med lemfældig omgang med gnaverekskrementer. Andreas var glad, men det var hans kammerater bestemt ikke. Andreas er vendt tilbage til Azeroth i World of Warcraft. Det er hans "guildmates" ikke tilfredse med. Daniel droppede ingeniørstudiet for at leve af at spille rollespil. Hverken venner eller familie var begejstrede, men Daniel fulgte sit hjerte og har ikke kigget tilbage siden. I forbindelse med deres podcast, Forsiden af medaljen, har Andreas og Jacob været ude og kigge på konventionelt landbrug. På redaktionsmødet ledte det til en fortælling om, at vores redaktør i weekenden havde set en meget fuld mand købe en droneracerbane. Jakob har også gjort noget rigtig godt for sig selv i en kæmpe brandert. Til en lidt for våd julefrokost besluttede han sig nemlig for at købe en vaskemaskine. Fragtmanden Tommy har været på den anden side af den situation. Han var ude og aflevere en havetraktor til 30.000 kr. Køberen kunne bare ikke lige huske, at han havde bestilt den. "Sjovt du sir' det!" Det tænkte Henriette i hvert fald, for hun ringede ind og fortalte om, dengang en stangliderlig kænguru sparkede hende 2.5 meter ud i luften. Hele denne uge retter DR blikket mod mobning. Mange oplever, at de bare følger med de andre og mobber. Frederikke har oplevet det med at gøre noget, man egentlig ikke har lyst til, bare for at være med i gruppen. Hun har så også oplevet, hvad der sker, når man går imod gruppen. Det er endnu engang blevet tid til at snakke om kedelige ting. Og er det overhovedet muligt at finde noget sjovt ved et gab? Stine skulle skifte sin baby, og det skulle vise sig at være et ret katastrofalt tidspunkt at begynde at gabe på. Poul gabte også på et rigtig skidt tidspunkt. Det resulterede i hvert fald i en uges sygemelding. Bjørne Corydon er blevet fyldt til randen med dugfriske sedler, og derfor skal vi selvfølgelig trække en. Vi skal finde en dansker, der har lært noget fra en uventet person. Det tætteste vi kommer på bingo, er at vores praktikant, Oliver, har lært af svømme af Hvidovres nuværende borgmester. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:18
  Danskerbingo

  #MeToo-hund og en varevogn fyldt med automatvåben

  Jacob skal til Ultimate Fighting Challenge i Royal Arena og se nogle krigere slå hinanden til plukfisk. Inspireret af de veltrænede slagsmålsmaskiner efterlyser vi nogen, der har trænet noget i lang tid, men som fuldstændig frøs, da de skulle bruge deres skills i virkeligheden. Jeanette var som 16-årig bagstopper på mændenes rugbyhold, og hun fulgte ikke retningslinjerne for den perfekte tackling, når mænd på 120 kg. løb direkte imod hende. I Roskilde har Heidi fået spærret en vej af, fordi hun smed en håndgranat direkte i metalaffald. Skraldemanden gik selvfølgelig i panik og tilkaldte politiet. Derfor efterlyser vi andre, der også har gjort noget dumt med en håndgranat. Morten glemte sikkerhedsproceduren, da han kastede med sin første håndgranat, og Poul Erik har smidt 100 håndgranater i en sø, fordi de jo skulle bruges. 'Sjovt du sir' det" går i dag videre til Peter, som er blevet seksuelt chikaneret af en hund i en motorcykelklub. Vi er ikke helt færdig med håndgranaterne og efterlyser sgu også lige nogen, der har gjort noget rigtig sejt med en. Det kaster en historie om en meget liret gearstang i en Opel Kadett af sig. Det er torsdag, så vi undersøger Hvad Man Kan Slå Sig På. I dag kigger vi nærmere på farlige advarsler, og Eiks søn er leveringsdygtig. Vi slutter ugen af med en gang Frit Lejde og hører Kenneths historie om, hvordan det er at aflevere 600 rifler til frit lejde. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:11
  Danskerbingo

  Den morderiske adoptivdatter og kattelort i rygsækken

  Det lyder som plottet til en dårlig gyserfilm, men lige nu udspiller der sig en sag om et par adoptivforældre, der har forladt deres 8-årige adoptivdatter. Det viser sig nemlig, at datteren i virkeligheden er en 22-årig ukrainsk dværg, der prøver at slå dem ihjel. Charlotte havde adopteret en bortløben allike unge, ligesom hendes far havde gjort, da han var knægt. Men de skulle nok bare have ladet den leve frit i naturen. Ude i naturen er der i hvert fald ingen vækkeure til at skræmme livet af den. Vækkeure kan nemlig vise sig at være nogle fandens karle. Sebastians vækkeur besluttede sig i hvert fald for at ringe på et rigtig uheldigt tidspunkt: Midt under en begravelse. Metaldetektor-entusiasten Arkibald var noget forundret, da han fandt et afhugget duehoved i indkørslen. Sjovt du siger det, tænkte Pernille. For hun fandt engang en gammel kattelort i sin skoletaske. Det er tid til at tage et kig i lokalsprøjten. Og denne gang er de ekstra eksotiske, da vi har modtaget nogle ørkenmagasiner fra Californien. Efter en længere ørkenvandring kommer vi i kontakt med Manou, der engang har været faret vild i en skov. Heldigvis kunne hendes hest finde vej ud af skoven. Vi har fundet en historie på Instagram, og vi skal da være de første til at indrømme, at den måske er en røverhistorie. Ikke desto mindre handler den om en, der har solgt sin eksmands Porsche for 20 dollars. Det må simpelthen være en vandrehistorie, for der var ingen af vores lyttere, der havde prøvet noget lignende. Til gengæld har Lennart smidt en gammel bamsestol ud. Den kunne han ellers have fået over 100.000 kr. for. Sune solgte hele sin samling af Magic kort til en kammerat for den nette sum af to colaer. Kammeraten kunne så sælge dem videre for rigtig mange penge. Fed deal. Praktikanten Oliver går lidt og sukker efter, at Ozzy Osbournes afskedsturné ville komme til Danmark. Men Hr. Osbourne har faktisk været på afskedsturné før. Vi leder efter folk, der har gjort noget for allersidste gang flere gange. Sofia var blevet rigtig træt af sit ungdomsarbejde, så hun valgte at trække stikket og sige op. Lad os bare sige, at hun var ret skidt til at holde fast i sin opsigelse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:48
  Danskerbingo

  Nummer 100 i telefonkøen og det store duehoved-mysterie

  Amerikanerne vil endnu engang sende mennesker til månen. Som udgangspunkt lyder det jo rigtig spændende, men hvad nu hvis der ikke sker en skid deroppe? Vi snakker med danskere, der har haft et skuffende genbesøg med et sted. Sebastian var i hvert fald slemt skuffet, da han genbesøgte Sharm el-Sheikh, og så hvordan klimaforandringer er ved at dræbe korallerne. Vores kære ven af programmet, James, fortæller om, da han tog kæresten med til Dubai og kom på et rigtig horribelt hotel. Jacob skal til Ariana Grande-koncert, og han kan især godt lide nummeret "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored". Det lyder dog ret drastisk at slå op, fordi man keder sig. Rikke havde det simpelthen så kedeligt, at hun spontant besluttede sig for at lave huller i øret på sig selv. Det gik sådan set fint nok, ja altså hvis man lige ser bort fra de to gange, hun besvimede. Per og en kammerat kedede sig så meget, at de besluttede sig for at stikke ild til farens gamle skrotbunke af en bil. Fatter blev stiktosset, dog ikke på grund af branden, men fordi de ikke havde inviteret ham med til det. Vi har endelig fundet et navn til vores historie-kæde. Byd velkommen til "Sjovt du siger det". Første historie under nyt navn kommer fra Arkibald. Arkibald skulle ud og svinge metaldetektoren en tur, men fandt kun et afhugget duehoved. Inspireret af Arkibalds seje navn, leder vi efter folk, der har vilde navne, imens resten af deres familie har helt almindelige navne. Her kommer vi i kontakt med henholdsvis Jotin og Tomek. Jacob og Andreas har lavet en podcast, der hedder "Forsiden af medaljen". Seneste afsnit handler om modeindustrien, og her har drengene lært, at danskerne køber ca. 16 kilo tøj om året pr. person, men hele 5 kilo af dem kommer til at ligge ubrugt i skabet. Vi er ret overraskede over, hvor tungt det tøj er. Cecilie blev også ret overrasket, da hendes navlepiercing blev så tung, at den rev hendes navle op. For at modarbejde ugens værste tidspunkt lidt, starter vi med at lede efter mennesker, der har en god Tirsdag formiddag. Det har Kristian, for han har en fridag sammen med sin datter. Datterens dag er dog knapt så god. Hun er nemlig syg efter dårlig sushi. Rasmus har også en rigtig sløj formiddag, for han er nummer 100 i en telefonkø. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:22
  Danskerbingo

  Blå blink på Berlingoen og bankrøver med børn i bilen

  Efter en god uge på Københavns Hovedbanegård er vi atter tilbage i vante omgivelser. En 15-årig dreng er blevet snuppet i at videresælge Playstation-spil fra biblioteket. Han blev fældet af et anonymt tip fra en af internettets snushaner. Jakob kom også med et godt anonymt tip, da han så et butikstyveri. Anonymiteten blev dog en kortvarig fornøjelse, da han stod ansigt til ansigt med gerningsmanden og blev bedt om at udpege ham. Daniel havde også et rigtig godt tip! Faktisk så godt et tip, at det kunne have stoppet et voldsomt røveri. Desværre var politiet ikke lige så enig i vigtigheden af Daniels tip. Kender I det, når man har købt billet til et arrangement, og man glæder sig helt vildt, men man opdager, at man nok lige skulle have kigget en ekstra gang på billetten? Verdensmanden Michael havde købt en lækker ferie til Nice. Det skulle bare være ren forkælelse for ham og familien. Et par dage inden afrejse bliver Michael mindet om, at han altså allerede har en aftale der. Han havde så lige glemt, at han i de dage allerede havde booket en tur til Monaco. Vores guirlande af gode fortællinger tager hul på endnu en uge. På det seneste er vi gået fra museby til musehospice, og nu til Michelle. Michelle måtte flygte med alle de vigtige ting, da der gik ild i deres hjem. Heldigvis kunne de jo sætte sig ud i deres bil. Hvis det ikke lige var fordi, at bilen valgte at selvantænde. Vi har modtaget fornem post. Anton har sendt os en stak engelske lokalaviser. I den ene avis finder vi en historie om en, der har lært Japansk efter et sabbatår i Japan. Derfor leder vi efter folk, der har lært konkrete, brugbare ting på en dannelsesrejse. Det må man sige, at Patrick har. På en sabbatrejse til Malaysia blev Patrick nemlig undervist i at skyde med pusterør. I dagens anledning har vi udvidet vores Sjove Historier Om Kedelige ting. I dag tager vi nemlig også imod seje historier om Citröen Berlingo'er. Det sejeste, der er sket i Monicas Berlingo, var dengang, hun kunne få plads til en kummefryser i den. Objektivt set var det en lille smule sejere, dengang Kasper overtalte sin mor til at køre deres Berlingo ud på en frossen sø. Rasmus og kammerat fik sig en slem overraskelse, da de var ude og gasse op for at fejre, at kammeraten havde fået kørekort. Det var nemlig ikke en fodboldmor, der lå og kørte bagved dem, men derimod Ballerup Politi i deres politi-Berlingo. Rose-Maria binder en fin sløjfe om dagens biltema. Det er dog ikke med en Berlingo, men når historien omhandler et bankrøveri, potentiel kidnapning og verdens sejeste bankdame, er modellen komplet irrelevant. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:43
  Danskerbingo

  Gedde galt i halsen og at klø sig i dukkehåret

  Vi sender for sidste gang fra Københavns Hovedbanegård, og vi slutter af på festlig manér. Måske ikke lige så festligt, som da chefen fra WeWork annoncerede massefyringer med tequila shots og spontan Run DMC koncert, men mindre burde da også kunne gøre det. Måske skulle mindre også have gjort det, da Stefan skulle fortælle sin chef, at han var kommet til at sætte ild til firmabilen. For sidste gang, i denne uge, trækker vi en seddel ud af Bjørne Corydon. På sedlen står der, at vi skal finde en dansker, der har ydet førstehjælp til en fisk. Det har Kenny prøvet på en fisketur. For da han fik to gedder på én krog, viste han sig som en rigtig samarit. Rikke løser også sedlen til punkt og prikke. Hun har nemlig givet kunstigt åndedræt til en kuglefisk! Ovenpå gårsdagens historie om Knuds uheldige møde med en museby, ringer Pernille ind og fortæller om dengang, hun byggede et musehus. Desværre viste det sig at blive et musehospice. Vores gode ven af huset, Sofia, har været forbi med et par tyske lokalaviser. Aviserne bugner med gode historier om dukkehår, kreative løg og diskusprolapser. Vi vælger at gå med diskusprolapserne, og det viste sig at være en god idé! For ellers havde vi ikke hørt om dengang, Kathrine fik en diskusprolaps ved at putte olie i håret. Vi ville heller ikke have hørt om Jakob, der nøs sig til en dobbel diskusprolaps, og det havde været en skam! Der er masser af ting, man kan slå sig, men denne gang vil vores lyttere gerne vide, om man kan slå sig på en vinduesvisker. Det kan man sagtens! Jonas fik da i hvert fald et ordentligt rap over nallerne, da han skulle tjekke vinduesviskerne på sin lastvogn. Det er sidste dag på hovedbanegården, og derfor også sidste dag i reporterskolen for praktikanten Oliver. Han bringer en reportage fra politistationen på hovedbanen, og det inspirerer os til at holde frit lejde, så lytterne kan fortælle hvilken som helst historie, de vil. Desværre er der ingen lyttere, der bider på. Til gengæld får vi historien, om dengang nyhedsværten Cecilie Lange lagde en ansigtsmaske, men manglede agurkeskiver til øjnene. Det viste sig at rødløg ikke var verdens bedste erstatning. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:26
  Danskerbingo

  Luke Skywalker i Holme-Olstrup og fanget i bamsekran

  Vi sender fortsat inde fra Københavns Hovedbanegård, hvor Jacob nær var kommet for sent, da hans ID-kort var blevet væk. Ifb. med en flytning mistede Stefan og konen deres gamle klaver. Eller det vil sige, at det står bagerst i flyttefirmaets lager, og det ville være lidt af en krig at grave det frem. Flytningen gik også lige lovligt stærkt for Bjarne og storebror, for da de ramte Odense indså de, at anhængeren med alt inventaret stadig stod hjemme i Herning. Vores kære bamse, Bjørne Corydon, har fødselsdag. Vi fejrer mærkedagen ved at trække en fuldstændig genial seddel. Brian kvitterer med en lige så genial historie, der involverer en hjemmelavet flammekaster og nogle meget afbrændte øjenbryn. Vi har stadig ikke fundet et navn til vores historie-kæde. Til gengæld har vi fundet et nyt led til kæden. Det led sørger Knud for, med en historie om dengang han kom til at bryde ind i en museby. Som barn var kviksand en kæmpe bekymring, men det er nok de færreste danskere, der rent faktisk har været i kontakt med det. Anne-Sofies irrationelle frygt er nåle. Derfor er det da måske også lidt mærkeligt, at hun dagligt stikker nåle i folk på arbejdet. Daniel måtte også stå ansigt til ansigt med sin barndomsfrygt. Det skete dengang, han faldt ned i en brønd. Heldigvis, for Daniel, var Edward Saksehånd dog ikke nede i brønden. Vores praktikant, Oliver, sidder stadig på skolebænken i reporterskolen. Dagens disciplin er ekspertinterview, og her bliver det afsløret, at folk smider andet end to-kroner i modeltogbanen på hovedbanegården. Folk smider åbenbart også andet end nummer 1 og 2 i toilettet. Søren fra rensningsanlægget ringer i hvert fald ind og fortæller lidt om, hvad de har fundet derude. Bjarne har også engang fundet noget spøjst i maskineriet. Han fandt nemlig en 4-årig, der sad fast i en bamsekran. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:22
  Danskerbingo

  Spurv i maskineriet og beskudt i bar røv

  Dag to fra Hovedbanegården starter med noget, der kunne lyde som plottet til en Hitchcock-film. En ældre australsk mand blev angrebet af en aggressiv fugl og døde desværre som følge deraf. I Kristines nabolag er svalerne også ret så aggressive. En gråspurv tog en hovedløs beslutning i kampen mod Mikkels tunede knallert og endte, ja, hovedløs. Der er furore i arkadespils-verden. Mistanke om modificerede maskiner har ført til fratagelse af en plads i Guiness rekordbog. Christian er bidt af en gal cykelrytter og har op til flere verdensrekorder bag sig. Faktisk er han så god, at det engelske ultracykling forbund udlovede en dusør til den der kunne slå hans rekord. Historie-stafetten er tilbage på sporet efter en lettere kaotisk omgang. Det er den med Liv der, efter en ordentlig omgang mexicansk mad, tilstoppede værtsfamiliens toilet i sådan en grad, at værtsfaren gentagne gange måtte afbryde svupperiet for at brække sig. Vi er fortsat i gang med at gøre vores praktikant til en stjernereporter. Og lad os bare sige, at der stadig skal arbejdes lidt på hans mikrofonteknik. Årets Ig Nobelpriser er blevet uddelt til nogle lidt specielle forskningsprojekter. Der er bl.a. blevet uddelt priser til forskere, der har undersøgt temperaturen på franske postbudes testikler. Der er også blevet forsket i hvor det føles bedst at klø sig. Soldaten Nik syntes også det var rigtig dejligt at klø sig, efter en lang tur igennem en flod i Afghanistan. Ja, altså lige indtil han blev beskudt, imens han havde bukserne nede om anklerne. Vi bliver ramt af helt katastrofale tekniske problemer. Det kan kun betyde én ting: Det er verdens værste tidspunkt, Tirsdag kl.11.45. Heldigvis er vores Tirsdag formiddag ikke lige så slem som Sonnys. Han har nemlig simpelthen nyst sin egen krop i stykker. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:25
  Danskerbingo

  Pyroman med ukrudtsbrænder og kødsår på børnebakken

  Vi sender fra Københavns Hovedbanegård hele denne uge. Derfor starter vi naturligvis med en historie om en horribel togtur. Jeanettes historie har alt hvad en god toghistorie skal indeholde: Snørklede ruter, glemt bagage og en spontan skilsmisse. Flypassagerer på ruten Frankfurt-Cancún fik sig en slem overraskelse, da den ene pilot kom til at spilde kaffe på instrumentbrættet i cockpittet. Heldigvis var der ingen der kom til skade. Det gjorde Michael til gengæld, da han spildte en hel kande kaffe i skridtet på sig selv. Selvom vi sender fra Hovedbanen, skal vi da stadig igennem dagens led i historie-kæden. Til trods for tekniske udfordringer kommer vi i mål, og det gør vi med Saras fortælling om en rigtig uheldig tur på toilettet. Denne uge står også i læringens tegn. Vi skal nemlig have gjort vores praktikant, Oliver, til en verdensklasse reporter. I hans første test finder han frem til nogle 9. klasse elever, der skal på studietur til Budapest. Heste-hvisker Jon har også engang været på tur med klassen, og i bedste heste-hvisker stil endte det selvfølgelig med at Jon måtte hentes af samaritterne. Det er oftest røvsygt at stå og vente på toget. Ligeledes er det også ganske kedeligt at samle skrald. Pers historie fik dog pulsen op, da han fortalte om dengang han troede han havde fundet en død person! Heldigvis viste det sig at være en moderigtig, hjemløs mand der lå og sov. Vi trækker en seddel ud af maven på en rød bjørn. Det kunne lyde som en mærkelig drøm, men det er dog virkelighed. Hvad der til gengæld var en mærkelig drøm, var dengang Hannah drømte at hendes far solgte hende til nazisterne. Sissels mand er også en livlig drømmer. Det var han i hvert fald dengang han, i søvne væltede sengen på hovedet imens stakkels Sissel stadig lå i den. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:52
  Danskerbingo

  Død ved en fejl og uigenkendelige frikadeller

  Gisp! En lille dreng blev fanget af kameraerne, imens han pulsede løs til en fodboldkamp! Det viste sig så at være en 36-årig mand, der bare ser helt utrolig ung ud. Ligeledes viste det sig også at være Marks kollega, og altså ikke hans søn, da tjeneren kom forbi med tusser og noget at tegne på. Hele ugen har vi snakket om chefen fra helvede. Nogle gange kan det dog også ske, at chefens katastrofale fejl ender med en lykkelig slutning. Det endte i hvert fald med et nyt lækkert sommerhus på en god grund, men måske skulle chefen lige have tjekket adressen en ekstra gang. Chefen måtte også indse at det måske var lidt en fejl at ansætte Dennis, da hans første måned endte med at blive en rigtig dyr fornøjelse for chefen. Politikere, både i ind- og udland, vil sætte en stopper for de farverige smage til E-cigaretter. Argumentationen er at smagene lokker børn til at ryge. Men der er da massere af andre snedige måder. Hvis man f.eks. er velsignet med en rigtig lille Spørge-Jørgen, kan man jo bilde ham ind at man skal spare lidt på stemmebåndet. Michael from Jamaica ringer også lige ind, og giver sit besyv med. En kæde er kun så stærk som sit svageste led. Heldigvis er der ingen svage led i vores kæde af lytterhistorier. Det slår Maria fast, med sin historie om dengang hun væltede rundt til en eksamen. Det er nok engang tid til at finde ud af hvad man kan slå sig på. Den gode Ib foreslår at finde nogen der har slået sig på en pause. Det kan man sagtens. Eller det kunne Mikkel i hvert fald, da han i et frikvarter tog den på hovedet ud af et vindue. Jeppe fik ødelagt både hovedet, frokostpausen og den lampe han bankede skallen op i. I Region Syddanmark blev stakkels Kirsten erklæret død ved en fejltagelse. Hun sigtede højt med erstatningskravet, men måtte tage til takke med 445 danske kroner. Det er åbenbart ikke så sjældent igen. Kenneths bror blev nemlig også erklæret død, i hvert fald i systemets øjne. Johan har stået lidt i den anden rolle. Han har nemlig kommet til at fejlagtigt erklære nogen død. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:10
  Danskerbingo

  Fyret af mor og en pornokonditor . Gæst: Ruben Søltoft

  Vi fortsætter temaet om chefer fra helvede, og i dag leder vi efter folk, der er blevet sat til vanvittige ting af deres vanvittige chefer. Sara blev som butiksassistent sat til at holde sin chefs hest, imens den blev aflivet, og Sannes pornoentusiastiske konditormester fik hende til at ringe frække aftaler hjem til ham. Et EasyJet-fly manglede en pilot indtil én af passagererne meldte sig til at flyve det til Spanien. Han var nemlig uddannet pilot, og vi efterlyser andre, der også har kunne bruge en af deres færdigheder til at redde dagen. Jesper er tømrer, men venner er nogle hårde bananer, der har lært ham lidt om, hvordan man bryder ind i en bil med en sav. Sørens 16-årige klassekammerat faldt om med hjertestop, men det faldt heldigt sammen med, at Søren lige havde været på førstehjælpskursus. Den dag reddede han sin vens liv. Vi har besøg af Ruben Søltoft, som fortæller historien om kampen for at få lokket sit store idol Frank Hvam ind og se sit one man-show. En jagt der også afslører en lidt akavet gammel SMS-korrespondance. Vi efterlyser andre der er blevet "hjemsøgt" af gamle SMS'er og Tenna ringer ind fortæller om to glemte dates. Ruben trækker også en seddel, og vi hører om dengang Benjamin blev fyret pga. et dyr. Dagens historiestafet sender os med Rasmus til Hvide Sande, hvor en meget våd aften ender i både havnen og i plejehjemmets potteplante. Vi slutter af med jagten på folk, der er med i én-personers klub. Michael er eneste medlem af "Dansk Halv 12 Forening", og Kim er ene mand i sin klub for folk, der elsker økologisk gær. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:42
  Danskerbingo

  Sat til vægs af gamer-far og pedicure i udmugningsanlægget

  Man kan gøre alt muligt med stiger. Man kan både kravle op af den og ned igen, men kan man også gøre noget virkelig sejt med en stige? Man kan i hvert fald blive ufrivilligt medlem af en teatertrup, som det skete for vinduespudseren Danni. Kristians kammerater var også rigtig seje, da de byggede en stige for at crashe en gymnasiefest for at se en koncert med Kashmir. Anders ringer ind og forklarer reglerne til ham og gutternes Olympiske Stige-lege. I denne uge snakker vi om chefen fra helvede. Emmy har selv prøvet at være den dårlige chef. Det skete dengang hun startede sit rengøringsfirma og var ret så uerfaren overfor den eneste ansatte hun havde. Heldigvis lærte Emmy af sine fejl! Lyskæden af gode historier skal have skruet endnu en pære i. Ovenpå Lauras forfærdelig historie om arrige heste, skal vi atter tilbage til en stald. Sannes lillebror får kappet tåen af i et udmugningsanlæg. Det har dog ikke sat en stopper for lillebror der i dag er jægersoldat og på jordomsejling i eget skib. Der er ufatteligt mange dårlige tidspunkter at tage mobilen frem for på. Et dårligt tidspunkt kunne f.eks. være når man ligger i bøjlerne hos gynækologen. Det kan Lisa i hvert fald bevidne. Andreas og Jacob bliver lidt i tvivl om hvad man egentlig må når man kører bil. Heldigvis ringer både Jonas og Frank ind for at fortælle hvordan landet ligger. Vi smider simpelthen alt for mange ting ud. Men der er altså også nogle ting der er helt katastrofale at smide ud. Det måtte Mikkel sande da hans far kasserede deres halvandet år gamle computer fordi den ikke virkede. Måske skulle han bare have tjekket strømstikket en ekstra gang. Ligeledes skulle Tina nok også lige have tjekket om det var benzinmåleren den var gal med, inden hun solgte bilen til skrot. En anden ting der også er helt katastrofal, er ugens værste tidspunkt. Det må håndboldtræneren Mark sande, da han ikke kan finde en målmand til holdet. Stakkels Malene har også en dårlig formiddag. Hun sidder nemlig i silende regnvejr og skal luge ukrudt. Frederiks formiddag er ligeledes øv, da regningen for alle weekendens indkøb bliver trukket på én gang. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:20
  Danskerbingo

  Hidsige heste og pant til pandaer

  Under dette års Vuelta a España fik seerne øje på lidt mere end bare gode cykelben. En lille, kæk hampplantage på en tagterasse blev fanget af nyhedshelikopteren der filmede løbet. Henrik har ligeledes oplevet at få ødelagt dagen af et cykelløb. Han og familien var nemlig på vej hjem fra ferie, men blev blokeret af en enkeltstart, kun 100 meter fra deres hjem. Danskerbingos store historie-kæde går ind i sin fjerde uge. Vi er desværre atter engang endt i et tematisk sort hul. Laura trækker os i en lidt anden retning med hendes fortælling om dengang hun fik bøllebank af to heste. Det militære træningsområde i Oksbøl skal udvides til over dobbelt størrelse. Men uanset hvor meget plads man har at træne på, kan der altid ske ting man ikke er klar på. Militærtræningen indebar ikke øvelse i at malke køer, men ikke desto mindre tog Storm sagen i egen hånd, da han som udstationeret så nogle køer der trængte til at få tømt yveret. Bjørne Corydon er også kommet med hjem igen efter Ungdommens Folkemøde, og sikke et held! Vi skal nemlig have trukket en god seddel. Den seddel bringer os i kontakt med Louise, der sammen med sin bror stadig får vasket tøj hos mor og far, selvom de for længst er flyttet hjemmefra. Den ordning benytter Mark sig også af. Han spiser nemlig hos sine forældre næsten hver dag. Det er en af frynsegoderne ved kun at have flyttet 100 meter væk hjemmefra. Gud, hvor er der dog mange kedelige ting derude. Men selv de kedeligste ting kan gemme på en god historie. Katrin og hendes venner var nede og pante en helvedes masse flasker efter fest. En meget utålmodig mand satte dog en stopper for drømmen om pizza og det søde liv. Emma var pantarbejder af den gamle skole, så hun ringer lige ind og forklarer hvordan det fungerer. I denne uge snakker vi om chefen fra helvede. Vi har spurgt lytterne hvilke historier om chefer de vil høre, og i første omgang skal vi finde nogen der har skrevet til deres chef imens de var pivstive. I Daniels tilfælde var det dog omvendt, da hans navn lå lige op af ekskærestens navn i chefens telefonbog. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:28
  Danskerbingo

  Kærlighed ved første stik og uagtsomt skridt-skrubberi i svømmehallen

  Vi sender fra Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. De tre værter fra Go' Morgen P3 bliver sendt ud i en konkurrence om at finde den bedste historie! En konkurrence som man bestemt ikke vil tabe! Med lynets hast finder Jojo frem til 16-årige Elias, der synes, det kunne være meget fedt at blive partiformand. Mikkel klarer også sin udfordring til topkarakterer, da han har fundet frem til Valon, der har en tårnhøj fraværsprocent. Stefan er sendt ud med den sværeste udfordring, men finder stadig frem til Gustav, der engang har været oppe at slås med to store hunde. Vores fortælle-stafet fortsætter også ude i Valbyparken. Vi får fat på Kristian, der på en fisketur til Grønland slog lidt mere end bare to fugle med et smæk. Udover en masse glade unge mennesker, er der også en masse organisationer repræsenteret ved Ungdommens Folkemøde. Praktikanten Oliver får sin sag for, når han prøver at interviewe Ældresagen. Bjørne Corydon er ramt af lidt strømsvigt, men det lykkes stadig at trække en god seddel. Vi finder nemlig frem til Christian, der skød genvej gennem en kaktus, men valgte at adoptere den og døbe den Bob. Klara og Linea opsøger vores telt for at fortælle om, hvordan en kollision med en kaktus bragte deres forældre sammen. Det er atter blevet tid til at finde ud af, hvad man kan slå sig på. Inspireret af Jacobs dårlige blodomløb i hænderne, beslutter vi os for at finde ud af, om man kan slå sig på handsker. Skiløberen Fabian fortæller om dengang, han røg på røven på grund af en skihandske. Helt utroligt mange af boderne på Ungdommens Folkemøde har forberedt quizzer. Vi har sendt vores praktikant ned for at deltage i den famøse jødequiz nede i Jødisk Informationscenter. Vi runder endnu en uge af med at trække en seddel. Vi skal finde nogen, der har været involveret i en katastrofal misforståelse. Dagens tredje Christian ringer ind og fortæller om da, efter en tur i svømmehallen, hjalp sine to knægte med at vaske sig. Da Christian endelig fik vasket sæben ud af øjnene, fik han sig en slem overraskelse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:42
  Danskerbingo

  Oprejsning til dyreriget og den meget uartige kampvognsfører

  Indtil videre har denne sæson budt på mange historier om dyr, der dør. Nok må være nok! Nu er det tid til, at dyrene får deres hævn. Geden Mads slog et slag for dyreriget, da den spiste halvdelen af Stefanies sommerjakke. Dyreelskeren Sisse får sig også en slem overraskelse, da en kejserpingvin lige slår fast,at de to altså ikke er bedste kammerater. Dyrenes hævntørst slukkes for denne gang af historien om rytteren Charlotte og den skøre hoppe, der red direkte ind i en traktor, da smeden ikke stoppede dem. Kan I huske dengang, Jan startede en lavine med et maskingevær? Det kunne Poul Erik, for det mindede ham om dengang, hans kampvognskollega måtte undvære julegaver, da han kom til at springe fire dådyr i luften. Der er blevet smidt et bud på sitet Just-Eat. Buddet lyder på svimlende 74 milliarder kroner, men vurderes stadig til at være et groft underbud. 4500 kr. kan jo f.eks. også være et røverkøb for en perserkat, hvis man altså selv synes, at den er mindst 80.000 værd. Vores praktikant Oliver deler ud af gode kost tips. Man skal i hvert fald ikke gøre som den 17-årige mand fra Bristol, der spiste sig døv og blind i chips og pommes fritter. Vi leder efter folk med spøjse spisevaner, og her kimer Morten ind med en madplan bestående af varme kødretter til morgenmad hver dag. Nicklas var åbenbart også lidt af en stamkunde hos de nordiske fastfood restauranter. I hvert fald ringede Dominos for at høre, om han var okay, da han ikke havde bestilt mad derfra i to dage. Bjørne Corydon er allerede taget afsted til Ungdommens Folkemøde, så vi har taget reservebjørnen i brug. Der er dødt løb mellem to gode sedler, så vi leder simpelthen efter dem begge. Avisbuddet Dennis endte med at køre bilen ned i en å, men var heldigvis uskadt. Lotte ringede ind og fortalte om, hvordan det er at arbejde i Ikea, selv om man ikke kan finde ud af at samle møbler, og således fik vi råbt bingo på to vidt forskellige sedler. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:57
  Danskerbingo

  De møgforkælede kæledyr og superheltenes reservehold

  Jacob og Andreas snakker om snotforkælede kæledyr. Der er nemlig flere og flere, der i stedet for at få børn, vælger at dedikere alt deres kærlighed til deres kæledyr. Anders' far har dog børn, men Anders måtte alligevel stå lidt i skyggen af hunden Tess, da han viste sig at være en væsentligt dårligere jagthund. Kira er dog på forældrenes side. Hun kan huske, hvornår hendes hundehvalp blev født, men det kniber lidt mere med hendes lillebrors fødselsdag. Pia kender også følelsen. Hun forviser tit sin ægtemand til sofaen, så der kan være plads i sengen til Pias hund Oskar. I Spanien er der en flok spædbørn, der er blevet ganske pelsede. Nogle piller, der fremmer hårvæksten, var i pakkefasen blevet ombyttet med medicin mod sure opstød. Vores søgen efter skægge bivirkninger ender dog i et knusende nederlag. Vores historie-kæde fortsætter med Jan og hans soldaterkammerater, der tissede lidt i bukserne efter at have startet en lavine. Ak ja, sådan kan det gå, når man tager ud og fisker med automatrifler. Jacob har set tv-serien Mindhunter, hvor et værre sjuskehoved blamerer sig på bånd. Det minder Jacob og Andreas om, at hvert enkelt lille fejl, de laver på arbejdet, også bliver optaget. Vi leder derfor efter folk, der er blevet optaget på et tidspunkt, der er rigtig trælst. Kassemedarbejderen Phillip blev lidt træt af at være blevet fanget af overvågningen, da han efter en kedelig vagt havde pakket forretningen ind i 10 meter elastikbånd. X-Men eksisterer i virkeligheden! Der findes i hvert fald en familie, der har en genmutation, der gør, at de kan klare sig med kun 4 timers søvn om dagen. Men hvilke andre kedelige superkræfter findes der? Christians kedelige evne er, at han fik skæg ret tidligt, men så behøvede han jo ikke at vise ID, når han skulle i byen. Mikkel ringer ind og demonstrerer sin superkraft: At kunne klappe med én hånd, med begge hænder! Thea ringer også ind, men det er lidt svært at bevise hendes kraft i radioen, da det ikke larmer så meget, når man ryster sit øje. Nicklas fuldender vores B-liste Avengers, da han kan bøvse rigtig hurtigt. Verdens værste tidspunkt er endnu engang over os! Steffen ringer ind og fortæller, at regnen har gjort hans korn vådt, og det er en længere process at få det tørt igen. Shantals mor skulle gøre sig morsom på sin datters bekostning, men så slog 11.45 til, og så faldt hun over en kantsten og slog sig noget så eftertrykkeligt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:16
  Danskerbingo

  Stearin-shots i Thailand og mur af ost

  Ugens sidste omgang Danskerbingo skydes i gang med et brag af et bogtema. Jacob har læst en bog om en Brasiliansk læge, der er lidt af en charlatan. Kristina ringer ind og fortæller om, da hun var i Thailand og skulle drikke stearin for at kurere en knæskal, der var gået af led. Stine kom også hjem fra Italien med lægelig fejlvurdering af astronomiske proportioner. Andreas og Jacob har studset lidt over, hvordan folk bliver beskrevet i signalementer. Helene, Søren og den velpolstrede FCK-fan er alle enige om, at "fedladen" ikke er et fedt signalement. Vores lytter-lokomotiv af fede historier buldrer ufortrødent videre. Dog med en fartbegrænsning på, da vi meget gerne vil styre den lidt væk fra historier om dyr, der kommer til skade. Hestehvisker-Jon viser sig som den rette lokofører, da han ringer ind og fortæller om dengang, en kollega udsatte ham for nogle rigtig grove løjer. Snushanerne på Flensborg lokalavis kan berette, at en mexicansk kunstner er gået i gang med at bygge en mur ud af ost. Lytteren Søren har bygget så lang en isdessert, at den slog rekorden. I hvert fald en lokal rekord. Public service til folket! Vi finder ud af, hvad man kan slå sig på. Rasmus og Martin ringer ind og bevidner, at man i hvert fald godt kan slå sig på vådservietter. Vi har en ung gæst i studiet,14-årige Sofia, og hun viser i den grad, hvor skabet skal stå i forhold til at trække sedler hos Bjørne Corydon. Sedlen er i frit fald, indtil Jonas ringer ind og fortæller om dengang en ekstremsportsudøver infiltrerede en kaserne. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:32
  Danskerbingo

  Tilbage til Azeroth og den flyvende Skt. Bernhard. Gæst: Melvin Kakooza

  Jacob står over for et stort dilemma. Skal han vende tilbage til sin ungdom i Azeroth med World of Warcraft Classic? Aya stemmer i og har genoptaget sin hobby med at spille Nintendo, imens Karin binder et smukt råbåndsknob om diskussionen, da hun i en alder af 45 er blevet spejder igen. Der er mange måder at læse en god bog på. Vi snakker med Freia, der læser sidste side af bogen først, googler plottet og sikrer sig, at den ender lykkeligt, inden hun tager den fra starten af. Sofie tager det også til det ekstreme, da hun selv med horoskoper starter fra slutningen af. Komikeren Melvin Kakooza er med os i studiet. Han fortæller om en rejse til Afrika, der bød på spaghetti-ben, narkokontrol i Amsterdam og frygt for ebola. Heldigvis fik Melvin det bedste ud af det, ligesom Frank der ganske vist blev kørt ned af en bil, men heldigvis var bilen fuld af lækker chokolade, som Frank måtte få lidt af. Den stadigt navnløse historie-stafet er endt i lidt af en kattepine. Det er det i hvert fald også i Susans fortælling om en uskyldig kat, der fik et ordentligt gok i nødden. Vi trækker en seddel direkte ud af maven på Bjørne Corydon. I sidste sekund bliver vi reddet på målstregen af Daniels hund, der kastede sig ud fra 4. sal, men heldigvis overlevede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:27
  Danskerbingo

  Pågående pizzabud og reparation af kat

  Der er en lille smule lavvande i Bjørne Corydons mavesæk. Det skal der laves om på, så vi beder lytterne om at sende nogle gode bud ind! Lytterne vil gerne finde en person, der skulle have taget telefonen i stedet for at ignorere et ukendt nummer. Det kostede i hvert fald Michael dyrt, da politiet ville have fat på ham, og måske endda endnu dyrere for Lærke, der måtte gå sulten i seng. Andreas og Jacob har en fælles ven, der har været til frisør. Den frisørtid løb op i syv timer, og det chokerer drengene. Syv timer var dog ingen sag for Anja der, over to dage på Jamaica, fik flettet hår i 14 timer. Allans fortælling, om dengang han og familien kom til at spise kusinens marsvin, har sendt ærteposen videre. Peters unikum af en kat endte på lægens bord, og Peter selv endte med en hundedyr regning. DR's store bogtema fortsætter ugen ud. Jacob fortæller, om dengang han gav Andreas en bog i gave. Den lå desværre på hylden i lang tid, før Andreas endelig fik den læst og indså, at han faktisk ret godt kunne lide den! David, der lider af ordblindhed, fandt læselysten, da han pludselig fandt en gammel gave fra en lærer. Lailas julegave forblev dog ubrugt, da Volbeat koncert på en onsdag aften i Hamborg ikke just passede ind i kalenderen. Der er fældet dom i sagen mod det amerikanske medicinalfirma Johnson & Johnson, der har kørt kampagner for brugen af deres opioider. En meget modig lytter ringer ind og fortæller om hendes forløb som afhængig af morfin. 11.45 er simpelthen ugens værste tidspunkt, og det beviser lytterne uge efter uge. Flyttemanden Allan står helt alene med et stort flytterod, ligesom at Mie stod helt alene, da hun kom til at spærre sin lille datter inde i en varm bil. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:40
  Danskerbingo

  Marsvin til aftensmad og selvlysende techno-tænder

  Andreas har været på romantisk weekendtur med kæresten. Romantikken endte dog brat, da en lettere tømmermandsramt Andreas får overspist så meget, at der slet ikke var overskud til romantik. Nanna var i en lignende situation, dengang hendes date troede, hun havde forgiftet ham med kikærter. Slemt var det også med Christian og de dårlige rejer, der sendte et helt bryllupsfølge på tønden. Andreas og Jacob har en ny podcast på gaden. Den hedder Forsiden af medaljen og handler om at se det positive i nogle rigtig dårlige situationer. Det skete for Allan og sin far, der har rykket tættere sammen efter et slemt sygdomsforløb. Aske ser også lyst på tingene i mørket. Han har nemlig ikke noget valg, da hans tandproteser er selvlysende og derfor er et kæmpe hit til ravefester. Nyhedsværten Nanna Nørregård er i studiet og breaker nyheden om, at landmændene stopper med at pløje. Den nyhed kan Andreas og Jacob ikke lade gå stille hen. Vores historie-stafet tager hul på sin tredje uge! Inspireret af historien om Benjamins ukristelige wienerbrøds-mave, ringer Allan ind og fortæller om et meget uheldigt marsvin, der endte som aftensmad. Denne uge står i litteraturens tegn på hele Danmarks Radio. Michael fra Jamaica ringer ind og fortæller om dengang et Bob Marley citat ændrede hans liv, og så er vi igennem med Sussie, der bliver grillet i Halfdan Rasmussens ABC, men klarer den med bravour. Sjove historier om kedelige ting! Det er, mildt sagt, røvkedeligt at sidde i venteværelset hos lægen. Men ved Julies tur til lægen blev stemningen blandt de ventende patienter løftet, da en ung purk havde lidt mere end bare krudt i måsen. I forbindelse med deres træning er en flok servicehunde sat til at se en hel musical. Denne gang gik det meget fint, men det er ikke alle steder, der er lige kæledyrsvenlige. Det måtte Patrick sande, da hans lille hundehvalp besluttede sig for at besørge midt på en bustur til Frederikssund. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:13:45
  Danskerbingo

  Biltyv i baghånden og skridt-chips med sour cream & onion

  Ugens sidste udsendelse skal parkeres. Andreas og Jacob snakker om biler, og Jacob fortæller, at bilproducenter kan fjernåbne låste biler. Den information kunne chaufføren Sigurd godt have brugt, da han fik låst sig inde på bagsædet af sin limousine. En anden måde kunne være at have en gammel biltyv ved hånden, som Steffen heldigvis havde, da hans lille søn havde fået smækket sig inde i bilen. Det er blevet tid til at læse lokalavis. Vi har fået fingrene i en universitetsavis fra Georgia, som vi bladrer lidt i. Vi leder efter folk, der har søgt tilflugt i helligt hus, og her kommer vi i kontakt med Johannes, som er med i en organisation, der med åbne arme tager imod folk, som har brug for det. Historie-guirlanden fortsætter! Inspireret af Frejas chipsegilde bag låste dører, ringer Benjamin ind og fortæller om dengang, han guffede studenterbrød oppe i det lokale kirketårn. Guds straf var dog benhård, og Benjamin fik sig en ordentligt omgang avs-i-mavsi. Bjørne Corydon er atter rullet ind for åbne døre og uden at smække efter sig. Man skulle tro, han var født i et s-tog, eller i en elevator ligesom Jeanettes søn. Vi har sat os for at få et endegyldigt svar på det ældgamle spørgsmål: Er der flest chips i et pringlerør eller i en pose chips? Praktikanten Oliver sættes til at tælle chips, imens Jacob og Andreas diskuterer, hvad der skal væddes om. En anden ting der har vakt stor undren hos lytterne, eller i hvert fald hos grissebasse-passer Fie, der gerne vil vide om, hvor vidt man kan slå sig på at give en kop kaffe. Det kan man i den grad, kan Mikkel bevidne. I hvert fald hvis man giver et stort chok oveni. Fidel Castros gamle krokodiller spreder skræk og rædsel i Stockholm. Men ikke lige så meget skræk og rædsel som Thereses bror, der fik sat en stopper for en uønsket kat. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:13
  Danskerbingo

  Et metalspyd i nakken og skjulte hagekors Gæst: Umut Sakarya

  Trump kommer ikke! Derfor efterlyser vi bizarre afbud. Frank fortæller om afbud forårsaget af rivaliseringen mellem byer på Ærø, og Daniels mor meldte afbud til sin søns konfirmation, fordi hun var bekymret for en takkesang. I Tyskland har en stakkels tivoliejer ved en fejl købt en forlystelse, der ligner to roterende hagekors. Det har affødt en gedigen shitstorm, og derfor efterlyser vi andre, der også er kommet til at støde folk på lignende facon. Christian og konen købte et rigtigt lækkert skrivebord og opdagede først et kæmpe indridset hagekors, da det skulle sælges videre. Endnu, har ingen købere bidt på. Kristian og hans søster kom ved en fejl til at brænde et stort kors af til Indre Missions Sankt Hans-fejring i Vestjylland. Vi har besøg af kendiskok og Vild med Dans-deltager Umut Sakarya. Han fortæller historien om dengang, han som barn reddede en kanin fra Zoologisk Have, der viste sig at være en hare, som voldtog og dræbte Umuts storebrors kanin. Derfor efterlyser vi andre, der også har gjort noget idiotisk som barn. Anne smadrede sit ansigt med en Gameboy i et magtspil mod sin bror, Steffen lavede brandfarlige tryllekunster, og Bjarke hev låret af en levende høne med en plæneklipper. Deres anekdotestafet bliver givet videre til Freja, som låste sig inde på et handicaptoilet med chips og roulade for at slippe for idræt. En russisk mand troede i 24 år fejlagtigt, at han havde slået sin familie ihjel. Derfor efterlyser vi andre, der har troet, at de har slået nogen ihjel. Alexander ringer ud og fortæller om dengang, han smed et spyd i nakken på sin kammerat og troede, at han var død. Dennis blev påkørt af en lastbilchauffør og troede, at hele hans familie døde i sammenstødet. Det slog klik for ham, og han lod sine aggressioner gå ud over chaufføren, og det var ved at ende helt, helt galt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:52
  Danskerbingo

  Saddam Husseins VIP-motorvej og boligen der sank

  Et fransk par står til op mod 6 års fængsel, efter de har forsøgt at stjæle 40 kg. sand fra Sardinien. Vi efterlyser andre, der har taget del i en idiotisk paraktivitet. Mikkel og kæresten satte helt unødvendigt deres liv på spil i Ecuador. Og Jan og fruen var på en lige lovlig optimistisk vulkantur i Napoli. Vi fortsætter anekdoteraketten, og i dag ringer Peter ind med en hæsblæsende historie fra den irakiske ørken om den hårdeste prank, vi til dato har hørt om i programmet. Vi taler om uhyggelige teknologihistorier, og Michael fortæller om dengang, han fik hacket sit overvågningssystem. Majken har sendt os en bunke lokalaviser fra Kolding, og det sender os på jagt efter historier om folk, der er flyttet pga. deres dyr. Maria ringer og fortæller om at flytte ud på en båd, der synker samme nat. Det er tirsdag formiddag, så vi slutter af med Ugens Værste Tidspunkt. Den er still going strong, beviser Oliver, Tanja og Rasmus. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:33
  Danskerbingo

  Reddet af cowboystøvler og Dr. Bombays sidste fan

  Briterne er begyndt at hamstre for at undgå en økonomiske Brexit-hammer. Derfor efterlyser vi lyttere, der også har hamstret. Lukas hamstrede chokoladegifler, da de udgik, og Martin hamstrer stort set alt. Andreas overvejer at få installeret gulvvarme, og derfor passer det perfekt, at vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon, der sender os på jagt efter folk, der er kommet i problemer pga. gulvvarme. Og her hører vi både om gulve, der flækker, og hidsige vandskader. Vi fortsætter historiestafetten, og i dag bliver det til en hæsblæsende historie om Kenneth, der formår at køre sig selv ned i sin Fiat, brække benet, men alligevel slippe billigt pga. et par cowboystøvler. Nogle amerikanske forskere har tydeligvis ikke set Jurassic Park, for de er ved at færdigudvikle teknologien til at genoplive Mammutten. Derfor efterlyser vi folk, som har genoplivet noget, de aldrig skulle have gjort, og snakken lander på både Power Rangers og Dr. Bombay. Mandagen byder på en chokerende jagt på "Sjove historier om kedelige ting", og i dag forsøger vi os med den umulige situation at finde en sjov historie om verdens kedeligste aktivitet: at lægge tøj sammen. Sigurd kommer tættest på med beretningen om, hvordan han vasker sine 900(!) t-shirts hver 3. måned og farvesorterer dem sirligt. I Hong Kong forsøger Kina at dæmpe optøjerne ved at få demonstranternes lommepengestrømme til at dø. Derfor efterlyser vi historier om store ting, som er blevet udrettet pga. lommepenge. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:18
  Danskerbingo

  Mere rå end sashimi og Hulk i begge ender

  Andreas og Jacob har set noget helt vildt spændende: Et fodgængerfelt under konstruktion. Brian kommer igennem og korrigerer vores forståelse for arbejdsprocessen. Desværre ikke tids nok til at hjælpe stakkels Georg, der fik malet hajtænderne på det forkerte sted. Andreas deler ud af feriefortællingerne fra det solrige Toscana, men det kan jo glippe med det italienske sprog, så han får bestilt en lige lovligt stor bøf. Han er dog ikke den eneste, der var for selvsikker på sit udenlandske sprog: Ann ville bestille kartofler, men fik serveret et kogt fårehoved, og friske Jonas ville have frisk fisk, så den fik han direkte fra akvariet til tallerkenen. Kædedansen af lytternes fortællinger fortsætter med Ronnie, der er ude på lidt af en røvtur i en bananbåd. Vi trækker en seddel direkte ud af mavsen på Bjørne Corydon, der beordrer os til at finde en dansker, der sidder fast et sted og har brug for hjælp. Tømrer-Peter sidder fast i teknikrummet og har brug for vores hjælp til at få fat på sin kollega. Andreas er blevet stukket af en bi, men vi vidste altså allerede godt, at man sagtens kan slå sig på bistik. Men hvad kan man ellers slå sig på?! Niels foreslår, at vi finder ud af, om man kan slå sig på camouflage. Det kan Kim bevidne, at man kan, da militær-make up'en sendte ham en tur til feltlægen. Den gode gamle teenage-leg "Jeg har aldrig" har indtaget studiet, og vi er igennem med de to friske fyre Mathias og Fillip, der aldrig har været til frisøren. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:50
  Danskerbingo

  Hjemsøgt af hovedløse egern og den parfumefri vasketyv i natten

  Jacob og kæreste er på roadtrip i smukke Norge, da de støder på et lille bump på vejen. Bumpet viste sig at være et stakkels egern. Den traumatiserede oplevelse har ændret på Jacobs madvaner, der ikke har kunnet spise kød siden da. Jacob er dog ikke den eneste, hvis liv er blevet ændret af egern. Vi snakker nemlig med Ditte, hvis far gik med egern i brystlommen, og Hestehvisker-Jon der blev hjemsøgt af hovedløse egern i sine drømme. Bjørne Corydon spytter en forespørgsel på tips og tricks til, når kvinden i ens liv har menstruation. Vi er igennem med Rasmus der, efter et par velfortjente flade, besluttede sig for at sove i sin bil, indtil han var i kridthuset igen. Bølgerne gik højt, da historie-staffeten blev givet videre med Rune, der, inspireret af gårsdagens fortælling, fortalte om, da han gav en sejltur til naboens unger, men endte med at falde ud af båden, der sejlede videre i høj hastighed. En zoologisk have er blevet sat til salg for 4.5 millioner kr. I den forbindelse leder vi efter folk, der har benyttet sig af et rigtig godt tilbud, der endte med at besværliggøre køberens liv. Her snakker vi med Adam, der har købt et års forbrug af vaskemiddel, kort inden hans boligforening gør vaskeriet parfumefrit. Så nu lusker Adam rundt og bruger sit vaskemiddel i smug og har dårlig samvittighed, når naboerne klager over parfumen i vaskemaskinerne. I bedste Power Rangers-stil har Jack Black og Jack White gået sammen under navnet Jack Gray. Vi snakker med Lea, der mødte sin kæreste og faren til sit barn, fordi at de begge havde ét specielt ord i deres fulde navne. I anledningen af pride-ugen snakker vi om tolerance, og vi prøver at finde ud af, om man kan være FOR tolerant. Campisten Otto er meget tolerant over for hygiejnen omkring bålmad. Hans mave viser sig dog at være knapt så tolerant, på det værst tænkelige tidspunkt: Midt under en bjergbestigning. Det helt nye koncept SHOKT, kort for Sjove Historier Om Kedelige Ting, lanceres, og her vil lytterne høre sjove historier om maling, der tørrer. Bondesønnen Jens trækker sidste stik i en malingskrig, imens Mortens roommate ikke helt har fattet, hvordan den ufatteligt dyre epoxy maling fungerer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:07
  Danskerbingo

  En technohadende kat og et talentløst postbud

  Sommerferien er endegyldigt forbi, og det har ikke just været en succes for alle. Således var et hotelophold i Toscana så sløjt, at Andreas måtte stikke en kæmpe løgn for at tage afsted før tid. Og det er han ikke ene om at have gjort: Evigt uheldige/heldige Tobias måtte forlade en familiefest, da hans skulkende far røg i en ulykke, imens Runes pjækkerier resulterede i en tur på operationsbordet. Det kan være hårdt at komme op i omdrejninger efter sådan en længere ferie. Vi leder efter folk, der er kommet til at lave alle fejlene på én gang, og her kommer vi igennem til postmand Emil, der fejler eklatant i postomdelingens ABC. I næste fortælling i den hidtil unavngivne anekdote-stafet, hører vi om Klaus' morgentur med en blind passager. Til tonerne af morgen-techno og kattejammerrock ender Klaus, kat og fartøj i hækken. Vi prøver at finde en person, der er blevet reddet af Siri, Alexa eller Google. Men da ingen ringer ind, tager Andreas og Jacob sagen i egen hånd og får lytternes telefoner til at ringe ind. Her kommer vi i kontakt med Frederik, der snakker pænt til sin Siri. Den store Copenhagen Pride parade iler nærmere, og derfor efterlyser vi en person der gerne vil gå med i paraden, men som ikke har haft modet til det endnu. Håndværkeren Allan kunne godt forestille sig at tage med sin kvindelige kæreste til pride, men han har stadig nogle bekymringer om, hvad folk mon vil tænke. Vi er også igennem med Christine, hvis 14-årige datter er sprunget ud som pan-seksuel. Datteren vil gerne gå med til pride, og her vil Christine gerne gå med for at støtte hende. Ugens værste tidspunkt er også tilbage efter ferien. Det må teknikeren Nick sande, da han er kommet afsted uden de rigtige reservedele. Det går fra slemt til værre, da Nick finder ud af, at hans redningsmand ligeså har taget de forkerte dele med. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:01
  Danskerbingo

  VI ER TILBAGE! Og Jacob har forsøgt at brænde sin lejlighed ned

  Vi er stærkt tilbage fra sommerferie og lægger hårdt ud med at høre om Jacobs forsøg på at brænde sin lejlighed ned, imens hans kæreste flyttede ind. Og han er ikke alene: Dion har glemt en and i ovnen under en brandert, og Hestehvisker-Jon har selvfølgelig også en historie. Vi er netop hjemvendt fra Smukfest. Ligesom store dele af fodboldholdet Lystrup IF, der droppede en prestigefyldt kamp i Pokalturneringen for at tage til festival i Bøgeskoven. Vi efterlyser andre, der har valgt noget stort fra pga. fest, og hører historien om da Emilie som 13-årig droppede sin mors bryllup. Vi har besluttet, at vi vil lave verdens længste anekdote-stafet, hvor den ene tager den anden. Vi starter ud i dag, med historien om Kim, der på efterskolen kørte på en heftig skipist, og som via et træ endte med bækkenbundsløsning. Lørdag løber den store CPH PRIDE-parade af stablen, og hele ugen sætter vi fokus på inklusion, tolerance og retten til at være den, man er. I dag efterlyser vi folk, der er kommet i problemer ved at bruge homofobiske skældsord. Vi har fået ny praktikant i dag, som hedder Oliver, og som introducerede sig selv med en historie om Østeuropa, våbenfetichisme og dødsforagt. Velkommen til ham! Bjørne Corydon er også retur fra ferie, og vi slutter af med at trække en jagt på folk, der har set noget mistænkeligt og gjort absolut ingenting. Vi hører både om nytårsindbrud og gidseltagninger i Belgien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:12:16
  Danskerbingo

  Bedste venner og dårlige hoteller Gæster: Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

  Kan det at sidde i en bilkø blive til en positiv oplevelse? Ja, det kan det bestemt, for Kenny mødte sin bedste ven. Er din krop blevet ufrivilligt modificeret? Nadja har fået en ekstremt stærk arm efter at havde arbejdet i en isbod. Vi har fået skønne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff i studiet i dag. De fortæller mange gode anekdoter fra deres optagelser til deres nye tv-program "Nul stjerner", hvor de har rejst rundt til verdens værste feriedestinationer. Har du nogensinde givet nul stjerner? Anna har givet et hostel i Amsterdam nul stjerner, men det blev nu en meget mindeværdig oplevelse alligevel. Nu er det nu, sååååååååå... Hvad kan man slå sig på? Thomas har foreslået, at vi skal søge personer, som har slået sig på magneter. Brians finger blev massakreret af magneter. June har fået magnetsplinter ind i sin finger, som hun ikke kan få ud igen. Det er vores søde praktikants sidste dag, så den anledning har vi inviteret Saga ind i studiet. Tak for denne gang, og vi ses på den anden side af sommeren. Agooooloooo! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:33
  Danskerbingo

  Smertefuld verdensrekord og Livgardens sejeste våben

  En dansk ko er blevet kåret til verdens smukkeste. Vi går på jagt efter svar på, hvad det kræver at være en smuk ko. Heldigvis ringer Hans, som ved alt, der værd at vide. Vi efterlyser billeder af folks overgennemsnitligt smukke dyr, så vi kan blive lidt klogere på tværs af arter, og kårer Philips til verdens smukkeste! Kan man vinde en konkurrence, man ikke aner, man deltager i? Svaret er et rungende ja, og vi hører bl.a. historier om Bolettes mormor, og om Jens Martin der fik blod i urinvejene og en Guinness World Record. Og så har Lasse lige vundet et spaophold i Struer, og han aner ikke hvordan. Jacob er blevet godt og grundigt forkølet og har forsøgt sig med næsespray. Det er dog mislykkedes uden Andreas' kyndige vejledning, så vi efterlyser andre, der har gjort noget alene, de klart skulle have haft hjælp til. Vi slutter med noget ekstra sejt og efterlyser folk, der bruger 'night vision', når de er på arbejde. Det gør Jacob i den grad, som arbejder i livgarden, og han fortæller os om deres utroligt blærede grej! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:32
  Danskerbingo

  Tørlagt nazifest, tunet traktortræk og maskingeværer

  Hvor langt vil du gå for dit barn? Dennis mor solgte sine obligationer for at give Dennis en knallert. Dianas forældre endte med at købe en hest for at få hende til at holde op med at græde. Nannas far ville gøre alt for, at hun vandt i traktortræk, hvilket hun endte med at gøre flere år i træk. Go Nanna! Har du fundet kærligheden pga. en eller et lift? Det har Rikke, der blev hjulpet på vej af en ødelagt scooter, og de har nu et barn og har været sammen i 6 år. Har du nogensinde købt noget, for at andre ikke skulle få fingrene i det? Erik købte hele pølsevognens hotdog-arsenal, så de dumme sjællændere ikke fik nogen pølser, Mathias opkøbte hele tigerbalsam-lageret i den lokale by, og Fie købte naboens hest. Vi tester, hvorvidt vores lyttere kan gengive lyden af et maskingevær. Jacob har en teori om, at det er umuligt for kvinder. Det går sådan, ja nogenlunde. Nu er vi nået til Ugens Værste Tidspunkt. Nelle skal gøre rent i hendes meget varme lejlighed. Oliver er blevet ramt af de hårde realiteter, efter han er blevet student. Kira skal arbejde den dag, Rocazino skal spille på Musik I Lejet. Satans. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:35
  Danskerbingo

  Bilbombe i Syrien og en nøgen tur i bageriet Gæst: Adam Holm

  Er det muligt at flytte en bil med håndkraft? Det er det i hvert fald! Toni har været med til at flytte en lille polo, som en prank. Tommy er brandmand og har været med til at flytte biler på en professionel måde. Jens Martin er en meget stærk mand, han flytter biler, som han flytter trillebøre. Vi har fået skønne Adam Holm i studiet, og han fortæller om, dengang han var i Syrien og mærkede krigen tæt på egen krop. Desuden fortæller Adam om, hvordan han har lært at komme til tiden, efter han var medvært på Toft & Co. Og i den forbindelse søger vi personer, der har lært noget af et barn eller af en ung person. Claus oplevede de mange grimme sider af krigen i Syrien og mødte mange af dens ofre, især børn. Er du nogensinde vågnet op og har været fanget et sted? Peter vågnede op og var fanget i sit dynebetræk og troede, at han var kommet i himlen. Stine vågnede op på toilettet efter en sommerfest og satte alarmen i gang, da hun ville hjem. Marie lider af søvnparalyse og var fanget i egen krop. Jan gør alverdens ting og gerninger i søvne, især nøgen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:15:04
  Danskerbingo

  Utrolige blackouts og en dansk teenager sendt af Gud

  Vi sender allerede ugens sidste program i dag, og vi starter ud med jagten på store investeringer i små præmier. Vores navnebrødre Andreas og Jakob har brugt mindre formuer på at vinde præmier i Jesperhus Blomsterpark og BonBon-Land, og ingen er specielt tilfredse med situationen. Vi går på jagt efter nogen, der har måttet gøre et kæmpe stykke arbejde om pga. en lillebitte fejl. Det har Cecilie oplevet, da en regnefejl i en 16-siders matematikopgave sendte hende tilbage til start. Jacob har en teori om, at sangen "Gold Digger" har medført en syndflod af ægtepagter i USA. Vi afprøver teorien på lytterne og efterlyser folk, som har gjort noget pga. teksten i en sang. Julie har lagt sin ekskæreste definitivt på hylden pga. "Undrunk", og Astrid er sprang i et springvand pga. Nik og Jay. Frederik blev så betaget af en countrysang om Alberta i Canada, at han flyttede afsted i et år. Daniel snublede og brækkede fingeren i en kirke i Firenze, hvilket fik lokale munke til at udråbe ham til Guds gave. Med en del bøvl til følge. Vi bladrer i udklip om fødsler fra lokalaviser og går på jagt efter underlige steder at føde sit barn. Mette har født begge sine børn til søs. Vi slutter af med at efterlyse veltimede blackouts. Morten arbejdede hver dag i et år og fik en akut stressreaktion, der medførte en biluheld, en lam krop og et voldsomt wake up call. Dennis' far døde, da Dennis var 15 år siden, og i dag kan Dennis INTET huske om sin far, selv om han har brugt mange timer med psykologer for at grave minderne frem igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:30
  Danskerbingo

  Brutal likvidering af due og diarré i pansret mandskabsvogn

  Vi har set en helt vanvittig video, og i den forbindelse vil vi gerne høre flere historier om dyr, der gør helt absurde ting. Sasha har oplevet en hveps flyve med en fjordreje, Allan så, da en due blive likvideret af en mågefamilie, og Morten har set en kanin spise et helt kyllingelår inkl. knogle. Er der nogen, som er kommet i problemer ved at åbne et køleskab? David brød køleskabet i sin nye campingvogn op med et koben og blev mødt af et mareridtssyn. Vi søger personer, som lever af at teste noget sært. Carlas græske familiemedlem testede dronningens smøger, og Mike testede fidgetspinners i 37 timer om ugen i 2 måneder. Kan vi finde nogen, der har genbrugt noget, de aldrig skulle have genbrugt? Da Lasse var udsendt til Kosovo, genbrugte de franskmændenes metalbakker til at spise af, hvilket fik katastrofale følger på mandskabsvogne og husmure. Har nogen nogensinde haft en god oplevelse med en fotofælde? Mads har moret sig over et gevaldigt rockstjernebillede fra en fotofælde, og Peter frydet sig over en hasarderet forbikørende, der blev nappet og klippet. Kl. er kvart i 12, og det betyder, at det er Ugens Værste Tidspunkt! Camilla har en dårlig tirsdag formiddag, fordi hun missede chancen for at være med i Danskerbingo tidligere på dagen, så nu prøver vi igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:24
  Danskerbingo

  Bankrøveri, biljagt og solsenge der klipper fingre over

  Andreas er tilbage, og han har fødselsdag! Men det har vi andre glemt, så vi leder efter nogen, der har reddet en glemt fødselsdag. Philip glemte kærestens fødselsdag og bookede billet til Avengers: End Game, men fik heldigvis reddet det i stor stil. En polsk gulvlægger så Andreas med en pepperonipizza i skridet, da nøglen skulle afleveres tilbage. Et katastrofalt tidspunkt for en konfliktsky mand, så vi prøver at finde nogen, der kan toppe den. Der blev gået til den foran et gulv-til-loftsvindue, mens vinduespudseren var på besøg, og X skulle aflevere nøglerne til sin arbejdsgiver, men hun var på toilettet imens. X hørte aldrig fra hende igen. Vi taler om barnedrømme, fordi en polsk mand udlevede sin ved at køre sin kampvogn gennem byen. Det endte i en historie om en liter nutella, og drømmebilen med den forkerte nummerplade. Tangmanden har sendt os en helvedes masse lokalaviser, og efter desperat søgen ender vi med at lede efter en god historie om en kran. Det fik vi! Inspireret af historien om Nicolai Himmelstrup, hvis liv og datters liv blev reddet af deres naboer, leder vi efter andre, der er blevet reddet af deres nabo. Jeppe er ikke blevet reddet af sin demente nabo, men Mettes nabo Jens kom hende til undsætning, da hun fik kappet fingeren af af en solseng. Palle er ikke blevet reddet, men har selv reddet sin nabo. En historie om bankrøveri, biljagt og ubetalte regninger. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:30
  Danskerbingo

  Om at overleve to flystyrt og et terrorangreb, og en farlig pirat på McD

  En mand i Københavns Lufthavn er blevet ramt af lynet, så vi søger nogen, der har oplevet noget meget usandsynligt. Zippora blev reddet af sin 10-årige fætter, da hun var ved at drukne. Peter har overlevet ikke mindre end to flystyrt i Afrika, og kom for sent til en flyafgang, som viste sig at blive hans redning. Hold nu fest for nogle vilde historier! Information har bragt en billedserie af grædende børn, og i den forbindelse søger vi personer, som har fået et barn til at græde for at opnå noget. Klaus vækkede alle sine tre sønner, da han blev stoppet af en civilbetjent. Jacob lærte en masse børn en lektie, da han tog klappen af, og viste dem den brutale virkelighed. En avokado som håndgranat, jo den er rigtig nok. I den anledning søger vi personer der har været kreative i deres brug af frugt og grønt. Thomas brugte ketchup til at rense hans bekner, og Peter er en rigtig krejler og har fikset en masse biler med bananer. Nu er vi ENDELIG nået til HVAD... KAN... MAN... SLÅ... SIG... PÅ!!!!! Har du nogensinde slået dig på candyfloss? Nikolaj blev angrebet af hvepse, da han stod med en candyfloss i hånden, og Gitte kom ud af samme situation ved at løbe ind i en væg. Vi søger nogen som har praktiseret en religion, som de ikke troede på, for at undgå konsekvenser fra familie og venner. Per troede ikke på folkekirken, selvom han har været medlem i mange år. Han endte så med at melde sig ind i Jehovas Vidner i stedet. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:15
  Danskerbingo

  Skjulte graviditeter og ønsket om en tyk søster. Gæst: Barbara Moleko

  Kathrine har set "dogs reunited with owner" og hulket sig til burgerøjne, så vi finder lyttere, der er blevet genforenet med deres kæledyr. Alle tror de har set Marias kat, men det viser sig altid at være en and... LIGE INDTIL. Thomas arbejde på at finde læk i faldstammer, da en smart TV-producer så hans træsko, og købte dem af ham som rekvisit til en ny serie. 300kr. Barbara Moleko er forbi i det højeste humør, og der bliver talt om mødre der slår igen, vasedrejning, om at tisse i bukserne til koncert og en skjult graviditet. En kvinde har været tørstig på et fly, og det har medført en brækket ankel og en skilsmisse, hvis man spørger hendes advokat. Vi leder efter andre, som også virkeligt har manglet vand. Karoline var så tørstig på vej hjem fra børnehaven, at hun drak af skålen på trappen til sin hoveddør. Det var en rigtigt dårlig idé! Katrine og hendes veninde fik tynd mave og kastede op i Hillerød, lige præcis i det tidsrum kommunen lukkede for vandet. Jussi Adler-Olsen har haft et væmmeligt ønske om andres død (som han godt kan se var forkert, slap af), så vi leder efter andre, der har ønsket ulykke over deres venner. Emma ønskede sin søster tyk. Emmas søster blev tyk. Profetien gik i opfyldelse. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:09
  Danskerbingo

  Den store kærlighedserklæring og kapring af telefoner

  Andreas er væk, men heldigvis er Kathrine Abrahamsen på pletten i hans sted. Vi søger nogen, der er blevet så rørt, at de havde svært ved at gennemføre noget. Claus Holm prøvede to gange at holde en smuk tale til sin kone uden at bryde ud i gråd. Det lykkedes ham ikke. Vi giver ham nu en ny chance til at erklære sin kærlighed til sin kone i radioen. Da Jacob legede jorden er giftigt, faldt han ned fra en palle og fik en rive smask ind i hånden. Anders' arm gik af led og brækkede, da han hoppede ned i en trillebør, som væltede, og det fiksede lægen med en pind og en god omgang ståltråd. Jacob var til sin første landskamp nogensinde i fredags, startede en bølge og havde the time of his life. Vi søger nogen, som er blevet overtalt til at deltage i noget, som de troede, de ville hade. Dengang Sigrid var emo, tog hun med sin mormor i teater, og det revolutionerede Sigrids idé om teater. Ricky blev overtalt til at tage med til Backstreet Boys koncert med sin kone, og det var det fedeste nogensinde! En østrigsk kvinde fik en historisk urinvejsinfektion ved at bade i Ganges, så vi leder af nogen, der har fået noget væmmeligt med fra en badetur. Stig var på drengetur til Bulgarien, og fik en forfærdelig infektion i foden efter at havde badet i bollepoolen. "Hej Sigrid" blev til "Hej Siri", og vi fik testet, om vi kan kapre lytternes telefoner. Det kan vi. Unlimited power. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:17
  Danskerbingo

  En hilsen fra landsholdet og en livlig hæve/sænke-diskussion

  Jacob skal til sin første landskamp på fredag, og i den anledning søger vi gode historier fra stadionet. Landsholdsspiller Jens Stryger Larsen ringer ind og giver gode tips til Jacobs jomfrurejse. Har du nogensinde scoret en sygeplejerske eller læge, mens du lå indlagt? Det har Lis, som senere fik gode frynsegoder på hospitalet. "Politikerminuttet" går til Anne Grete Kamille fra Alternativet, som brillerer til fodboldkamp. Men det hele skal jo ikke handle om politik, så derfor hjælper vi Frederik med at træffe et vigtigt valg om, han skal hæve eller sænke sin bil. Vi har fået en lille update fra Anders og Anders, om hvordan deres efterskole-reunions udspillede sig i hver deres gildesale. Vi søger personer, som ikke fik bundet noget ordentligt fast. Jamillas hest fik revet sig løs og løb direkte mod ulvene i Knuthenborg Safaripark. Kristian fór vild i et skibsvrag, fordi han valgte at dykke uden sikkerhedsliner. Har du aldrig prøvet noget, som alle andre har prøvet? Lone har aldrig prøvet at drikke en kop kaffe og har heller ikke købt noget fra en pølsevogn. Vi er først tilbage på tirsdag i næste uge, så I må ha' det dejligt indtil da og Agoloooooooo!!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:08
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Mads Langers polterabend og en pornoarving

  Vi sender vores sidste dag på valgtour live fra Studenterhuset i Aalborg. Iben fortæller den bragende historie om, da hun sent i livet opdagede, at hendes veninde havde været lidt kærester med Ibens far. Sammen med valgreporter Kathrine Abrahamsen og demokratiets urkraft hjælper vi en ung aalborgenser med at vælge mellem studier og Jomfru Ane Gade. Kan man vinde en ikke-dyrerelateret konkurrence takket være sit dyr? Vi leder og finder et ja fra en hjulbenet gravhund! Skønne Mads Langer er på besøg, og han har guitaren med. Og udover musik medbringer han også historien om sin polterabend og ikke mindst vennernes medbragte ydmygelser. Vi efterlyser mærkværdige arvestykker og taler med "Porno Theis", der som navnet indikerer har arvet sin fars mægtige pornosamling. Desværre ryger radiosignalet midt i Theis' historie, så vi har et hængeparti, der skal følges op på der. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:00
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Fødsel på første date og en blodig stemmeseddel

  Valgtouren fortsætter, og i dag sender vi fra Sindal Marked! Vi efterlyser historier fra kræmmermarkeder, og det ender i et absurd epos om en første date direkte til historiebøgerne. Er en vaskehal rent faktisk farlig, eller er det bare overforsigtige forældres vrøvl? Vi når til bunds i den sag. Vores reporter Kathrine Abrahamsen kommer i krejlerskole, og hjælper så til gengæld sælgerne med at træffe et vigtig øl-valg. "Politikerminuttet" går til Rasmus Prehn fra Socialdemokratiet, som brillerer til fodboldkamp. Kan man slå sig på at stemme? Ja, viser det sig, men heldigvis er en blodig stemmeseddel stadig gyldig. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:38
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Pranket af den syriske hær og en smølf på balden

  I dag er vi i Horsens på valgtour - en østjysk perle! Vi leder efter folk, der er blevet straffet hårdt af en datofejl og hører om en tragisk og skæbnesvanger tur til en knæundersøgelse. Vores lytter Morten trækker en seddel og sender os på jagt efter noget fortrudt kosmetik. Det bliver til en historie om en vennetatovering af en smølf på balden. Det endte ikke helt optimalt for venskabet, men blev til gengæld til et stærkt party trick! Vores valgreporter Kathrine Abrahamsen har fundet en ung mand, der hedder Emil, under en rulletrappe i Bilka. Han har store valg foran sig, for skal han træne eller læse til fysikeksamen? Vi tager en folkeafstemning om det. Horsens Posten har skrevet om Frelsens Hær, og derfor leder vi efter folk, der rent faktisk er blevet frelst af en hær. Det udløser en meget spektakulær fortælling om den syrisk hær, den irakiske grænse og noget solid mellemøstlig værkstedshumor. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:19
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Kendte køer og en verden af frøer

  Valgtouren fortsætter, og i dag sender vi fra Svendborg! Vi har sendt vores reporter Kathrine Abrahamsen på færgen til Ærø for at lave noget solid valgdækning, og i dag skal demokratiet assistere Helle med hendes børneopdragelse. Dagens "politikerminut" går til Bjørn Brandenborg fra Socialdemokratiet, som beredvilligt hopper op på ølkassen i en sonisk børnehave. En lærervikar er blevet "fyret", fordi han er for ung og smuk til, at de unge piger kan styre sig - de bliver simpelthen forelskede i ham. Derfor efterlyser vi andre, der er blevet saboteret af andres kærlighed. Lokalavisen beretter om en mand, der er uhørt begejstret for frøer. Et dyr som Andreas afskyr. Så vi efterlyser historier om gode oplevelser med frøer og hører om et noget mislykket forsøg på at skabe en ny samfundsorden med frøerne i førersædet. Laura Marie blev kendt som Ko-pigen fra Ramasjang pga. sin imponerende samling ko-figurer, men vi kommer til at begå en gedigen svinestreg på hende live i radioen, som vi MÅ rette op på. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:29
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Koma, porcelæn og jord i et kødsår

  Valgtouren er i fuld gang, og i dag sender vi fra Roskilde! Vi fejrer den høje valgdeltagelse til EP-valget, og hylder de unge i Tyskland, der har stemt en grøn bølge igennem. Så vi leder efter nogle unge, der har taget styringen og udstukket en ny retning. Kate fortæller om de unges opgør med moderne julemad i hendes familie. Af tilfældighedens veje er vi blevet opmærksomme på, at mænd også kan slå sig under en fødsel. Vi efterlyser beviserne og hører om et porcelænsstyrt og 18 timer i koma. Lokalavisen sender os på jagt efter hunde, der kan bruges til praktiske gøremål i hjemmet og efter katastrofale mågeklatter. Begge dele dukker op. Vores lytter Mikkeline trækker en seddel og sender os på jagt efter en person, der har givet et rigtig dårligt medicinsk råd. Magnus fortæller om en meget kortsigtet fodboldtræner. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:57
  Danskerbingo

  Valgbar, hovsa-jobs og to brækkede arme

  Vi sender live fra Studenterhuset i Odense til P3's valgbar, og vi starter med at hylde de store demokrater, der er gået igennem ild og vand for at stemme. Jakob fortæller om en ulideligt lang arbejdsdag, der skulle optjene fritid nok til at nå stemmeurnerne. Inspireret af Stig Grenov fra Kristendemokraternes twitter-aktivitet, leder vi efter historier om en chef, der har ødelagt det for alle. Og vi hører om en københavnsk chef, der håndterer noget vestjysk dilletant-teater helt håbløst. Vi bladrer i lokalaviser og læser om SF's Karsten Hønge, som risikerer at blive valgt ind i EU "ved et uheld". Derfor efterlyser vi andre, der har fået et job ved en fejl og hører en episk historie om noget eventyrlig jobsøgning hos postvæsenet. Dagens politiker-minut går til Anne Skou Styrishave fra Radikale Venstre, som vi sender en tur på fodboldstadion. Bjørne Corydon er også kørt med til Odense og sender os på jagt efter en forælder, der har ændret sit barns navn, og det lykkes faktisk. På en måde. På søndag er der valg til Europa-Parlamentet, og derfor efterlyser vi folk, der er blevet reddet af en-gangs-plastik, så vi kan sende det godt afsted, før EU forbyder det helt. Vi hører om en promille, et knallertstyrt, to brækkede arme og et sugerør to the rescue. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:29
  Danskerbingo

  Nuttede scorehunde og "Nugget-Armageddon" på sofaen

  Vi søger personer, som er blevet winget af et dyr. Martin mødte en rigtig sød hund, som også havde en skøn ejer. I dag er de gift og har både børn og hund. Mikkel mødte en sød pige, der elskede hans hund. Kvindens mor senere efterlyste senere Mikkel på en facebookside. Vi søger personer, som er blevet svigtet af noget lim. Frederik fik en genial idé, da han kom stiv hjem fra byen, som endte med en eksplosion af nuggets, ketchup og glasskår på sofaen. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Ali fra Konservative, som stiller op til både Europa-Parlamentsvalget og Folketingsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Sabrina med at vælge, om hun skal have sexnegle eller praktiske negle. Vi er nået til HVAD KAN MAN SLÅ SIG PÅ? Ronni har foreslået, at vi skal søge efter personer, som har slået sig på en børnetøjsforretning. Janni blev blå og gul, da hun blev slået ned af noget meget uventet i børneafdelingen. Vi søger personer, som har drømt noget, som er blevet til virkelighed. Signe drømte i en kæmpe brandert, at hun ville lave knapper af kapsler. Forretningen er ikke helt oppe og flyve endnu. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:59
  Danskerbingo

  Et hus der nikker skaller og kedelige belgiere

  Vi søger personer, som har stillet et katastrofalt spørgsmål. Jesper stillede ikke et katastrofalt spørgsmål, men har fået stillet et komisk spørgsmål som underviser. Har du nogensinde vundet en konkurrence, der var for god til at være sand? Louise vandt to uger til Irland med sin familie ved at udfylde nogle øl-brikker på en irsk pub. Vi søger personer, der har haft en fed oplevelse på en strand med en belgier. Emil og hans ven var på en trashy strand i Belgien med to belgiere, og fik tilsneget sig et kindkys - hurra for en ferie. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Asger Christensen fra Venstre, som stiller op til Europa-Parlamentsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Cecilie med at vælge, om hun skal bruge sine sidste kroner til at købe en gave eller give en fremtidsgave i anledningen af sin mors fødselsdag. Vi har fået tilsendt en lokalavis fra Malta af vores søde lyttere Line og Martin. Vi søger personer, hvis hus er gået til angreb på deres gæster. Daniels hus nikkede skaller og har engang slugt hans far. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:36
  Danskerbingo

  Barmhjertige hjemløse og jyske dobbeltgængere

  Vi søger personer, som har oplevet verdens værste underholdning. Benjamin skulle overvære et stripshow sammen med kollegerne og deres koner, og det blev en temmelig akavet omgang. Vi søger personer, som er blevet forgiftet af den danske skov. Majken fik blodforgiftning af skovsnegle. Personer der har fået hjælp af nogen, som havde meget mere brug for det selv: Kamilla havde det ikke godt i skolen, men hendes kræftramte farfar stod altid ved hendes side og ringede til hende hver morgen, så hun kom godt afsted. Beth blev hjulpet af en hjemløs, som gav hende 200 kroner, da hun ikke havde råd til at deltage i et socialt arrangement på gymnasiet. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Anders Stjernholm fra Alternativet. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Anders med at vælge, om han skal holde en efterfest for sine efterskolekammerater, som har fem års jubilæum i weekenden. Vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Laura skal til samfundsfagsårsprøve, og hendes hund har dårlig mave. Daniel missede sin eksamen og kom en dag for tidligt til sin aftale med øjenlægen. Satans, sådan går det, når man bogstavelig talt er stæreblind. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 58:50
  Danskerbingo

  Storpolitik til Eurovision og afghansk raseri

  Vi er tilbage fra Tel Aviv med fede historier fra Eurovision og en uheldig situation med en kuffert. I den forbindelse søger vi personer, som har mistet noget, men hvor det viste sig at være positivt. Emil mistede sin gamle mobil i Bruxelles og endte med at få alt alt for mange forsikringspenge. Mathias har fået stjålet sin meget gamle jernhest, men ender med at få foræret en spritny cykel af en sød dame, som havde en tilovers. Sikke en solstrålehistorie. Vi søger personer, som er blevet adskilt fra en ven mod deres vilje. Micky blev tvangsfjernet fra sin plejefamilie, da han var 15 år. Meget mod sin vilje! Vi søger personer, som er kommet i problemer på grund af et flag. Jetta er kommet i problemer ved at pynte hundelorte med Dannebrog. Svend hejste et piratflag op og fik en reprimande af politiet og rasende naboer. Da Morten var udsendt til Afghanistan, var der ved at udbryde en mindre krig i lejren pga. et for stort og højt hejst Dannebrog. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Jeppe Kofod fra Socialdemokratiet, som stiller op til Europa-Parlamentsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Camilla med at vælge, om hun skal tage på en 19 timers bustur med et brækket ben for at se sine venner, eller om hun skal blive hjemme. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:42
  Danskerbingo

  Bambus i øjet, et spyd i ganen og en tandstik igennem hånden

  Vi søger personer, som har været så begejstrede, at de ødelagde det for sig selv. Kasper var så begejstret for sin nye tomatplante, at han endte med en bambuskæp i øjet. Marthas kæreste var så begejstret for deres nye GPS, at han kørte ind i den forankørende bil. Vi søger voksne, der gerne vil være ung med de unge. Iben havde på tragisk vis mistet sin morfar i en drukneulykke. Til begravelsen fortæller mormoren, at hun havde lært et nyt udtryk, som hun deler flittigt om sig til arrangementet. I forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Christian med at vælge, om han skal tage til en konfirmation i Schweiz eller blive hjemme til hjulspin og byfest. Vi har modtaget to lokalaviser fra vores dejlige lytter Jon - en fra hans hjemby Ballerup og en fra Skåne. I den forbindelse søger vi personer, som har udnyttet, at de kan dirke en lås op. Jeppe fik låst sig selv ude, men fik på magisk vis døren op igen med to grydeskeer og stor tålmodighed. Nu er tiden inde til: Hvad kan man slå sig på? Vi skal finde nogen, som har slået sig på en smagsprøve. Camilla blev spiddet af et spyd med en friturestegt kage på, og Ida har fået en tandstik igennem hånden. Find en person som har ramt noget usandsynligt heldig. Nikolaj faldt ned fra 3. sal og ramte heldigvis en højtaler på vej ned og reddede helbredet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:58
  Danskerbingo

  Politimordernavn og ayahuasca mod PTSD. Gæst: Hestehviskeren Jon

  En amerikansk ølentusiast er rejst hele vejen til Danmark for at smage en enkelt øl - han vil hellere dø end at miste muligheden. Vi efterlyser derfor folk, der har arbejdet hårdt for at kunne smage noget bestemt. Emilie brugte flere år på at opstøve en vandmelonjuice, der viste sig at smage frygteligt. Daniel rejste til Peru for at prøve ayahuasca ude i junglen. En vild og surrealistisk oplevelse, der også viste sig at have en interessant effekt på hans PTSD. Oliver lå i kø til et årsforbrug af doughnuts i 23 timer - og fandt derefter ud af, at han ikke kan lide doughnuts. I "politikerminuttet" går dagens gratis taletid til Maria Mejse Mortensen fra Det Radikale Venstre, som stiller op til Europaparlamentsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Susan med at vælge, hvordan hun skal udsmykke sin corgi-formede småkager. Vi har fået besøg fra Sverige af vores uheldige lytter Hestehviskeren Jon. Vi tester, hvor dybt hans uheld stikker. Og så hører vi lige om dengang, han stivnede af skræk i et omklædningsrum. Game of Thrones har ledt os på jagt efter nogen, der har fået ødelagt eget eller deres barns navn af en begivenhed. Laila har fået spoleret sit navn af Tæskeholdet og Peter Belli, og Palle Sørensen blev døbt kort efter, at politimorderen af samme navn fik sin straf. Ingen ved hvorfor. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:46
  Danskerbingo

  Sprængfarlige cocktails og mesterskaber i tørretumbling

  Vi søger personer, som har oplevet en spontan eksplosion. Mens Jette strøg, eksploderede strygejernet. Stefan blev vækket af et kæmpe brag midt om natten, da hans lille magiske bounty-cocktail havde gæret for længe på drengeværelset. Bjørnen har spyttet en forespørgsel ud om at finde en person, som har været en tur i vaskemaskinen. Lasse har været en tur i industrivaskemaskinen, og det var satme ikke en fed oplevelse. Johnny har deltaget i søværnsmesterskaberne i tørretumbling, hvor de på skift har været en tur i den brandvarme tørretumbler. Kim har dog taget rekorden med 1000 omdrejninger i en tørretumbler. Dog i en luksus-version. Vi søger personer, som er blevet omskåret i en sen alder. Theis led af forhudsforsnævring og valgte derfor at blive omskåret i en sen alder. Han fortæller meget udførligt om sin omskæring. Folketingsvalget er jo blevet skudt i gang, og derfor faciliterer vi hver dag et koncept, der hedder "politiker-minuttet", hvor vi giver ét minuts taletid til en politiker, som ringer ind. Dog med det mindre benspænd, at der vil blive spillet et gakket underlæg, som de skal forsøge at abstrahere fra. I dag har vi Anders Krojgaard Lund fra Konservative igennem, som har fået Kendo-træning som underlæg. Held og lykke! Det skal jo ikke kun handle om politik, så nu skal vi hjælpe jer kære lytter med at træffe et valg. Morten har modtaget sin nye telefon, men modtager først panserglasset om en uges tid. Sååå skal han tage telefonen i brug, eller skal han vente til at beskyttelsen kommer? Vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Kristine var ved at skære sin finger af, da hun slog græs for sin chef. Hold da op for en nederen tirsdag formiddag. Frederik ringede ind i sidste uge til Ugens Værste Tidspunkt og kan berette om, at alt bliver bedre på den anden side af kl. 11.45 på en tirsdag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 54:10
  Danskerbingo

  Far laver amatørporno og sjusket terrorberedskab

  Vi søger personer, som har været i en diskussion om, hvorvidt noget skulle åbnes eller ej. Jakob åbnede et brev til sin udlejer med chokerende indhold. Sofie havde modtaget et brev, hvor der dryssede hvidt pulver ud af konvolutten. Hun besluttede sig for at kontakte politiet, men i mellemtiden havde en nysgerrig kollega været inde og åbne brevet. I samme omgang, men med et twist, søger vi personer, som har åbnet noget, de aldrig skulle havde åbnet. Philip kom til at kravle ind i et laboratorium med dobbeltsluse og gule advarselsskilte på ydersiden, hvilket vakte en smule panik hos ham og kollegaerne. Bjarke var nysgerrig på, hvad hans far og stedmor gemte inde i soveværelset. Der fandt han et pornomagasin, som har traumasiteret ham for livet. Folketingsvalget er jo blevet skudt i gang, og derfor faciliterer vi hver dag et koncept, der hedder "politiker-minuttet", hvor vi giver ét minuts taletid til en politiker, som ringer ind. Dog med det mindre benspænd, at der vil blive spillet et gakket underlæg, som de skal prøve at abstrahere fra. I dag har vi Joachim Schiødt fra SF igennem, som har fået mongolsk strubesang og cocktailshaking som underlæg. Held og lykke! Det skal jo ikke kun handle om politik, så nu skal vi hjælpe jer kære lytter med at træffe et valg. En anonym lytter har ringet ind med et dilemma om, hvorvidt hun skal deltage i sin svigerindes polterabend eller ej, når nu der er blevet frygtelig dårlig stemning i festudvalget. Vi har Simon igennem igen, som er i gang med sine 7 års uheld. Denne gang har han ødelagt sin fars bil, hans egen bil er ikke gået igennem syn, og han har ødelagt sin fodervogn. Da Jens skulle hjælpe sin far med at læsse noget af hos bondemanden med en palleløfter, bliver han uopmærksom i en kort stund, hvilket resulterede i at han måtte gå med krykker dagen efter. Find en person med ét ben, som deler et par sko med en anden med ét ben. Anjas gode ven Ib delte sko med en anden, som kun havde ét par. Sikke en fantastisk løsning, og vi råber en bingo for at mindes Ib - Biiiingoooooo!!!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:39
  Danskerbingo

  Grillet albino og snotter i en Rolls Royce. Gæst: Rune Klan

  Er du nogensinde kommet i problemer for at havde smidt affald et uheldigt sted? Da Benjamin boede i LA, kom han til at lave en kæmpe snotter ud af sit soltag, som landede ned i en åben Rolls Royce. Christian er blevet uvenner med sin skraldemand, fordi han ikke kunne finde ud af at sortere sit affald. Der er blevet udskrevet valg, så nu skal vi hjælpe jer med at træffe et valg. Victor har været ude at rejse i et års tid og er endelig kommet hjem. Nu står han i det store dilemma om, hvorvidt han skal fortælle, at han var i en nærdødssituation i går med sin mor eller ej. Vi har fået æren af at få Rune Klan med i studiet i dag. Han fortæller om dengang, han opførte et trylleshow i et alt for mørkt jakkesæt, som endte i flere akavede situationer. Bjørnen har blæst en forespørgsel ud om at finde en person, som har doneret et organ, som senere er blevet uvenner med modtageren. En anonym lytter ringede ind med en vild historie om en doneret nyre fra ægtefællen og en skilsmisse kort tid efter. Vi er nået til 'hvad kan man slå sig på!' Martin har foreslået, at vi skal finde personer, som har slået sig på en videokonference. Troels oplevede at en fra kontoret faldt i søvn, mens han sad i videokonference, hvilket resulterede i et ordentligt brag. Inspireret af Troels historie søger vi personer, som er faldet i søvn til et møde. Kasper har arbejdet hele natten, og næste morgen vælger distriktschefen at holde et personalemøde, hvilket 3 ud af 5 medarbejdere falder i søvn til. Inklusiv butikschefen. Til sidst hører vi en allerede legendarisk historie fra Emil om frosne katte og grillede albinoer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:31
  Danskerbingo

  Laserbrændte testikler og Vikaren fra Himlen

  Valgkampen er skudt i gang, og i går fik Kristendemokraternes næstformand sin ilddåb som afløser i partilederrunden. Hun strøg ind som vikaren fra himlen, men vi efterlyser folk, der har været mindre heldige, da de blev hevet ind som afløsere. Det skal ikke handle om politik alt sammen, men også om valg. Vi taler med danskere, der står overfor et svært valg, og det drejer sig både om konfirmationsgarderoben og et stort BMW-dilemma. Kan man få noget godt ud af at blive mobbet? Det taler vi med tidligere mobbeofre om, som leverer flere opmuntrende historier. Fra Bjørnen trækker vi sedlen: Find en person der har haft et organ ude af kroppen i forbindelse med en ulykke. Det har Mads i den grad!!! Vi har fået lokalaviser tilsendt fra London, hvor vi kan læse om hædrede heltehunde. Derfor efterlyser vi heltemodige og prisvindende dyr. Og dem finder vi! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:11
  Danskerbingo

  Helteaktion i brændende hus og tungeskader i Grønland

  Vi søger personer, der er gået igennem ild for at opnå noget. Mads kørte tilfældigvis forbi sine forældres hus, da det stod i flammer. Han fik sparket døren op og reddede sin far, som sad og sov i en stol inde i huset. Vi vil gerne snakke med en, som har gjort noget rigtig dumt som barn, fordi de så det på tv. Benjamin så Fedtmule lege elektriker som lille og tænkte, at han også lige ville give det et forsøg. Ida havde set Dum Dummere sammen med sin lillebror, så hendes lillebror skulle da lige prøve at slikke på en frossen pæl. Det resulterede i, at Ida fik revet sin lillebror af pælen, men det øverste lag af hans tunge sad stadig fast på pælen. Vores søde lytter Kamilla har sendt lokalavisen fra Budapest, som vi ikke forstår et ord af, fordi det hele står på ungarsk. Vi er dog blevet inspireret af en vedlagt strikke-pamflet til at søge personer, der er blevet reddet af strik. Majas mormor hekler hestehutter, som gør hendes hest mere rolig, hvilket har hekle-reddet Maja. Vi søger personer, som er kommet til at ødelægge noget med en meget lille genstand. Søren skulle hakke 80 kg oksekød og kom til at tabe sin kuglepen ned i kødhakkeren. Det resulterede i blåt kød og en ødelagt kødhakker. Hestehviskeren Jon fik ødelagt noget rideudstyr med en hest, hvilket jo selvfølgelig er et meget lille dyr ved siden af en blåhval. Vi søger personer, som har haft et dyr, som har spist en andens dyr. Poul Eriks svigersfars hane fik bidt hoved af af en forbigående hund. Thomas venners gravhund fik dræbt og massakreret hans lillesøsters hamster. Kl. er kvart i 12, og det betyder, at vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Laura har fået revet en tand ud og er fuldstændigt bedøvet i hendes ansigt. Kamilla har brækket sin fod, hvilket er noget virkelig øv. Hold nu op for en dårlig tirsdag - vi håber, det bliver en bedre onsdag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:24
  Danskerbingo

  Skjult fængselsophold og gærkur. Gæst: Malte Ebert

  Vi søger personer, der er kommet i problemer, fordi de har været på internettet? Frederik kom i knibe, da han til et fodboldarrangement fulgte resultaterne på sin telefon, der var foran visningen af kampen på skærmen. Vi søger danskere, som har haft et mareridt, der er blevet til virkelighed. Kristian drømte, at han kørte galt, og det skete desværre også i virkeligheden. Jonas blev mobbet i skolen og drømte, at der ville udspille sig noget grimt i omklædningsrummet, hvilket desværre også blev til en virkelighed. Vi har fået fornøjelsen at, at få Malte Ebert med i studiet i dag. Han fortæller om dengang, han lod som om, han var SEB fra Børne MGP. Malte har trukket en forespørgsel ud af bjørnen om at finde personer, som har fulgt et fjollet lifehack fra nettet. Liv forsøgte at spise gær for at få ren hud. Cecilie er afhængig af at afprøve diverse lifehacks, hvor de fleste nok er nogle fiaskoer. Mads har spist gær på den rigtige måde, men kan konkludere, at det var en unødvendig oplevelse. Vi har lavet vores eget take på Maddysten, og hvis du ikke har set videoen, skal du skynde dig ind og se, hvordan man skamsteger en frø. Og i den forbindelse søger vi personer, som har ødelagt noget for deres makker. Henrik var på loppemarked med konen, hvor hun solgte nogle porcelænsfigurer alt for billigt, og det var Henrik fandeme ikke tilfreds med. Frederik var i Netto med kæresten, hvor et møde med Aqua Lene endte meget pinligt. Vi søger personer, som har faket en ferie. Vi har en anonym lytter igennem, som er i gang med at afsone sin dom, men har fortalt sin familie, at han er på ferie i Brasilien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:55
  Danskerbingo

  Mike Tyson, kringle og en vred Jesus om halsen

  Har du nogensinde indgået en pagt, som senere indhentede dig? Eva indgik en pagt med sin kanokammerat om, at de ville gifte sig, hvis de begge var singler som 30-årige. De er nu gift og har 2 børn. Vi har modtaget en ny og en gammel lokalavis fra Rødkærsbro og Bjerringbro fra vores søde lytter Michael. I den anledning er vi blevet inspireret af en historie til at søge personer, som har åbnet deres hjem op for en fremmede eller har taget imod et tilbud om at overnatte hos en fremmede? Peter skulle til Skagen med gutterne for at se Sussi og Leo. Da de ankom var alt booket, så de blev tilbudt at overnatte helt gratis hos et ældre ægtepar. De boede der i fire dage med all inclusive - sikke en gæstfrihed, mere af det! Vi vil gerne høre lyden af Danmark, og den skal komme fra vores lyttere. Thomas spillede en lyd, som vi havde svært ved at genkende, Janni spillede lyden af en maskine, og Klippe spillede lyden af en trykluftsrenser. Hold da op for et diverst lydbillede! Vi har trukket Bjørnen ind i studiet og hevet en seddel ud: Find en person, som har haft den vildeste oplevelse, mens de spillede Pokémon Go. Kenny spillede Pokémon Go nede i parken om natten, hvor der var en anden fyr, som vandrede rundt. Han gik hen for at høre, om han også spillede, men fandt hurtigt ud af, at han havde helt andre planer. Synes du selv, at du får for meget i løn? Det gjorde Gitte, da hun arbejde som piccoline for Finanskrisen, og Kristine da hun arbejdede som babysitter for bourgeoisiet i Californien. Så er tiden inde til... Hvad kan man slå sig på? Har du slået dig på et kors? Bjarke fik revet halsen op under et 10 km løb, fordi han havde et kors hængende om halsen. En smule uheldigt. Vi søger en person, der er blevet nødsaget til at flytte pga. en sygdom. Morten og hans kone blev smidt ud af Singapore, da Mortens kone desværre blev smittet med tuberkulose, da de opholdt sig i Bhutan. Så er der ikke andet tilbage end at sige god weekend og Agoooloooooooooooo!!!!!!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:29
  Danskerbingo

  Billige faldskærmsudspring og en hemmelig millionær

  Jacob har fået overraskende god kundeservice i Moskva, og derfor leder vi efter andre, der har fået hjælp fra en uventet kant. Tina mistede sin halskæde i Rusland, men år senere dukkede den op igen et meget uventet sted. Björk hjalp en fortvivlet kvinde i Istanbul, og det viste sig at være en utrolig smart beslutning, da kvinden afslørede sin identitet. Nanna forsinkede et fly i 30 minutter, fordi hun manglede den plastik blomsterkrans, hun skulle bruge til det perfekte opslag på Instagram. Jespers frieri til sin kommende kone blev overdøvet af babygråd, så han synes, vi skal lede efter folk, der har sagt ja til et spørgsmål, de ikke forstod - og fortrudt det! Mike kunne ikke høre manden i vaskehallen foreslå, at han fik sprøjtet en lidt frisk duft ind i sin bils udluftning. Det fortryder han nu! Sandra fik sludret sig til en ufrivillig malertjans i køen til kassen i byggemarkedet. Vi leder efter folk, der har ofret noget værdifuldt pga. deres venner. Janni fortæller om dengang, hun kasserede sin Puch Maxi, fordi vennerne på handelsskolen ikke synes, at den var cool. Caroline har sendt os lokalaviser fra London og Greve, som inspirerer os til at finde folk, der er gået meget langt for gratis glæder. Alexander gik 1,5 kilometer med en sofa på ryggen for at få den gratis. En amerikansk mand har set Captain Marvel 116 gange. Vi forsøger at finde en dansk pendant, og Kristian der så Star Wars ca. 30 gange i 1977 kommer tættest på. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:44
  Danskerbingo

  Et fatalt trekantsdrama og et mislykkes bungy jump

  VI ER TILBAGE!!! Det var 'Earth Day' i går, og i den anledning søger vi danskere, som har en god historie, hvor jord spiller en central rolle. Jakob skulle fjerne en masse jord fra haven, som satte et tydeligt præg på deres hus. Vi har fået besøg af Bjørne Corydon og har trukket en forespørgsel ud om at finde en person, som har været forelsket i et dyr. Jonas' forlovet er dybt forelsket i sin kat, hvilket Jonas er en smule frustreret over. Magnus oplevede et fatalt trekantsdrama, da hunden blev jaloux på deres høne med bowlerhat. Vi søger personer, som har betalt meget dyrt for hyggen. Andreas endte med at betale en høj pris for en slikpose i et storcenter. Søren holdte privatfest hos sine forældre og endte med at smelte brændeovnen. Vi har modtaget en lokalavis fra Auckland og en lamineret avis fra 1800-tallet fra vores søde lyttere Frederik og Amalie, som er på udveksling i New Zealand. Inspireret af en historie søger vi personer, som har dinglet i et reb. Cecilie sprang bungy jump i Tyskland og endte med at hænge med hovedet ned af i luften i 20 min., fordi deres kran var gået i stykker. Det er tirsdag og klokken er lidt i middagstid, og det betyder selvfølgelig, at vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. William er kørt ind i en due og har fået en bule i sin bil. Mikkel er kørt over en masse rådne fisk, og nu stinker hans bil af fisk. Tobias er løbet tør for gifler, og det er ret kritisk. Tre poser gifler var tydeligvis ikke nok. Hold kæft en lortetirsdag! Vi er tilbage med forhåbentlig en lidt bedre onsdag. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:22
  Danskerbingo

  En homofobisk smed og en styrtende stewardesse

  Har du nogensinde muret dig selv inde? Kim har muret sig selv ude, da han skulle bygge et hus. Har du nogensinde været underlagt et underligt forbud? Da Mads var i lære som smed, sprang hans bror ud som homoseksuel, og det fik en kollega til at nægte at arbejde samme med Mads. Lasses kone kan ikke lide ulige numre, så volumen på anlægget skal altid stå på et lige tal. Vi har modtaget lokalaviser fra Sakskøbing af vores søde lytter Motorcykel Doctor Disk. Inspireret af en historie i lokalavisen leder vi efter personer, hvor et barn er genialt. Ulriks søn fik den idé at komme flødekartofler på rugbrød, og det er blevet et kæmpe hit! Anna har fundet ud af, hvordan man skærer en tomat uden at det indvendige ryger ud. Er du nogensinde blevet mødt med stærke fordomme pga. dit erhverv, din by eller andet? Clara bor i Prag som dansker, og der bliver hun mødt med mange fordomme pga. de mange danske gymnasiedrukture til Prag. Nu er det tid til, ja du har gættet rigtigt. "Hvad kan man slå sig på?" Nikolaj har foreslået, at vi skal lede efter personer, som har slået sig på at se seje ud. Frederikke arbejder som stewardesse, og da hun gik igennem lufthavnen i bedste TopGunn-stil med selvtilliden helt oppe i skyerne, faldt hun så lang, som hun er. Emma fik levervand ud over sig selv, da hun skulle fremvise en lever. Vi er blevet helt bekymrede for Hestehviskeren Jon, da han ikke har ringet ind, så vi tjekker lige op på, om han er okay. Så er der ikke andet tilbage end at sige god måske påske og Agooooloooo! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:44
  Danskerbingo

  Krokodiller i mødregruppen og brunstige delfiner. Gæst: Petra Nagel

  I England har en gæst voldtaget en bil, og derfor efterlyser vi andre, der er kommet i problemer pga. brunstige dyr. Sissels pelsede moon boots blev fældet af en Fransk Vædder, og Leif fik skabt en lidt for intens stemning under insemineringen af nogle søer. Og Jakob har på en ferie til Bali oplevet liderlige og aggressive delfiner på helt tæt hold. Kan man score på cykelstien? Eller skal den undskyldning for ikke at bruge cykelhjelm kasseres? Nej, Marie har rent faktisk scoret sin mand iført cykelhjelm! Petra Nagel er gæstevært i dag og fortæller om dengang, hun som hoteldirektør i Frankrig var involveret i en dramatisk redningsaktion i Alperne. Claes ringer til os og fortæller om en meget overilet friluftstur i Norge. Vi har fået lokalaviser fra Fyn og Ærø, og de inspirerer os til at lede efter folk, der har valgt bolig pga. et kompromis, der gjorde alle utilfredse. Susan og kæresten flyttede af uransagelige årsager til Randers, og det gik slet ikke! Michelle Obama skulle efter sigende have holdt et røvsygt foredrag i Royal Arena i går, der til tider mindede om ævl i en mødregruppe. Sådan en har vi aldrig været i, så vi efterlyser fede historier om mødregrupper. I Lailas mødregruppe var de pludselig i stue med en flok krokodiller, og Lotte runder af med 3 solide anekdoter om modermælk. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:25
  Danskerbingo

  Ødelagt danefæ og morderiske skovkatte

  I dagens Danskerbingo søger vi en person, der troede at han/hun var sluppet af sted med "det", men så faldt hammeren alligevel. Jasmin havde lavet en aftale med sin bedstefar om, at hvis hun begyndte at ryge, skulle hun selv betale for sit kørekort. To uger efter hun havde fået sit kørekort, blev Jasmin busted. Vi har trukket Hr. Corydon ind i studiet og trukket en forespørgsel ud om at finde en dansker, som er kommet til at ødelægge noget danefæ. Da Alex lavede udgravninger i Jordan, finder hun et smukt stykke elfenben, som hun kom til at ødelægge. Vi har modtaget lokalavisen fra Kolind af vores søde lytter Astrid. Vi er blevet inspireret til at lede efter en, som har haft en dræberkat. Lasse havde en unavngiven kat, som altid gik til angreb på hans ben, når han skulle i bad. Kims nabo havde to katte, som dræbte deres egen hund, da de var på ferie. Vi har trukket bibelen ind i studiet igen, og inspireret af historien om ofringen af Isak, søger vi personer, som har lavet en lidt for vild prank på deres børn. Dorte blev bildt ind, at man altid skal spise leverpostej, før man spiser et måltid. Malenes far har bildt hende ind, at han hedder Inge-lise til mellemnavn, og at møtrik er det værste bandeord. Kl. er 11.45, og det er tirsdag. Og det betyder, at vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Johans plov går hele tiden i stykker, og Louise havde kun ét flute i fryseren til at brødføde børnene. Hold kæft en lortetirsdag, så er der ikke andet tilbage at sige end Huugaahuugaa huugaatjaakaa. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:26
  Danskerbingo

  Tre skud i brystet og ufrivillig modermælk

  Jacob har været på en helt fantastisk kanotur i weekenden, så derfor søger vi personer, som har været på en helt forfærdelig tur. Inger var på interrail i sin grønne tid, hvor de besteg en vulkan på Sicilien med den svenske viking Svend, og det var virkelig koldt. Bjørnen er blevet trukket i studiet og har spyttet en forespørgsel om at finde en dansker, som er blevet skudt i brystet og overlevede. Lars er tidligere soldat og har været på øvelse hos jægerkorpset, hvor han blev skudt i brystet tre gange ved en fejl. Vi har modtaget en masse lokalaviser fra Brøndby tilsendt af vores søde lytter Iqra. Ifølge Vestegnens lokalavis blev der afholdt DM i Skills i weekenden, og derfor søger vi personer, som har vundet DM i Skills. Jonas har vundet i kategorien elektriker. Peter vandt DM i Skills sidste år som anlægsgartner og blev senere nr. 2 ved EM. Vi søger personer, som har set dyr samarbejde. Viktors hund tog sig af deres nyfødte kattekillinger, da kattemor skred. Pernilles hund og kat samarbejdede om, at banke nabokatten. Vi fik også en snak med Lone, hvis mælkeproduktion blev sat i gang, da hendes golden retriever fik hundehvalpe. Vi har trukket den støvede gamle bog ind i studiet igen, nemlig Biblen, og denne gang handler det om en broderstrid. Inspireret af den historie søger vi personer, som har pranket en blind Trille er så godt som blind,og hendes kæreste driller hende ofte ved at gemme sig for hende. Men til gengæld kan hun høre, hver gang han drikker direkte af mælkekartonen. Sikke en dag, god mandag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:26
  Danskerbingo

  Heftige hotdogs og musik som våben. Gæst: Jesper Groth

  Vi søger danskere, som er røget på hospitalet, fordi de har spist for stærk mad. Sannes mand deltog i en chilikonkurrence og endte med at ryge på hospitalet. Nillers Pølsevogn i Esbjerg er notorisk kendt for sin stærke chilisovs og har sendt flere på hospitalet. Nikolaj har været offer for Nillers stærke chilisovs. Vi søger danskere, som har set et skæbnesvangert powerpointshow. Johns klassekammerat fik præsenteret et friskt powerpointshow til en historieeksamen, som fik et stort bifald. Vi har fået herligste Jesper Groth med i studiet. Han fortæller om, dengang hans ven købte en billig tatoveringsmaskine, og det endte totalt galt, og om et ekstatisk forhold mellem en vildledt undulat og hans gode ven Jakob, som nu er blevet kendt som fuglehviskeren på Christianshavn. Find en person, som er kommet grueligt galt afsted ved at optræde på en scene. Dirk ringede ind med en vild historie, hvor scenen var faldet ned på værten, men... The show must go on! Nu er vi kommet til det. Yes, det er rigtigt! HVAD KAN MAN SLÅ SIG PÅ? Frederik har sendt os et bud ind om at finde en person, som har slået sig på en udsugning. Peter fik stød gennem hovedet, da han tændte for udsugningen. Og meget overraskende har hestehviskeren Jon slået sig igen, igen, igen! Dubstep skræmmer myggene væk, og i den anledning søger vi personer, der har brugt musik som våben. Stefan havde en irriterende stamgæst, som hader Shu-bi-dua og Kim Larsen, så de lavede playliste kun med de kunstnere. De har ikke set ham siden, hurraaaaaa! Så er der ikke andet tilbage end at sige god weekend og AGOLOOOOO!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:35
  Danskerbingo

  Krig blandt rotteavlere og eksplosive løbehjul

  Vi er hjemvendt fra Schweiz og er kæmpe klar på at sende en ny omgang Danskerbingo! Vi søger danskere, som har gjort noget helt vanvittigt i en sejrsrus. James var på kasino og vandt 36.000 kr. Det vælger han at fejre ved at sove i en seng fyldt med pengesedler, hvilket viser sig at være en dårlig idé. På vej til arbejde så Andreas en personbil køre med en kaffe latte på taget. I den forbindelse søger vi danskere, som har glemt noget mærkværdigt på deres biltag. Jens glemte et jagtgevær på bagsmækken af sin Alfa Romeo. Vi læser igen op fra Bibelen, og denne gang er det historien om Sodoma og Gomorra. Det udløser en masse vilde forslag til historier fra jer kære lyttere, og vi vælger Poulsens forespørgsel om at finde en dansker, som har byttet sig ud af en presset situation. Cecilie fik byttet/bestukket sig til, at hele familien kunne komme afsted på familieferie til Malaga. Har du nogensinde åbnet dit hjem op for nogen, som har været på flugt eller i krise? Det gjorde en tilfældig mand i Horsens. Anne-Lines mor blev udstødt af Jehovas Vidner, da hun blev skilt fra sin mand. Hun havde ingen, hun kunne tage kontakt til andet end en mand, hvis bil hun var kommet til ridse og havde udvekslet telefonnumre med i forbindelse med forsikring. Han åbnede sit hjem op, og det ændrede alt for Anne-Lines mor. Vi har fået tilsendt lokalavisen fra Galten og omegn fra vores søde lytter Ellen. I den forbindelse er vi blevet inspireret til at søge danskere, som er kommet galt afsted på et løbehjul. Markus prøvede at tune en elektrisk løbehjul, hvilket resulteret i en eksplosion og en brækket fod. Tommy skulle lige vise sine børn og nye kæreste, hvordan man kører på løbehjul. Det endte i et styrt og mange års drilleri. Hr. Corydon har spyttet en seddel ud med en forespørgsel om at finde en dansker, som har fået modbevist sin største fordom. Lauras kæreste ville gerne have en rotte, så de fik en rotte, der hed Karsten. Hun blev helt forelsket i rotten, og hun fik sin egen rotte, der hedder Fin, og i dag elsker hun rotter. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 2:56:00
  Danskerbingo

  Mandag 6. aug. 2018

  Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Lyt med alle hverdage kl. 9-12, så du kan ringe ind og fortælle din bedste historie. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning