Curlingklubben

Et livsstilsmagasin, hvor vi curlingbørn tager kosten i egen hånd! Vi hjælper hinanden med at navigere og vælge mellem de syv millioner forskellige muligheder, der er derude - fra mennesker og mode til fremtid og fails (og alt derimellem). Vi tager udgangspunkt i eget liv - dagligdag, nysgerrighed, undren og tanker om det at være ung anno 2019. Missionen er simpel - vi vil lære at forstå den verden, vi lever i, så vi kan få mest muligt ud af den. Og finde veje og løsninger, der udspringer af egne erfaringer og liv - jeres og vores. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 41:59
  Curlingklubben

  Puttefest, jader og bekendte kendte

  Det er fredag i Curlingklubben, og derfor skal vi selvfølgelig også lege 'bekendte kendte'. Og denne gang skal vi både forbi Walt Disney og Steffen Brandt. Vi skal også snakke om puttefest, Prins Henriks jader, pranks og hvordan vi bedst tager imod vores nye praktikant, Lennart fra Aalborg, som er DJ. Vi skal også se på historier, vi ikke har læst, og så skal Andreas finde ud af, hvad han er i 'det man hører, er man selv'. Alt sammen i en udgave af Curlingklubben, hvor vi stadig prøver at finde den rigtige grimasse til, at vi spiller vores producerende redaktørs musik i radioen. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:14
  Curlingklubben

  Løgn, parodier og gætteleg

  Maria har fået spærret sit kort, og hun fortæller Christian hvorfor. Det er torsdag, så vi skal også have parodier fra lytterne - vi snakker om at lege gætteleg med sin kæreste, tegn på at man lyver, og så er det tid til endnu en omgang 'Det man hører, er man selv'! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 36:51
  Curlingklubben

  Ny quiz, nye mennesker, ny Lady og Vagabonden

  Omsider en omgang Curlingklubben, præcis som du kender, elsker og husker det. Live hjemme fra studiet i DR Byen i glade og trygge rammer. Der er lige et par ting i studiet, der ikke virker, men dem fikser vi. P3 har fokus på frisind og sex i denne uge, så vi spørger lytterne, hvad de tænder på. Desværre er der primært et barn, der har ringet ind. Og han tænder på fødder. Vi skal også grave efter gråt Facebook-guld, afprøve vores nye, faste quiz, snakke om Lady og Vagabonden og meget andet godt! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 42:40
  Curlingklubben

  Live fra Smukfest! vol 4

  Det er blevet lørdag, og det betyder at det er sidste dag Curlingklubben sender live fra Smukfest. Vi har Dodo & The Dodos til at spille i baggrunden, og vi anmelder festivalmad og får østjyske ferietips af far Jørn. Christian og Maria får hjælp til emner at tale om, så de ikke skal udsættes for akavet stilhed på hjemturen. Derudover får vi en musikanmeldelse, fejrer en lytters jubilærum og opfører et Smukfest hørespil. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:56
  Curlingklubben

  Live fra Smukfest! vol 3

  Det er fredag, og Curlingklubben sender stadig fra Smukfest. Johnny Madsen giver koncert i baggrunden. Vi skal anmelde festivalmad igen, og Christian har valgt at anmelde præcis de samme pomfritter, som han anmeldte i går. Vi anmelder også en Calvin Harris-koncert, får turisttips til Østjylland af far Jørn og fejrer en lytters jubilæum. Og så giver vi potentielt dårlige svar på gode spørgsmål i en festival-udgave. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 46:43
  Curlingklubben

  Live fra Smukfest! vol 2

  Vi sender stadig live fra Smukfest, og i dag kommer der simpelthen et skybrud midt i udsendelsen. Indpakket i presenning læser vi Google-anmeldelser af Skanderborg og omegn, hører far Jørns turisttips til Østjylland, anmelder pomfritter og hører fra Frank, der har et jubilæum, der ikke rigtig er hverken et jubilæum eller noget at fejre sådan helt gevaldigt. Det synes Frank vist heller ikke selv. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:51
  Curlingklubben

  Live fra Smukfest!

  Så skete det! Sommeren er ved at være ved ende, og Curlingklubben er tilbage efter en (meget) lang sommerferie. Vi skyder sæson 4(!!) i gang direkte fra Smukfest, hvor vi bl.a. fejrer alle dem, der har jubilæum, får flueråd, anmelder musik (jep du læste rigtigt), og så har far Jørn lavet den ultimativ guide til Østjylland (og nej, han er ikke sponsoreret af Mercedes). Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 2:58:37
  Curlingklubben

  Special

  Christian Bonde og Maria Fantino gennemgår top 100 af "Det sjoveste nogensinde".

  Underholdning
 • 48:41
  Curlingklubben

  Vinderen af Det Sjoveste Nogensinde!

  Curlingklubben går ud med et brag på det sidste program inden sommerferien! Christian og Maria kårer vinderen af Det Sjoveste Nogensinde, reporter-Saga er taget på studenterkørsel, lytterne ringer ind med en tung stjerneparade af bekendte kendte, og så leverer Maria en tårepersende karaoke-version af "Se Venedig og dø". Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 43:22
  Curlingklubben

  Parodier, sloganservice, et forsvundet telefonnummer og en barmhjertig samaritaner

  Maria har prøvet at gøre noget godt for et andet menneske, men det gik ikke, som hun havde håbet på. Så er der selvfølgelig parodier, fordi det er torsdag. Og så kårer vi 2. pladsen i Det Sjoveste Nogensinde... med den lille hage, at producerende redaktør på Curlingklubben, Joachim Holmblad, har smidt telefonnummeret til vinderen af 2. pladsen væk, og han er desværre taget på Tinderbox Festival i Odense. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:24
  Curlingklubben

  Christian sender alene

  Christian er alene i studiet, fordi Maria skal se sin kæreste blive kandidat. Derfor ser han en unik chance for at lave en ekstraordinær støttegruppe, for alle der i går på arbejde opdagede, at de har fået en enorm uforudset udgift til deres lejlighed, grundet at den tidligere ejer ikke har vådrumssikret badeværelset og som på vej hjem fra arbejdet også punkterede på cykel. Der er ikke rigtig nogen, der ringer ind, men Christian får virkelig lettet sit hjerte. Vi afslører det tredjesjoveste nogensinde - og laver studenterbannerslogans til Augusta, som virkelig ikke er specielt imponeret, og som desuden er ude på at begå et karaktermord på sin matematiklærer. Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 40:43
  Curlingklubben

  Grimme kæledyr og gaveforslag

  Vi laver en støttegruppe for alle dem, der har et grimt kæledyr, og det viser sig, at den virkelig falder på et tørt sted. Vi hører om en ål, der ligner et oppustet kondom og om en mand, der har en kat med Downs syndrom, der savler virkelig meget. Vi hører også lytterne om gaveforslag til en person, som bliver færdig med sin uddannelse. Og så skal vi selvfølgelig også høre et highlight fra det sjoveste nogensinde og hjælpe med at lave nogle slogans til studenterbannere. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 42:00
  Curlingklubben

  Vi tager vores kroppe tilbage!!!

  En skræmmende trend har spredt sig, hvor folk hacker sig ind på hospitalers IT-systemer for at finde info på mennesker, som de kan afpresse. Det synes vi er mega ulækkert, og derfor tager Christian og Maria deres kroppe tilbage ved at fortælle om deres seneste lægebesøg. Det er egentlig et meget smukt koncept, men det bliver ret meget ødelagt af, at Christian har været utroligt meget til lægen med nogle utroligt ulækre ting. Vi sætter også gang i vores produktions af slogans til studentervognsbannere - og så fejrer vi, at der er præcis et halvt år til juleaften! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:41
  Curlingklubben

  Brugerundersøgelser og bekendte kendte

  Dagen er kommet - vi tager imod historie nummer 100 i Det Sjoveste Nogensinde. Det betyder også, at det er allersidste gang, vi laver det. Vi laver en brugerundersøgelse, og det viser sig, at der er mange lyttere, der godt lige kunne have ringet ind lidt FØR den sidste dag og fortalt os, at de ikke var fans. Vi skal også lege bekendte kendte, og denne gang skal vi bl.a. forbi en vaskeægte Hollywood-stjerne, nemlig Nicolai Coster-Waldau! Vi graver efter gråt Facebook-guld, tjekker Musikchefens private playliste - og så bliver det altså Emil, der kommer med det sidste bud nogensinde på det sjoveste nogensinde. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:29
  Curlingklubben

  Japansk interview

  Det er en helt særlig dag i Curlingklubben - for vi skal lave et internationalt interview! Lyt med, når vi har en banebrydende samtale med Japans bedste autolakerer, 20-årige Masaya Yagisawa - eller, vi skal i hvert fald have en samtale med hans tolk. Og en dansker, der hedder Jens, der blander sig midt i det hele med et musikønske. Vi skal selvfølgelig også høre lytternes bedste parodier - og så skal vi både snakke om spændende tøj, og om man skal svare på sine venners spørgeskemaer. Ralf ringer ind til det sjoveste nogensinde, og han er fætter til ret mange. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:51
  Curlingklubben

  Singlevennegruppe og en hjemmefødsel

  Vi vil lave en venne-dating-service for singler, som IKKE søger en kæreste, men bare en ven. Men fucker det fuldstændig op, og derfor ender vi med at sætte en 19-årig til at snakke med et 11-årigt barn. Og så er det, at det begynder at blive farligt. Vi skal også snakke om facere, hvornår man må sige "god sommer" og om forskellen på sarkasme og ironi. Signe ringer ind med et bud på det sjoveste nogensinde, og vi skal simpelthen høre om livets mirakel: en hjemmefødsel. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:28
  Curlingklubben

  Kødspisende vegetarer og Bjarke Ingels

  Stjernearkitekten Bjarke Ingels har tegnet en kæmpestor park, der skal ligge lige foran Tivoli i København - og det er folk ved at falde i svime over. Men hvad synes de rigtige danskere egentlig om de bygninger, som Bjarke Ingels har tegnet? Vi kigger på Google-anmeldelser af Bjarke Ingels-tegnede bygninger, og de er ikke positive. Vi laver også en støttegruppe for vegetarer, der er kommet til at spise kød, mens de har været fulde, og så finder vi på nye lyde til elbiler. Trine har et bud på det sjoveste nogensinde, der foregår på Rødby-Puttgarden-færgen, og så ser det jo godt ud. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:10
  Curlingklubben

  Barnaby, hund og kat

  Efter et hæsblæsende seminar er Curlingklubben tilbage, og vi er totalt inspirerede! Derfor skal vi lave nye, banebrydende ting i radioen som "gode spørgsmål, potentielt dårlige svar", husmorråd og "det grå Facebook-guld". Mmmmh, hvor det varmer at lave noget godt og trygt. Vi skal også snakke om hjulspin og et lejlighedskompleks til hundeejere. Johnny ringer ind, og hans bud på det sjoveste nogensinde splitter Christian og Maria, men lytterne ser ud til at have valgt side. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:42
  Curlingklubben

  Fræk Tintin, parodier og gråt Facebook-guld

  Torsdag i Curlingklubben betyder, at vi skal høre parodier - og vi kommer vidt omkring i dagens udgave. Hør alt lige fra Gollum og en ustyrligt doven Jørgen Leth til Fedtmule! Nogen har også ødelagt Tintin ved at udstille ham sammen med frække symboler. Vi finder ud af, at hvis man læser titlerne på de gamle tegneseriehæfter, så kan de faktisk næsten alle sammen misforstås. Vi skal også grave efter gråt Facebook-guld, høre historier vi ikke har læst og høre Mys bud på det sjoveste nogensinde, som lyder dybt forfærdeligt. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:53
  Curlingklubben

  Falske profiler og frække mænd

  Christian og Maria kryber til korset og indrømmer, at de begge to har haft falske profiler på nettet. En gruppe meget kåde kvinder ringer ind og fortæller hvad deres mænd gør, som bare kan få dem helt oppe i stødet. Jans bud på det sjoveste nogensinde er usædvanlig langt - men det er også usædvanligt velfortalt. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:22
  Curlingklubben

  Jobs og pølser

  Liberal Alliances nye leder hedder Alex Vanopslagh og er "kun" 27 år - derfor har en tv-station interviewet hans mor, og hun synes ikke, at han skal være politiker. Vi kender godt følelsen af, at ens forældre ikke helt støtter op om ens drøm, og derfor laver vi en støttegruppe for alle, der føler det samme. Vi hører bl. a. fra Jepper, der er opfinder og har fundet på en elastik til en trampolin - og det fatter hans forældre ikke helt. Vi skal også lære, hvor lang tid der skal gå fra, at man har lavet pølser på toilettet, til at det er okay for håndværkere at komme ind og lave noget. Ellen ringer ind med et bud på det sjoveste nogensinde og giver os et indblik i, hvornår hendes far laver pølser. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:28
  Curlingklubben

  Airbnb-sex og Prins Joachims fødselsdag

  Dagens program byder på mange spørgsmål, og også et par svar. Boller folk i Marias lejlighed? Har Prins Joachim været en god dreng, og hvad går han i grunden og lytter til? Der er nyt i alle sagerne, og selvfølgelig også 'Bekendte kendte' og Tinas bud på det sjoveste nogensinde. GOD PINSE! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:12
  Curlingklubben

  Netdoktor, lyvende mænd og parodier

  Det er torsdag, så vi skal høre lytternes parodier. Og der bliver vi fuldstændig lamslået af Ronni, der ringer ind og laver en perfekt Ole Thestrup. Ole laver dog en utroligt doven Rasmus Paludan og får os ned på jorden igen. Og så kan vi ellers komme videre med et program, der diagnosticerer Maria med både kræft og en akut blodprop, undersøger hvor meget mænd lyver og taler om frygten for at blive forældre. Christian har et bud på det sjoveste nogensinde, der VIRKELIG lyder som en joke, og den minder os om, hvor sjov vores rangliste egentlig er blevet efterhånden. Kæft, hvor er I fede! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 34:36
  Curlingklubben

  Live fra Valgbar i Aalborg

  Curlingklubben sender live fra Studenterhuset i Aalborg! Og det er sensationelt. Ikke fordi, vi sender live (det gør vi hver dag), men fordi det er fra Aalborg! Vi kigger på Google-anmeldelser, graver efter gråt Facebook-guld, finder bekendte kendte og hører et bud på det sjoveste nogensinde live fra salen, når Andreas fortæller, hvordan han lærte sin far at se porno. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:50
  Curlingklubben

  Danskerbingo-indhold og UNO-regler

  En uheldig dag i Curlingklubben. Der sker simpelthen det utroligt uheldige, at vi kommer til at lave præcis det samme indslag om at gå planken ud med en løgn, som Danskerbingo har lavet tidligere på dagen. Det vil vi gerne som samlet redaktion undskylde, for vi skal selvfølgelig være (meget) bedre end det. Det er dog stadig ikke den ting ved programmet, der får folk mest op at køre, for vi snakker også om de officielle UNO-regler, der viser sig at være helt ustyrligt forkerte. Dennis' bud på det sjoveste nogensinde er en god gang begravelseshumor, og det har vi altid svært ved at stå for. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:02
  Curlingklubben

  Curlingforældre og hukommelsestab ved skidning

  Vi snakker om børn, som er blevet ufrivilligt curlet af deres forældre og hører bl.a. fra Troels (eller var det Sofus?), hvis mor stadig finder jobsamtaler til ham, selv om han er 27. Vi skal også høre om en kvinde fra Hong Kong, der lider et voldsomt midlertidigt hukommelsestab efter en tur på tønden, og så zoomer vi lidt ind på Danskerbongo-værten Andreas Kousholt, der åbenbart er skabs-politikengageret. Tove ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, og det indeholder en død guldhamster ved navn Rasmus. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:34
  Curlingklubben

  Klamme Claus og dadler til ramadan

  Der er gode spørgsmål og potentielt dårlige svar, og der går cirka 15 sekunder, før Curlingklubben har rodet sig ud i noget rigtigt bøvl med dadler og ramadan. Maria har fået en klam besked på Instagram fra en mand, der hedder Claus, og som har sendt en besked, der "skulle have været til hans kæreste". Vi skal også lave en sportsquiz, og så skal vi høre Malous bud på det sjoveste nogensinde, hvilket giver os en kærkommen mulighed til at se, hvad der egentlig ligger og gemmer sig i bunden af den liste. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 38:33
  Curlingklubben

  Valgbar fra Odense

  Curlingklubben sender fra P3's valgbar i Odense. Der er gode spørgsmål fra Studenterhuset med dertilhørende potentielt dårlige svar, der er Google-anmeldelser af Odense, og vi finder ud af, hvad vores politikere har sagt om ting på badeværelset. Nina ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, som indeholder ordet 'videooptagelse', men det er ikke så frækt, som det lyder. #øv Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:49
  Curlingklubben

  Parodier, penis-snorkling og playlister

  Torsdag betyder, at vi skal høre lytternes parodier igen! Glæd jer til bl.a. Arne Nougatgren og Mickey Mouse, sidstnævnte leveret af Mert, der er træt af jokes om sit navn. Vi snakker også om, hvad der skal ske, når vi skal begraves. Vi hører et par af partiledernes playlister, og det viser sig, at Marias smag hører til på en anden fløj, end hvad hun lige gik og regnede med. Sara ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, og vi skal høre om et snorkel-eventyr i et badekar, der ender galt. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:57
  Curlingklubben

  Løvens Hule og læger uden grænser

  Man kan melde sig til Løvens Hule igen! Det er jo fantastisk, men man ser jo nogle gange, at iværksættere kommer ind med nogle dårlige idéer og kommer til at gøre sig selv til grin. Derfor laver vi en slags pre-casting, hvor man kan ringe ind, hvis man TROR, at man har en god idé. Så kan vi lige vurdere, om du skal tage den med ind i fjernsynet eller ej. Og det viser det sig, at der er ret meget brug for. Derudover skal Christian lave knibeøvelser, vi kigger på gråt Facebook-guld og så ringer Michael ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, der indeholder en meget speciel svensk læge... Og vi afslører ikke så meget ved at sige, at det er en historie, der hører til på den øverste halvdel af listen. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:20
  Curlingklubben

  Brændt af af Wu-Tang Clan?

  Vi kan ligeså godt sige det, som det er. Velkommen til den mest skuffende udgave af Curlingklubben nogensinde. Der sker simpelthen det, at lige før vi skal til at sende, så kommer Pelle Peter Jensen hen til os. Og han siger, at han kan få Wu-Tang Clan til at besøge vores program, fordi de spiller i København i aften. Det siger vi ja til, selv om vi godt ved, at rappere ikke altid er helt til at regne med. Hvad der sker den efterfølgende time er en kavalkade af meget akavet radio. For kommer Wu-Tang Clan overhovedet? Det ser ud til at ende i ultimativ skuffelse.... Eller hvad???? Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:10
  Curlingklubben

  Politikersprog og Christopher som kinesisk spion

  TV2 har lavet en guide til, hvordan man kan kende politikersprog. Det er fint nok, men vi har fundet ud af, at man også bruger virkelig meget politikersprog som danskere. Derfor laver vi Curlingklubbens guide til danskersprog. Vi skal også undersøge, om Christopher i virkeligheden er blevet en kinesisk spion, nu hvor han reklamerer for Huawei. Max på 10 år ringer ind med verdenshistoriens måske korteste bud på det sjoveste nogensinde, og det viser sig at være overraskende effektivt. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 44:07
  Curlingklubben

  Parodier 3.0 og nyt svedigt valg-merch

  Valgdækningen er fortsætter igen igen med flere politiske ordsøgninger, hvor vi i dag ser nærmere på, hvilke politikere der taler mest om dyr i folketinget. Joachim B. Olsen har lavet en ny T-shirt, som Maria mener vil gøre Christian ekstra eftertragtet blandt tøserne. Andrea (fra Kaj og Andrea) ringer ind. Eller måske er det bare Lis, som har ualmindeligt gode Andrea-parodi-skills. Så er der i dag i Curlingklubben også mulighed for at blære sig BIG TIME, hvis man ejer noget, en kendis tidligere har ejet. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 49:56
  Curlingklubben

  Live kulilteforgiftning, valgsang og "ER DER EN SPEJDER TIL STEDE?!"

  Der er nogen, der er kommet til at slippe en smule benzin-os ind i studiet, hvilket giver en vidunderlig tung hovedpine, men det til trods har Maria skrevet en vidunderlig valgsang. En Nationen!-bruger er sur over, at politikere bruger strips og ikke kan sætte valgplakater op med snor, for hvor svært er det egentlig at binde en knude. Det finder vi ud af i et vaskeægte live-knob-kursus. I anledningen af valget prøver vi også at diskutere, selvom vi er enige, og så er der endnu mere tysk historisk lydquiz. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 44:41
  Curlingklubben

  Nøgen gastronomi, cannabisquiz og en mulig politisk sleepover

  Valgdækningen fortsætter med flere politiker ordsøgninger, hvor vi ser nærmere på, hvilke politikere der taler mest om fodtøj i folketinget. Maria overvejer at lade Morten Østergaard sove hos hende, men hvad spiser en radikal, og hvilken film er han til? Der er madtema, når vi er uenige sammen om peberfrugten/grøntsagen, og snakker nøgenmadlavning. Til sidst gætter vi på, hvilke partier der bare elsker cannabis. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 44:05
  Curlingklubben

  Cirkus Baldonis partiprogram, gokke-Jokke og tysk lydquiz

  VALG! Nu starter valgdækningen i Curlingklubben, og de unge skal oplyses med stærk politisk journalistik. Joachim B. Olsen har annonceret på en pornoside, så vi undersøger om gokke-jokke-kampagnen rammer målgruppen. Cirkus Baldonis valgplakater bliver skubbet for langt op i lygtepælene af valgplakater. Det problem er der muligvis en kreativ løsning på. Og så skal du glæde dig til et auditivt eventyr i den store tyske lydquiz. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 42:43
  Curlingklubben

  Politikernes favoritord- og drinks og et stærkt bud på det sjoveste nogensinde

  DET ER FREDAG! Det fejrer vi med et kig på politikernes foretrukne ord, der afslører at Kim Christiansen virkelig godt kan lide hatte. Vi skal selvfølgelig også høre, hvem der er dine bekendte kendte. Og så står den på ægteskabsredende remedier, når vi afprøver en talepind. Carina har oplevet noget, der er tæt på det sjoveste nogensinde en tirsdag formiddag med en hund, en søn og et postbud. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 39:59
  Curlingklubben

  Parodier 2.0 og ærlige anmeldelser af danske turistattraktioner

  Glæd dig til at Arnold Schwarzenegger og Mickey Mouse ringer ind. Eller i hvert fald nogen der måske kan lave en parodi på dem. DR har besluttet, at vi skal kunne være uenige sammen. Vi er meget uenige om, hvilken mælk der er bedst, men vi forsøger at finde hinanden alligevel. Easy Jets nærige kunder har kåret Den Lille Havfrue til den femte mest skuffende turistattraktion i verden, men det kan vi gøre meget bedre. Heldigvis har masser af danskere øst ud af dårlige anmeldelser til mange andre af landets attraktioner. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:10
  Curlingklubben

  Havtorn, husmorråd og teenage-strip

  Sæsonen for akavet smalltalks er skudt i gang! Konfirmationer, bryllupper, barnedåb, og det der er værre, er lige rundt om hjørnet. Nanna ringer ind for at blive godt rustet til alle de arrangementer, hun skal til i løbet af sommeren, men det viser sig at det ikke er første gang, hun taler med Maria. Jakob ringer også ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, som vist nok havde noget med teenage-strip at gøre? Udover det bliver der talt om hotte glemte madvarer, terapidyr og så efterlyser Maria også det mest effektive husmorråd, der kan fjerne røglugt i soveværelset. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 42:42
  Curlingklubben

  Good plastikkop, bad plastikkop

  Marias iskaffeforbrug (læs: iskaffemisbrug) har nået et nyt lavpunkt, hvor hun er begyndt at tage plastikkopperne, hendes iskaffe bliver serveret i, med hjem for at vaske dem og bruge dem igen. Vi laver en støttegruppe for folk, der har fundet ud af, at de skal til eksamen til noget nederen. Vi quizzer også om cheflønninger, læser Google-anmeldelser af Djursland og snakker om Fie Laursen på en voldsomt besværlig måde. Morten ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde og synes selv, det er så sjovt, at vi bliver lidt forvirrede. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:02
  Curlingklubben

  Miljøporno, rösti og nosser ud af vinduet

  Curlingklubben er samlet igen, efter hvad der føles som en evighed! Christian og Maria har simpelthen fundet plads i deres kalendere til at være i studiet samtidigt, og det markerer vi bl. a. ved at lave et bæredygtigt miljøpornolyttespil. Vi følger også op på rösti-mobiltelefonsagen, som før har været en historie, som vi har haft med i programmet. Dan ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, og den klatrer lidt deropad på trods af en ualmindelig dårlig ping-pong med Dan om, hvad han har som skrivebordsbaggrund. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 37:02
  Curlingklubben

  En hemmelig påskegæst

  Det er fredag i Curlingklubben og humøret er helt i top! Og det er der en særlig god grund til. Maria har nemlig fået en hemmelig gæst i studiet og I gætter ALDRIG hvem det er! Jeg kan afsløre så meget, at han er manden/drengen/stemmen bag et af de mest spillede hit til gymnasiefest-opvarmninger og at han med GARANTI fik dit teenage-hjerte til at pumpe liiiidt hurtigere i år 2006. Udover det kan jeg også garantere, at vi runder i bekendte kendte, musikchefens private playliste og det sjoveste nogensinde. Vært: Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:42
  Curlingklubben

  Sixpence og astrologi

  Når Christian ikke er med i programmet, så kan Maria godt lide at fylde programmet ud med lidt astrologi - og i dag er ikke anderledes. For Uranus står i Tyrens tegn og Merkur er i retrograd, så det kommer Amalie Franciska fra podcasten 'Astropod' og fortæller om. Sixpence-hatten har også fået et dårligt ry, efter at Politiken i en anmeldelse har skrevet, at det er forstyrrende, når James Price fra "Spice med Price" har en sixpence på ligesom Rasmus Paludan. Derfor ringer lytterne ind og reclaimer sixpencen, og det går rigtig godt, bortset fra at de har nogle meget mærkelige navne.

  Underholdning
 • 35:07
  Curlingklubben

  Søster, smalltalk og det sjoveste nogensinde?

  Maria gentager et ualmindelig hyggeligt element i Curlingklubben i dag - nemlig smalltalk. Konfirmations-sæsonen er snart over os, og inden vi alle sammen skal sidde og spise gravad laks med en bordherre, vi ikke kender, så lader vi lytterne ringe ind og øve sig lidt. I dag får Cecilie lov til at øve sig på Glenn, og det bliver en helt utroligt stille omgang. Marias søster Julie kommer også forbi og snakker om hunde og specialøl - og så ringer Daniel ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, som bl. a. omhandler "the holy ghost". Og han klatrer langt op ad listen.

  Underholdning
 • 38:48
  Curlingklubben

  Bogklub, komiker-præsident og polsk fisse-øl

  Maria er tilbage efter påskeferie - men i mellemtiden er Christian så taget på forsinket påskeferie, så hun har Curlingklubben for sig selv. Udover dette stykke ophidsende personalenyt får vi gode spørgsmål og giver potentielt dårlige svar i en tirsdags-udgave, vi laver inspirations-bogklub og får bl. a. anbefalet fagbogen "Logik & Argumentation", som Magnus har fundet i en død mands hjem, og så snakker vi også om en helt ny øl, de har lavet nede i Polen. Vi jagter også det sjoveste nogensinde, og her er Lines fra gået ind på en forkert bar på en herretur.

  Underholdning
 • 46:25
  Curlingklubben

  Jysk fuldskægsudgave

  Maria er stadig på påskeferie, så i dag har Christian fået forstærkning af Anders Stegger. Derfor er dagens udsendelse en ægte jysk fuldskægsudgave. Vi leger fredag på en onsdag, og det betyder højt humør i studiet. Vi fortsætter radioskolen med Nina og Lasse fra DR's talenthold, og kommer med gode råd til, hvordan man IKKE falder i søvn, når man kommer hjem. Derudover skal vi have YouTube-challengen "Hvad er der i min taske?" featuring Anders Stegger og tale med lytterne om lortehistorier.

  Underholdning
 • 42:38
  Curlingklubben

  Radioskole, heavy metal-strikning og kampskildpadder

  Christian står igen i dag bag roret. Men helt alene er han ikke! Han får nemlig besøg af Lasse og Nina fra DR's nye talenthold, der blandt andet skal teste deres evner som reportere et sted, hvor intet sker. Vi taler om heavy metal-strikning, om kampskildpadder, som måske udsletter Florida, og så får vi en "Røde lange klunker"-historie fra en lytter.

  Underholdning
 • 45:50
  Curlingklubben

  Far Jørn er på besøg

  Christian har roret i Curlingklubben, men han har fået hjælp! Hans far Jørn er nemlig med i studiet som medvært i dag - og det betyder masser af hyggeligt selskab og den dér unikke far-søn-energi..... Vi kigger på Google-anmeldelser af Nørrebro, læser fjollede historier, lægger fra Jørns horoskop, og så snakker vi en masse om hash, cigaretter og spritkørsel, fordi det er det, Christians far åbenbart gerne vil tale om. Jonas ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, men det viser sig at være helt umådelig sørgeligt.

  Underholdning
 • 45:13
  Curlingklubben

  Showergel-reklame, skrivebordsbaggrund og selvbruner

  Vi holder fredag på en torsdag i Curlingklubben! Det betyder, at der er bekendte kendte, godter fra Musikchefens private playliste - og vi skal også høre, hvad det grå Facebook-guld har lært af deres fædre. Vi opgraver også en kommende skandale, da vores producerende redaktør er kommet til at give en masse selvbruner til to folkeskolepiger, der var i praktik hos os i går. Kim ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, men det viser sig, at han også er MEGET glad for at tale om skrivebordsbaggrunden på sin arbejds-computer. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:11
  Curlingklubben

  Sløj ønskeinspiration og Sims-problemer

  Det er ved at være fødselsdagstid fra Maria, så Christian arrangerer, at lytterne kan ringe ind og give hende noget gaveinspiration. Det lykkes i alt til 0 stjerner ud af 5. Medmindre man er tosset med "nordiske ting", gavekort og geder. Vi skal også snakke om parykker fra Zimbabwe og Mussolinis oldebarn. The Sims plejer at være et meget afslappende spil, men Christian og Maria er begyndt at projicere deres voksenproblemer over på deres Simmere. Maiken ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, og det er fint nok, for det er også længe siden, at vi har været lidt længere nede på listen. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 43:34
  Curlingklubben

  Poesi, porno på lyd - og uheldige fødselsdage

  Flagene er på halvt i dag, sindene er triste, og folks hoveder er et andet sted - selvfølgelig fordi, det er den 9. april i dag. Danmarks besættelsesdag. Men hvordan er det egentlig at have fødselsdag på en dag som i dag, hvor det bare ikke handler om en selv? Curlingklubben laver en støttegruppe for alle, der har fødselsdag på en dum dag. Christian laver digte til sin kæreste, fordi Justin Bieber endnu en gang har fået alle andre mænd til at se dumme ud. Og så sker der to mirakler i dagens udgave af 'det sjoveste nogensinde': En lytter ved navn Kenneth gør noget rigtigt, OG vi får en historie, der indeholder klovnemakeup. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 40:17
  Curlingklubben

  Keramik, kampråb og kulturel appropriation

  Vi kan forstå, at nogle OB-fans har råbt homofobiske ting til en kamp mod FCK. Og det finder vi os ikke i, for det er 2019, det her! Derfor hjælper vi de odenseanske fodboldfans med nogle H. C. Andersen-inspirerede tilråb. Derudover er det mandag, så det er også tid til gode spørgsmål og potentielt dårlige svar. Vi skal også lige tale om vores podcast, for nu er den kommet uden musik - og så er der altså lige nogle anmeldelser, der godt må blive lavet om. Simon ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde og fastslår, at han ikke opfører sig homoseksuelt over for mandlige kameler. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:11
  Curlingklubben

  Fake News, fredag og fiseri i bilen

  Der er fredagshumør i Curlingklubben, og det går i allerhøjeste grad ud over alle jer. Mads Steffensen er blevet udsat for Fake News, og det kan vi selvfølgelig ikke have. Der viser sig også at være mellemleder-bøvl med Curlingklubbens musikløse podcast. Vi graver efter gråt Facebook-guld, leder efter bekendte kendte og lytter til godbidder fra Musikchefens private playliste. Og så ringer den selvproklamerede interieur og tendens-blogger Mette ind med sit bud på det sjoveste nogensinde. Hun har også en hund, der hedder Mutley. Den må vi ikke tale med. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:07
  Curlingklubben

  Cillemouse og schweiziske learnings

  Vi er tilbage fra konference i Schweiz, og det er vi selvfølgelig med masser af ny inspiration og "learnings", som vi vil dele med jer. Vi snakker en del om Cillemouse, bloggeren og modellen, der har fået en TV2-serie, hvor hun skal gøre op med perfektheden på sociale medier - men problemet er, at hun stadig har det ret perfekt, og at det virker som om, at hun ikke helt kan se det. Tom ringer ind med et bud på det sjoveste nogensinde, som indeholder det klassiske lol-buzzword "begravelse". Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Cillemouse og schweiziske learnings

  Vi er tilbage fra konference i Schweiz, og det er vi selvfølgelig med masser af ny inspiration og "learnings", som vi vil dele med jer. Vi snakker en del om Cillemouse, bloggeren og modellen, der har fået en TV2-serie, hvor hun skal gøre op med perfektheden på sociale medier - men problemet er, at hun stadig har det ret perfekt, og at det virker som om, at hun ikke helt kan se det. Tom ringer ind med et bud på det sjoveste nogensinde, som indeholder det klassiske lol-buzzword "begravelse". Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Fredag 29. mar. 2019

  CHRISTIAN ER TILBAGE!!!!!!!!!!!!!!!!............. Men Maria er blevet syg. Det skal åbenbart ikke lade sig gøre for Curlingklubben at sende i fuld opstilling, men det forhindrer os ikke i at lave et rigtig fredags-agtigt program. Vi leger bekendte kendte, kigger efter gråt Facebook-guld, spiller guldklumper fra musikchefens private playliste, leder efter det sjoveste nogensinde, og så beder Christian lytterne om hjælp til et foredrag, han skal holde i morgen. Vært: Christian Bonde.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Torsdag 28. mar. 2019

  Marias iskaffe-besættelse har lidt endnu et knæk - for nu viser det sig, at den butik, hvor hun køber rigtig meget iskaffe, er ejet af tidligere nazister. Hendes Cardi B-samvittighed har måske også lidt et knæk, fordi det er kommet frem, at hun har bedøvet og røvet mænd, dengang hun var stripper. Hun giver også Thomas dårlig samvittighed, da han ringer ind til det sjoveste nogensinde, fordi han ikke er sød nok ved sin kone. Og så iværksætter hun et smalltalk-eksperiment mellem to lyttere, som ender ret.... Smalltalk-agtigt. Vært: Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Onsdag 27. mar. 2019

  Maria sender alene i dag, og hun har en masse ting, der skal ud af systemet. Hun har ved en fejl fået en sms, der handler om "rotter", "20 sække" og nogle "varer" og er bange for, at hun er endt i en form for narko-plot. Vi skal også snakke om alle de klamme ting, man har i sit køleskab - og en lytter tager prisen, for hun har stadig rester i køleren fra juleaften... Vi skal også snakke om dårlige passwords og rumdragter i den forkerte størrelse - og så ringer Daniel ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, der indebærer, at han har troet, at han kastede sin nyre op. Vært: Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Tirsdag 26. mar. 2019

  Vi starter dagens program med at lave en række meget elitære kunst-jokes, men det bliver meget bedre og mere folkeligt senere. For vi har nemlig fundet endnu en undskyldning for at lave et legendarisk Curlingklubben-indslag: Sjove øgenavne! Hør blandt andet om "Erling madpakke", der fik sit navn, fordi han stjal et stykke rugbrød fra en madpakke for 20 år siden. Janus ringer ind til det sjoveste nogensinde og holder det 'short and sweet' - men det er også meget godt, for vi kommer til at bruge meget unødig tid på at fejre, at Janus' bud er historie nummer 50! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Mandag 25. mar. 2019

  Christian er tilbage!!! I hvert fald sådan halvt. Hans stemme er ikke lige helt på toppen, men så er det jo godt, at man ikke lever af sin stemme, når man laver radio. Vi snakker også om, hvad vi har stjålet, mens vi har været fulde, og så giver vi også lige en lektion i personlige stednavne, fordi et radioprogram konsekvent har omtalt Caitlyn Jenner som en "han". Det er jo også mandag - så selvfølgelig har I sendt gode spørgsmål, som vi giver potentielt dårlige svar på. Katrine ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde, og det indeholder en flyverdragt... Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Fredag 22. mar. 2019

  Maria har stadig roret i Curlingklubben og sender alle på weekend med en omgang 'bekendte kendte', en snak om nogle absurd rige dyr, lidt godter fra Musikchefens private playliste, et opråb til ukulele-folket og en snak om, hvorfor vi skal blive så hysteriske, når kvinder har sex på tv. Vi skal selvfølgelig også høre et bud på det sjoveste nogensinde, og i dag kommer det fra Rikke, hvis ven har opført sig okay uheldigt med sin fars aske... Vært: Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Torsdag 21. mar. 2019

  SÅ bukkede Christian under - stemmen kan ikke mere, så Maria er alene i studiet i dag. Det benytter hun til at snakke vildt meget om stjernetegn og dating - men også til at forsøge at give lektiehjælp, nu hvor dansk Wikipedia har lukket for i dag. Morten vil gerne vide, hvor mange stikkontakter der skal være i et rum på 12 m2, og Mathias skal lave et par silikonebryster (altså ikke på dén måde) og vil gerne vide, hvor tyk falsk hud, han skal bruge. Fælles for både Morten og Mathias er, at de ikke får sådan helt vildt meget hjælp. Mona ringer ind med et bud på det sjoveste nogensinde - og Maria oplever utrolig lidt modstand, når hun skal placere historien på ranglisten. Vært: Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Onsdag 20. mar. 2019

  Maria er faldet over en profil på Instagram, der viser billeder af instragram-modeller før og efter, at de er facetunet (og redigeret på andre måder). Og det har hun det ret vildt over. Vi ved ikke, om Christian har det vildt over det, for han har nærmest ingen stemme. Danmark er blevet kåret til verdens NÆSTlykkeligste land, så vi beder nogle ulykkelige personer om at ringe ind til os, så vi kan trøste dem og få den førsteplads tilbage igen! Det skal også handle om en mand, der har skiftet navn til Michael Jackson, men gerne vil skifte tilbage nu - og så skal det handle om Morten, der ringer ind med sit bud på det sjoveste nogensinde med nøgleordet "remoulade". Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Tirsdag 19. mar. 2019

  Alle i nyhederne flipper ud over, at danske gymnasieelever har for meget fravær. Men som det grundjournalistiske flagskib vi er, så graver Curlingklubben et stik dybere og snakker med et par elever, der pjækker i dag, og hører, hvorfor de pjækker. Vi snakker også om J. K. Rowling, der ENDNU en gang besudler sit Harry Potter-univers ved at være bagudrettet woke og udtale sig om Dumbledore og Grindelwalds passionerede, homoseksuelle forhold. Flemming ringer ind til det sjoveste nogensinde og nægter at sige, hvor han bor. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Mandag 18. mar. 2019

  Mandag d. 18. marts blev dagen, hvor Curlingklubbens lyttere er blevet en information rigere. En information, de sagtens kunne have været foruden - nemlig at Maria Fantino gennem det meste af sit liv har været sygeligt besat af TV-lægen Peter Qvortrup Geisling og har sendt ham så mange breve, at hun er blevet bedt om at lade være. Derudover er en YouTuber blevet nødt til at benægte, at han har bollet med sin kat, og vi finder ud af, om de fleste danske turistattraktioner er overvurderet ifølge Google-anmeldelser. Maja ringer ind til det sjoveste nogensinde og gør sin teenage-datter enormt pinlig - det kan vi selvfølgelig ikke stå for, og derfor synger vi alle sammen Bohemian Rhapsody højt i radioen. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Fredag 15. mar. 2019

  Fredag i Curlingklubben. Der er bekendte kendte, der er gråt Facebook-guld, og vi spiller lidt guld fra Musikchefens private playliste. Derudover snakker vi om, hvad vi thirst-watcher - altså hvad vi ser af film og serier, fordi én af personerne er lækre. Christian thirst-watcher actionfilm med Scarlett Johansson, og Maria ser Robin Hood. Altså tegnefilmen. For det er bare en lækker ræv. Kristian ringer ind og ser, hvor langt en historie om et telt på en skråning, et samleje og en tysk families grill-aften kan bringe ham. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Torsdag 14. mar. 2019

  En udsendelse i madens tegn. Vi har fundet en kasse, der passer - for det viser sig nemlig, at folk rundt omkring i Danmark spiser PRÆCIS sådan, som fordommene er. Derudover er det jo også den meget romantiske "bøf og blowjob"-dag, og det benytter vi selvfølgelig til at høre lytterne, om hvad for noget kød, de skal have i munden i aften. Altså på tallerkenen. Ribeye er det foretrukne, har vi lært. Sørens bud på det sjoveste nogensinde indeholder et fodboldhold, massageolie og et par øjne, og så er man jo allerede ret langt oppe på listen. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Onsdag 13. mar. 2019

  Du kan snart ikke prikke til folk på Facebook længere, for den funktion fjerner de nemlig. Men bare rolig - Curlingklubben har din ryg, og vi lader lytterne ringe ind og lave et radiofonisk prik. Derudover handler det om jader og små tasker, men selvfølgelig på en saglig måde. Og så ringer Jakob ind til det sjoveste nogensinde med en historie om en udstoppet ugle. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Tirsdag 12. mar. 2019

  Kender du det med, at du har en ven, der er super træls på sociale medier? Det laver vi en støttegruppe for i dag, og vi hører om alt fra veninder til en morfar, der bare formår at ødelægge Facebook med sin tilstedeværelse. Vi kigger på Google-anmeldelser af ting i Brande. Og så ringer Chanda (også fejlagtigt kendt som Sandra) ind til det sjoveste nogensinde og fortæller en historie om, hvordan P3-vært Pelle Peter Jensens far muligvis har prøvet at caste hende til et pornoblad. Det viser sig så, at den historie IKKE er hendes bud på det sjoveste nogensinde - det handler derimod om en utroligt hårdfør hamster. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Mandag 11. mar. 2019

  En udsendelse i månetegnets..... tegn? Christian og Maria hopper med begge ben ned i astrologien, fordi Maria har haft en eller anden aha-oplevelse med ascendant, soltegn og andre sjove udtryk. Vi snakker også om, hvor lang tid, vi har vores tøj på uden at vaske det - og det får sat en stopper for de liderlige SMS'er til programmet, i hvert fald lige for en dags tid. Derudover er der gode spørgsmål og potentielt dårlige svar, og Maja ringer ind til det sjoveste nogensinde med en historie om nøgler, nøgenhed og en sort frottébadekåbe. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Fredag 8. mar. 2019

  Det er kvindernes internationale kampdag i Curlingklubben! Det fejrer Christian med at spise sammen med nogle venner, og Maria fejrer det ved at menstruere super hårdt. Vi leger en omgang bekendte kendte (selvfølgelig i kvinde-udgave), vi bliver overrasket af to historier, vi ikke har læst - og så ringer Martin ind, fordi han tror, at han har den sjoveste historie nogensinde. Han får desværre gjort sig relativt upopulær blandt halvdelen af værterne på cirka 25 sekunder. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Torsdag 28. feb. 2019

  Det grå Facebook-guld byder på gamle mennesker, der har fået prygl med en tæppebanker, da de var små. Og så viser Christian og Maria sig fra deres gavmilde side, da de vil give deres ukendte kollega noget shine. Vi skal også snakke om at tage unødvendige hensyn, og så skal vi se, hvor langt op en børnetissemand på en PowerPoint kan kravle på listen over det sjoveste nogensinde. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Onsdag 27. feb. 2019

  Vores universitetspraktikant, antropologen Saga, spiller åbenbart i et røvballe-band, der mangler et navn. Det er selvfølgelig en sag for Curlingklubben! Michael ringer ind for at fortælle det sjoveste nogensinde og giver Christian og Maria latterkramper, inden han overhovedet er kommet i gang. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Tirsdag 26. feb. 2019

  Sigmund har lagt en pænt racistisk insta-story op. Hvorfor har ingen snakket om den endnu? Og kan vi overhovedet magte at kende forskel på ham og Danmarks anden homoseksuelle reality-nationalist, Jim Lyngvild? Vi hjælper også jer allesammen med at slå koldt vand i blodet over Bradley Cooper og Lady Gaga, for det sker altså ikke lige, at folk i Hollywood møder hinanden på settet og bliver kærester. Bortset fra lige et par gange, måske. Eller 100. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Mandag 25. feb. 2019

  Skal man fortælle ens tandlæge, at vedkommende har dårlig ånde? Skal Sofie Amalie på 14 have en næsering? Hvad gør man, hvis man skal på date og har luft i maven? Mandag i Curlingklubben betyder gode spørgsmål og potentielt dårlige svar. Vi skal også finde ud af, hvordan verden har reageret på vinderen af Melodi Grand Prix. Og så ringer Sarah ind for at fortælle det sjoveste nogensinde og gør Christian og Maria helt utroligt utilpas. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Fredag 22. feb. 2019

  Vi undskylder til vores redaktør, fordi vi tabte bolden på kæmpestor historie, vi kunne have været først med. Vi leger bekendte kendte, fordi det er fredag. Vi snakker om, at Karl Lagerfeldts kat har det for godt. Og så finder vi ud af, hvor mange gange på en dag, at Christian Bonde hejser flaget. Alt i alt et rigtigt fredagsprogram! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Curlingklubben

  Torsdag 21. feb. 2019

  En ny slags tricktyveri har set dagens lys i Skive, hvor en mand, der kun kunne sige "tun, tun", imens han havde en makrel i hånden, forvirrede en ældre kvinde og stjal hendes pung. Vi har gravet efter gråt Facebook-guld og fundet en stor skat, bl.a. i form af Klaus, der de seneste 20 år kun har benyttet sig af strøm fra cigarettænderen i hans bil. Vi ser på Google-anmeldelser af Vejle, nu hvor Tour de France skal forbi. Vi snakker om at blive rørt ved af sine kollegaer, selv om man ikke har lyst. Og så ser vi, om Lasse og en død, stjålet sildehaj er det sjoveste nogensinde! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 29:51
  Curlingklubben

  Weekend: Studenterstolthed, Arne Linned og Big Dick Energy

  Det bedste fra ugen byder på snak om blandt andet studenterstolthed, Arne Linned, tips til rejsemål og Big Dick Energy-begrebet. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 32:17
  Curlingklubben

  Weekend: Pikkemand fra VM, Puk Elgårds instragramdetox og fødselsspons

  Det bedste fra ugen byder på snak om Pekerman "pikkemand" fra VM, Puk Elgårds instragramdetox og fødselsspons. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 31:31
  Curlingklubben

  Weekend: Marias skæg, Ikeas Solange og uforløste bachelordrømme

  Det bedste fra ugen byder på snak om Marias skæg, Ikeas Solange og uforløste bachelordrømme. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 41:15
  Curlingklubben

  Weekend: Planter, fars dag og det helt rigtige strippernavn!

  Denne uges podcast handler om fars dag, hvilken plante Christian egentlig er og de bedste strippernavne! Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Underholdning
 • 55:08
  Curlingklubben

  Weekend: Weshare, skotske sparetips og piger, der tisser under koncerter!

  Sæt kaffen over, læg dig tilbage under dynen, spis nogle chips og nyd lørdagen i selskab med Maria og Christian, der giver dig ugens højdepunkter fra Curlingklubben direkte ind i dine ører!

  Underholdning