Den sorte boks - podcast

Hver uge snupper Kasper og Frederik en kendt danskers smartphone og går på jagt efter deres digitale sjæl. Telefonen glemmer ikke og er blevet menneskets sorte boks, der husker, hvad du ser på Netflix, lytter til på Spotify, og hvordan du interagerer med andre på Instagram og Snapchat. P3 holder teknologiens mørke spejl op foran gæsten og spørger, om de kan lide, hvad de ser. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 59:51
  Den sorte boks - podcast

  Soleima

  I dag har vi fået besøg af musikeren Soleima aka. Sarah Mariegaard, og vi snakker både om fodbold, astrologi og om Spotifys algoritmer. Det viser sig at alle Soleimas venner går meget op i astrologi og flittigt bruger app'en Co-star - men Soleimas forældre har glemt hvornår hun blev født, så hun kan ikke selv være med i klubben! Vi snakker også om musik, som Soleima selv hører og er inspireret af, og sidst men ikke mindst prøver vi at finde ud af, hvem "Fie Dildo", der er indkodet i Soleimas telefonbog, er. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:00:38
  Den sorte boks - podcast

  Lord Siva

  Vores gæst i dag er rapperen og sangeren Lord Siva, som i virkeligheden hedder Brian Sivabalana. Vi hører - og taler om Lord Sivas musik, heriblandt storhittet "Paris", vi hører numre, som han selv er inspireret af, og så talerr vi om hvorfor Brian har valgt at kalde sig "Lord Siva". Vi sender også en fake-besked ud i Brians telefonbog om, at han vil skifte navn til "Lord Brian", fordi han er træt af at blive forvekslet med kunstneren Sivas - hvilket fører til en opringning fra Janus fra pladeselskabet, der er tæt på at indkalde Brian til hastemøde. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 55:32
  Den sorte boks - podcast

  Clara

  I dag har vi fået besøg af den unge sangerinde Clara, som næsten ikke kan sidde stille i stolen mens vi sidder med hendes telefon - specielt ikke da vi begynder at sende sms'er ud i hendes netværk, blandt andet til hendes onkel og moster, Thomas Helmig og René Toft Simonsen. Vi tjekker Claras noter, som hun bruger til sangskrivning, hendes bank-app, som er en af de apps, hun bruger mest, og så får vi en snak om Claras begejstring for McDonald's app'en. Vi går også igennem Claras instagrambeskeder og hendes historik på Netflix, og så hører vi selvfølgelig også Claras eget musik. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 55:11
  Den sorte boks - podcast

  Anders Morgenthaler

  Vores gæst i dag er tegner, filminstruktør og klimadebattør Anders Morgenthaler, som netop nu er biografaktuel med Wulffmorgenthalers nye animationsfilm "Mugge og Vejfesten". Udover at snakke om filmen, snakker vi om Anders' begejstring for instagram, hvor han ligger indlæg af alle slags op; tegninger, klimaaktivistiske posts... og billeder af sin afføring (når den ser sjov ud). Vi snakker også om en app, Anders har, hvor han handler med dyre luksus-ure, om midtlivskrise og stress - og alt muligt andet! Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 52:08
  Den sorte boks - podcast

  Elias Ehlers

  I dag har vi fået komiker Elias Ehlers i studiet, som senest var aktuel med sit one man-show "Far", og som er den ene halvdel bag satire-podcasten "Det Tomme Magasin". Vi dykker ned i Elias' browserhistorik og hans telefonbog som vi sender falske sms'er ud til, og så snakker vi om app'en "True Caller", som leder til en anekdote, der involverer både Bill Gates, en aktie-app og opkald fra en ukendt indisk mand. Vi taler også om angst og kropsterapi, og hører om Elias' grund til at have uddannet sig som kropsterapeut ved siden af sit virke som komiker. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 54:46
  Den sorte boks - podcast

  Lucy Love

  Dagens modige gæst er musiker og rapper Lucy Love, der er aktuel med sin nye single "Sumwair", og som hittede stort for nogle år tilbage med nummeret "Daddy was a DJ". Vi snager i Lucys Tinder-app, hvor Kasper får ondt af fyren, som Lucy ikke har svaret tilbage, og så går vi igennem Lucys youtubehistorik og sender falske sms'er ud i hendes netværk. Vi hører selvfølgelig også Lucys eget musik og andre nye og gamle numre, hun er inspireret af. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 55:42
  Den sorte boks - podcast

  Andrew Moyo

  Dagens gæst er P3-vært Andrew Moyo, også kendt fra podcasten "Brun Kartoffel" - og som på en eller anden måde er associeret med den dansk-amerikanske radiovært fra P3-programmet "Late Night Love med Bobby Jones", som vi måske - måske ikke - får besøg af i programmet. Vi sender beskeder ud i Andrews telefonbog, snakker om ostevideoer og madlavning, og Andrew kommer hele følelsesregisteret igennem alt imens vi hører numre fra hans spotify-playliste, "rigtig dårlig rap". Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 50:33
  Den sorte boks - podcast

  Dan Andersen

  I dag har vi besøg af Danmarks guitar-komiker nr. 1 - en komiker med store overarme, men et lille ego - Dan Andersen. Dan anbefaler træningsapps, som han selv bruger til at slå hovedet fra, han fortæller om sin kærlighed til Justin Timberlake og om, hvordan han næsten scorede Medina, og så udsætter vi ham selvfølgelig for både en smsleg og for vores afhængighedstest. Vi tager også et kig i Dans billeder og i hans instagrambeskeder, hvor vi chatter med en fan, der ønsker sig brændende, at Dan vil følge ham. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 53:09
  Den sorte boks - podcast

  Umut Sakarya

  Ugens gæst er kok Umut Sakarya, kendt fra bl.a. programmet "Tyrkersvin" på DR3 og som ejer af Guldkroen og Guldgrillen i København, hvor han serverer god, fed mad fra sit absolutte favorit køkken - det danske. Vi snakker med Umut om at være tyrker i Danmark, om flæskesteg, svin og Frk. Jensens Kogebog, om mandlig kropsaktivisme og far-kroppe og om Umuts yndlings mad-app. Vi sender også beskeder ud i hans telefonbog, tager et kig i hans fotos og gennemgår hans 4 forskellige løbehjuls-apps. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 49:43
  Den sorte boks - podcast

  Thomas Hartmann

  Vores modige gæst i denne uge er en af Danmarks største komikere og manuskriptforfattere, Thomas Hartmann, som har overladt sin Iphone 5 til os - men selvom han ejer en, hader han egentlig smartphones. Vi kigger i noter, sender sms'er til Thomas' komikernetværk og tager et kig i hans overvågningsapp, som leder til en historie om et bordel og om hvordan, Thomas fik det lukket... Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 50:48
  Den sorte boks - podcast

  Torben Chris

  Vi er tilbage fra sommerferien og har været så heldige at få besøg af komiker Torben Chris, der er aktuel med sit næste show "Torbens ABC" til september. Vi snager i Torbens telefon (det eneste sted, han kan rode i fred for sin kone, fortæller han), sender sms'er ud i hans telefonbog og tester hans telefonafhængighed. Vi kommer blandt andet igennem Torbens fotos, telefonbog, hans noter og sundhedsapp, og så snakker vi en del om festivaler, nøgenhed og badekarsbilleder. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 56:11
  Den sorte boks - podcast

  Martin Høgsted og Anders Grau

  Vi slutter sæsonen af på bedste vis sammen med komikerne Martin Høgsted og Anders Grau, der lægger deres telefoner i både vores og hinandens hænder. Martin og Anders er lige nu aktuelle med serien "10 år senere" på DR3, og ellers kender du Martin fra bl.a. Danish Dynamite, og Anders som fake-vejrvært fra "Sommervejret på DR2". Vi snakker om "10 år senere" og om, hvor meget deres karakterer ligner dem selv, vi snager i deres fælles sms-tråde, deres browserhistorik og noter, og så får vi Anders og Martin til at sende beskeder ud fra hinandens telefoner. Vi hører også musik, de hver især har ønsket - og om gensidig dårlig musiksmag. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 53:18
  Den sorte boks - podcast

  Cillemouse (Cecilie Haugaard)

  Vi har besøg af model og tv-vært Cecilie Haugaard, også kendt som Cillemouse på Instagram. Vi taler om hendes TV2-serie Den falske virkelighed og om hvilke tanker der går ind i en Instagram-profil med næsten 200.000 følgere og det ansvar der følger med. Vi sender også en prank-sms ud i Cecilies betværk der handler om at kronrage hendes mand - popstjernen med det smukke hår, Christopher. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:52
  Den sorte boks - podcast

  Mette Lindberg

  Vi har besøg af musiker og The Voice-dommer Mette Lindberg der er ved at dø af skræk over at vi sender falske sms'er ud i hendes kendis-netværk. Vi taler også med hende om ny musik fra The Asteroids Galaxy Tour, hvordan hun prøver ikke at være afhængig af sin telefon og en mystisk app der kan give dig 'sex legs'? Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 56:21
  Den sorte boks - podcast

  Emilie Briting

  Inden vi i dagens program får besøg af vores gæst snakker vi først med læge og ekspert i digital sundhed, Imran Rashid, som fortæller om sunde og usunde forhold til sociale medier, og hvad der sker med vores hjerne, når vi ikke kan lægge telefonen fra os. Bagefter taler vi med den 17-årige influencer og youtuber Emilie Briting, som har været på sociale medier siden hun var 11, og som i dag har over 140.000 følgere på instagram. Vi taler om hendes liv på telefonen, vi snager i hendes Tinder-profil, i hendes sms'er og sender beskeder ud i hendes netværk - og så hører vi nogle af Emilies yndlingsnumre. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 54:44
  Den sorte boks - podcast

  Lasse Rimmer

  I dag har komiker Lasse Rimmer vovet at overlade sin telefon til os, så vi snager i hans sms-tråde, beskedanmodninger og hans søgehistorik. Vi hører også hvordan folk i Lasses netværk reagerer på den kærlighedserklæring, vi sender over sms, og så får vi os en snak om parforhold og trekanter, da Lasse halvforfjamsket at forklare, hvorfor han har app'en Feeld på sin telefon - en app for polyamorøse og folk med alternative seksuelle præferencer.. Lasse fortæller også om sit kommende show "Færre end 3", og så snakker vi om politik og sociale medier i anledning af folketingsvalget. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 59:23
  Den sorte boks - podcast

  Lydmor

  I årets sidste program har vi fået besøg af musiker Jenny Rossander, der er kendt under navnet Lydmor. Vi finder både rime-apps, musikalske memoer og nogle afslørende billeder i Jennys fotogalleri, der gør Frederik forfjamsket mens Jenny selv tager det helt afslappet. I den forbindelse snakker vi også om Jennys stærke nøgenoptræden til Gaffa-prisen i februar, og så fortæller Jenny om sit åbne forhold mens hun efterlyser et større fokus på etisk og ansvarlig polyamori. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 52:49
  Den sorte boks - podcast

  Jacob Riising

  I årets sidste program har vi fået besøg af musiker Jenny Rossander, der er kendt under navnet Lydmor. Vi finder både rime-apps, musikalske memoer og nogle afslørende billeder i Jennys fotogalleri, der gør Frederik forfjamsket mens Jenny selv tager det helt afslappet. I den forbindelse snakker vi også om Jennys stærke nøgenoptræden til Gaffa-prisen i februar, og så fortæller Jenny om sit åbne forhold mens hun efterlyser et større fokus på etisk og ansvarlig polyamori. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 59:04
  Den sorte boks - podcast

  Uffe Holm

  Vi har besøg af komiker Uffe Holm, som blandt andet fortæller om sin instagramprofil, der er blevet platform for hele Holm-familiens liv på de sociale medier. Han taler også om falske følgere, SoMe-afhængighed og hans store kærlighed til sin mobiltelefon. Frederik har modsat Uffe været en uge væk fra de sociale medier og han får endelig lov til at gå på Instagram igen. Joachim Brandt-Møller, der står bag podcasten "2% tilbage", kigger også forbi og forklarer hvorfor mobilbatteriets levetid er så ringe. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 56:28
  Den sorte boks - podcast

  Julia Sofia

  I denne uge har vi besøg af Youtuber og influencer Julia Sofia, som ikke bare er gigantisk på de sociale medier, men som også er aktuel med en ny bog. Vi kigger på mere eller mindre mystiske beskeder på hendes telefon, diskuterer hvad der giver os nedtur på, når vi er på de sociale medier, og taler om at springe ud som homoseksuel når man har tusindvis af følgere. Kasper og Frederik taler også om fødselsdagshilsner på Facebook, falske profilbeskeder og en ekstra hård udfordring som Frederik skal igennem.

  Underholdning
 • 1:00:35
  Den sorte boks - podcast

  Skinz

  I denne uge har vi fået besøg af Skinz, der blandt andet står bag kæmpehittet 'Malibu', og som nu er aktuel med de nye singler 'Stevie Wonda' og 'Isabella'. Skinz taler åbent om alt, hvad vi finder i blandt andet hans noter og internetbrowser, og så tjekker vi også hans instagram og går på opdagelse i hans madvaner i hans Wolt-app. Skinz får også til at opgave at løse, om den pige, der for nylig har skrevet til Kasper over facebook overhovedet findes i virkeligheden... Vi hører selvfølgelig også noget af Skinz' musik. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:14:54
  Den sorte boks - podcast

  Kwamie Liv

  Albumaktuelle Kwamie Liv er ugens gæst og hun er en af de mest nervøse der har været på besøg længe! Bølgerne går højt mens Kasper og Frederik prøver at snage i sangerindes telefon, men de får alligevel adgang til blandt andet Instagram, noter og memoer. Kwamie får også lov til at snage i Kasper og Frederiks telefoner og finder en meget interessant sms-samtale! Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 59:03
  Den sorte boks - podcast

  Fredrik Trudslev

  Youtubestjerne, instagrammer og influencer. Kært barn har mange navne. Vores gæst i dag er Fredrik Trudslev der for nylig vandt prisen for "Årets Video" ved Guldtuben for videoen "Svaret som I har ventet på" hvor han springer ud som homoseksuel. Vi snager i hans kæmpe iPhone og spiller "jeg har aldrig". Vi tjekker også både hans Tinder og hans madvaner på Wolt og så giver Fredrik prof Instagramtips til Frederik. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:03:07
  Den sorte boks - podcast

  Malte Ebert

  I dag har vi været så heldige at få besøg af Malte Ebert, også tidligere kendt som fænomenet Gulddreng. Selvom vi kommer vidt omkring i Maltes telefon, er han utrolig rolig og meget åben omkring den. Vi kigger på alle Maltes 3 instagramprofiler - en for ham selv, en for Gulddreng og en for hunden Finn -, og så snager vi i Maltes billeder, internetbrowser og Wolt-app, som afslører lidt om Maltes madvaner. Vi hører også noget af Maltes nye musik. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:51
  Den sorte boks - podcast

  Thomas Warberg

  Vi har fået fint besøg af komiker Thomas Warberg, der har nogle fede apps på sin telefon. Blandt andet er han meget fascineret af Apple's nye måle-app, og så er han en flittig bruger af app'en Happy Scale, som kan holde styr på ens vægt - i den forbindelse forklarer Thomas også, hvad der egentlig sker med kroppen, når man spiser meget Ritter Sport-chokolade. Vi snakker også om Twitter og Thomas' yndlings HBO-serier, og så løfter Thomas sløret for sit nye show, der får premiere til næste efterår. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:02:52
  Den sorte boks - podcast

  Irina Olsen

  Vi har besøg af en af Danmarks største bloggere og instagrammere, Irina "the diva" Olsen. Vi snakker om Irinas instagramprofil, hvor hun ikke er bange for at poste billeder af ting, der ikke falder ind under 'det perfekte'. Vi går også på opdagelse i Irinas browserhistorik, der viser, at hun er lidt af en aktiespekulant - måske fordi hendes bankrådgiver har sagt, at hun ikke kan forvente at låne penge. Han mener nemlig ikke, at hun har et "rigtigt" job. Irina fortæller også om hendes forhold med superproduceren Faustix, og så har hun bestemt en god håndfuld numre på vores playliste. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 56:55
  Den sorte boks - podcast

  Lars Ranthe

  Vi har fået besøg af Lars Ranthe, en af Danmarks måske bedste skuespillere. Hans karriere spænder bredt: Lige fra Grosserer Madsen i "Badehotellet" til den pumpede gangsterboss Tom i serien "Kriger", der er aktuel på TV2 lige nu. Vi taler med Lars om hans forkærlighed for Ultimate Fighting, som han følger med i på sin UFC-app, og så finder vi ud af, at mange forveksler Lars og politikeren Dan Jørgensen med hinanden, og at det er noget, Lars sms'er med Dan om. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 55:19
  Den sorte boks - podcast

  Anders Hemmingsen

  Med næsten 700.000 følgere er vores gæst i dag en af de mest fulgte instagramprofiler i Danmark. Det er selvfølgelig internetkongen Anders Hemmingsen, som er blevet berømt for at poste sine følgeres sjove billeder. Mens det vælter ind med nye beskeder på Anders' telefon roder vi i både hans spotify, søgehistorik og hans beskedkorrespondence med Rosa fra Den Store Bagedyst. Selvfølgelig kigger vi også på hans instagram og snakker om hvilke posts, der giver flest likes. Anders får også sin mobilhævn over Frederik, og så får vi måske - måske ikke - lov til at poste noget fra Anders' instagramprofil... Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:50
  Den sorte boks - podcast

  Sigmund

  Vi har besøg af den tidligere X-Faktor-stjerne Sigmund, som fortæller frit om sit datingliv, sine dating-apps og om appen "HayU", hvor han ser "Keeping up with the Kardashians". Vi snakker også om instagram, om retouchering af billeder, om den kommende DR3 dokumentar om Sigmund - og så fortæller han åbent og ærligt om, hvad hans mobiltelefon gør ved ham i forhold til sin ADHD-diagnose. Sigmund giver os også lidt igen, når han tager et kig i Kaspers telefon. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:43
  Den sorte boks - podcast

  Mick Øgendahl

  Vi har besøg af Mick Øgendahl som vender programmet mod os selv, når han snager i vores telefoner og lader os smage vores egen medicin. Selvfølgelig går vi også på jagt i Micks telefon, som blandt andet har været en af grundene til, at Mick gik ned med stress. Vi taler både om den fart-app, som Mick har installeret for at undgå fartbøder, om Micks sparsomme noter, og så snager vi i hans sms-korrespondence med Frank Hvam. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 56:03
  Den sorte boks - podcast

  Kristian Gintberg

  Vi har besøg af Kristian Gintberg, tidligere Ramasjang-vært og nu aktuel som vært på DRs nye fredagssatsning 'Live'. Vi taler med Kristian om at blive beundret af mødre, der har set Kristians Ramasjang-programmer med deres børn, om at Kristian selv snart skal være far og om 'far-app'en', han derfor har downloadet. Vi hører også om en kite-surfing ulykke, som kunne være gået rigtig galt - og så går vi på opdagelse i Kristians slettede billeder... Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 50:17
  Den sorte boks - podcast

  Ditte Hansen og Louise Mieritz

  Idag skal vi holde styr på hele to telefoner - vi har nemlig både Ditte Hansen og Louise Mieritz i studiet, som i næste uge er biografaktuelle med deres nye film 'Ditte og Louise'. Selvom de begge har været nervøse for at være med i dag, fortæller de åbent om både angst, om at vise bryster på åben skærm og om at klæde ud som mand med skæg og jakkesæt. Vi får lov til at snage i Ditte og Louises sms-korrespondencer med hinanden, og så snakker vi om 'Gift ved første blik' og selvfølgelig også om deres nye film. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:04:02
  Den sorte boks - podcast

  Mikkel Kryger

  Mikkel Kryger fra Go' Morgen Danmark skal være nytårsvært på TV2's Nytårsplaylisyen i morgen, men i dag er han gæst i Den Sorte Boks, hvor vi gransker hans telefon. Vi finder hele to fanklubber på facebook, snakker om fodbold, hans hemmelige bryllup og om "vafler til aftensmad". Og så kan I høre Mikkel tale japansk! Godt Nytår. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:06
  Den sorte boks - podcast

  Neel Rønholt

  Neel Rønholt er aktuel som Nille i julekalenderen Tinkas Juleventyr og her på lillejuleaftensdag er hun gæst i Den Sorte Boks. Vi snakker om udviklingen af nisser i tv og regner ud hvor mange timer 213 minutter er. Og så vender vi Neels youtube-projekt Nipskanalen og om hvordan det egentlig er at kysse på film, når man er i et parforhold. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 53:51
  Den sorte boks - podcast

  Johanne Schmidt-Nielsen

  Johanne Schmidt-Nielsen er dagens gæst i Den Sorte Boks. Vi snakker om hvordan det er at være Johanne på Facebook, hvor der både er søde lykønskninger og mange hadefulde kommentarer. Vi vender selvfølgelig også den aktuelle P1 Julekalender-sag, Johannes svaghed for clickbait og meget mere! Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:51
  Den sorte boks - podcast

  Peter Lund Madsen

  Vi er heldige at have Peter Lund Madsen med os i studiet i dag, på trods af at hans kone og manager som udgangspunkt siger "nej tak" til alt af den art, så Peter ikke får stress! Den tidligere hjerneforsker og nuværende radiovært på Hjernekassen på P1 virker nu ikke stresset, mens vi graver os igennem hans telefon. Vi snakker vinyl-samlermani, vrangforestillinger, fobier og et meget narcissistisk podcastfeed. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 54:43
  Den sorte boks - podcast

  Simon Sears

  Simon Sears, der spiller Christian i Herrens Veje, er ugens gæst i Den Sorte Boks! Vi snakker med ham om hans karakter i Herrens Veje, om hvordan det er at arbejde sammen med Lars Mikkelsen, om hans (forsøg på) rygestop, og om hvad han selv ser på sine utallige streamingapps. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:00:22
  Den sorte boks - podcast

  Iben Maria Zeuthen

  Vi har i denne uge besøg af Danmarks interview-dronning Iben Maria Zeuthen. Hun har en meget minimalistisk indrettet telefon og næsten ingen apps - vi er dog mere nervøse for, om hun tager interviewtjansen i løbet af programmet! Vi snakker bla. om podcasten "Man Kan Aldrig Vide", om #metoo, og Frederik bliver forlegen af at snage i Ibens slettede billeder! Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:00:43
  Den sorte boks - podcast

  Martin Høgsted

  Komiker Martin Høgsted er kendt som følsom vært på podcasten Farmænd og fra den geniale serie Danish Dynamite. Han er meget nervøs over at virke selvglad og klam, når vi kigger i hans browserhistorik, hans noter og hans billeder. Vi taler også om den nye sæson af serien Better Things (som han både hader og elsker) og dengang medierne pludselig ved en fejl begyndte at caste ham som fodboldspilleren Christian Eriksens bedste ven. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 58:01
  Den sorte boks - podcast

  Lars Hjortshøj

  Vi tager Lars Hjortshøjs telefon og snager i alt fra den nye sæson af Klovn, forholdet til Casper Christensen og deres dage med Casper og Mandrilaftalen. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:03:12
  Den sorte boks - podcast

  Girl Squad

  Studiet er fyldt til randen i denne uge, vi har nemlig besøg af Girl Squad: "Twerk Queen" Louise Kjølsen, Nikita Klæstrup og Ekaterina Krarup Andersen endda med et entourage bestående af en hund, en husbond og en lille baby. Vi dykker vi ned i pigernes telefoner og finder masser dick pics fra morgenstunden. Vi snakker b.la. om smag i mænd, catcalling, iPhone vs. Samsung og selvfølgelig om deres nye bog "Ludermanifestet". Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 53:11
  Den sorte boks - podcast

  Michael Schøt

  I denne uge har vi besøg af komiker Michael Schøt og han leder os nærmest selv ind i Safari hvor vi møder en spektakulær blanding af nyheder og porno. Vi snakker selvfølgelig også om Schøtministeriet og om at være sin egen chef. Måske har det også en sammenhæng med at spillet Hearthstone ligger dér hvor vi andre har f.eks. SMS eller Telefonappen. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 58:10
  Den sorte boks - podcast

  Joakim Ingversen

  Dagens gæst i Den Sorte Boks er den charmerende tv-vært Joakim Ingversen. Telefonen er meget rodet og bugner af røde tal, ligesom hans Instagram bugner af sjove og gakkede videoer. Vi snakker Game of Thrones, podcasts, at klæde sig ud i dametøj og prøver at lure om Joakims liv er så let som han får det til at lyde. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 59:31
  Den sorte boks - podcast

  Timm Vladimir

  Vi har bagedystens karismatiske kransekagefigur, Timm Vladimir, med os i studiet - og hans telefon er fyldt med mere end bare mad- og kageapps. Vi catcher op på hans forhold til den gamle makker Gordon Kennedy via SMS, Timms åndedrætsteknik, hans hardcore musiksmag og meget mere. Vi prøver naturligvis også at fritte årets bagedyst-vinder ud af Timm... Hør her om det lykkes! Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:37
  Den sorte boks - podcast

  Ane Høgsberg

  Komiker Ane Høgsberg er ugens gæst i Den Sorte Boks. På trods af, at Ane siger hun er meget analog, bruger hun sin telefon meget! Der er eksempelvis masser af spændende noter og memoer om bla. P-piller og bikinilinjer og tonsvis af åbne tabs i Safari. Vi snakker også om hvorvidt "Niels" er et godt hundenavn, om der findes voksen-malebøger og selvfølgelig om komik og feminisme. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 57:30
  Den sorte boks - podcast

  Abdel Aziz Mahmoud

  Journalist og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud bliver mere og mere nervøs som tiden går i Den Sorte Boks i denne uge. Vi graver i hans sociale medier og snakker internetadfærd, snager i billedmapper med skøre undertitler, snakker loger og spiller musik fra han Top 25, der måske ikke lige indeholder det man forventer. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:03:26
  Den sorte boks - podcast

  Rasmus Brohave

  Rasmus Brohave er en af Danmarks største YouTube stjerner. Han er vant til at lægge sit liv ud på de sociale medier, men er alligevel en anelse nervøs ved at aflevere telefonen, der ellers ser utrolig ordentlig ud! Vi lytter til musik fra Rasmus' Spotify, snager i hans private Instagram beskeder og så hører vi Rasmus hvad han mener om da Anders Matthesen "roastede" de unge youtubere til Guldtuben. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning
 • 1:00:16
  Den sorte boks - podcast

  Mascha Vang

  Kendisblogger Mascha Vang var rystende nervøs for at være gæst i Den Sorte Boks i denne uge. Kasper og Frederik bliver også nervøse, da de vha. sms-beskeder og avisoverskrifter finder ud af, at Mascha måske har både en tazer og peberspray med i tasken! De overlever dog både snak om bloggerliv, buisness og potentielle kæreste-typer. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København.

  Underholdning