Danskerbingo

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Lyt med alle hverdage kl. 9-12, så du kan ringe ind og fortælle din bedste historie. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:03:18
  Danskerbingo

  Mere rå end sashimi og Hulk i begge ender

  Andreas og Jacob har set noget helt vildt spændende: Et fodgængerfelt under konstruktion. Brian kommer igennem og korrigerer vores forståelse for arbejdsprocessen. Desværre ikke tids nok til at hjælpe stakkels Georg, der fik malet hajtænderne på det forkerte sted. Andreas deler ud af feriefortællingerne fra det solrige Toscana, men det kan jo glippe med det italienske sprog, så han får bestilt en lige lovligt stor bøf. Han er dog ikke den eneste, der var for selvsikker på sit udenlandske sprog: Ann ville bestille kartofler, men fik serveret et kogt fårehoved, og friske Jonas ville have frisk fisk, så den fik han direkte fra akvariet til tallerkenen. Kædedansen af lytternes fortællinger fortsætter med Ronnie, der er ude på lidt af en røvtur i en bananbåd. Vi trækker en seddel direkte ud af mavsen på Bjørne Corydon, der beordrer os til at finde en dansker, der sidder fast et sted og har brug for hjælp. Tømrer-Peter sidder fast i teknikrummet og har brug for vores hjælp til at få fat på sin kollega. Andreas er blevet stukket af en bi, men vi vidste altså allerede godt, at man sagtens kan slå sig på bistik. Men hvad kan man ellers slå sig på?! Niels foreslår, at vi finder ud af, om man kan slå sig på camouflage. Det kan Kim bevidne, at man kan, da militær-make up'en sendte ham en tur til feltlægen. Den gode gamle teenage-leg "Jeg har aldrig" har indtaget studiet, og vi er igennem med de to friske fyre Mathias og Fillip, der aldrig har været til frisøren. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:50
  Danskerbingo

  Hjemsøgt af hovedløse egern og den parfumefri vasketyv i natten

  Jacob og kæreste er på roadtrip i smukke Norge, da de støder på et lille bump på vejen. Bumpet viste sig at være et stakkels egern. Den traumatiserede oplevelse har ændret på Jacobs madvaner, der ikke har kunnet spise kød siden da. Jacob er dog ikke den eneste, hvis liv er blevet ændret af egern. Vi snakker nemlig med Ditte, hvis far gik med egern i brystlommen, og Hestehvisker-Jon der blev hjemsøgt af hovedløse egern i sine drømme. Bjørne Corydon spytter en forespørgsel på tips og tricks til, når kvinden i ens liv har menstruation. Vi er igennem med Rasmus der, efter et par velfortjente flade, besluttede sig for at sove i sin bil, indtil han var i kridthuset igen. Bølgerne gik højt, da historie-staffeten blev givet videre med Rune, der, inspireret af gårsdagens fortælling, fortalte om, da han gav en sejltur til naboens unger, men endte med at falde ud af båden, der sejlede videre i høj hastighed. En zoologisk have er blevet sat til salg for 4.5 millioner kr. I den forbindelse leder vi efter folk, der har benyttet sig af et rigtig godt tilbud, der endte med at besværliggøre køberens liv. Her snakker vi med Adam, der har købt et års forbrug af vaskemiddel, kort inden hans boligforening gør vaskeriet parfumefrit. Så nu lusker Adam rundt og bruger sit vaskemiddel i smug og har dårlig samvittighed, når naboerne klager over parfumen i vaskemaskinerne. I bedste Power Rangers-stil har Jack Black og Jack White gået sammen under navnet Jack Gray. Vi snakker med Lea, der mødte sin kæreste og faren til sit barn, fordi at de begge havde ét specielt ord i deres fulde navne. I anledningen af pride-ugen snakker vi om tolerance, og vi prøver at finde ud af, om man kan være FOR tolerant. Campisten Otto er meget tolerant over for hygiejnen omkring bålmad. Hans mave viser sig dog at være knapt så tolerant, på det værst tænkelige tidspunkt: Midt under en bjergbestigning. Det helt nye koncept SHOKT, kort for Sjove Historier Om Kedelige Ting, lanceres, og her vil lytterne høre sjove historier om maling, der tørrer. Bondesønnen Jens trækker sidste stik i en malingskrig, imens Mortens roommate ikke helt har fattet, hvordan den ufatteligt dyre epoxy maling fungerer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:07
  Danskerbingo

  En technohadende kat og et talentløst postbud

  Sommerferien er endegyldigt forbi, og det har ikke just været en succes for alle. Således var et hotelophold i Toscana så sløjt, at Andreas måtte stikke en kæmpe løgn for at tage afsted før tid. Og det er han ikke ene om at have gjort: Evigt uheldige/heldige Tobias måtte forlade en familiefest, da hans skulkende far røg i en ulykke, imens Runes pjækkerier resulterede i en tur på operationsbordet. Det kan være hårdt at komme op i omdrejninger efter sådan en længere ferie. Vi leder efter folk, der er kommet til at lave alle fejlene på én gang, og her kommer vi igennem til postmand Emil, der fejler eklatant i postomdelingens ABC. I næste fortælling i den hidtil unavngivne anekdote-stafet, hører vi om Klaus' morgentur med en blind passager. Til tonerne af morgen-techno og kattejammerrock ender Klaus, kat og fartøj i hækken. Vi prøver at finde en person, der er blevet reddet af Siri, Alexa eller Google. Men da ingen ringer ind, tager Andreas og Jacob sagen i egen hånd og får lytternes telefoner til at ringe ind. Her kommer vi i kontakt med Frederik, der snakker pænt til sin Siri. Den store Copenhagen Pride parade iler nærmere, og derfor efterlyser vi en person der gerne vil gå med i paraden, men som ikke har haft modet til det endnu. Håndværkeren Allan kunne godt forestille sig at tage med sin kvindelige kæreste til pride, men han har stadig nogle bekymringer om, hvad folk mon vil tænke. Vi er også igennem med Christine, hvis 14-årige datter er sprunget ud som pan-seksuel. Datteren vil gerne gå med til pride, og her vil Christine gerne gå med for at støtte hende. Ugens værste tidspunkt er også tilbage efter ferien. Det må teknikeren Nick sande, da han er kommet afsted uden de rigtige reservedele. Det går fra slemt til værre, da Nick finder ud af, at hans redningsmand ligeså har taget de forkerte dele med. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:01
  Danskerbingo

  VI ER TILBAGE! Og Jacob har forsøgt at brænde sin lejlighed ned

  Vi er stærkt tilbage fra sommerferie og lægger hårdt ud med at høre om Jacobs forsøg på at brænde sin lejlighed ned, imens hans kæreste flyttede ind. Og han er ikke alene: Dion har glemt en and i ovnen under en brandert, og Hestehvisker-Jon har selvfølgelig også en historie. Vi er netop hjemvendt fra Smukfest. Ligesom store dele af fodboldholdet Lystrup IF, der droppede en prestigefyldt kamp i Pokalturneringen for at tage til festival i Bøgeskoven. Vi efterlyser andre, der har valgt noget stort fra pga. fest, og hører historien om da Emilie som 13-årig droppede sin mors bryllup. Vi har besluttet, at vi vil lave verdens længste anekdote-stafet, hvor den ene tager den anden. Vi starter ud i dag, med historien om Kim, der på efterskolen kørte på en heftig skipist, og som via et træ endte med bækkenbundsløsning. Lørdag løber den store CPH PRIDE-parade af stablen, og hele ugen sætter vi fokus på inklusion, tolerance og retten til at være den, man er. I dag efterlyser vi folk, der er kommet i problemer ved at bruge homofobiske skældsord. Vi har fået ny praktikant i dag, som hedder Oliver, og som introducerede sig selv med en historie om Østeuropa, våbenfetichisme og dødsforagt. Velkommen til ham! Bjørne Corydon er også retur fra ferie, og vi slutter af med at trække en jagt på folk, der har set noget mistænkeligt og gjort absolut ingenting. Vi hører både om nytårsindbrud og gidseltagninger i Belgien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:12:16
  Danskerbingo

  Bedste venner og dårlige hoteller Gæster: Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

  Kan det at sidde i en bilkø blive til en positiv oplevelse? Ja, det kan det bestemt, for Kenny mødte sin bedste ven. Er din krop blevet ufrivilligt modificeret? Nadja har fået en ekstremt stærk arm efter at havde arbejdet i en isbod. Vi har fået skønne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff i studiet i dag. De fortæller mange gode anekdoter fra deres optagelser til deres nye tv-program "Nul stjerner", hvor de har rejst rundt til verdens værste feriedestinationer. Har du nogensinde givet nul stjerner? Anna har givet et hostel i Amsterdam nul stjerner, men det blev nu en meget mindeværdig oplevelse alligevel. Nu er det nu, sååååååååå... Hvad kan man slå sig på? Thomas har foreslået, at vi skal søge personer, som har slået sig på magneter. Brians finger blev massakreret af magneter. June har fået magnetsplinter ind i sin finger, som hun ikke kan få ud igen. Det er vores søde praktikants sidste dag, så den anledning har vi inviteret Saga ind i studiet. Tak for denne gang, og vi ses på den anden side af sommeren. Agooooloooo! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:33
  Danskerbingo

  Smertefuld verdensrekord og Livgardens sejeste våben

  En dansk ko er blevet kåret til verdens smukkeste. Vi går på jagt efter svar på, hvad det kræver at være en smuk ko. Heldigvis ringer Hans, som ved alt, der værd at vide. Vi efterlyser billeder af folks overgennemsnitligt smukke dyr, så vi kan blive lidt klogere på tværs af arter, og kårer Philips til verdens smukkeste! Kan man vinde en konkurrence, man ikke aner, man deltager i? Svaret er et rungende ja, og vi hører bl.a. historier om Bolettes mormor, og om Jens Martin der fik blod i urinvejene og en Guinness World Record. Og så har Lasse lige vundet et spaophold i Struer, og han aner ikke hvordan. Jacob er blevet godt og grundigt forkølet og har forsøgt sig med næsespray. Det er dog mislykkedes uden Andreas' kyndige vejledning, så vi efterlyser andre, der har gjort noget alene, de klart skulle have haft hjælp til. Vi slutter med noget ekstra sejt og efterlyser folk, der bruger 'night vision', når de er på arbejde. Det gør Jacob i den grad, som arbejder i livgarden, og han fortæller os om deres utroligt blærede grej! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:32
  Danskerbingo

  Tørlagt nazifest, tunet traktortræk og maskingeværer

  Hvor langt vil du gå for dit barn? Dennis mor solgte sine obligationer for at give Dennis en knallert. Dianas forældre endte med at købe en hest for at få hende til at holde op med at græde. Nannas far ville gøre alt for, at hun vandt i traktortræk, hvilket hun endte med at gøre flere år i træk. Go Nanna! Har du fundet kærligheden pga. en eller et lift? Det har Rikke, der blev hjulpet på vej af en ødelagt scooter, og de har nu et barn og har været sammen i 6 år. Har du nogensinde købt noget, for at andre ikke skulle få fingrene i det? Erik købte hele pølsevognens hotdog-arsenal, så de dumme sjællændere ikke fik nogen pølser, Mathias opkøbte hele tigerbalsam-lageret i den lokale by, og Fie købte naboens hest. Vi tester, hvorvidt vores lyttere kan gengive lyden af et maskingevær. Jacob har en teori om, at det er umuligt for kvinder. Det går sådan, ja nogenlunde. Nu er vi nået til Ugens Værste Tidspunkt. Nelle skal gøre rent i hendes meget varme lejlighed. Oliver er blevet ramt af de hårde realiteter, efter han er blevet student. Kira skal arbejde den dag, Rocazino skal spille på Musik I Lejet. Satans. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:35
  Danskerbingo

  Bilbombe i Syrien og en nøgen tur i bageriet Gæst: Adam Holm

  Er det muligt at flytte en bil med håndkraft? Det er det i hvert fald! Toni har været med til at flytte en lille polo, som en prank. Tommy er brandmand og har været med til at flytte biler på en professionel måde. Jens Martin er en meget stærk mand, han flytter biler, som han flytter trillebøre. Vi har fået skønne Adam Holm i studiet, og han fortæller om, dengang han var i Syrien og mærkede krigen tæt på egen krop. Desuden fortæller Adam om, hvordan han har lært at komme til tiden, efter han var medvært på Toft & Co. Og i den forbindelse søger vi personer, der har lært noget af et barn eller af en ung person. Claus oplevede de mange grimme sider af krigen i Syrien og mødte mange af dens ofre, især børn. Er du nogensinde vågnet op og har været fanget et sted? Peter vågnede op og var fanget i sit dynebetræk og troede, at han var kommet i himlen. Stine vågnede op på toilettet efter en sommerfest og satte alarmen i gang, da hun ville hjem. Marie lider af søvnparalyse og var fanget i egen krop. Jan gør alverdens ting og gerninger i søvne, især nøgen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:15:04
  Danskerbingo

  Utrolige blackouts og en dansk teenager sendt af Gud

  Vi sender allerede ugens sidste program i dag, og vi starter ud med jagten på store investeringer i små præmier. Vores navnebrødre Andreas og Jakob har brugt mindre formuer på at vinde præmier i Jesperhus Blomsterpark og BonBon-Land, og ingen er specielt tilfredse med situationen. Vi går på jagt efter nogen, der har måttet gøre et kæmpe stykke arbejde om pga. en lillebitte fejl. Det har Cecilie oplevet, da en regnefejl i en 16-siders matematikopgave sendte hende tilbage til start. Jacob har en teori om, at sangen "Gold Digger" har medført en syndflod af ægtepagter i USA. Vi afprøver teorien på lytterne og efterlyser folk, som har gjort noget pga. teksten i en sang. Julie har lagt sin ekskæreste definitivt på hylden pga. "Undrunk", og Astrid er sprang i et springvand pga. Nik og Jay. Frederik blev så betaget af en countrysang om Alberta i Canada, at han flyttede afsted i et år. Daniel snublede og brækkede fingeren i en kirke i Firenze, hvilket fik lokale munke til at udråbe ham til Guds gave. Med en del bøvl til følge. Vi bladrer i udklip om fødsler fra lokalaviser og går på jagt efter underlige steder at føde sit barn. Mette har født begge sine børn til søs. Vi slutter af med at efterlyse veltimede blackouts. Morten arbejdede hver dag i et år og fik en akut stressreaktion, der medførte en biluheld, en lam krop og et voldsomt wake up call. Dennis' far døde, da Dennis var 15 år siden, og i dag kan Dennis INTET huske om sin far, selv om han har brugt mange timer med psykologer for at grave minderne frem igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:30
  Danskerbingo

  Brutal likvidering af due og diarré i pansret mandskabsvogn

  Vi har set en helt vanvittig video, og i den forbindelse vil vi gerne høre flere historier om dyr, der gør helt absurde ting. Sasha har oplevet en hveps flyve med en fjordreje, Allan så, da en due blive likvideret af en mågefamilie, og Morten har set en kanin spise et helt kyllingelår inkl. knogle. Er der nogen, som er kommet i problemer ved at åbne et køleskab? David brød køleskabet i sin nye campingvogn op med et koben og blev mødt af et mareridtssyn. Vi søger personer, som lever af at teste noget sært. Carlas græske familiemedlem testede dronningens smøger, og Mike testede fidgetspinners i 37 timer om ugen i 2 måneder. Kan vi finde nogen, der har genbrugt noget, de aldrig skulle have genbrugt? Da Lasse var udsendt til Kosovo, genbrugte de franskmændenes metalbakker til at spise af, hvilket fik katastrofale følger på mandskabsvogne og husmure. Har nogen nogensinde haft en god oplevelse med en fotofælde? Mads har moret sig over et gevaldigt rockstjernebillede fra en fotofælde, og Peter frydet sig over en hasarderet forbikørende, der blev nappet og klippet. Kl. er kvart i 12, og det betyder, at det er Ugens Værste Tidspunkt! Camilla har en dårlig tirsdag formiddag, fordi hun missede chancen for at være med i Danskerbingo tidligere på dagen, så nu prøver vi igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:24
  Danskerbingo

  Bankrøveri, biljagt og solsenge der klipper fingre over

  Andreas er tilbage, og han har fødselsdag! Men det har vi andre glemt, så vi leder efter nogen, der har reddet en glemt fødselsdag. Philip glemte kærestens fødselsdag og bookede billet til Avengers: End Game, men fik heldigvis reddet det i stor stil. En polsk gulvlægger så Andreas med en pepperonipizza i skridet, da nøglen skulle afleveres tilbage. Et katastrofalt tidspunkt for en konfliktsky mand, så vi prøver at finde nogen, der kan toppe den. Der blev gået til den foran et gulv-til-loftsvindue, mens vinduespudseren var på besøg, og X skulle aflevere nøglerne til sin arbejdsgiver, men hun var på toilettet imens. X hørte aldrig fra hende igen. Vi taler om barnedrømme, fordi en polsk mand udlevede sin ved at køre sin kampvogn gennem byen. Det endte i en historie om en liter nutella, og drømmebilen med den forkerte nummerplade. Tangmanden har sendt os en helvedes masse lokalaviser, og efter desperat søgen ender vi med at lede efter en god historie om en kran. Det fik vi! Inspireret af historien om Nicolai Himmelstrup, hvis liv og datters liv blev reddet af deres naboer, leder vi efter andre, der er blevet reddet af deres nabo. Jeppe er ikke blevet reddet af sin demente nabo, men Mettes nabo Jens kom hende til undsætning, da hun fik kappet fingeren af af en solseng. Palle er ikke blevet reddet, men har selv reddet sin nabo. En historie om bankrøveri, biljagt og ubetalte regninger. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:30
  Danskerbingo

  Om at overleve to flystyrt og et terrorangreb, og en farlig pirat på McD

  En mand i Københavns Lufthavn er blevet ramt af lynet, så vi søger nogen, der har oplevet noget meget usandsynligt. Zippora blev reddet af sin 10-årige fætter, da hun var ved at drukne. Peter har overlevet ikke mindre end to flystyrt i Afrika, og kom for sent til en flyafgang, som viste sig at blive hans redning. Hold nu fest for nogle vilde historier! Information har bragt en billedserie af grædende børn, og i den forbindelse søger vi personer, som har fået et barn til at græde for at opnå noget. Klaus vækkede alle sine tre sønner, da han blev stoppet af en civilbetjent. Jacob lærte en masse børn en lektie, da han tog klappen af, og viste dem den brutale virkelighed. En avokado som håndgranat, jo den er rigtig nok. I den anledning søger vi personer der har været kreative i deres brug af frugt og grønt. Thomas brugte ketchup til at rense hans bekner, og Peter er en rigtig krejler og har fikset en masse biler med bananer. Nu er vi ENDELIG nået til HVAD... KAN... MAN... SLÅ... SIG... PÅ!!!!! Har du nogensinde slået dig på candyfloss? Nikolaj blev angrebet af hvepse, da han stod med en candyfloss i hånden, og Gitte kom ud af samme situation ved at løbe ind i en væg. Vi søger nogen som har praktiseret en religion, som de ikke troede på, for at undgå konsekvenser fra familie og venner. Per troede ikke på folkekirken, selvom han har været medlem i mange år. Han endte så med at melde sig ind i Jehovas Vidner i stedet. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:15
  Danskerbingo

  Skjulte graviditeter og ønsket om en tyk søster. Gæst: Barbara Moleko

  Kathrine har set "dogs reunited with owner" og hulket sig til burgerøjne, så vi finder lyttere, der er blevet genforenet med deres kæledyr. Alle tror de har set Marias kat, men det viser sig altid at være en and... LIGE INDTIL. Thomas arbejde på at finde læk i faldstammer, da en smart TV-producer så hans træsko, og købte dem af ham som rekvisit til en ny serie. 300kr. Barbara Moleko er forbi i det højeste humør, og der bliver talt om mødre der slår igen, vasedrejning, om at tisse i bukserne til koncert og en skjult graviditet. En kvinde har været tørstig på et fly, og det har medført en brækket ankel og en skilsmisse, hvis man spørger hendes advokat. Vi leder efter andre, som også virkeligt har manglet vand. Karoline var så tørstig på vej hjem fra børnehaven, at hun drak af skålen på trappen til sin hoveddør. Det var en rigtigt dårlig idé! Katrine og hendes veninde fik tynd mave og kastede op i Hillerød, lige præcis i det tidsrum kommunen lukkede for vandet. Jussi Adler-Olsen har haft et væmmeligt ønske om andres død (som han godt kan se var forkert, slap af), så vi leder efter andre, der har ønsket ulykke over deres venner. Emma ønskede sin søster tyk. Emmas søster blev tyk. Profetien gik i opfyldelse. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:09
  Danskerbingo

  Den store kærlighedserklæring og kapring af telefoner

  Andreas er væk, men heldigvis er Kathrine Abrahamsen på pletten i hans sted. Vi søger nogen, der er blevet så rørt, at de havde svært ved at gennemføre noget. Claus Holm prøvede to gange at holde en smuk tale til sin kone uden at bryde ud i gråd. Det lykkedes ham ikke. Vi giver ham nu en ny chance til at erklære sin kærlighed til sin kone i radioen. Da Jacob legede jorden er giftigt, faldt han ned fra en palle og fik en rive smask ind i hånden. Anders' arm gik af led og brækkede, da han hoppede ned i en trillebør, som væltede, og det fiksede lægen med en pind og en god omgang ståltråd. Jacob var til sin første landskamp nogensinde i fredags, startede en bølge og havde the time of his life. Vi søger nogen, som er blevet overtalt til at deltage i noget, som de troede, de ville hade. Dengang Sigrid var emo, tog hun med sin mormor i teater, og det revolutionerede Sigrids idé om teater. Ricky blev overtalt til at tage med til Backstreet Boys koncert med sin kone, og det var det fedeste nogensinde! En østrigsk kvinde fik en historisk urinvejsinfektion ved at bade i Ganges, så vi leder af nogen, der har fået noget væmmeligt med fra en badetur. Stig var på drengetur til Bulgarien, og fik en forfærdelig infektion i foden efter at havde badet i bollepoolen. "Hej Sigrid" blev til "Hej Siri", og vi fik testet, om vi kan kapre lytternes telefoner. Det kan vi. Unlimited power. Værter: Kathrine Abrahamsen og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:17
  Danskerbingo

  En hilsen fra landsholdet og en livlig hæve/sænke-diskussion

  Jacob skal til sin første landskamp på fredag, og i den anledning søger vi gode historier fra stadionet. Landsholdsspiller Jens Stryger Larsen ringer ind og giver gode tips til Jacobs jomfrurejse. Har du nogensinde scoret en sygeplejerske eller læge, mens du lå indlagt? Det har Lis, som senere fik gode frynsegoder på hospitalet. "Politikerminuttet" går til Anne Grete Kamille fra Alternativet, som brillerer til fodboldkamp. Men det hele skal jo ikke handle om politik, så derfor hjælper vi Frederik med at træffe et vigtigt valg om, han skal hæve eller sænke sin bil. Vi har fået en lille update fra Anders og Anders, om hvordan deres efterskole-reunions udspillede sig i hver deres gildesale. Vi søger personer, som ikke fik bundet noget ordentligt fast. Jamillas hest fik revet sig løs og løb direkte mod ulvene i Knuthenborg Safaripark. Kristian fór vild i et skibsvrag, fordi han valgte at dykke uden sikkerhedsliner. Har du aldrig prøvet noget, som alle andre har prøvet? Lone har aldrig prøvet at drikke en kop kaffe og har heller ikke købt noget fra en pølsevogn. Vi er først tilbage på tirsdag i næste uge, så I må ha' det dejligt indtil da og Agoloooooooo!!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:08
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Mads Langers polterabend og en pornoarving

  Vi sender vores sidste dag på valgtour live fra Studenterhuset i Aalborg. Iben fortæller den bragende historie om, da hun sent i livet opdagede, at hendes veninde havde været lidt kærester med Ibens far. Sammen med valgreporter Kathrine Abrahamsen og demokratiets urkraft hjælper vi en ung aalborgenser med at vælge mellem studier og Jomfru Ane Gade. Kan man vinde en ikke-dyrerelateret konkurrence takket være sit dyr? Vi leder og finder et ja fra en hjulbenet gravhund! Skønne Mads Langer er på besøg, og han har guitaren med. Og udover musik medbringer han også historien om sin polterabend og ikke mindst vennernes medbragte ydmygelser. Vi efterlyser mærkværdige arvestykker og taler med "Porno Theis", der som navnet indikerer har arvet sin fars mægtige pornosamling. Desværre ryger radiosignalet midt i Theis' historie, så vi har et hængeparti, der skal følges op på der. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:00
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Fødsel på første date og en blodig stemmeseddel

  Valgtouren fortsætter, og i dag sender vi fra Sindal Marked! Vi efterlyser historier fra kræmmermarkeder, og det ender i et absurd epos om en første date direkte til historiebøgerne. Er en vaskehal rent faktisk farlig, eller er det bare overforsigtige forældres vrøvl? Vi når til bunds i den sag. Vores reporter Kathrine Abrahamsen kommer i krejlerskole, og hjælper så til gengæld sælgerne med at træffe et vigtig øl-valg. "Politikerminuttet" går til Rasmus Prehn fra Socialdemokratiet, som brillerer til fodboldkamp. Kan man slå sig på at stemme? Ja, viser det sig, men heldigvis er en blodig stemmeseddel stadig gyldig. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:38
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Pranket af den syriske hær og en smølf på balden

  I dag er vi i Horsens på valgtour - en østjysk perle! Vi leder efter folk, der er blevet straffet hårdt af en datofejl og hører om en tragisk og skæbnesvanger tur til en knæundersøgelse. Vores lytter Morten trækker en seddel og sender os på jagt efter noget fortrudt kosmetik. Det bliver til en historie om en vennetatovering af en smølf på balden. Det endte ikke helt optimalt for venskabet, men blev til gengæld til et stærkt party trick! Vores valgreporter Kathrine Abrahamsen har fundet en ung mand, der hedder Emil, under en rulletrappe i Bilka. Han har store valg foran sig, for skal han træne eller læse til fysikeksamen? Vi tager en folkeafstemning om det. Horsens Posten har skrevet om Frelsens Hær, og derfor leder vi efter folk, der rent faktisk er blevet frelst af en hær. Det udløser en meget spektakulær fortælling om den syrisk hær, den irakiske grænse og noget solid mellemøstlig værkstedshumor. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:19
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Kendte køer og en verden af frøer

  Valgtouren fortsætter, og i dag sender vi fra Svendborg! Vi har sendt vores reporter Kathrine Abrahamsen på færgen til Ærø for at lave noget solid valgdækning, og i dag skal demokratiet assistere Helle med hendes børneopdragelse. Dagens "politikerminut" går til Bjørn Brandenborg fra Socialdemokratiet, som beredvilligt hopper op på ølkassen i en sonisk børnehave. En lærervikar er blevet "fyret", fordi han er for ung og smuk til, at de unge piger kan styre sig - de bliver simpelthen forelskede i ham. Derfor efterlyser vi andre, der er blevet saboteret af andres kærlighed. Lokalavisen beretter om en mand, der er uhørt begejstret for frøer. Et dyr som Andreas afskyr. Så vi efterlyser historier om gode oplevelser med frøer og hører om et noget mislykket forsøg på at skabe en ny samfundsorden med frøerne i førersædet. Laura Marie blev kendt som Ko-pigen fra Ramasjang pga. sin imponerende samling ko-figurer, men vi kommer til at begå en gedigen svinestreg på hende live i radioen, som vi MÅ rette op på. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:29
  Danskerbingo

  VALGTOUR: Koma, porcelæn og jord i et kødsår

  Valgtouren er i fuld gang, og i dag sender vi fra Roskilde! Vi fejrer den høje valgdeltagelse til EP-valget, og hylder de unge i Tyskland, der har stemt en grøn bølge igennem. Så vi leder efter nogle unge, der har taget styringen og udstukket en ny retning. Kate fortæller om de unges opgør med moderne julemad i hendes familie. Af tilfældighedens veje er vi blevet opmærksomme på, at mænd også kan slå sig under en fødsel. Vi efterlyser beviserne og hører om et porcelænsstyrt og 18 timer i koma. Lokalavisen sender os på jagt efter hunde, der kan bruges til praktiske gøremål i hjemmet og efter katastrofale mågeklatter. Begge dele dukker op. Vores lytter Mikkeline trækker en seddel og sender os på jagt efter en person, der har givet et rigtig dårligt medicinsk råd. Magnus fortæller om en meget kortsigtet fodboldtræner. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:57
  Danskerbingo

  Valgbar, hovsa-jobs og to brækkede arme

  Vi sender live fra Studenterhuset i Odense til P3's valgbar, og vi starter med at hylde de store demokrater, der er gået igennem ild og vand for at stemme. Jakob fortæller om en ulideligt lang arbejdsdag, der skulle optjene fritid nok til at nå stemmeurnerne. Inspireret af Stig Grenov fra Kristendemokraternes twitter-aktivitet, leder vi efter historier om en chef, der har ødelagt det for alle. Og vi hører om en københavnsk chef, der håndterer noget vestjysk dilletant-teater helt håbløst. Vi bladrer i lokalaviser og læser om SF's Karsten Hønge, som risikerer at blive valgt ind i EU "ved et uheld". Derfor efterlyser vi andre, der har fået et job ved en fejl og hører en episk historie om noget eventyrlig jobsøgning hos postvæsenet. Dagens politiker-minut går til Anne Skou Styrishave fra Radikale Venstre, som vi sender en tur på fodboldstadion. Bjørne Corydon er også kørt med til Odense og sender os på jagt efter en forælder, der har ændret sit barns navn, og det lykkes faktisk. På en måde. På søndag er der valg til Europa-Parlamentet, og derfor efterlyser vi folk, der er blevet reddet af en-gangs-plastik, så vi kan sende det godt afsted, før EU forbyder det helt. Vi hører om en promille, et knallertstyrt, to brækkede arme og et sugerør to the rescue. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 57:29
  Danskerbingo

  Nuttede scorehunde og "Nugget-Armageddon" på sofaen

  Vi søger personer, som er blevet winget af et dyr. Martin mødte en rigtig sød hund, som også havde en skøn ejer. I dag er de gift og har både børn og hund. Mikkel mødte en sød pige, der elskede hans hund. Kvindens mor senere efterlyste senere Mikkel på en facebookside. Vi søger personer, som er blevet svigtet af noget lim. Frederik fik en genial idé, da han kom stiv hjem fra byen, som endte med en eksplosion af nuggets, ketchup og glasskår på sofaen. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Ali fra Konservative, som stiller op til både Europa-Parlamentsvalget og Folketingsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Sabrina med at vælge, om hun skal have sexnegle eller praktiske negle. Vi er nået til HVAD KAN MAN SLÅ SIG PÅ? Ronni har foreslået, at vi skal søge efter personer, som har slået sig på en børnetøjsforretning. Janni blev blå og gul, da hun blev slået ned af noget meget uventet i børneafdelingen. Vi søger personer, som har drømt noget, som er blevet til virkelighed. Signe drømte i en kæmpe brandert, at hun ville lave knapper af kapsler. Forretningen er ikke helt oppe og flyve endnu. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:59
  Danskerbingo

  Et hus der nikker skaller og kedelige belgiere

  Vi søger personer, som har stillet et katastrofalt spørgsmål. Jesper stillede ikke et katastrofalt spørgsmål, men har fået stillet et komisk spørgsmål som underviser. Har du nogensinde vundet en konkurrence, der var for god til at være sand? Louise vandt to uger til Irland med sin familie ved at udfylde nogle øl-brikker på en irsk pub. Vi søger personer, der har haft en fed oplevelse på en strand med en belgier. Emil og hans ven var på en trashy strand i Belgien med to belgiere, og fik tilsneget sig et kindkys - hurra for en ferie. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Asger Christensen fra Venstre, som stiller op til Europa-Parlamentsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Cecilie med at vælge, om hun skal bruge sine sidste kroner til at købe en gave eller give en fremtidsgave i anledningen af sin mors fødselsdag. Vi har fået tilsendt en lokalavis fra Malta af vores søde lyttere Line og Martin. Vi søger personer, hvis hus er gået til angreb på deres gæster. Daniels hus nikkede skaller og har engang slugt hans far. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:36
  Danskerbingo

  Barmhjertige hjemløse og jyske dobbeltgængere

  Vi søger personer, som har oplevet verdens værste underholdning. Benjamin skulle overvære et stripshow sammen med kollegerne og deres koner, og det blev en temmelig akavet omgang. Vi søger personer, som er blevet forgiftet af den danske skov. Majken fik blodforgiftning af skovsnegle. Personer der har fået hjælp af nogen, som havde meget mere brug for det selv: Kamilla havde det ikke godt i skolen, men hendes kræftramte farfar stod altid ved hendes side og ringede til hende hver morgen, så hun kom godt afsted. Beth blev hjulpet af en hjemløs, som gav hende 200 kroner, da hun ikke havde råd til at deltage i et socialt arrangement på gymnasiet. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Anders Stjernholm fra Alternativet. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Anders med at vælge, om han skal holde en efterfest for sine efterskolekammerater, som har fem års jubilæum i weekenden. Vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Laura skal til samfundsfagsårsprøve, og hendes hund har dårlig mave. Daniel missede sin eksamen og kom en dag for tidligt til sin aftale med øjenlægen. Satans, sådan går det, når man bogstavelig talt er stæreblind. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 58:50
  Danskerbingo

  Storpolitik til Eurovision og afghansk raseri

  Vi er tilbage fra Tel Aviv med fede historier fra Eurovision og en uheldig situation med en kuffert. I den forbindelse søger vi personer, som har mistet noget, men hvor det viste sig at være positivt. Emil mistede sin gamle mobil i Bruxelles og endte med at få alt alt for mange forsikringspenge. Mathias har fået stjålet sin meget gamle jernhest, men ender med at få foræret en spritny cykel af en sød dame, som havde en tilovers. Sikke en solstrålehistorie. Vi søger personer, som er blevet adskilt fra en ven mod deres vilje. Micky blev tvangsfjernet fra sin plejefamilie, da han var 15 år. Meget mod sin vilje! Vi søger personer, som er kommet i problemer på grund af et flag. Jetta er kommet i problemer ved at pynte hundelorte med Dannebrog. Svend hejste et piratflag op og fik en reprimande af politiet og rasende naboer. Da Morten var udsendt til Afghanistan, var der ved at udbryde en mindre krig i lejren pga. et for stort og højt hejst Dannebrog. I "politiker-minuttet" går dagens gratis taletid til Jeppe Kofod fra Socialdemokratiet, som stiller op til Europa-Parlamentsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Camilla med at vælge, om hun skal tage på en 19 timers bustur med et brækket ben for at se sine venner, eller om hun skal blive hjemme. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:42
  Danskerbingo

  Bambus i øjet, et spyd i ganen og en tandstik igennem hånden

  Vi søger personer, som har været så begejstrede, at de ødelagde det for sig selv. Kasper var så begejstret for sin nye tomatplante, at han endte med en bambuskæp i øjet. Marthas kæreste var så begejstret for deres nye GPS, at han kørte ind i den forankørende bil. Vi søger voksne, der gerne vil være ung med de unge. Iben havde på tragisk vis mistet sin morfar i en drukneulykke. Til begravelsen fortæller mormoren, at hun havde lært et nyt udtryk, som hun deler flittigt om sig til arrangementet. I forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Christian med at vælge, om han skal tage til en konfirmation i Schweiz eller blive hjemme til hjulspin og byfest. Vi har modtaget to lokalaviser fra vores dejlige lytter Jon - en fra hans hjemby Ballerup og en fra Skåne. I den forbindelse søger vi personer, som har udnyttet, at de kan dirke en lås op. Jeppe fik låst sig selv ude, men fik på magisk vis døren op igen med to grydeskeer og stor tålmodighed. Nu er tiden inde til: Hvad kan man slå sig på? Vi skal finde nogen, som har slået sig på en smagsprøve. Camilla blev spiddet af et spyd med en friturestegt kage på, og Ida har fået en tandstik igennem hånden. Find en person som har ramt noget usandsynligt heldig. Nikolaj faldt ned fra 3. sal og ramte heldigvis en højtaler på vej ned og reddede helbredet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:58
  Danskerbingo

  Politimordernavn og ayahuasca mod PTSD. Gæst: Hestehviskeren Jon

  En amerikansk ølentusiast er rejst hele vejen til Danmark for at smage en enkelt øl - han vil hellere dø end at miste muligheden. Vi efterlyser derfor folk, der har arbejdet hårdt for at kunne smage noget bestemt. Emilie brugte flere år på at opstøve en vandmelonjuice, der viste sig at smage frygteligt. Daniel rejste til Peru for at prøve ayahuasca ude i junglen. En vild og surrealistisk oplevelse, der også viste sig at have en interessant effekt på hans PTSD. Oliver lå i kø til et årsforbrug af doughnuts i 23 timer - og fandt derefter ud af, at han ikke kan lide doughnuts. I "politikerminuttet" går dagens gratis taletid til Maria Mejse Mortensen fra Det Radikale Venstre, som stiller op til Europaparlamentsvalget. Og i forbindelse med vores valgdækning hjælper vi Susan med at vælge, hvordan hun skal udsmykke sin corgi-formede småkager. Vi har fået besøg fra Sverige af vores uheldige lytter Hestehviskeren Jon. Vi tester, hvor dybt hans uheld stikker. Og så hører vi lige om dengang, han stivnede af skræk i et omklædningsrum. Game of Thrones har ledt os på jagt efter nogen, der har fået ødelagt eget eller deres barns navn af en begivenhed. Laila har fået spoleret sit navn af Tæskeholdet og Peter Belli, og Palle Sørensen blev døbt kort efter, at politimorderen af samme navn fik sin straf. Ingen ved hvorfor. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:46
  Danskerbingo

  Sprængfarlige cocktails og mesterskaber i tørretumbling

  Vi søger personer, som har oplevet en spontan eksplosion. Mens Jette strøg, eksploderede strygejernet. Stefan blev vækket af et kæmpe brag midt om natten, da hans lille magiske bounty-cocktail havde gæret for længe på drengeværelset. Bjørnen har spyttet en forespørgsel ud om at finde en person, som har været en tur i vaskemaskinen. Lasse har været en tur i industrivaskemaskinen, og det var satme ikke en fed oplevelse. Johnny har deltaget i søværnsmesterskaberne i tørretumbling, hvor de på skift har været en tur i den brandvarme tørretumbler. Kim har dog taget rekorden med 1000 omdrejninger i en tørretumbler. Dog i en luksus-version. Vi søger personer, som er blevet omskåret i en sen alder. Theis led af forhudsforsnævring og valgte derfor at blive omskåret i en sen alder. Han fortæller meget udførligt om sin omskæring. Folketingsvalget er jo blevet skudt i gang, og derfor faciliterer vi hver dag et koncept, der hedder "politiker-minuttet", hvor vi giver ét minuts taletid til en politiker, som ringer ind. Dog med det mindre benspænd, at der vil blive spillet et gakket underlæg, som de skal forsøge at abstrahere fra. I dag har vi Anders Krojgaard Lund fra Konservative igennem, som har fået Kendo-træning som underlæg. Held og lykke! Det skal jo ikke kun handle om politik, så nu skal vi hjælpe jer kære lytter med at træffe et valg. Morten har modtaget sin nye telefon, men modtager først panserglasset om en uges tid. Sååå skal han tage telefonen i brug, eller skal han vente til at beskyttelsen kommer? Vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Kristine var ved at skære sin finger af, da hun slog græs for sin chef. Hold da op for en nederen tirsdag formiddag. Frederik ringede ind i sidste uge til Ugens Værste Tidspunkt og kan berette om, at alt bliver bedre på den anden side af kl. 11.45 på en tirsdag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 54:10
  Danskerbingo

  Far laver amatørporno og sjusket terrorberedskab

  Vi søger personer, som har været i en diskussion om, hvorvidt noget skulle åbnes eller ej. Jakob åbnede et brev til sin udlejer med chokerende indhold. Sofie havde modtaget et brev, hvor der dryssede hvidt pulver ud af konvolutten. Hun besluttede sig for at kontakte politiet, men i mellemtiden havde en nysgerrig kollega været inde og åbne brevet. I samme omgang, men med et twist, søger vi personer, som har åbnet noget, de aldrig skulle havde åbnet. Philip kom til at kravle ind i et laboratorium med dobbeltsluse og gule advarselsskilte på ydersiden, hvilket vakte en smule panik hos ham og kollegaerne. Bjarke var nysgerrig på, hvad hans far og stedmor gemte inde i soveværelset. Der fandt han et pornomagasin, som har traumasiteret ham for livet. Folketingsvalget er jo blevet skudt i gang, og derfor faciliterer vi hver dag et koncept, der hedder "politiker-minuttet", hvor vi giver ét minuts taletid til en politiker, som ringer ind. Dog med det mindre benspænd, at der vil blive spillet et gakket underlæg, som de skal prøve at abstrahere fra. I dag har vi Joachim Schiødt fra SF igennem, som har fået mongolsk strubesang og cocktailshaking som underlæg. Held og lykke! Det skal jo ikke kun handle om politik, så nu skal vi hjælpe jer kære lytter med at træffe et valg. En anonym lytter har ringet ind med et dilemma om, hvorvidt hun skal deltage i sin svigerindes polterabend eller ej, når nu der er blevet frygtelig dårlig stemning i festudvalget. Vi har Simon igennem igen, som er i gang med sine 7 års uheld. Denne gang har han ødelagt sin fars bil, hans egen bil er ikke gået igennem syn, og han har ødelagt sin fodervogn. Da Jens skulle hjælpe sin far med at læsse noget af hos bondemanden med en palleløfter, bliver han uopmærksom i en kort stund, hvilket resulterede i at han måtte gå med krykker dagen efter. Find en person med ét ben, som deler et par sko med en anden med ét ben. Anjas gode ven Ib delte sko med en anden, som kun havde ét par. Sikke en fantastisk løsning, og vi råber en bingo for at mindes Ib - Biiiingoooooo!!!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:39
  Danskerbingo

  Grillet albino og snotter i en Rolls Royce. Gæst: Rune Klan

  Er du nogensinde kommet i problemer for at havde smidt affald et uheldigt sted? Da Benjamin boede i LA, kom han til at lave en kæmpe snotter ud af sit soltag, som landede ned i en åben Rolls Royce. Christian er blevet uvenner med sin skraldemand, fordi han ikke kunne finde ud af at sortere sit affald. Der er blevet udskrevet valg, så nu skal vi hjælpe jer med at træffe et valg. Victor har været ude at rejse i et års tid og er endelig kommet hjem. Nu står han i det store dilemma om, hvorvidt han skal fortælle, at han var i en nærdødssituation i går med sin mor eller ej. Vi har fået æren af at få Rune Klan med i studiet i dag. Han fortæller om dengang, han opførte et trylleshow i et alt for mørkt jakkesæt, som endte i flere akavede situationer. Bjørnen har blæst en forespørgsel ud om at finde en person, som har doneret et organ, som senere er blevet uvenner med modtageren. En anonym lytter ringede ind med en vild historie om en doneret nyre fra ægtefællen og en skilsmisse kort tid efter. Vi er nået til 'hvad kan man slå sig på!' Martin har foreslået, at vi skal finde personer, som har slået sig på en videokonference. Troels oplevede at en fra kontoret faldt i søvn, mens han sad i videokonference, hvilket resulterede i et ordentligt brag. Inspireret af Troels historie søger vi personer, som er faldet i søvn til et møde. Kasper har arbejdet hele natten, og næste morgen vælger distriktschefen at holde et personalemøde, hvilket 3 ud af 5 medarbejdere falder i søvn til. Inklusiv butikschefen. Til sidst hører vi en allerede legendarisk historie fra Emil om frosne katte og grillede albinoer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:31
  Danskerbingo

  Laserbrændte testikler og Vikaren fra Himlen

  Valgkampen er skudt i gang, og i går fik Kristendemokraternes næstformand sin ilddåb som afløser i partilederrunden. Hun strøg ind som vikaren fra himlen, men vi efterlyser folk, der har været mindre heldige, da de blev hevet ind som afløsere. Det skal ikke handle om politik alt sammen, men også om valg. Vi taler med danskere, der står overfor et svært valg, og det drejer sig både om konfirmationsgarderoben og et stort BMW-dilemma. Kan man få noget godt ud af at blive mobbet? Det taler vi med tidligere mobbeofre om, som leverer flere opmuntrende historier. Fra Bjørnen trækker vi sedlen: Find en person der har haft et organ ude af kroppen i forbindelse med en ulykke. Det har Mads i den grad!!! Vi har fået lokalaviser tilsendt fra London, hvor vi kan læse om hædrede heltehunde. Derfor efterlyser vi heltemodige og prisvindende dyr. Og dem finder vi! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:11
  Danskerbingo

  Helteaktion i brændende hus og tungeskader i Grønland

  Vi søger personer, der er gået igennem ild for at opnå noget. Mads kørte tilfældigvis forbi sine forældres hus, da det stod i flammer. Han fik sparket døren op og reddede sin far, som sad og sov i en stol inde i huset. Vi vil gerne snakke med en, som har gjort noget rigtig dumt som barn, fordi de så det på tv. Benjamin så Fedtmule lege elektriker som lille og tænkte, at han også lige ville give det et forsøg. Ida havde set Dum Dummere sammen med sin lillebror, så hendes lillebror skulle da lige prøve at slikke på en frossen pæl. Det resulterede i, at Ida fik revet sin lillebror af pælen, men det øverste lag af hans tunge sad stadig fast på pælen. Vores søde lytter Kamilla har sendt lokalavisen fra Budapest, som vi ikke forstår et ord af, fordi det hele står på ungarsk. Vi er dog blevet inspireret af en vedlagt strikke-pamflet til at søge personer, der er blevet reddet af strik. Majas mormor hekler hestehutter, som gør hendes hest mere rolig, hvilket har hekle-reddet Maja. Vi søger personer, som er kommet til at ødelægge noget med en meget lille genstand. Søren skulle hakke 80 kg oksekød og kom til at tabe sin kuglepen ned i kødhakkeren. Det resulterede i blåt kød og en ødelagt kødhakker. Hestehviskeren Jon fik ødelagt noget rideudstyr med en hest, hvilket jo selvfølgelig er et meget lille dyr ved siden af en blåhval. Vi søger personer, som har haft et dyr, som har spist en andens dyr. Poul Eriks svigersfars hane fik bidt hoved af af en forbigående hund. Thomas venners gravhund fik dræbt og massakreret hans lillesøsters hamster. Kl. er kvart i 12, og det betyder, at vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Laura har fået revet en tand ud og er fuldstændigt bedøvet i hendes ansigt. Kamilla har brækket sin fod, hvilket er noget virkelig øv. Hold nu op for en dårlig tirsdag - vi håber, det bliver en bedre onsdag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:24
  Danskerbingo

  Skjult fængselsophold og gærkur. Gæst: Malte Ebert

  Vi søger personer, der er kommet i problemer, fordi de har været på internettet? Frederik kom i knibe, da han til et fodboldarrangement fulgte resultaterne på sin telefon, der var foran visningen af kampen på skærmen. Vi søger danskere, som har haft et mareridt, der er blevet til virkelighed. Kristian drømte, at han kørte galt, og det skete desværre også i virkeligheden. Jonas blev mobbet i skolen og drømte, at der ville udspille sig noget grimt i omklædningsrummet, hvilket desværre også blev til en virkelighed. Vi har fået fornøjelsen at, at få Malte Ebert med i studiet i dag. Han fortæller om dengang, han lod som om, han var SEB fra Børne MGP. Malte har trukket en forespørgsel ud af bjørnen om at finde personer, som har fulgt et fjollet lifehack fra nettet. Liv forsøgte at spise gær for at få ren hud. Cecilie er afhængig af at afprøve diverse lifehacks, hvor de fleste nok er nogle fiaskoer. Mads har spist gær på den rigtige måde, men kan konkludere, at det var en unødvendig oplevelse. Vi har lavet vores eget take på Maddysten, og hvis du ikke har set videoen, skal du skynde dig ind og se, hvordan man skamsteger en frø. Og i den forbindelse søger vi personer, som har ødelagt noget for deres makker. Henrik var på loppemarked med konen, hvor hun solgte nogle porcelænsfigurer alt for billigt, og det var Henrik fandeme ikke tilfreds med. Frederik var i Netto med kæresten, hvor et møde med Aqua Lene endte meget pinligt. Vi søger personer, som har faket en ferie. Vi har en anonym lytter igennem, som er i gang med at afsone sin dom, men har fortalt sin familie, at han er på ferie i Brasilien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:55
  Danskerbingo

  Mike Tyson, kringle og en vred Jesus om halsen

  Har du nogensinde indgået en pagt, som senere indhentede dig? Eva indgik en pagt med sin kanokammerat om, at de ville gifte sig, hvis de begge var singler som 30-årige. De er nu gift og har 2 børn. Vi har modtaget en ny og en gammel lokalavis fra Rødkærsbro og Bjerringbro fra vores søde lytter Michael. I den anledning er vi blevet inspireret af en historie til at søge personer, som har åbnet deres hjem op for en fremmede eller har taget imod et tilbud om at overnatte hos en fremmede? Peter skulle til Skagen med gutterne for at se Sussi og Leo. Da de ankom var alt booket, så de blev tilbudt at overnatte helt gratis hos et ældre ægtepar. De boede der i fire dage med all inclusive - sikke en gæstfrihed, mere af det! Vi vil gerne høre lyden af Danmark, og den skal komme fra vores lyttere. Thomas spillede en lyd, som vi havde svært ved at genkende, Janni spillede lyden af en maskine, og Klippe spillede lyden af en trykluftsrenser. Hold da op for et diverst lydbillede! Vi har trukket Bjørnen ind i studiet og hevet en seddel ud: Find en person, som har haft den vildeste oplevelse, mens de spillede Pokémon Go. Kenny spillede Pokémon Go nede i parken om natten, hvor der var en anden fyr, som vandrede rundt. Han gik hen for at høre, om han også spillede, men fandt hurtigt ud af, at han havde helt andre planer. Synes du selv, at du får for meget i løn? Det gjorde Gitte, da hun arbejde som piccoline for Finanskrisen, og Kristine da hun arbejdede som babysitter for bourgeoisiet i Californien. Så er tiden inde til... Hvad kan man slå sig på? Har du slået dig på et kors? Bjarke fik revet halsen op under et 10 km løb, fordi han havde et kors hængende om halsen. En smule uheldigt. Vi søger en person, der er blevet nødsaget til at flytte pga. en sygdom. Morten og hans kone blev smidt ud af Singapore, da Mortens kone desværre blev smittet med tuberkulose, da de opholdt sig i Bhutan. Så er der ikke andet tilbage end at sige god weekend og Agoooloooooooooooo!!!!!!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:29
  Danskerbingo

  Billige faldskærmsudspring og en hemmelig millionær

  Jacob har fået overraskende god kundeservice i Moskva, og derfor leder vi efter andre, der har fået hjælp fra en uventet kant. Tina mistede sin halskæde i Rusland, men år senere dukkede den op igen et meget uventet sted. Björk hjalp en fortvivlet kvinde i Istanbul, og det viste sig at være en utrolig smart beslutning, da kvinden afslørede sin identitet. Nanna forsinkede et fly i 30 minutter, fordi hun manglede den plastik blomsterkrans, hun skulle bruge til det perfekte opslag på Instagram. Jespers frieri til sin kommende kone blev overdøvet af babygråd, så han synes, vi skal lede efter folk, der har sagt ja til et spørgsmål, de ikke forstod - og fortrudt det! Mike kunne ikke høre manden i vaskehallen foreslå, at han fik sprøjtet en lidt frisk duft ind i sin bils udluftning. Det fortryder han nu! Sandra fik sludret sig til en ufrivillig malertjans i køen til kassen i byggemarkedet. Vi leder efter folk, der har ofret noget værdifuldt pga. deres venner. Janni fortæller om dengang, hun kasserede sin Puch Maxi, fordi vennerne på handelsskolen ikke synes, at den var cool. Caroline har sendt os lokalaviser fra London og Greve, som inspirerer os til at finde folk, der er gået meget langt for gratis glæder. Alexander gik 1,5 kilometer med en sofa på ryggen for at få den gratis. En amerikansk mand har set Captain Marvel 116 gange. Vi forsøger at finde en dansk pendant, og Kristian der så Star Wars ca. 30 gange i 1977 kommer tættest på. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:44
  Danskerbingo

  Et fatalt trekantsdrama og et mislykkes bungy jump

  VI ER TILBAGE!!! Det var 'Earth Day' i går, og i den anledning søger vi danskere, som har en god historie, hvor jord spiller en central rolle. Jakob skulle fjerne en masse jord fra haven, som satte et tydeligt præg på deres hus. Vi har fået besøg af Bjørne Corydon og har trukket en forespørgsel ud om at finde en person, som har været forelsket i et dyr. Jonas' forlovet er dybt forelsket i sin kat, hvilket Jonas er en smule frustreret over. Magnus oplevede et fatalt trekantsdrama, da hunden blev jaloux på deres høne med bowlerhat. Vi søger personer, som har betalt meget dyrt for hyggen. Andreas endte med at betale en høj pris for en slikpose i et storcenter. Søren holdte privatfest hos sine forældre og endte med at smelte brændeovnen. Vi har modtaget en lokalavis fra Auckland og en lamineret avis fra 1800-tallet fra vores søde lyttere Frederik og Amalie, som er på udveksling i New Zealand. Inspireret af en historie søger vi personer, som har dinglet i et reb. Cecilie sprang bungy jump i Tyskland og endte med at hænge med hovedet ned af i luften i 20 min., fordi deres kran var gået i stykker. Det er tirsdag og klokken er lidt i middagstid, og det betyder selvfølgelig, at vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. William er kørt ind i en due og har fået en bule i sin bil. Mikkel er kørt over en masse rådne fisk, og nu stinker hans bil af fisk. Tobias er løbet tør for gifler, og det er ret kritisk. Tre poser gifler var tydeligvis ikke nok. Hold kæft en lortetirsdag! Vi er tilbage med forhåbentlig en lidt bedre onsdag. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:22
  Danskerbingo

  En homofobisk smed og en styrtende stewardesse

  Har du nogensinde muret dig selv inde? Kim har muret sig selv ude, da han skulle bygge et hus. Har du nogensinde været underlagt et underligt forbud? Da Mads var i lære som smed, sprang hans bror ud som homoseksuel, og det fik en kollega til at nægte at arbejde samme med Mads. Lasses kone kan ikke lide ulige numre, så volumen på anlægget skal altid stå på et lige tal. Vi har modtaget lokalaviser fra Sakskøbing af vores søde lytter Motorcykel Doctor Disk. Inspireret af en historie i lokalavisen leder vi efter personer, hvor et barn er genialt. Ulriks søn fik den idé at komme flødekartofler på rugbrød, og det er blevet et kæmpe hit! Anna har fundet ud af, hvordan man skærer en tomat uden at det indvendige ryger ud. Er du nogensinde blevet mødt med stærke fordomme pga. dit erhverv, din by eller andet? Clara bor i Prag som dansker, og der bliver hun mødt med mange fordomme pga. de mange danske gymnasiedrukture til Prag. Nu er det tid til, ja du har gættet rigtigt. "Hvad kan man slå sig på?" Nikolaj har foreslået, at vi skal lede efter personer, som har slået sig på at se seje ud. Frederikke arbejder som stewardesse, og da hun gik igennem lufthavnen i bedste TopGunn-stil med selvtilliden helt oppe i skyerne, faldt hun så lang, som hun er. Emma fik levervand ud over sig selv, da hun skulle fremvise en lever. Vi er blevet helt bekymrede for Hestehviskeren Jon, da han ikke har ringet ind, så vi tjekker lige op på, om han er okay. Så er der ikke andet tilbage end at sige god måske påske og Agooooloooo! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:44
  Danskerbingo

  Krokodiller i mødregruppen og brunstige delfiner. Gæst: Petra Nagel

  I England har en gæst voldtaget en bil, og derfor efterlyser vi andre, der er kommet i problemer pga. brunstige dyr. Sissels pelsede moon boots blev fældet af en Fransk Vædder, og Leif fik skabt en lidt for intens stemning under insemineringen af nogle søer. Og Jakob har på en ferie til Bali oplevet liderlige og aggressive delfiner på helt tæt hold. Kan man score på cykelstien? Eller skal den undskyldning for ikke at bruge cykelhjelm kasseres? Nej, Marie har rent faktisk scoret sin mand iført cykelhjelm! Petra Nagel er gæstevært i dag og fortæller om dengang, hun som hoteldirektør i Frankrig var involveret i en dramatisk redningsaktion i Alperne. Claes ringer til os og fortæller om en meget overilet friluftstur i Norge. Vi har fået lokalaviser fra Fyn og Ærø, og de inspirerer os til at lede efter folk, der har valgt bolig pga. et kompromis, der gjorde alle utilfredse. Susan og kæresten flyttede af uransagelige årsager til Randers, og det gik slet ikke! Michelle Obama skulle efter sigende have holdt et røvsygt foredrag i Royal Arena i går, der til tider mindede om ævl i en mødregruppe. Sådan en har vi aldrig været i, så vi efterlyser fede historier om mødregrupper. I Lailas mødregruppe var de pludselig i stue med en flok krokodiller, og Lotte runder af med 3 solide anekdoter om modermælk. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:25
  Danskerbingo

  Ødelagt danefæ og morderiske skovkatte

  I dagens Danskerbingo søger vi en person, der troede at han/hun var sluppet af sted med "det", men så faldt hammeren alligevel. Jasmin havde lavet en aftale med sin bedstefar om, at hvis hun begyndte at ryge, skulle hun selv betale for sit kørekort. To uger efter hun havde fået sit kørekort, blev Jasmin busted. Vi har trukket Hr. Corydon ind i studiet og trukket en forespørgsel ud om at finde en dansker, som er kommet til at ødelægge noget danefæ. Da Alex lavede udgravninger i Jordan, finder hun et smukt stykke elfenben, som hun kom til at ødelægge. Vi har modtaget lokalavisen fra Kolind af vores søde lytter Astrid. Vi er blevet inspireret til at lede efter en, som har haft en dræberkat. Lasse havde en unavngiven kat, som altid gik til angreb på hans ben, når han skulle i bad. Kims nabo havde to katte, som dræbte deres egen hund, da de var på ferie. Vi har trukket bibelen ind i studiet igen, og inspireret af historien om ofringen af Isak, søger vi personer, som har lavet en lidt for vild prank på deres børn. Dorte blev bildt ind, at man altid skal spise leverpostej, før man spiser et måltid. Malenes far har bildt hende ind, at han hedder Inge-lise til mellemnavn, og at møtrik er det værste bandeord. Kl. er 11.45, og det er tirsdag. Og det betyder, at vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Johans plov går hele tiden i stykker, og Louise havde kun ét flute i fryseren til at brødføde børnene. Hold kæft en lortetirsdag, så er der ikke andet tilbage at sige end Huugaahuugaa huugaatjaakaa. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:26
  Danskerbingo

  Tre skud i brystet og ufrivillig modermælk

  Jacob har været på en helt fantastisk kanotur i weekenden, så derfor søger vi personer, som har været på en helt forfærdelig tur. Inger var på interrail i sin grønne tid, hvor de besteg en vulkan på Sicilien med den svenske viking Svend, og det var virkelig koldt. Bjørnen er blevet trukket i studiet og har spyttet en forespørgsel om at finde en dansker, som er blevet skudt i brystet og overlevede. Lars er tidligere soldat og har været på øvelse hos jægerkorpset, hvor han blev skudt i brystet tre gange ved en fejl. Vi har modtaget en masse lokalaviser fra Brøndby tilsendt af vores søde lytter Iqra. Ifølge Vestegnens lokalavis blev der afholdt DM i Skills i weekenden, og derfor søger vi personer, som har vundet DM i Skills. Jonas har vundet i kategorien elektriker. Peter vandt DM i Skills sidste år som anlægsgartner og blev senere nr. 2 ved EM. Vi søger personer, som har set dyr samarbejde. Viktors hund tog sig af deres nyfødte kattekillinger, da kattemor skred. Pernilles hund og kat samarbejdede om, at banke nabokatten. Vi fik også en snak med Lone, hvis mælkeproduktion blev sat i gang, da hendes golden retriever fik hundehvalpe. Vi har trukket den støvede gamle bog ind i studiet igen, nemlig Biblen, og denne gang handler det om en broderstrid. Inspireret af den historie søger vi personer, som har pranket en blind Trille er så godt som blind,og hendes kæreste driller hende ofte ved at gemme sig for hende. Men til gengæld kan hun høre, hver gang han drikker direkte af mælkekartonen. Sikke en dag, god mandag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:26
  Danskerbingo

  Heftige hotdogs og musik som våben. Gæst: Jesper Groth

  Vi søger danskere, som er røget på hospitalet, fordi de har spist for stærk mad. Sannes mand deltog i en chilikonkurrence og endte med at ryge på hospitalet. Nillers Pølsevogn i Esbjerg er notorisk kendt for sin stærke chilisovs og har sendt flere på hospitalet. Nikolaj har været offer for Nillers stærke chilisovs. Vi søger danskere, som har set et skæbnesvangert powerpointshow. Johns klassekammerat fik præsenteret et friskt powerpointshow til en historieeksamen, som fik et stort bifald. Vi har fået herligste Jesper Groth med i studiet. Han fortæller om, dengang hans ven købte en billig tatoveringsmaskine, og det endte totalt galt, og om et ekstatisk forhold mellem en vildledt undulat og hans gode ven Jakob, som nu er blevet kendt som fuglehviskeren på Christianshavn. Find en person, som er kommet grueligt galt afsted ved at optræde på en scene. Dirk ringede ind med en vild historie, hvor scenen var faldet ned på værten, men... The show must go on! Nu er vi kommet til det. Yes, det er rigtigt! HVAD KAN MAN SLÅ SIG PÅ? Frederik har sendt os et bud ind om at finde en person, som har slået sig på en udsugning. Peter fik stød gennem hovedet, da han tændte for udsugningen. Og meget overraskende har hestehviskeren Jon slået sig igen, igen, igen! Dubstep skræmmer myggene væk, og i den anledning søger vi personer, der har brugt musik som våben. Stefan havde en irriterende stamgæst, som hader Shu-bi-dua og Kim Larsen, så de lavede playliste kun med de kunstnere. De har ikke set ham siden, hurraaaaaa! Så er der ikke andet tilbage end at sige god weekend og AGOLOOOOO!!! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:09:35
  Danskerbingo

  Krig blandt rotteavlere og eksplosive løbehjul

  Vi er hjemvendt fra Schweiz og er kæmpe klar på at sende en ny omgang Danskerbingo! Vi søger danskere, som har gjort noget helt vanvittigt i en sejrsrus. James var på kasino og vandt 36.000 kr. Det vælger han at fejre ved at sove i en seng fyldt med pengesedler, hvilket viser sig at være en dårlig idé. På vej til arbejde så Andreas en personbil køre med en kaffe latte på taget. I den forbindelse søger vi danskere, som har glemt noget mærkværdigt på deres biltag. Jens glemte et jagtgevær på bagsmækken af sin Alfa Romeo. Vi læser igen op fra Bibelen, og denne gang er det historien om Sodoma og Gomorra. Det udløser en masse vilde forslag til historier fra jer kære lyttere, og vi vælger Poulsens forespørgsel om at finde en dansker, som har byttet sig ud af en presset situation. Cecilie fik byttet/bestukket sig til, at hele familien kunne komme afsted på familieferie til Malaga. Har du nogensinde åbnet dit hjem op for nogen, som har været på flugt eller i krise? Det gjorde en tilfældig mand i Horsens. Anne-Lines mor blev udstødt af Jehovas Vidner, da hun blev skilt fra sin mand. Hun havde ingen, hun kunne tage kontakt til andet end en mand, hvis bil hun var kommet til ridse og havde udvekslet telefonnumre med i forbindelse med forsikring. Han åbnede sit hjem op, og det ændrede alt for Anne-Lines mor. Vi har fået tilsendt lokalavisen fra Galten og omegn fra vores søde lytter Ellen. I den forbindelse er vi blevet inspireret til at søge danskere, som er kommet galt afsted på et løbehjul. Markus prøvede at tune en elektrisk løbehjul, hvilket resulteret i en eksplosion og en brækket fod. Tommy skulle lige vise sine børn og nye kæreste, hvordan man kører på løbehjul. Det endte i et styrt og mange års drilleri. Hr. Corydon har spyttet en seddel ud med en forespørgsel om at finde en dansker, som har fået modbevist sin største fordom. Lauras kæreste ville gerne have en rotte, så de fik en rotte, der hed Karsten. Hun blev helt forelsket i rotten, og hun fik sin egen rotte, der hedder Fin, og i dag elsker hun rotter. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:06
  Danskerbingo

  Skjult HIV og tre piskeslag i ansigtet. Gæst: Mathias Helt

  Vi har taget biblen med i studiet igen, da den indeholder en masse gode historier. Vi gennemgår historien om Abraham og Isak, og i den forbindelse søger vi børn, der er blevet wingmanet af deres forældre. Emils storebror er blev wingmanet af deres mor. Vi søger danskere, som har været nødsaget til at tilbageholde information for ikke at komme i problemer. Anna har HIV og har ikke turdet sige det til nogen, selv om hun er rask og ikke smitter. Endelig fik hun sagt det til sin bedste veninde, som desværre valgte at tage afstand. Vi har fået radio- og tv-værten Mathias Helt med i studiet i dag, og det har vi glædet os virkelig meget til. Han har medbragt en historie fra Folkemødet med blodpenge, en kendt politiker og en dybt politisk ukorrekt kommentar på et pizzeria. Bjørne Corydon er blevet trukket ind i studiet, og Mathias har fået fornøjelsen af at trække en lækker seddel ud af bæstet. Find en dansker som scoret på, at de har sagt at, de kender en kendt person. Steen fik engang en lille snak med Gry Rejehop fra Melodi Grand Prix, hvilket sikrede ham en ekstra sjov aften i byen. Nu er vi nået til... Hvad... Kan... Man... Slå... Sig... PÅÅÅÅ? Vi søger danskere, som har slået sig på krydderurter. Amanda har fået tæsk og tre piskeslag i ansigtet af en persille. Vi søger danskere, som har brugt rigtig meget krudt på at holde noget hemmeligt, som alle vidste i forvejen. Girish prøvede at holde det hemmeligt, at han brugte familiens knallert til sin avisrute, men det vidste far udemærket godt. Lars ridsede sin fars Land Rover og gjorde alt for at dække for løgnen, selv om far havde gennemskuet ham. Det er torsdag, så god weekend og Agooooooolooooo! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:49
  Danskerbingo

  Ydmygende champagne og Will Smith. Gæst: Julie Berthelsen

  Jacob holdt sin brandvarme lasagne ud af vinduet i går og forestillede sig, hvordan der kunne udspille et tegneseriescenarie foran ham. Kristian har en gang tabt en champagne ud af vinduet, da han ville sable den nytårsaften. Betina tabte sin venindes kanin ud over altanen, da den begyndte at kampskide på hende. Vi har set Rigtige Mænd på DR1, og det med grøntsager har de det lidt svært med. Derfor søger vi gode råd og historier fra vores kære lyttere. Kira begyndte at spise grøntsager, da hun var i USA, fordi grøntsagerne hed noget andet, og derfor blev hun nødt til at smage på dem. Alexander anbefaler at drysse citronpeber på grøntsager. Det gør rosenkålen spiselig. Vi har skønneste Julie Berthelsen på besøg i studiet i dag. Hun fortæller om sit ekstremt ambitiøse langrendsprojekt og om dengang, Will Smith jokkede på hendes kjole. Hun trækker også en seddel og går på jagt efter folk, der er besvimet på et meget belejligt tidspunkt. Vi har fået en lokalavis fra Skørping. Tilsendt af Mathilde på 12 år. Det sender os på jagt efter folk, der er flyttet pga. cykelstier og overraskende kinesiske kærlighedshistorier. Vi ender med historien om, hvordan ungdom, sløvsind og tømmermænd kan få en ung mand fyret for at bruge for meget af arbejdstiden på toilettet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 56:57
  Danskerbingo

  Mor spiller død og svaneangreb på jetski

  Vi er ofte blevet beskyldt for, at vi er sådan nogle satans ateister, så nu tager vi fat i den store gamle bibel. Vi starter med Noas Ark, og i den forbindelse søger vi danskere, som er blevet fanget på en båd med deres værste fjende eller et farligt dyr. James blev angrebet af en svane, da han kørte på jetski til København. Vi har trukket Bjørne Corydon ind i studiet og har gravet forespørgslen ud om at finde en dansker, som har spillet død for at redde sig ud af en knibe. Akmed var kommet til at køre galt i sin fars spritnye bil, så hans mor valgte at spille død, da han kom hjem, så han undslap en kæmpe skideballe fra sin far. Venezuelas regering betegner nyt strømnedbrud som et angreb på landet, og i den forbindelse søger vi danskere, der har brugt strøm som direkte eller indirekte våben. Stefanies mors nabo stjal strøm fra deres sommerhus, så de fik en gigantisk elregning. Det resulterede i, at de slukkede for strømmen og dermed også elhegnet til hans køer. Vi har fået tilsendt lokalavisen Nordvest Odense af vores kære lytter Jesper. Inspireret af en historie i lokalavisen leder vi efter danskere, som har haft en forfærdelig eller overraskende oplevelse, mens de ventede på bussen. Bager Torben mødte en dame i 1983 til en fest, som han senere mødte igen ved busstoppestedet. I dag er de gift og har stiftet familie. En pilot fra British Airways er kommet til at gentage gårsdagens rutine og fløj til Edinburgh frem for Düsseldorf. I den forbindelse søger vi danskere, som er kommet til at gentage gårsdagens rutine. Patrick kørte på arbejde kl. 01.00 om natten, bare for at finde ud af at han havde glemt, at han havde fri. Magnus var taget på ferie til Spanien med gutterne, hvor de var kommet til at trykke "sidste destination" på GPS'en og endte 600 km væk fra deres rigtige destination. Det er tirsdag, du har lavt blodsukker, og der er så satans lang tid til weekend. Det er nemlig rigtigt, vi er nu nået til Ugens Værste Tidspunkt. Claus' kunde stoler ikke på, at hans bedstemor er syg, og nu skal han til hendes begravelse på torsdag. Ulrik har angst over for tandlæger og skal til tandlægen senere i dag. Andrea fik stjålet sin taske og cykel i sidste uge, og nu har hun fået hold i lænden. Annes iPhone er gået i sort, og hun er kommet til at brænde hul i loftet på sin bil, da hun ryger en smøg i protest. Hold kæft en lorte tirsdag, stort Biiiingoooooo til jer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:47
  Danskerbingo

  Kinesisk bordskik og børn klædt ud som smøger

  Jacobs vask har dryppet i over en uge, og han har endelig taget sig sammen til at gøre noget ved det. I den forbindelse søger vi danskere, som har udskudt noget i alt for lang tid. Jeppes radiator har dryppet så meget, at underboens tag faldt ned i lejligheden. Jonas' roomie fik blokeret afløbet i badet med sit opkast, så hele lejligheden og alle dem under dem blev oversvømmet med vand. Med luftens kraft har Andreas blandet sedlerne i Bjørne Corydon og trukket sedlen: Find en person, der har taget ud at rejse alene pga. raseri. Lis rejste afsted med børnene til Gran Canaria og efterlod skilsmissepapirerne på bordet derhjemme. Karl ender med at blive meget uenig med sin svigermor og besluttede sig for at tage på eventyr alene ude i natten på Mallorca. Vi har fået tilsendt en lokalavis fra Norge af vores kære lytter Signe. Vi er blevet inspireret af en historie, som vi ikke forstår, til finde en dansker, som har klædt deres børn ud, som noget der har stødt andre. Rasmus blev klædt ud som en cigaretpakke i 3. klasse. Hr. Corydon har spyttet en seddel ud med forespørgsel om at finde en person, der har befundet sig i en krig mellem religioner. Jannik var nødsaget til at holde sit parforhold hemmeligt, da kæresten er fra Jehovas Vidner. I dag har familien accepteret det, og de er nu forlovet. Find en, der er kommet galt afsted, fordi de ikke kendte til bordskikken. Trines kæreste ender med at spise alt, alt for meget, da han gerne ville være høflig. Shiva var i Kina, hvor hun var ude at spise og endte med at få fem fiskeben på tværs i halsen. Find en, der har reddet et dyr og er kommet til at slå det ihjel bagefter. Hestehviskeren Jon er kommet til at tage livet af en kylling eller to, da han troede at de var skadet, men var i virkeligheden gået i dvale. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:41
  Danskerbingo

  Fødsler med tryk på og Fortnite hele natten

  Haile Selassie fra Etiopien har en meget lang og besværlig vej til sin kirke, hvor han arbejder. Kristine har været forbi netop den kirke, hvor de skulle have sikkerhedsudstyr på for at komme derop. I den sammenhæng søger vi danskere, som har en meget besværlig vej til arbejde. Allan har en 3 km gåtur op af bakke til bussen, 1 t og 2 min i tog og derefter et kvarters gåtur til arbejde. Freja bor i Svendborg og gik i skole i Esbjerg og brugte derfor 7 timer på transport hver dag. Kan man skyde sit barn ud under en fødsel? Det har Naja og Joan i hvert fald gjort. Najas jordemoder greb hendes barn, og Joans navlestreng standsede barnet fra at ryge på gulvet. Det er nu vigtigt at skrive sine gamer-kompetencer på CV'et, da det kan fremme dine muligheder for at blive optaget i forsvaret. Vi søger derfor danskere, som kan anvende deres gamer-kompetencer i deres arbejde. Kasper har lært at køre lastbil ved at game Euro Truck, Kristine er blevet bedre til at køre traktor ved at game Farming Simulator, og Jakob har fået et bedre socialt liv og lærte både at stave og tale engelsk ved at spille Counter Strike. En gruppe fædre har startet deres eget ridehold; Young Guns, da de var trætte af at vente på deres ridende døtre. I den forbindelse søger vi danskere, som har overtaget deres børns hobby. Sophies far begyndte også at gå til ridning, da han blev træt af at vente på hende, og Daniel er blevet bidt af spille Fortnite og spiller nu sammen med sin søn og voksne ven til langt ude om natten. Hola! Det er torsdag, og det er tid til 'Hvad kan man slå sig på?' Postmand Peppe er kommet med et genialt forslag om at finde en dansker, som har slået sig på iskaffe. Anne var alt for ivrig efter at drikke sin iskaffe, så hun kom til at kradse ganen op med sit metal sugerør. Andreas fik en isterning galt i halsen og var ved at blive kvalt i sin hjemmelavet iskaffe. Andreas blæser noget bjørn og finder ugens sidste forespørgsel fra Vinduespudser Carsten. Find en dansker, der har fortrudt, at de har undersøgt deres stamtræ. John fortryder, at han fik sin svigerfar til at undersøge hans stamtræ, da han nu ikke kan snakke om andet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:40
  Danskerbingo

  Skønhedsduer og en enormt begejstret rottefænger

  Er du nogensinde blevet slettet fra et testamente eller fået andre slettet fra et testamente? Lærke fik slettet sin flirt fra hans forældres testamente, da hun tog med ham hjem, mens han havde familiebesøg. Vi søger danskere, som gerne vil give noget væk gratis, men af en eller anden grund ikke kan eller må. Rene arbejdede i Magasin, hvor de en sæson havde 25 tons tøj, som de gerne ville give væk gratis. Dette var ikke muligt, da omkostningerne ville være dyrere end at destruere tøjet. Maria ville gerne give sit gamle, grimme og brune køkken væk, men fik ikke lov af kæresten. Vi har fået tilsendt en printet version af Aalborgs lokalavis af vores søde lytter Emil. I den sammenhæng er vi blevet inspireret til at eftersøge en søstærk færing. Vi snakker med fiskeren Hans, som fortæller lidt om livet på Færøerne. Vi søger en dansker, som har haft store udgifter på grund af duer. Sebastian fik lov til at låne sin mors helt nye bil og formåede at smadre direkte ind i dueflok. Andreas ejer en masse duer og deltager ofte i diverse duekonkurrencer med dem. Selfie-kaos lukker en blomsterdækket kløft i Californien. I den sammenhæng søger vi danskere, som er kommet i problemer på grund af blomster. Kim er rottefænger og har været med til at fange rotter i kirsebærtræs-selfie-kaoset på Bispebjerg kirkegård. James sendte den største buket blomster til en sød ekspedient, som viste sig at være til den forkerte. Ups. Vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt! Zlatans læring har kørt hans bil ind i en bænk, Andres har haft en hjernerystelse i 3 måneder, og Laura har en lang liste med alt fra eksamen til skader. Klassisk tirsdag. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:22
  Danskerbingo

  Midefyldt ketchup, en død af skræk og bryllupsrejse i en kostald

  I dagens udsendelse søger vi danskere, som har serveret eller er kommet til at spise noget, der var aaaalt for gammelt eller sundhedsskadeligt. Minnas mor glemte at koge de frosne hindbær og endte med at give Minna en heftig madforgiftning. Charlotte var på ferie i Thailand med sin familie og kom til at spise noget meget "proteinrig" ketchup, som kriblede med mider. Frejas far køre med mottoet "hellere skide det ud end at smide det ud", så hun blev tvunget til at spise sin bedstemors marmelade fra 1984. En kvinde i USA blev så træt af sin mands snorken, at hun skød ham i armhulen. Vi søger derfor danskere, som har gjort noget drastisk, fordi de er blevet træt af, at der var en som snorkede. Kenny har kastet en fodbold i hovedet på sin storebror, og Cindy bøjede sin kærestes ribben med sin og holdt ham både for næse og mund. Bjørnen er blevet trukket ind i studiet, og vi har trukket en forespørgsel om at finde en dansker, som har oplevet et ordsprog eller en talemåde. Anders' hund blev så hunderæd, da den skulle til dyrlægen, at den døde af skræk. Er der vilje, så er der en vej, og det fik Lotte til at lave en "vej" af rullegræs. Sofie har sendt os en pakke med en lokalavis fra Århus og flotte veganske fastelavnsboller, som desværre er blevet mugne. Men tusinde tak søde Sofie, det sætter vi stor pris på. Mathilde har sendt et sortiment af krydsordshæfter, tusinde tusinde tak! Vi har desuden modtaget Ebeltofts lokalavis, hvor vi ikke har været før, fra vores lyttere søde Søren og Kristine. Et par fra Ebeltoft har været på bryllupsrejse til Djurs Sommerland, og i den sammenhæng søger vi danskere, som har været på bryllupsrejse et meget usædvanligt sted. Rasmus tog på sheltertur på Fyn, og Fie tog på bryllupsrejse til en kostald. Til sidst efterlyses en dansker, som ved et tilfælde har set sin egen Tinderprofil på en fremmede persons telefon. Det har Henrik oplevet, hvor han så, at der blev swipet et kæmpe stort nej tak. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:14:15
  Danskerbingo

  Krise i familien og en perfekt timet menstruation

  Vi har fået tilsendt en lokalavis fra Nuuk, og den inspirerer os til at lede efter en god historie med sten i hovedrollen. Hestehviskeren Jon har engang smadret en rude på sin skole med en sten, men blev reddet, fordi pedellen elskede hans fars bil. Nanna og hendes veninder skabte en meget bizar situation vha. en intimbarbering, et kamera og deres venindes far Steen. Johnny ringer fra Australien og fortæller om dengang, han meget selvforskyldt blev bidt af en krokodille. Maddysten har haft premiere på DR1, og vi er fans! Dog er vi skeptiske overfor idyllen i programmet, så vi efterlyser familieprojekter, der er kørt af sporet. Jesper ringer ind og fortæller om en rædselsfuld familieudflugt til Andorra. Vores ven James ringer og fortæller om dengang, hans mor var hans bogholder og ved en fejl sendte ham i flæsket på McDonald's. Marie Krarup vil have demonstrationer forbudt på gymnasier, fordi det ikke skal gå ud over orden og undervisning på. Vi efterlyser nogen, der har fået noget ud af at droppe undervisningen, og det har både Ida Marie og Gustav i allerhøjeste grad. Vi undersøger, om man kan slå sig på reklamer. Kenneth dansede som barn på et Fætter BR-katalog, hvilket kostede en hjernerystelse. Allan fik et blåt øje af en reklame i Dyrehavsbakken, og Charlotte brækkede næsen på en lygtepæl tilplastret med reklamer. Ny forskning viser, at kvindelige atleter kan time deres menstruationscyklus, så den fungerer præstationsfremmende. Vi efterlyser kvinder, der har brugt deres menstruation aktivt. Cecilie har været elitegymnast og spekuleret meget i det både i forbindelse med sin sport og sit privatliv. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 59:38
  Danskerbingo

  På flugt fra haner og en falsk dåbsattest

  Vi har fået en SMS med en efterlysning af folk, der er ikke har kunne komme hjem pga. en arrig hane. Det er så tilpas mærkeligt et forslag, at vi lige må gøre forsøget, og Michala ringer ind med nøjagtig sådan en historie. Det samme gør Trine, der til hest er blevet jagtet af en blodtørstig hane. Staten har brugt 4,6 milliarder på konsulenter i 2018, men Per har altså også brugt over 50.000 kroner på uduelige SEO-konsulenter til sin elscooter-virksomhed. I aften er der premiere på DR1-programmet 'Maddysten', og vi kaster os over madtemaet og leder efter nogen, der har fået ødelagt et godt måltid af dårligt selskab. Det har Henrik, der nytårsaften havde en disputs om bordskik med sin polske svigerfamilie. Vi leder efter forældre, der har snydt på deres børns vegne. Lauras forældre fuskede med hendes dåbsattest, så hun kunne komme til en One Direction-koncert, hun ellers var for ung til. Vi taler også med en anonym lytter, der har taget sin datter i at snyde sin arbejdsplads for penge, men valgt at holde det hemmeligt og lade konsekvenserne ramme inden for hjemmets fire vægge. Vi bladrer i lokalaviser fra Frederikssund og går på jagt efter folk, der drager vældig meget nytte af gratis produktprøver. Alis kæreste kører en fast morgenrute, hvor hun napper gratis kaffe og morgenmad i Magasin på vej på arbejde. Ida og veninderne ripper Føtex for smagsprøver hvert år under Roskilde Festival. Vores lytter Clausmurer vil gerne vide, om man kan sove en legemsdel af. En anonym lytter fortæller historien om kammeraten, der i en kæmpe brandert lukkede blodtilførslen til sit ene ben, der måtte amputeres fra knæet og ned. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:27
  Danskerbingo

  Hjemløse børn og på cykelflugt fra alligator

  Vi har fået post fra Glasgow. Christopher har sendt os et par aviser fra University of Glasgow, og inspireret af dem starter vi en jagt på en person, der har været hjemløs i en del af sin barndom eller ungdom. Lars fortæller om dengang, han sammen med sin mor og søster blev smidt ud af deres lejlighed med halvanden times varsel. Patrick løb hjemmefra som 14-årig og levede mere eller mindre som hjemløs i to år. Jacob fortæller et fantastisk epos om en flyulykke, der endte som et mirakel. Inspireret af den efterlyser vi folk, der har klappet på det helt forkerte tidspunkt. Det har Markus, der oddsede til en Gudstjeneste og kom til at juble over sin succes. Vi går også på jagt efter folk, der er sluppet uskadt fra en ulykke, men som er kommet til skade lige bagefter. Maria var som springgymnast ved at brække nakken i et akrobatisk spring, men reddede den på imponerende vis. Umiddelbart efter snubler hun over et 30 centimeters trin og ødelægger anklen. Til sidst når vi vidt omkring og hører både om spejderen Christina, der formåede at fare vild i den meget overskuelige provinsby Hadsten, og Mia, der flygtede fra en alligator i Everglades nationalparken i USA. Og så bekræfter Jonas og Rune, at tirsdag formiddag i sandhed er Ugens Værste Tidspunkt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:28
  Danskerbingo

  Romantisk yverbetændelse og en hyldest til Robin

  Vi søger danskere, som har fundet kærligheden gennem en patient/behandler-relation. Stefans køer var syge og skulle derfor have besøg af en sød dyrlæge. I dag er Stefan og dyrlægen gift og har 3 børn. Vi pepper eftersøgningen lidt op ved at søge efter en historie, hvor en dansker har fået noget godt ud af at have en sjælden sygdom. For nogle år siden blev Jonas diagnosticeret med sygdommen PNES. Han deltog i en terapigruppe på Psykoterapeutisk afdeling, hvor han udover at få det bedre også mødte sin nuværende kone. Vores søde lytter Christian har indsendt Midthimmerlands Lokalavis. I den anledning er vi blevet inspireret af en historie til at søge efter danskere, som har sat en gps-tracker på deres kæledyr. Rasmus' hund vil mægtig gerne på eventyr ud i den store fagre verden, så nu har de sat en gps-tracker på dens halsbånd. Lars' kat bliver omtalt i lokalavisen, så han har ringet ind for at fortælle os lidt om gps-projektet. Durumrulleklassen over dem alle spiste durum til frokost hverdag. Vi søger derfor andre, som har meget faste spisevaner. Rasmus spiser peanutbutter med riskiks og banan hver dag og nogle gange flere gange om dagen. Emil har spist majsmel med vand hver dag, da han var i Malawi. Brian spiser rugbrød med hamburgerryg og hytteost morgen, middag og aften. Thomas har boet 6 år i Nordvestkvarteret i København lige over restauranten Den Sorte Gryde, og det kan vist kun tælles på en hånd, hvor mange dage han ikke har spist der. Vi søger danskere som er kommet i problemer, fordi de har svært ved at sige nej. Tim har taget lidt for mange kviklån og skylder nu over 400.000 kr. Kviklånene frister, men er en dårlig beslutning og kan have et forfærdeligt udfald. Bjørne Corydon har blæst en forespørgsel ud om at finde en dansker, som har oplevet en anden gå direkte i døden. Daniel så sin ven køre direkte i døden, da han skulle vise sin nye motorcykel frem for både familie og venner. Vi råber en bingo til ære og i respekt for Daniels ven Robin, R.I.P. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:39
  Danskerbingo

  Eksplosiv bus og narret af ugandisk svindler på Tekst-TV

  Audi har tilbagekaldt 75.000 biler i USA af frygt for, at brændstoflækager i motoren kan få biler til at bryde i brand. I den forbindelse leder vi efter nogen, der har været fanget i en bil, som spontant er brudt i brand. Der gik ild i Sidsels mands bil, så de tilkaldte brandvæsenet, som dog ikke mente, at det var deres ansvarsområde. Jacob skulle med bussen hjem fra en miniferie i Paris. På vejen hjem opstår der problemer med bussen, som pludseligt eksploderer og bryder ud i flammer. Vi vil gerne tale med danskere, som har været med til at tilbagekalde et produkt. Jonathan var med til at tilbagekalde en masse forretter, da der ved en fejltagelse var drysset habaneropulver på rejerne i stedet for dehydreret tomatpulver. Vi har modtaget en lokalavis fra Boller af vores søde lytter Jane. Inspireret af Horsens Posten vil vi gerne snakke med en dansker, hvor et borgermøde er gået helt bananas. Peter var til et borgermøde, hvor der blev råbt på fuld hammer "hvordan synes du selv, det ser ud, det ligner jo lort!!!" Frederikke foreslog, at andelsforeningen skulle investere i en robotplæneklipper. Det resulterede i et stort vredesudbrud fra de ældre beboer og en udvisning fra mødet. Har din familie en stærk holdning til uddannelses- og karrierevalg? Ditte ville gerne læse til skolelærer, hvilket hendes blå forældre på ingen måde var tilfreds med. Hvad kan man slå sig på? Vi vil gerne have jeres vilde bud. Emilie er hunderæd for snegle, så hun er kommet med buddet om, at vi skal finde nogen, som har slået sig på en snegl. Louise trådte barfodet på en snegl og gled bagover. Hestehviskeren Jon blev indsmurt i massakreret snegl, da han ramte en snegl med en græstrimmer. Vi leder efter en historie, hvor nogen har prøvet at betale kaution. Lones far var kommet i problemer i Uganda og var havnet i spjældet. Lones onkel måtte derfor komme ham til undsætning og betale for hans kaution. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:26
  Danskerbingo

  Børn med store muskler og verdens værste businessplan

  Vi leder efter nogen, som har ødelagt en konkurrence, fordi de var for gode. Daniel var meget stærk som 10-årig, hvilket resulterede i, at han kastede en gummihammer smask lige i ansigtet på sin lærer. Sofie blev både kattedronning og kattekonge, hvilket udløste ramaskrig fra både de andre børn og deres forældre. Nu vender vi situationen om og leder efter nogen, som har været dybt elendige. Peter og hans kone spillede Bezzerwizzer med deres vennepar. Det endte i et skænderi og et ødelagt venskab. Vi har modtaget lokalavisen Bornholms Tidende af vores kære lytter Anja. Inspireret af en historie, vil vi gerne finde danskere, som er blevet fanget i en militærøvelse eller lignende. Sofie og hendes veninde kom til at invadere en hemmelig øvelse i San Diego og endte med at blive tilbageholdt, afhørt og tage i byen med soldaterne bagefter. Bjørne Corydon har blæst en forespørgsel ud om at finde en dansker, der er kommet til skade ved at køre med armen ud af bilen. Sebastians mor kørte med vilje tæt på en tjørnebusk, hvilket resulteret i en torn befængt arm. Anders And-bladet har 70-års jubilæum, men det skulle havde været år 71, hvis ikke det var for papirmangel i 1948. Så vi leder efter nogen, der har været i akut papirmangel. Jannik skulle printe sine noter før eksamen, men der var ikke mere papir i printeren, så han måtte tage den på gefühlen. Skud ud til optimister, så vi vil gerne finde en dansker, som er sikker på at de bliver millionær inden for det næste kalenderår. Stefan har satset alt på lotto og har dermed verdens dårligste businessplan. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:10
  Danskerbingo

  Når familien redder mors liv og om at brække sig af grin

  Vi leder efter gode historier med snacks i centrum og opkast i ascendanten. Thomas og hans teenagevenners pubertetshjerner brækkede sig af grin i en uge over en ostekugle smidt mod en hems i Berlin. Diana var gravid og brækkede en hel feta op, fordi hendes søster pruttede hende i hovedet. Vi undersøger, om der findes hyggelige indbrud, og Sara og hendes venner udførte en enormt snedig plan for at kunne bryde ind i deres venners topsikrede hus. På redaktionen har vi snakket om, hvad man egentlig laver, når man bliver idømt samfundstjeneste. Sebastian er dømt for spirituskørsel og kom i samfundstjeneste i først en kirke og siden en dagsinstitution. Martin har sendt os lokalaviser fra Hedehusene, og der finder vi historien om en søn, der redder sin fars liv. Vi efterlyser andre børn, der har reddet deres forældres liv. Laura ringer ind og fortæller om dengang, hun som 14 årig var med til at redde sin mors liv. Henriks køreprøve gik ikke som forventet. Han kørte ind i et skilt, der ramte den køresagkyndiges arm, så han gav sig selv et slag i ansigtet. Han dumpede. Torben og familien fik stjålet alle deres smykker. Bortset fra den vigtige forlovelsesring, som tyvene havde tabt i farten. Torben fandt den og friede til konen igen. Hun sagde ja! Og så har Kristian og Patrick en rigtig klassisk tirsdag formiddag: Fuldstændig elendig! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:40
  Danskerbingo

  Om at gramse på den forkerte, en time om sokker og ost i ansigtet

  Er du kommet til at forveksle din kæreste med en anden person? Jacob kom næsten til at snave sin kollega Jens, og Andreas er også bange for at blive forrådt af sine reflekser, så vi leder efter nogen, der kom til at gramse på den forkerte. Nicole er kommet til at kærtegne sin kærestes bror i stedet for kæresten til sin konfirmation foran hele familien, og Sofie er kommet til at gramse sin ven i skridtet, da de var i byen. Bjørne Corydon har spyttet en seddel ud med en forespørgsel om at finde en dansker, som er kommet til at bruge de forkerte skruer. Christian skulle bygge et trappetårn, men var kommet til at bruge for små skruer, hvilket resulterede i, at trappen braste sammen. Vi har været i Svendborg og hente deres lokalavis, Ugeavisen Svendborg, og er i den anledning blevet inspireret til at lede efter en god historie, hvor en sok spiller en central rolle. Amani blev ved med at miste sine sokker, og fandt til sidst ud af, at det var hendes golden retriever som spiste dem. Kamila datede på et tidspunkt en fyr med en sokkefetisch. Andreas' gamle chef var kommet til at lakere sine sokker fast til sine fødder. Mike og hans far onanerer i et par sokker, og sælger dem til en fremmed mand til en sum af 250 kr. pr. par. Der er kommet en ny internet trend, hvor forældre kaster ost i hovedet på deres spædbørn. Rikke kaster ofte ostehaps i hoved på sin datter, for så bliver hun simpelthen så glad. Nikolaj driller ofte sine papbørn ved at stikke hans stinkende oste helt op i hovedet på dem. Andreas har hele armen op i Bjørne Corydon og trak en herlig seddel ud med forespørgslen om at finde en dansker, som har sat noget på auktion, som endte med at være meget mere værd end forventet. Emma satte sin fars reol til salg, som hun endte med at sælge for over 10.000 kr. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:11
  Danskerbingo

  Fredag 1. mar. 2019

  Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:01:11
  Danskerbingo

  VIKARBINGO med interessante fund mærkværdige steder og MGP

  Jacob og Andreas er taget til et hemmeligt sted for at fange havørred, hvilket betyder, at dine værter i dag er Mads Gundersen og Anders Hagen. I år er det jo ikke skudår, så derfor har vi snakket med danskere, som har fødselsdag d. 29/02 for at høre, hvordan de fejrer fødselsdag. Har du været på en forfærdelig tinderdate? Det har LaCour. Hans date slog en kæmpe prut, og det resulterede i, at han blev hentet af en ambulance og måtte gå hjem splitter Hans-Jørgen. En hval er blevet fundet midt i Amazonas. Derfor leder vi efter et interessant fund et mærkværdigt sted. Hanne finder en lort i hendes håndvask, og Mads en økse i hans bedstemors tagrende. Løs et hightech problem med noget meget lowtech var udfordringen, og Irene skuffede ikke. Hun har fikset køleskabet med et silkebånd. Der er MGP på lørdag kl. 20 i Jyske Bank Boxen, og i den sammenhæng søgte vi en dansker, som har deltaget i MGP. Lasse var med i 2002 som Razz' backup danser. Vi har gang i vikartromlen og har trukket en forespørgsel om at finde en dansker, der er blevet fyret samme dag, som de er blevet ansat. Emil blev fyret 10 min efter hans første vagt, med sætningen: "Hop i havnen din spasser". Til sidst runder vi torsdagen af med "Dancing In The Moonlight".

  Kultur
 • 1:06:39
  Danskerbingo

  Til tandlægen efter otte års pause og Hesthviskeren Jons sperm-epos

  Andreas har ikke været til tandlægeeftersyn i 8 år og frygter for, hvad der skal ske. I den forbindelse søger vi danskere, som har udskudt et eftersyn. Tobias valgte at tage til tandlægen efter 5 års udskydelse og fik konstateret galoperende tandkødsbetændelse kombineret med en mindre epidemi af tandsten. Hestehviskeren Jon skulle aflevere en masse hestesperm, hvor hans dæk revnede og senere brød bilen sammen. Thomas udskød at gå til tandlægen i 18 år, og det kostede ham kun et tandlægeeftersyn på 400 kr. Vi har modtaget Lokalavisen Aarhus Nord og Aarhus Onsdag fra vores søde lytter Michaela. Vi har ladet os inspirere af de mange historier og søger derfor danskere, som har været til spaghettigudstjeneste. Michael kommer ofte til pizzagudstjeneste med sine børn. Er du kommet til at ødelægge en persons skrøbelige hobbyprojekt? Vores lytter Jacob var kommet til at tænde for saunaen, som antændte en værdifuld frimærkesamling, hvilket resulterede i at hele huset brændte ned. Blindes ledelinjer bliver ofte blokeret af cykler og caféborde. I den sammenhæng leder vi efter danskere, som ufrivilligt er kommet til at sabotere en handicappet. Johnny er kommet til at sende en blind person med det forkerte tog. Julias skulle skifte sin søn, da han havde skidt over det hele. Hun vælger den nemme løsning og skyller alt det afføringsfyldte tøj i håndvasken, som så selvfølgelig stopper til med majs og lort. Find et par, hvor manden har stået for indretningen af deres hjem, og kvinden har sin woman-cave. Tanjas mand er snedker og har stået for hele indretningen. Tanja har kun fået lov til at indrette et lille hjørne af stuen, med møbler hun har arvet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:05:37
  Danskerbingo

  Tinsoldater i næsen, sanghealing og Ugens Værste Tidspunkt

  Jacob har fået bihulebetændelse og skal for første gang i sit liv bruge en næsespray. I den forbindelse søger vi danskere, som har fået noget mærkværdigt op i næsen. Da Jannie var lille, proppede hun en perle op i næsen og måtte derfor på skadestuen. Hendes bror blev jaloux over, at hun havde fået en slikkepind af sygeplejersken, og han proppede derfor selv en perle op i næsen. Lotte spiste spaghetti og kom til at nyse spaghetti ud af næsen, Oliver prøvede at ligne en bisonokse ved at proppe bacon op i næsen, og Henrik fik i en frygtelig ulykke en tinsoldat op i næsen, som akut skulle opereres ud. Vi har trukket lokalavisen frem med fremragende indhold såsom sofari, spuling af unge piger, gnødgning og bullshit-terapi. I den anledning søger vi danskere, som har gået til bullshit-terapi. Flemming havde lidt stress og prøvede fjernhealing, hvilket resulterede i diarré. Maria prøvede sanghealing, hvor hendes sanghealer råbte "aaaaahhhh" ind i hovedet på hende. Nogen der er blevet reddet af ventetid eller nogens udeblivelse? Nikolajs tømmermænd reddede familien fra at være vidne til togulykken på Storebæltsbroen. Joachims dommer blev syg, og i mellemtiden når han at finde et job, hvilket betyder at hans dom gik fra ubetinget til betinget. Vi er nået til Ugens Værste Tidspunkt. Troels skal samle ting op efter sin chef, og Steen har slået en luns af sin finger af med en hammer og skåret sin tommelfinger op med en hobbykniv. Michael from Jamaica ringer, og det går fan-fucking-tastisk. Han har fået nyt job og får en kop kaffe i løn. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:31
  Danskerbingo

  Vækket af en hveps i munden og livsfarlig højre-venstre blindhed

  Hvilken konsekvens kan det have at være højre-venstre-konfus? Mads' kone dumpede køreprøven, Ida ringede ind med tips og tricks, og Sigrid har dumpet sin køreprøve fem gange og har kørt ind i samtlige af sine veninder på cykel. Lady Gaga havde en halskæde på med en værdi på 200 millioner kroner til Oscars i nat. I den forbindelse leder vi efter danskere, som har lånt noget meget værdifuldt, som de enten har ødelagt eller har fået ødelagt deres aften pga. genstandens værdi. Diana lånte et dyrt smykke af sin veninde, som desværre blev stjålet, før hun overhovedet nåede at have det på. Har du gjort noget vildt eller bizart, fordi du har haft kærestesorger? Sara ville imponere en flok fyre på Skanderborgfestival ved at nikke en øldåse en skalle i luften, men i stedet fik hun hul i hovedet og endte på skadestuen. Senere tager Sara en ølbong med vodka og gin, hvilket betyder, at hun ender på skadestuen igen. En mindeværdig festival. Er du nogensinde vågnet op med en insekt i munden? Det har Jacobs kæreste, som vågnede skrigende op med dræbersnegl hængende i mundvigen. Jes vågnede op, da han ikke kunne trække vejret. Han stak to fingre i halsen og kastede en levende korsedderkop op. Christian vågnede op med en hveps i munden, bider i den og bliver stukket i munden. Vi har modtaget en lokalavis fra New York af Søren og Henrik. I den sammenhæng er vi blevet inspireret af en historie og søger derfor danskere, som er blevet forhindret i at donere blod. Rikke måtte ikke donere blod, fordi hun brugte en bestemt form for astmamedicin. Hun valgte derfor at skifte til en ny slags medicin, men i mellemtiden blev hun gravid, og blev derfor forhindret igen. Jakob har boet i England mens der var kogalskab i udbrud, og er derfor i karantæne FOR LIVET. Bier kan både være venligsindet men også aggressive. I den forbindelse søger vi danskere, som er blevet jagtet af hvepse eller bier. Sofies kæreste ramlede ned i et hvepsebo, da han skulle slå græs. På Thomas' første år, som hvepsefjerner, ender han med at komme i karambolage flere gange både med hvepser og bier. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:59
  Danskerbingo

  En kendt skildpadde, seksuelt overgreb og farlige gravsten

  Hvor langt vil du gå for at slippe for arbejdet? Henrik har spist benzin, og Jakob har brændt sko for slippe for pandekagehygge på efterskolen. Har du nogensinde gentaget en kæmpe fiasko? Sus er hjemkundskabslærer og har ihærdigt prøvet at bage, men er aldrig lykkedes. Julie går i swingerklub, og prøvede to gange med samme fyr. Det resulterede kun i samme kedelige fiasko; tidlig afgang. Har du dækket over nogen, som du ikke skulle havde dækket over? Rasmus har været udsat for seksuel overgreb af et familiemedlem, da han var 12 år. Da han selv fik et barn for 6 år siden, valgte han at tage sagen i egen hånd og hive familiemedlemmet i retten. Rasmus arbejder nu med udsatte børn og unge, som også har været udsat for seksuel overgreb, med håbet om at hjælpe og give dem en lysere fremtid. I Nordsjælland lever den legendariske lama, og i den sammenhæng leder vi efter legendariske dyr. Michael ville lave en skildpaddepark hjemme i sin have, og i den forbindelse købte han skildpadden, som medvirkede i TV-serien Lærkevej. Hvad kan man slå sig på? I denne uge skal vi snakke med lyttere, som har slået sig på en grav. Julie lavede ballade på en kirkegård og endte med at få en kæmpe blodtud. Sussis far tog et skridt tilbage og faldt baglæns ned i en grav, og hestehvisker-Jon faldt over en sten på en gravplads, da hans venner spillede Pokémon Go. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:27
  Danskerbingo

  Uheldig uvending, partnerbytte og en frugt fyldt med pigge

  En dyr 'clubber' i Spanien tabte en flaske Champagne til 250.000 kr., og i den sammenhæng søger vi danskere, som har ødelagt noget meget dyrt, de skulle vise frem? Kristoffer smadrede hele haven med sin nye dyre fjernstyret bil. Tobias' lillebror smadrede fars nye bil, som han kun nåede at få fornøjelsen af i 2 timer. Bjørnen har spyttet en seddel ud med en forespørgsel om at finde en dansker, som har adgang til meget hemmelige oplysninger. Knud har arbejdet for hjemmeværnet under den kolde krig og gør det stadig - han kender den hemmelige strategi, hvis russerne kommer. Vi søger danskere, som er blevet reddet af et gavekort. Julie er blevet reddet ud af et dårligt venskab ved at modtage et fup-gavekort. Har du snydt systemet og sidder nu i en ledende stilling? Anne har fundet opgaver på nettet og fået sine forældre til at købe hende en 12-tals opgave. Anne arbejder nu som manager for et stort e-sportshold. Et heldigt partnerbytte? Anna har byttet lidt mænd frem og tilbage med en af sine veninder, og er i dag gift med hendes venindes eks-kæreste. Har du misforstået eller spist noget. der ikke skulle spises? Martin spiser hele rejen med alt, der følger med. Christian spiste uheldigvis en frugt, som var fyldt med pigge og skulle bruge 14 dage på at fjerne alle piggene fra sin mund. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:06:38
  Danskerbingo

  Flyvende tupé og pinlig hos frisøren. Gæst: Sofie Linde

  En mand er klatret ind til tigrene i Zoo i Kina og er blevet spist. I den sammenhæng søger vi danskere, som har klatret sig ind i problemer. Martin klatrede uheldigvis ind til elefanterne i Bonbon-land. Sigurd klatrede ind i et fængsel, men kom heldigvis helskindet ud igen. Er du blevet saboteret af andre menneskers hår? Anders er blevet saboteret af sin venindes hår, som sad fast i hans jakke, da han kom hjem til kæresten efter en bytur. Vi har fået skønne Sofie Linde på besøg. Hun fortæller om dengang, hun oplevede en tupé involveret i en ulykke på cykelstien, og da hun fik en dyr kløpind filtret ind i håret. Har du gjort noget, der var så pinligt, at du blev nødt til at skifte arbejde, skole eller stamsted? Henrik gjorde noget, der var så pinligt, at han var nødt til at skifte frisør. Sofie har trukket en seddel fra Bjørne Corydon med en forespørgsel om at finde en dansker, som har deltaget i et medicinsk forsøg. Jan har deltaget i et forsøg med behandling af angst i 90'erne, som kiksede fuldstændig. Ord som ingen andre forstår: Celia og hendes familie har opfundet en masse ord, og Anna snakker sønderjysk. Ugens værste tidspunkt er stadig en realitet. Magnus trådte i en hundelort i sin lejlighed, og Mette skal tisse en nyresten ud. Av for den! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 2:56:00
  Danskerbingo

  Mandag 6. aug. 2018

  Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Lyt med alle hverdage kl. 9-12, så du kan ringe ind og fortælle din bedste historie. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning