Live kanaler

Line Kirsten Giftekniv

P3 tager datingdisciplinen tilbage til virkeligheden hver lørdag, når Line Kirsten Giftekniv sammen med en hær af kærlighedshungrende lyttere går forrest i jagten på kærlighed. Reporter: Frederik Hjerrild. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 59:15
  Line Kirsten Giftekniv

  Racisme i kærlighed og dating

  Det er vores sidste udsendelse, inden vi går på sommerferie, og i dag taler vi om racisme i kærlighed og dating. Vi har derfor samlet et panel bestående af Hinda Olad, Anne Niluka og Daniel Meyler, som fortæller om deres oplevelser med racisme, hvordan de har prøvet at blive Feticheret på baggrund af deres hudfarve, og om de har haft betænkeligheder ved at date folk med en anden hudfarve end jeres egen.

  Underholdning
 • 44:34
  Line Kirsten Giftekniv

  Langdistanceforhold og ski på

  Kan man score på ski? Molly giver det i hvert fald et skud, når hun skal på date med Troels. Derudover snakker vi om langdistanceforhold, fordi mange er fangede i sådan et netop nu.

  Underholdning
 • 49:43
  Line Kirsten Giftekniv

  Coronakærester

  Det har taget 3 måneder, men nu er vi fandenpøsme tilbage i æteren - og hvor har vi glædet os! Vi skal finde ud af: a) hvad en pandemi gør ved vores datingvaner b) om man kan score med en mobilbar c) hvor mange pandemier der skal til, før man får en kæreste. Spænd sikkerhedsselen - det bliver lyserødt.

  Underholdning
 • 49:16
  Line Kirsten Giftekniv

  Roser er røde, violer er.... Skal vi knalde?

  Verdens mest pinlige scenarie ville være, hvis du skulle læse et digt højt for din flamme. Eller hvad? Hvorfor har vi følelsen af, at det danske sprog er totalt unuanceret, når det kommer til kærlighed - og har vi overhovedet ret i den påstand? Vi sender Christian på date med Marie, hvor formålet er at lave en torsk, de kan spise til frokost. Spørgsmålet er, om det er Christian, der ender med at være dagens torsk.

  Underholdning
 • 47:08
  Line Kirsten Giftekniv

  Kærlighed og jalousi

  I dag handler programmet om jalousi. Vi har besøg af Peter Alexander Pedersen, som har kæmpet meget med det at være jaloux. Ligeledes snakker vi med vores panel, som består af Masoud Wahidi & Kathrine Blauenfeldt, om hvornår, det er okay at være jaloux. Vi får også præsenteret et nyt medlem i vores datinghær, Christian, som bliver sendt direkte på en date med Marikka i Experimentarium. - Og så ringer vi til Maria fra vores datinghær for at høre, hvordan det er gået efterfølgende med hendes date Jacob.

  Underholdning
 • 53:39
  Line Kirsten Giftekniv

  One-night stands der tager røven på dig

  'Det er ikke mere end sex', har du helt sikkert tænkt, inden du har kastet dig ud i dyrisk sex med en partner for én aften. Sandheden er bare, at din egen krop er en forræder, når det kommer til den her slags forudindtagede holdninger. Når du knalder, frigives hormoner i kroppen, der fucker med dine følelser. Det kan godt være, at det bare skulle have været casual sex - men det kan altså sagtens ende i en hovedkulds forelskelse. Kan DU knalde helt uden følelser?

  Underholdning
 • 49:38
  Line Kirsten Giftekniv

  Heartbroken as fuck

  Fuck Valentinesdag. Fuck Instagram på Valentinesdag. Fuck blomster og kærestepar på Instagram på Valentinesdag. Den her udsendelse er dedikeret til dem, der er heartbroken as fuck. Line Kirsten Giftekniv har din ryg - også når det gør allermest nas. Og det gør det! Faktisk kan man dø af et knust hjerte. Den her går ud til alle de tårevædede tudefjæs, der har fået knust sit hjerte på Valentinesdag. Du må godt i dag. Vi er her for dig!

  Underholdning
 • 51:03
  Line Kirsten Giftekniv

  Kan man snyde kærligheden?

  Har du nogensinde "glemt" noget hos et knald, fordi du ville have en undskyldning for at komme tilbage? Har du læst The Game og er blevet til en kæmpe scoretrold? Eller kaster du altid lidt ekstra med håret, når ham den lækre fra træningscenteret er i nærheden for at få hans opmærksomhed? I dagens udgave af Line Kirsten Giftekniv sparker vi HÅRDT til kærligheden. Vi hypnotiserer Camilla til at være mere åben i sin tilgang til at møde dates, og så har vi udstyret hende med en liste på 36 spørgsmål, så hun forhåbentligt kan vinde sin dates hjerte. Vi taler om nogle af de tricks, man kan bruge for at få Amors pile til at gennemhulle dén person, man gerne vil have med hjem under dynen.

  Underholdning
 • 47:50
  Line Kirsten Giftekniv

  Dating med et handicap

  Hvordan er det egentligt at date, når man har et handicap? Kan det overhovedet lade sig gøre? Eller kan man skyde en hvid pil efter kærligheden? Vi har fyldt studiet med optursgæster, der alle har et handicap, fordi vi er nødt til at høre svarene fra de sande eksperter: Nemlig vores gæster. Derudover har Bjørn premiere i datinghæren, når han tager på date med Nanna.

  Underholdning
 • 48:46
  Line Kirsten Giftekniv

  Barnløshed

  Vi snakker om barnløshed i dag. Vi har besøg af Åse på 34, som fik konstateret livmoderhalskræft som 26. Dette gjorde, at lægerne måtte fjerne hendes livmoder, og hun derfor blev steril. Vi snakker om, hvad det hårdeste har været ved ikke at kunne få børn, og hvordan det har været at komme ud på datingmarkedet igen. Vi har også besøg af Albert og Sanne, som har gennemgået 3 år med ufrivillig barnløshed, men i dag har Robin på 2. mdr. Vi bliver ligeledes klogere på mulighederne for fertilitetsbehandling, fordi vi snakker med chef for Copenhagen Fertility Center, Svend Lindenberg.

  Underholdning
 • 49:40
  Line Kirsten Giftekniv

  Cougardating

  Tænder du på gamle damer? Det gør vores gæst, Andreas, der er aktuel i DR3-serien 'Cougarjagt'. Han er ikke bare ude på at knalde, men leder ligeså meget efter den helt store kærlighed - og for ham er alder ikke et problem. Vi spørger Andreas, hvordan det er, hvis man gerne vil score ældre kvinder, og om ens venner er bange for, at man går efter deres mor. Dagens Gifteknivspanel diskuterer, om der er forskel på at være en ung mand, der tænder på ældre kvinder, eller om man er en ung kvinde, der tænder på ældre mænd. Derudover er der kærlighed på køl, når Camilla fra Datinghæren tager på skøjtebanen med Esben, imens Verdens Bedste Reporter, Frederik Hjerrild, slår sig selv halvt ihjel, når han forsøger at følge deres date på skøjter.

  Underholdning
 • 45:58
  Line Kirsten Giftekniv

  Dating i 30'erne

  I dag snakker vi om dating i 30'erne og har besøg af Julie Rudbæk og Jespers Zuschlags geniale serie "29", som fortæller historien om, hvordan det er at nærme sig de 30 og være i 30'erne. Vi har besøg af psykolog Mette Bratlann, som fortæller os om kvartvejskrisen, de fleste rammer, når de 30 år indtræffer. - og så siger vi farvel til vores datingsoldat Nina, som har fået en kæreste.

  Underholdning
 • 38:56
  Line Kirsten Giftekniv

  New Year, New Me

  Line Kirsten Giftekniv lukker og slukker... FOR 2019 (slap af!). Derfor er det en oplagt anledning til at sige: Hvad skal jeg tage med ind i det nye år? Og måske endnu vigtigere: Hvad skal jeg lade blive i 2019? Vi sender Nina til en danselektion, så hun kan få boostet sin selvtillid, inden hun skal spørge folk ude på gaden. Dét bringer et uventet resultat, som stiller Nina i en anderledes position i udgangen af dette årti. Lad champagnepropperne flyve! Det er tid til årtiets sidste afsnit af Line Kirsten Giftekniv.

  Underholdning
 • 43:28
  Line Kirsten Giftekniv

  Biseksualitet

  Hold på hat og briller! Der er varslet diller i fjæset på vores datere! I denne udgave af Line Kirsten Giftekniv dykker vi ned i biseksualitet, og derfor har vi besøg af 19-årig Julie, som gør os klogere på, hvordan det er at være biseksuel. Vores Gifteknivspanel diskuterer også biseksualitet, mens vores Datingkriger, Lasse, er på date med Lykke. Det er en date, der udvikler sig lidt atypisk: Vores reporter smider nemlig tøjet og har derfor sin diller i hovedhøjde på det datende par.

  Underholdning
 • 56:45
  Line Kirsten Giftekniv

  Tyk streg under kærlighed

  46% af vores lyttere har svaret, at det er en dealbreaker, hvis deres date er tyk. På Line Kirsten Giftekniv udfordrer vi netop dét, når vi spørger: 'Hvorfor fanden er vi så skide snæversynet, når det kommer til kroppens størrelse?'. "Tyk" er nemlig et ord, som klinger negativt i manges ører, og derfor inviterer vi også gæster i studiet, der kan fortælle, at de vil "tage ordet tilbage", fordi det ikke kan passe, at vi skal stemple ordet som noget negativt. Det gælder naturligvis også i datingsammenhæng, hvor vi naturligvis husker på, at 54% af lytterne IKKE mener, at det er en dealbreaker, hvis deres date er tyk. Der er datingenergi i særklasse over hele linjen, når vi sætter TYK streg under kærlighed i dette afsnit af Line Kirsten Giftekniv.

  Underholdning
 • 50:05
  Line Kirsten Giftekniv

  Ekskærester!

  Hvordan skal man gribe ekskærester an? Skal man kidnappe deres kat? Ringe til dem kl. 04 om morgenen, når man gerne vil bolle? Eller skal man stikke dem en fiskemenu (to skaller og en flad)? Vi dykker ned i den fortabte kærlighed, når vi zoomer ind på begrebet "ekskærester".

  Underholdning
 • 47:54
  Line Kirsten Giftekniv

  Hvornår er man utro?

  Vores nye modige datingkriger, Lasse, er taget på Gokart-date sammen med Line. Gifteknivs panelet, som i dag består af Victor Lander, Dan Andersen og Sofie Jo taler om, hvornår man er utro, og om man skal fortælle det til sin partner. - Og så har vores nye datingkriger, Nina, spurgt en tilfældig fyr ud på date i Vejle.

  Underholdning
 • 48:33
  Line Kirsten Giftekniv

  Ny kriger i hæren!

  Amors pile gennemhullede både Valdemar og Celina som en si, og det endte med et vaskeægte Line Kirsten Giftekniv-kærestepar. Af samme grund siger vi farvel til Valdemar, men åbner samtidigt dørene for den næste stjerne i vores datinghær, Nina, der skal på sin første date i programmet. Vi snakker om at date udenfor storbyen, og så får vi fremragende gæster på besøg, når skuespillerne Jesper Groth og Nicolai Jørgensen snakker om at finde kærligheden på deres hjemstavn. Duk jer! Der er kærlighed i luften!

  Underholdning
 • 43:05
  Line Kirsten Giftekniv

  Valdemar får en kæreste!

  Vores modige datingkriger, Valdemar, har igennem længere tid datet en pige, og nu er tiden inde til at spørge: 'Vil du være min kæreste?'. Valdemar griber chancen for at spørge direkte i radioen, og det giver gevinst. Vi taler derudover om nogle af de dealbreakers, man kan støde på i forbindelse med dating: Er religion en dealbreaker? Hvad med rygning? Hvad hvis hun er havfrue? Eller gravid? Måske en gravid havfrue? Med sko? Rami er desuden på date med Julie, og der bliver skruet gevaldigt op for varmen på dén date, efter de har smidt tøjet.

  Underholdning
 • 43:30
  Line Kirsten Giftekniv

  Den første gang

  Rami er på date, i sin Tesla, med Lykke. Dagens panel består af Tobias Rahim og Stefan Hjort, som snakker om den første gang, de blev forelsket, første gang de havde sex, og første gang de blev droppet.

  Underholdning
 • 44:50
  Line Kirsten Giftekniv

  Fra lyserød til leverpostej - Kan man knalde sig ud af kniben?

  Vi har spurgt vores lyttere, om de har prøvet at miste den seksuelle gnist i et forhold. Det har 60%, og derfor snakker vi om, hvordan man skal gribe det an, når man mister den seksuelle gnist. Kan man knalde sig ud af kniben? Eller er det den HELT forkerte måde at håndtere problemet? Dagens panel består af Sofie Jo Kaufmanas, Mikkel Klint Thorius og Dan Andersen, der fortæller om deres egne erfaringer - og at de glædeligt prutter foran kæresten.

  Underholdning
 • 47:23
  Line Kirsten Giftekniv

  Den "rigtige"

  Findes der kun én "rigtig" derude? Og i så fald: Hvad er kriterierne? Har du måske allerede mødt den rigtige partner tidligere i livet? - uden at vide det? Vi udfordrer begrebet "Den rigtige" i denne udgave af Line Kirsten Giftekniv, hvor vi også sender Lasse på date med Camilla fra Datinghæren.

  Underholdning
 • 47:32
  Line Kirsten Giftekniv

  Hvad gør jeg forkert?

  Vi kender allesammen følelsen af, at man har personlige "fejl", der kan spænde ben for datingen. Én, der i hvert fald kender til det, er Julie fra vores datinghær. Manglende selvtillid er ét af de problemer, der melder sig på banen, når Julie skal se kærligheden i øjnene. Af samme grund har vi arrangeret, at Julie skal mødes med Anni Rection, der er dragqueen, for at give Julie et motivationsboost uden sammenligning. Den eneste, der ikke kender planen, er dagens hovedperson: Julie.

  Underholdning
 • 43:34
  Line Kirsten Giftekniv

  Hvornår skal vi knalde?

  Vi har spurgt vores lyttere på Instagram, om det er okay at have sex på første date. Det kan nemlig være svært at sige, om der er "regler" for, hvornår man må knalde med en person, man dater. Det dykker vi ned i, når vi tager fat på emnet: Sex&Dating i Line Kirsten Giftekniv.

  Underholdning
 • 43:11
  Line Kirsten Giftekniv

  Gaming og dating

  Kan man finde kærligheden igennem gaming? Og hvis man kan: Hvad gør man så, når man står ansigt til ansigt med sin udkårne i den kontekst? Vi snakker med sociolog Casper Radil om gamingen, og hvordan det kan være, at man kan finde kærligheden igennem et virtuelt spil. Desuden får vi besøg af Jesper og Lise, der er kærester på 13. år, for de mødte nemlig hinanden igennem computerspillet World of Warcraft. Vi har naturligvis også aktiveret vores datinghær, når vores reporter, Frederik, er taget til Odense. Her skal han nemlig være fluen på væggen, når Julie dater Kasper på en netcafé for at afprøve, om kærligheden kan ramme som et lyn i de omgivelser.

  Underholdning
 • 46:36
  Line Kirsten Giftekniv

  Hvordan scorer man egentlig?

  Hvordan scorer man egentligt? Har vi grebet det hele forkert an? I stedet for at opsøge kærligheden, kan man så have held med at lokke den til sig? Kan man bygge en vaskeægte datingfælde? Vi tester det, når vi sender vores reportere i marken.

  Underholdning
 • 49:19
  Line Kirsten Giftekniv

  Mod til at date

  Det kræver mod og en rank ryg, når man skal give sig i kast med datingdisciplinen. Det er også derfor, at vi har dedikeret et helt program til at booste modet hos singlerne i Danmark.

  Underholdning
 • 1:11:44
  Line Kirsten Giftekniv

  Live fra Copenhagen Pride

  Vi sender live fra Copenhagen Pride Parade, som en form for kulmination på vores "Hvad tænder dig"-uge her på P3. Og trods lidt dårlig forbindelse, så var humøret tårnhøjt!

  Underholdning
 • 52:11
  Line Kirsten Giftekniv

  Roskilde Festival - 100 på Kærlighedsbarometeret!

  Vi besøger i denne uge Roskilde Festival og undersøger hvad vi kan lære af kærligheden på festival. Idag har vi besøg af et kæmpe stort og lige så festligt kærlighedspanel. Vi har sat en vaskeægte Roskilde-date op, og så sender vi også sommerens sidste koncentreret kærlighedsessens ud til dig, der lytter med. Vi er tilbage efter sommeren med meget mere kærlighed i radioen. Kys og Kram! Reporter: Frederik Hjerrild. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning
 • 46:06
  Line Kirsten Giftekniv

  Roskilde Festival - Den ultimative kærlighedshistorie, scorings-do's and dont's-liste og masser af dates

  Vi besøger i denne uge Roskilde Festival og undersøger, hvad vi kan lære af kærligheden på festival. I dag har vi fokus på, om kærligheden kan holde efter festival, og hvordan man bedst scorer på festival. Reportere: Frederik Hjerrild & Cecilie Fuhlendorf. Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

  Underholdning