Sovsen

Fie Neergaard introducerer det bedste af det nye inden for den urbane verden igennem interviews, nye sange og DJ sets.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 64: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 56:51
  Sovsen

  Afsnit 64: Friske pluk

  I den her time kigger Fie nærmere på nogle af de bedste udgivelser, der er landet over den sidste uges tid, samt to store hiphopaflysninger, som har ramt de danske festivaler og ikke mindst XXLs Freshman Class, der endelig er blevet offentliggjort.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 64: Slowthai - det store britiske raphåb

  Hypen er næsten ligesom voldsom som hans energi på scenen - siden debutalbummet 'Nothing Great About Britian' blev sluppet løs, har hypen, der blev skabt for et par år tilbage med debutnummeret T N Biscuits, nået et nyt niveau. Med en provokerende albumtitel, sig selv i gabestok på coveret, noget seriøst på hjerte og punk energi er Slowthai kommet for at overtage. Alt det fik Fie en snak med den 24-årige rapper om i anledning af at han spillede på Distortion.

  Musik
 • 56:49
  Sovsen

  Afsnit 63: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 63: Friske pluk

  I denne time kigger Fie på de bedste udgivelser, der er landet i løbet af ugen, hør nyt fra Futures nye ep 'Save Me', Brancos solodebut, ArtigeArdit, Freddie Gibbs og mange flere.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 63: Eloq - fra trap til pop til rock til Love City

  Eloq har, siden han var med til at begynde en dansk hiphoprevolution med Cheff Records, været vidt omkring som producer, fra MØ's popmusik, til Minds of 99's håndspillede rock til elektronisk trap og gruppen AV AV AV, har han spændt vidt og bredt, mens hans solomateriale har ligget på pause. Nu er der endelig kommet en Eloq ep, nemlig 'Love City'. Vi snakker om hans producerrejse, reaktioner på at fortælle hele Cheff Records historie i Den Nye Stil og ikke mindst den nye ep, hvor Eloq brækker nummeret 'Drifted' ned.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 62: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 62: Friske Pluk

  Fie vælger de mest interessante udgivelser fra ugens løb, hun kigger blandt andet på Skeptas nye album 'Ignorance is bless', nyt fra Cardi B, YG, Young Thug og mange flere.

  Musik
 • 56:24
  Sovsen

  Afsnit 62: Festivalsanbefalinger med BeefySauce

  Festivalerne nærmer sig med lynets hast, og sammen med hiphopbloggen BeefySauce peger Fie Neergaard på nogle af de hiphopnavne, du må og skal se.

  Musik
 • 56:57
  Sovsen

  Afsnit 61: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 61: Friske pluk

  I anden time har vært Fie Neergaard valgt nogle af de bedste nye tracks ud. Du får blandt andet en forpremiere fra Michael Williams, nyt fra Denzel Curry, Lil Tecca, Kamelen og mange flere.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 61: Stormzy-interview og den bugnende UK-scene

  Stormzy er på få år blevet en af de mest prominente rappere ud af England og hitter netop nu kæmpestort med 'Vossi Bop'. Det fik vært Fie Neergaard en snak med ham om, samt hvad UK-scenen ellers har at byde på med assistance fra P3-vært Andrew Moyo, der har taget en håndfuld UK-tracks med. Til slut kommer Stormzy også ind på drill-scenen, der netop nu er ramt af en masse censur - selvsamme censurregler, som grimen blev født ud af.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 60: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:09
  Sovsen

  Afsnit 60: Friske pluk

  Fie har valgt den sidste uges tids bedste, nye tracks. Der bliver kigget på Megan thee Stallions nye projekt 'Fever', Tyler, the Creators 'IGOR', og godt nyt fra Rapsody, Queen Key, City Girls og mange flere.

  Musik
 • 57:05
  Sovsen

  Afsnit 60: Wu-Tang Clan special m. GZA og Mont Jake

  D. 21. maj lægger legendariske Wu-Tang Clan, Public Enemy og De La Soul vejen forbi København med deres Gods of Rap-turne, og i den anledning er der i første time fokus på de grupper og særligt Wu-Tang Clan. Fie har selv snakket med Wu-Tang medlemmet GZA, der fortæller om, hvilken relation Wu-Tangs musik har til Public Enemy og De La Soul, og hvad man kan forvente af koncertenerne, og hvordan det står til med ny musik fra Gruppen. Danske Mont Jake fortæller anekdoter om at møde samtlige Wu-Tang-medlemmer, hvor uorganiserede de er, og ikke mindst om at lave musik med dem.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 59: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik
 • 57:00
  Sovsen

  Afsnit 59: Friske pluk

  Fie spiller de bedste nye tracks, der er landet henover ugen, hør nyt fra Young Nudy, Denzel Curry, Lil Tjay og mange flere.

  Musik
 • 56:59
  Sovsen

  Afsnit 59: Booking af morgendagens hiphoptalenter

  Selv om de ikke nødvendigvis giver udsolgte shows, så bliver de heldigvis alligevel booket, de upcoming hiphoptalenter. En af dem, der booker dem, er Alvarao Urquizu. Han fortæller, hvordan han gør, hvor han leder efter nye artister og ikke mindst anekdoter om, hvem han har mødt, hør bl.a. om Princess Nokia, der bliver sur på Alvarao, Migos der vil slås og Smokepurpp, der virkelig trænger til noget Gatorade.

  Musik
 • 56:58
  Sovsen

  Afsnit 58: Playlisten

  Fie spiller en masse favorittracks.

  Musik