Vidundergrunden

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 21. feb. 2020

  Vidundergrunden er tilbage efter lidt tekniskvinterferieknas. Det betyder at du i dagens program får det interview, du blev snydt for i sidste uge. Det er med sangerinden Josie Amadonna, som udover at være uges gæst, også får denne uges remix challenge. Vi skal også lytte til hvordan "sidste" uges gæst - Holm Beck fik løst deres remix challenge. For de hardcore og meget vidundergrundige fan boys & girls, så vil denne uges episode lyde en lille smule som den der allerede ligger på podden, men som sagt vi er tilbage! Lyt med når vi igen idag lukker op for 3 timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:51:00
  Vidundergrunden

  Fredag 14. feb. 2020

  Vidundergrunden holder Valentins dag med et par turtelduer der i denne episode ligger vejen forbi studiet. Hvem det er og hvorfor kan du høre i dagens afsnit. Ugens gæst hedder Josie Amadonna. Vi skal høre hendes historie og så får hun selvfølgelig denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæster fra Holm Beck har løst deres udfordring. Der er naturligvis masser af frisk, ny dansk musik og det hele foregår på ugens bedste dag - fredag! Glædelig Valentines Weekend! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 7. feb. 2020

  Tillykke med weekenden! Vidundergrunden fejrer igen fredag med ny, dansk musik i din radio. Det er med alt godt fra Huxi Bach tribute tracks, tyrkisk dubstep, arabisk house og andet godt fra den danske vidundergrund. Volmer og Vibe får som altid en gæst, og i denne uge hedder de Holm Beck og de får selvfølgelig denne uges remix challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge, og høre hvordan der lød da Jaim var på besøg og hvordan hun har løst sin remix challenge. Husk, man kan lukke øjnene... Men man kan ikke lukke ørerne! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 31. jan. 2020

  Vidundergrunden byder igen velkommen til weekenden med vidunderlig musik fra det danske dronningerige. Vi skal en tur med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor Mellow var gæst og fik sin meget bløde udfordring. Vi får også en gæst i dette program, som også skal have en remix challenge. Hun hedder Jaim og har vistnok noget musik med, som ingen har hørt før. Der er narturligvis også frisk ny musik fra indlandet som vi også skal lytte til. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 24. jan. 2020

  I dette afsnit af Vidundergrunden skal du glæde dig, til en overraskelse fra ugens gæst. Han hedder Mellow og kommer fra hiphop kollektivet Affiliated. Han får selvfølgelig denne uges remix challenge, eller er det mere en remix present? Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Be Svendsen, har løst sin sci-fi-challenge. Derudover skal vi naturligvis også lytte til en ordentlig omgang ny musik, der er kommet den sidste uges tid, men det betyder ikke, at vi ikke også skal en tur ned ad memory lane. Lyt med når Volmer og Vibe igen guider dig rundt i Vidundergrunden.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 17. jan. 2020

  Det er blevet tid til ugens forår - fredag... Og det betyder ny musik i din radio. Vidundergrunden har igen gravet dybt i den danske muld og fundet de friskeste udgivelser fra Danmark. Når det så er sagt, så skal vi også lytte til en fransk sang med spanske gloser, en spansk sang remixet af en dansker og så får vi selvfølgelig også besøg af ugens gæst, Be Svendsen. Han fortæller om livet som international DJ og så får han selvfølgelig Vidundergrundens remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst har løst sin lettere drabelige remix challenge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med. Glædelig weekend.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 10. jan. 2020

  Klokken er igen slået weekend! Som altid står Volmer & Vibe klar med de nyeste udgivelser fra Dronningeriget. Vi tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Der kommer en hemmelig gæst i studiet som i den grad formår at trolle sine fans... men hvorfor? Han får ugens remix challenge og så skal vi selvfølgelig høre resultatet af Jey Vazz' challenge fra sidste uge. Husk... man kan ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 3. jan. 2020

  Vidundergrunden er tilbage på ugens bedste dag... Fredag! Dog en time senere end vi er vant til, men mon ikke du godt må være længe oppe? Hvis du får lov, så lyt med i dagens episode hvor vi, udover 3 timers dansk musik, også skal forbi en georgisk vin, en spansk troubadour, en kinesisk dansker der rapper på engelsk og bor i Beijing. Vi skal også frem til fortiden og lytte til nogle vidunderspillede udgivelser og som altid er der også besøg af en hemmelig gæst. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Glædelig weekend. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 22. dec. 2019

  Vidundergrunden takker for i år, med et program der er spækket med det bedste fra året der gik. Det er selvfølgelig stadig P-Jule 3 og de P3 vise mænd der sidder klar med et arsenal uden lige. Mon der kommer julemusik? Fra alle os til alle jer. Tak for i år! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 15. dec. 2019

  De P3 Vise Mænd er tilbage i din radio. I dag er der fint besøg fra Silkeborg. Fra en mand, der om nogen, ved hvordan julen skal fejres. Vi kigger på de nyeste udgivelser i dronningeriget samt et tilbageblik på året der gik i Vidundergrunden. Det er 3. søndag i advent og det her er P-Jule-3... Fra alle os til alle jer. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 8. dec. 2019

  De "P3 Vise Mænd" er tilbage i din radio. I dagens udgave med besøg af et koryfæ i den danske musikbranche. Gennem mere end 40 år har han toppet hitlisterne med alt fra tegnefilmsmusik til pophits, til eurodance til hård house. Vi ser tilbage på en lang karriere, snakker om en sang der for tiden bliver spillet af de største dj's på de største klubber rundt i verden... og så ser selvfølgelig frem i tiden med musik der ikke endnu er udgivet! Hvem det mon kan være, må I selv lytte med og finde ud af. Glædelig 2. søndag i advent fra alle os til alle jer! Det her er P-Jule-3 i Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 1. dec. 2019

  Det er blevet jul i det lille studie og vidundergrunden har traditionen tro valgt at genoplive de P3 vise mænd. Dette selvom ugens gæst er en kvinde. Vi får nemlig fint besøg fra Sarah Grünewald som i den grad har fået lov til at påvirke playlisten. Det er som altid dansk, men også bare med et strejf af kanel. Vi skal selvfølgelig også høre hvordan jule-hateren Spejderobot har løst sin X-MAS remix challenge fra sidste uge... ps. det bliver ikke kønt! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 24. nov. 2019

  Man kan hvad man vil... Også selvom man har usynlige hænder! Volmer & Vibe får i dag besøg af Spejderrobot som har et arsenal af musik med. Trods de usynlige hænder, formår han at producere musik, spille trommer og dreje på knapper på scenen. Han får denne uges remix challenge med extra december-drys udover det hele! Vi skal selvfølgelig også høre hvordan Goldie6is har klaret sin "6" challenge. Der er som altid friske danske præmierer og vidunderspillede udgivelse direkte fra den danske Vidundergrund! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 17. nov. 2019

  Hvorfor skal det være så svært at stave sig gennem nye artistnavne? X i stedet for O og nogle gange A? 6is hvad betyder det? Thomas Volmer og Thomas Vibe laver som altid radio trylleri og får det hele til at lyde godt, men er det korrekt? I dagens episode får Goldie 6is lov til at forklare sig og så får hun denne uges remix challenge. Sidste uges gæst FEFE Life har også brugt sin tid flittigt og er kommet meget tættere på himlens fugle og skovens grønne træer. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 10. nov. 2019

  I Brasilien siger man ikke R lyde. Så prøv at forestille dig at hedde Frederikke...... Thomas Volmer og Thomas Vibe har idag besøg fra den anden side af kloden, af en artist som helt sikkert ikke gør det de andre gør. Hun kalder sig Fefe fordi ovenstående navn nærmest var umuligt at udtale for de lokale. Hun er lige landet tilbage i DK og får en remix challenge der i den grad er røde pølser med fløde. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Kinck, har løst sin challenge. Det er også noget med at en amerikansk rapper har samplet en sang fra et dansk 70'er band, og at Vibe har fundet en 20 år gammel musikalsk flaskepost. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 3. nov. 2019

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 27. okt. 2019

  Hvad koster en feature fra en amerikansk rapper og kan man svine selvsamme feature på samme track? Volmer og Vibe er tilbage i dine ører, og finder måske svaret, i denne episode af vidundergrunden. Vi skal også høre hvordan JJ paulo har løst sidste uges afro remix challenge. Der er besøg af Takjacob, som har fået sin musik med i et kæmpestort computerspil. Der er som altid musik du måske ikke har hørt før. Mest fordi det er de friskeste, danskeste udgivelser der er kommet den sidste uge. Men også vidunderspillede ting, og musikalske flaskeposter. Det giver mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 20. okt. 2019

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 13. okt. 2019

  Volmer og Vibe er tilbage, med dit ugentlige spadestik i den danske pladebutik. Som din moster der ikke helt kan vente med at pynte op til jul, er sidste uges gæst Molly Koppel's remix challenge det tættest vi pt. er kommet julen i år. Hvis ikke du er helt med, så lyt med i dagens episode, hvor vi også får besøg af LV - nej det er ikke Louis Vuitton! Det er den dansk/amerikanske rapper og kogekunstner Louis Currency / Louis Valuta. Han får denne uges remix challenge, og så har han lovet at tage noget musik med, som ingen har hørt før! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 6. okt. 2019

  Det er ikke altid skønsang der bliver brølet den ene aften hvor hele familien er samlet og salmerne skal synges rundt om træet. Men er det også sådan når man kommer fra en musikalsk slægt uden lige? Volmer og Vibe prøver at få svaret fra ugens gæst, som er den nye stjerne fra Koppel familien. Vi skal selvfølgelig forbi resultatet af Negash Ali's remix challenge fra sidste uge. Hvordan det lyder må I selv høre. Husk, man kan ikke sige vidunderlig uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 29. sep. 2019

  Igen er der masser af ny, dansk musikalsk lektiehjælp på menuen, når Thomas Volmer og Thomas Vibe graver dybt i den danske vidundergrund. Der kommer som altid en gæst i studiet og denne gang er det en mand som har boet uden for dronningeriget i mange år og så er der vist noget med at ham og Volmer har gået til karate sammen...? Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af sidste uges Remix Challenge til Shambs. Det er som altid 3 timers sprit ny musik fra den danske vidundergrund! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 22. sep. 2019

  Det er blevet mørk udenfor og som den pandelampe du altid har brug for, men aldrig har, er vidundergrunden dit lys i mørket. Tag plads ved lejrbålet og stik dine earbuds i hovedet og lyt med når Volmer og Vibe idag lukker op for et cover af Dizzy Miss Lizzy. den er resultatet af en remix challenge fra sidst uge hvor Juwehl kom forbi studiet... det er næsten for godt til at være sandt! I denne episode får vi besøg af en internet legende, som betegner sig selv som Danmarks bedste meme rapper. Hvordan lyder det tænker du? Find ud af det i denne udgave af Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 15. sep. 2019

  Volmer og Vibe er igen dykket ned i Vidundergrunden og går meget længere ud end til navlen. Sammen med dem skal vi bla. lade os flyde tilbage til den remix challenge fra sidste uge, som Ingredijens fik. I denne episode får denne uges gæst Juwehl også en meget dyr remix challenge. Hvad det handler om, kan du høre i dette afsnit som er exceptionelt pakket med nye udgivelser fra hele dronningeriget! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 8. sep. 2019

  Vidundergrunden lyser som altid på de nye danske stjerner i et program spækket med fremtidens toner. Thomas Volmer og Thomas Vibe får besøg af den ene halvdel af Asbestose, Ingredijens - Vi skal høre hvordan det er at lave musik med sin bror, han skal have en lidt speciel remix challenge... og så var der vist noget med DM i Børnerap engang for længe siden? Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af Oochie's "Gl. Dansk" challenge fra sidste uge - Har de mon løst den og kan de egentlig lave musik uden vodka i blodet? Det er som altid, 3 timers musik, direkte fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 1. sep. 2019

  Volmer og Vibe er igen dykket ned i Vidundergrunden. Denne gang med et besøg Oochie som er ligedele fra Curacao / Peru og Amager. Et umage par, som altid er sammen #vodkatvilling. De får denne uges remix challenge. Så er det også i denne episode vi får resultatet af sidste uges remix challenge fra LOLA. Som altid er der mere ny musik på programmet end dine højtalere er vant til, og vidunderspillede udgivelser som du måske aldrig har hørt før. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:59:00
  Vidundergrunden

  Søndag 25. aug. 2019

  I denne episode af Vidundergrunden fejrer vi at Volmer og Vibe stadig ikke har revet hovedet af hinanden. Hvorfor, spørger du måske dig selv... De to har nemlig i dag lavet 300 timers radio sammen. Det bliver til små 4300 sange med dansk blod i årerne og lige præcis 100 programmer af Vidundergrunden! I dagens jubilæums-episode skal vi derfor et lille trip ned af den musikalske memory lane. Dermed ikke sagt at vi kun skal lytte til Vidundergrunden "classics", for der er som vanligt masser af ny musik på programmet. Som feks. LOLA, der kommer på besøg, med ting som ingen nogensinde har hørt før. De får også denne uges remix Challenge - og vi tør godt love den bliver - Lol. Vi skal selvfølgelig også høre hvordan Lars Virkli har knækket sin remix Challenge fra sidste uge. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 18. aug. 2019

  Vidundergrunden er igen i dag spækket til randen med nye udgivelser. Volmer og Vibe er som vanlig dine guider ud i det danske musikalske landkort. I dag skal vi bla. på Gl. Strand med John Mogensen som er genopstået gennem John Vincent. Hvem er Lars Virkli - egentlig? Han kommer forbi i dagens program og får denne uges remix challenge. Det giver som altid bare mere mening hvis du lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 11. aug. 2019

  Volmer og Vibe vender i dette afsnit tilbage fra ferie med tasken fuld af ny musik fra den danske vidundergrund. Dronningeriget har ikke svigtet over sommeren og musikken tæller både mashups, covers og remixes du aldrig før har hørt, samt selvfølgelig sprit nye singler! Der er fint besøg af JVC - eller John Vincent eller bare JV. Han har pakket en guldfarvet usb-pind med de nyeste lyde fra hans lejr... og der er selvfølgelig en remix challenge klar til ham, når han gør sin entré. Husk man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 30. jun. 2019

  Vidundergrunden holder sæson afslutning på dybt vand med dagens co-host "den danske Dj Khaled" - Emil Lange. Men ikke sådan uden lige. Som et, ud af tre krav fra ham var det, at det skulle foregå i en setting efter hans valg. Dernæst at han fik lov til at lave et ASMR segment, og sidst men ikke mindst at han måtte være med til at bestemme denne episodes playliste. Hvor vi natuligvis også skal med remix-tidsmaskinen tilbage til sidste uge, og høre hvordan det lød da Yngve var på besøg. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 23. jun. 2019

  Volmer & Vibe åbner dykker igen ned i vidundergrunden, og har igen fundet de friskeste skud fra den danske musikalske-muld til dagens episode. Det er også snart festival tid og det betyder lejrbaskere! Dagens gæster, Yngve, får en remix-challenge der ligger ret tæt rundt om det tema, og så skal vi naturligvis også høre hvordan sidste uges gæst Fjer har klaret sin keltiske-fløjte-fra-helvedes-udfording fra sidste uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 16. jun. 2019

  Når man ringer til kommunen på en Skype forbindelse.... var der aldrig nogen der sagde.... eller? Vidundergrunden har i dag en gæst som udover at have samplet sin kat, vistnok også har et magisk forhold til en ringetone på den ovenstående samtaletjeneste. Nå ja hun hedder Fjer, og så er hun klar på denne uges Remix Challenge. Og apropos, så er sidste uges tårnskæve udfordring sendt fra Ibiza gennem vidundernettet til alle os fra Dj Buda. Hvordan den lyder.... ja det kan du høre, sammen med tre timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 9. jun. 2019

  Volmer og Vibe viser vejen rundt på det danske musikalske landkort. Der er som altid nogle bump på vejen, som idag både tæller usmagelige inspirationskilder fra "true crime", øregasmer og arabisk trap til en ret vild remix-Challenge fra sidste uge med Klaptrae. Denne uges gæst er som den hjemvendte søn, direkte fra verdens party-mekka, Ibiza. Han får denne episodes lidt skæve udfordring og udover det har han lovet os frisk musik - som ingen nogensinde har hørt før! For man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 2. jun. 2019

  Volmeren og Viben er tilbage på pinden og tager igen dig og dine højtalere i hånden på en tur ud i et univers af vidunderspillede udgivelser og verdenspremierer. Sidste uges remix-Challenge fra Baime er landet og vi glæder os til en-gang-for-alle at slå fast hvordan man udtaler deres navn! Så får vi også besøg af Klaptrae, som udover at have lovet en snigpremiere på sin nye single, også får en remix - Challenge... som på film. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 26. maj 2019

  Volmer og Vibe har igen fuld plade med tre timers dansk musik, frisk fra det musikalske landkort. I denne episode er der mongolsk strubesang på menuen når vi skal høre resultatet af Abels Remix challenge. Vi skal vi også lytte til et par folketingskandidater der har taget ordet fra munden, og puttet det ind i musik. Der er som altid også gæster, og i denne uge hedder de Mikael og Jens, og kommer fra "tech/glam/house duoen" - Baime. Som altid giver det hele mere mening hvis man bare lytter med.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 19. maj 2019

  Valgkampens raseri har nået Vidundergrunden, men Volmer og Vibe har ikke tænkt sig at tale politik... de vil spille det. De lader musikken klare politiken, som de siger. I dagens episode er der fuld skrrt skrrt på sidste uges remix challenge fra Orla Engstrøm, som bliver afsløret i dagens program. Et program hvor vi også får besøg af Abel - manden med den dybeste stemme i det danske rapgame. Find ud af hvilken remix challenge han får med hjem, og så har han sagt at vi skal høre en sang hans far har optaget på en walkman i først i firserne. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 12. maj 2019

  Vidundergrunden i dag har trods mindre tid, stadig mere ny dansk musik end dit vanlige fix kan kapere. Alligevel stikker vi nålen så dybt ind i Vidundergrunden, at vi i denne uge har frisk blod i studiet. Det er den velklædte danske rapper Orla Engstrøm som selvfølgelig også får ugens remix challenge. Og så skal vi høre hvordan det gik Manus Bell som fik en Spell Challenge sidste uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 5. maj 2019

  Vidundergrunden kæler igen for din høresans og love danske øregasmer i dagens episode. Volmer og Vibe får nemlig besøg af den hurtig-rappende pladeselskabs chef Manus Bell. Han får denne uges remix challenge og så kan vi forhåbenligt også løfte sløret for sidste uges challenge fra Simone Tang. Programmet er som altid propsmækket med det nyeste danske musik og vidunderspillede verdenspræmierer.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 28. apr. 2019

  Der findes en festival som har flere danske artister på programmet, end Vidundergrunden kan præstere at præsentere på 3 timer. I dagens episode vil Thomas Volmer og Thomas Vibe dog gøre sit überste og odfolde blot nogle af de arsiter, som man kan finde på årets Spot Festival. Vi får besøg af Simone Tang som skal spille på selvsamme festival. Hun får naturligvis også en remix challenge... og så skal vi selvfølgelig høre resultatet af Kaaliyah's protest-sange-challenge fra sidste uge... For der er noget galt i Danmark!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 21. apr. 2019

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 14. apr. 2019

  I aften udfordrer Vidundergrunden jeres ører med spritnye udgivelser, underspillede undgåelige og lyde direkte fra studiet! Der er besøg af Ozzy Wacko og han får en remix challenge i pandaens ånd! Vi skal selvfølgelig også høre hvordan det lyder når Kå sender hans challenge tilbage... hvis han altså når det! 3 timers musik direkte fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 7. apr. 2019

  Kan man remixe en sodavand? Hvad er antimusik?... og er dansk grime på vej tilbage?!? Volmer og Vibe har som altid været dybt nede i vidundergrunden for at finde de friskeste danske stykker musik, som idag bla. tæller en tyrkisk-dansk psy-rock ting, og et stykke musik, der måske er lavet af et barn. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 31. mar. 2019

  Musikalske flaskeposter og ekstrem remixservice er temaet for dagens episode af Vidundergrunden. Thomas Volmer og Thomas Vibe dykker ned i den danske lyd og lukker op for landkortet, hvor de i denne uge får besøg af danmarks næste konge... King! Hun får selvfølgelig denne uges remix-challenge, og så får vi også resultatet af sidste uges udfordring feat. b.o.a.t.s. Hvordan han har klaret den kan du høre i denne episode, hvor der som altid vil være verdenspremierer og vidunderspillede udgivelser på menuen.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 24. mar. 2019

  Fra plænen i Tivoli som popstjerne til en kælder i Berlin som house-dj! I aften får Thomas Volmer & Thomas Vibe besøg af en af dk's få internationale dj's. Han spiller steder så hemmelige at han nogengange selv er i tvivl om hvor det er. Som altid har V&V brugt ugen på at grave i Danmarks Vidundergrund, for at finde det mest dugfriske musik til jer allesammen. Vi skal selvfølgelig også forbi sidste uges gæst, Brynjolfur, som truede med måske ikke at blive færdig med hans Prodigy remix challenge. Om han nåede det må I selv finde ud af. Det er 3 timers vidunderspillet dansk musik direkte til jeres øregange.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 17. mar. 2019

  Hvor kan man få Prodigy-hår i Thorshavn? Hvordan lyder det når man smadrer glas og bruger det som percussion i en sang? Og hvad sker der i den danske vidundergrund når klokken slår søndag? Hør det hele når Thomas Volmer & Thomas Vibe igen åbner for 3 timers vidunderspillet musik fra hele dronningeriget! Aftenens gæst er Brynjolfur som både er Prodigy ekspert... men også Brynjolfur ekspert! Vi skal selvfølgelig også følge op på sidste uges remix challenge fra Josephin Bovién.

  Musik