Live kanaler

Påstand mod påstand

Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:55:59
  Påstand mod påstand

  Fredag 7. aug. 2020

  I 'Påstand mod påstand' kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om der findes et dansk ord, der rimer på "økse." Og så skal vi finde ud af, om der er flere vejskilte, end der er mennesker i Danmark. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:55:59
  Påstand mod påstand

  Torsdag 6. aug. 2020

  I 'Påstand mod påstand' kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om man kan undgå at blive brændt af en brændenælde ved at holde vejret. Og så skal vi se, om der findes en selvstændig landmand, der har givet en vælgererklæring til Veganerpartiet. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Onsdag 5. aug. 2020

  I 'Påstand mod påstand' kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om mindst 70 procent af folk, der hedder Brian på Sjælland, går med sølvsmykker. Og så skal vi finde ud af, om tyskerne gjorde os dummere under 2. verdenskrig ved at putte noget i vandet. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:55:59
  Påstand mod påstand

  Tirsdag 4. aug. 2020

  I 'Påstand mod påstand' kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om Kolding er den by i Danmark med flest pizzeriaer pr. indbygger. Og så skal vi finde ud af, om Batman overhovedet har en reel chance i en kamp til døden mod Superman. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Mandag 3. aug. 2020

  I 'Påstand mod påstand' kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om Will Smith virkelig løber i alle sine film. Og om det tager længere tid at koge et blødkogt æg, alt efter hvor i landet man befinder sig. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Fredag 31. jul. 2020

  I 'Påstand mod påstand' kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om der er flere søer på over 500 km2. i Finland, end der pingviner i fangenskab. Og så skal vi se, om det er rigtigt, at 4/5 aalborgensere siger "Jeg er fra Aalborg a,'" når man spørger, hvor de er fra. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Torsdag 30. jul. 2020

  I Påstand mod påstand kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den altid opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi om alle isbjørne er venstrehåndede, og om man altid kan starte og slutte på en hotdog. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Onsdag 29. jul. 2020

  I Påstand mod påstand kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den altid opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi om det virkelig kan passe, at Københavnere ikke kan forstå vestjysk. Og så skal vi finde ud af, om det er muligt for et menneske at ryste sig tør efter et bad på kun 30 sekunder. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Tirsdag 28. jul. 2020

  I Påstand mod påstand kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den altid opmuntrende producer Oliver, der altid er på lytternes hold. I dag tester vi om lytter Mathias' mormor er den eneste i verden, der hedder Bornik til fornavn. Og så skal vi finde ud af, om det virkelig kan passe, at alle danske statsministre siden 1900-tallet har ulige numre i skostørrelse. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning
 • 1:56:00
  Påstand mod påstand

  Mandag 27. jul. 2020

  I Påstand mod påstand kæmper Martin og Sebastian mod uret for at trykteste lytternes påstande. Med sig har de den altid opmuntrende producer Oliver, der desværre altid er på lytternes hold. I dag tester vi, om man tager et kilo på i vægt, når man drikker et kilo vand. Og så kigger vi ud over landet, for at se om 80 procent af vinduespudsere er Jehovas Vidner. Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

  Underholdning