Live kanaler

Vidundergrunden

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:59
  Vidundergrunden

  Champagne-KonfettiKarierreKanon-afterburner-Vidundergrunden special

  Volmer og Vibe guider dig gennem gårsdagens finale i Karieerekanonen. De har indtaget samtlige backstagelokaler og interviewet de 5 finalisterne inden showet. Find ud af hvem der vandt og Vibe har fundet sin guldtand. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:55:58
  Vidundergrunden

  Fredag 11. jun. 2021

  Vidundergrunden sidder som din vanlige vagt ved vognporten, som bag dørene gemmer på de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget. Udover en tur i det danske musiklandskab, sætter Volmer & Vibe spotlightet på de fem finalister til dette års Karrierekanonen. Før de spurter mod koncerthuset for at høre finalen, kommer vi forbi sprit nye mashups, remixes, singler samt... hård rock... i Vidundergrunden?!? Husk, man kan ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:58
  Vidundergrunden

  Fredag 4. jun. 2021

  Vidundergrunden er tilbage med musik fra hele dronningeriget! Det gælder Grønland, Færøerne, Kolding, København og ... Polen ? Vi skal også med Volmer og Vibe ud og køre rulleskøjter med Phlake, Medina og Rasmus Seebach. Det gør de sammen med denne uges gæst Lilholt, som naturligvis får denne uges remix challenge. Vi skal også med den musikalske tidsmaskine tilbage til sidste uge, hvor Abudebi Zonjon fik sin remix challenge. Hvordan han har løst den kan du høre i dagens episode der også dykker ned i de 5 finale deltagere der er tilbage i Karrierekanonen 2021. Det er som altid 3 timers dansk musik frisk fra studiet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:51:02
  Vidundergrunden

  Fredag 28. maj 2021

  Dopest Kid in Africa er i dag på besøg i Vidundergrunden. Hans navn er Abudebi Zonjon og han har brandvarm musik med frisk fra studiet. Han får denne uges remix challenge, hvor Volmer og Vibe igen har været kreative med navne og numre. Hvordan den lyder ved vi først om en uge, men i sidste uge var Fozza forbi Vidundergrunden og hendes Klub 27 challenge er netop landet i indboxen. Hvordan den lyder kan du høre i aftenens program, som igen i dag er presset til bristepunktet med liderlige rytmer, slowhouse og motorvejstechno. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 21. maj 2021

  Vidundergrunden er tilbage, som den lidt for store lænestol i læder... fra 90'erne der nærmest kunne ligge helt ned - en recliner! Og hvorfor denne metafor? Jo ser du, Vidundergrunden har lidt ligesom en en lænestol, 3 indstillinger. Oprejst, tilbagelænet og lagt fuldstændig ned. Sådan er Vidundergrunden også i dag. I første time får vi besøg af Fozza. Hun har hemmelig musik og måske også hemmeligheder med. Hun får denne uges remix challenge og apropos den, så har sidste uges gæster fra Fabräk også fået løst deres udfordring. Og for at slå det helt fast - ingen er født tørre! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen er pakket til bristepunktet med frisk, ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:58
  Vidundergrunden

  Fredag 14. maj 2021

  Vidundergrunden stikker i dag dybere, med din ugentlige vaccine fyldt med frisk dansk musik. I dette program får Volmer og Vibe nemlig besøg af Fabräk. Det er ikke et punk band, men tankerne ledes let hen til store engelske ska-punk bands som The Specials og Clash. De får denne uges remix challenge og så er det også en uge siden at Nadia Mimi var forbi Vidundergrunden. Hvordan hun har løst sin "mini" challenge kan du også høre i dagens episode, der som altid er frisk pakket med det nyeste danske musik og vidunderspillede udgivelser som du nok ikke har hørt før. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:58
  Vidundergrunden

  Fredag 7. maj 2021

  Vidundergrundnen er totalt klar cola til at lukke op for et program fyldt med mere dansk vidunderlig musik end din vanlige fredag kan præstere. Udover et besøg fra Nadia Mimi som får denne uges remix challenge, så har U.N.G fra Hunnid22 brugt den sidste uge på at løse sin remix-challenge. Og så er det også i dagens program at vi afslutter vores JC Willumsen Remix Challenge og kårer en vinder! Til at hjælpe med dette har Volmer og Vibe fået manden ham selv JC Willumsen til at bedømme de bedste mix og overrække vinderen sin præmie. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 30. apr. 2021

  Som to tykke børn i en slikbutik lukker Volmer og Vibe op for fredagsslik af den helt fyldte pose. Der er igen gæster i Vidundergrunden og i denne uge er det U.N.G fra Hunnid22 der kommer på besøg gennem internetkablerne. Han har lovet at tage musik med som ingen har hørt før og udover det, så får han også den første remix-challenge i lang tid. Vi skal også lytte til Spaceghetti Western, Slangetæmmer Disco og de fem finalister fra Karriere Kanonen. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen idag er fyldt op til bristepunktet med de nyeste danske og vidunderspillede udgivelser. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 23. apr. 2021

  Bor Ed Sheerans fætter i danmark? Laver han musik? Og skal man skal man egentlig som royal kommentator til en begravelse holde eks. 1. Min stilhed?!? Du får svaret på måske mere end blot ovenstående spørgsmål når Volmer og Vibe igen er tilbage med din ugentlige overdosis af dansk musik. Det er også 7'ende og sidste omgang med Fredagsscenen Live og i aften forkæler B from E din fredag med med engleblød house direkte ud af Vestegnen. Der bliver selvfølgelig også igen åbnet for den evige kilde af inspiration, gennem lytter-remix i Vidundergrundens JC Willumsen Remix Challenge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 16. apr. 2021

  Vidundergrunden er din ven på dansegulvet i køkkenet. I aftenens program skal du nemlig forkæles med et gæstemix fra Amanda Baun der kommer forbi Fredagsscenen Live. Det sker i sidste time af dagens episode, der som altid er frisk pakket med håndsprit-nye udgivelser fra det Coweed19-nedlukkede dronningerige. Volmer og Vibe er som altid dine veloplagte værter og takket være dedikerede lyttere er der igen i denne uge kommet nogle J.C Willumsen remix'es. Hvilket et af disse remix der vinder den "store" præmie, afgøres først om 3 uger. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:58
  Vidundergrunden

  Fredag 9. apr. 2021

  Vidundergrunden er tilbage med Fredagsscenen Live. Denne gang med DJ John Vincent aka JVC. Han har takeover i programmets sidste time hvor dine højtalere uden tvivl vil blive ligeså brandvarme som en bikram yoga time. Og apropos noget andet, så er Vidundergrunden idag fyldt til briste punktet med de friskeste, danske udgivelser der er landet denne uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 2. apr. 2021

  På denne højhellige Langfredag, byder Volmer og Vibe velkommen til Vidundergrundens Påske Service. Bevæbnet med selvskrevne påskesange fra Sorø og hjemmemarinerede sild af tvivlsom karakter samt rigeligt at skylle ned med, vil Volmer og Vibe omdanne denne episode til en musikalsk påskefrokost. Vanen tro skal vi forbi de nyeste udgivelser der er landet denne uge, herunder også et lytter-remix af JC Willumsen i bedste Psy-Trance stil! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter med. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 26. mar. 2021

  Der er sat strøm og røg til Vidundergrunden i denne episode, som nærmest kortslutter i mængden af elektronisk musik som er kommet den seneste uge. Udover den elektronisk musik der er landet i inboxen, er det jo også Fredagscenen Live, og i dette afsnit af Vidundergrunden betyder det et takeover i programmets sidste time. Smokey overtager sendefladen med et dj-set som uden tvivl vil sætte rystelser gennem din skidemaskine! I dagens afsnit bliver der bogstavelig talt også sat strøm til Volmer, som må stå model til Vibes ny-erhvervede Wapa Straaler ¶¶ fra 1938. Denne maskine bliver testet i dagens episode hvor der endnu engang er JC Willumsen Remix Challenge en Musikalsk Matchmaking Service og lidt tyrkisk sprogskole. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen er fyldt til bristepunktet med fræk, ny musik fra hele dronningeriget! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 19. mar. 2021

  Vidundergrunden er i fuld gang med Fredagsscenen Live, og i denne episode er det dj-kollektivet Angebot som tager over i programmets tredje time. Men inden vi når dertil skal vi forbi en pattesuttende Curtis Mayfield og en gammel Nephew sang der har fået nyt breakbeat-tøj på. Hvordan det lyder, kan du høre i dagens episode, som i dag også byder på et rigtigt dejligt stykke musik, lavet i den JC Willumsen-Remix challenge der blev søsat i sidste uge. Udover det, er Vidundergrunden som altid proppet med sprit nyt dansk musik fra hele dronningeriget. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 12. mar. 2021

  Volmer og Vibe er tilbage med 3 timers musik fra Vidundergrunden. I dagens episode lukker vi igen op for et gæstemix i Fredagsscenen Live. Denne gang fra Maria Barfod aka Dj Fedty. Hun har takeover i programmets sidste time, men inden hun tænder pulten, skal vi igennem to timers frisk musik fra hele dronningeriget. Turkman Souljah fik i sidste episode en UFO-remix challenge! Resultatet af den er landet og den kan du også høre i dagens episode, hvor der i dag også åbnes for en helt særlig JC Willumsen remix challenge - med en præmie der er revet midt over?!? Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 5. mar. 2021

  Vidundergrunden tager dig i dagens episode med til det ydre rum med Lars Bom. Vi skal også til Vanløse, hvor vi skal møde Turkman Souljah, som får denne uges Remix Challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge, hvor Runge fik sin Daft Punk remix challenge. Hvordan den er landet, kan du også høre i dagens episode, hvor vi også skal til Berlin via internet kablerne, hvor DJ Peter Parker står klar til at blive far hvert øjeblik! Men som, på trods af omstændighederne, også har sagt ja til at være første DJ i Fredagsscenen Live. Det er her hvor Vidundergrunden i denne episode, og de næste 7 fredage, vil overlade programmets sidste time til nogle af de bedste og mest spændende DJ's fra hele dronningeriget! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 26. feb. 2021

  Daft Punk er ikke mere, men det er det store musikalske aftryk, de to robotter har sat, i den grad. Derfor er der i dag også en Daft Punk vibe gennem hele programmet. Hvordan det hænger sammen, kan måske have noget at gøre med denne uges gæst Runge, og den remix challenge, som venter ham i dagens afsnit. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæster fra Skakmat, Nadia Mimi og Josie Amadonna, har løst deres musikalske skak-udfordring. Det giver som altid meget mere mening, hvis du bare lytter til programmet, der igen i dag er exceptionelt pakket til bristepunktet med frisk, ny, dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 19. feb. 2021

  Volmer og Vibe trækker dig endnu engang med ud på en tur i det danske musiklandskab. Denne gang med besøg fra de bitches som du ikke må lege med; Nadia Mimi og Josie Amadonna fra Skakmat. De har lovet os helt ny musik, og så får de naturligvis denne uges remix challenge. Vi skal også høre, hvordan Klara Kristin har løst sin "våde" udfording #ifonlyicouldturnbacktime. Volmer og Vibe tager dig også med ind i arbejdsværelset, hvor Turkman Soldjah har ombygget en pladespiller, så den uden en plade på, alligevel kan spille musik. Han kalder det A Turntable Symphony. Hvad det handler om, kan du høre i dagens episode, hvor der som altid er 3 timer pakket med friske, danske beats og et hemmeligt remix af Bubbi Bjørnene. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:58
  Vidundergrunden

  Fredag 12. feb. 2021

  Hvis du vil lære at sige fyrværkeri på arabisk, finde ud af om man kan vise sin diller i radioen, eller bare lytte til vidunderlig musik... så er dagens episode af Vidundergrunden helt sikkert noget for dig. Volmer og Vibe er som altid dine veloplagte værter og ung-rejs-guider rundt i det danske musiklandskab, der i dagens program båder tæller en palæstinensisk hymne til gaden, en bid med tyrkisk psykedelisk disko og et vaske ægte stykke med techno! Velbekommen til Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:58
  Vidundergrunden

  Fredag 5. feb. 2021

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 5:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 29. jan. 2021

  Vidundergrunden er tilbage med 3 timers frisk, dansk musik. Dog blive programmet i aften klippet i 2 dele da de danske drenge skal spille fodbold med hænderne. Vi skal en tur tilbage til sidste uge, hvor vi havde Astrid Engberg på kablerne. Hun fik Vidundergrundens "vi-genstarter-dk-udfordring" og resultatet er blevet vildere end man kunne forestille sig! Udover det får Volmer og Vibe også internet-besøg af den rappende, børnebogsforfattende mand med de mange... hattene - Emil Oscar. Han har lovet at tage musik med som igen har hørt før og så får han selvfølgelig også denne uges remix-challenge. Man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 22. jan. 2021

  Hvordan kan det egentligt være at 2 mennesker kan høre det samme musik men være i tvivl om den musik der spiller er god eller dårlig. I Vidundergrunden i dag vil det ikke være det største problem da Volmer og Vibe igen har fundet det bedste musik frem fra hele dronningeriget. Dog er de to herrer ret uenige om et enkelt nummer i dagens episode. Find ud af hvilken sang de drejer sig om, og lyt med når de i dagens afsnit får internet-besøg af Astrid Engberg. Hun får naturligvis også får denne uges remix-challenge. Sidste uges gæst Reitzel har også sendt os sin udfordring tilbage og hvordan den lyder, kan du høre i dagens afsnit hvor vi udover tre timers dansk musik også skal have life-advice fra den Jyske Hulk - JC Willumsen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 15. jan. 2021

  Advarsel! Programmet indeholder beskrivelser af en situation hvor en voksen mand laver... pølser i naturen. Der er masser af frisk musik og pølsesnak i Vidundergrunden, som er tilbage med public service fra nederste skuffe. Der er også fjernundervisning i dagens afsnit, hvor vi skal lave diktat i radioen. Hvordan det virker vides ikke, men en ting der helt sikkert virker, er et virtuel besøg fra dagens gæst Reitzel som "kommer forbi" studiet. Han har internetkablerne fyldt med eksklusive ting til dagens afsnit og så får han også Vidundergrundens remix challenge... Og apropos det, så er Tommy Gunnar, som gæstede i sidste uge, blevet færdig med sin skarptskydende fortolkning af en rigtig grusom klassiker. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 8. jan. 2021

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 1. jan. 2021

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:00
  Vidundergrunden

  Onsdag 30. dec. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:00
  Vidundergrunden

  Tirsdag 29. dec. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:00
  Vidundergrunden

  Mandag 28. dec. 2020

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Jul i Vidundergrunden

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Jul i Vidundergrunden

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Jul i Vidundergrunden

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Jul i Vidundergrunden

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 5:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 18. dec. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med sidste program inden der går fuldstændigt xmas i den. Sidste uges gæst Ms. Katana har også brugt tiden siden sidst på at løse sin Jule-remix-challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens program, som bliver det lille musikalske åndehul, fri for den gængse og klistrede juleklamp, der futter ud af højtalere i denne tid- så lyt med når Volmer og Vibe ser tilbage på musikåret 2020 med det bedste fra Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 11. dec. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med fuld plade! Volmer & Vibe spiller julen ind med minimal julemusik og maksimal swahiliansk r'n'b. Hvordan lyder det tænker du? Ms Katana er svaret. Hun kommer forbi studiet i dagens episode, hvor hun naturligvis også får Vidundergrundens remix challenge. Og apropos det, så har sidste uges gæst Negash Ali begået et mesterværk på tysk, arabisk, dansk, engelsk og fransk krydret med en fetish for dronningen og en kæmpe fuck finger til etablissementet, fra alle os til alle jer! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 27. nov. 2020

  Vidundergrunden holder i dag fødselsdag for deres gæst Negash Ali. Udover at få gaver, får han også denne uges remix challenge. Negash er også kommet for at spille live, men helt sikkert også som den aktivist han er. Hvordan det lyder kan du høre i dagens episode af Vidundergrunden der også skal forbi sidste uges gæster Babycakes og Champagne Bruce. De har brugt den seneste uge på at løse deres ol'-school-garage-remix-challenge. Hvordan den er landet, kan du også høre i dagens program, der som altid er pakket til bristepunktet med ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 20. nov. 2020

  Vidundergrundnen er tilbage med cremen af dansk delight. Det er tyrkiske tekster på danske takter og UK garage i en Brøndby-Århusiansk 2. step-combinazione, nærmere betegnet Babycakes aka Dj Sports og Champagne Bruce aka Frej Levin. Sammen vil de for første gang gå live i denne episode af Vidundergrunden. Udover at spille en koncert i din radio får de også denne uges remix challenge... Og apropos challenge, så er sidste uges udfording fra Moo Latte også landet i indboksen. Uden at sige for meget, så er han gået med en sang som hele DK kan synge med på. Hvad mon det er han har valgt, kan du høre i dagens episode der som altid er frisk pakket med ny dansk musik fra hele dronningeriget. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 13. nov. 2020

  Vidundergrunden dykker i dag ned i den elektroniske muld... En slags status cuo på dronningerigets synthetiske mangfoldighed. Som en del af Fredagsscenen Live får Volmer & Vibe nemlig besøg af artisten Moo Latte, som har tasken fuld af maskiner der laver lyd! Udover at spille en minikoncert med fingrene så får han selvfølgelig også Vidundergrundens Remix Challenge. Vi kigger også tilbage på sidste uges gæst, Mercedess som nu har haft en uge til at løse hendes challenge. Husk, man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 6. nov. 2020

  Det hele behøver ikke altid være så hype, hyggeligt og hurtigt! Man må godt nogle gange være lidt langsom, måske lidt tung og ked af det. I dagens første halvdel af denne episode tager Volmer og Vibe det helt stille og roligt, og spiller sange og melodier der måske eller måske ikke får en kuldegysning eller en tåre til at trille. Til at hjælpe sig får de i dette afsnit besøg af Mercedess der kommer forbi og spiller et par numre live. Hun er også kommet for at få denne uges remix challenge, og så er det også i denne episode at vi spoler tiden tilbage til da Lars Virkli og Ingredijens var på besøg i sidste uge. De har sauteret "virkelige ingredienser" de seneste syv dage og hvordan deres remix challenge er landet, kan du høre i dagens afsnit der, som altid, er proppet med ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 30. okt. 2020

  Vi skal dybt ned i Vidundergrunden i dag. Faktisk begraves. Volmer og Vibe forvilder sig, som vanligt, ned i emner de ikke helt kan bunde i. I denne episode graver de sig ned sammen med dansk raps Laudrup brødre. Lars Virkli og hans bror Ingredijens. Sammen har de begået "drab" på det danske rap game og lavet en hel plade der udelukkende handler om døden. De er på besøg i denne episode af Vidundergrunden hvor de udover at spille live, også har lovet at tage imod en musikalsk udfordring. Og apropos udfordring, så har sidste uges gæst CXCX Chu Chu brugt en uges tid på sin remix challenge, og uden at sige for meget, så involverer den et sample som lyder tæt på 100 år gammelt. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til dagens episode, der som vanligt er pakket med 3 timers frisk musik fra Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 23. okt. 2020

  Vidundergrunden er tilbage med dansk livemusik i din radio. I dette afsnit med besøg fra CXCX Chu Chu som er kommet fra Vancouver via Bejing og Amsterdam, for endeligt at være tilbage i Dronningeriget. Hun vil spille en lille koncert for os og mon ikke hun også får en musikalsk udfordring? Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst, Magnus Tempels har løst sin Fleetwood Mac remix challenge. Som altid er også denne episode pakket næste udelukkede med spritfriske udgivelser, demoer og verdenspremierer. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 16. okt. 2020

  Vidundergrunden har i dag besøg af Magnus Temples gademusikanten der ikke engang kunne synge foran sin egen mor, som flygtede ud af landet til Europas gader for at synge sine serenader. I dag skal han spille sin første livekoncert på radiobølger, og du er inviteret med på første række. Han får naturligvis også en remix-challenge og når det er sagt så skal vi også høre hvordan sidste uges gæst Kinck har løst sin "frække" udfordring. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lyttet til dagens episode der 100% er spækket med frisk ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 9. okt. 2020

  Vidundergrunden går igen live med 3 timers frisk, dansk musik. I denne episode får Volmer & Vibe besøg i studiet af Kinck, som kommer forbi studiet og giver en mini-koncert i din radio! Hun får selvfølgelig denne uges remix challenge og uden at sige for meget så bliver den fræk, kinky, sexy og spoony. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge da USO var på besøg og fik Vidundergrundens hafla-fiesta-fransk-spansk-arabiske remix challenge. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 2. okt. 2020

  Vidundergrunden går i dag live i din radio med USO. Han kommer forbi og giver en intim koncert og han har lovet at tage musik med som ingen har hørt før! Han får selvfølgelig også denne uges remix challenge. Vi skal også høre hvordan sidste uges gæst Asle har løst sin udfording fra sidste uge. Volmer og Vibe er som altid klar fra bunden af vidundergrunden med et program frisk pakket med dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 25. sep. 2020

  Vidundergrundnen viser dig vejen gennem verdenspremierer og vidunderspillede udgivelser, og byder i dag velkommen til en dj og producer der i mere en 20 år har domineret hitlisterne. Han hedder Asle og han kommer forbi i dagens episode og får denne uges remix-challenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor Boye & Sigvardt var på besøg og lytte til hvordan de har løst deres remix challenge. Vi skal også høre Claus Meyer spille tamburin og et tyrkisk-italo-disco-track... og som altid, giver hele meget mere mening hvis du bare lytter til dagens episode, der som altid er propfyldt med frisk dansk musik!

  Musik
 • 2:56:00
  Vidundergrunden

  Fredag 18. sep. 2020

  Hvordan får man en guldplade og hvordan får man afspilninger på Spotify... og kan man remixe en ulv?!? Du får svaret på ovenstående når Vidundergrunden i denne episode får besøg af Boye & Sigvardt som kommer ind til en snak om ny musik og hvordan det er at udgive når verden lukker ned. Vi skal selvfølgelig og lytte til hvordan sidste uges gæster fra Few Wolves har løst deres ulve challenge. Nå ja og så har Volmer lavet et cover af en TV2 sang, til en TV2 serie med Danmarks største rockmusiker pt. Niels-Minds of 99-Brandt. Det giver alt sammen meget mere mening hvis du bare lytter til programmet der som altid er friskpakket med ny dansk musik.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 11. sep. 2020

  Københavnerne er fulde af foragt, når vi går på ulvejagt : Strøm - Jenne Gur Sauer 2020. Ovenstående citat beskriver dagens episode af vidundergrunden meget godt, for i dag har Volmer og Vibe nemlig fanget de to 2 ulve fra Few Wolves. De får denne uges "hylende" musikalske udfording #remixchallenge. Vi skal også med tidsmaskinen tilbage til sidste uge hvor FVN var på besøg. Hun har med hjælp fra JVC løst sin udfordring fra sidste uge og uden at sige for meget så er FVN... flyvende! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, der som altid er friskpakket med ny dansk musik. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:55:59
  Vidundergrunden

  Fredag 4. sep. 2020

  Vidundegrunden er i dag pakket med ny musik fra dronningeriget. Vi får besøg af den FVN - dont ask me again - HO ! (ja det hedder hun - også på de sociale). Hun får denne uges remix challenge og uden at sige for meget, så bliver der ikke kastet med unødigt meget rundt med bogstaver i denne udfording. Hvad det betyder finder du ud af i dagens episode hvor vi også skal høre resultatet af sidste uges udfordring til Galimatias. Alt det og 3 timers frisk, ny musik får du i dette afsnit af Vidundergrunden, hvor Volmer og Vibe som altid vil holde dig og din højtaler i hånden ud i en tur på det danske musiklandskab. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 28. aug. 2020

  Vidundergrunden er i dag proppet til randen med frisk, ny dansk musik. Vi skal bl.a. lytte til "Nirvana-trap", hip-hop fra Centeret og fremtidsmusik. Sidste uges gæst USSEL har også været flittig og sendt os løsningen på sin "kørende" remix-challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens program hvor vi helt udsædvanligt også har en gæst igennem fra L.A. Han hedder Mathias Saaby Kjødt, men i USA kalder de ham Galimatias. Han har i dag en ny plade ude som vi skal høre meget mere om! Som altid er der tre timers dansk musik fra hele dronningeriget! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 21. aug. 2020

  Vidundergrunden står igen klar med de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget. Sidste uges gæst Yo Johnny har brugt den seneste uge på at løse sin Johnny-remix challenge. Hvordan den lyder kan du høre i dagens episode hvor vi også får besøg af USSEL. Han laver musik i en kirke på Vesterbro og har over 100 tatoveringer.... han selv har lavet. Man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Fredag 14. aug. 2020

  Man kan ikke sige vidunderlig uden at sige underlig! I dagens episode af vidundergrunden bliver det helt sikkert.....vidunderligt. Vi får besøg af Yo Johnny, hans talsmand... og en hånddukke. De får denne uges musikalske udfordring #remixchallenge. Vi skal også høre hvordan Bathsheba har løst sidste uges udfordring og uden at sige alt for meget, så har hun på en eller anden mystisk vis formået at blande Batman med Backstreet Boys og krydret det hele med lidt MJ - hvordan den lyder kan du høre i dagens program der som altid har 3 timers frisk, dansk musik til dine højtalere. Produceret af Munck Studios København.

  Musik