Live kanaler

Hoffmeyer, Anett & Partners

På det nystartede reklame- og kommunikationsbureau arbejder Anna Juul og Mathias Helt benhårdt på at yde strategisk og agil kommunikationsmæssig førstehjælp til hele Danmark. HOFFMEYER, ANETT & PARTNERS - Skal vi stave det for dig? #reklame #branding #content #vegan #some

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 32:37
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  En dødsensvigtig besked

  Anna og Mathias er i højt humør, for de har været på Bistro Boheme og Gejst, men Anna er fortsat bange for at blive corona-syg, så hun tvinger Mathias til at tage mundbind på og tage sin temperatur. Ellers er der godt gang i kontoret, Janni fra Ganni ringer ind, hun skal have hjælp til at finde den nye Ganni-girl, og Leslie fra Nestlé ringer også ind. Han har lukket for vandet, indtil Anna og Mathias laver en reklame for Dr. Oetkers pizza-party-hacks. Og så kommer der en mail fra Melanie, der bare indeholder en rebus. Hun har lagt en dødsensvigtig besked på telefonsvareren, men hov? Har Anna og Mathias overhovedet en telefonsvarer?

  Underholdning
 • 40:54
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Dværger-ding

  Anna og Mathias har ikke kunnet holde ferie, fordi de igen-igen ikke har nogle penge. Men heldigvis kommer Christian Degn fra Hammerslag dem til undsætning med sit nye business-koncept 'Dværger-ding' - en bar kun for dværge, hvor varerne er små, men priserne er store. Der skal også brainstormes på reality-koncepter til Folketings-TV, og så er det ikke særlig fedt at møde Søren Fauli, når man skralder bagved Lagkagehuset. Farmor ringer også ind, hun er ved at tælle sit bestik, og så er der nyhedsbrev fra transpersonen Melanie.

  Underholdning
 • 32:41
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Sa-tu-dar' højt til loftet

  Anna er i dårligt humør, for hun er stoppet med at ryge, og det går ud over Mathias, der prøver at få Anna i bedre humør ved at tale om ferie. For hvad skal Anna i sin ferie? Jens fra Motorcykelklubben ringer ind, han kunne godt tænke sig flere deltagere til klubbens sommerkurser, men det er meget vigtigt at forstå, at Motorcykelklubben IKKE er en rockerklub. Der er også nyt fra Farmor, og så kommer Anna på dybt vand. Og hvordan klarer man egentlig den, når man ikke har nikotin i blodet?

  Underholdning
 • 56:34
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Pige-za

  Anna er tilbage fra sin Corona-karantæne, og det er heldigt, for der er kommet en mystisk kasse med lækkerier fra firmaet Pige-za, der laver instagramvenlige minipizaer med eksotisk fyld ala rejer, ananas, kødsovs, tyrkisk peber og tørrede tomater med hvid chokolade. De vil gerne have lavet en kampagne, så det går Anna og Mathias igang med, selvom Mathias døjer lidt med dårlig mave efter minipizza-oplevelsen. Derudover er der kommet et brief fra Folketings-TV. De vil gerne have lavet en animationsserie for at spice det hele lidt op, så hvad med at lave alle folketingspolitikerne om til dyr? Der kommer også postkort fra transpersonen Melanie, og så er der jobsamtale på kontoret - Anne Kirstine Cramon kommer forbi, hun kunne godt tænke sig jobbet efter at være blevet fyret som pressechef hos Liberal Alliance. Men hvor høj er Bertel Haarder egentlig i virkeligheden?

  Underholdning
 • 31:02
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  THERE'S NO "I" IN "TEAMS"

  Hoffmeyer, Anett & Partners er ved at løbe tør for penge, så Mathias laver "luder-speaks" for Elgiganten og 3. Men hvor er Anna? Hun er 8. led i en corona-smittekæde, så hun må desværre blive hjemme, eller, rettere sagt, blive i sommerhuset. Men den går ikke, Anna skal være med på Teams, for hvis Mathias får en god idé og ingen hører den, er det så overhovedet en god idé? Jørgen B. Menvedsen ringer ind. Han er chef for Kohberg og er mildest talt utilfreds med det produkt, som Anna og Mathias har leveret, og så får de travlt. Men hvordan gør man egentlig gluten sexet? Det er der kun ét svar på, og det er Tourettes.

  Underholdning
 • 34:19
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Vi skyder jer, mens I sover

  Transpersonen Melanie er glad for at dele ud af sit sexliv med Ulf Pilgaard, og Anna bliver ringet op af Nancy, der har lavet en livsnyderkasse. Og så har Anna udtalt sig til Bureaubizz, gamle reklamer er yt, speaks er det nye. Men hov! Pludselig kommer der en mursten ind igennem ruden med en trusselsbesked...

  Underholdning
 • 33:04
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  To fluer med et smæk

  Transpersonen Melanie er i STRÅLENDE humør til Anna og Mathias' store irritation, for der er kommet en mail fra Venstre - der skal skaffes en personlighed til Jakob Ellemann-Jensen. Heldigvis kommer Poul Krebs dem til undsætning med en sang. Farmor ringer også ind for at snakke lidt om grænser, og apropos grænseoverskridende, så var der også den sag med "krænkelsesquizzen". Der bliver fortalt vittigheder på kontoret, men "nogen" går over grænsen, og så bliver der gættet på, hvorfor transpersonen Melanie er så glad. Har hun mon fået en kæreste?

  Underholdning
 • 33:28
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Åbent, åbent åbent!

  Mathias og Anna møder ind på arbejde til en storsyngende transperson, nemlig Melanie, der bare lige ville høre, om Anna og Mathias mon havde tid til at lytte til hendes kulturanmeldelser. Det har Anna og Mathias ikke tid til, for arbejdet kalder. Farmor ringer ind (igen), hun synes, at Anna er blevet tyk, men så er det jo godt, at fitnesscentrene åbner. Tina fra SATS skal have lavet et reklamespot, og Hoffmeyer, Anett & Partners er havnet i lidt af en shitstorm - og hvordan laver man lige krisehåndtering på sig selv? Og mon ikke der alligevel bliver tid til at lytte til transpersonen Melanies anmeldelser?

  Underholdning
 • 35:35
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  BILLIGT, BILLIGT, BILLIGT!

  Mathias og Anna er glade for, at de endelig har fået penge, men det harmonerer dårligt med stadig at skulle spritte toilettet og termometeret af. Hvis bare der var én, der kunne gøre det for dem... Farmor ringer ind, hun har både været til Black Lives Matter-demo og lagt et sort billede på Facebook. Der skal krisekommunikeres for Lars Aslan, og så viser det sig, at der sidder én på kontoret ved siden af. Hun hedder Melanie og er netop gået konkurs med sit firma. Og så har Melanie en hemmelighed. Medvirkende: Transpersonen Melanie. Værter: Mathias Helt & Anna Juul. Klip & Lyddesign: Frederik Bækgaard Ludwigs.

  Underholdning
 • 20:01
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  F*ck the haters

  Mathias er rasende, for hans elløbehjul er blevet stjålet, og han havde ingen forsikring. Anna er mere optaget af at tage sin temperatur 17 gange om dagen, indtil hun selv ender i økonomiske problemer, fordi Farmor skal låne 9.000 kroner. Og så går strømmen kraftedeme også... Nu er gode råd dyre - man kan jo selvfølgelig bruge narko-tricket first fix for free og tilbyde gratis krisehåndtering til nødlidende, i håb om så at blive ansat. Men der ligger jo selvfølgelig det jobtilbud i indbakken...

  Underholdning
 • 09:02
  Hoffmeyer, Anett & Partners

  Kontaktlinsesutteren Ketty

  Anna kommer for sent på arbejde, for hun har været til lægen (igen) og har fået en ny diagnose, der faktisk placerer hende i risikogruppen for Corona Covid-19, så det er meget vigtigt, at Mathias spritter af - både hænderne, men også selve håndspritdispenseren. Og så er der kommet en opgave ind fra Sundhedsstyrelsen. De har brug for hjælp til at få folk til at forstå, hvad en meter er. For er det egentlig en halv cykel eller måske to babycykler? Farmor ringer til Anna, Ketty har suttet på en kontaktlinse og nu er hun død, så hvad skal Farmor gøre ved det?

  Underholdning