Det Tomme Magasin

Komikerne Martin Nørgaard og Elias Ehlers giver dig et hurtigt overblik over hvad der rører sig på den danske radio- og podcastscene. Produceret for DR af Doceye Digital.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 12:37
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 1:6

  Elias har været i Mads & Monopolet, P1 har interviewet et medlem af Illuminati, der er premiere på den nye truecrime podcast "Rædselskabinettet", vi får gode råd af youtubernes ghostwriter Kenny, der er gode råd til sex og samliv fra en fyr der hedder Eroticus og så har Fie Neergaard haft besøg af to flinke rappere i Sovsen på P3. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 16:28
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 2:6

  Vi finder ud af hvad sportskommentatorer laver når de ikke kommenterer live fra fodboldkampe, der er premiere på podcasten "Manden der kan alt", vi hører mere fra pigerne i Rædselskabinettet, så er der LoFi til alle der vil koncentrere sig om lektierne, vi skal høre et interview med Danmarks mest succesfulde influencer Sarah-Monica, der er ASMR-radio, vi besøger Danmarks eneste podcastunboxer og så skal vi høre et klip fra Pelle Peters nye podcastserie "Den Gamle Stil". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 12:22
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 3:6

  Der er nye råd fra youtubernes ghostwriter Kenny og fra sex-eksperten Eroticus, vi skal høre et klip fra P3 Nyhederne med P3's mest ungdommelige nyhedsvært Oliver, der som altid nyt fra Rædselskabinettet, P1 har interviewet en vaske ægte michellinvindende mesterkok, så er der premiere på podcasten "Dyrelægens Natmad", vi skal endnu engang høre P1 forsøge at interviewe manden fra Illuminati og så dykker vi også ned i videnskabens forunderlige verden hos "Portalmanden". Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 10:26
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 4:6

  Der er nyt fra tøserne i Rædselskabinettet, fra verdensmanden Theis, der er flere gode influencerhistorier fra vores alle sammens Sarah-Monica, der er mere LoFi til dem der vil koncentrere sig om lektierne, vi finder ud af hvad Danmarks eneste podcastunboxer har fået ind ad døren denne gang og så er der flere gode sextips fra Eroticus. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:04
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 5:6

  Vi hører mere fra Pelle Peters nye podcastserie "Den Gamle Stil", vi besøger endnu engang Portalmanden, der er flere nyheder med Oliver, så stiller vi endnu engang om til DRs mest legendariske sportskommentator, der er nyt fra Rædselskabinettet, der er flere lækre lyde i ASMR-programmet, vi får endnu flere gode råd fra Kenny og sidst men ikke mindst er der mere LoFi og endnu et interview med manden fra Illuminati. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning
 • 13:25
  Det Tomme Magasin

  Det Tomme Magasin 6:6

  Sæsonens sidste afsnit... vi skal have flere gode influencerråd fra Sarah-Monica, der tips til dig med kæledyr i "Dyrelægens Natmad", vi tuner endnu engang ind hos pigerne i Rædselskabinettet, vi skal have flere nyheder fra Oliver, vi besøger endnu engang optimisten Theis, og så er der premiere på et lækkert madprogram der hedder "Studieguffer". Og sidst men ikke mindst sæsonens sidste gode råd fra Eroticus og Kenny. Produceret for DR af Doceye Digital.

  Underholdning