Live kanaler

Vidundergrunden

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 23. okt. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med dansk livemusik i din radio. I dette afsnit med besøg fra CXCX Chu Chu som er kommet fra Vancouver via Bejing og Amsterdam, for endeligt at være tilbage i Dronningeriget. Hun vil spille en lille koncert for os og mon ikke hun også får en musikalsk udfordring? Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Magnus Tempels har løst sin Fleetwood Mac remix challenge. Som altid er også denne episode pakket næste udelukkede med spritfriske udgivelser, demoer og verdenspremierer. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 16. okt. 2020

  Vidundergrunden har i dag besøg af Magnus Temples gademusikanten der ikke engang kunne synge foran sin egen mor, som flygtede ud af landet til Europas gader for at synge sine serenader. I dag skal han spille sin første livekoncert på radiobølger, og du er inviteret med på første række. Han får naturligvis også en remix-challenge og når det er sagt så skal vi også høre hvordan sidste uges gæst Kinck har løst sin "frække" udfordring. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lyttet til dagens episode der 100% er spækket med frisk ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 9. okt. 2020

  Vidundergrunden går igen live med 3 timers frisk, dansk musik. I denne episode får Volmer & Vibe besøg i studiet af Kinck, som kommer forbi studiet og giver en mini-koncert i din radio! Hun får selvfølgelig denne uges remix challenge og uden at sige for meget så bliver den fræk, kinky, sexy og spoony. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge da USO var på besøg og fik Vidundergrundens hafla-fiesta-fransk-spansk-arabiske remix challenge. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 2. okt. 2020

  Vidundergrunden går i dag live i din radio med USO. Han kommer forbi og giver en intim koncert og han har lovet at tage musik med som ingen har hørt før! Han får selvfølgelig også denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Asle har løst sin udfording fra sidste uge. Volmer og Vibe er som altid klar fra bunden af vidundergrunden med et program frisk pakket med dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 25. sep. 2020

  Vidundergrundnen viser dig vejen gennem verdenspremierer og vidunderspillede udgivelser, og byder i dag velkommen til en dj og producer der i mere en 20 år har domineret hitlisterne. Han hedder Asle og han kommer forbi i dagens episode og får denne uges remix-challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor Boye & Sigvardt var på besøg og lytte til hvordan de har løst deres remix challenge. Vi skal også høre Claus Meyer spille tamburin og et tyrkisk-italo-disco-track... og som altid, giver hele meget mere mening hvis du bare lytter til dagens episode, der som altid er propfyldt med frisk dansk musik!

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 18. sep. 2020

  Hvordan får man en guldplade og hvordan får man afspilninger på Spotify... og kan man remixe en ulv?!? Du får svaret på ovenstående når Vidundergrunden i denne episode får besøg af Boye & Sigvardt som kommer ind til en snak om ny musik og hvordan det er at udgive når verden lukker ned. Vi skal selvfølgelig og lytte til hvordan sidste uges gæster fra Few Wolves har løst deres ulve challenge. Nå ja og så har Volmer lavet et cover af en TV2 sang, til en TV2 serie med Danmarks største rockmusiker pt. Niels-Minds of 99-Brandt. Det giver alt sammen meget mere mening hvis du bare lytter til programmet der som altid er friskpakket med ny dansk musik.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 11. sep. 2020

  Københavnerne er fulde af foragt, når vi går på ulvejagt : Strøm - Jenne Gur Sauer 2020. Ovenstående citat beskriver dagens episode af vidundergrunden meget godt, for i dag har Volmer og Vibe nemlig fanget de to 2 ulve fra Few Wolves. De får denne uges "hylende" musikalske udfording #remixchallenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor FVN var på besøg. Hun har med hjælp fra JVC løst sin udfordring fra sidste uge og uden at sige for meget så er FVN... flyvende! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, der som altid er friskpakket med ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 4. sep. 2020

  Vidundegrunden er i dag pakket med ny musik fra dronningeriget. Vi får besøg af den FVN - dont ask me again - HO ! (ja det hedder hun - også på de sociale). Hun får denne uges remix challenge og uden at sige for meget, så bliver der ikke kastet med unødigt meget rundt med bogstaver i denne udfording. Hvad det betyder finder du ud af i dagens episode hvor vi også skal høre resultatet af sidste uges udfordring til Galimatias. Alt det og 3 timers frisk, ny musik får du i dette afsnit af Vidundergrunden, hvor Volmer og Vibe som altid vil holde dig og din højtaler i hånden ud i en tur på det danske musiklandskab. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 28. aug. 2020

  Vidundergrunden er i dag proppet til randen med frisk, ny dansk musik. Vi skal bl.a. lytte til "Nirvana-trap", hip-hop fra Centeret og fremtidsmusik. Sidste uges gæst USSEL har også været flittig og sendt os løsningen på sin "kørende" remix-challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens program hvor vi helt udsædvanligt også har en gæst igennem fra L.A. Han hedder Mathias Saaby Kjødt, men i USA kalder de ham Galimatias. Han har i dag en ny plade ude som vi skal høre meget mere om! Som altid er der tre timers dansk musik fra hele dronningeriget! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 21. aug. 2020

  Vidundergrunden står igen klar med de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget. Sidste uges gæst Yo Johnny har brugt den seneste uge på at løse sin Johnny-remix challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode hvor vi også får besøg af USSEL. Han laver musik i en kirke på Vesterbro og har over 100 tatoveringer.... han selv har lavet. Man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 14. aug. 2020

  Man kan ikke sige vidunderlig uden at sige underlig! I dagens episode af vidundergrunden bliver det helt sikkert.....vidunderligt. Vi får besøg af Yo Johnny, hans talsmand... og en hånddukke. De får denne uges musikalske udfordring #remixchallenge. Vi skal også høre hvordan Bathsheba har løst sidste uges udfordring og uden at sige alt for meget, så har hun på en eller anden mystisk vis formået at blande Batman med Backstreet Boys og krydret det hele med lidt MJ - hvordan den lyder kan du høre i dagens program der som altid har 3 timers frisk, dansk musik til dine højtalere. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 7. aug. 2020

  Vidundergrunden er tilbage fra sommerferiens special programmer. I dagens episode er Volmer og Vibe tilbage i vanlig form, med 3 timers frisk dansk musik. De får besøg af en af dk's nye store stjerner på besøg. Bathsheba har skrevet sange siden hun var 11 år gammel og hun har musik med som igen har hørt endnu! Hun får selvfølgelig også Vidundergrundens remix Challenge. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 31. jul. 2020

  Kl. 23:59 fjerner Google alt dansk musik fra YouTube. Men bare rolig - Vidundergrunden har din ryg. Vi sender som altid 3 timers frisk dansk musik og denne gang med en sidste-sommerferie-special-program-alarm! Vidundergrunden er nemlig for sidste gang denne sommer pakket til randen med gæster. Denne uge er det Goldie 6is som kommer forbi og giver et live show. Der er også færøsk hiphop fra 80'erne på playlisten idag, som du, kære lytter, gerne må hjælpe med at opklare hvem er. Derudover er det som altid 3 timers frisk musik fra det danske dronningerige. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 24. jul. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 17. jul. 2020

  Kan planter lide musik? Er Emil Lange blevet hacket af Tobias Rahim og skal Louis Valuta i fængsel?!? I dagens episode af Vidundergrunden får du udover svaret på alt ovenstående også en livekoncert med Kaaliyah, som denne sommer blandt andet skulle have spillet Roskilde, men som "takket" være corona i dagens episode synger vejen forbi studiet sammen med sin DJ. Det er også i dagens program, hvor vi også finder ud af, om Mikael Bertelsen kan få et bord på Tisvilde Kro udelukkede på sin kendis-faktor. Det giver som altid meget mere mening, hvis du bare lytter til denne episode, hvor der som altid er tre timers frisk dansk musik fra Vidundergrunden.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 10. jul. 2020

  Mens Danmark holder sommerferie sidder Volmer & Vibe endnu en gang klar i studiet med et program spækket med de bedste, nye udgivelser fra hele dronningeriget. Vidundergrunden i aften tager dig også endnu en gang med på første række til en intim-koncert. Denne gang er det Bbybites der besøger studiet og hun har masser af overraskelser med! Og så er det noget med at Vibe har narret Volmer til at lave boyband banko... For man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 3. jul. 2020

  Vidundergrunden Live! I dagens episode kommer du med på første række sammen med Volmer og Vibe til en intim-koncert med JJ Paulo. Det bliver brandvarmt i studiet, så hvis du synes den danske sommer er for kold, så tag med til Afrika. Vi dedikerer første del af dagens special-program til denne koncert, men derefter er det som du kender det, frisk dansk musik, som du nok ikke har hørt før.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 26. jun. 2020

  Volmer og Vibe fejrer fredag og får i dag fint besøg fra Emilio Hestepis og P-Skiven. De får denne uges remix challenge og den bliver varm. Sidste uges udfording til CH10 og Es er også landet i inboxen og uden at afsløre for meget, så har de taget fat i en sang som alle børn kender! Volmer og Vibe tager også med telefonen rundt i verden til de udenlandsdanske artister, som bor andre steder på kloden, for at høre hvad status er hos dem. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 19. jun. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med det første resultat af en post corona remix challenge. Denne gang fra rap-boy-bandet Tomrum. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode, hvor vi også får besøg af CH10. Vi skal høre hvordan hendes nye musik lyder, og om hendes tvangsægteskab med sin mand Es. Det er også idag at Vibe skal af-hypnotiseres og nå ja, så er der en beef med Pato og Nikoline - lyt med i dagens episode der som altid er stop-proppet med frisk musik fra Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 12. jun. 2020

  Vidundergrunden er tilbage! Igen med gæster til at udfylde det Tomrum som corona har lavet. Det betyder også at du kan glæde dig til en remix challenge som idag gives til dronningerigets absolutte største rap-boyband - Tomrum. Derudover er der kommet så meget ny musik den forgangne uge at alle tre timer nærmest er lyde frisk ud af studierne. I programmets sidste time, skruer Volmer og Vibe gevaldigt op for tempoet og hilser weekenden velkommen med en ordentlig omgang motorvejs-techno. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 5. jun. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 29. maj 2020

  Vidundergrunden er idag pakket med frisk dansk musik der virker til landevejen, togturen eller Magueritruten... Dermed ikke sagt at vi i dagens episode ikke også skal lytte til den lidt hurtigere motorvejs-techno, russisk-alien opera-remix og et Bruno Mars/Benal - mashup! Vi ringer selvfølgelig også lidt rundt til de danske artister og producere som har nye udgivelser. Husk... man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 22. maj 2020

  Volmer og Vibe er tilbage med lyden af weekend, og spøgelsesaber...? Det er spritfrisk musik fra Vidundergrunden, som du måske ikke har hørt før. I dagens episode skal de to værter følge op på sidste uges Volbeat-hypnose, og så er det noget med at Vibe har skiftet navn. Det giver som altid mere meget mening hvis du lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 15. maj 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 8. maj 2020

  Kan man blive hypnotiseret til at kunne li' Volbeat? Volmer og Vibe tager idag hul på hypnotiske rytmer fra det danske dronningenrige, og dykker ned emner, hvor de som vanligt ikke kan bunde. I denne episode skal vi også lytte til mash-ups, RnB på swahili og en ordentlig omgang ung-dum tung trap. Mon ikke de to herrer også ringer lidt rundt i musiklandskabet for at høre hvordan tingene står til ude i studierne. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:00
  Vidundergrunden

  Fredag 1. maj 2020

  Kan musik give orgasmer og hedder det så øregasmer? I denne episode af Vidundergrunden vil Volmer og Vibe forsøge at svare på dette, ved at spille 3 forskellige versioner af den samme sang. For forhåbenligt vil det inducere en af de førnævnte øregasmer. Der er naturligvis også være et par opkald og i dette program tager vi med telefonlinjen helt over på den anden side af jorden. Det er som altid 3 timers frisk ny dansk musik fra det danske dronningerige. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:00
  Vidundergrunden

  Fredag 24. apr. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:54:59
  Vidundergrunden

  Fredag 17. apr. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 10. apr. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med tre timers frisk musik fra det danske dronningerige. Volmer og Vibe ringer lidt rundt til nogle af de artister der har trodset corona virus og får udgivet ny musik, trods isolationen. Som altid er dette program spækket til bristepunktet med vidunderspillet og (vid)underlig musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:00
  Vidundergrunden

  Fredag 3. apr. 2020

  Vidundergrunden er tilbage i din radio, dog lidt tidligere end du er vant til. Vi har støvet de flyvende tæpper af og sprittet fingrende og fundet de friskeste nye numre til denne episode. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage et par uger da vi havde besøg fra Pluto af Faunea. Hendes interview kom aldrig i radioen, men det laver vi om på i denne episode. Husk man kan ikke sige vidunderlig - uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:00:00
  Vidundergrunden

  Fredag 27. mar. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med både Volmer og Vibe. De har med behørig afstand taget plads i studiet og vil i dagens episode ringe rundt til nogle af de artister som sidder hjemme i denne lidt særlige.. meget særlige tid. Udover det så er der i den seneste uge landet mere ny musik end vanligt og noget kunne tyde på at folks kreativitet blomstrer bag dørene i det danske dronningerige. Prroduceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 3:00:00
  Vidundergrunden

  Fredag 20. mar. 2020

  I Vidundergrundens levetid har Volmer og Vibe siddet ved siden af hinanden i medgang og modgang og fodret hele dronningeriget med det nyeste musik fra den danske vidundergrund. Men én gang skal være den første, og selv om det yndige land med de brede bøge er gået i isolation, skal I ikke snydes for musikken. Volmer sidder klar i studiet med Vibe på speed-dial... fra husbåden i Hvide Sande. Som altid er der 3 timers musik fra alle os til alle jer, for hvem siger kreativiteten ikke kan blomstre i eksil? Der skal to til tango, men kun én til techno. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:51:00
  Vidundergrunden

  Fredag 13. mar. 2020

  Kan man bade i håndsprit? Kan man pudse briller i det? Vidundergrunden idag er som resten af Danmark stadig ramt af let virus frygt og ankles (knuckles med fødderne). Men derfor skal i ikke snydes for 3 timers ny dansk musik! Med musikken i ørerne, får vi som altid besøg af en gæst. Denne gang kommer hun fra Pluto og hedder Faunea. Hun får denne uges rework challenge, og så skal vi også høre hvordan sidste uges gæst Boxter, har løst sin udfordring. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare tænder for din radio. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:29:59
  Vidundergrunden

  Fredag 6. mar. 2020

  Kavalkade alarm kavalkade alarm!!! Vidundergrunden i dag er klippet over på midten, så der er plads til semifinalen i karrierekanonen. Det betyder at dagens episode er en smule anderledes end du er vant til og at der i dette program er dedikeret en god portion af sidste time, udelukkede til remix challenges. Vi får stadig en gæst, som i denne uge hedder Boxter. Han får naturligvis også en remix challenge og uden at sige for meget, så er det en udfordring med slag i. Vi skal også lytte til hvordan sidste uges gæster fra FunkShop har løst deres challenge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 28. feb. 2020

  Vidundergrunden idag er dramatisk pumpet med cliffhangers og let virus frygt. Vibe har nemlig limet sin guldtand med noget cyankalium og var på hold i telefonen med giftlinjen længe nok til at gå i panik og indspille en sidste hilsen. Den skal vi måske høre i dagens episode. Men helt sikkert er det at vi skal lytte til frisk ny dansk musik fra dronningeriget. Der kommer også gæster i studiet, og i denne uge er det de erfarne herrer fra Funkshop. De har musik med som måske aldrig bliver udgivet, og som ingen måske har hørt før. De får naturligvis en remix challenge, og så skal vi høre hvordan sidste uges gæst, Josie Amadonna har løst sin udfordring. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 21. feb. 2020

  Vidundergrunden er tilbage efter lidt tekniskvinterferieknas. Det betyder at du i dagens program får det interview, du blev snydt for i sidste uge. Det er med sangerinden Josie Amadonna, som udover at være uges gæst, også får denne uges remix challenge. Vi skal også lytte til hvordan "sidste" uges gæst - Holm Beck fik løst deres remix challenge. For de hardcore og meget vidundergrundige fan boys & girls, så vil denne uges episode lyde en lille smule som den der allerede ligger på podden, men som sagt vi er tilbage! Lyt med når vi igen idag lukker op for 3 timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:51:00
  Vidundergrunden

  Fredag 14. feb. 2020

  Vidundergrunden holder Valentins dag med et par turtelduer der i denne episode ligger vejen forbi studiet. Hvem det er og hvorfor kan du høre i dagens afsnit. Ugens gæst hedder Josie Amadonna. Vi skal høre hendes historie og så får hun selvfølgelig denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæster fra Holm Beck har løst deres udfordring. Der er naturligvis masser af frisk, ny dansk musik og det hele foregår på ugens bedste dag - fredag! Glædelig Valentines Weekend! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 7. feb. 2020

  Tillykke med weekenden! Vidundergrunden fejrer igen fredag med ny, dansk musik i din radio. Det er med alt godt fra Huxi Bach tribute tracks, tyrkisk dubstep, arabisk house og andet godt fra den danske vidundergrund. Volmer og Vibe får som altid en gæst, og i denne uge hedder de Holm Beck og de får selvfølgelig denne uges remix challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge, og høre hvordan der lød da Jaim var på besøg og hvordan hun har løst sin remix challenge. Husk, man kan lukke øjnene... Men man kan ikke lukke ørerne! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 31. jan. 2020

  Vidundergrunden byder igen velkommen til weekenden med vidunderlig musik fra det danske dronningerige. Vi skal en tur med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor Mellow var gæst og fik sin meget bløde udfordring. Vi får også en gæst i dette program, som også skal have en remix challenge. Hun hedder Jaim og har vistnok noget musik med, som ingen har hørt før. Der er narturligvis også frisk ny musik fra indlandet som vi også skal lytte til. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 24. jan. 2020

  I dette afsnit af Vidundergrunden skal du glæde dig, til en overraskelse fra ugens gæst. Han hedder Mellow og kommer fra hiphop kollektivet Affiliated. Han får selvfølgelig denne uges remix challenge, eller er det mere en remix present? Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Be Svendsen, har løst sin sci-fi-challenge. Derudover skal vi naturligvis også lytte til en ordentlig omgang ny musik, der er kommet den sidste uges tid, men det betyder ikke, at vi ikke også skal en tur ned ad memory lane. Lyt med når Volmer og Vibe igen guider dig rundt i Vidundergrunden.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 17. jan. 2020

  Det er blevet tid til ugens forår - fredag... Og det betyder ny musik i din radio. Vidundergrunden har igen gravet dybt i den danske muld og fundet de friskeste udgivelser fra Danmark. Når det så er sagt, så skal vi også lytte til en fransk sang med spanske gloser, en spansk sang remixet af en dansker og så får vi selvfølgelig også besøg af ugens gæst, Be Svendsen. Han fortæller om livet som international DJ og så får han selvfølgelig Vidundergrundens remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst har løst sin lettere drabelige remix challenge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med. Glædelig weekend.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 10. jan. 2020

  Klokken er igen slået weekend! Som altid står Volmer & Vibe klar med de nyeste udgivelser fra Dronningeriget. Vi tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Der kommer en hemmelig gæst i studiet som i den grad formår at trolle sine fans... men hvorfor? Han får ugens remix challenge og så skal vi selvfølgelig høre resultatet af Jey Vazz' challenge fra sidste uge. Husk... man kan ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 3. jan. 2020

  Vidundergrunden er tilbage på ugens bedste dag... Fredag! Dog en time senere end vi er vant til, men mon ikke du godt må være længe oppe? Hvis du får lov, så lyt med i dagens episode hvor vi, udover 3 timers dansk musik, også skal forbi en georgisk vin, en spansk troubadour, en kinesisk dansker der rapper på engelsk og bor i Beijing. Vi skal også frem til fortiden og lytte til nogle vidunderspillede udgivelser og som altid er der også besøg af en hemmelig gæst. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Glædelig weekend. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 22. dec. 2019

  Vidundergrunden takker for i år, med et program der er spækket med det bedste fra året der gik. Det er selvfølgelig stadig P-Jule 3 og de P3 vise mænd der sidder klar med et arsenal uden lige. Mon der kommer julemusik? Fra alle os til alle jer. Tak for i år! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 15. dec. 2019

  De P3 Vise Mænd er tilbage i din radio. I dag er der fint besøg fra Silkeborg. Fra en mand, der om nogen, ved hvordan julen skal fejres. Vi kigger på de nyeste udgivelser i dronningeriget samt et tilbageblik på året der gik i Vidundergrunden. Det er 3. søndag i advent og det her er P-Jule-3... Fra alle os til alle jer. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 8. dec. 2019

  De "P3 Vise Mænd" er tilbage i din radio. I dagens udgave med besøg af et koryfæ i den danske musikbranche. Gennem mere end 40 år har han toppet hitlisterne med alt fra tegnefilmsmusik til pophits, til eurodance til hård house. Vi ser tilbage på en lang karriere, snakker om en sang der for tiden bliver spillet af de største dj's på de største klubber rundt i verden... og så ser selvfølgelig frem i tiden med musik der ikke endnu er udgivet! Hvem det mon kan være, må I selv lytte med og finde ud af. Glædelig 2. søndag i advent fra alle os til alle jer! Det her er P-Jule-3 i Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik