I røven af...

Når rulleteksterne kører, sidder vi klar til at diskutere videre. Vi stiller alle de spørgsmål, du sidder tilbage med til deltagerne foran og bag kameraet, og følger op på shitstorms og debatter, så du får hele historien med. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 32:04
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 1:4

  Pernille troede, at hun havde et forhold til Jonas, som hun havde skrevet med på nettet igennem tre år. I virkeligheden var det en falsk profil. Vi ringer til Pernille fra DR3s Forført af en falsk profil og taler med psykolog Charlotte Skeel, der hjælper os med at forstå, hvorfor nogen bruger år af deres liv på at bedrage andre på sociale medier. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 31:01
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 2:4

  Hvordan går det med Pernille og Sarah Amalie efter de i flere år blev catfishet af den falske Jonas Ceer? Vi har dem begge i radiostudiet til en personlig snak om forløbet og en gennemgang af det spritnye afsnit 2 af 'Forført af en falsk profil'. Vi får endda lov at snage i deres telefoner og læser beskeder op sendt af personen bag den falske profil Jonas Ceer. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 31:39
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 3:4

  Vi har besøg af Mads Trolle, journalisten med detektiv-egebnskaber fra Forført af en falsk profil, til en snak om alt det arbejde der ligger bag programmet. Hvor mange catfishede piger har de været i kontakt med? Hvad gør de for at finde frem til personen bag den falske Jonas Ceer-profil? Og hvorfor er det overhovedet vigtigt at komme til bunds i den her sag? Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 35:55
  I røven af...

  Forført af en falsk profil 4:4

  Hvem står bag den falske Jonas Ceer-profil? I forlængelse af fjerde og sidste afsnit af Forført af en falsk profil, taler vi med Pernille og Sarah Amalie om den feedback de har fået efter at have deltaget i programmet, og om deres teorier i forbindelse med den omfattende catfishing-sag. Vi ringer også til advokat Miriam Michaelsen, der er bestyrelsesformand i 'Digitalt Ansvar', for at høre om catfishing er ulovligt. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 36:07
  I røven af...

  Gift ved første blik 1:8

  Vi går bag om Gift ved første blik, uge for uge. I denne uge taler vi med Michael og Claus, der begge bliver gift i første afsnit af denne sæson og taler med dem om deres kyssestrategier til brylluppet. Vi får også besøg af Henrik Mathiassen, der fortæller om, hvordan de caster programmet og sorterer de første 500 giftelystne personer fra, inden den videnskabelige matchingproces går i gang. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 42:49
  I røven af...

  Gift ved første blik 2:8

  Håndbold-Claus blev gift med yoga-Henriette i sidste uge og IT-Anders er blevet gift med fitness-Luna. Vi har de to mænd på besøg til en snak om de begyndende reaktioner på programmet og den lange udvælgelse til før man har et match med psykologsamtaler, IQ- og attraktionstest. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 52:17
  I røven af...

  Gift ved første blik 3:8

  Vi sætter deltagerne på kortvarig pause og inviterer Gift ved først blik-aficionado og tv-vært Ane Cortzen ind til en snak om dette års sæson og diskuterer de enkelte ægtepars chancer for succes. Vi tager også en snak med GVFB-programmets egen parterapeut, psykolog Mette Smidt, og den proces der ligger bag pardannelserne og den løbende evaluering af parrenes udfordringer. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 59:15
  I røven af...

  Gift ved første blik 4:8

  Efter et dramatisk afsnit 4 hvor Anders pludselig distancerer sig fra Luna har vi de to medvirkende med i programmet. Vi taler med Luna om oplevelsen med GVFB, Anders og hendes oplevelser med dating og rollen som en seksuelt fri kvinde. Vi ringer også til Anders for at finde ud af hvad der skete, som fik ham til at trække sig fra Luna. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 41:25
  I røven af...

  Gift ved første blik 5:8

  Vi har besøg af Dennis til en snak om hvordan det er både at være kontrolmenneske og være med i det ultimative anti-kontrolprogram, Gift ved første blik. Vi snakker om hans forhold til Anja som lader til at være lidt hedere end det fremstår på skærmen, hans vilde vægttab og de løse rygter om hans seksualitet. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 38:13
  I røven af...

  Gift ved første blik 6:8

  I denne uge har vi besøg af to GVFB-fanfavoritter, Christina og Maja, til en snak om at se sig selv blive udstillet i et af Danmarks mest populære tv-programmer. Vi taler med med dem om deres forskellige tilgange til det fysiske aspekt af deres respektive forhold, om at skulle være naturlig foran et kamera og hvorvidt der foregår noget bagved, som vi seere ikke opfanger. Vi leger også 'Giftige Tweets' og konfronterer Maja med hendes kontrol-gen og Christinas brug af ordet 'skat'. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 1:10:13
  I røven af...

  Gift ved første blik 7:8

  Vi har først besøg af Tue Blædel, der fortæller om sin virtuelle tv-klub, #tueogtonystvklub, læser de bedste tweets op og gennemgår parrenes chancer op til den store finale. Bagefter kommer Frederik forbi, der både afslører, hvilken forlystelse, der fik ham til at kaste op i Tivoli og om donut- og ølpuderne blev plantet af tilrettelæggerne. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur
 • 1:33:26
  I røven af...

  Gift ved første blik 8:8

  I anledning af GVFB-finalen har vi besøg af Claus og Henriette som har overraskende nyheder med. Vi ringer også til de andre deltagere og får en dugfrisk update på deres kærlighedsliv. Hvordan gik Lunas date med en kvinde? Hvad sker der for Anja og Dennis' pludselige beslutning? Hvad er status på Michael og Christinas parforhold? Hvordan har Frederik og Maja det? Alt det og en snak med programmets to castere Henrik og Lotte, som evaluerer sæsonen og kigger frem mod næste programserier, hvor de har et ønske fra kommende ansøgere. Produceret af Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb.

  Kultur