Vidundergrunden

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 13. okt. 2019

  Volmer og Vibe er tilbage, med dit ugentlige spadestik i den danske pladebutik. Som din moster der ikke helt kan vente med at pynte op til jul, er sidste uges gæst Molly Koppel's remix challenge det tættest vi pt. er kommet julen i år. Hvis ikke du er helt med, så lyt med i dagens episode, hvor vi også får besøg af LV - nej det er ikke Louis Vuitton! Det er den dansk/amerikanske rapper og kogekunstner Louis Currency / Louis Valuta. Han får denne uges remix challenge, og så har han lovet at tage noget musik med, som ingen har hørt før! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 6. okt. 2019

  Det er ikke altid skønsang der bliver brølet den ene aften hvor hele familien er samlet og salmerne skal synges rundt om træet. Men er det også sådan når man kommer fra en musikalsk slægt uden lige? Volmer og Vibe prøver at få svaret fra ugens gæst, som er den nye stjerne fra Koppel familien. Vi skal selvfølgelig forbi resultatet af Negash Ali's remix challenge fra sidste uge. Hvordan det lyder må I selv høre. Husk, man kan ikke sige vidunderlig uden at sige underlig. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 29. sep. 2019

  Igen er der masser af ny, dansk musikalsk lektiehjælp på menuen, når Thomas Volmer og Thomas Vibe graver dybt i den danske vidundergrund. Der kommer som altid en gæst i studiet og denne gang er det en mand som har boet uden for dronningeriget i mange år og så er der vist noget med at ham og Volmer har gået til karate sammen...? Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af sidste uges Remix Challenge til Shambs. Det er som altid 3 timers sprit ny musik fra den danske vidundergrund! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 22. sep. 2019

  Det er blevet mørk udenfor og som den pandelampe du altid har brug for, men aldrig har, er vidundergrunden dit lys i mørket. Tag plads ved lejrbålet og stik dine earbuds i hovedet og lyt med når Volmer og Vibe idag lukker op for et cover af Dizzy Miss Lizzy. den er resultatet af en remix challenge fra sidst uge hvor Juwehl kom forbi studiet... det er næsten for godt til at være sandt! I denne episode får vi besøg af en internet legende, som betegner sig selv som Danmarks bedste meme rapper. Hvordan lyder det tænker du? Find ud af det i denne udgave af Vidundergrunden. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 15. sep. 2019

  Volmer og Vibe er igen dykket ned i Vidundergrunden og går meget længere ud end til navlen. Sammen med dem skal vi bla. lade os flyde tilbage til den remix challenge fra sidste uge, som Ingredijens fik. I denne episode får denne uges gæst Juwehl også en meget dyr remix challenge. Hvad det handler om, kan du høre i dette afsnit som er exceptionelt pakket med nye udgivelser fra hele dronningeriget! Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 8. sep. 2019

  Vidundergrunden lyser som altid på de nye danske stjerner i et program spækket med fremtidens toner. Thomas Volmer og Thomas Vibe får besøg af den ene halvdel af Asbestose, Ingredijens - Vi skal høre hvordan det er at lave musik med sin bror, han skal have en lidt speciel remix challenge... og så var der vist noget med DM i Børnerap engang for længe siden? Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af Oochie's "Gl. Dansk" challenge fra sidste uge - Har de mon løst den og kan de egentlig lave musik uden vodka i blodet? Det er som altid, 3 timers musik, direkte fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 1. sep. 2019

  Volmer og Vibe er igen dykket ned i Vidundergrunden. Denne gang med et besøg Oochie som er ligedele fra Curacao / Peru og Amager. Et umage par, som altid er sammen #vodkatvilling. De får denne uges remix challenge. Så er det også i denne episode vi får resultatet af sidste uges remix challenge fra LOLA. Som altid er der mere ny musik på programmet end dine højtalere er vant til, og vidunderspillede udgivelser som du måske aldrig har hørt før. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:59:00
  Vidundergrunden

  Søndag 25. aug. 2019

  I denne episode af Vidundergrunden fejrer vi at Volmer og Vibe stadig ikke har revet hovedet af hinanden. Hvorfor, spørger du måske dig selv... De to har nemlig i dag lavet 300 timers radio sammen. Det bliver til små 4300 sange med dansk blod i årerne og lige præcis 100 programmer af Vidundergrunden! I dagens jubilæums-episode skal vi derfor et lille trip ned af den musikalske memory lane. Dermed ikke sagt at vi kun skal lytte til Vidundergrunden "classics", for der er som vanligt masser af ny musik på programmet. Som feks. LOLA, der kommer på besøg, med ting som ingen nogensinde har hørt før. De får også denne uges remix Challenge - og vi tør godt love den bliver - Lol. Vi skal selvfølgelig også høre hvordan Lars Virkli har knækket sin remix Challenge fra sidste uge. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 18. aug. 2019

  Vidundergrunden er igen i dag spækket til randen med nye udgivelser. Volmer og Vibe er som vanlig dine guider ud i det danske musikalske landkort. I dag skal vi bla. på Gl. Strand med John Mogensen som er genopstået gennem John Vincent. Hvem er Lars Virkli - egentlig? Han kommer forbi i dagens program og får denne uges remix challenge. Det giver som altid bare mere mening hvis du lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:56:59
  Vidundergrunden

  Søndag 11. aug. 2019

  Volmer og Vibe vender i dette afsnit tilbage fra ferie med tasken fuld af ny musik fra den danske vidundergrund. Dronningeriget har ikke svigtet over sommeren og musikken tæller både mashups, covers og remixes du aldrig før har hørt, samt selvfølgelig sprit nye singler! Der er fint besøg af JVC - eller John Vincent eller bare JV. Han har pakket en guldfarvet usb-pind med de nyeste lyde fra hans lejr... og der er selvfølgelig en remix challenge klar til ham, når han gør sin entré. Husk man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 30. jun. 2019

  Vidundergrunden holder sæson afslutning på dybt vand med dagens co-host "den danske Dj Khaled" - Emil Lange. Men ikke sådan uden lige. Som et, ud af tre krav fra ham var det, at det skulle foregå i en setting efter hans valg. Dernæst at han fik lov til at lave et ASMR segment, og sidst men ikke mindst at han måtte være med til at bestemme denne episodes playliste. Hvor vi natuligvis også skal med remix-tidsmaskinen tilbage til sidste uge, og høre hvordan det lød da Yngve var på besøg. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 23. jun. 2019

  Volmer & Vibe åbner dykker igen ned i vidundergrunden, og har igen fundet de friskeste skud fra den danske musikalske-muld til dagens episode. Det er også snart festival tid og det betyder lejrbaskere! Dagens gæster, Yngve, får en remix-challenge der ligger ret tæt rundt om det tema, og så skal vi naturligvis også høre hvordan sidste uges gæst Fjer har klaret sin keltiske-fløjte-fra-helvedes-udfording fra sidste uge. Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 16. jun. 2019

  Når man ringer til kommunen på en Skype forbindelse.... var der aldrig nogen der sagde.... eller? Vidundergrunden har i dag en gæst som udover at have samplet sin kat, vistnok også har et magisk forhold til en ringetone på den ovenstående samtaletjeneste. Nå ja hun hedder Fjer, og så er hun klar på denne uges Remix Challenge. Og apropos, så er sidste uges tårnskæve udfordring sendt fra Ibiza gennem vidundernettet til alle os fra Dj Buda. Hvordan den lyder.... ja det kan du høre, sammen med tre timers dansk musik direkte fra Vidundergrunden.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 9. jun. 2019

  Volmer og Vibe viser vejen rundt på det danske musikalske landkort. Der er som altid nogle bump på vejen, som idag både tæller usmagelige inspirationskilder fra "true crime", øregasmer og arabisk trap til en ret vild remix-Challenge fra sidste uge med Klaptrae. Denne uges gæst er som den hjemvendte søn, direkte fra verdens party-mekka, Ibiza. Han får denne episodes lidt skæve udfordring og udover det har han lovet os frisk musik - som ingen nogensinde har hørt før! For man kan jo ikke sige vidunderlig, uden at sige underlig.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 2. jun. 2019

  Volmeren og Viben er tilbage på pinden og tager igen dig og dine højtalere i hånden på en tur ud i et univers af vidunderspillede udgivelser og verdenspremierer. Sidste uges remix-Challenge fra Baime er landet og vi glæder os til en-gang-for-alle at slå fast hvordan man udtaler deres navn! Så får vi også besøg af Klaptrae, som udover at have lovet en snigpremiere på sin nye single, også får en remix - Challenge... som på film. Det giver som altid mere mening hvis du bare lytter til programmet.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 26. maj 2019

  Volmer og Vibe har igen fuld plade med tre timers dansk musik, frisk fra det musikalske landkort. I denne episode er der mongolsk strubesang på menuen når vi skal høre resultatet af Abels Remix challenge. Vi skal vi også lytte til et par folketingskandidater der har taget ordet fra munden, og puttet det ind i musik. Der er som altid også gæster, og i denne uge hedder de Mikael og Jens, og kommer fra "tech/glam/house duoen" - Baime. Som altid giver det hele mere mening hvis man bare lytter med.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 30. dec. 2018

  Vidundergrunden ser tilbage på året der er gået gennem de remix , re-rap og cover challenges alle deres gæster har fået. Det spænder fra Die Antwoord til Ulla Pia, og Pernille Rosendahls cover af Aqua. Det er små 50 sange som alle sammen er unikt lavet til Vidundergrunden i hele 2018. Husk, man kan lukke øjnene, men man kan ikke lukke ørerne!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 23. dec. 2018

  Dagen før dagen er kommet og de P3 vise mænd er slet ikke i Betlehem. Nej de er i studiet og tæller idag en spåmand fra Brøndbyøsterland. Fred The Future er gæstevært og vil sammen med Volmer og Vibe kigge tilbage på året der er gået. De skal også kigge frem, så lyt med og hør hvad der bliver spået. Vi skal også lytte til den remix Challenge ES har fået, så luk øjnene for nu kører toget!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 16. dec. 2018

  Julen er ikke knibe... i Vidundergrunden hos Volmer og Vibe. De P3 vise mænd...sender igen. Denne gang med en gæst... som går under navnet ES. Vi skal kigge tilbage på året der gik... og på den remix challenge Santa Mendoza fik.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 9. dec. 2018

  De P3 vise mænd er tilbage med en kvinde i front, der kan gå i bro.... i Buffalos! Sandra Mendoza er gæstevært og sammen vil de tre lave et tilbageblik på året der gik med dansk musik. Vi skal også høre hvordan sidste uges vismand Adam Emil har løst sin remix-challenge. Det her er P-Jule-3.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 2. dec. 2018

  De to juligans Volmer & Vibe går i advent-mode og åbner december med første program i rækken af "De P3 vise mænd". De får fint besøg af Adam Emil som er co-host på hele programmet. De afslører en masse helt ny musik fra hans lejr som ingen nogensinde har hørt før! Re-rap challengen fra Tarick & Jonah Wright er også landet og det er virkeligt et nyreslag til både Volmer & Vibe. Lyt med i aften og hør hvad det hele går ud på. Det her er P-Jule-3!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 25. nov. 2018

  Kan man battlerappe og freestyle på en homoerotisk facon? I dagens program får Volmer og Vibe besøg af Jonah Wright og Tarrick fra pladeselskabet Affiliated, som ud over at freestyle også skal have denne uges remix... eller rettere re-rap Challenge! Det er også i dagens program at vi får resultatet af sidste uges mashup-udfordring fra psykoterapeut og dj - Jean Von Baden.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 18. nov. 2018

  I denne uge får Volmer & Vibe besøg af en mand, hvis karriere indtil videre så fra Go-Go-Danser for rockerne, til psykoterapeut... og ind i mellem har været en af landets største festarrangører og dj's! Der bliver skruet op på tempoet når snakken går om det nyeste musik fra hele dronningeriget. Man kan jo ikke sige vidunderlig uden at sige underlig!

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 11. nov. 2018

  Savner du en god gammeldags rapbattle? Det gør Volmer og Vibe. Vidundergrunden skal i dagens afsnit finde ud af om der er bøf i det danske rap game, og hvis ikke, måske starte en. Dagens program har udover rygtesmedende Volmer og Vibe, flot besøg af F L E M M I N G, som engang hed Flemming Stjerneskud... og før det Cimbel MC... men som er døbt Bjarke. Vi skal naturligvis også få et tilbageblik på sidste uges gæst, den 1,5 meter høje RnB dronning Marie Dahlstrøm der har haft travlt i studiet med sin "red alert" Remix Challenge!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 4. nov. 2018

  Vidundergrunden er igen tilbage med næste uges playliste til din søndag aften. I dagens program har Volmer & Vibe fint besøg fra den danske RNB dronning Marie Dahlstrøm, som kommer forbi studiet. Hun kan forhåbentlig kan gøre os alle sammen klogere på hvorfor London kalder, som de sexede pistoler engang sang. Vi skal også høre hvordan "The Artist Formerly Known as Mor til 2" aka "Mortito", nu Morten H har løst sin remix challenge fra sidste uge.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 28. okt. 2018

  I et snasket backstage lokale i Odense blev Vibe engang så starstruck at han tabte en kage. Det er ellers sjældent at manden, der oftest giver røde udslag på speed-talk-o-meteret bliver stille, men da han mødte ugens gæst var det altså tilfældet... og nej... det var ikke Madonna. Det er en mand som har produceret dansk hip-hop nærmest siden det blev opfundet og startede på en Amiga 500 med kun 4 spor! Volmer & Vibe løfter i aften også sløret for sidste uges remix-challenge med C.Rou, og uden at sige for meget så er der ikke sparet på knytnæverne. Lyt med i aften og hør hvad det hele handler om til en vel serveret øre-buffet, spækket med sprit ny dansk musik!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 21. okt. 2018

  Snigende præmierer og vidunderspillede udgivelser er på menuen, når Volmer og Vibe igen dykker ned i Vidundergrunden. Denne gang åbner de en pose, hvor de blandede bolsjer er klar til at blive suttet helt i bund af en af Danmarks historiens største rappere, som lige om lidt rammer gaden med en feature fra selveste The Beatnuts! Det er også programmet hvor vi får resultatet af deres first ever "Booking Challenge" med Pernille Krog. Der er også besøg af C.Rou fra rap-crewet Out Of Town som, uden at sige for meget, bliver udfordret af nogle Irske bar-hånds-boksende-sigøjnere.

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 14. okt. 2018

  Hvad har Ku-Klux-Klan, deathrow, og fiskefodder at gøre med Danmark og dansk musik? Få svaret i denne udgave af Vidundergrunden hvor Volmer og Vibe er tilbage igen med mere ny musik end nogensinde før! Tak til alle jer derude der holder playlisten varm! Vi skal idag høre hvad der sker når alle sømænd får en tur i maskinen hos Yuwanit... Og så får vi besøg af en "Fucking Boss Lady i livet", som Raske Penge så fint kalder hende.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 7. okt. 2018

  I denne uge får Volmer & Vibe besøg af en af generalerne i en af de største nye musalske hære i DK. Han står i spidsen for et team af ca 25 kreative fyre... og én kvinde. Hvordan holder man tøjlerne og hvordan når man det hele? Der bliver snakket tømmermænd på Ibiza, musikalske flaskeposten og så skal der selvfølgelig følges op på sidste uges East 17 Challenge fra Natkat!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 30. sep. 2018

  Endnu en uge er gået og der har været rigtig meget larm på de sociale medier! Det handler om ligestilling i det danske rap-game, men er det egentligt ligestilling eller særbehandling? Der er også dukket en musikalsk flaskepost op fra Vibes barndom... den gemte sig i en båndoptager der har stået på loftet i 20 år! Det er også i denne uge at vi får resultatet fra Moo Latte der fik Volmer & Vibes mælke-remix-challenge. Og for at runde det hele af er der fint besøg af Natkat som får en remix-udfordring fra den helt hårde del af London!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 23. sep. 2018

  Hvad får man når en halv polsk, halv congoleser besøger en fransk jazzklub i københavn og jammer med en amerikaner for så at ende med at udgive det med en dansker?!? I aften i Vidundergrunden får Volmer & Vibe besøg af en meget travl herre de har ventet længe på... noget med en punk-turne i Polen der trak ud. Vi skal selvfølgelig også høre resultatet af "The Green Challenge" fra sidste uge hvor Josefine Winding og Emma Acs var i studiet. Der var vist også noget med at de lovede at invitere Volmer & Vibe med ud og bowle med Phlake. Det er som altid et program pakket med dansk musik direkte fra den danske vidundergrund!

  Musik
 • 2:57:00
  Vidundergrunden

  Søndag 16. sep. 2018

  Vidundergrunden vil gerne snart have vinterdepression, lukke sig inde... og fyre helt op! Men sommeren vil ikke helt slippe og slet ikke når man skal til Ipanema med sidste uges gæst, Ashibah. Hvad det hele handler om kan du høre i Vidundergrunden hvor der også er fint besøg af Josefine Winding og Emma Acs, som begge var resident DJ's på Grøn Koncert denne sommer. Vidundergrunden varmer som altid dine ører med "hot shit" i en tre-timers-varm-lyd-med-rød-pøls-frisk-fra-dk-musikalsk-socialistisk-vegansk-vid-underlig-radio.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 22. dec. 2017

  Der er en løs stemning i studiet i dag. Måske fordi det er sidste gang Vidundergrunden sender. Ikke kun i år, men også på P6. Men det er kun den halve sandhed. Vi ser tilbage på året der gik, og spiller the best of Vidundergrunden 2017. Men som sagt, det er kun den halve sandhed. Vi fejrer nemlig også at Vidundergrunden fra 2018 sender hver søndag på P3 kl. 21.00. Glædelig Jul fra den danske Vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 15. dec. 2017

  Vi er godt i gang med sidste måned på året men Volmer & Vibe nægter at spille julemusik. Vidundergrunden er derfor igen i denne uge 100% dansk ikke-julemusik. Få et velfortjent time-out fra bjældeklang og lyt med når Volmer & Vibe viser jer en tur rundt i den danske Vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 8. dec. 2017

  Vi er godt i gang med sidste måned på året men Volmer & Vibe nægter at spille julemusik. Vidundergrunden er derfor igen i denne uge 100% dansk ikke-julemusik. Få et velfortjent time-out fra bjældeklang og lyt med når Volmer & Vibe viser jer en tur rundt i den danske Vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 1. dec. 2017

  Er Vibe flat-earther?, får Volmer nogensinde styr på sine one-liners? Godt det handler om musik når Vidundergrunden indtager december måned. Der er helt nye udgivelser på programmet og så løfter vi sløret for et par adventsgaver vi har lavet til jer alle sammen fra alle os .... to.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 17. nov. 2017

  Denne fredag er Vibe og Volmer igen i den gode smags tjeneste på rov efter de nye toner. Hvordan lyder bandekonflikten, og kan man høre den i musik ? Vidundergrunden giver dig 2 timer med rødgrød i radioen, tilsat gode råd om vilde med dyr. Gode råd er dyre ! Rådne dyr er gode.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 10. nov. 2017

  De sidste 20 fredage har Volmer & Vibe spillet ny dansk musik i dine højtalere. Ca. 30 sange i hvert program. Det bliver sammenlagt til 600 stykker musik, rundt regnet. I denne udgave af Vidundergrunden fejrer vi derfor program nr. 20 med en Best Of Greatest Jubilæums Special Edition Compilation. Spids ørene og lyt med når Volmer & Vibe tager et dyk ned i posen og åbner for melodiskoteket.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 3. nov. 2017

  Denne aften er helt special for det er den eneste fredag i denne uge! Vidundergrunden med Volmer & Vibe folder sig igen ud med gamle sange i nye klæder, sprit nye udgivelser og hemmelige bootlegs. Volmer er blevet rask og kan nu give Vibe lidt igen, når der bliver skruet på knapperne med musik fra bl.a. School of X, Mabe, Parasol, Super Bad Disco, OKAT, Nanna B, Genesis, Oscar Bandersen, Rolling Stones, Philip PS, Kasper Bjørke & The Late Great Fizcarreldos og mange, mange flere. Vibe kommer en tur tilbage til sine kadet-dage og Volmer bliver lovet en tur i en panseret mandskabsvogn... det er jo fuldstændig det samme som at køre mooncar! Vidundergrunden med Volmer & Vibe - Lyden af weekend.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 27. okt. 2017

  Den danske vidundergrund har en overflod af fantastisk musik. I dag skal dine ører høre så meget rød grød drysset med RnB, og serveret med så meget fløde, at det gør selv en velfodret og mæt baggårds kat misundelig. Det er artister som Marcus Gordon, Karl William, WIINSTON, Soleima, Niki Bernard Kaaliyah, Notize, Emil Kruse Swing Republic, Kriswontwo Bent Fabricius-Bjerre og en verdenspremiere fra Hess Is More. Den Jyske Stevie Wonder a.k.a. Volmer er ikke helt på toppen, men så bliver han så blød at være sammen med. Et helt perfekt humør til en fredag aften med RnB. Vi taler om lidt tinder, om at blive starstruck og så skal vi nulstille vores smagsløg med ingefær til ørene.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 20. okt. 2017

  Nedtællingen til weekenden er begyndt, så hold din højtaler i hånden og spids ørerne, når vi i aften igen byder velkommen til Vidundergrunden med Volmer & Vibe. Idag skal vi forbi projektet HUN SOLO. Det er fem femme fatale/geniale som blandt andet tæller Kirstine Stubbe Teglbjærg, Nana Jacobi, MENDOZA og Cajsa Siik. Vi har som vanligt også en verdenspremiere eller to med i tasken, idag indebærer det bla. en svensk samba i nye klæder fra Bue Møller aka Bow Miller af Cornelis Vreeswijk. En tur i nattog med Anne Linnet, Backhaus & Pete Herbert, som med ombord idag også har : Povl Dissing, MC Einar, Kasper Spez, Chili Turèll & Per Vers, på et og samme nummer! Vi stopper ved alle stationer, så tag med på en tur rundt i det danske musiklandskab og mød, sammen med os Parasol, Antitese, The Melted Flowers, Motorique, Bogan Via, Sekuoia, ISRA, Moi Je, The Late Great Fitzcarraldos, August Rosenbaum, Amigo 1000, Jutty Ranx, Young & Wasted, Sivas, Keis Khatib, Jens Nørhave, Atle Thorberg aka Brother Brown, Disse, Laid Back og Bob Marley vs Mashti. Husk: Du kan lukke øjnene - men du kan ikke lukke ørene! .... lyt med fra 18-20.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 13. okt. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 6. okt. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 29. sep. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 22. sep. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 15. sep. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 8. sep. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik
 • 1:57:00
  Vidundergrunden

  Fredag 1. sep. 2017

  Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en to timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund.

  Musik