Live kanaler

Danskerbingo

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen. Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang. Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 47:31
  Danskerbingo

  Kolonihavebingo pt. 2

  Det meste af Danmark er gået på ferie. Og det er vi også. Eller næsten. Vi er i hvert fald rykket ud i producerende redaktør Henrik Svoldgaards kolonihave - praktikant, Morten Nabild, har tændt op i grillen, og en god kollega og frontfigur i bandet Gongs and Roses, Louise Lolle, er med i haven, og sender os på ferie med zen helt ind i knoglerne. Lyt med en sidste gang. Du har jo alligevel ferie. Vi ses igen om 4 uger! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 47:44
  Danskerbingo

  Kolonihavebingo pt. 1

  Det meste af Danmark er gået på ferie. Og det er vi også. Eller næsten. Vi er i hvert fald rykket ud i producerende redaktør Henrik Svoldgaards kolonihave - praktikant, Morten Nabild, har tændt op i grillen, og vi gør klar til to dage med ægte dansk sommerstemning live fra sommerlandet. Lyt nu bare med. Du har jo alligevel ferie. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 50:17
  Danskerbingo

  Et mislykket haj-håndtegn og et dræberegern med stød i

  En østjysk kvinde hævede i søndags 36.000 kr., da hun troede bankerne ville lukke på grund af coronasituationen. Hvor, hun havde fået den ide eller nyhed fra, er ukendt, men leder os på sporet af andre, der har taget en drastisk beslutning efter at have hørt en nyhed. Line kom til at tale med en 'næsten' læge på sit kollegie og røg 'næsten' direkte på operationsbordet. Vi går på jagt efter nogle, der har misforstået et håndtegn i vores anekdotiske "Sjovt Du Sir' Det"-kæde. Julie havde alvorlige problemer med håndtegnene på en dykkerferie, og Camillas kusine brugte Satans Horn det lidt forkerte sted. Jacob løber med sejren i dagens Nyhedsbingo, og vi leder efter nogle, der er gået længder for noget, hvor det ikke rigtig har gjort en forskel. Sedlen er inspireret af nyheden om reduceringen af vold på grund af coronanedlukningen. Niels har spillet fodbold hele livet, men det er ikke meget, det er blevet til, hvilket der er nogle forskellige forklaringer på. I "Det Værste Jeg Kan Forestille Mig" undersøger vi nogle af lytternes værste frygt og leder efter nogle, der netop har oplevet det. Henriks kammerat sad fast i en myretue, i hvert fald i tre sekunder. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 51:10
  Danskerbingo

  En uvurderlig pølsebroccolimix og en psykolog med gagball

  Den århusianske filminstruktør Nils Malmros har været i et langt P-mareridt, der nu er havnet i byretten. En konflikt, der startede med en edderkop på en parkeringsautomat. Vi leder efter andre, der ligesom Malmros, har været i konflikt pga. en edderkop. Fies mand ville i hvert fald ikke have en edderkop på skulderen til Halloween. Danni var ved at miste jobbet, da han som tømrer, ikke ville kravle ind under en terrasse af frygt for store edderkopper. I "Sjovt Du Sir' Det" bliver Jonas kædens nye led. Jacob og Jonas har nemlig det til fælles, at de har været lige lovlig hurtige på knapperne, hvilket fik Jonas i problemer på hans mosters store dag. Sissel Ravn erklærer lytternes bud på en seddel som vinder i dagens Nyhedsbingo, og vi går på jagt efter nogle, der har haft en rigtig akavet online lægekonsultation under coronakrisen. Sedlen hænger sammen med nyheden omkring de positive digitale fremskridt, der har været i sundhedsvæsenet i forbindelse med coronasituationen. Nicolas har været til hudlæge online, men et dårligt kamera ødelagde oplevelsen. Mikkel kom ufrivilligt med i sin nye psykologs soveværelse. Vi slutter af med Ugens Værste Tidspunkt, som vi jo alle ved, er tirsdag formiddag. Albert har ikke mere slik i sommerhuset, Nadjas mand deler på ingen måde samme glæde for beef jerky, som hende selv, og Andreas glemte sin nye computer på biltaget. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 48:57
  Danskerbingo

  Holocaust for kannibaler og væmmelige vandmænd

  Vi tager hul på den sidste uges Danskerbingo i denne omgang, og det bliver i en forkortet sommerversion. I Oslo er nattelivet genåbnet, og det fik politiet på overarbejde. Derfor leder vi efter nogle, der i lang tid har plaget om at få lov til noget, og da de endelig fik lov, gik det helt galt. Morten og vennerne så Cannibal Holocaust som 12-årige. Det skulle de aldrig have gjort. Og Nadja fik lov til at holde fest, mens forældrene var ude af landet. Det fik hun aldrig igen. "Sjovt Du Sir' Det" skal i dag handle om folk med mange kaldenavne. Kan vi finde nogen, der har mere end fem navne i spil på én gang? Det har Jacob. Otte styks faktisk. Vi kører en omgang Nyhedsbingo, og inspireret af historien om landstræner Kasper Hjulmand og hans kritik af bettingreklamer, så taler vi med nogle, der er raget uklar med chefen, før de startede i jobbet. Anton ringer og fortæller om, hvordan han fik nyt job i en børnehave, hvor han udmærket kendte chefen i forvejen. Vi slutter af med at trække en seddel og gå på jagt efter nogle, der har fået deres perfekte tur ødelagt af et dyr. Rasmus fik spoleret en romantisk sommerhustur af sin ekstreme angst for vandmænd. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:08:36
  Danskerbingo

  Et vigtigt hate-fuck og Martins mange navne

  Et coronaskænderi mellem to piloter var desværre skyld i et flystyrt i Pakistan. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har skændes på et virkelig dårligt tidspunkt. Christians kone var i fertilitetsbehandling, og deres sexliv var planlagt på minuttet. Et stort skænderi var dog lige ved at ødelægge den 36 timers lange optakt. Bjørne Corydon er i lillefredag's humør, og vi går på jagt efter nogle, der har oplevet, at de var i familie med den stripper, der var hyret til festen, man var inviteret til. Rasmus vender hurtig om, da han får øje på stripperen til en stor 25 års fødselsdag. Brøndby-Martin, en gammel Danskerbingo kending, bliver det nye led i den anekdotiske "Sjovt Du Sir' Det"-kæde. Brøndby-Martin blev så generet af lydene fra sin nabos barberings routine, at det eneste, der var at gøre, var at lade naboen smage sin egen medicin. Ulla er borgmester i Thisted Kommune og endelig blevet student efter 41 år. Inspireret af den historie leder vi efter andre, der sent i deres liv har rådet bod på en fiasko fra deres barndom. Dennis kunne hverken læse, skrive eller regne, da han forlod folkeskolen efter 7. klasse, men et vigtigt efterskoleophold ændrede heldigvis på det. Lytterne løber med sejren i dagens Nyhedsbingo, og på baggrund af nyheden omkring coronareglerne på landets fodboldstadions, går vi på jagt efter nogle, der har oplevet konsekvenser ved ikke at blive siddende. Peters tålmodighed løber op, og han får rejst sig lidt for tidligt under sin kammerats rulleskøjte hop. Daniel fortryder også, at han ikke havde mere tålmodighed og havde ventet på bussen, da han ender med en hund, der skal aflives, i hænderne. I "Hvad kan man slå sig på" er lytteren Tobias interesseret i at finde ud af, om man kan slå sig på en dørklokke. Mark blev straffet af en dørklokke, da han var på æblerov med sine kammerater som barn. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:10:35
  Danskerbingo

  Erik Clausens bud på Spider-Man og et afghansk politi under oplæring

  Vi skulle have været med jer på Roskilde Festival i næste uge, men nu skal vi finde noget andet at lave - og det skal lytterne selvfølgelig hjælpe os med. Rolf melder ind med en fed spejderlejr, han synes, vi skal besøge. Emilie og hendes far besøgte også engang en spejderlejr, men de havde tydeligvis talt forbi hinanden. Efter Bjørne Corydons ønske går vi på jagt efter nogle, der var uskyldige, men tog skylden og stadig hører for det i dag. Stakkels Victor hører stadig for at have ødelagt en glasdør med en fodbold, men var det nu overhoved det, der skete? En anonym lytter fortæller om en vanvittigt bilulykke, og hvordan hun ikke ville smide sin nye kæreste under bussen. Vores anekdotiske "Sjovt Du Sir' Det"-kæde får sig endnu et led. Martin fik både ødelagt et par sko og et galt nummer på sin kunde, men det viste sig at være det hele værd. Camilla fortæller også om en ødelagt studietur til London grundet en kæmpe omgang forstoppelse. Camilla måtte flyve hjem før tid, hvilket hun endte med både at tjene penge på og skaffe sig en vigtig autograf ved. Andreas mødte nogle meget uansvarlige unge mennesker på cykelstien i morges. De var selvfølgelig undskyldt for deres uansvarlighed, da de havde studenterhuer på. På baggrund af den oplevelse leder vi efter andre, der er sluppet afsted med noget på grund af deres hat. Skorstensfejeren Frank blev reddet af sin høje hat og uniform, da han var på jagt efter lidt godt til ganen på byens tage. Jacobs seddel løber med sejren i dagens Nyhedsbingo, og vi går på jagt efter nogle, der kom galt afsted med noget, de troede, de havde fået lov til. Sedlen er inspireret af nyheden om samtykkelovens positive virkning. Rasmus melder ind med en vild historie fra sin tid som udsendt soldat til Kabul i 2000, hvor Rasmus og co. skulle undervise det afghanske politi, der troede, de havde ret til lidt mere, end de havde. I "Det Værste Jeg Kan Forestille Mig" leder vi efter nogle, der er faldet af en båd på åbent hav midt om natten. Niklas blev hyret til en krigsfilm i Tyrkiet, der han var på ferie med sin familie. Niklas var ikke hyret som stuntman, men endte med et grimt fald på internationalt farvand. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:11:05
  Danskerbingo

  En lille pis' hest og et vigtigt VHS-bånd i Manilla

  Roskilde Festival er aflyst. Det har du nok hørt. Og vi er gået på jagt efter et nyt sted at sende fra nogle dage i næste uge. Anette byder ind med en spring hestival i Vemmelev, og vores nysgerrighed er vakt. Isabels mor kom til at tilmelde hende til den forkerte springklasse til et springstævne, der stadig hjemsøger hende. Bjørne Corydon vil gerne se, om vi kan finde nogle, der har fået en virkelig urimelig stuearrest. Ellens chokoladeforbrydelse kostede hende en af de helligste højtider, specielt for en 8-årig. I "Sjovt Du Sir' Det"-kæden, bliver Casper det nye led, da han kunne have overvejet at stille lidt flere spændende spørgsmål, da han skulle reparere et loft ved oldebarnet af den russiske fyrstinde Gagarina. Christian ville ønske, han havde talt mere om fodbold og mindre om yoga, da han mødte sit store idol. Jacobs veninde er vild med ketchup... til ALT! Vi leder efter nogle, der er kommet galt afsted ved at bede om ketchup til deres mad. Prebens storebror var skibskok og satte en amerikansk gæst på plads i restauranten. Tina ville ikke spise foie gras på en fransk michelin restaurant, oh yes, shots were fired. I dagens Nyhedsbingo går vi på jagt efter nogle, der er gået ekstreme længder for at undgå spoilers. Sedlen er inspireret af Nanna Nørgaards nyhed om den længe ventede part II af computerspillet; The Last of Us. Kent gjorde alt rigtigt i forsøget på at undgå spoilers, men hans fars eufori over en vigtig sejr i Mexico i 1986 var for stor. Rasmus ventede i 1998 spændt på at modtage Robinson-finalen på VHS-bånd, men Billed-Bladets forside nåede desværre frem til Manilla før båndet. Miklas har pådraget sig et åbent kødsår på skinnebenet, og Kim, ja, han har virkelig en lortet formiddag. Minsandten om det ikke er tirsdag og Ugens Værste Tidspunkt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:13:42
  Danskerbingo

  Et ballonfjæs til bankmøde og voldsomme melbomber

  "Til beboeren der absolut SKAL have pik midt om natten - Luk dine vinduer". Sådan lyder et opslag i en ukendt opgang, og vi leder efter nogle, der også burde have lukket deres vindue. Det ville Luis ønske, at han havde, da en fugl var ved at være skyld i en grim ulykke. Bjørne Corydon vil gerne undersøge om nogen, nogensinde er kommet godt ud af et partnerbytte. Carolines bedsteforældre hyggede sig lidt på kryds og tværs, og i dag er de bedste venner. Ians onkler byttede koner, og så blev fætrene pludselig (pap)søskende i stedet. I vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde bliver Julie det nye led. Julies ansigt svigtede hende nemlig fælt, da hun med et kæmpe ballonfjæs skulle til møde i banken. Legenden fra Kastrup aka. den køresagkyndige med træben, Jacob har næsten ikke kunne sove i ren spænding over, om vi mon kunne finde ham. Jagten bliver sat ind på en, der har et træben, og Loa melder ind med en fortællingen om sin svigermors søster. Andreas løber med sejren i dagens Nyhedsbingo. Han går nemlig helt jazz på nyheden om et stigende antal coronasmittede i Melbourn. Melbourn, altså Melbrand. Ja, jo... Nanna Nørgaard er intrigued, og vi leder derfor efter nogle, der har oplevet en melbrand. Stefan fortæller om melbomber fra militærtiden. Rasmus er ny og lidt for nysgerrig, pizzaovnsejer, og mel skal der være nok af. En meget uheldig frivillig medarbejder i Spedalsøs (udtales?!) Kirkens Korshær fik solgt sin meget dyre mountainbike til blot 250 kr. ved en fejl. Nyheden inspirerer os til at gå på jagt efter andre, der har oplevet et stort tab ved at hjælpe eller være frivillig. Det endte med at koste Loke dyrt, da han ville hjælpe sin kammerat med at bygge hans nye computer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:07:38
  Danskerbingo

  Gu(l)dforældre og livreddende klatmaleri

  Hvad er det mærkeligste sted, du har været spærret inde? Det er dagens første store spørgsmål. Thomas faldt i søvn hos lægen og blev glemt, og klaustrofobiske Maya blev spærret inde i en fængselscelle med hele sin 1. klasse. En lytter vil gerne vide, om der nogensinde er nogen, der rent faktisk har fået brug for deres gudforældre, fordi de mistede deres forældre. Vi går på jagt og finder Peter. Begge hans forældre døde, da han var barn, og derfor tog hans gudforældre over. "Sjovt Du Sir' Det"-depechen går i dag videre til Benjamin, som engang var lam i halvdelen af ansigtet i 3 måneder pga. en ukendt virus. Han ved heller ikke, hvordan han fik den, men han er heldigvis ikke lam længere. Jacob er meget begejstret for historien om et fossil, man har brugt 9 år på at undersøge. Det viser sig at være et æg fra en slange... men derfor går vi på jagt efter andre, der også har været involveret i et ægge-mysterium. Lukas og kollegerne lægger "kogende hedt" sort tag i sommervarmen og blev i tvivl om, hvorvidt man egentlig kan stege et spejlæg på taget. De fandt svaret. "Hvad kan man slå sig på?" ender helt af egen fri vilje med at handle om træk. Helle fik stærke nakkesmerter efter en aften med træk, og Nick blev flået ud af sin lastbil, da døren blev grebet af vinden. Hjemme hos Pernille er der udbrudt en større konflikt mellem hunde og katte pga. en falsk anklage om et overfald, der i virkeligheden skyldtes træk. Vi runder ugen af med at lede efter nogle, som er blevet reddet af en tegning. Thilde reddede nogle sagesløse mennesker på en motorvejs liv med en meget overbevisende tegning af deres bil og det hjul, der var på vej til at flyve af. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:25
  Danskerbingo

  Scorehistorier fra mandehulen og mareridtet i korntanken

  Andreas har fødselsdag, og Jacob er begyndt at gense The Wire. Sexraketten Torben og David, med sexyeyes, kan nemt spejle sig i seriens hovedrolleindehaver, Bunk, og de fortæller begge om, hvordan de har scoret, mens de var alene i byen. Pelle har oplevet lige præcis det Bjørne Corydon gerne vil lede efter, nemlig det at have oplevet noget virkelig pinligt på et job, der gjorde, at han har måtte forlade det. I vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde leder vi efter nogle, der har oplevet noget meget katastrofalt, men som de har fået noget positivt ud af. Patricks glas er heldigvis halvt fyldt, efter han mistede synet på på sit ene øje, efter en grim oplevelse. Et stort træ på grænsen mellem Nord- og Sydkorea var engang ved at være skyld i starten på endnu en krig mellem de to lande. På baggrund af den historie går vi på jagt efter nogle, der er kommet i konflikt pga. et træ eller en plante. Casper har fået ødelagt sin hæk af nabokonen, der gerne ville snakke. Det gad Casper fandme ikke, og det måtte han jo prøve at få hende til at forstå. Sissel Ravn har problemer med knapperne, og på baggrund af de udfordringer løber lytternes seddel med sejren i dagens Nyhedsbingo. Vi leder efter nogle, der pludselig ikke kunne finde ud af noget, de ellers altid har kunnet. Martin spillede trommer, men pludselig kunne han ikke holde takten længere. Det krævede et besøg ved lægen at finde ud af, hvad der var galt med Martins manglede rytmesans. I "Det værste jeg kan forestille mig" går vi meta på den og leder efter nogle, der har frygtet noget, de har prøvet at ville overvinde, som de ikke skulle have gjort, for det viste sig, at der var en god grund til at de frygtede det. Thomas søn frygtede en stejl bakke, og Kristina går aldrig mere på stiger nogensinde igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:41
  Danskerbingo

  Et kritisk Disneyinterview og den danske Uma Thurman

  Kender I det, når man lige skal grille og i bad samtidig? Nej? Men det gør en kvinde fra V. Hassing. Hendes lejlighed brød nemlig i brand, mens hun var i bad. Inspireret af den historie går vi jagt efter nogle, der er gået i bad på et virkelig dårligt tidspunkt. Sofie fandt sine hemmelige superkræfter frem, da hun bliver fanget på badeværelset, mens hun var alene hjemme. Ditte endte i Glasgows gader iført et håndklæde i november måned. Elisabeth hoppede i bad på en boreplatform i Nordsøen og ville ønske, at hun havde smurt sit ansigt ind i råolie frem for en ansigtsmaske. Bjørne Corydon kunne godt tænke sig at finde nogle, der har fået ombyttet deres taske til en mere værdifuld ditto. Det har Nullo ikke, men han har mistet sin hjemmelavede taske i toget, og de handsker han kom hjem med, efter et besøg ved hittegodskontoret, var ikke tilfredsstillende. I anekdotekæden "Sjovt Du Sir' Det" bliver Lasse nyt led. Lasse har nemlig oplevet noget, der skulle tage kort tid, men som kom til at tage rigtig lang tid, da et fire dages job pludselig kom til at tage et år og to måneder. I weekenden stødte 'Black Lives Matter'-demonstranter og højreorienteret moddemonstranter sammen i London. Midt i de voldelige konfrontationer bærer en stor sort mand en kvæstet hvid moddemonstrand i sikkerhed. På baggrund af det ikoniske billede, der har floreret på nettet siden episoden, leder vi efter nogle, der er blevet reddet af deres fjende. Lines værste fjender fandt hende (heldigvis) i en grøft efter en grim bytur. Dagens Nyhedsbingo ender næsten i et slagsmål, og efter vi ikke kan finde nogen, der har vundet en nederen førsteplads, går vi på jagt efter nogen, der er kommet i problemer med sortering af affald. Sedlen hænger sammen med nyheden om, at vi skal blive bedre til at sortere vores affald. Mathias og hans brødre er lidt for skuffet over bedstemors julegaver og får desværre smidt det kostbare gavepapir ud lidt for hurtigt. Simone troede, hun havde en dårlig tirsdag formiddag, da hun ringer ind på 'Ugens Værste Tidspunkt', men så taler hun med Jacob og Andreas. Den selvudnævnte Danmarksmester i Disney-udgaven af Trivial Pursuit kommer nemlig i problemer i et kritisk interview om Mulan og de Syv Små Dværge. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:06
  Danskerbingo

  Bænkpres med pikken og satans yndlingsdyr

  Fitten er endelig åbent igen, og Andreas har IKKE glemt sin taske. Nu skal sommerkroppen nemlig i hus, og det kan kun gå for langsomt. Med udelukkelsesmetoden finder vi frem til, hvilke øvelser man ikke skal gå i kast med, for der er selvfølgelig allerede nogle, der er kommet til skade efter genåbningen af fitnesscentrene. Uerfarne Lucas tog med sin erfarne kammerat i fitten, men måtte gå slukørert derfra. Christoffer spændte lige rigeligt under bentræningen, og vågnede op med kilden i røven. Efter ønske fra vores 3D-printede bjørn, går vi på jagt efter nogle, der som de eneste har bestået en prøve. Mads klarede det flot på manøvrebanen, i hvert fald bedre end de andre på holdet. Maya har været med sin klasse til studentereksamen i matematik. Klassen, der tidligere havde et snit på 0.49, venter spændt på de nyeste karakterer, inden studenterhuens skal på. Fra en dartpil i øjet, til en grim oplevelse i gede-klappegården. Det nye led i "Sjovt Du Sir' Det"-kæden bliver Christopher, hvis børn aldrig får lov til at besøge helvedes forgård, efter hans barndomstraume. Vandbingo er en af DR's nye public service satsninger. Og nu da vi har samme motor, så går vi på jagt efter nogle, der har taget fejl af noget under vand. Kaspers kammerat stikker sig på Danmarks grimmeste, og giftigeste, dyr på en fisketur. Lytternes bud løber med sejren i dagens Nyhedsbingo, og vi leder efter nogle, der har fået et højt beløb ind på kontoen og brugt dem på noget sindsygt. Sedlen hænger sammen med nyheden om udbetalingen af vores indefrosne feriepenge. Peter har købt en bil med en kanon på taget for sine overarbejdstimer, og Andreas var glad for sin store sum konfirmationspenge. Det var taxibranchen også... I USA blev en ung sort mand skudt og dør under en anholdelse. Langt fra en optimal situation og dårlig timing for det amerikanske politi. Inspireret af den historie leder vi efter nogle, der begår en fejl, mens de stadig mærker konsekvenserne af at have lavet samme fejl første gang. Mikkel har besøg af fødevaremyndighederne og lidt problemer med, hvad de forskellige håndvaske er til. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:07:27
  Danskerbingo

  Jomfrublod som krigsmaling og en smølf til piratfest

  I går talte vi med Jesper, der slog sig på den kasse, hvori der lå 60 østers, han skulle i gang med at åbne. Historien inspirerede os til at lede efter nogle, der har gjort noget meget farligt, men i stedet slår sig på noget meget ufarligt. Signe blev lidt for begejstret efter sit første faldskærmsudspring. Brandmand Kasper måtte humpe afsted til en bygningsbrand. Vi hjælper Bjørne Corydon af med en seddel og går på jagt efter nogle, der, mens de har gemt sig, har set noget, de ville ønske, de aldrig havde set. Mads blev uheldigvis en del af sin kammerats første gang, da han var gået i skjul i en busk for at ringe til Ulrik. I "Sjovt Du Sir' Det"-kæden leder vi efter nogle, der har oplevet noget træls vende tilbage. Jimmy ender med klap for øjet efter en dartulykke som barn. En ulykke, der senere vender tilbage for at drille hans syn i militæret. Vi er kæmpe fan af DR-podcasten Genstart. I gårsdagens afsnit handlede det om nogle danske soldater, der nægtede at adlyde en ordre i det græske farvand, da de blev bedt om at sende flygtninge tilbage i en gummibåd. På baggrund af den nyhed leder vi efter nogle, der ikke adlød ordre og fik ret. Kristine nægter at adlyde ordre fra lægen og forlader sygesengen til fordel for en lidt særlig udstilling. Tonny parerede ikke ordre, hvilket kostede ham en fyreseddel. Tonny må finde trøst i det gamle ordsprog: "Den der ler sidst, ler bedst". Kan man slå sig på en citronfromage? Det er vores lytter Johanne nysgerrig på. Thomas med klæbehjernen genkalder en 20 år gammel episode med en frossen citronfromage. Alle troede Jacob ikke gad være med i en barselsgave til en god kollega, men det viser sig, at det var fordi, han ikke modtog fællesmailen. Vi leder efter andre, der ved, at de er gået glip af en vigtig gruppebesked. Christoffer lagde spejderkarrieren på hylden efter at have misset beskeden om en vigtig prøve. Rasmus missede sidste håndboldtræning inden afslutningsfesten, og fik derfor ikke lige beskeden omkring en radikal ændring af udklædningstemaet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:28
  Danskerbingo

  Fødsel eller skudsår og en tandbørste der sad fast

  Hvad mon gør mest ondt? At blive skudt i benet eller at føde? Vores gode og højgravide kollega, Julie Toft, har rejst spørgsmålet efter en længere diskussion på redaktionen. Vi går selvfølgelig på jagt efter svaret. Mariam har en vanvittig historie fra Nairobi, og vi får et ærligt svar på, hvad der er værst. 8 gange danmarksmester og 1 gang verdensmester i at åbne østers, Jesper, fortæller om dengang, han måtte "helbrede" sig selv, så han kunne gøre et job færdigt. Et job, der blev efterfulgt af fuld narkose og en ordentlig røvfuld stæng. I vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde får Robin Hood aka. Dart Carsten overrakt depechen fra Mads. Carsten kløvede nemlig sin egen dartpil, hvilket var lidt for godt. Jacobs veninde blev gravid lige inden et besøg på Noma. Verdens bedste restaurant? Ikke hvis du spørger hende. Vi leder efter andre, der timede en graviditet helt vildt dårligt. Tina fik ødelagt to ferier pga. en graviditet, der end ikke blev gennemført. Rikkes dårligt timede graviditet sender alle tanker mod et Friends-bryllup. I dagens Nyhedsbingo løber Jacobs seddel med sejren, og på baggrund af nyheden omkring danskernes corona-hæmmede rejselyst, går vi på jagt efter nogle, der har rejst til udlandet, selv om de ikke gad. Christian er ikke begejstret for små tre uger til Thailand med sin "nye" familie. Rasmus tager med sin ekskæreste på madforgiftningsferie til Tyrkiet. Nikoline har oplevet det værste en af vores lyttere frygter. I "Det værste man kan forestille sig", fortæller hun om dengang, hun kom frygtelig galt afsted med sin tandbørste. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:11:03
  Danskerbingo

  En ukrudtsbrænder som fluesmækker og bomstærke mormor

  Både Jacob og Andreas er heldigvis uskadte efter de i går begge endte i en kæmpe fluesværm på vej hjem fra arbejde. Vi går derfor på jagt efter nogen, der er kommet i alvorlige problemer i kampen med en flue. Villads blev slemt forstyrret på en andejagt. Og Frederik troede han kunne løse det problem, som ladens fluefangere ikke kunne, med en ukrudtsbrænder. Bjørne Corydon vil gerne lede efter nogen, der har gjort noget desperat for at komme over en ekskæreste. Laust prøvede at få ekskæresten tilbage i et tv-program. Kathrine får en ny kæreste for at få hævn over sin eksforlovede, der havde været hende utro. I "Sjovt Du Sir' Det"-anekdote-kæden bliver Mads det nye led. Mads og hans tvillingebror har begge flækket deres fortand, men på to vidt forskellige måder. Asger, der tidligere har været igennem ved os, brækkede begge sine arme for nogle uger siden. Nu har Asger endelig fået gipsen af, og vi ringer til ham og tjekker op på hvordan det føles, at være gipsfri. Diskussionen omkring smittefaren ved deltagelse i større demonstrationer, både her i Danmark og resten af verden, inspirerer os til at gå på jagt efter nogen, der er kommet til skade eller blevet syge pga. en protest. Nikolaj protesterede mod skolen, hvilket resulterede i en skulderskade forårsaget af bomstærke mormor. I dagens Nyhedsbingo går vi på jagt efter nogen, der har fået noget af deres nabo, som naboen egentlig ikke ville af med. Sedlen hænger sammen med nyheden om at Nordkorea er rigtig trætte af, at Sydkorea overtager alle deres flygtninge. Sebastian overtager naboens slidte kat, og det ender grimt. Susans høns har fået blodmider. Jonas er blevet angrebet af en måge, og Jon, der blev 30 i går, er blevet smidt af hesten. Ja, det er tirsdag formiddag og 'Ugens Værste Tidspunkt'. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:11:25
  Danskerbingo

  Georg Gearløs-ninger og et ordentligt skud morfin

  En løsningsorienteret ung mand har på DBA forsøgt at finde en ny stol, som erstatning for en ødelagt, så hans forældre ikke opdager, at han har holdt fest. Om det lykkes for ham er uvist, men vi gå på jagt efter nogen, hvor det er lykkes! Anders og hans bror gik i Geo Gearløs-mode efter en stor ungdomsfest. Nicolaj måtte have fat i sin fars badminton-kammerat, da der pludselig manglede glas i glasdøren. Michael blev ekspert i Ford Sierra'ens fantastiske ledningsnet. Fra et ar, som man godt vidste hvor kom fra, til et helt mystisk et af slagsen. I "Sjovt Du Sir' Det"-kæden fortæller Minna, som nyt led, om sin søsters hjerteoperation. En operation der også har sat sit tydelige ar på hende. Jacobs ene ven er blevet gift i smug, og hans anden ven er blevet døbt. Til begge begivenheder var der vidner til stede. Interessen for denne vidne-funktion er stor, og derfor leder vi efter nogen, der har været vidne til et ritual. Kenneth hedder Kim og blev hevet ind som vidne til et bryllup i den canadiske ødemark på sin vilde backpackerrejse. Der er brandvarmt i indbakken efter 11-nyhederne, og derfor er det ingen overraskelse, at lytternes seddel løber med sejren i dagens Nyhedsbingo. Inspireret af nyheden om at en af vores lånte pandaer har været på udflugt, leder vi efter nogen, der er blevet bedøvet ved en fejl. Michael fortæller om dengang han var med til at lege krig, men pludselig endte med at få rigtig morfin. Josefines kollega fik ved en fejl lagt bedøvelse på sig selv i forberedelseslokalet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:17
  Danskerbingo

  Fræk staldmusik og om at miste et barn

  Oliver er med os igen i dag, og det viser sig, at han har trukket en ny lytter med over på kanalen - Morten Messerschmidt - som afslørede sig som P3-lytter "ved et uheld" på Twitter dagen forinden. Morten vil dog ikke indrømme, at han lytter til P3 altid, hele tiden, men det gør han jo nok. Vi går på jagt efter andre, der smuglytter til noget, de ikke vil stå helt ved. Sammy er metal-piii, men er blevet glad for også at smide en basarm indimellem. Brøndby-Martin, der er flyttet til Midtjylland, og nu er blevet FC Midtjylland-fan, får stadig god energi af en gamle Brøndby basker. Unikummet Bjørne Corydon vil se, om vi kan finde nogle, der er på vej på skadestuen. Det er Gustav på 11 år med en blå og hævet arm. Gustav lytter også til fræk musik, når stalden skal muges ud. I dagens "Sjovt Du Sir Det"-kæde fortæller Martin om dengang, han ville ønske, at han havde hentet sin søn bare lige 10 sekunder før. Så havde han også været fri for at skulle lappe ham sammen med hjemmebragte strips. To syriske kunstnere har i en sønderbombet by lavet et maleri af Georg Floyd. Inspireret af disse kunstnere, der har fundet overskud til at hylde en god sag, selv om de selv lever midt i en borgerkrig, går vi på jagt efter nogle, der også har givet andre den hjælp, de selv godt kunne bruge. Asta har svær angst, men har fundet styrke til at hjælpe hendes forældre i en svære coronatid. Kristian fortæller om tiden efter at have mistet et barn sidst i graviditeten, og hvordan han forsøgte at kontrollere det kaos, det medførte. Hvilke skjulte farer kan man slå sig på? En sølvkikkert, sølvpik eller bare en durum? Mathias flækkede sin tand, og Kenny fik hold i nakken på den tyrkiske spise. Programmet slutter også i madens verden, da Jacob efter et længere antropologisk studie, kan konkludere, at Københavns shawarma-, bagel- og sandwichbarer er bange for tomat. Jakob mener selv, at han var ude for en meget traumatiserende oplevelse med en cherrytomat for 30 år siden, og vi genoplever traumet. Værter: Oliver Noppenaug og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:16:38
  Danskerbingo

  6-årig med koben og 2-årig med penisring

  Yes! Oliver is in the house, dog med lidt besvær, og heldigvis med en approval fra sin mor. Vi leder efter nogle, der modsat Oliver ikke lige fik spurgt mor om lov. Marie begravede dværghamsteret Nuller i baghaven, mens mor ikke var hjemme til at bekræfte, om Nuller var død. Daniel og hans brødre glemte, at mor nok også ville have baconknas på sin suppe. Mads blev født på en ethjulet cykel og direkte ind i cirkusverden. Han er en vaskeægte cirkusartist og en del af Cirkus Panik, og lige præcis den person Bjørne Corydon var på udkig efter. Ditte bliver det nye led i "Sjovt Du Sir' Det"-kæden, da hun som barn fik hænderne i familiens koben og gav bilen en make-over. Jacob og Oliver taler om #blackouttuesday. Et sort post på Instagram eller ej. Vi leder efter nogle, der fortryder, at de ikke kom med på en trend. Martin fortryder sin fortid som Brøndby-fan, men må stadig leve med navnet Brøndby-Martin. Tobias fik aldrig købt de smarte Adidas-bukser, som det krævede for at blive en del af den seje klike. Jacob løber med sejren i Nyhedsbingo, og derfor går vi på jagt efter nogle, der har fået et virkelig dårligt gavekort. Sedlen hænger sammen med nyheden om, at flere danskere er blevet snydt med falske gavekort. Lise var dobbelt uheldig og fik derfor aldrig brugt sit gavekort til et faldskærmsudspring. Andreas' bedstefar får rodet godt rundt i børnebørnenes gavekort. I "Det værste jeg kan forestille mig" dykker vi ned i en lytters værste frygt. At få blottet sit sexlegetøj til en familiesammenkomst oplevede Jeppes onkel til en julefrokost, da hans penisring havnede i munden på familiens yngste mand. Værter: Oliver Noppenaug og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 57:01
  Danskerbingo

  Oceanlyde i en mavesæk og raketter i undergrunden

  Eposet om Andreas' linser fortsætter. Hans optiker har ringet, og nu skal han på linsekursus, og tilbage hvor han tidligere har oplevet sin største voksen ydmygelse. Vi leder efter nogle, der på samme måde som Andreas har måttet se en slem ydmygelse i øjnene igen. Forsikringsselskab begyndte at have det svært med Lasses chauffører. Bjørne Corydon har luft i maven, og det afhjælper vi ham med og går på jagt efter nogle, der har oplevet, at deres chef blander sig i deres privatliv. Richards mester påpeger, at han opfører sig anderledes, end han plejer, og det viser sig, at den opmærksomme mester har ret. I vores "Sjovt du Sir' Det"-kæde bliver Henriks historie nyt led. Henrik bliver nemlig distraheret af en skovl, og ikke en spade, da han arbejder med raketter i undergrunden. Jacob og Andreas tager selv opgaven op i dagens BingoWorkshop, når de skifter mikrofonen ud med telefonen, og hopper ud på den anden side af studiet. I sidste uge sprang en hoppepude i Saltum, og nu går vi selvfølgelig på jagt efter nogle, der har punkteret noget stort. Christian hjælper kalve, der overspiser, og Kasper og vennerne fik problemer med en vandseng og en utilfreds underbo. Hvad kan man slå sig på? Et barns fantasi? Det undrer lytteren Magnus sig over, og vi leder efter nogle, der netop er kommet galt afsted på grund af et barns fantasi. Katjas datter danser forståeligt nok ikke længere disco. Josefines pædagoger havde mange spørgsmål til mærkerne på hendes hals. Mørke skyer gjorde, at en rumraket i går måtte aflyse sin mission. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har måttet aflyse noget meget stort på grund af noget meget småt. Et havnebyggeri i Nyborg blev aflyst af et meget uskyldigt insekt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:07:03
  Danskerbingo

  Gaseksplosion i mandskabsvognen og Lars' rigtige navn

  Andreas har stadig røde øjne. Michael Jordan har gule. Et parallelforløb udspiller sig lige for øjnene (hehe) af os. Vi går på jagt efter nogle, der på samme måde har oplevet et parallelforløb med en kendis. Henrik led i sommeren '92 samme skæbne som sin navnebror Henrik Andersen, da de begge bliver slemt skadet på fodboldbanen. Bjørne Corydon er nysgerrig på om, der er nogen, som nogensinde er blevet kaldt et forkert navn, som så har hængt ved. Gustav hed pludselig Daniel blandt højskolens seje drenge. Og Lars hedder slet ikke Lars. En meget lidt actionpacked oplevelse i en skurvogn blev i går nyt led i "Sjovt Du Sir' Det"-kæden. I dag skruer vi derfor helt op for actionoplevelsen, når Alexander, som det nye led i kæden, fortæller om en gaseksplosion i en pansret mandskabsvogn på en krigsøvelse i England. Thomas sætter 3 timers gratis tømrerarbejde på højkant i dagens BingoWorkshop, hvor han mener, at han kan ramme 5 ud af 10 bingoer korrekt. Lytternes bud på en seddel til nyheden om, at kødproduktionen i USA nu skal prioriteres som en kritisk funktion, så amerikanerne kan være sikre på at få kød på bordet, løber med sejren i Nyhedsbingo. Vi går derfor på jagt efter nogle, der har haft en mærkelig førsteprioritet. Lasses ven blev sendt i supermarkedet inden en kanotur, men glemte åbenbart at købe en gryde. Lytteren Trucker Pips værste frygt er at miste synet, så han ikke længere kan se patter. På baggrund af den frygt leder vi efter nogle, der har oplevet at miste synet. Niklas havde en grim oplevelse på efterskolen, hvor synet svigtede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:28
  Danskerbingo

  Pocherede æg i motoren og en lidt for hurtig caferacer

  I de Forenede Arabiske Emirater bruger de kameler til at lave deres Google Streetview-optagelser. En ret low tech løsning på noget ellers ret high tech stuff. Ligeledes starter vi programmet med at se, om vi kan finde nogle, der på samme MacGyver-måde har løst et high tech problem med en low tech løsning. Martin tryllede med sølvpapir og ståltråd for at fikse sin antenne. Joachim, Steffan og Michael løser deres bilproblemer med hhv. en dåse tun, to æg og en bodystocking. WTF!? Er det en curling-myte, eller er der nogensinde nogen, der har haft deres forældre med til en jobsamtale? Det vil Bjørne Corydon gerne finde ud af. Niklas' mor tog med til jobsamtale i forsøget på at winge sønnike, men mors fantastiske benarbejde blev alligevel saboteret. I vores "Sjovt Du Sir´Det"-kæde bliver Benjamin det nye led. Han og konen havde nemlig gevaldige problemer med at få kombinationen af skurvogn og gaspejs til at fungere. Jacob er i gang med en bog, hvor en jonglør-kok får smadret sin arm og dermed ødelagt sin karriere. Vi ser, om vi kan finde nogle, der på samme måde har fået ødelagt noget, de ellers holder af, af en skade. Anders luftede sin nye caferacer, men et forkert sving gjorde, at han endte på en blød mark, der dog stadig slog fra sig. Jacobs seddel løber med sejren i Nyhedsbingo. På baggrund af nyheden om at flere professionelle gamere oplever fysiske reaktioner ved at spille så meget, går vi på jagt efter nogle, der er kommet til skade ved at game. Magnus' kæbe har aldrig været den samme, efter han fik et chok i et spil Call of Duty. Mathias "besvimede" under et spil Bomberman. 'Ugens værste tidspunkt' er selvfølgelig 11.45. Daniel har ødelagt sin madkasse og må spise en tidlig ødelagt frokost. Karsten er på udebane i malerkabinen, og Karin har bare fortjent at komme hjem og sove igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:49
  Danskerbingo

  Lort i badet og hollandsk i tysktimen

  Andreas har kæmpet med nye linser og røde øjne hele weekenden. Vi leder derfor efter nogle, der har haft røde øjne på et virkelig skidt tidspunkt. Mikkel blev stoppet af politiet med røde øjne foran Christiania. 290.000 kubikmeter lort skal tømmes i havet, til stor utilfredshed for folk, og på baggrund af den historie går vi på jagt efter nogle, der har tømt en tank et uheldigt sted. Anders måtte på jagt efter én, der havde "skidt i hans bad" på byggepladsen. Louises gård fik besøg af en ræv og en omgang gas. Med sin historie om to ubudne gæster bliver hun det nye led i vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde. Hverken Andreas eller Jacob har været i nærheden af det danske forsvar, og for at pleje deres FOMO leder vi efter nogle, der har fortrudt deres tid der. Frederik forsøgte sig som sprogofficer, men kunne ikke klare den FOMO, han fik ved at være så meget væk fra venner og familie. I dagens Nyhedsbingo går vi på jagt efter nogle, der har brugt et opslagsværk virkelig forkert. Sedlen hænger sammen med nyheden om at Lex.dk fra i dag erstatter Den Store Danske på nettet. Hvad er den store forskel egentlig på deutsch og dutch? Det ved både Mathias og Mikkel, der måtte søge hjælp på Google i tysktimen. Vi slutter dagens program af med at trække en seddel i maven på vores 3D-printede bjørn. Bjørne Corydon vil gerne finde nogle, der har gemt sig det helt forkerte sted. Poul-Erik gemte sig med en stålorm under en militærøvelse, som ikke gik helt efter planen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:55
  Danskerbingo

  Skjold Burn! og verdens største rovfugl lige i hovedet

  Andreas har smidt brillerne til fordel for linser, men det er ikke nemt, og først da han vælger at følge den vedlagte brugsanvisning, lykkes det at få linserne i. Vi leder efter nogle, der er kommet galt afsted, fordi de nægtede at bruge brugsanvisningen. Sofie fik også problemer med sine linser og endte med klap for øjet i 14 dage. Vi trækker en seddel i Bjørne Corydon og går på jagt efter nogle, der er kommet galt afsted efter at have ignoreret noget, de ikke skulle have ignoreret. Julie skulle nok have lyttet til sin mor, der hun forvarslede et cykelstyrt. Den radiofoniske fakkel aka. "Sjovt Du Sir' Det"-kæden får Marks historie som nyeste led. I går blev Amanda en ufrivillig del af en polterabend på vandet. Mark og co. blev en del af en fordrukken engelsk polterabend, og uden at englænderne opdagede det, endte Mark og co. med en gratis kæp i øret. Michael Tømmersvend smider sin lærling Asger under Bingo-bussen. Asger mener nemlig, det er det nemmeste i verden at ramme "bingoet", men er det nu også så nemt? Nepotisme og embedsmisbrug har været på folks læber i forbindelse med sagen om hærchefen, der forfremmede sin kæreste. Vi leder efter andre, der har fået et job, ikke på baggrund af kvalifikationer, men på grund af at de kendte de rigtige. Kim blev af svigerfar udnævnt restaurantchef i Spanien, og Camilla var ikke den perfekte svømmeunderviser. Bølgerne går højt mellem Nanna Nørgaard og drengene i studiet, men i dagens Nyhedsbingo løber lytterne for tredje dag i streg med sejren. Vores personlige hygiejne har stor betydning for 3. fase af genåbningen, og vi leder efter nogle, der er blevet udelukket fra noget pga. dårlig hygiejne. Mathias var ifølge sin efterskolelærer for ulækker til at komme i gymnasiet. Vi går på jagt efter "Det værste man kan forestille sig", og i dag er det at få en fugl i hoved. Johan fik ikke en fugl, men en flyvefisk i hoved i Adenbugten. Johans historie er dog ikke nok til at udløse en bingo, men det er Kristinas til gengæld. Hun fik nemlig verdens største rovfugl i hovedet i Nordjylland. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:05:22
  Danskerbingo

  Knallerten Lotte og en tvungen tommeltur fra Grækenland

  Jacob har tømmermænd, og producerende redaktør, Henrik Svoldgaard, smider chefkortet og vil teste sin teori omkring mange "sygemeldinger" efter værtshusenes genåbning i går. Jonas var en stor karl i går. Og knap så stor en karl i dag. En lille lur i kantinen sikrede dog, at han alligevel endte på arbejde, og Henriks teori falder til jorden. Derfor leder vi i stedet for efter nogle, der har fået en umulig opgave af deres chef. Julie fik en uoverskuelig tælleopgave til den årlige status i supermarked. Det blev umuligt for Tobias at passe sit arbejde, da mester ansatte sin datter. Uartige tricks og rene overalls blev taget i brug, da han ville i bukserne på hende. Bjørne Corydon vil gerne på jagt efter nogle, der har tændt et lys på et helt forkert tidspunkt. Martin skulle lave lys på den lokale folkeskole. I forsøget på at finde eltavlen, støder han på to lærere, der er i gang med at "forberede" (seksual)undervisning... Amanda bliver det nye led i "Sjovt Du Sir' Det"-kæden, da hun også har set noget rigtig træls, mens hun var på vandet. Et crash, en polterabend og en ødelagt fod var mere end rigeligt. Jacob har set serien Frømandskorpset fra 2015, hvor man blandt andet møder en overbegejstret ung mand, der går videre i optagelsesprocessen. Derfor leder vi efter nogle, der har oplevet at blive lige lovlig begejstrede. Tobias blev ekstremt begejstret, da hans kammerat endelig mistede sin mødom. Og selvfølgelig skulle han vækkes med champagne og morgenfest. Lytternes seddel løber endnu en gang med sejren i Nyhedsbingo, og derfor går vi på jagt efter nogle, der har haft en sjov oplevelse med deres angst. Sedlen kommer på baggrund af nyheden om de online fællesskaber, der er opstået til forældre med børn med angst. David - med overdreven angst for højder - endte med ikke at hoppe på flyet hjem fra Grækenland. Tre fantastiske uger senere - og med en meget øm tommelfinger - var han tilbage i Danmark igen. Vi tjekker stadig op på, om videnskaben har ret i, at tirsdag formiddag er 'Ugens Værste Tidspunkt'. Louise taber tre store kaktusser, efter hun er færdig med hovedrengøringen, Andreas' stemme er gået i overgang, og Asger har sgu brækket begge sine arme og må ikke komme i skole og få skrevet på gipsen. Kæmpe nedturs-formiddag! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:05:56
  Danskerbingo

  Blå blink på tankstationen og betændt cremefraiche

  Vi åbner ugens Danskerbingo med en jagt på nogle, der er løbet tør for benzin midt i en SOS! Sørens bror skubbede ham gennem en glasdør, der snittede begge hans lår op. På vej til sygehuset kørte mors bil tør for benzin, men blev reddet af en traktor. Rikke og familien var involveret i en større trafikulykke, hvor alle fem blev kørt på hospitalet. Desværre måtte ambulancen med Rikkes mand omkring en tankstation på vejen. Kurt er frivillig brandmand og er engang ankommet til en brand med en tom benzintank, der gør vandpumpen ubrugelige. Prins Harry sælger ud af sine våben, fordi hans kone Meghan Markle er imod jagt. Derfor leder vi efter andre, der også har droppet en hobby, fordi deres partner synes, at den var forkastelig. Enya(!) droppede ridning, fordi hendes kæreste var så bange for heste, at han troede, hun skulle dø. I "Sjovt Du Sir' Det" leder vi efter nogle, der er blevet en akavet del af deres chefs privatliv. Andreas var på Oslofærgen til julefrokost, hvor chefen valgte at fremvise et billede af sin kones ny-piercede underliv. Jacob har været til lægen, som sagde, at han for Guds skyld ikke må gå i fitnesscenter, fordi hans mandeinstinkter vil få ham til at løfte for mange kilo. Andreas begyndte at overtræne for at følge med sin træningsmakker. Makkeren viste sig at være på steroider, og det kostede Andreas en permanent skulderskade. Nyhedsbingo kommer shaky fra start, fordi teknikken driller nyhedsværten. Derfor leder vi efter nogle, der er kommet i problemer, fordi de glemte at tænde noget vigtigt. Marie glemte at tænde udsugningen, da hun skulle lave popcorn i biffen. Det kostede en brandalarm og en evakuering af biffen. Vi slutter af med at trække en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter nogle, der har været oppe at skændes med deres partner om en madvare. Jakob og kæresten kan blive rygende uvenner pga. ris, og i Rikkes familie er cremefraiche et meget betændt emne. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:24
  Danskerbingo

  Et fald fra 50 meter og Pias mange poser

  Jacob har været ved tandlægen, og pga. en sjusket overbragt besked troede tandlægen, at han havde mistet sin fortand. Vi leder derfor efter andre, der har viderebragt en besked meget upræcist. Richard skulle på skadestuen pga. en flænge i hovedet, men blev mødt af en hær af sundhedspersonale, fordi beskeden var blevet grueligt forkert overleveret. På søndag er der premiere på en ny DR-serie om genforeningen med Sønderjylland. Den hedder "Grænseland", og inspireret af den leder vi efter nogle, der har en 'dobbeltidentitet' ligesom det danske mindretal i Tyskland. Camilla ringer ind og fortæller om at arbejde som en udadvendt og storsmilende tjener, og samtidig have angst for selv at bestille mad på restauranter. "Sjovt Du Sir' Det" handler i dag om medhør-problemer. Simon havde som 12-årig en testikel-udfordring, som han ville dele med sin mor. Det opkald tog hun på højtaler i en bil fyldt med kollegaer. Fokusgruppen med nye lyttere efterspørger i dag mere indhold om grønne ting. Især tomater. Og så generelt mere fodboldsnak. Intet problem. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter nogle, hvis forældre skulle have ryddet op efter sig. Emma forsøger at tørre sin egen distræthed af på sin far, og Mikkel skulle liiiige til at fortælle episk dildohistorie. Men forbindelsen røg, og vi må tænke os til resten. Nyhedsbingo leder os på jagt efter personer, der er kommet i problemer, fordi de misforstod en forkortelse. Emil fortæller om dengang, han endte i store problemer i skolen, fordi hans lærer misforstod LOL. Vi slutter af med at dykke ned i 'Det Værste I Kan Forestille Jer', og i dag skal det handle om at blive opdaget i at have skjult en masse ting for sin partner. Det bliver til en skøn snak om Pias mange poser. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:05:12
  Danskerbingo

  Volleyball med Dronningen og en sang om deledildo

  Jacob glemte alt om corona og kyssede sin far på kinden. Fuck, fuck, fuck, fuck! Han overlevede heldigvis, men på baggrund af den historie, går vi på jagt efter nogle, der er havnet i en rigtig skidt hilsen-situation. Jonas' ivrige vink hilsen kostede en tur på skadestuen to dage senere. I forbindelse med at Thomas blev færdiguddannet, skulle han på rådhuset og hilse på Dronningen og modtage et legat. I (u)passende klæder fik han hilst på og selvfølgelig også lige "inviteret hende med til Volleyball". Bjørne Corydon, der også altid er passende klædt, vil lede efter nogle, der er kommet galt afsted med sekundlim. Martin fik limet tunge og læbe sammen og måtte i fem dage leve af det, der lige kunne "jernes gennem sprækken". Jeppes søn fik limet, ikke bare det flækkede øjenbryn sammen, men også øjet og en ekstra finger. Splitte mine bramsejl! Der skal findes en ny kævle til "Sjovt Du Sir' Det"-kæden. What? Ja, vi leder efter nogle, der har gjort et rigtig dårligt stykke arbejde foran et publikum, ligesom Ninna, der med parkeringsproblemer, blev byggepladsens helt store underholdningsattraktion. Chris kørte som autohjælper, men endte selv i knibe, til stor fryd for praktikant, lokalavis og kolleger. Med inspiration fra nyheden omkring, at der er flere, der nu kan begynde at køre i offentlig transport igen, hvis de altså kigger den samme vej, går vi på jagt efter nogle, der er kommet i problemer, fordi de kiggede den forkerte vej. Jans mor glemte at kigge på vejen, da de skal besøge deres bedstemor på sygehuset, hvor de pludselig alle kommer til at ligge. Morten er så god til at regne, at han ikke længere har behov for den mursten af en lommeregner, han har liggende på sit skrivebord. Til gengæld er han nysgerrig på, om der er nogen, der har slået sig på en. Laura fik en slem klemmelus, da hun skulle samle sin. Andreas slog sig på to nuller og fik bestilt lige lovlig nok støbemix til, hvad der bare skulle have været én vinkælder. Fællessang er blevet det nye hotte i denne coronatid. Andreas elsker det. Jacob not so much. Vi leder efter nogle, der har været med til at ødelægge en fællessang. Nicky kan ikke holde sig fra øllene under fællessang og bliver pænt upopulær. Cecilie er en stor kanon inden for fællessangsskrivning. Dog faldt de lyriske fællesdildo-anekdoter lidt til jorden ved venindens 18-års familiefødselsdag. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:40
  Danskerbingo

  En storsavlende radiovært og bollefjæset Aske

  Måske er det en gammel nyhed for nogle, men officielt er det ikke desto mindre, at Danmarks buffeter er klar til at åbne igen. Jacob, der selv har formået at savle ned i en chokoladefondue engang, vil gerne finde nogle, der har fået lukket en buffet. "Skal vi ik' bare sige det sådan", at Michael og hans 40 medstuderende fik tømt færgens buffet på deres studietur. Bjørne Corydon har luft i maven, og vi går på jagt efter nogle, der har udfordret nogle, de aldrig skulle have udfordret. Henrik manglede penge til byen, men fortrød hurtigt, at han udfordrede sin far i ske-kast for at tjene nemme penge. Kasper skulle nok heller aldrig have udfordret sin date i en omgang squash. I vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde lærte vi i går, at fynboer er præcise helt ned til et kussehår. Ninna er også fynbo, og det nye led i kæden. Præcisionen var dog ikke helt så skarp, da hun som nyudlært lastbilchauffør skulle levere en stor mandskabsvogn på en lille byggeplads. Jacob er gået i krig med "Primal"-tegneserien på HBO. Seriens hovedrolleindehaver får spist sine børn af en dinosaur. Det samme sker for en anden i serien, og gennem det fælles traume bliver de gode venner. På baggrund af den historie går vi på jagt efter nogle, der er blevet venner på grund af en meget ens oplevelse. Runa fandt en god veninde på Skejby Sygehus, hvor de begge havde deres sønner liggende under et kræftforløb. Rune Stürup tager sin dommermødom i dagens Nyhedsbingo. Lytternes seddel, der er inspireret af nyheden om, at danskere, der ikke har mulighed for at isolere sig i eget hjem, måske kan blive smidt på et hotel, løber med sejren. Vi skruer op på level 'hard' og ser, om vi kan finde nogle, der er blevet smidt ud af deres lejlighed, fordi roomie og kæreste fandt sammen i stedet. "Aske Bollefjæs" var kun to øl fra, at det gik helt galt. "Hvad er det værste du kan forestille dig?" Åbenbart ikke at få sine børn på en institution, hvor ens ex arbejder? Men at blive inviteret på fin restaurant, hvor du overhovedet ikke kan lide maden, kender Nikoline til. Den 13-retters menu blev til 14, da hun måtte en tur på Mac'en på vej hjem. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:04:31
  Danskerbingo

  Sidney Lee i slikafdelingen og grundigt tjek af understellet

  Vi skal i mål med vores åbne-lukke-epos og have svar på, hvad en for sen lukning kan medføre. Kristoffer skulle klart have lukket sit Oddset-væddemål noget før, og Jens når lige at få besøg af Singleliv-legenden Sidney Lee, da han glemmer at få lukket Fakta til tiden. Bjørne Corydons mave rumler, og vi går på jagt efter nogen, der har oplevet noget fantastisk samtidig med, at der skete noget forfærdeligt. Martin havde altid drømt om at køre i ambulance, og det fik han lov til, da hans Toyota Aygo blev lavet til en cabriolet i en unødvendig bilulykke. Davids mor fik overbragt en rigtig god nyhed juleaften lige efter, at en storm og et kastanjetræ slap gårdens 22 svin løs lige, før julemaden var sat på bordet. Oliver får den afsprittede depeche i hånden og bliver det nye led i "Sjovt Du Sir' Det"-kæden. Oliver og kammeraterne, der mestrer fynsk kussehårs-præcision, fandt nemlig en ny og voldsom måde at få åbnet for det flydende brød. 2x Silke deltager i dagens radiofoniske fokusgruppe, hvor vi dykker ned i, hvad vores nye lyttere, der stadig er i corona-lockdown, gerne vil have mere af i deres radio. Der bliver noteret; at mange nye lyttere hedder Silke, at Andreas skal tale mere om noget, han ikke ved noget om, og at astrofysik er the shit. Jacob har fået færdiggjort serien "Adventure Time", hvilket han har haft virkelig svært ved, da han ikke kunne bære, at det skulle være slut. Vi leder efter nogen, der har haft det på samme måde som Jacob. Aksel kan ikke nænner at se afslutningen på sine "actionpacked" yndlingsserier, i hvert fald ikke før han er sikker på, at der kommer nye sæsoner. Nanna Nørgaard har nyheder med fra formiddagens pressemøde. Med udgangspunkt i nyheden om, at Danmark skal i gang med at teste amok, løber Jacobs seddel med sejren i Nyhedsbingo. Vi går derfor på jagt efter nogen, der er kommet galt afsted med en test. Tobias' besøg ved lægen tog en uventet drejning, da han endte med ben og bar' røv i vejret. Vi får endnu en gang bekræftet, at Ugens Værste Tidspunkt er kl. 11.45 hver tirsdag. Sarah har købt en alt for lille bil, og Kasper fik en grim overraskelse ved tandlægen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:00
  Danskerbingo

  Et klassisk jysk surprise-bryllup og en sur legomand

  Mens vi ryster den sidste coronarust af os, går vi 'back to basic' og får hjælp til sedler på SMS'en. Vi leder efter nogen, der har ændret noget på deres udseende, som gjorde dem uigenkendelige. Stines far måtte flovt få hjælp af pædagogerne til at finde sin datter, da Stine var blevet klippet fra langt til "svensk". Vi hjælper stadig politikerne på Christiansborg med at undersøge, hvad der kan ske ved for sene eller tidlige åbninger og lukninger. Føljetonen er nået til de for tidlige lukninger. Thomas, der ikke kunne gå, blev som 6-årig parkeret alene i et ungarsk tog, hvor dørene lukkede lige tidligt nok uden resten af familien om bord. Vi skal have fundet en ny historie til vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde og på baggrund af Pernilles fortælling, leder vi efter nogen, der giftede sig ud af 'sit problem'. David fik arrangeret et hurtigt surprisebryllup for at undgå en klassisk jysk 25-års fejring, der kan være yderst problematisk i landmandsbranchen. Den radiofoniske fokusgruppe er samlet igen, så vi kan lære vores nye lyttere lidt bedre at kende. Flere jokes og mindre corona bliver blandt andet skrevet bag øret. Andreas er kørt forbi Tyttebærvej, og kan ikke lade vær med at tænke på, om der er nogen, der er flyttet et sted hen på grund af vejnavnet. Nannas hus ligger ikke på Overdrevet 6, men I Hegnet! Vi Nyhedsbingo'er med Nanna Nørgaard, der erklærer Andreas seddel som vinder. Med nyheden omkring at Sundhedsstyrelsen har ændret kravene om 2-meters afstand til én meter leder vi efter nogen, der er blevet reddet af én meter. Klaus' far vil bygge en kæmpe kran i Legoland. Men en sur legomand reddede Klaus fra ydmygelsen og evighedsprojektet. Vi trækker en seddel i mavesækken på vores 3D-printede Bjørne Corydon, og går på jagt efter nogen, der kæmper små kampe mod ukendte fjende i hverdagen. Mariam kæmper en brag kamp mod rygerne i sin opgang. En kamp der er endt som god Corona-underholdning. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:17
  Danskerbingo

  Røvere fra kirkegården og en farveblind elektriker

  Fase to af genåbningen står for døren, og i dag hjælper vi Mette Frederiksen og co. med at forstå, hvad en for sen åbning kan medføre. Først efter tre timer og et besøg fra chefen finder Tim og hans kammerat ud af, hvorfor der ikke er nogle, der besøger deres forlystelse. Frederiks far, der var graver, fandt engang en gammel kiste, hvor en levende måtte være blevet begravet, da knoglerne lå anderledes end normalt... Åbnet for sent? Ja! Sofie, der også har været graver, ringer ind med vigtig kirkegårds-knowledge, og en historie om bedemandssjusk, et lig der rejste sig og et kranie med hår på. "Måske kan man sprøjte desinficerende middel direkte ind i kroppen?", viste sig at være et sarkastisk forslag fra den amerikanske præsident. Inspireret af Trumps mislykkede forsøg på sarkasme, leder vi efter nogle, der også er kommet galt afsted med den ædle disciplin. Line takkede sarkastisk "ja", da den kiksede fyr fra ungdomsklubben gik på knæ. Et forhold der braste efter 14 dage i selvvalgt stuearrest. "Sjovt Du Sir' Det" er tilbage i sin originale form, og vi skal have fundet et nyt led til kæden. På baggrund af Johnnys historie fra i går om en gammel roadrage-episode, der stadig nager ham, ringer Pernille med en gammel efterskolehistorie, der stadig nager hende og hendes fulde jeg. Vi samler nogle af vores nye lyttere, der nu kan lytte med på grund af coronalockdown, i en radiofonisk fokusgruppe. "Noget mere med tanks" bliver dagens nøglesætning. Vi slår op på side 12 i Danskerbingo-håndbogen og finder ud af, hvad man kan slå sig på. Lytteren Michael foreslår, at vi går på jagt efter nogle, der har slået sig på at være farveblind. Søren er farveblind og elektriker, hvilket giver nogle slemme rap over nallerne i hans fag. Mads' mave slog sig på en omgang ossobuco, fordi han havde svært ved at skelne mellem almindelig brun og rådden brun. Andreas har oplevet, hvordan det at iføre sig en fredelig-fleece eller en lystig-læderjakke er med til at gøre noget ved hans personlighed. Vi leder efter andre, der på samme måde har oplevet en ændret personlighed, når de tager noget bestemt tøj på. Daniel fik købt sit første jakkesæt, og i lommen lå også lidt ekstra selvtillid, som han testede af i Aalborgs gader. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:10:09
  Danskerbingo

  3 x Johnny og verdens værste gruppebesked

  Radikale Venstres Martin Lidegaard har smidt en kæmpe sandhedsbombe med udsagnet "Både for langsom og for hurtig genåbning kan blive fatal". Inspireret af de radikale banaliteter, går vi på jagt efter en historie, om en for tidlig åbning af, ja, anything. David får åbnet for hurtigt op for et kæmpe læs kyllingeindvolde, Rebekka mærker sin datters sprudlende kærlighed, idet hun åbner for bleen, og Frederik havde lejet et privatfly for at sikre det perfekte frieri, men begik alligevel en graverende fejl. Bjørne Corydons mavesæk dikterer i dag, at vi skal finde nogle, der er blevet helt skøre af deres hobby. Jakob er på grund af corona og lockdown begyndt at cykle 100 kilometer hver dag. "Sjovt du siger det" bliver i dag til "Sjovt du siger det, Johnny", når vi ser, om vi kan få fat i en Johnny nr. 3. Vi efterprøver tesen om, at vi altid får en god historie, når vi taler med en Johnny. Om vi nåede i mål med det, kan nok diskuteres. Jacob har hentet en podcast om containerskibe. I et af afsnittene møder man en person, der ikke ved, hvad hans bedstemor hedder i virkeligheden - hun har jo nemlig altid bare heddet bedstemor. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der ikke kunne huske, hvad deres vens rigtige navn var. Karry-James er tilbage efter coronapausen og ringer og fortæller om sin gode ven Frokost, og Michaels opvækst var en løgn. I dagens Nyhedsbingo løber lytternes seddel med sejren. Vi skal finde nogle, hvor det er gået helt galt at overbringe en nyhed om en smitte. Susan får at vide, hun har grimme fødder, da hun overbringer nyheden til sin eks i London. Frederik er ny på MSN-messenger, og beskeden om klamydia gik ud til lidt flere, end det var tiltænkt. Den falder ikke i god jord, og selv hans mor får nys om hans kommunikationskatastrofe. "Hvad er det værste du kan forestille dig" ender i dag på at falde, og slå sine tænder i stykker. Det har Michael desværre prøvet, da han skulle imponere nogle piger fra 3-meter-vippen. Han lavede sit bedste spring nogensinde, men landingen matchede ikke springet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:11:17
  Danskerbingo

  Råddent kobekøb og en rasende dyr drage

  Danskerbingo har stået stille, mens vi har sendt karantæneradio, men vi er ikke de eneste. For det har Cruise-skibsbranchen nemlig også og heldigvis for det. En branche der nu lider stort, da deres evige forsøg på at spare skattepenge gør, at de ikke får økonomisk hjælp i denne coronakrise. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der blevet bidt i røven i forsøget på at prøve at spare penge. Natasha har efter flere forsøg på at spare penge på familiens kæledyr nu droppet projektet, der må siges at have bidt hende i røven. Vi slår op i Danskerbingo-håndbogen og introducerer nye lyttere til Bjørne Corydon. Andreas spritter hænderne af og finder en seddel i maven på den 3D-printede bjørn. Vi leder efter nogle, der har brugt deres protese til noget andet, end hvad den var lavet til. Chris blev det menneskelige svar på Snøvsen, når datteren hellere ville lege med hans benprotese end sine dukker. Carolines håndprotese blev gymnasie-vennernes bedste prank redskab. Johnny havde gået Caminoen i trods, men også i dårligt fodtøj. Derfor leder vi efter nogle, der også har valgt katastrofalt fodtøj, når "Sjovt Du Sir' Det"-kæden skal have et nyt led. En ny Johnny blev fanget på TV i orange Crocs, da han ender med datteren på skadestuen. Vi laver en rundspørge - en lille fokusgruppe - og hører nogle af vores nye lyttere, hvorfor de pludselig kan lytte med, og hvad de efterspørger i vores program. "Vand" og "noget sjovt" er skrevet bag øret, som gode rettesnore. Jacob har set HBO-serien Succession, hvor en rigmand køber et hus til 100 millioner, som han ikke kan bo i, fordi det lugter. Vi ser, om vi ikke kan finde den danske pendant. Bo vil imponere gutterne til et ordentlig grillorgie. Det dyre kobekød er bare ikke helt som forventet. Simone og hendes familie har købt en gamle gård, men det går op for dem, at der lugter grimt. Gårdens gennemrenovering er påbegyndt før tid, for lugten skal findes! Vi spiller Nyhedsbingo, og på baggrund af Nanna Nørgaards nyhed om, at flere unge forlader foreningslivet på grund af corona-nedlukningen, får Jacob den vindende idé. Så vi leder efter nogle, der har brugt mange penge på noget sport, som de hurtigt droppede igen. Peter investerede 20.000 kr. i meget dyrt kitesurfingudstyr for blot en 20-30 sekunders uheldig vandsport. På Ugens Værste Tidspunkt - 11.45 - har Morten mistet sine skærmkasser til en kantsten, og Katja har haft mareridt og sovet over sig, hvilket betyder mindre tid til Fortnite. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:07:17
  Danskerbingo

  Bingoboys are back in town

  Endelig, endelig, endelig er vi tilbage i din radio igen og selvfølgelig i stærkeste opstilling. Selv om coronasituationen langt fra har sluppet sit tag i vores hverdag, har vi nu fået lov at sende igen. Og hold nu k**t vi har glædet os! Da dele af Danmark stadig er lukket ned, ved vi, der er mange, nye lyttere. Derfor får vi nogle af de garvede lyttere til at sende os nye forsyninger af sedler til Bjørnen. Og så er der Simon, der aldrig har hørt Danskerbingo før, men han sender os på jagt efter Mikkel, der engang brækkede sig i chok, efter han troede, at han havde kørt et menneske ihjel. Mens vi har været væk, er der startet en ny radiokanal, nemlig Radio Loud, der har kæmpet med lyttertallene. På baggrund af den historie finder vi frem til Theresia, der aldrig fik anerkendelse for sit hårde arbejde på efterskolen - hvor ingen drak te. Vi skal selvfølgelig have fundet et nyt led til vores "Sjovt Du Sir' Det"-kæde. Den anonyme lytter Steffen... Gik engang meget langt... I hvert fald 700 meter i trods. Johnny gik også en tur i trods. Lad os bare sige, den var lige lidt længere end Steffens 700 meter. Vores 3D-printede Bjørne Corydon er også tilbage efter lockdown og vil gerne finde nogle, der er kommet til at hoste på et virkelig dårligt tidspunkt. Kristian hiver sin date med på McDonald's. Daten ender med burger i håret, men Kristian endte alligevel i dobeltsengen. Caroline Clante har nyheder med til dagens Nyhedsbingo. Med en "sjælden" sejr til Jacob, leder vi efter nogle, der virkelig fortryder at have besørget i det fri på baggrund af, at rigtig mange kommuner har valgt at lukke deres offentlige toiletter grundet corona. Bjarne tissede op af politistationen i Skagen. Vores gamle ven, golf-passeren Michael, tjekker også ind og fortæller om, dengang han fik en bøde på 50 dollars for at tisse i det fri. Andreas har alene drukket sig rødvinsfuld til en digital brætspilsaften og må forlade sin "fest", da den hvide telefon ringer. Vi leder efter andre, der har dummet sig i solo-branderter under lockdown-perioden. Det har Jimmy, der efter sin solofest med en kuffert rødvin, vågner nøgen midt i et hidsigt lysshow og fuldt udsyn for naboerne. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 00:12
  Danskerbingo

  Holder pause

  På grund af den nuværende situation med Coronavirus kan Danskerbingo desværre ikke udkommer som normalt. Men du kan høre alle tidlige episoder fra Danskerbingo og masser af andre gode podcasts i DR's radio-app.

  Underholdning
 • 1:10:39
  Danskerbingo

  Et ødelagt bryllup og babyer der nikker skaller

  Danmark er mere eller mindre lukket ned, men vi sender stadig bingoradio til jer. Andreas er blevet nødt til at blive hjemme i karantæne, og derfor har vi endnu en gang hevet Oliver ind til at hjælpe ved mikrofonen. Vi starter programmet med at tage alle vores nye lyttere lidt i hånden. På baggrund af gårsdagens pressemøde leder vi efter nogle, der er blevet forhindret i stort som småt grundet coronavirussen. Laurine skulle have været til Cuba og danse salsa med sin efterskole. Linda kan ikke komme til gospel. Vi spritter hænderne af og trækker en seddel i vores rummelige bjørn. Vi skal lede efter nogle, der har væltet noget stort. Det har Kenneth. Han væltede en palle med flere tusinde stykker papir på en papirfabrik. Lottes søster faldt og væltede bryllupskagen til deres fætters bryllup, og hun blev efterfølgende bortvist af den ulykkelige brud. "Sjovt Du Sir' Det"-depechen bliver givet videre til Steffen. Han gjorde nemlig noget rigtig dumt i sin brandert for at få kontakt til sin ekskæreste. En gamer ved navn Victor brændte i går Jacob af. Jacob, der forbereder sig på det værste og en muligvis lang karantæne, skulle hente et Grand Theft Auto 5-spil, men Victor var ikke hjemme. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der er blevet brændt af på samme grove måde. Mikkel blev droppet af sin kæreste fra parallelklassen i bussen på SMS, 30 minutter inden i deres 9. klasses studietur til Prag. Thomas og vennerne blev brændt af i en argentinsk lufthavn - "Den rute flyver vi ikke længere". Hvad kan man slå sig på? Corona? Ja! Men vi leder efter nogle, der har slået sig på et spædbarn, som Mikkel foreslår på SMS'en. Det er den selv samme Mikkel, der blev droppet i bussen på vej til Prag. Mikkel er dog kommet i tanke om, hvor han i virkeligheden havde været på studietur - det var nemlig ikke Prag. Hanne blev sparket så hårdt indefra, at hun fik et blåt mærke på maven under sin graviditet. Mikkel (ikke den Mikkel) brækkede sin mors næse, da han nikkede hende en skalle som spæd. I coronakaoset har Jacob endelig fået sin længe ventede og forsinkede, fødselsdagsgave. Vi leder derfor efter nogle, der har fået en sindsyg god nyhed, mens der sker noget forfærdeligt. Emils lillebror kom til verden midt under 9/11. Værter: Jacob Weil og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:08:14
  Danskerbingo

  Romantisk samtaleanlæg og kynisk hævnsmitte

  Andreas har hevet forstærkninger ind, da Jacob og Henrik er til et vigtigt møde. Oliver hjælper ved mikrofonen, og Anders Stegger er på producerpladsen. Vi kommer selvfølgelig ikke uden om coronavirussen, der for alvor har ramt landet. I Kolding fik en nyansat smittet 17 ud af 30 kollegaer på sin første dag. "Han var selvfølgelig rundt og hilse pænt på folk. Det gør vi altid" siger den administrerende direktør. Ja. Vi leder efter nogle, der har haft noget rigtig skidt med på arbejde. Kaspers pose blandet frugt faldt ikke i god jord på politistationen. Daniel havde lavet bacon-chokoladekage til kollegaerne. Den kunne ikke spises... Oliver trækker en seddel i vores 3D-printede bjørn, og vi skal lede efter nogle, der som barn er blevet slæbt med til et mærkelig sted, fordi der ikke var mulighed for pasning. Stephanie blev som barn hevet med til Thomas Helmig-koncert af sin mor. Hun faldt i søvn på jorden i menneskemængden, som dannede en cirkel om Stephanie, så hun kunne sove trygt. Nicki blev som 10-årig sendt i Tivoli på Vorbasse Marked, så hans far kunne gå i "voksenteltet". Det endte med radiobiler og et flækket øjenbryn. I "Sjovt Du Sir' det" kæder vi Ann-Emilies historie sammen med Søs'. Ann-Emilie blev kontaktet på fax af sin mor, og Søs blev kontaktet af sin flirt over DSB-højttaleranlæg, da hun var på vej op for at besøge ham i Skagen. Regeringen har fremlagt nogle retningslinjer for, hvordan vi skal benytte den offentlige transport for at mindske spredningen af coronavirussen. På baggrund af den nyhed leder vi efter nogle, der har oplevet noget virkelig træls i offentlig transport. Patrick blev vasket af en brandslukker i metroen, da en ældre herre ville vaske gulvet efter at have spildt lidt øl. Er "hævnsmitte" en ting? Vi undersøger det og hører fra en anonym lytter, der fortæller om dengang, han smittede sin utro ekskæreste med klamydia. Til sidst dykker vi ned i det værste Merete kan forestille sig. Nemlig at være fanget i brændende hus. Vi finder Karoline, som vågnede i et hus fyldt med røg. Værter: Andreas Kousholt og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:06:30
  Danskerbingo

  Breaking News med fax og soldater fanget i ler

  En 18-årig mand sad i går fast i flydende ler i 3 timer, og det krævede en specialmaskine at få ham op. Derfor leder vi efter nogle, der har haft frygtelige oplevelser med ler. Signe blev traumatiseret, da drengene i 7. klasse opførte 9/11 i ler for øjnene af hende. Nicolas sad fast i "kvik-ler" sammen med 8 soldaterkammerater, da de var på patrulje i Fredericia. Lars kom til at hive cykel, hund og søskende med ud i ler til knæene i den lokale lergrav. Bjørne Corydon vil gerne lede efter nogle, der har stået i en lortesituation, men er blevet reddet af en brandalarm. Sabrine er lærer i indskolingen, og hun er flere gange blevet reddet fra total nedsmeltning i klasseværelset pga. en brandøvelse. Med udgangspunkt i Tobias' vanvittige fortælling om en sommerhustur fra i går, går vi i "Sjovt Du Sir' Det" i dag på jagt efter nogle, der befandt sig midt i en katastrofe, men ikke gjorde noget. Ann-Emilie sov sin brandert ud, mens et jordskælv nedlagde nabobyen med et alvorligt jordskred. Hun vågnede først, da hun modtog en fax (!!!) fra sin mor. Mette Abildgaard, MF'er for det Konservative Folkeparti, holdte for nogle måneder siden et oplæg for Alternativet omkring det at være et lille parti og "spille hinanden bedre". Dårligt oplæg? Med dårlige råd? Tjo. Vi leder efter nogle, der har givet noget virkelig elendig rådgivning. Det gav Thilde hendes bedste veninde i folkeskolen. De var nemlig vilde med den samme Goth fyr fra klassen over. Lærke Lytken er overdommer i Nyhedsbingo, og endnu en gang løber Jacobs seddel med sejren. Vi leder derfor efter nogle, der har måttet aflyse noget, fordi ingen ville med. Inspireret af de mange tomme fly, som Corona-virussen forårsager. Louise må også blive hjemme. Hendes mand vil hellere på jagt i Polen end med hende til Fuerteventura, og hendes mor og børn er alt for bange for Corona-virussen, selv om den Kanariske ø ikke er erklæret rødt område endnu. Til sidst forsøger vi at gøre Carina, Jacob og Jespers dag lidt bedre på Ugens Værste Tidspunkt med et kæmpe fælles BIIINGOOOO! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:11:32
  Danskerbingo

  Asocial dumping og vodkabrand i saunaen

  Vi er tilbage fra weekend og tager hul på ugen med solid fredagsenergi. Vi leder efter en god seddel, der passer til et godt fredagsnummer, og den kommer Mads med. Med udgangspunkt i kæmpehittet 'Who Let The Dog Out' skal vi finde nogle, der er kommet til at gøre noget ved en andens hund. Jørgen ville lige sige farvel til naboens sovende schæfer, men det var den ikke lige så klar på. Jørgen smuttede derfor lige forbi skadestuen og fik 72 sting i ansigtet. Danni droppede Mille for åbent skærm i sidste uges afsnit af Luksusfælden, og derfor leder vi efter nogle, der er blevet droppet på en virkelig tarvelig måde. Svend er til sodavandsfest og står foran sit helt store snørebånd-spisnings-gennembrud. Klar på scenen med slikket i munden og hænderne bundet på ryggen, droppede hans kæreste ham. Tårer og snørebånd flyder sammen i Svends ansigt, og en andenplads hjælper ikke på humøret. I "Sjovt Du Sir' Det" sender Tobias depechen videre til Tobias, og på baggrund af Tobias' historie leder vi efter vi efter nogle, der fik en rigtig dårlig idé i en sauna. Tobias fortæller om en sommerhustur, hvor der blev røget pool og startet vodkabrand. Andreas stikker lappen i maven på Bjørne Corydon, og vi leder efter nogle, der er blevet i deres job, fordi de har frygtet at sige op. Karoline prøver i to forsøg at blive fyret som købmand af ren og skær konfliktskyhed. Nyhedsbingo sender os, via historien om Klimarådets nye anbefalinger, på jagt efter nogen, der har skruet på et helt forkert håndtag. Susanne havde som 3-årig svært ved at kende forskellen på den kolde og den varme hane. Det gik desværre hårdt ud over hendes hamster, der ikke klarede den kolde svømmetur. Tonny fik ny slamsuger på maskinstationen, men han havde bare ikke helt styr på de forskellige håndtag, hvilket gik slemt ud over hans kollega. I forbindelse med at statsminister Mette Frederiksen i fredags opfordrede til, at alle arrangementer med mere end 1000 deltagere bliver udskudt pga. Coronavirus, udskydes "Vidensfestivalen", fordi de har 1002 pladser. Derfor efterlyser vi andre, der liiige inviterede TO gæster for meget. Vi hører historien om to frygtelige ekstra gæster til en havefest, der gennemførte det nok mindst diskrete tyveri i verdenshistorien. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:28
  Danskerbingo

  Forkert smørelse og en mormor du kan slå dig på

  I Kenya er der blevet spottet en plettet zebra. Derfor efterlyser vi danskere, der overhovedet ikke ligner deres forældre. Tobias' øjenfarve passer rigtig dårligt til hans forældres, og Anders har overhovedet ikke fået sin fars hudfarve. Vi trækker en seddel og leder efter folk, der har udgivet sig for at være handicappede for at få en fordel. Morten snød sig gratis ind i en italiensk forlystelsespark, og Jannick spillede i et års tid altid handicappet i supermarkedet for at kunne komme foran i køen. "Sjovt Du Sir' Det"-faklen går i dag videre til Tobias, som kan fortælle en dramatisk historie om at bruge den helt forkerte smørelse, der udløste et smeltet bollefår. I samme kategori ringer Rikke ind og fortæller om dengang, hendes far kom til at made hendes lillesøster med tapetklister. En ræv er gået amok på Amager og har nu mange fugleliv på samvittigheden. Derfor leder vi efter andre, der heller aldrig skulle have haft lov til at være alene. Hestehviskeren Jon ringer og fortæller to historier om børn, der aldrig skulle have været overladt til sig selv. Fuld tryk på public servicen med en omgang "Hvad kan man slå sig på?". Vi undersøger, om der er grund til at være bange for mormor. Danny fik klippet sit øre i stykker i mormor, og Jannick blev slået med en fluesmækker af sin cypriotiske mormor, fordi de ikke talte samme sprog og kun kommunikerede gennem slag. En stewardesse hos Malaysian Airlines er blevet fyret, fordi hun vejede 700 gram for meget. Derfor efterlyser vi nogle, der er kommet i problemer pga. ganske få gram. Lasse tog nogle alt for tunge kugler med til hardball-kamp, og det gik hårdt ud over stoltheden. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:13:46
  Danskerbingo

  Sløjt fremmøde til orgie og fugt i fars raps

  Både Jacob og producer Henrik er tilbage fra hhv. sygdom og Coronaferie, og med A-kæden tilbage i studiet leder vi efter nogle, der har fået noget konstruktivt ud af at være spærret inde. William endte som elevrådsformand efter at have været indespærret på skolens toilet med en el-cigaret. Vi trækker traditionen tro en seddel i vores 3D-printede Bjørn. Sedlen er dog kun 80% færdig, da Jacob åbenbart har været for doven til at skrive den færdig. Vi åbner derfor SMS'en for et bud på en lokationen til, hvor "et super sløjt/dårligt/akavet arrangement" kunne udspille sig, og vi ender til Henriks orgie og lærer en vigtig livslektie. På baggrund af Betinas historie fra "Sjovt Du Sir' Det" i går, leder vi i dag efter nogle, der har været alt for ærlige. Jakob var som 8-årig lidt for ærlig omkring fugten i fars raps. I denne tid tales der en del om kønsskifteoperationer blandt unge. I Storbritannien er en kvinde stået frem og har fortalt, at hun nu fortryder sit kønsskifte, da hun mener hun var for ung til at tage en så markant beslutning i sit liv. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der som teenager traf en stor beslutning, som har hjemsøgt dem som voksne. En anonym lytter fortæller os om at løbe hjemmefra som 13-årig fra et hjem med stofmisbrug og generelt store svigt. Vi kører en omgang Nyhedsbingo og historien om, at EM i fodbold muligvis er arrangeret helt ad helvede til pga. Corona, sender os på jagt efter nogle, der har holdt deres arrangement et frygteligt sted. Og vi hører om et svendegilde, der blev holdt hjemme hos svigerfamilien. Og det var en KÆMPE fejl! Vi runder af med "Det værste, jeg kan forestille mig", og Sasha skriver ind og fortæller om sin snegle-angst. Derfor ringer Tobias og fortæller om, dengang han vågnede op med to leopardsnegle på sofaen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:41
  Danskerbingo

  En vaskebjørn som vækkeur og et hemmeligt krudtlager

  Dagens program starter i Pakistan, hvor man taler om at sætte en hær af 100.000 ænder ind mod massive insektsværme. Ænderne skal æde de store mængder af insekter, der lige nu æder sig gennem planter og afgrøder i store områder i Asien og Afrika. Vi leder derfor efter nogle, der har sendt dyr afsted for at løse et problem. Rasmus jager med rovfugle og er blevet en populær mand i lokalområdet til at skræmme luftens rotter og kæmpe måger væk. Vores gode ven af programmet, James, fik et nyt vækkeur, da han besøgte et vennepar i Vancouver: nemlig en vaskebjørn på størrelse med en labrador. Jacob er desværre stadig syg, så Oliver får lov at trække en seddel i Bjørne Corydon, og vi skal finde nogle, der er kommet til at lime sig fast til noget eller nogen. Kaspers ven prankede ham i Malmø og limede hovedpuder fast til hans ansigt. Tanja skulle redde et skambidt dværghamster som nyuddannet dyrlæge. Vævslimen fungerede bare lige lidt bedre end forventet. I "Sjovt Du Sir' Det" snakker vi med Betina, der dummede sig grumt på sit nye job i en videobutik, fordi hun ikke vidste, at det eneste hun skulle sige til brandmyndighederne var: Vi har IKKE noget kæmpe krudtlager i kælderen! Ekstra Bladet har taget den Ferrari-forargede S-politiker Simon Pihl Sørensen i selv at køre lige lovlig meget i Ferrari. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der er blevet taget i en løgn pga. fotodokumentation. Fillas blev bustet af farmands videoovervågning. Det var nemlig slet ikke nabolagets store katte, der havde ødelagt mors udelamper. På baggrund af nyheden omkring Tyrkiets genåbning af grænsen til Europa, vinder Andreas dagens Nyhedsbingo med en seddel, hvor vi skal lede efter nogle, der har sneget sig ind over en landegrænse. Bo var snacksulten i Nepal og uden at vide det, havde han krydset grænsen til Indien. Ulla kom i pas-problemer på grænsen mellem Guatemala og El Salvador, der både involverede lokale bander, bestikkelse, svært bevæbnede grænsevagter og gemmeleg på et offentligt toilet. Klokken rammer 11.45, og som vi alle ved, er det Ugens Værste Tidspunkt. Esben er blevet afskediget som elektriker, og Tones ballonskræk blev genvakt til en meget kontraproduktiv terapisession. Værter: Andreas Kousholt og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:02:32
  Danskerbingo

  Politi i Nik & Jay-krise og romantik på Rio Bravo

  På denne fredags-mandag er den gode Jacob Weil desværre blevet syg, så vi har hevet forstærkninger ind, og Oliver, tidligere praktikant, er tilbage i studiet. Som enhver anden fredags-mandag starter vi med en lytterernes SMS'er, der kobler et fedt fredag-track med en seddel. Og med Hit N' Hides Space Invaders i ørerne, leder vi efter nogle, der har fundet kærligheden et sted, de egentlig ikke skulle være. Anette løb bogstavelig talt ind i sit livs kærlighed på bagtrappen til Rio Bravo i Fjerritslev. I torsdags formåede en kvinde at låse sig selv inde i en postboks på Islands Brygge i København, og på baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har været i samme situation og har været låst inde et virkelig mærkeligt sted. Og det har Kristian. Hans lede søster låste ham inde i et Chinchilla-bur. Vi skal have forlænget vores "Sjovt Du Sir' Det" kæde, og det gør vi med Jonas' historie. Jonas var tæt på at brænde den biograf af, han arbejdede i, fordi han ikke magtede at lave popcorn. Producer Anders Stegger er gået en gammel Nik og Jay-sang i bedene. I en af deres sange synger Nik nemlig sit telefonnummer højt. Stegger ringede nummeret op, og i dag er det ejet af en lettere irritabel politimand, der udmærket godt ved, hvem der tidligere har ejet hans nummer. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har nogle virkelig irriterende telefonnumre. Det har Kim, der har talt med mange katteelskere gennem tiden, og Bo der ikke kan tale thai, men hans børn elsker at prøve. Olivers seddel vinder dagens Nyhedsbingo, og på baggrund af historien om terrorangrebet på Krudttønden, leder vi efter nogle, der har købt noget udelukkende pga. titlen eller navnet på produktet. Kristina og veninderne købte estisk cider med navnet Fizz. Til sidst trækker vi en seddel i vores rummelige Bjørne Corydon og leder efter nogle, der er kommet til skade til et førstehjælpskursus. Det er Cherie, der fik grineflip over sit eget brækkede ben. Værter: Andreas Kousholt og Oliver Noppenaug.

  Underholdning
 • 1:10:28
  Danskerbingo

  Panikken breder sig og peanuts er et våben

  Vi går direkte i Bjørne Corydon og trækker en seddel. Vi skal finde nogen, der er kommet i problemer, fordi de forholdt sig neutrale. Kwamie ringer og fortæller om en bytur i Ghana, hvor han ikke stoppede sin fætters virkelig ringe planer om at hente sine sidste ejendele hos ekskæresten i en kæmpe brandert. Jacob har set en dokumentar om nogle teenagere, der forsøger at starte en afdeling af en nynazistisk forening op i Danmark. Men det er svært, og de dropper det hurtigt igen, fordi det er for besværligt. Derfor leder vi efter nogle teenagere, der har påtaget sig et alt for stort ansvar. Rebecca magtede ikke at passe sin kanin, og det fik hendes far straffet på voldsom vis. Naja gad ikke passe sin avisrute og valgte derfor at grave alle aviserne ned i haven. Det blev først opdaget efter et år. Steven skulle passe sin søsters hamster, men kom til at kvæle den med jordnødder. "Sjovt Du Sir' Det" sender os fra den flyskræksfyldte rejsekonsulent Camilla til andre, der også sælger noget, de aldrig selv ville bruge. Michelle er gammel tupperware-sælger, men ville ALDRIG selv købe produkterne, fordi hun synes, de er alt for dyre. Vi runder vores kampagne om ulovlig deling af billeder på internettet af. Og i dag går vi omvendt til værks, og leder efter nogen som ville have håbet, at noget var blevet delt meget mere. Vi præsenterer selv nogle af vores fiasko-forsøg på at lave virale hits. David forsøgte sig med en provinsjoke i Næstved, som alle rigtig fik flyvehøjde på Facebook. Vi kører "Hvad kan man slå sig på?", og inspireret af Coronaens indtog i Danmark handler det i dag om folk, der har slået sig på panik. Anja var som barn bange for mørke og skulle igennem en mørk gårdsplads. Hun gik i panik og løb direkte ind i en kampesten. Peter solgte sine blodrøde Pandora-aktier efter et kæmpetab og gik glip af et overskud på flere hundrede tusinde kroner. Rasmus startede en panisk kædereaktion, da han slog sin kollega bevidstløs. Og Kim kom til skade, da han hørte Rasmus' historie og hans radio pludselig løb tør for strøm. Til sidst forsøger vi at finde en Emma, som har købt noget dyrt. Det viser sig at være overraskende besværligt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:33
  Danskerbingo

  Posterboy for snorkeindustrien og en blendet hånd

  Vi starter dagens program på ryggen af Jacob. Han vågnede nemlig med ondt i rygsøjlen. Smerten viste sig dog at komme fra en velplaceret bums, og derfor leder vi efter nogle, der har haft en virkelig sløjt placeret og dårligt timet bums. Karsten var bange for, at han havde tarmkræft, men heldigvis var det bare en stor bums lige i brevsprækken. Peter måtte forbi samaritterne på Roskilde festival, da en bums i skridtet blev for uoverkommelig. Vi trækker en seddel i Bjørne Corydon, og leder efter nogle, der har været erklæret terminal for efterfølgende at blive erklæret rask. Det har Henrik, der fortæller om et svært kræftforløb, hvor han lige nu er kræftfri. På baggrund af gårsdagens "Sjovt Du Sir' Det" leder vi efter nogle, hvis job i dag passer virkelig dårligt med deres fortid. Camilla oplevede engang en meget traumatiserende flyvetur. I dag sælger hun flyrejser med god samvittighed. Ulovlig deling af billeder og videoer på nettet er et tema på kanalen hele ugen. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre, når man er offer for ulovlig deling. I dag leder vi efter nogle, der har oplevet at få delt et ikke-seksuelt billede på nettet, som de var rigtig trætte af. Jeppe meldte sig syg fra arbejde, så han kunne komme med vennerne i limousine. Den fede tur skulle selvfølgelig deles, hvilket er et problem, når man er venner med sin chef på Facebook. Peter blev ufrivilligt en del af en snorkeplasterreklame på nettet, da hans kone delte et drillebillede af ham på nettet. Nyheden om at optagelserne til den syvende 'Mission Impossible'-film, der skal indspilles i Venedig, og som er blevet sat på pause grundet coronavirus, inspirerer Andreas, der vinder dagens Nyhedsbingo. Vi leder derfor efter nogle, der har været med til at udsætte en film eller tv-optagelse. Morten var statist i Forbrydelsen og havde svært ved at finde rundt på P-pladsen. Vi er tilbage med indslaget: "Det værste, jeg kan forstille mig". På baggrund af en lytters værste frygt søger vi nogle, der har stukket deres hånd i en blender. Mads og hans bror udfordrede hinanden til at stikke hånden ned i en tændt blender. Det gik bedre for Mads end for brormand. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:01
  Danskerbingo

  Reddet af en narkosmugler og uvejr på helikopterskolen

  Kæmpe Breaking Coronavirus News fra morgenstund. Coronavirusen er rykket tættere og tættere på, og nu er Danskerbingo-redaktionen muligvis blevet ramt. Henrik Svoldgaard, programmets redaktør, er netop taget på ferie til Tenerife, der har konstateret første tilfælde af virussen på øen. Vi leder efter danskere, der er blevet direkte påvirket af Corona. Patrick og Martin har begge tabt penge på den omtalte virus. Vi trækker en seddel fra maven på vores rummelige 3D-bjørn og leder efter nogle, der har fået succes med en genial idé, som alle tvivlede på i starten. Katja har lavet et hundehotel, og Simon Birk, som selvfølgelig arbejder med træer, har formået at kombinere en ladcykel med jobbet som træplejer. På baggrund af Michellas historie i "Sjovt Du Sir' Det" fra i går, leder vi efter nogle, der er blevet reddet af en kriminel. Dan var selv den kriminelle, der engang hjalp en ældre dame op af grøften. Eva var som ung på interrail med sine veninder. I Amsterdam fik de en lille klump hash med i tasken, men de var ikke de eneste på toget med sådan noget i lommerne. Heldigvis. Ulovlig deling af billeder og videoer på nettet er et tema på kanalen hele ugen. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre, når man er offer for ulovlig deling. Vi leder i den forbindelse efter nogle, der har oplevet at sprede noget, de virkelig ikke skulle have spredt. Mohammed oplevede grumme rygter blive spredt om sit pizzeria. Og helt ærligt, vi er næsten helt sikre på, at der ikke er sæd i dressingen hos Alibaba i Århus. Lytterne vinder dagens Nyhedsbingo, og vi leder efter nogle, der har været udsat for et drabsforsøg fra et vildt dyr. Stine blev bidt i halsen af en abe på Bali. Johnny har været guide på den afrikanske savanne, og her blev en ellers fredelig fotosession ødelagt af en irritabel løve. Uffe arbejdede på en vejrstation i Østgrønland. Her fik de besøg af en nærgående isbjørn, som skulle jages væk i en fart. Tirsdag formiddag er Ugens Værste Tidspunkt, og det får vi endnu engang bekræftet med historier om Corona-frygt, parkeringskriser og uvejr på helikopterskolen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:07:18
  Danskerbingo

  Smuglet ud af Bolivia og gudskelov for de ulovlige våben

  "Great Balls of Fire" skyder denne uges Danskerbingo i gang, og på baggrund af det nummer leder vi efter nogle, der har sat ild til sig selv. Mia fik fjernet sine næsehår på en lidt alternativ måde, og Mortens kammerat Christian dyppede javertussen i et brændende sambuca-shot. I Iran er salget af organer steget markant grundet hårde amerikanske sanktioner. Vi leder derfor efter nogle, der har været nødt til at sælge deres kæreste eje. Det har Mikkel. Han måtte tage afsked med sin højt elskede Kawasaki Ninja - en motorcykel. Det hedder jo trods alt villa, volvo og vovse, så det var slut med at "give den håndtag". I "Sjovt Du Siger Det" leder vi efter nogle, der er kommet til at overraske de helt forkerte. Michella fik ikke overrasket de lampetyve, hun var ude efter, men takket være en masse våben var hendes biljagt ikke helt forgæves. Ulovlig deling af billeder og videoer på nettet er et tema på kanalen denne uge. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre, når man er offer for ulovlig deling. Vi leder i den forbindelse efter nogle, der har oplevet denne ulovlige deling uden at anmelde det. Vi får en historie fra en anonym lytter, der fravalgte politianmeldelse for at få tysset det hele ned. Nyhedsbingo leder os på sporet af nogle, der desperat har forsøgt at komme hjem fra en ferie. Jakob var "fanget" i den norditalienske by Bagolino på en motorcykeltur. Laura var i borgerkrigsramte Bolivia som au pair og måtte smugles ud af landet. Vi slutter mandags-fredagen af med at lede efter nogle, der har haft et underligt overforbrug. Line cravede gulerødder under sin graviditet, og børnene endte rent faktisk med at blive orange... Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:07
  Danskerbingo

  Vennegruppen der blev fyret og et 11-årigt geni

  Vi starter dagens program i det royale hjørne. Ulykkesfuglen, mingvasen, det kongelige porcelæn, vores allesammens kommende konge, Kronprins Frederik, er endnu en gang kommet til skade. Vi leder derfor efter nogle, der bliver ved med at komme at tage chancer, selv om de hele tiden kommer til skade. Astrid, Basel og Jesper er nogle af naturens store ulykkesfugle og deler ud af deres vanvittige ulykkeshistorier. Dennis' nærdødsoplevelse til sin 30 års fødselsdag fra i går har affødt en seddel, hvor vi leder efter nogle, der har oplevet en forfærdentlig surprise. Jens ringer og fortæller om vennen Brian, der har "fyret" hele sin vennegruppe, fordi de arrangerede en polterabend for ham, der gik grueligt galt. På et hospital i London spillede en kvinde violin under sin hjerneoperation, fordi kirurgerne var tæt på det område i hjernen, som kontrollerer hendes finmotorik. På baggrund af den historie, leder vi efter nogle, der desværre har mistet evnen til at gøre det, de holder af. Asger ELSKEDE parkour, men fik en frygtelig knæskade og har måttet droppe passionen, fordi han landede på en forkert madras. Vi kører en gang "Hvad kan man slå sig på?", og i dag er det en bilmåtte, vi retter projektøren mod. Det kan faktisk gå helt galt med sådan en, og det har Joachim erfaret på den hårde måde, da han lånte sin mors Fiat 500. Bjørne Corydon har torsdagsluft i maven og vil lede efter nogle, der har bagt sig ud af problemer. Alberte på 11 år snød både mor og sur engelsklærer med lækre kanelmuffins og en ualmindeligt snedig plan. Jakob har bagt en del af en bilmotor, hvilket rent faktisk fik den til at virke igen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:10:20
  Danskerbingo

  Battlefield på slagmarken og partnerbytte i værkstedet

  Der er kommet nye tal fra Epinion, der desværre viser, at hver 8. dansker i alderen 18-35 år spiller spil på deres mobiltelefon, mens de kører bil. Vi leder efter nogle, der har været alt for optaget af deres spil. Johannes friede til sin kone, men det opdagede hun ikke rigtigt, for hun var alt for optaget af den fantastiske gave, han lige havde givet hende. Det inspirerer os til at finde nogle, der har givet en FOR god gave. Og det har Daniel. Han gav sin kone en vanvittig og kompliceret gave til hendes 30 års fødselsdag. Vi får også fat i Morten, der har sendt en SMS ind først på dagen. Mortens kammerat registrerede ikke angrebet på deres base i Afghanistan, da han var i gang med et godt spil Battlefield. Lydene er jo også de samme, altså, det er svært! I "Sjovt Du Sir' Det" får vi fat i en historie fra Dennis, der var sikker på, at han skulle dø på sin 30 års fødselsdag, da vennerne dukkede op uanmeldt. Jakob er også blevet hårdt pranked af sin fætter som 12-årig. I dag låser han ALTID sin hoveddør og har et friskt bud på en passende hævn. I går kom det frem, at landets statsminister Mette Frederiksen ikke ønsker at tale til det traditionsrige 1. maj-arrangement i Fælledparken. På baggrund af det leder vi efter nogle, der har droppet en årelang tradition på grund af for meget ballade. Kaspers nytårstraditioner er blevet lagt pænt meget i graven efter lidt partnerbytte i skuret. I dagens Nyhedsbingo vinder Jacobs seddel, og vi leder efter nogle, der har været i en mærke-krig med deres forældre - inspireret af den anspændte stemning mellem Huawei og den amerikanske stat. Melissa fortæller om en ketchupkrig med sin mor, og Vivian tager os med på et røremaskine-eventyr af en anden verden. I vores nye onsdags-indslag "Det værste, jeg kan forestille mig" tager vi fat i Sofies værste mareridt nemlig at få sin skolelærer som forældre. Det har Frederik oplevet, da hans idrætslærer pludselig sad hjemme i sofaen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 58:27
  Danskerbingo

  Sprængfarlig seng i Irak og en fasan med headset

  Vi starter dagen i den finske nåleskov. Her har fotografen Valtteri Mulkahainen nemlig spottet tre bjørnebørn i dans. Derfor leder vi efter nogle, der har busted et dyr i at gøre noget usædvanligt. Nikolajs kat har fået menneskelige vaner og bruger hans toilet på bizar facon. Vi bliver i bjørneverdenen og trækker en seddel I vores egen dansende bjørn, Bjørne Corydon. Vi leder efter nogle, der har set noget mærkværdigt på et overvågningsbånd. Det har Ole i den grad. En fasankok er nemlig gået amok i hans garage, og det er ikke første gang, Ole har haft bøvl i den afdeling. I "Sjovt Du Sir' Det" fotæller Peter, som vi i forvejen kender som lidt af en verdensmand og prankster, om dengang, han fyrede op for lidt hygge-fyrværkeri for at vække sin kollega, i Irak. Han synes ikke, at kollegaen, trods af dårlig mave, skulle snydes for øl. Bobby Jensen er forsanger i coverbandet Hairball, der bl.a. spiller Kiss-covers. Koncerten er on fire, og det er Bobby pludselig også. Men det skal ikke stoppe ham, og det gør det heller ikke, for Bobby fortsætter som om intet var hændt. På baggrund af den historie leder vi efter nogle, der har ignoreret en skade, fordi de ikke ville tabe ansigt. Pernille må snige sig ud af bagdøren efter et lidt for hidsigt "Dirty Dancing"-move på floor. Rasmus kæmpede ufortrødent videre på lagnerne efter en lidt for hurtig og uforberedt indføring. I Nyhedsbingo løber Jacob sejrrigt fra det. På baggrund af nyheden omkring flygtninge, der sover frygtelige steder, leder vi ligeledes efter danskere, der er blevet tvunget til at sove ubehagelige steder. Malthe endte på hattehylden i en fuldstændig proppet bus. Michelle og kæresten måtte lettere royalt sove på den røde løber til et overfyldt bryllup. Der bydes på ren dårligdom fra Michael, der har smadret et panoramavindue med sin hammer, og Knud der har slået hul i hovedet to gange, mens han er ved at installere, hvad der viser sig at være den forkerte motor på Gentofte Sygehus. 11.45 er minsandten stadig Ugens Værste Tidspunkt! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:01:49
  Danskerbingo

  Æblekast på sovende jomfru og lakridstyv med krøllet skjorte

  "It's Friday... Friday!" Sådan synger Rebecca Black mandagen ind. Vi holder selvfølgelig fredag på en mandag og starter med at lede efter en dansker, der har fået deres forældre til at bruge en masse penge på noget, de var helt talentløse til. Helt ligesom Rebecca Blacks mor gjorde med hendes karriere. Karoline ønskede sig en hest, men var ingen stor rytter og mistede lynhurtigt interessen efter at have fået en til 50.000 kroner i gave. I Hong Kong er en supermarkedskæde blevet rullet for alt toiletpapir af en bande, og derfor leder vi efter nogle, der har oplevet at få stjålet noget virkelig mærkeligt. Mark løb desværre på en sliksulten tyv med krøllet skjorte i Amsterdam, og Yahia får stjålet sine dyre boksershorts - og det er ikke noget at grine af. Vi kæder Sabrines historie fra sidste uge sammen med Karinas i "Sjovt Du Sir' Det". Karina har nemlig også haft en gæst, der bare ikke ville gå! Vi er også faldet over historien om Blak, der i 2016 storhittede med sangen "Nede Mette". Han fik sat sin underskrift et meget uheldigt sted, og derfor leder vi efter en dansker, der har oplevet noget tilsvarende. Frederik fik stjålet sin pung, og gerningsmanden fik sat mange uheldige underskrifter i hans navn. Nyhedsbingo er tilbage. Lytternes bud vinder, og vi leder derfor efter nogen, der har fået hug for at gøre lige netop, hvad de er blevet bedt om. Sedlen hænger sammen med Nannas nyhed om, at flere ungdomsuddannelser har slået sig sammen efter ønske fra politisk side. Og som den nye regering nu giver ungdomsuddannelserne hug for. Jon gjorde lige præcis, hvad hans far bad ham om, alligevel var det hele lige ved at gå galt, da en mand var på vej ud af en mandskabskurv. Heldigvis skete der ikke noget. Endnu et mesterværk af en ikke-historie fra Jon. Til slut vil Bjørne Corydon gerne lede efter en dansker, der er meget, meget struktureret omkring sine madvaner. Det er Kasper, der spiser det samme hver dag, og har gjort det de sidste 3 år. Menuen indeholder blandt andet røde pølser til frokost og knækbrød og kylling til aften. Mums. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:05
  Danskerbingo

  Når far pisker mor og kemilokalet sprænger i luften

  Vi bingoer på en fredag! Og så endda på Valentines Day. I den anledning leder vi efter rigtige dårlige forsøg på romantik. Det oplevede Louise, da hun blev hevet med til Skagen midt i kartoffelskrælningen og blev udsat for, hvad hun selv beskriver som et frygteligt frieri. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og leder efter nogen, der har vundet en stor præmie, som har været til mere gene end gavn. Tues far vandt engang 10 tons havesteen. De boede på 2. sal. Alexander vandt et legehus, men det udløste en større indretningskrig mellem ham og hans mor. I dagens 'Sjovt Du Sir' Det" har vi uhørt hurtigtsnakkende Sabrine med. Hun måtte fake et stort drama for at slippe af med en uønsket date. Vi ser lidt nærmere på en historie fra Viborg, hvor en kørelærer er blevet taget for spirituskørsel. På baggrund af den historie leder vi efter nogen, der har fået "undervisning" af en, der mildest talt ikke burde give visdom videre. Rikke har haft en virkelig usmidig yogalære, og Kristinas lærervikar i 7. klasse havde lidt svært ved forholdet mellem vand og natrium, hvilket gik ud over hele første række. Andreas vinder endnu engang Nyhedsbingo, og derfor leder vi efter danskere, der har fået overskygget deres mærkedage. Ligesom Valentinsdag som i år falder sammen med femårsdagen for terrorangrebet i København. Michael fik overskygget sin egen fødselsdag af sine nyfødte søn. Sunes fødselsdag blev også ødelagt af en stor norsk tragedie. Hvad er det værste du kunne forestille dig? Det dykker vi ned i vores nye indslag: "Det værste, jeg kunne forestille mig". At se sine forældre dyrke sex? Jo, tak. Vores anonyme lytter "Mads" fortæller om dengang han ikke kunne sove og fandt vej til forældrenes soveværelse og blev vidne til læder, pisk, fjer og det der er værre. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:24
  Danskerbingo

  Afslappet bomberydder og Dannebrog i hornhinden

  Filmen 'Birds of Prey' har fået en hård start på lærredet, derfor har de nu valgt at ændre navnet til 'Harley Quinn: Birds of Prey'. Et meget forståeligt navneskifte ifølge Andreas, og derfor leder vi i første time efter danskere, der har ændret navn for at løse et problem. Vi taler blandt andet med løg-elskeren Claus, og Frederikke som gerne vil have et nyt navn ligesom hendes lillebror Bertram. Pernille og hendes søskende spiste for mange pomfritter som børn, så forældrene fandt et nyt navn til de franske friturestænger. Jonas og hans brødre fik allesammen utroligt bøvlede navne med hjemmefra, som Jonas siden har valgt at ændre. I "Sjovt Du Sir' Det" får vi fat i Trine. Hun fortæller om, dengang Røde Kors hjalp hende ud af en penibel situation i Aarhus' gågade ved at udgive sig for at være hendes venner. Big Ben i London er under renovering. En renovering der pludselig kommer til at tage længere tid end forventet, da der er nemlig fundet bombeskader, der stammer helt tilbage fra 2. verdenskrig. Vi leder derfor efter nogle, der er kommet i problemer på grund af 2. verdenskrig. Og det er Allan, der fik evakueret Gentofte Politistation med lidt af et fund fra fortiden. I "Hvad kan man slå sig på?" vil Anders gerne finde nogle, der har slået sig på Dannebrog. Det har Kathrine, og det er ikke det eneste, hun har slået sig på, kan man vist roligt sige. Allan har også oplevet at blive lidt for ivrig med et papirflag til en surprise fødselsdag i reklamebranchen. Flaget endte i øjet, og det er en rigtig grim historie. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og leder efter en dansker, der hader deres job, men bliver fordi frynsegoderne simpelthen er for gode. Marva har haft et frygteligt job hos YouSee, der krævede tilsvarende lækre frynsegoder. Og dem gjorde hun glædeligt brug af. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:08:26
  Danskerbingo

  Livgardens knogleknuser og babyer i frit fald

  Et krydstogtskib ud for Japans kyst er stadig i Corona-karantæne, og man slipper kun ud, hvis man bliver testet positivt. Et eksistentielt dilemma, og vi går på jagt efter danskere, der har gjort skade på sig selv for at slippe væk fra noget. Vi hører om faket hjernerystelse på McDonalds og om Peters soldaterkammerat, der fik brækket armen med et gevær, fordi han ikke gad være værnepligtig længere. Og så Jens der brækkede to fingre på en gynge på legepladsen - han gad sgu ikke være i skole længere. Bjørne Corydon vil gerne finde nogle danskere, der har sprunget for livet. Julie springer for livet dagligt i fitnesscenteret for at tjene til føden. Elisabeth sprang for livet i Londons gader, mens Anna og hendes veninde var tæt på at opleve 'Mufasas død' in real life, da en flok køer i fart satte kurs lige imod dem. Bent måtte også, ikke bare springe, men også løbe for livet på en trekkingtur i Nordthailand i 1992. I dagens "Sjovt Du Sir' Det" fortæller Palle om dengang, han ikke ville tabe ansigt foran sin tidligere folkeskole ven Mark. Eller vent? Var det overhovedet Mark? I sidste uge bakkede en pansret militærvogn ind i en personbil. Vi samler op på historien og leder efter danskere, der har fået smadret deres bil på en meget overraskende måde. Kevin spiller høj dakkedak i sin Seat i Greve, hvilket fremkalder lidt uønsket og brandfarlig opmærksomhed. Christian har sammen med kollegerne i Forsvaret været med til at smadre en taxas tag med en tonstung bro. Nyhedsbingo sender os i dag på jagt efter nogle, der har valgt en uddannelse eller et job udelukkende, fordi det lyder sejt. Mikkel blev kleinsmed, og Joachim kom i militærpolitiet. Det holdte ikke længe. Vi har premiere på vores nye indslag: "Det værste, jeg kunne forestille mig". Jacob har et mareridt om at tabe nogle andres baby. Vi dykker ned i frygten og taler med Ulla og Ricco, som begge har kastet med deres meget unge familiemedlemmer. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:56
  Danskerbingo

  Blodtørstig familiehund og belejlig overvægt

  Heldigvis blev Jacob ikke bollet ihjel af en kamel på sin fødselsdag i går ligesom en stakkels australsk kvinde for 13 år siden. Men historien kickstarter en dag i de vanvittige dyrs tegn. Vi leder efter sindssyge kæledyr, der har forsøgt at slå hinanden ihjel. Marks oksefrøer kommer nogle gange til at spise hinanden, og Hannes glubske jagthund har det lidt presset med døtrenes kaniner. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og leder efter nogle, der har gravet deres egen grav. Det fik Maria, bogstavelig talt, lov til at prøve i et 12 timers ekstremsports løb. I "Sjovt Du Sir' Det" fortæller Glenn om dengang, han på en backpacker tur med kæreste og svigermor vågnede, mens han i søvne var i gang med at tisse ned i jeres bagage. Kan det være farligt at lyve om vægt? I hvert fald når man skal på ski, men også andre steder? Programmets kære ven James ringer og fortæller om dengang, han blev kasseret fra militæret pga. hans vægt og en sjusket sessionslæge. Nyhedsbingo, Petringo, Nyhedswisser? Lige nu har det kære barn, som er vores nyhedsspil, mange navne. Og værkstedet er stadig åbent. På baggrund af nyheden omkring en græshoppe-plage i Østafrika, leder vi efter danskere, der har fået spist deres mad af dyr. Vi tager endnu en runde på hunde, som bare ikke kan styre sig, og det går både ud over store fødselsdagslagkager og frosne Pekingænder. 9-årige Victor har fået aflyst sin legeaftale, så det bliver en ensom omgang Fortnite i dag. Og Morten er kørt fast på en mudret vej og har smækket sig ude af sin bil. 11.45 er og bliver Ugens Værste Tidspunkt. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:14:58
  Danskerbingo

  Flydende julefrokost i orkan og karantæneramte soldater

  Vi er endelig tilbage igen, og så endda på første dag i vinterferien. Med os har vi en ordentlig sejr i bagagen efter Danmarks Indsamling. Jacob har fødselsdag, og det fejres som en vaskeægte fredag på en mandag. Fredagsmandagen starter i selskab med Sandstorm af Darude og Nannas historie, der leder os tilbage til den store storm i '99 og Færgen Sjælland. I anledningen af vinterferien tjekker vi også lige op på, om der er nogle der allerede skulle have fået ødelagt deres vinterferie pga. en skade efter et styrt på børnebakken. I dagens "Sjovt Du Sir' Det" snakker vi med Lasse. Han og hans venner har oplevet en svær svømmetur og mødet med overklassen på aller tætteste hånd, da turen gik over Kolding Fjord på en sommersolskinsdag med lidt for mange øller i blodet. Vi kigger lidt på nyhederne fra sidste uge. Temaet står lysende klart: Corona-kriser overalt. Bl.a. et helt krydstogtskib, der har været i karantæne, og det sender os på jagt efter andre, der har været fanget et frygteligt sted. Niklas blev tilbageholdt en hel weekend på sit "værelse" med sine 21 soldaterkammerater i stedet for en planlagt tur på stripklub. Men hvorfor dog? Tjo, hans soldaterven mistede sit gevær under en øvelse. Thomas er i Bangkok med hele familien og ender med at være fanget som et menneskeligt depositum på en go-go-bar. I Nyhedsbingo vinder lytterne, og vi leder derfor efter rigtig dårlige undskyldninger for ikke at kunne komme på arbejde, og dem er der nok af. Ikke mindst historien om et virkelig sjusket forsøg på at svindle med et blåt mærke. Bjørne Corydon har luft i maven, og derfor leder vi efter en dansker, der har fået et stort had til noget/nogen pga. en film eller i tv. Mette ringer ind og fortæller om, hvordan hun HADER Casper Christensen og Frank Hvam i dag, fordi Klovn er så akavet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:06:13
  Danskerbingo

  Krigen bliver personlig og livstruende farsbrød

  Det er dag 5 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er stadig uendelig langt foran, men Bjørne Corydon er stadig kidnappet, løsesummen er eksploderet, og vi bliver truet med de mest uhyrlige ting, for nu vil de simpelthen sælge Bjørne Corydon til højestbydende på det skumle internet. OG VI BEGYNDER ÆRLIG TALT AT OVERVEJE, OM VI IKKE SKULLE FORHANDLE MED TERRORISTER! Curlingklubben har kasseret al god moral og begyndt at bruge Jacobs familie imod ham i jagten på donationer til Danmarks Indsamlig. Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet forrådt af deres familie. Louise er LIGE flyttet hjemmefra, og straks tager hele familien til Gran Canaria uden hende. Christians mor forsøgte at slå ham ihjel med hans værste frygt gemt i et farsbrød. Vi har læst lidt op på, hvordan man forhandler med terrorister, og det lader til, at vi har grebet det lidt forkert an. Men inden vi skifter strategi, så efterlyser vi folk, der har forhandlet helt ad helvede til. Bare lige for at suge lidt erfaringer til os. Rasmus endte i en grim situation efter sin konfirmation, der involverede en dyr knallert, politiet og en rigtig dårlig investering. I dagens "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling EDITION hører vi historien om 10-årige Islam, som bor med en voldelig far i Gazastriben og har en helt og aldeles miserabel tilværelse. Vi prøver at finde relaterbare ting i historien, og Christian ringer ind, fordi han ligeledes har et meget religiøst-ladet navn i nogle dele af verden. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:35
  Danskerbingo

  Bjørnemishandling og rotter i førerhuset

  Det er dag 3 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er stadig uendelig langt foran, men Bjørne Corydon er stadig kidnappet, løsesummen er 5-doblet, og vi bliver truet med de mest uhyrlige ting. MEN VI FORHANDLER STADIG IKKE MED TERRORISTER! I Kina er millioner af mennesker i karantæne pga. Corona-virus, og de KEDER sig! Derfor efterlyser vi folk, der har gjort noget idiotisk for at slå kedsomheden ihjel. Daniel har brugt en hel aften på at lære romertal på sin ældgamle telefon. Det virkede ikke. Martin keder sig i sin isbutik i lavsæsonen, så han farvesorterer tivolikrymlet, når han venter på kunder. Vi kører "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling-edition, og Jacob fortæller en tragisk historie fra Myanmar om et tragisk mudderskred, voldsomme klimaforandringer og glubske rotter. Sara ringer og fortæller om i forgårs, hvor der lige pludselig var en rotte i hendes bil, der næsten fik hende til at køre i grøften. Vi når også en obligatorisk omgang "Hvad kan man slå sig på?", og i dag handler det om målebånd. Mariane ringer ind med sit mystisk navn med ét n for lidt. Jannick fik næsten kappet hovedet af af sin skrædders målebånd. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:03:45
  Danskerbingo

  Bjørne Corydon bliver kidnappet - gæst Anders Breinholt

  Det er dag 3 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er laaaangt foran, men nu er det fandme gået for vidt. Christian og Maria har kidnappet Bjørne Corydon og kræver 10.000 kroner for at levere ham tilbage. OG VI FORHANDLER IKKE MED TERRORISTER! Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet afpresset. Vi hører om, hvor modbydelige tricks brødre bruger mod hinanden, for at få deres vilje. Vi har besøg af programmets kære ven Anders Breinholt, og det er som altid en kæmpe fornøjelse. Vi snakker krigsstrategi, og han har mange gode indsigter i både Curlingklubben, og i hvordan man vinder en indsamlingsdyst. Han fortæller også om dengang han selv brugte en formue på velgørenhed, men endte med at blive grueligt narret! Vi kører "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling-edition, og Jacob fortæller en tragisk historie fra Cambodia, hvor børn bliver slaver på fabrikker, og kun han reddes ud, hvis forældrene træder ind i deres sted. Vi efterlyser derfor danske børn, der har oplevet, at deres forældre tog på deres arbejde for dem. Vi hører om forsømte avisruter, og forældre der vil gå utrolig langt for at skjule, at deres børn en møgforkælede. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 57:20
  Danskerbingo

  Børn bag rattet i Sverige og en målrettet dværghøne

  Det er dag 2 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle fleste penge ind til den gode sag. Vi er kommet godt fra start, men alt kan endnu nå at ske. Andreas var liiige ved at vrisse af Jacob på cykelstien her til morgen, og det havde jo været forfærdelig akavet. Derfor efterlyser vi andre, der er kommet til at vrisse af den forkerte. Jesper ville lære en bilist lidt om færdselsreglerne og opdagede først for sent, at føreren var en professionel bokser. Morten var lige flyttet til en lille svensk by, da han fik vrisset godt og grundigt af en cyklist, som han synes kørte for langsomt. Det viste sig at være hans nye nabo. De boede ved siden af hinanden i årevis, men talte ALDRIG om episoden. Vi kører "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling-edition, og Jacob fortæller en tragisk historie fra Afghanistan, hvor børn bliver sat til at sælge stoffer for at skaffe penge. Vi efterlyser derfor børn, der er blevet sat til kriminelle handlinger, og Preben fortæller om dengang, han som ung teenager kørte sin fars lastbil gennem Sverige, mens faren sov ved siden af. Vi fortsætter jagten på flygtende børn i Danmark. Marie ringer ind og fortæller en tragisk historie om, hvordan hun som barn blev angrebet og måtte flygte fra en dværghøne. Den gik efter øjnene, og det kostede den hovedet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 59:44
  Danskerbingo

  Danmarks Indsamling og krig på redaktionen

  Det er dag 1 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle fleste penge ind til den gode sag. Men the show must go on, og vi leder efter folk, der vil af med en undskyldning, de skulle have givet for mange år siden. Asmus spiste sin lærers marcipan og ødelagde hans dag. Hestehviskeren Jon ringer og fortæller om dengang, han "terroriserede" sine engelsklærere. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter nogen, der har overtalt nogen til at ændre livsstil, fordi man var bange for at miste dem. Sandra brugte allerede i børnehaven særdeles hårde midler for at få sin mor til at holde op med at ryge. "Sjovt Du Sir' Det"-kæden er sat i bero i den her uge til fordel for en temaversion, hvor historierne kommer fra nogle af de børn, som er på flugt. Dagens historie er fra Kenya og handler om en ung pige, der skal passe på alle sine yngre søskende, fordi deres mor er blevet dræbt. Det inspirerer Chanel til at ringe ind og fortælle om sin barndom i Danmark, der var ualmindeligt hård og brutal. Vi samler ind til børn på flugt hele ugen, og for lige at få det lidt ind under huden, så efterlyser vi folks historier om, hvad de er flygtet fra som børn. Elisabeth ringer ind og fortæller om hendes flugt fra støvmider. Alt sammen pga. et traumatiserende kig i Illustreret Videnskab. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 56:57
  Danskerbingo

  Tyvenes værste frygt og en økse under puden

  I næste uge går vi i krig mod Curlingklubben. Vi skal battle om, hvem der kan samle flest penge ind til Danmarks Indsamling, og vi forventer, at det bliver grimt. Derfor efterlyser vi erfaringer fra andre, som har været i voldsomme konkurrencer på jobbet. Brian ringer og fortæller om stridigheder i det københavnske ølkuske-miljø, hvor konkurrerende bryggerier saboterer hinanden. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter folk, der sover med ting under hovedpuden. Ayo sover med krystaller for at styre sit tankemylder og forbedre sin søvn. Mikkel sover med en 'combat-økse'. Bare lige for en sikkerheds skyld. 'Sjovt Du Sir' Det' bliver i dag fortalt af Kaj, som forsøgte at finde en plastikkirurg i en snestorm, der kunne lappe hans datter sammen. Det var ikke så nemt. Vi taler om vagtværn, nabohjælp og folk, der får noget godt ud af at skrige. Nikolaj ringer ind og fortæller om indtil flere møder med indbrudstyve omkring hans barndomshjem. Fuld public service-pedal i anledning af torsdagen, hvor vi kører en gang 'Hvad kan man slå sig på?'. I dag leder vi efter historier om folk, der har slået sig på penge. Milla har engang forstuvet foden på 15.000 kr. i mønter. Vi runder ugen af med en gang Frit Lejde i jagten på alle de bedste historier, som vi er gået glip af i årenes løb. Frederikke er engang blevet mobbet af en vanvittig svane, som over en hel dag beslaglagde hendes cykel. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:14:08
  Danskerbingo

  Lillebror fanget i sex-håndjern og stiv mor på stjålet mooncar

  Anders And skal have ny nabo, fordi hans nuværende vrisne eksemplar bliver sendt på pension. Derfor hylder vi den friske start og går på jagt efter nogle, der mod alle odds, rent faktisk har haft en god nabo. Dorthes hus brændte ned midt om natten. Det blev opdaget af genboen, som fik familien op og ud, og i månederne efter stillede naboen sit hus til rådighed for hele familien. Camillas sex-håndjern blev fundet af hendes 13-årige lillebror, som fik dem monteret alt for stramt. Så hun måtte hive ham med ind til naboen Lars og få dem klippet af. Vi bliver lidt i Anders And-universet og efterlyser folk, der ligesom den navnkundige And har haft en meget spraglet erhvervskarriere. Joanna har arbejdet med alt fra rollespil til ridende hyrder i Australien. I dag er hun dyrlæge. Morten har haft omkring 30 jobs i sit liv, og han har ved Gud også været vidt omkring. Dagens "Sjovt Du Sir' Det"-historie kommer fra Max, der fortæller en blodig historie om dengang, han arbejdede i Sverige, og hans kollega fik en voldsom underlivsskade i saunaen på deres arbejde. I Ecuador er en uheldig mand blevet afsløret i at være på en hemmelig date pga. storskærmen på et stadion. Vi efterlyser andre hemmelige dates, og Mette ringer og fortæller om, dengang hun datede flere mænd på én gang - hvilket var helt uproblematisk, indtil det blev opdaget flere år senere. Vi lader os igen inspirere af P3 Nyheder og nyheden om den nye kanal DR2+, der skal være rigtig ung med de unge. Vi efterlyser nogle, der også har været ung med de unge, hvor det måske er gået mindre godt. Zitas mor overtog fuldstændig datterens 19-års fødselsdag og drak igennem til kl. 10 næste formiddag, hvor politiet stoppede hende på en stjålet mooncar. Til sidst filosoferer vi lidt over, om Jacob mon kan køre på arbejde på en mooncar, og Stefan ringer og tilbyder at udlåne sin. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:04:58
  Danskerbingo

  Pornoteater med far og familietur på natklub

  Jacob har slæbt hele sin jødiske familie med ind og se en nazifilm. Det var en blandet succes, men vi vil gerne finde nogen, hvor det er gået helt, helt galt, da de tog familien med til et arrangement. Louise tog i teateret med sin far, og det endte helt og aldeles forfærdeligt. Nikolaj ringer ind og fortæller om dengang hans onkel Søren Rasted tog hele familien inkl. bedsteforældre med på natklubben NASA i København. Vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon og går på jagt efter nogen, der har taget en kugle for nogen andre. Michael har været en rigtig helt på paintball-banen - tættere kommer vi det ikke. Dagens "Sjovt Du Sir' Det" kommer i dag fra Maibritt, der så sin første penis, da hendes onkel forsøgte at klatre op i flagstang og fejlede noget så gevaldigt. Vi lytter intenst efter P3 Nyheder og lader os inspirere til danskere, hvis historier vi gerne vil høre. Mange solarier laver falsk markedsføring, og derfor leder vi efter nogen, der er faldet for noget falsk reklame. Nikolajs kone faldt for et utrolig uoriginalt svindelnummer. Vi rammer Ugens Værste Tidspunkt, der endnu engang leverer. Tak til Niklas for at dele med gruppen! Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:00:54
  Danskerbingo

  Blodig Kåre Quist og præsten der slog sig selv bevidstløs

  Fredagsstemning fra morgenstunden. Vi hører Kygo, Danger Zone og D-A-D, mens vi leder efter folk, der er løbet tør for benzin på et kritisk tidspunkt. Glenn kørte tør på vej til sin søsters konfirmation og kom flere timer for sent. Konfirmanden tog det med ophøjet ro. Hos NASA har en praktikant på sin 3. dag opdaget en ny planet. Vi efterlyser lignende historier om praktikanter, der i Danmark har været meget imponerende. Camilla opdagede en teknisk fejl i et regnskabssystem, der i værste fald kunne være endt i fængselsstraffe, hvis det ikke ikke blev stoppet. 'Sjovt Du Sir' Det' bliver i dag fortalt af Søren, der til session valgte at camouflere en stor urinplet på sine boksershorts ved at gå nøgen ind til sessionslægerne. Han kom ikke i Forsvaret. En amerikansk militærbase i Irak blev for nyligt bombarderet af iranske missiler. Ingen døde, men 11 soldater er blevet behandlet for tegn på hjernerystelse. Vi synes, det er en ret vild måde at få hjernerystelsen, og vi leder efter andre, som også har raget en hjernerystelse til sig på ualmindelig facon. Emma brækkede næsen på sig selv, da hun udklædt som præst forsøgte at slå katten af tønden. Og så ringer KÅRE QUIST(!!!) og fortæller om dengang, han fik en blodig hjernerystelse lige før, han skulle på live-tv, fordi en tekniker smed en gigantisk fjernbetjening i hovedet på ham. Vi tager en gang SHOKT og forsøger at finde en sjov historie om noget så kedeligt som et babyshower. Vi leder længe, men til sidst ringer Sigrid og fortæller om et babyshower i Chile, og Rasmus' babyshower uden moren mindede mest af alt om en polterabend. Vi trækker en seddel og leder efter nogle, der er blevet syge af deres diæter. Daniel ringer ind og fortæller om, hvordan hans mave blev ødelagt af en juicekur og skjulte franske hotdogs i massevis. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:05:47
  Danskerbingo

  Live fra DM i Skills

  Vi sender live fra DM i Skills i Bella Centeret, hvor landets dygtigste lærlinge konkurrerer i deres respektive håndværksfag. Og for at forstå niveauforskellen efterlyser vi nogen af landets mest uduelige lærlinge. Dan ringer og fortæller om sin kæreste, der lavede en kæmpe vandskade og tog et IT-rum med i faldet. Nanna spulede et elektrochok gennem sig selv i en svinestald sammen med en helt uduelige lærlinge-makker. Andreas har en livslang drøm om at blive blomsterbinder, der i dag endelig kan gå i opfyldelse. Blomsterdekoratørerne Olivia og Rikke guider ham gennem arbejdet, mens vi hører frygtelige blomsterhistorier. Kathrines roser blev fejlleveret og endte med at ødelægge stemningen til både et bryllup og en begravelse på én og samme tid. Vi har fået utrolig mange forespørgsler på at finde historier, om alt det lort som lærlinge bliver sat til for at pranke dem. June blev i Forsvaret sat til at hente en spandfuld kørnerprikker - hvilket man åbenbart ikke kan. Hun svarede tilbage med en en stærk kontraprank. Lars sendte sin lærling ud for at male loftet i en drive in-bio i farven himmelblå. Vi kører en klassisk omgang "Hvad kan man slå sig på " med fokus på håndværkerfagenes skjulte farer. For er det rent faktisk muligt at slå sig på flydende maling? Jonas ringer ind og fortæller om, hvordan han fik smurt sig selv ind i tjære og måtte fjerne det med en stålbørste. Vi tager også til konkurrencen om at blive Danmarks bedste SOSU-assistent, og Jacob forsøger at få drengedrømmen om at sidde i et F16-fly til at gå i opfyldelse. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:09:16
  Danskerbingo

  Forhadte elektrikere og råddent får mellem tænderne

  Vi starter lige på og hårdt i dag. Hånden direkte i Bjørne Corydon og afsted på jagt efter nogen, der er vågnet med en fremmed i deres hjem. Morten ringer og fortæller om dengang, han var den fremmede - på job som vinduespudser. René vågnede, fordi der var en indbrudstyv i hans soveværelse, men bevarede roen og fik håndteret situationen. I England er en mand næsten død, fordi han gav sig selv blodforgiftning, da han prøvede at få et stykke popcorn ud af tænderne. Hjemme i Danmark har Malthe formået at kile en papirclips fast mellem fortænderne, der måtte fjernes med en tang på skadestuen. Mikkel havde en træls færøsk specialitet - skærpekød - siddende i tænderne i over et døgn efter et besøg hos svigerfamilien. "Sjovt Du Sir' Det" bliver i dag overtaget af Mads, der som 13-årig var indlagt på Randers Sygehus med sukkersyge, og meldte sig som forsøgsperson til en eksamen, men blev noget overrasket over størrelsen på publikummet. Vi skal til DM i skills i morgen, og som forberedelse forsøger vi at kortlægge stridighederne mellem de forskellige faggrupper. Vi ved af erfaring, at malere og elektrikere er i evig beef, men hvorfor egentlig? Det bliver vi lidt klogere på. Vi finder på sedler henover et slag P3 Nyheder, og går på jagt efter personer, der har fået fjernet det forkerte, og hører om scene til Kolding By Night, der forsvandt. Der er en ny DR3-serie ude, der hedder PLEASER. Forfatter, instruktør og hovedrolleindehaver i serien Stine Rosenfeldt har været forbi Go' Morgen P3 og fortælle om dengang, hendes ekstreme høflighed næsten kostede hende livet. Derfor leder vi efter andre, der også er kommet i knibe, fordi de var FOR høflige. Heidi var som teenager i Spanien med sin kæreste og forstod ikke, hvordan man spiste skaldyr og endte med høvle store rejser uden at pille dem. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:37
  Danskerbingo

  Destruktiv strippoker og universets kedeligste frieri

  I Aarhus har en taxachauffør smidt nogle racistiske passagerer ud af sin vogn, og vi leder efter lignende episoder, hvor nogle er blevet smidt af en bil i raseri. Nick smed sin ven af 20 km udenfor Aalborg, fordi han pruttede i bilen. Alexanders mor blev smidt ud, fordi hun som co-driver havde vendt vejkortet på hovedet, og Tina smed sin 6-årige søn ud af bilen i Argentina, fordi han var skide irriterende. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter meget utraditionelle frierier. Lars lavede et ekstravagant ridderfrieri til sin svenske kæreste. Rasmus præsterede verdens mindst romantisk frieri nogensinde - over SMS i et tog på vej hjem fra Tyskland. Hun sagde ja. I 'Sjovt Du Sir' Det' ringer Tobias ind med historien om dengang, han stillede sine baller til rådighed for, at en udvekslingsstuderende kunne prøve at tatovere for første gang. Amerikansk Jeopardy har skabt dårlig stemning med et spørgsmål om Israel-Palæstinakonflikten. Vi leder efter flere historier om, hvordan stemningen er blevet ødelagt af en selskabsleg. Tobias fortæller om en altødelæggende gang strippoker med katastrofale følger. Vi kører en runde Nyhedsbingo, og historien om universelle mobilopladere sender os på jagt efter en historie om nogle, der stak det forkerte ind - hvad end det så er. Tobias har været i biffen for at se The Dark Knight, men der blev sat den helt forkerte film på. Vi runder dagen af med Ugens Værste Tidspunkt, der i dag er gået hårdt ud over Esther, Nanna og Carl Emil. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:32
  Danskerbingo

  Panik i Limfjorden og spritstiv fransk tatovør

  Vi kører hård Fredagsmandag-stemning fra start og går på jagt efter nogle, der tog på ferie med én kæreste og kom hjem med en ny. Rasmus tog til Tyrkiet for at overraske sin kæreste. Hun tog hjem fra Tyrkiet 3 dage før ham, og i mellemtiden finder Rasmus en ny pige dernede, som han bliver kæreste med i 3 år. Prins Harry og Meghan Markle har forladt det britiske kongehus uden at orientere dronning Elizabeth. Derfor efterlyser vi andre der har gjort noget uden at orientere de relevante mennesker. Anders købte en telefon til sig selv for fælleskontoen, og Kenneths kone købte i smug en hund, mens Kenneth var udenlands. Ugens første gang 'Sjovt Du Sir' Det' kører, og næste led i historiekæden kommer fra Andreas, som sammen med vennerne i en kæmpe brandert fik en stiv fransk kvinde til at tatovere et regnestykke på sin fod. På torsdag sender vi Danskerbingo fra DM i SKILLS i Bella Centeret i København. Vi vil gerne klædes ordentligt på til lejligheden, så vi efterlyser tips til valg af arbejdstøj. Kasper er blikkenslager med speciale i at lægge tag. Han foreslår hvide overalls. Justian er bygningssnedker og taler varmt for, at vi skal gå med brune bukser, da overalls kun er for landmænd. Vi tager en ny runde SHOKT! I dag skal vi finde en sjov historie om noget kedeligt, og vi forsøger med et meget specifikt ønske: Er der nogensinde sket noget sjovt i forbindelse med opsætning af et partytelt? Cecilie stillede an til den helt store havefest, men teltet styrtede sammen henover natten, og festen blev flyttet ind i et skur og blev legendarisk. Vi runder af med at trække en tilfældig seddel fra Bjørne Corydon og bliver sendt på jagt efter en, der har fejlvurderet vejret fuldstændig. Daniel er nærmest blind, men lever livet som havde han perfekt syn. Derfor købte han 8 meter båd og tog på sejltur i Limfjorden. Det endte dog helt galt for det rasende inkompetente mandskab. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:02:52
  Danskerbingo

  Giftige dronejokes og blaffere med Downs syndrom

  I USA har en person skudt to børn, fordi de kastede med snebolde. Alle overlevede, men vi efterlyser nogle, der er kommet til at kaste den HELT forkerte snebold. Vi får både historier om at brække næsen på sin kusine og om at tyre en snebold lige i smasken på sin skoleinspektør. Vi trækker en seddel og går på jagt efter en, der er blevet reddet af sit handicap. Vi får både historier om snedige og dovne personer med Downs syndrom, der får for meget hjælp, og Henrik fortæller om dengang, hans far klippede hans finger af, hvilket i sidste ende sikrede en topkarakter for en ulæselig dansk stil. Vi kører ugens sidste omgang 'Sjovt du sir' det', og dagens historie kommer fra Henrik, der engang faldt i søvn i en kælder, mens han ventede på at blive røntgenfotograferet. Han sov i fire timer, og da han vågnede var alle gået hjem. Jacob har engang mødtes med nogle engelske gamervenner i London, og vi kunne godt tænke os at finde andre, der har aldrig har mødt deres bedste ven, fordi de kun kender hinanden fra den digitale verden. Daniel blev gode venner med en amerikaner på Twitch, og efter flere år kom han med sin kone til Danmark for at besøge Daniel. Mark har fået en stor flok gode venner i USA og Australien pga. deres store fælles kærlighed til droner. Vi smider brænde på public service-bålet og kører en gang 'Hvad kan man slå sig på?'. Vi undersøger, om man kan slå sig på at være fór forsigtig. Det har Elisabeth gjort, som pga. sin angst for knive holder dem på en meget mystisk og meget farlig måde. Vi runder ugen af med Frit Lejde, og Trine fortæller om, hvordan hun som barn 10-12 gange forvekslede tobak med revet chokolade og spiste sig syg og dårlig hver gang. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:13:10
  Danskerbingo

  Chili i underlivet og romantisk cola-tæsk

  En 'ulveforkæmper' har fået 40 dages fængsel for trusler og hærværk. Og den straf synes han sgu er for slap. Så vi leder efter andre, der også slap for billigt. Heidi ringer ind og fortæller om, dengang hun og ti andre kørte kørte ud over en skrænt i Venezuela med 120 km/t. I jeepen var der en machete, en harpun, og de landede én meter fra en sø. Ingen kom til skade. Ligeledes inspireret af 'ulveforkæmperen' leder vi efter nogle, der har ofret alt for et dyr. Mathias brugte en arbejdsdag på at hjælpe en mågeunge hjem til sine forældre på taget af Elgiganten. Et stort offer til ingen verdens nytte. Vi kører vores daglige omgang 'Sjovt Du Sir' Det', og dagens historie kommer fra Mads, der har besluttet sig for at købe en pallesofa uden for sæsonen, og det har gjort det frygtelig svært at skaffe delene. Vi dykker ned i dramaet. Jacob har haft skaldyrsforgiftning i ferien, og mens han lå og rallede, forsøgte hans kæreste af få ham til at spise nogle kiks. De viste sig desværre at være chili-kiks, og det værste en madforgiftet mand kunne forestille sig. Derfor går vi på jagt efter andre historier om patienter, der har fået virkelig dårlig hjælp! Jonas fik stillet den forkerte neurologisk diagnose, hvilket i sidste ende førte både depression og angst med sig, inden fejlen blev opdaget, og han fik den rette behandling. Vi kører endnu en runde af vores nye spil, hvor vi finder på sedler baseret på P3 Nyheders-udsendelse. Inspireret af Irans gengældelsesangreb mod USA i Irak, leder vi efter nogle, der har gjort noget drastisk for at gøre stemningen god igen. Benjamin gjorde sin kæreste rasende, fordi han tog for stor en tår af hendes cola. Men hans håndtering kan man IKKE sætte en finger på. Vi runder af med at trække en seddel, der sender os på udkig efter en, der har oplevet konsekvenser af at glemme håndvasken. Louise ringer ind med en forrygende historie om hendes chef, en kok, sex i køkkenet og meget stærk chili. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:12:01
  Danskerbingo

  Et smeltet dæk i ansigtet og snydetrick i balletten

  Jacob har set Dracula-serien, og vi starter derfor ud med at tale om vampyr-regler og dykker ned i den med, at en vampyr kun må gå ind i et hus, hvis de modtager en invitation. Vi efterlyser nogle, der har lukket den helt forkerte ind, og Kristian ringer og fortæller om dengang, han lukkede sin udlejers ekskæreste ind. Det endte ikke kønt. Vi trækker en seddel og går på jagt efter en dansker, der er blevet ramt af en flyvende bildel. Kenneth ringer med en fantastisk historie om at få et smeltet dæk i hovedet til dragracing i Jylland! Vi kører vores daglige omgang 'Sjovt Du Sir' Det', og dagens historie kommer fra Sune. Han var meget opsat på at få fat i en LEGO-Star Wars-julekalender - til sig selv - og kørte tidligt fra arbejde for at nå til Hobro og hente en på tilbud. Desværre fik han en fartbøde på vejen, og julekalenderen var udsolgt. Jacob har været en tur i Europas kulturelle hovedstad Wien og se opera. Han så Die Fledermaus og blev overraskende nok til den bitre ende. Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet til noget meget længere end forventet. Mia ringer ind og fortæller om, dengang hun ville dumpe en fyr på 3. date, men endte med at vende på en tallerken på én køretur, og i dag er hun gift med manden. Vi starter et nyt 2020-spil i dag, som ikke har noget navn endnu, men hvor alle skal finde på gode efterlysninger baseret på P3 Nyheder. Nyhedsvært Cecilie Lange fortæller bl.a. om, at der måske skal sendes danske brandmænd til Australien, og vi efterlyser derfor danskere, der er rejst langt for at hjælpe. Maria ringer og fortæller om sit forsøg på at hjælpe en rumænsk sexarbejder hjem fra Spanien. Vi rammer også Ugens Værste Tidspunkt, og det bekræfter Adam og Laurits. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Underholdning
 • 1:01:03
  Danskerbingo

  Årtiets sidste Danskerbingo og Sorøs største legender

  Årtiets allersidste Danskerbingo skydes i gang! En Ukrainsk Miss World-deltager blev diskvalificeret, fordi hun havde et barn. Vi leder efter andre, der også er blevet saboteret af børn. Niklas og konen var i fuld gang med de ægteskabelige pligter, da de blev cockblocket af deres børn. For sidste gang, i dette årti, er Bjørne Corydon rullet ind i studiet. Praktikanten, Oliver, får lov at trække sedlen. Det lyder umiddelbart som en svær seddel, men vi kommer da tæt på med kørelæreren Søren. Han havde nemlig en elev, der blev styret efter en kriminel, af den køresagkyndige. Rebeccas søster var til køreprøve, da hun blev beordret til at sætte efter en kriminel. Pierre og hans kammerat, Pumper, stod på en tankstation og drak Breezers, da en røver prøver at røve tanken. De prøver at stoppe ham, men han kører væk i en flugtbil. De får dog fat på en ældre mand, der kører efter ham. Årtiets sidste historie i "Sjovt du sir' det" bliver historien om Lasse og dengang hans far gik viralt pga. et lidt for kækt parketingstrick. Den sidste låge i Danskerbingos julekalender skal åbnes. Praktikanten sprayer en masse deospray i studiet, til stor øjeblikkelig fortrydelse. Mathias og gutterne fortrød også lidt, da de brugte så meget deospray, at efterskolens gas-alarm gik i gang. Vi skal sige farvel til vores praktikant, Oliver, så han tilslutter sig i studiet i hele sidste time. Der skal vi selvfølgelig også lige finde ud af hvad man kan slå sig på. Camille ringer ind og fortæller om, dengang hun fik eksem af et falsk overskæg. Vi runder simpelthen årtiet af med en omgang frit lejde. Ian ringer ind og fortæller om sin og kones specielle indretning derhjemme. De har nemlig kranier, monstre og alskens heavy metal-lir fra top til tå. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:11:14
  Danskerbingo

  Kinesisk sexlegetøj og verdens ondeste drillenisse

  Vi åbner endnu en låge i praktikantens julekalender. Vi kunne aldrig drømme om at kigge forud i kalenderen, men det er der jo folk, der gør med skrabekalendere. Jesper var ude hos en kunde, der havde skrabet sig til en million, men heldigvis gjorde hun det på den rigtige måde. Jacob skrabede troligt hver dag, og den 24. fandt han så det sidste juletræ! Uheldigvis for ham, var hans kammerat en rigtig drillenisse, der havde tegnet et ekstra træ på. "Sjovt du sir' det" skal lige have et led ekstra på. Det led bliver Nikolajs historie, om dengang han næsten blev glemt på en rasteplads i Tyskland. Danmark kæmper for OL-deltagelse, så Danskerbingo er lidt af en håndboldspecial i dag. Vi har Frederikke fra LIGA med som ekspert, og så pipper Henrik Liniger ind med opdateringer. Liniger har også lige tid til at fortælle en historie om, da han var i Kina, hvor han blev beskyldt for at have stjålet kinesisk sexlegetøj. Stig skulle have scannet ryggen. Han får noget rustning på pungen, så den ikke beskadiges af strålerne. Stig vælger så at tage alt andet tøj af, til stor morskab for sygeplejerskerne. Vi trækker også lige en seddel hos Bjørne Corydon. På en skiferie til Italien lærte Lars at folde fodtøj af servietter. For at støtte kvinderne i landskampen laver vi en anti-jinx og tager forskud på sorgerne. Vi leder derfor efter nogle, der har rejst langt forgæves. Jannik rejste til Kina for at besøge kærestens familie. Mens de nu var i Kina, ville han gerne lige slå et smut forbi Shanghai for at se en helt speciel have. Desværre havde haven lige lukket den dag, da Kinas generalsekretær, Xi Jinping, lige skulle bruge den til noget. Egon fra Aabenraa fik stjålet sin gamle bro. Det viste sig, at det var kommunens bro, så de gav ham en ny. Kristian fik også leveret noget. Han fik leveret sin julegave, her 13 dage før juleaften. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:10:35
  Danskerbingo

  Abehånd på nosserne og de helt forkerte øjendråber

  Jacob har lidt dårlig samvittighed. Han var inviteret hjem til en kollega for at prøve et virtual reality spil. De tager derefter til paintball, og Jacob gengælder tjenesten med et brutalt nakkeskud på kollegaen. Frederik og storebror var FDF'ere på tur, da storebroren slog Frederik i klokkeværket med en abehånd. Sofies ekskæreste var rigtig sød til at hente hende og veninder en nytårsnat. Hun valgte at bruge gestussen som anledning til at slå op med ham. Vi trækker en seddel ud af Bjørne Corydon. Vi leder efter danskere, der har en meget speciel indretning i hjemmet. Mikael og hans roomies har indrettet deres hjem med julepynt. Eller... De pyntede op til jul et år og har ikke lige fået pakket det ned igen. Per havde indrettet et værelse i en mere maritim stil. Der var både skibsradio, kompas og en nissebjørn hængende på væggen. Den kædedans, vi kalder "Sjovt du sir' det", skal videreudbygges. Nina blev kørt ned af sin mor. Og så endda i en bus! Der er dog ikke noget som er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så siden da har Nina brugt morens dårlige samvittighed til sin fordel. Walmart i Canada har taget en dårlig beslutning. Husnisse- og praktikant, Oliver, har taget en historie med om en julesweater med julemanden, der suger coke. Martin og hans kammerater tog også en rigtig dårlig beslutning. De tabte nemlig 16.000 kr. på en boksekamp, der nærmest var afgjort fra starten af. Der er gået råd i stammen hos Barcelona fodboldklub. Den brasilianske midtbanespiller, Arthur, er angiveligt skadet med gonoré. Barca selv siger dog, at det bare er en lyskeskade. Nik slog tungen i stykker på noget oralsex, og den er jo svær at forklare. Midt i samtalen mister vi forbindelsen til Sascha, men fortvivl ej! Vi får da bare praktikanten til at fortælle historien med Saschas stemme. Ugens værste tidspunkt er over os. Det måtte Mark sande, da en hidsig gyllevogn gylpede en portion op på ham. Anne har også en lortedag. Hun skider nemlig så meget, at toilettet, i den lejlighed hun skal til at fremvise, oversvømmer. Så hun må grave sig ud af situationen. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:07:51
  Danskerbingo

  Limet fast til racerbane og den skidefulde Shetlandspony

  Fredagsmandagen fortsætter! Lytternes nummer bliver "A Little Less Conversation", der sætter gang i en jagt efter nogle, der er kommet i problemer, fordi en samtale blev for lang. Kathrine missede toget, da hun stod og sludrede på stationen. Desværre for Kathrine havde hun allerede sat bagagen i toget. Praktikanten, Oliver, er tilbage fra julemarked i Lübeck, og i den anledning har han en historie med om en amerikansk vaskebjørn, der har drukket sig fuld på et julemarked. Mathilde ringer ind og fortæller om sin Shetlandspony, Tarzan, der også fik drukket en ordentlig kæp i øret. I anledningen af Danmarks deltagelse ved VM i håndbold, har vi Frederikke fra LIGA med for at holde os opdateret på situationen. Men det betyder jo ikke, at vi ikke skal videre med "Sjovt du sir' det". Og det kommer vi med Johnny og hans historie, om dengang han blev kørt ned af en lynhurtig cigarbil. På sådan en fredagsmandag skal vi selvfølgelig også have en omgang "Sjove historier om kedelige ting". Maria har en sjov historie om en vandlås. Eller... Hun fortæller den rigtig sjovt i hvert fald. Slutteligt skal vi lige have trukket en seddel. Vi leder efter en nogle, der har været på forsiden af en udenlandsk avis. Johnny var på forsiden af en avis i Oregon. Han var nemlig til VM i skovhugger, da der gik ild i en elmast. Johnny klatrede op i den og slukkede branden og blev efterfølgende hædret som en konge. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:34
  Danskerbingo

  Mor tabte søn ned i toilet - og søn kørte mor ned 2 gange

  Vores praktikant Oliver er rejst på inspirationstur til Lübeck, så næste uges julekalender kan blive endnu bedre. Men han har efterladt en lille julegave til os i form af en jagt på nogle, der er rejst langt efter en madvare. Kristoffer rejser til London for at få nogle bestemte hot wings, og Erin rejser et par gange om året til Spanien bare for at få Taco Bell. Vi trækker en seddel fra Bjørne Corydon og går på jagt efter en forældre, der har forsøgt at redde sit barn, men bare gjort det meget værre. Janni kom til at rive sin barns arm af led, og Josefine kom til at tabe sin søn ned i et toilet. "Sjovt Du Sir' Det"-faklen bliver i dag givet videre til Tom, som engang kom til at køre sin mor over. To gange. Men hun er åbenbart lavet af jern, så hun fik ingen nævneværdige skrammer. På den psykiatriske afdeling på Aarhus Universitetshospital er der problemer med medarbejdernes alarmer, der ikke giver præcise lokaliteter, så hjælpen kan finde hurtigt frem. Derfor efterlyser vi nogle, der har råbt på hjælp uden at få svar. Søren var ved at kæntre i en husbåd, og redningshelikopteren kunne ikke finde ham, fordi han havde så mange databeskyttelses-apps. Og Jarl var ansat som bager på en psykiatrisk afdeling, og kom i store problemer, da han kom til at servere et kæmpe stykke kage til en anorektisk patient. Vi finder public service-kanonen frem og undersøger, om man kan slå sig på en tegneserie. Det gjorde Simon som barn, fordi hans store kærlighed til Spiderman fik ham til at springe ud fra højderne med armen forrest. Den brækkkede. Vi slutter ugen af med en gang Frit Lejde, så vi kan behandle vores anekdote-FOMO. Sara ringer ind og fortæller om, dengang hun blev angrebet af en lama og reddet af en pony. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:10
  Danskerbingo

  Romantisk date hos spaforhandler og verdens bedste bytter

  Webshoppen Boozt har været ude og svinge 'banhammeren'. En masse kunder har nemlig udnyttet en fidus på det groveste ved at købe tøj og returnere det igen efter enkelt brug. Oliver har boet i USA, og der giver de den gas med kundeservicen. Det oplevede han, da en kunde fik fuld returret på en halvspist fødselsdagskage. På Jonas' arbejde måtte de stoppe med at lade folk afprøve deres spa, da den samme fyr igen og igen inviterede dates med på spatur. Vi fortsætter lidt i sporet med de mærkelige steder at tage på date. Nikita var også blevet inviteret med på date, men det endte med bare at være havearbejde. Lise blev også inviteret med på date. Det var så i Bauhaus, og det passede egentlig hende meget fint, for så kunne hun jo lige få klaret nogle praktiske gøremål. Vores historiekæde kører ufortrødent videre. Vi går fra Johnny til Kenny. Kenny og hans familie skulle hjælpe nabobondemanden med at få køerne på græs. Af uransagelige årsager var det Kennys lille mor, der skulle håndtere den store tyr. Det resulterede i, at hun blev trukket gennem kolort, tis og møg. Endnu en låge i Danskerbingos julekalender åbnes, og her finder vi historien om Martin Scorsese, der bliver drillet på internettet. En masse folk ser hans nyeste film på alle mulige andre skærme end den tiltænkte, bare for at bevise en pointe. Ask løb et maraton uden træning, bare for at tvære det i ansigtet på sin kække onkel. Det er blevet tid til en omgang lokalaviser. Vi har fået tilsendt aviser fra både Brighton og Australien. Begge steder er glade for pints, og derfor leder vi efter folk, der har købt noget stort for øl. Steen var i Sverige for at se triumfen i 92. Ja, altså de havde så kun billetter til bussen, men Steen havde held med at bytte seks bajere til en billet til finalekampen. En amerikansk musikstuderende i Danmark har sunget et par gange i nogle kirker for at tjene lidt ved siden af studierne. Men hov, hun har jo ikke nogen arbejdstilladelse. Så nu vil anklageren smide hende i brummen og give hende indrejseforbud. Nanna var tæt på at komme i problemer på grund af sang. Hun var lige lovlig festlig i natbussen. Heldigvis forbarmede chaufføren sig over hende, og gav hende et lift til døren. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:02:44
  Danskerbingo

  Den kristne Minecraft-server og struds i galop

  Ifølge en undersøgelse har unge lidt svært ved at kende forskel på grøntsagerne. Magnus skulle smøre en mad til lillesøster, og hun ville gerne have rød peber. Hun blev dog noget rød i hovedet, da det viste sig, at det var chili. Vores gode ven, Bjørne Corydon, er hjulet ind i studiet. Dan fik en chihuahua i fødselsdagsgave. Han blev dog ikke overrasket, da kæresten var kommet til at afsløre det i søvne. Der kom der dog lidt overraskelse, da hunden viste sig at have kræft. Alex fik sig også noget af en overraskelse ved søvntale. I søvne fik hans kæreste nemlig afsløret, at hun var ham utro. Kapitlet om uheldige dyr i "Sjovt du sir' det" er efterhånden ved at være noget tyk. Bjørk bragte noget optimisme med en positiv historie, men vi må bare sande, at vi er tilbage ved et dyr, der får en på sinkadusen. Det handler om en bortløben struds, der bliver sparket i hovedet af en ko, og det er Johnny, der bringer os den fortælling. Anden låge i Danskerbingos julekalender åbnes. Bag lågen gemmer sig historien om den katolske præst, der har åbnet en kristen minecraft-server. På serveren må man ikke bande og være tarvelig. Mads ringer ind og fortæller, om dengang en præst reddede konfirmandkørslen med sine helbredende hænder. Vibeke havde også brug for en præst. Det var dengang, hendes mor døde, hvor samtaler med den lokale præst hjalp hende rigtig meget. Jakob fortæller om en oplevelse i weekenden, hvor en veninde fik ødelagt sin aften af kraftige menstruationssmerter. På redaktionen er lige nu kun mænd, så vi kan jo slet ikke forestille os, hvor ondt det gør. Derfor er vi også rigtig glade for, at Henriette ringer ind og fortæller om sine menstruationssmerter. Julie ringer ind og fortæller om første gang, hun fik menstruation. Det var til onklens begravelse og foran hele familien. Ugens værste tidspunkt har atter sneget sig ind på os. Det har Henning måttet sande, da han blev sat i firmaets mindste bil. Trine har også en rigtig træls dag. Hun ammer lige for tiden og har desværre fået noget brystbetændelse henover natten. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:44
  Danskerbingo

  Spaophold for frossen hjort og den søde hæmoridecreme

  Det er fredagsmandag nok engang i Danskerbingo. En god ven af programmet, Tattoo-Ronnie, får sit musikønske opfyldt. Bjarne fik et forkølelsessår, som jo skulle smøres med noget creme. Da han havde gået en hel dag og slikket på det, fandt han ud af, at det var den helt forkerte creme, han havde brugt. Vi leder efter nogen, der er blevet ramt af stenslag. Det har Rasmus prøvet. Han kørte ATV på motorvejen, da han blev ramt af stenslag på sikkerhedsbrillerne. "Sjovt du sir' det" er endnu engang nået i en retning, hvor dyr kommer til skade. Det er beklageligt. Heldigvis kommer en lytter til undsætning og styrer skibet i anden retning. Bjørk ringer nemlig ind og fortæller om, dengang hendes far kom til at lave et wellnesscenter for hjorte. December er over os, og i Danskerbingo er det vores praktikant, Oliver, der står for den daglige julekalender. Bag den første låge gemmer sig et krybbespil i Skovlunde Kirke. Kristoffer har også en glorværdig skuespilskarriere. Han har nemlig spillet død mand, der ligger nederst i en bunke, i tv-serien 1864. Rasmus havde også en rolle i The Rain, og det var faktisk ret så anstrengende. Det er dødkedeligt at sidde i telefonkø, men der må da være nogle sjove historier med det. Heste-Hvisker Jon melder lige ind fra det svenske. Han sad lang tid i telefonkø, da en stakkels klassekammerat skvatter, til stor latter for Jon. Desværre kan Jon ikke styre sit grineflip, da han endelig kom igennem køen. Bertel Haarder har skrevet sin årlige julesang og har inkluderet et ret så tonedøvt vers om en voldtægtssag. Eva var til et sølvbryllup, hvor en tale også lagde en dæmper på stemningen. Gommens bror var nemlig blevet lidt fuld og meget rørstrømsk, og fortæller, at han føler sig udenfor og ikke ser dem nok. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:39
  Danskerbingo

  Cheeseburger ud gennem næsen og hyblerne i Greve i 00'erne

  Vi starter i retten. Et jysk par nægter at give deres barn et navn, og derfor skal de nu i retten. Sabed har også oplevet at være i et lignende tovtrækkeri med myndighederne, da han skulle navngive sit barn. Én der til gengæld ingen problemer har med sit navn, er Bjørne Corydon. Vi trækker en seddel. Cecilie kom til at nyse i badet, så hun gled og måtte syes med tre sting. Martin havde lånt farens motorcykel og kommer til at nyse i hjelmen og styrter. Michelle var ude at køre med sin lillebror. Lillebroren nyser sin burger udover hele instrumentbrættet, så Michelle kører ind i bilen foran dem. "Sjovt du sir' det" har efterhånden rullet i et par måneder, og det giver jo anledning til et kort tilbageblik. Vi skal selvfølgelig også have næste led i kæden. Det gør vi med Peter, der uheldigvis fik sin kat kappet over af en carport. Den der med faren, der gik efter smøger og aldrig kom tilbage, er lidt blevet en gammel traver. Da Karina var barn, skulle hendes far væk. Han skrev, at han bare ville væk i tre måneder, men han kom aldrig hjem igen. Det har påvirket Karina meget, men heldigvis har Karina verdens sejeste mor. Hvad i alverden kan man egentlig slå sig på? Vi leder efter folk, der har slået sig på et engangskamera. Det var åbenbart et stort problem i Greve i midten af 00'erne, men det var det også for Søren. Han ville prøve at skifte film i et engangskamera. Det resulterede i et ordentligt rap over nallerne. Vi slutter ugen af med en omgang frit lejde. Ester ringer ind og fortæller om, dengang hun hjælp en lille afrikansk dreng på hospitalet. Heidi runder ugen af med en vanvittig fortælling. Som 16-årig var hun på klassetur til Tjekkoslovakiet. Hun får stjålet sit pas i Østtyskland, og derfor bliver hun taget i grænsekontrollen. Det resulterer i 3 dage alene i kachotten. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:03:13
  Danskerbingo

  Elg-Giganten og Cirkelspark med træsko på

  En idyllisk by i Sverige hærges lige nu af en monstrøs elg. Ninnas mor havde også en ravn, der terroriserede lokalområdet. Lige indtil politiet arresterede den. Uffe og hans kammerat blev også terroriseret af en gal hane. En lokal bjørn terroriserer også vores studie. Bjørne Corydon sætter en jagt i gang, og vi skal finde nogen, der har fået opkaldt en pris efter dem. Vi bliver lidt i dyreriget, for Stefans mor tog sagen i egen hånd og oprettede en badmintonturnering for seniorer i Sønderjylland. Turneringen var opkaldt efter familiens gås. Utroligt nok er vi stadig inde på dyre-temaet. Gårsdagens "Sjovt du sir' det" handlede jo om Tommy, der blev jagtet af et arrigt fjerkræ. Det mindede Martin om, dengang hans hund blev jagtet af et rasende rådyr. Ugens store tema om fraværende fædre fortsætter. Det vil vi selvfølgelig gerne markere, og det gør vi ved at lede efter nogle, der er blevet fravalgt af deres far, på grund af et dyr. Lasse var landmandssøn, og det kom han til at mærke til sin konfirmation. Her dukkede hans far nemlig ikke op, da han var taget til dyrskue med køerne i stedet. Vi har modtaget en meget gammel lokalavis fra Hvidovre. Praktikanten Oliver er selv fra Hvidovre, så han er sat til at finde en historie derfra. Oliver får sat en lidt for ambitiøs jagt i gang, som desværre ikke kaster noget af sig. Hitlers gamle hat har været på auktion og er blevet solgt for en klækkelig sum. Heldigvis er det en god mand, der køber den og donerer den til Israel, så den ikke ender som nazistisk propaganda. Han foreslår selv, at Israelerne sætter ild til den. Kurt har også købt noget, kun for at smadre det. Det var badeværelsesfliser, som han ville lave til mosaik. Mike og hans kammerat plejede at købe biler, som de så kørte i smadder ude på marken. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 58:22
  Danskerbingo

  På romantisk date med far og spøg og skæmt i Irak

  En meget mærkværdig sag har udspillet sig i fodboldklubben Viborg FF. De har skrevet kontrakt med en spiller, der viste sig at være lidt af en plattenslager, der ikke kan spille fodbold. Theis havde også pyntet lidt på CV'et, da han søgte job på en båd. Han fik jobbet som skibskok, selv om han ikke kunne lave mad. Anders ville gerne være delfinpasser i Sverige, men manglede karakterblad for idræt. Så han måtte få en gymnast til at peppe hans CV op. Bjørne Corydon er hevet i studiet til sjov og spas. Vi leder efter folk, der har infiltreret en arbejdsplads for at få fat på noget specifik information. Kristian tog et job på en restaurant, kun så han kunne få fingrene i opskriften på deres sagnomspundne Foie Gras. Når klokken er 10 i Danmark, er det tid til "Sjovt du sir' det". Og således blev det også tid til Tommys historie om hans påsketraume. En gammel ven af programmet, Peter, ringer lige ind og fortæller en fuldstændig vanvittig historie om spionage i Irak. Danske skoleelever er gået tilbage i læsekompetencer. Kasper er ordblind, så han ved, det også kan drille lidt med det. Det gav i hvert fald lidt problemer, da han læste et skilt forkert og endte inde i et ammerum. I denne uge har hele DR fokus på fraværende fædre. Der kan jo være tusinde forskellige årsager, og ikke én situation er ens. I dag leder vi efter folk, der måske ville ønske, at deres far havde været lidt mere fraværende. Hans skulle have besøg af en sød pige. For at markere det, havde Hans' far iklædt sig smoking og kokkereret en utrolig lækker middag til dem alle tre. Det er ugens værste tidspunkt. Det er det for landmanden Jeppe, der har fået syre i ansigtet. Det er også ret skidt for Kasper. Han dumpede nemlig køreprøven i dag. Nilas ringer hele vejen fra Australien, hvor hans mejetærsker er gået i brand. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:00:31
  Danskerbingo

  Fars fede frisure og forulempet af en 2-årig

  Mandagsfesten fortsætter! Jacob skyder festen i gang med noget disko, og lytterne følger trop med en klassiker til 90'er-børnene. Jons frisør var også lidt af en 'freestyler', da Jon ville ligne Paw fra Infernal. Da Sara var 12, ville hun gerne have pagehår, for det havde Rihanna. Saras mor var dog ikke så vild med det ønske. I den amerikanske stat Utah er en stakkels stedmor endt i et uvejr. Hendes stedbørn kom nemlig til at se hende uden bh på, og når man befinder sig i mormonernes højborg, Utah, så er den slags altså ulovligt. En ganske absurd sag. Det var også absurd, da et billede af Nannas bare bryster dukkede op på Instagram, uden hendes samtykke. "Sjovt du sir' det" byder i dag på historien, om dengang Mathias var barn og kom til at amme på den forkerte kvinde. I denne uge på P3 kører vi et tema om fraværende fædre. Josefs far var lidt for fraværende i et enkelt sekund. Det resulterede i, at Josefs lillebror satte ild til farens hår. Morten fik også stukket ild i noget. Det var dog ikke farens hår, men deres campingvogn. At blive afbrudt af reklamepauser er ret kedeligt, men der må da være nogle sjove historier om det? Det blev lige lidt for spændende for Mikkel, da han troede, han så en ånd i sit fjernsyn. Det viste sig dog bare at være en reklame med Mick Øgendahl og Rune Klan. Vi runder dagens udsendelse af med at trække en seddel. Her fortæller Lennart om, dengang en bil kørte galt og hev hele vaskehallen med i faldet. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 55:52
  Danskerbingo

  Skandaløs julegave og fæces i VIP-loungen

  Jacob var millimeter fra at bummelumme i bukserne. Han besluttede sig for, at det skulle være bagerkæden Emmerys problem, da han gik ind og købte en bolle, så han kunne låne deres toilet. Ulrik har også været desperat. Han var fanget i en bus uden mulighed for toiletbesøg, og havde kraftig racermave. Han brugte en noget utraditionel løsning. Heldigvis var buschaufføren med på planen. Ligesom Jacob, har Bjørne Corydon også mavsen fuld af spændene ting. Det er dog ikke fæces, men gode sedler og sådan en trækker vi. Michelle fik lavet en 3d-printet statue af sig selv og giver den til sin mor i julegave. Moren er ikke just imponeret. Ude foran Dansk El-Forbund står der en statue af Frederik. Ugens sidste omgang "Sjovt du sir' det" står for døren. Ulrich er en rigtig badutspringer. Han var på gymnastiktur i Zürich og skulle lige blære sig med en dobbelt baglæns salto. Han lander desværre forkert og brækker halsen. Heldigvis kom han sig. En tragisk historie har fundet sted i Kolding. En ældre mand var fundet død i sin lejlighed. Mellem bedemænd, hjemmehjælpere osv. gik der forvirring i den, omkring hvem der skulle hente ham. Camilla og hendes storesøster for vild i London, da de begge troede, at den anden kendte vejen. Vi skal også lige have et skud public service med til weekenden. Vi skal finde ud af, om man kan slå sig på et gebis. Man kan åbenbart slå sine fødder. Jeppe jokkede i hvert fald et gebis op i foden. Michael slog storetåen, da han kom til at sparke til et gebis i New Delhi. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:08:11
  Danskerbingo

  En Kato-strofal løgn og kannibalhøns i asparges

  Jacob bringer nyt i sagen om hajerne i Sharm el Sheikh. Turistbådene har haft fodret hajerne og derfor blev de tiltrukket til området. Nadja tænkte ikke så meget over det, da hun kom til at fodre sine høns med tarteletter med høns i asparges. Inge havde juleklejner med til sine muslimske naboer. Hun havde desværre lige glemt, at klejner typisk koges i svinefedt. Vi trækker også en tilfældig seddel ud af Bjørne Corydon. Vi leder efter folk der har datet folk baseret på deres erhverv. Ingelise stod og manglede en håndværker, så hun sorterede sin datingprofil så hun kunne finde sådan en. Da Michella var ung stod hun også manglede gratis drinks, så hun fandt sig en sød bartender. Det viste sig, at være mere end bare våde varer, for de har nu været kærester i 13 år. Det startede med Kim med bækkenløsning. Siden har "Sjovt du sir' det" kørt derudaf. Det gør den med historien om dengang Susan red på en nordmand og faldt og brækkede kravebenet. En ny spray skal gøre det nemmere at skylle pøller ud. Den skal nemlig gøre kummen glattere. Dan blev reddet af glathed. På skiferie gled deres bil på en glat vej, så de røg ind til siden. Der skete dem heldigvis ikke noget, men den ekstra tid det tog reddede dem fra at blive begravet i en lavine. Per og hans far var ude og strø salt på vejene. Per faldt ud af lastvognen, men det endte ikke så galt, da den glatte vej bremsede hans momentum. Det er blevet tid til at læse lidt i lokalavis. En rigtig fremragende lytter har sendt en avis fra Klitmøller. Det munder ud i en jagt efter folk der akut har manglet blæk. Jeff og kæresten skulle på ferie, men kunne ikke printe billetterne da printeren manglede blæk. Den nye blækpatron sprang dog, så der var blæk ud over det hele. En 45-årig Indisk mand udgav sig for at være en dansk mand på 26. Han bliver afsløret hos tandlægen, da røntgenbillederne ikke matchede. Mogens er kæmpe fan af Gnags. Faktisk så stor fan, at han engang udgav sig for at være lillebror til Peter A.G. for at komme gratis til koncert. Vagten var skeptisk, men heldigvis hoppede selveste Peter A.G. med på løgnen. Kasper var på ferie og ville charmere en kvindelig DJ. Han beslutter sig for at udgive sig for at være den danske DJ Kato. Det bliver selvfølgelig lidt problematisk, da hun slæber ham op på scenen og bliver busted. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:58
  Danskerbingo

  Hr. og fru Røv og verdens klammeste smørekniv

  Amerikanerne sagsøger hinanden for et godt ord, men Phillip Williams kan dog alligevel godt have en sag. Han sagsøger Burger King for at have stegt hans plantewhopper på samme grill som kød. Rasmus er en rigtig håndværker, der også bruger sit værktøj til at smøre sin madpakke med. Det skulle han måske have ladet være med, dengang han havde skåret lokumsfuger op. Vi bliver lidt ved Burger Kings veganerwhopper. I Danmark er der nemlig også udkommet en kødfri whopper. Den har fået det tvivlsomme navn Rebel Whopper, som er ganske svært at udtale. Rasmus har også et utrolig svært efternavn. Mette har også et mellemnavn, der kan give nogle problemer, især når hun rejser i udlandet. Heste-Hvisker Jon er også ret træt af, at folk udtaler hans mellemnavn forkert. Vores historiekæde er efterhånden ved at være ret lang, og det giver anledning til et lille tilbageblik på nogle af dem, vi havde glemt. Men vi skal jo også have et nyt led med. Det gør vi med Martin, der hellere ville brække ryggen end at blive slået i pikken med en dør. Vi trækker en seddel. Vi skal finde nogle, der er vågnet op til en oversvømmet bolig. Det har Camilla prøvet. Hun var udenbys for at besøge nogle venner, men da de kom hjem, var lejligheden oversvømmet. Tommy var på et krydstogt til Galapagos, og det skulle vise sig at blive noget værre juks. D. 19. november markerer Mændenes Internationale Kampdag. Der er nemlig masser at kæmpe for. Mænd er overrepræsenteret i mange kedelige statistikker, såsom selvmordsraten, ofre for vold osv. Mike oplevede at blive beskyldt for at have begået en voldtægt, da han var teenager. Det resulterede i trusler, også selv om der ingen beviser var. Anklagerne endte med at krybe til korset, men det er noget, der stadig sidder dybt i Mike. Det er jo ugens værste tidspunkt. Det er det også for Nikolaj. Han er nemlig blevet opereret i næsen, og nu er der gået betændelse i såret. Rasmus er vinduespudser, og hans elmotor er gået i stykker. Så han skal rulle slangen op ved håndkraft. Øv. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur
 • 1:04:34
  Danskerbingo

  Midtjyllands fedeste svømmehal og kæmpe søkalkun med dildo-næb

  Kalenderen siger mandag, men humøret siger fredag. Andreas gør det svært, da han sætter den kedeligste landsholdssang på. Heldigvis har vi en lytter, der kickstarter humøret med nummeret Bonkers og en seddel om en biljagt. Tobias så et biltyveri og fik lov af politiet til at sætte efter. Vi trækker en seddel hos Bjørne Corydon og leder efter nogen, der har set noget, som ingen andre har set. Christian var ude og snorkle, da han blev jagtet af en fisk med næb. Heldigvis blev han reddet af en dalmatiner. Mikkel var på fisketur i Australien, men det eneste, de fangede, var en stor, oppustelig kalkun med en dildo på næbbet. Klaus har set verdens største frø. "Sjovt du sir' det" byder på en vaskeægte basker i dag. Den handler om, dengang Henriette blev skidefuld til en gymnasiefest og ville vise, hvor god hun var til poledance. En dansk virksomhed har omdannet deres motionsrum til et gaming-rum. Så kan medarbejderne spille computer som et social afbræk. Michael har også fede frynsegoder på sit arbejde. Han er fisker på Færøerne, og det er ret hårdt, så han og kollegerne får en tur til Paris i julen. Mathias er bartender, og det er der rigeligt med frynsegoder i. Én af dem var den årlige firmafest i Viborg Svømmehal. Endnu engang leder vi efter sjove historier om kedelige ting. Vi leder efter en sjov historie om H.C Andersens hus. Det er en utrolig svær opgave, men det lykkes til sidst. Det sker med Marcos historie, om dengang han både snublede og slå hovedet ind i dørkarmen, dengang han besøgte forfatterens hus. I sydengland er der nogle rigtige adelsmænd, der simpelthen lyder som noget fra en komediefilm. En af dem har et maleri, lavet af den fejlslagne kunstmaler Adolf Hitler, hængende. Han tager dog billedet ned, når der afholdes jødiske bryllupper hos ham. Henrik og lillemor har anskaffet sig en fræk julekalender. Den bliver også pillet ned, når der er gæster på besøg. Caroline har en hulens masse sexlegetøj hængende på væggen. Det kan selvfølgelig også være problematisk, når svigermekanikken tjekker ind. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  Kultur