Live kanaler

Det Tomme Magasin

Det Tomme Magasin er et sketchprogram om podcasts, radio og lort - med megastjernerne Martin Nørgaard og Elias Ehlers. Produceret for DR af Doceye Digital.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 11:02
  Det Tomme Magasin

  Cool med kål

  CO2-Niels hader den grønne omstilling, Folk og Fæ har besøg af Misser, lær at være cool med kål og få gode råd til at være rig. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:23
  Det Tomme Magasin

  Dagur Waldorf og dejlige Dannevang

  Dagur Waldorf har tænkt over tingene, der er nye godnatsange til din baby, vi skal på jagt med hjerte, hør den nye dokumentarserie om Danmark og hør med når der tænkes ud af boksen. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:42
  Det Tomme Magasin

  Julefilm og Tobys Tech

  Hør traileren for den nye danske julefilm, Rane Eskelund møder julemanden, insektdrengene laver mad til julefrokosten og så anmelder Toby de nyeste gadgets i Tobys Tech. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:31
  Det Tomme Magasin

  Calypso Niels og Musikstuen

  Calypso Niels er tilbage, du får en ærlig vejrudsigt, der er lavet en helt ny julesang og så får du scoretips til den søde juletid. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:15
  Det Tomme Magasin

  Bjarnes Hår & Flyveører

  Prøv det nye mundbind, Silke Lundsgaard har besøg af en krigsfotograf med flyveører, få en ny mandefrisure af Bjarne, mød Allan den dårlige fødselshjælper og glæd dig til det nye program "Helt Hvid" Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 16:31
  Det Tomme Magasin

  Croquis og eksorcisten

  H.C. finder på ny slang, kom med til djævleuddrivelse, Citar tegner croquis, der er kostråd til de mørke måneder og så skal vi en tur på politistationen. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 15:46
  Det Tomme Magasin

  Tonnys Glas og Teklubben

  Hvis du skal bruge et nyt vindue er Tonny din mand, "Hvad skal vi se?" er tilbage med flere anmeldelser af børne-tv, vi skal kigge i den økonomiske glaskugle for 2021, P3 har fået et nyt morgenprogram og så skal der smages på te. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:31
  Det Tomme Magasin

  Det vildeste program nogensinde

  Der er klamt på de danske kaserner, Bente læser godnathistorier, der er nyt ASMR til dine øregange, og DR har både lavet det vildste program nogensinde og den mest deprimerende tv-serie. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 16:39
  Det Tomme Magasin

  Pilles Facts og Nævekamp

  Eroticus hjælper atter en lytter i nød, få opdateret dine facts i programmet "Pilles Facts", kom ned og træn i Big Boss Lady Booty Bitch Fitness og hør traileren for en ny fantastisk DR serie om verdens ældste spil. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:50
  Det Tomme Magasin

  Lær at male med Citar

  Spotlyset på P1 besøger Danmarks største bager, Pede Guggenheim har besøg af overgrebskunstneren, du kan komme på improskole med Polle og Jolle, Silke Lundsgaard er tilbage med Bagsiden af Medaljen og så lærer den blinde radiomaler Citar dig at male et skagensmaleri. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:33
  Det Tomme Magasin

  Hvad skal vi se og "Regnormen"

  Agnes Agnes anmelder børnefjernsyn, Rane Eskelund er på landet og så har dokumentaristen Smilo Papcykel en høne at plukke med Mads Brügger. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:34
  Det Tomme Magasin

  Halløj på Nyhedsredaktionen

  Glæd dig til nye tv-programmer som f.eks. "Halløj på Nyhedsredaktionen" og "Rigtige Kvinder" og lyt med når den almindelige dansker ringer ind i programmet "Telefontid". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 15:28
  Det Tomme Magasin

  Portalmanden og dansk musik

  Portalmanden er tilbage, spåkonerne får besøg, Skoleskibet Danmark stævner ud, der er ro i naturen og dansk musik er tilbage på YouTube. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 18:37
  Det Tomme Magasin

  Kannibal og coronascoretips

  Der er scoretips fra Scorekim, Gert har opdaget at han er en varulv, Insektdrengene laver bæredygtig mad og så skal vi se om politibetjenten Augustus kan få en tilståelse ud af en kannibal. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:09
  Det Tomme Magasin

  Calypso og forloren skildpadde

  Vi skal en tur på hjemmekonsultation med musiklægen, du kan snart se det nye store gameshow "Danmarks Største Bums", Calypso Niels vil gerne gøre dit humør bedre og opfinderen Lilian har opfundet et teleportationsdevice. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 15:40
  Det Tomme Magasin

  Saszeline og Den Sidste Mohikaner

  Vi besøger endnu en gang børnebogsforlaget Den Bløde Pony, der er snart premiere på et helt nyt dansk gameshow, Saszeline giver sit besyv med, du kan danse alle livets problemer væk, der er nyheder og så kan du snart se et nyt program med Uffe Holm. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 15:33
  Det Tomme Magasin

  Omskæring og Cupnoodles

  I dag får du gode råd til rengøringen, der bliver debatteret omskæring, 5G nettet går i luften, du får hurtige, nemme madtips og så skal Huawei til at lave børneunderholdning. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 15:02
  Det Tomme Magasin

  J-dag og lampeånden

  J-dag er aflyst, vi skal møde manden der er den bedste i verden til at cykle med benene, der har været endnu et historisk pressemøde, vi møder YouTuberen Bastian Povlsen, Rane Eskelund møder lampeånden Gnags og så skal vi lære at smide vores mundbind ud. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 16:22
  Det Tomme Magasin

  Dickpics og energidrik

  I dag er der gode kostråd, vi bliver klogere på hvorfor pyramiderne blev bygget, vi skal et smut på restaurant, der er premiere på det nye gameshow "Hvem er bedst?" og så skal vi møde Danmarks bedste dickpicportrætfotograf. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 11:17
  Det Tomme Magasin

  Mundbind og kongerækken

  Vi skal i skoven i programmet Nak & Sæd, der er nye gode idéer i Iværksætterhjørnet, De Skabede Nyheder holder dig opdateret, Rapper Anton forsøger igen, Søren Ryge pensioneres og så får du den danske kongerække på 30 sekunder. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:12
  Det Tomme Magasin

  Tandfe og Nazi Yatzy

  Erocitus deler ud af sine erfaringer, mandepodcasten er tilbage, du kan få et helt nyt spil til sommerhuset, der smages på de finere vine, vi skal hilse på endnu et parti der ikke kom over spærregrænsen, der er breaking news fra en whistleblower i tandfe-miljøet og så kan du møde en mand der hvisker til geder. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:36
  Det Tomme Magasin

  Klam cop og scat jazz

  Det Tomme Magasin er tilbage. Vi skal en tur på politistationen, vi skal høre morgenradio, vi bringer et interview med en københavns and, der bliver scattet og jazzet og så skal vi et smut på restaurant. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 11:57
  Det Tomme Magasin

  Gangbang og hashkage

  Rane Eskelund afliver myten om Holger Danske, Portalmanden prøver lykken igen, Den Grønne Gren er tilbage og så er Patrick Patricksen taget til gangbang. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:20
  Det Tomme Magasin

  Kage med lort og Lochness

  En ny scorecoach ser dagens lys, børn lærer survival skills i den sidste bastion, vi skal igen meditere med mindfullness podcasten, Kenny og Lenny holder deres første foredrag, jagtradio er tilbage, pigerne fra rædselskabinettet går til stålet, og minsandten om Lochness uhyret ikke også dukker op. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 22:47
  Det Tomme Magasin

  Greatest Hits... Indtil videre 2:2

  Hvis du ikke har fået hørt Det Tomme Magasin endnu, så er her en fabelagtig mulighed for at hoppe med på vognen. Det andet opsamlingsafsnit er klar til dig, fyldt med de aller største smashhits. Lyt og bliv dummere. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:39
  Det Tomme Magasin

  Jagtradio og Dr. McMuffin

  Eroticus er tilbage med endnu bedre råd om sex og samliv, vi skal et smut ud i naturen med jagtradio, sportskommentatoren Henrik Isaksen er i studiet, der bliver givet gode råd om cannabis i den grønne gren, børnebogsforlaget den bløde pony modtager nye pitches til historier til de mindste, vi skal et tur på landet til besøgsgården og så har Martin og Elias været med i kender du typen? Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:04
  Det Tomme Magasin

  Saltbot og Vagn Guttenfarts Glansband

  Vi hører mere fra Pelle Peters nye podcastserie "Den Gamle Stil", vi besøger endnu engang Portalmanden, der er flere nyheder med Oliver, så stiller vi endnu engang om til DRs mest legendariske sportskommentator, der er nyt fra Rædselskabinettet, der er flere lækre lyde i ASMR-programmet, vi får endnu flere gode råd fra Kenny og sidst men ikke mindst er der mere LoFi og endnu et interview med manden fra Illuminati. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:22
  Det Tomme Magasin

  Kogt pik og røvballer

  Der er nye råd fra youtubernes ghostwriter Kenny og fra sex-eksperten Eroticus, vi skal høre et klip fra P3 Nyhederne med P3's mest ungdommelige nyhedsvært Oliver, der er som altid nyt fra Rædselskabinettet, P1 har interviewet en vaske ægte michellinvindende mesterkok, så er der premiere på podcasten "Dyrelægens Natmad", vi skal endnu engang høre P1 forsøge at interviewe manden fra Illuminati og så dykker vi også ned i videnskabens forunderlige verden hos "Portalmanden". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 27:06
  Det Tomme Magasin

  Greatest Hits... Indtil videre 1:2

  Hvis du ikke har fået hørt Det Tomme Magasin endnu, så er her en fabelagtig mulighed for at hoppe med på vognen. Det første af sommerens to opsamlingsafsnit er klar til dig, med nogle af tidens største baskere. Lyt og bliv dummere. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:37
  Det Tomme Magasin

  Monopolet og Kender Du Rypen

  Elias har været i Mads & Monopolet, P1 har interviewet et medlem af Illuminati, der er premiere på den nye truecrime podcast "Rædselskabinettet", vi får gode råd af youtubernes ghostwriter Kenny, der er gode råd til sex og samliv fra en fyr der hedder Eroticus og så har Fie Neergaard haft besøg af to flinke rappere i Sovsen på P3. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:56
  Det Tomme Magasin

  Johnny Wack og flutefløjten

  Der er sommerscoretips fra scorekim, drengene i programmet "Studieguffer" er på den igen, du kan snart se den danske actionfilm Johnny Wack, der bliver bygget hule i mandepodcasten, der er premiere på Sandhedens Hule, du får en reklame for flutefløjten og så skal vi en tur på restaurant. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:10
  Det Tomme Magasin

  Pornokunst og kostvejlederen

  Conne ringer til lægevagten, Pedes Piedestal har besøg af kunstner der ikke laver porno, i programmet Fantastiske Opdagelser skal vi høre om tyren Tyson kan snakke, der er gode kostråd fra kostvejlederen og så er der radiotips med Luna og Kimmie. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:03
  Det Tomme Magasin

  Vildmarken og spermfadet

  Claus Oxfeldt forklarer politiets 6. sans, der reklameres for spermfadet, du kan hilse på et nyt spændende cast i den nye sæson af Alene i Vildmarken, vi har interviewet en ulv, en mand forklarer hvorfor der ikke er racisme i Danmark, der er gode råd til allergikere og så kan du høre hvordan sokken blev opfundet. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:47
  Det Tomme Magasin

  Hugormen og frøprinsen

  Iværksætterhjørnet har besøg af manden der opfandt yoyoen, i programmet "Styr på dyr" skal vi hilse på hugormen, du bliver oplyst om faren ved vacciner, du får en forsmag på dokumentaren om den danske basketlegende Ulrik Mogensen, der er premiere på programmet "Nyt fra stjernerne" og så møder Rane Eskelund en rigtig frøprins. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:36
  Det Tomme Magasin

  Sømmet i bund og rapper Anton

  Der bliver pitchet flere børneuniverser i "Den Bløde Pony", Politik Under Spærregrænsen har besøg af partiet "Sømmet i bund", Røjmert ringer til lægevagten, Kim Leisner er tilbage med scoretips til weekenden, du kan høre De Skabede Nyheder og så har Silke Lundsgaard besøg af en blind mand i "Bagsiden af Medaljen". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:02
  Det Tomme Magasin

  De Nye Suspekt og provokunstneren

  Mød rapgruppen "De Nye Suspekt" i programmet "Friske Skiver", gør en god handel i Melgaards Merchandise, bliv opdateret på de nyeste corona-retningslinjer, hør hvordan det lyder når Mads Brügger lytter til Radio Loud, mød provokunstneren "Minfarkantævedinfar", få dit nyhedsfiks i De Skabede Nyheder og glæd dig til DR2's nye naturprogram "Alene i Dildmarken". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 14:43
  Det Tomme Magasin

  5G og enhjørningen Atilla

  Eroticus giver gode råd til at bevare tiltrækningen når man er i karantæne, der er nemme løsninger til god håndhygiejne, du bliver oplyst om faren ved 5G, Ryan elsker sig selv, Rane Eskelund møder en enhjørning og så er der endelig en podcast til rigtige mænd. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 10:19
  Det Tomme Magasin

  Dubstep og dragetæmmer

  Manden der kan alt er tilbage, vi skal hilse på Dragetæmmeren Elvis, Rædselskabinettet har en dårlig dag, traileren til Dubstep Matador er endelig klar, der er knaldtilbud i gårdbutikken og så er Pedes Piedestal taget et smut på AROS. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 10:40
  Det Tomme Magasin

  Kneppeborgen og Diarrédynen

  Eroticus er tilbage med tips til parforholdet, Kenny og Lenny tager dig med i YouTube-skole, vi møder endnu engang legenden Kirk Spasser, så er der mere Politik Under Spærregrænsen og til sidst er der premiere på det nye format "Iværksætterhjørnet". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 10:52
  Det Tomme Magasin

  Parringskald og Prins Joachim

  DR barsler med at relancere Matador i en ny og hip udgave, pigerne fra Rædselskabinettet har fået et fedt tilbud af deres chef, vi skal endnu engang på jagt, så skal vi høre hvordan man laver ægte, dansk mad og til sidst er der scoretips med scorekongen Kim Leisner. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 11:43
  Det Tomme Magasin

  Dakkedak og Fugl Føniks

  Taxachaufføren er tilbage, der er premiere på programmet "Politik Under Spærregrænsen", Portalmanden får besøg, Rane Eskelund møder en ægte fønix og så skal vi til gynækolog og med en tur med Patrick Patricksen på plejehjem. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 11:39
  Det Tomme Magasin

  Kirk Spasser og Dr. Klam

  Der er premiere på podcasten "Lyden af Liv", pigerne fra Rædselskabinettet har fået deres første løn, der teases for et radiofonisk portræt af Danmarks største revystjerne Kirk Spasser, Jordens Bodyguard sætter fokus på den grønne omstilling og så skal vi et smut til lægen. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:37
  Det Tomme Magasin

  Tortur og hachysack

  Tøserne fra Rædselskabinettet er faldet godt til i Mexico, kulturmagasinet "Pedes Piedestal" har besøg af hackisackkunstneren Finne Ryberg, vi skal kigge nærmere på udfordringerne ved ovedrevent brug af ordet "chef", Pumaen deler endnu engang ud af survivaltips, og så er Eroticus tilbage med flere gode råd til parforholdet. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:14
  Det Tomme Magasin

  Hotdogs og Danmarks farligste våben

  Lennart fra Den Grønne Gren har fået lappet sit hoved sammen igen, Eroticus er igen klar til at guide dig i det moderne parforholds labyrint, Henrik Isaksen er blevet degraderet, Øjvind Lundborg er tilbage med nye børnebogs-idéer i "Den Bløde Pony" og så er der nye madlavningsfifs i "Studieguffer" og scoretips fra Kim Leisner. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:48
  Det Tomme Magasin

  Spoken Word og ponyhud

  Pigerne fra Rædselskabinettet er flygtet til Mexico, Eroticus har endnu engang gode råd til sex og samliv, P3 Nyhedernes yngste vært Oliver er tilbage med en omgang spoken word, Silke Lundsgaard har besøg af hiphop-produceren "Lowcut" i Bagsiden af Medaljen og så er der overlevelsestips i Den Sidste Bastion. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning