Live kanaler

Drømme fra bunden

Mød tre unge stofmisbrugere. Migle på 16, Nicoline på 18 og Christian på 27. De har været afhængige af alle tænkelige stoffer i flere år. Deres eneste ønske er at leve et helt normalt liv uden stoffer. At feste i byen, tage til fodboldkamp og få et almindeligt arbejde. Ligesom deres jævnaldrende kammerater. Det er drømmene på bunden af samfundet. Produceret af Highwire.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 22:43
  Drømme fra bunden

  1:4 - I byen uden stoffer

  Migle er på vej til Nørreport Station. Det er første gang, hun er i byen sammen med de gamle venner, siden hun startede i misbrugsbehandling. Der er stoffer overalt. Kan hun feste uden at være påvirket? Tilrettelæggelse: Jacob Kofler. Produceret af Highwire.

  Dokumentar
 • 24:10
  Drømme fra bunden

  2:4 - Til kamp for nye vaner

  Nicoline har fået mere overskud og drømmer om at genoptage sin store interesse for heste og søger et job som hestepasser. Men er Nicoline klar til et helt normalt arbejde? Christian er på vej til fodboldkamp i Parken for første gang uden at have ti gram kokain i blodet. Er det så overhovedet sjovt? Tilrettelæggelse: Jacob Kofler. Produceret af Highwire.

  Dokumentar
 • 20:29
  Drømme fra bunden

  3:4 - Rejsen væk fra misbrug

  Migle vil rigtig gerne med sin mor til Litauen, men det hele afhænger af, om hun er stoffri. Nicoline er taget ud til galopbanen og skal bevise, at hun kan klare et helt almindeligt job. Christian er til fodboldkamp og er ved at blive godt rastløs, mens han kæmper imod de gamle vaner. Tilrettelæggelse: Jacob Kofler. Produceret af Highwire.

  Dokumentar
 • 23:46
  Drømme fra bunden

  4:4 - Den sidste gruppebehandling

  Nicoline har fået et tilbagefald og taget flere overdoser. Migle og Christian er bekymrede for deres veninde, og sammen konfronterer de hende til deres sidste gruppebehandling på Alfa. Tilrettelæggelse: Jacob Kofler. Produceret af Highwire.

  Dokumentar