P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Morgenstund

  Morgenstund

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenstund@dr.dk

  Underholdning
 • P4 Weekend København

  P4 Weekend

  - med nyheder hver halve time fra 7.30. Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Mads & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Uhørt

  Uhørt

  Der er noget om plastikposer og solarier i denne uges Uhørt, begge dele noget der i store mængder ikke er særlig godt for noget. Du skal også møde en særdeles talentfuld 13-årig, der desværre bare er ret alene om det han er god til, men der gav P4 en hjælpende hånd i ugens løb. Vi skal også omkring et par små historier fra naturen og besøge noget så sjældent som en skole hvor ingen elever ryger. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • Diva & Dario

  Diva & Dario

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Rune Klan - Tryllekunstner og stand-up komiker, men har også været at finde som skuespiller, både i Tv og på teatret. Siden sidst er han blevet far, ægtemand og voksen, og også klar med showet 'Håbefuld', der har premiere på torsdag på Det Kongelige Teater. Özlem Cekic - Sad i sin tid i Folketinget for SF, og har efterfølgende gjort sig som foredragsholder, debattør og forfatter til en hel stribe bøger. I den seneste går hun sammen med Bent Melchior til kamp for samtale og demokrati. 'Brobyggere' udkom i mandags. Stine Bramsen - Startede det hele i bandet Alphabeat, men har efterfølgende også etableret sig som succesfuld solist. For et års tid siden var hun så tilbage sammen med gutterne i Alphabeat. Det kom der et album ud af, og for nylig en ny single: 'Back of my bike'.

  Underholdning
 • FONK! Det er lørdag

  FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

  Musik

Aften

 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

  Musik
 • P4 Aften

  P4 Aften

  Vært: Christine Milton. www.dr.dk/P4

  Musik

Nat

 • P4 Natradio

  P4 Natradio

  Musik