Sangskriver

Vi kender alle det med at en sang, kan beskrive og sætte ord på de følelser og tanker man selv har, men ikke kan få formuleret. Sangskriver er et musikprogram, der giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. Hver lørdag vil Jonas Gülstorff forsøge at skrive en sang baseret på lytternes liv, med hjælp fra en kendt musiker. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. Jonas har tidligere skrevet sange til kunstnere som Szhirley, Rasmus Nøhr med flere, og som lytter vil du få et unikt indblik i en sangskrivers allerhelligste rum, og i den svære, men også livgivende sangskriverproces, og samtidig være den første til at høre en ny sang blive fremført af ugens gæst. Send dit forslag til sangemner til sangskriver@dr.dk.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Sys Bjerre

  Sys Bjerre er ugens gæst. Hun er snart aktuel i det danske melodi grand prix med klima-sangen "Honestly", men i dag skal hun hjælpe Jonas med at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Elias Boussnina

  Elias Boussnina er ugens gæst. Han er aktuel med nummeret "Come Alive", og har tidligere skrevet hits som "Closer" og "Candy", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæster Østkyst Hustlers

  Østkyst Hustlers er ugens gæster. Den legendariske rap-gruppe har netop udsendt pladen "Titusind Timer". De startede deres karriere i P3's Børneradio, hvor de lavede verdens længste rap, og i dag skal de hjælpe Jonas med at skrive en sang til heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Freja Kirk

  Freja Kirk er ugens gæst. Vi kender hende fra hits som "Ride" og Young Nights". I november udsendte hun sit anmelderroste albummet "Pussyfied", men i dag skal Freja være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Patrick Dorgan

  Patrick Dorgan er ugens gæst. Han har givet os hits som "Marilyn" og "Painkillers". I øjeblikket er han aktuel med singlen "I'm The One", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Noah

  Noah er ugens gæst i Sangskriver. Han har givet os kæmpe hits som "Over Byen" og "Mens Vi Falder". Til foråret tager han på tour med Danmarks Underholdningsorkester, men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæster Nelson Can

  Nelson Can er ugens gæster. Det populære band er kendt for hits som "Limelight" og "Breakdown Your Walls". De skal spille to store koncerter i januar, og i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Carpark North

  Carpark North er årets første gæster. De hitter i øjeblikket med "Hopefully We'll Never Know", men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter,. Der har brug for lidt hjælp, med at komme godt ind i det nye år. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Humørekspressen

  Humørekspressen er ugens gæster i årets sidste udgave af Sangskriver. De er vant til at sprede glæde i hele landet med deres humørfyldte musik, men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter, der skal i julehumør. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Bro

  Bro er ugens gæst. Han har hittet med "Sydpå" og "Hvor er du Bro", men han har også en ny julesingle ude nu, og så skal han hjælpe Jonas med at skrive en sang til en heldig P3-lytter, på kun to timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Mette Lindberg

  Mette Lindberg er ugens gæst. Hun er forsanger i bandet The Asteroids Galaxy Tour, men i dag skal den tidligere X-Factor dommer, hjælpe Jonas med at skrive en sang på to timer. Og nu hvor vi er i december, så bliver det måske en julesang. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Outlandish

  Outlandish er ugens gæster. Lenny og Waqas har hittet med sange som "Walu" og "Aicha", og i øjeblikket er de aktuelle med sangen "Let It Go", og i dag skal de være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Emil Falk

  Emil Falk er ugens gæst. Han har skrevet hits for Alphabeat, Hugo Helmig, Christopher og mange andre. Men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Andreas Odbjerg

  Andreas Odbjerg er ugens gæst. Han er tidligere forsanger i Moses: "Andreas". Men han har også skrevet hits for Malte Ebert, Lord Siva, Drew og mange andre. I øjeblikket hitter han med sangen "Holder 100", og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Teitur

  Teitur er ugens gæst. Den færøske sangskriver har skrevet hits som "Josephine" og "The Singer", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Mattis

  Mattis er ugens gæst. Du kender ham fra sangen "Loveboy", der blev P3's uundgåelige. Seneste har han hittet med "To The Rhythm", og i dag skal Mattis være med til at skrive en sang, til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Drew

  Drew er ugens gæst. Sangerinden har netop udsendt albummet "Brutal", som blandet andet indeholder hittet "Perfect Disaster", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Thomas Buttenschøn

  Thomas Buttenschøn er ugens gæst. Den populære sanger har netop udgivet bogen "I begyndelsen var døden", og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæster Off Bloom

  Off Bloom er ugens gæster. Mette, Mads og Alex har haft flere kæmpe hits og vundet europæiske priser, men i dag skal de være med til at skrive en sang til en heldig P3-Lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Maximilian

  Maximilian er ugens gæst. Du kender ham fra hits som "Stangers" og "Beautiful Scars", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter, der har svært ved at finde de helt rigtige ord. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæster Pharfar og Kaka

  Pharfar og Kaka er ugens gæster. De populære reggae musikere er blevet hasteindkaldt for at hjælpe en heldig P3-lytter med de helt rigtige reggae vibes. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst L.O.C.

  L.O.C. er ugens gæst. Han har skrevet utallige hits og for nylig udgav han sangen "Drømmen Er Vores", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Ea Kaya

  Ea Kaya er ugens gæst. Hun er kvinden bag kæmpe hittet "4AM" og Ep'en "Fragile But Strong As Hell", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Mads Langer

  Mads Langer er ugens gæst. Han har hittet med "Me Without You" hele sommeren, og netop udsendt en hel ny single, men i dag, skal han være med til at skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Lucy Love

  Lucy Love er ugens gæst. Hun har tidligere vundet P3 Guld Eksperimentet og været med i Vild med Dans, men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Thøger Dixgaard

  Thøger Dixgaard er ugens gæst. Den populære popsmed har lavet store hits som "Former" og "Blød Inden I", men i dag skal han, sammen med Jonas, være med til at skrive en sang, til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Moody

  Moody er ugens gæst. Der er sket meget siden hun vandt karrierekanonen, og sommeren igennem har hun hittet med nummeret "Gotta Get Up". I dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:56:59
  Sangskriver

  Gæst Nicklas Sahl

  Nicklas Sahl er første gæst i Sangskriver efter sommerferien. Med hits som "New Eyes" og "Planets" er Nicklas Sahl klar til at tage udfordringen op, og skrive en sang til en heldig P3-lytter, sammen med Jonas. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Hjalmar

  Hjalmar er ugens gæst. Den populære sanger skal spille på Roskilde Festival om søndagen, men inden da, skal han hjælpe Jonas med at skrive en sang til en heldig P3-lytter, og det skal gøres ordentligt, da det er det sidste program inden sommerferien. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Alexander Oscar

  Alexander Oscar er ugens gæst. Den unge sanger har millioner af streams hver måned og i øjeblikket er han ude på en stor Danmarks tourné. I dag skal han, sammen med Jonas, skrive en sang til en meget heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Soleima

  Soleima er ugens gæst. Hun har tidligere vundet P3-talentet og givet os hits som "Low Life" og "Crack" Men i dag præsentere Soleima en helt ny single, og så skal hun selvfølgelig være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Barbara Moleko

  Barbara Moleko er ugens gæst. Vi kender hende for hits som "Dum For Dig" og "Tag Min Hånd". Barbara har også taget helt ny musik med i studiet, men i dag skal hun sammen med Jonas, skrive en sang til en heldig P3-lytter, på under 2 timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Malte Ebert

  Malte Ebert er ugens gæst. Den tidligere gulddreng er aktuel med singlen "Loyal", og i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-Lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst KOPS

  KOPS er ugens gæst. Den dygtige sanger og producer er især kendt for Nummeret 'Salvation' der tidligere har været P3's Uundgåelige. Men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Katinka

  Katinka er ugens gæst. Men Sangskriver er ikke helt som det plejer. Opgaven er nemlig at skrive en sang om demokratiet og det kommende valg. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Anya

  Anya er ugens gæst. Hun har netop udsendt debutalbummet "Faith" og i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Faktisk er det sang no. 100 der bliver skrevet i denne jubilæums udgave af Sangskriver. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst USO

  USO er ugens gæst i Sangskriver. Den hurtigrappende århusianer, skal være med til at skrive en sang til en helt særlig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Aura

  Aura er ugens gæst. Den populære sangskriver er aktuel med sangen "Shania Twain", men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Tue West

  Tue West er ugens gæst. Den populære sangskriver har tidligere vundet en Danish Music Award og P3-Talentet. Han er i øjeblikket aktuel med sangen "Blikkene Der Forsvandt", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Drew

  Drew er ugens gæst. Vi kender hende fra sange som "Hard To Love" og "28" men i dag, skal den dansk-walisiske sangerinde, være med til at skrive en sang til en heldig P3-Lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Basim

  Basim er ugens gæst. Han er aktuel med singlen "Lov Mig". Det er fjerde gang den populære sangskriver er med i programmet, og Jonas har sørget for, at det er et rigtig godt emne, som de skal skrive en sang om, på kun to timer. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Faustix

  Faustix er ugens gæst. Den populære DJ har både arbejdet sammen med Diplo og remixet Christopher, og så har han netop sendt singlen "Thorns". I dag har han taget sin gode ven Captain MacKay med i studiet, og sammen med Jonas, har de to timer til at skrive en sang, til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Lydmor

  Lydmor er ugens gæst. Hun har lige optrådt i DR's koncerthus, udsendt et nyt remix album og så rejser hun hele verden rundt med sine sange, men i dag skal hun være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter, der har brug for særlig hjælp. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik
 • 1:57:00
  Sangskriver

  Gæst Elias Boussnina

  Elias Boussnina er ugens gæst. Han har netop udsendt EP'en "Shameboy", men i dag skal han være med til at skrive en sang til en heldig P3-lytter. Vært: Jonas Gülstorff.

  Musik