Live kanaler

P3 Morgen

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 30. apr. 2021

  Frederik Hjerrild tager over for Go' Morgen P3 og sender dig på bededagsferie. Praktikanterne bliver sendt i konkurrence i marken. Vi skal høre, hvad vi ikke glæder os til ved, at turisterne må komme tilbage. Og så skyder vi weekenden i gang med P3 i træk.

  Underholdning
 • 1:56:58
  P3 Morgen

  Mandag 5. apr. 2021

  Vært: Anders Ugilt.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 2. apr. 2021

  Vært: Anders Ugilt.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Torsdag 1. apr. 2021

  Vært: Anders Ugilt.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Onsdag 31. mar. 2021

  Frederik Hjerrild sender dig på påskeferie med P3 Morgen. Han undersøger de underligste tanker, vi har filosoferet over gennem lockdown, taler med et spritnyt kokketalent, og så giver han dig selvfølgelig påskens sidste P3-i-træk lyttersangkæde af genial musik!

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 30. mar. 2021

  Frederik Hjerrild sætter gang i dagen med P3 Morgen. Han vender en nyhed om sko med menneskeblod og seneste nyt om det gigantiske skib i den lille Suez-kanal. Og så er der selvfølgelig P3-i-træk - sangkæden bestemt af verdens bedste lyttere! Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 29. mar. 2021

  Frederik Hjerrild træder til i stedet for Go'morgen P3 og giver dig P3 Morgen. Hæld kaffen op til genial musik, og sæt gang i påskeugen, når han giver dig P3-i-træk med en kæde af lyttermusik. Og så undersøger han, om vi mon kommer til festival til sommer, og hvad lille Danmark kan bidrage med til et virtuelt klimatopmøde i april. Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 2:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 26. feb. 2021

  Det er fredag, og Frederik Hjerrild står for at få sparket dagen i gang. Frederik har her til morgen fået besøg af tre friske fyre, der sammen udgør gruppen Patina. I dag er de ude med deres debutalbum "Drømmefanger", og vi spiller den nyeste single fra albummet. Frederik har også forberedt en lille fredagsquiz til gruppen. Og hvordan er det at være studerende under corona? Det har vi spurgt Amalie om, der i sommer startede på uddannelse. Introfester, fredagsbarer og studiegrupper er noget af det, som er blevet udskiftet med hjemmeundervisning. Vi har nok alle sammen gjort ting, som vi fortryder bagefter. For en uheldig kvinde fra Kentucky i USA betød det desværre en permanent tatovering med ordene "refuse to wear a mask". Frederik efterspørger lyttere, der også har fået lavet en tatovering, som har vist sig at give bagslag.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Fredag 19. feb. 2021

  Sidste afsnit af P3 Morgen i uge 7 er landet, og dine værter er Jeppe Wad og Sofie Sytnik. Hele ugen har vi hyldet de helt små bedrifter i hverdagen - og i dag er ingen undtagelse. Alle, der har taget strømper på eller brugt tandtråd til morgen, skal fejres til den helt store guldmedalje i studiet. I dagens program runder vi dagens vigtigste historier. Mikkel Hansen vender hjem til Danmark, og Texas kæmper fortsat med frostgrader og strømsvigt. Udover det snakker vi om de nye, mangfoldige emojis, Apple lancerer om et par uger. Vi skal også hylde de skolelærere, der har gjort en forskel for os. Har din matematiklærer lært dig alt, du ved om kærlighed, eller gav din geografilærer dig troen på, at du kunne blive arkæolog? Vores lyttere melder ind med en velfortjent hyldest til de gode lærere. De lukkede klubber hyldes også i dagens program. Vi går i gemmerne og finder de bedste historier fra dengang, vi rent faktisk kunne gå i byen, og så skruer vi ellers helt op for fredagsstemningen i studiet. Til slut i programmet tester Sofie og Jeppe, om de kan spotte den sande nyhedshistorie i segmentet "En sand Lad Bible-historie, to news - fire individer". Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Torsdag 18. feb. 2021

  Torsdagsudgaven af P3 Morgen i uge 7 er landet, og Jeppe Wad og Sofie Sytnik er dine værter. Hele ugen hylder vi de helt små bedrifter i hverdagen. Vi sørger for at fejre dig, der har taget et bad, bundet snørebånd eller drukket en kop kaffe til morgen. I dagens program runder vi også dagens vigtigste historie: Nemlig at fartøjet NASA Perseverance Rover lander på Mars klokken 18 dansk tid. Vi har besøg af Lasse Winther, journalist på DR Viden i Aalborg, der bl.a. fortæller, hvordan Dannebrog er kommet med om bord. Vi skal også snakke om fuck-ups på arbejdspladsen. Sofie og Jeppe har selv haft lidt udfordringer på teknikken på P3 Morgen, og så melder vores lyttere ind med historier om brølere på første, anden eller tredje arbejdsdag. Til slut i programmet tester Sofie og Jeppe, om de kan spotte ukraineren i det mundrette segment "Fire individer, to news - en ukrainer". Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Onsdag 17. feb. 2021

  Uge 7 rimer på vinterferie, og det betyder, at Jeppe Wad og Sofie Sytnik står for P3 Morgen denne uge. I dagens afsnit hyldes de helt små bedrifter - igen. Hvis du har spist havregryn til morgenmad eller taget strømper på, skal det naturligvis fejres, og det gør vi på behørig vis i studiet! Har du nogensinde været på en akavet date? I så fald er der hjælp at hente. Saskia Modin, en 27-årig studerende fra Herning, har nemlig opfundet spillet "Flow", som skal komme de akavede dates til livs. Vi efterprøver hendes teknikker i studiet, og hun fortæller om idéen bag spillet. Vi skal også en tur ud i rummet. I morgen lander rumproben Perseverance nemlig på Mars. Vi snakker med Bo Bomuld, reklameguru og ekspert i det okkulte og overnaturlige, der bl.a. kan fortælle, hvad de mest populære konspirationsteorier om Mars er. Til slut i programmet tester Sofie og Jeppe, om de kan kende forskel på en sand og falsk nyhedshistorie i det mundrette segment "Fire individer, to news - en sandhed". Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Sofie Sytnik og Jeppe Wad.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 16. feb. 2021

  Det er vinterferie i store dele af Danmark lige nu, og det betyder, at Jeppe Wad og Sofie Sytnik står for P3s morgenprogram denne uge. I dagens afsnit hyldes de helt små bedrifter i ferien. Har du taget strømper på i dag? Har du formået kun at snooze én gang? Eller har du spist et rundstykke med rullepølse? Det skal fejres, og det gør vi på behørig vis i studiet! Vi kaster også et blik på dagens vigtigste historier. Flere butiksejere valgte nemlig at holde åbent trods coronarestriktioner i går - på foranledning af FB-gruppen "National genåbning 15. feb. 2021". Selvom gruppen havde over 10.000 medlemmer, modtog politiet kun ca. 15 anmeldelser, så protesten blev altså ikke et stort problem for landets politikredse. Rasmus Gejl, der er tidligere redaktionschef of kontrolrumsdirektør på Paradise Hotel, er igennem i studiet til en snak om det aktuelle DR2-program "Realityen der formede mig". Han fortæller, hvad der gør reality-tv så fascinerende, og hvordan det helt optimale reality-program skrues sammen. Sidst - men ikke mindst - kaster vi også et blik på Miljøstyrelsens nye True Animal Crime Podcast "Der står en puma i min baghave". Vi er dykket ned i nogle af de største naturmysterier i landet, og med os har vi Danmarks eneste kryptozoolog, Lars Thomas, der bl.a. kan fortælle, om en puma har været på fri fod i Jylland. Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Mandag 15. feb. 2021

  Uge 7 er normalt store skiferie-tid, men det bliver der ikke meget af i år. Til gengæld kommer der lækker vinter-radio hele ugen med os på P3 Morgen. I dag skal vi omkring en helt masse. Vi finder de bedste historier fra nyhedsbilledet til jer, og så skal vi også omkring et indslag vi kalder: "Den souvenir, du gik længst for". Det kommer af en eller anden grund til at handle meget om våben. Vi skal også drømme os tilbage til afterski-stemning - så vi hører lytternes bedste afterski anekdoter. Lyndby kirke blev genstand for et vaskeægte Las Vegas koncept på valentinsdag i går. Nemlig drop-in bryllupper, og vi ringer til Sognepræst i Lyndby kirke, Lars Munch, for at høre hvordan det foregår, og hvor mange han fik viet. Sidst men ikke mindst sker der en tillidsøvelse mellem producer Lasse Bjerregaard og værterne. De skal læse et manus med en historie for første gang live i radioen, og gætte om det er en sand eller falsk historie. Producer: Lasse Bjerrum og Lasse Bjerregaard. Værter: Jeppe Wad og Sofie Sytnik.

  Underholdning
 • 2:55:58
  P3 Morgen

  Mandag 8. feb. 2021

  Frederik Hjerrild tager jer i hænderne her til morgen og sørger for den bedst tænkelige morgen. Vi skal selvfølgelig kigge på nattens strabadser efter et corona-påvirket Super Bowl i USA. Hvad var det for en kamp, og hvad skete der med 'half-time'-showet? Det spørger vi blandt andet om, når vi har journalist Jeppe Dong Abrahamsen med. Sex i uge 6 starter i dag, og deres fokus er i år: Lige børn leger bedst. Vi fokuserer på 'slutshaming' her til morgen, og har Emma med, som har mærket det på egen krop. Vi er kommet ind fastelavnsbolletiden, og derfor skal vi skal have kåret den helt korrekte fastelavnsbolle, med hjælp fra lytterne. "Rumvæsnerne synes, vi er dumme og uinteressante", har professor på Harvard University Avi Loeb udtalt. Men hvorfor er vi det? Det kigger vi lidt nærmere på.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 1. jan. 2021

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Torsdag 31. dec. 2020

  Er du spændt på, om du skal grine eller græde, når året ændres fra 2020 til 2021? Få besvaret alle dine spørgsmål i dagens program, hvor vi har tarotkortlægger Susanne Taylor med. Hvad skal dit 2021 starte med? Vi har lavet et overblik over hvilke sange du kan spille, og hvornår du skal sætte dem på, for at det bliver det første, du hører i 2021! Så slipper du selv for det arbejde. Det er jo nytårsaften, og vores nyhedsoplæser på P3 Esben Amundsen er i huset, og quizzer både Anna og Lasse. Gad vide hvem der har fulgt mest med? Der er lutter god stemning, og vi håber I alle får et dejligt nytår. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 30. dec. 2020

  Ensomhed er en kæmpe ting i Danmark, og blandt unge er nytåret en tid, hvor man kan føle sig særligt ensom. Vi har fået fat i Marie Louise, som er formand for Ventilen Odense. Hun fortæller, hvordan de hjælpe ensomme unge her i nytåret, og hvad det er for nogle problemer, som de unge har. Coronarestriktionerne bliver forlænget 14 dage, og det betyder endnu mere hjemmearbejde og undervisning. Det betyder mere 'Zoom, Teams og Skype', og det sker at folk liiiiige glemmer at have slå lyd og kamera fra. Vi hører lytterne til, hvilke spøjse ting, som de har gjort eller oplevet under et af de dersens digitale møder. 100-sekunders quizzen '2020 edition' lakker mod enden, og i dag finder vi ud af, hvem som løber med P3 t-shirts, og dermed bliver sejrsherre. I skal ikke snydes for et nyhedsoverblik, og vi kigger blandt andet på unge som vil feste på den gode gamle 'FESTEN OG GÆSTEN'-manér. Derudover skal vi lige se på det pressemøde, som ramte os i går. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 29. dec. 2020

  Stig Severinsen er manden, man skal have fat i, hvis man skal vide noget om åndedrættet og det at holde vejret. Han har 4 verdensrekorder, og har slået endnu en, som vi skal høre en masse om. Derudover skal han være dommer og kommentator, når Anna og Lasse skal se hvem, som kan holde vejret længst tid. Vi har igen 100 sekunders-2020 quizzen og tronen blev overtaget på voldsom manér. Se om du kan gætte flere rigtige end vores 3 deltagere. Vi sørger også for, at i får et nyhedsoverblik, så i ikke er helt lost omkring, hvad der sker omkring jer. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 28. dec. 2020

  Vaccinerne er lige så stille ved at blive sprøjtet i folket i Danmark, men hvad betyder udrulningen af vaccinerne for de unge? Lige dét og mere til spørger vi direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, om. Julen er en ensom tid for mange, og det gælder også unge. Vi tager en snak med Jonas Rasmussen på 20 år om det at være ensom og gøre noget ved det. Han har nemlig holdt jul med 8 andre mennesker, som han ikke kendte i forvejen. Vi tager også lige et kig på dagens store nyheder. Blandt andet bliver unge brugt til at hvidvaske penge, og briterne kan ikke administrere to for én tilbud, så det bliver forbudt. Værter: Anna Lin og Lasse Bjerregaard.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Fredag 25. dec. 2020

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:57:00
  P3 Morgen

  Torsdag 24. dec. 2020

  Vært: Frederik Hjerrild.

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Onsdag 23. dec. 2020

  Sara Bro og Anna Lin holder sexet jul! Vi bliver tvunget til at tage den med ro og droppe de traditionelle julefrokoster, så i år, der skal der være fokus på os selv og kærligheden. Jytte Vikkelsø fra "Hjerteflimmer for voksne" besøger studiet og svarer på lytternes kærlighedsspørgsmål. Reporter Signe Kronholm er taget til Gammel Kongevej, hvor hun hos Mogens i Paradiss-butikken hører om, hvilket sexlegetøj vi særligt kunne lide i 2020!

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Tirsdag 22. dec. 2020

  Sara Bro og Anna Lin varmer op til en sexet jul! Vi taler med sex- og samlivsterapeut Ditte Winkel om, hvordan vi kan huske både selvkærligheden og sexen her i julen. Kan vi gøre noget usexet hamrende sexet? Det er jul, og derfor skal juleevangeliet have kærlig og sexet behandling. Sara giver sit bud på et sexet juleevangelie. Sara og Anna quizzer lytteren Kasper i quizzen: "Er det legetøj eller leeeeegetøj?" Og det viser sig faktisk, at Kasper er sexlegetøjsekspert!

  Underholdning
 • 1:56:00
  P3 Morgen

  Mandag 21. dec. 2020

  Sara Bro og Anna Lin varmer op til en sexet jul! Vi taler med national chef hos Sex & Samfund Lene Stavngaard om, hvad den nye samtykkebaserede voldtægtslov betyder for os. Vi spørger også Lene om, hvordan vi får spurgt om samtykke inden akten! Anna og Sara taler om seksuelle oplevelser, de har haft, som måske havde været anderledes, hvis nu samtykke i højere grad havde været i vores bevidsthed. Lytterne skriver ind og fortæller om deres oplevelser, der måske ville have været anderledes. Anna gør ordet 'samtykke' sexet! På med den sexede stemme, det rette, sexede underlæg - også er sextykke gjort brandvarmt og lækkert.

  Underholdning
 • 2:55:59
  P3 Morgen

  Onsdag 11. nov. 2020

  Go' Morgen P3 er afløst af P3 Morgen med Frederik Hjerrild. Sara Bro og Jytte Vikkelsø fra podcasten Hjerteflimmer svarer på kærlighedsspørgsmål, Andreas Kraul giver dig overblik over aftenens fodboldkamp mod Sverige, hvor der er 17 danske afbud på grund af corona. Og så fortæller Joakim Nonboe om et computerspil, han har designet for at give indblik i en skizofren persons hverdag.

  Underholdning