I røven af...

Når rulleteksterne kører, sidder vi klar til at diskutere videre. Vi stiller alle de spørgsmål, du sidder tilbage med til deltagerne foran og bag kameraet, og følger op på shitstorms og debatter, så du får hele historien med. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 32:04
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 1:4

  Pernille troede, at hun havde et forhold til Jonas, som hun havde skrevet med på nettet igennem tre år. I virkeligheden var det en falsk profil. Vi ringer til Pernille fra DR3s Forført af en falsk profil og taler med psykolog Charlotte Skeel, der hjælper os med at forstå, hvorfor nogen bruger år af deres liv på at bedrage andre på sociale medier. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 31:01
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 2:4

  Hvordan går det med Pernille og Sarah Amalie efter de i flere år blev catfishet af den falske Jonas Ceer? Vi har dem begge i radiostudiet til en personlig snak om forløbet og en gennemgang af det spritnye afsnit 2 af 'Forført af en falsk profil'. Vi får endda lov at snage i deres telefoner og læser beskeder op sendt af personen bag den falske profil Jonas Ceer. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 31:39
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 3:4

  Vi har besøg af Mads Trolle, journalisten med detektiv-egebnskaber fra Forført af en falsk profil, til en snak om alt det arbejde der ligger bag programmet. Hvor mange catfishede piger har de været i kontakt med? Hvad gør de for at finde frem til personen bag den falske Jonas Ceer-profil? Og hvorfor er det overhovedet vigtigt at komme til bunds i den her sag? Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 35:55
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 4:4

  Hvem står bag den falske Jonas Ceer-profil? I forlængelse af fjerde og sidste afsnit af Forført af en falsk profil, taler vi med Pernille og Sarah Amalie om den feedback de har fået efter at have deltaget i programmet, og om deres teorier i forbindelse med den omfattende catfishing-sag. Vi ringer også til advokat Miriam Michaelsen, der er bestyrelsesformand i 'Digitalt Ansvar', for at høre om catfishing er ulovligt. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur