Live kanaler

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Thomas Warberg - Komikeren du nok er stødt på i programmer som 'Live fra Bremen' eller 'Klipfiskerne', måske på hans egen lille comedy club, eller til hans shows. Det nye: 'Et storslået menneske', kommer til februar. Lisbeth Wulff - Skuespiller med roller i Tv-serier som 'Borgen' og 'Lærkevej', i film som 'Swinger', og i satireserien 'I Hegnet', der fik hende Robert-nomineret. Nu gælder det DR2's Adventskalender 'Jul med Trines mor'. Christian Degn - Journalist med en Cavling-nominering på samvittigheden, men også et hav af Tv-værtsroller, heriblandt på 'Hammerslag' og 'Hvem vil være millionær'. Lige nu gælder det TV2-serien 'Alt det min far ikke lærte mig'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Claus Meyer - Manden der i 90'erne havde hjemmebane på DR-skærmen i programmet 'Meyers Køkken', og som siden både har lavet mere Tv, åbnet restauranter og skrevet masser af kogebøger. Senest 'Grønne Proteiner' om klimavenlig mad. Sara Blædel - Krimiforfatteren, der med karakteren Louise Rick, både har sikret sig en plads på bogreolen i mange hjem, og sig selv en pris som 'Årets Forfatter' 2019. Nu' hun klar med 'Den tavse enke', bind 11 i serien om drabsefterforskeren Louise Rick. Jesper Binzer - Landets Godfather når det kommer til rock'n roll. 12 studiealbums og fire liveplader med D-A-D, tonsvis af koncerter, også her i den svære tid, og nu klar med soloalbum nummer to: 'Save your soul'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Martin Buch - Skuespilleren med film som 'Bornholms Stemme', 'Fukssvansen' og 'Der er en yndig mand' på samvittigheden, men også satireduoen 'Rytteriet' sammen med Rasmus Botoft. For tiden er det familiefilmen 'Julemandens datter 2' du kan se ham i. Chief 1 - Manden der, siden tiden med 'Rockers by Choice', både har skrevet til, og produceret for, andre danske kunstnere. De sidste par år har han sunget. Det gør han også nu, på en julesang med Thomas Buttenscøn. Simon Alstrup - Den ene af de to brødre, der i 2011 dannede en gruppe vi er svært begejstrede for her på P4, nemlig 'Jonah Blacksmith'. Numre som 'Honey' og 'Monster' har været i fast rotation. Nu' der nyt album: 'Brothers'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 7. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Marie Key - Fast inventar på de fleste radioer siden hun med sit band vandt 'Karrierekanonen' for femten år siden. Solodebuterede i 2011 og kom året efter med et album spækket med hits. Nu er albummet 'Marie Key' klart. Michael Katz Krefeld - Prisbelønnet krimiforfatter med en fortid som manuskriptforfatter til både film og Tv. Har med seks krimier om Thomas Ravn forstyrret manges nattesøvn, og gør det igen med Cecilie Mars. Nyeste hedder 'Nattens Udyr'. Tomas Lagermand Lundme - Har både skrevet dramatik, lyrik, børnebøger og romaner, og beskæftiget sig med maleri, tegning, grafik, film og keramik. Aktuel med romanen 'Om natten lyver jeg aldrig', om at være homoseksuel i det muslimske miljø.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 31. okt. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne René Sabro og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Søren Kragh-Jacobsen - Musiker og filminstruktør. Ham med Mona, Mona, Mona-sangen 'Kender du det', men også manden bag film som 'Gummi Tarzan' og 'Mifunes sidste sang'. Nu kan man læse om hele hans liv og karriere i bogen 'Superbenzin og Kærlighed'. Johannes Lassen - Prisbelønnet skuespiller kendt fra Tv-serier som '1864' - 'Bedrag' - 'Gidseltagningen' og 'Alfa', og fra film som 'Flaskepost fra P' og 'Sommeren '92'. Nu skal han spille Frank Farmer i 'The Bodyguard - The Musical'. Julia Sofia - Én af landets helt store YouTubere, med fingeren på pulsen når det kommer til alt fra skønhed og selvværd - til rejser og madlavning. Tre bøger er det også blevet til. Den seneste er lige om hjørnet: 'Uperfekt Perfekt'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 24. okt. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Troels Gustavsen - Har som NOAH været med til at begrave os i hits her på P4. Er far til fem børn, der ikke helt forstår, hvorfor han kalder sig Noah, når han hedder Troels. Så det' han holdt op med. Under eget navn synger han nu 'Knuste Hjerter'. Thomas Rode - Kokken der slog sit navn fast på Michelinstjerne-restauranten 'Kong Hans Kælder', og som siden har delt ud af sin madglæde på både Tv og i bøger. Driver et online-supermarked, er personlig træner og kostvejleder, og nu aktuel med podcasten 'Kok og Kok Imellem'. Christopher Læssø - Uddannet skuespiller, men måske bedst kendt for sin optræden på Tv. Vært på 'Danmark har Talent' blandt andet. Sidste år dansede han i 'Vild med Dans', i år var han vært på 'Den vildeste danser', men nu spiller han hovedrollen i 'Robin Hood' på Folketeatret.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 17. okt. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Troels Lyby - Skuespilleren vi siden 'Idioterne' i 1998, har kunnet nyde i film som 'En kort en lang' - 'Okay' - og 'Anklaget', og i teaterforestillinger som 'Dirch'. I sommer var han Tv-vært på DR, men nu gælder det igen en film: 'Madklubben'. Nikoline Werdelin - Et navn uløseligt forbundet med tegneserie-striber i aviser og ugeblade, men også som dramatiker, sceneinstruktør og brevkasseredaktør har hun gjort sig. Nu er hun sprunget ud som romanforfatter med bogen: 'Hvordan man redder en lemming?' Niels Krause-Kjær - Et af DR2's kendte ansigter, både fra 'DR2 Morgen' og 'Deadline', men også manden bag bogen 'Kongekabale', der efterfølgende blev til en storfilm, og bogen 'Mørkeland', der kan blive det. I går kom 3'eren: 'Fandens Forår'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 10. okt. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sanne Søndergaard - Stand-up komiker siden 2005 og har shows som 'Dameblade og andre dødstrusler' på samvittigheden. Har været Tv-vært på 'Det Feministiske Talkshow' og har skrevet en masse bøger, heriblandt fire ungdomsromaner. Nu er bogen 'Nej' klar, og til januar er der også nyt show. Jonas Jung - Frontmand i bandet der bærer hans efternavn. Et band der siden debutsinglen 'Jeg skal nok vente', har været fast musikalsk inventar her på P4. Debutalbummet 'Blitz' kom i marts måned, men mangler at blive præsenteret live. Det sker når tournéen starter i Skanderborg den 30. oktober. Steffen Jacobsen - Tidligere overlæge med speciale i ortopædkirurgi, men har siden gennembruddet med krimien 'Trofæ' i 2013, haft forfatterskabet i fokus. Nu skriver han på fuld tid, og har netop udsendt krimien 'De stumme piger', om løgne, overgreb og selvtægt.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 3. okt. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Tim Christensen - Siden 'DM i Rock' i 1993 med Dizzy Mizz Lizzy, et etableret navn på den danske rockscene. Også som solist, med solide hits på samvittigheden. Efter fire år i Dizzy-værkstedet er der kommet nyt album, og i sidste uge kom singlen 'The Middle'. Trine Appel - Kendt som én af dem fra satiregruppen 'Emmas Dilemma', men også for roller på Det Kongelige Teater og i flere Tv-serier. Er også instruktør, manuskript- og romanforfatter, senest med bogen 'Fortidens Port', om mordet i Finderup Lade. Johan Olsen - På P4 kendt som forsanger i 'Magtens Korridorer', men er også forsker, Tv- og radiovært, skuespiller, og ikke mindst: Forfatter. 'Bogen om verden' - 'Hvad er et æg' - 'Kompasnålen der bevægede sig', og nu: 'Hovedbrud - Naturvidenskab og Filosofi'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 26. sep. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anders Hemmingsen - Startede som 'ham fra regnskab' her i DR, men har arbejdet sig op til at være Instagrammernes ukronede konge med 1 million følgere. På hans profil er der både sjov og alvor, budskaber til de unge fra statsministeren, og støtte til Børnecancerfonden. Katrine Engberg - Krimiforfatteren der startede som danser og som de seneste år har ført os rundt på gulvet med bøgerne 'Krokodillevogteren' - 'Blodmåne' - 'Glasvinge' og 'Vådeskud', og som nu gør det igen med 'Isola', om ensomhed, det mest skræmmende i verden. Pelle Hvenegaard - Et kendt ansigt siden den Oscar-belønnede film 'Pelle Erobreren'. Senere har det primært været på Tv vi har kunnet møde ham, blandt andet i programmet 'Dagens Mand'. Men også bøger får han tid til. Senest digtsamlingen '100 digte på 100 dage'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 19. sep. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Mikael Kamber - Nærmest uløseligt forbundet med nyheder på Tv. Har slået sine folder både her i DR og på TV2 hvor han stadig er. Underviser også i positiv psykologi, et emne det kredser om i hans bøger, senest den der hedder 'Sur for en sikkerheds skyld'. Nillou Zoey Johannsen - Uddannet journalist med masser af artikler i både magasiner og dagblade på samvittigheden. Nu er drømmen om et forfatterskab blevet forløst med bogen 'Øen - eller Newsha Farwans hemmelige dagbog', der kom i mandags. Camilla Ottesen - Har siden 1995 haft Tv-skærmen som sin hjemmebane, og har kunnet opleves som vært på alt lige fra 'Børne MGP' til 'MasterChef'. Nu er hun tilbage som vært på TV3-programmet 'Fangerne på Fortet', denne gang med Joachim Boldsen ved sin side.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 27. jun. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Dan Jørgensen - Landets klima-, energi- og forsyningsminister. Tidligere fødevareminister og manden der gjorde stegt flæsk til Danmarks Nationalret. Tidligere på ugen indgik han sammen med et bredt flertal i Folketinget, den længe ventede klimaaftale. Paula Larrain - For rigtigt mange mennesker uløseligt forbundet med TV-Avisen. Forlod DR i 2007 for at blive selvstændig og prøve kræfter med politik, men er nu tilbage på DR-skærmen med programmet 'Det gode råd', med vejledning ud fra et åndeligt perspektiv.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 20. jun. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lone Scherfig - Instruktøren der slog igennem med dogmefilmen 'Italiensk for begyndere', én af de mest sete danske film nogensinde. Sidste år åbnede hun festivalen i Berlin med 'The kindness of strangers', der nu endelig kan ses her i Danmark. Mads Langer - Essensen af en rigtig P4-darling. Debuterede i 2005 og har ikke været til at stoppe siden. Har på det seneste optrådt live for et publikum i biler, og lørdag aften gør han det i Nakskov. Og så' der ny single: ''Life in stereo''.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 13. jun. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Rasmus Botoft - Kendt af de fleste som én af dem fra 'Rytteriet', men også film som 'Flammen og Citronen' - Tv-serier som 'Badehotellet' og masser af teaterstykker, har han gjort sig i. Nu skal han snart genoplive den legendariske 'Tivoli Varieté'. Janni Pedersen - Nyhedsværten som man i starten af 0'erne kunne møde i programmer som 'Fak2ren' - 'Dags Dato' og 'Station 2', og siden 2006 på News. Nu laver hun 'Go' Morgen Danmark' og skriver krimier. Den seneste hedder 'Satans Sommer'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag kigges der tilbage på sæsonen der er gået: Mød: Niels Olsen - Sara Blædel - Søren Østergaard - Mads Wille - Sonja Richter - Torben Chris - Pelle Hvenegaard - Kaya Brüel - NOAH - Anne Linnet - Johannes Langkilde - Burhan G - Jonatan Spang - og Bubber - i et tempofyldt tilbageblik på efterårets højdepunkter.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 21. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Peter Mygind - siden 'Score Kaj' og 'Nikolaj og Julie', en skuespiller kendt af de fleste. Men også masser af teaterstykker og film står på hans CV, der i år udvides med en rolle i storfilmen 'Last Christmas', som også har skuespillere som Emilia Clarke og Emma Thompson på rollelisten. Mette Østergaard - komet i den danske journalistbranche med ledende stillinger på Politiken, TV2 News og senest Berlingske på samvittigheden. For tiden kan hun på DRTV, opleves i dokumentarserien 'Ryd Forsiden' om livet på tre avisredaktioner. Bryan Rice - sangeren vi lærte at kende på nummeret 'No Promises', og som siden har været en del af den danske musikscene, både i Melodi Grand Prix - i teaterkoncerter - og i en musical hvor han spiller Ole Henriksen. I år er han klar med julesangen 'Ønsketid'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Burhan G - startede det hele som solosopran i Københavns Drengekor, og senere med at synge kor for Outlandish. Debuterede i 2003 og har siden udgivet et hav af hits. Nu gælder det julealbummet 'Et barn af jul', med både klassikere og nye sange. Julie Hastrup - journalisten og krimiforfatteren, der henover syv bind med drabsefterforskeren Rebekka Holm, har holdt os spændingsmættede. Nu er hun vært på Kanal 5-programmet 'Mord i Familien' om rigtige drabssager. Dorthe Gerlach - med i duoen Hush som har udgivet fem albums, og været leveringsdygtige i hits, vi har været rigtig glade for her på P4. Også solo har hun gjort sig bemærket, og i torsdags kunne hun opleves i 'Helt Lyrisk' på DR1.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 7. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sonja Richter - Skuespilleren vi blandt andet har kunnet se i filmen 'Kvinden i buret', men også i Tv-serier som 'Broen' og 'Bedrag'. Nu spiller hun med i filmen 'Selvmordsturisten', der havde premiere d. 21. november. Mette Horn - Med i 'Emmas Dilemma' - i Tv-serier som 'Hotellet' og 'Nynne' og i alle filmene 'Max Pinlig', som hun selv har været med til at skrive. Nu spiller hun Scrooge i 'Et Juleeventyr' på Nørrebros Teater. Alex Høgh Andersen - Skuespiller fra Eventyrteatrets Dramaskole og med i film som 'Krigen' - i Tv-serier og kortfilm - og i julekalenderen 'Tvillingernes Jul'. Og nå ja, som Ivar Benløs i sidste sæson af 'Vikings' på HBO.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 30. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Niels Olsen - Manden der satte en håndboldkarriere over styr, for at blive skuespiller. Det har så blandt andet sikret ham en 'Robert'. Nu er han sammen med 'Ørkenens Sønner' aktuel med: 'En fez i en hornlygte' i Teltet på Bakken. Lone Theils - I sin tid knivskarp politisk korrespondent i London for både et par dagblade og Tv-stationer. Krimiforfatter siden 2015 og lige nu aktuel med bind fire om journalisten Nora, der ligesom hende selv dyrker kickboxing. Jacob Møller - Én af deltagerne i DR's sociale eksperiment: 'Øen - en ny begyndelse'. 30 dages overlevelse på en ø i Stillehavet i et hjemmelavet samfund. Ingen bli'r stemt hjem, og ingen vinder. Sidste afsnit er på DR TV på torsdag.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 23. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sara Blædel - Krimiforfatteren, der efter en afstikker med tre bind om 'Bedemandens Datter', nu endelig er tilbage med Louise Rick i bogen 'Pigen under træet', en krimi der blandt andet har sikret hende en pris som 'Årets Forfatter'. Bo Hamburger - I sin tid en del af 90'ernes helt store cykelstjerner, og med til at trække danske tilskuere til Touren i Frankrig. Efter opturene har der været nedture, hvilket ikke holdes hemmeligt i bogen 'Hamburger uden filter'. Drew - Sangerinde med rødder i både Nordjylland og Wales. Har siden hun var 6 år gammel vidst, at hun skulle være popstjerne. Og med hits som 'Perfect Disaster' og debutalbummet 'Brutal' er hun godt på vej.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 16. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Bubber - manden der på Tv har underholdt både de mindste og de noget større - været sprechstallmeister i cirkus - og på 'Afveje med BS'. Har som ambassadør for Planbørnefonden lige været i Bangladesh, der i år støttes af Børnenes U-landskalender. Michael Katz Krefeld - prisbelønnet krimiforfatter, men også med en fortid som manuskriptforfatter, til Tv-serier som 'Nikolaj og Julie'. Er efter en enkelt afstikker, tilbage med Thomas Ravn, Møffe og husbåden, i krimien 'Skytsengel'. Kira Skov - i sin tid uløseligt forbundet med 'The Kindred Spirits', men har efterfølgende haft stor succes som solist. Udgav sidste år det meget følelsesladede album 'The Echo of You', og er nu aktuel med 'I nat bli'r vi gamle' - det første på dansk.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 9. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anne Linnet - der siden tiden med Shit & Chanel har været med til at skrive soundtracket til vores liv. Et soundtrack der i år blev bredt ud i landets store arenaer og på festivaler. Men hun skriver også bøger - senest krimien 'Fucked' der kom torsdag. Søren Østergaard - Zirkus Nemos karismatiske direktør gennem hele 20 år. Har rejst land og rige rundt med artister som 'Smadremanden' og 'Bager Jørgen', og udgiver nu en bog om de to og 10 andre. '12 store danske artister' er udkommet. Nikolaj Christensen - sange som 'Kommer nok hjem' og 'Du står stadig der', er blandt de gode grunde til at vi husker ham og 'Piloterne'. Aktuel med ny musik, men også med bogen 'Pilot'. Beretninger om op- og nedture i en 30 år lang karriere.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 2. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jan Hellesøe - en af landets fremmeste manipulationseksperter. Har bevist det i Tv-programmer som 'Manipulator' og 'Fuckr med dn hjrne' og tager nu sine evner med på landevejen i sit nye show: 'FORFØRT'. Pelle Hvenegaard - siden 'Pelle Erobreren' et kendt ansigt i Danmark. Et ansigt vi også har kunnet se i Tv-programmer som 'Dagens Mand' og 'Comedy Fight Club'. Nu er han aktuel med en bog om sig selv: 'Bare stik ham en'. Jørgen Klubien - uløseligt forbundet med gruppen 'Danseorkestret' dannet i 1984. Men også en stor tegneseriekunstner hos Disney og i Hollywood. Nu er 50-års jubilaren aktuel med dobbelt-albummet: 'Family vol. 1 & 2'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 26. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Kenneth Hansen - med en Bachelor fra Copenhagen Business School, og en diplomuddannelse i finansiel rådgivning, er han godt rustet til rollen som økonomisk ekspert i TV3-programmet 'Luksusfælden'. Jakob Illeborg - huskes af mange fra bandet Warwick Avenue, men nok også som DR's korrespondent i London, og som vært på programmet 'Kontant'. Nu jagter han svindlere i programmet 'Kanal 5 Afslører'. Mads Wille - skuespilleren du har kunnet møde i film som 'Drabet' og 'Hvidsten Gruppen' og i Tv-serier som 'Forbrydelsen' - og i TV2's 'Badehotellet' som Grev Ditmar. Nu er han aktuel i stykket 'Enetime' på Teater Sorte Hest'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 19. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lars Hjortshøj - én af landets bedste stand-up komikere, men også både skuespiller, Tv-vært og radiovært. Vi har nydt ham i alt fra 'Casper & Mandrilaftalen' til 'Ludvig og Julemanden', og for tiden kan vi gøre det i hans nye stand-up show: 'Plan B'. Søs Fenger - har lige siden tiden med News, og derefter soloalbummet 'Vinterdage', været en rigtig radiodarling. Hendes seneste sang handler om venskab, og om at det er vigtigt, at der er én, når man er ensom. Hun synger den med Peter Frödin. Andrea Heick Gadeberg - allerede musicalstjerne inden hun var fyldt 10 år, og har siden blandt andet kunnet ses i julekalenderen 'Pagten', og lige for tiden i filmen 'Ser du månen Daniel'. Nu spiller hun den ene tredjedel af Sanne Salomonsen i musicalen 'Sanne'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 12. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Ritt Bjerregaard - tidligere socialdemokratisk folketingsmedlem, med indtil flere ministerposter, formandskaber, en kommissærpost og en tjans som overborgmester, på sit CV. Nu er hun klar med sin tredje erindringsbog: 'Udenfor'. Christian Degn - Cavling nomineret journalist, men i den brede befolkning nok bedst kendt som vært på DR1-programmet 'Hammerslag'. Søndag skifter han det ud, med jobbet som vært på 'Hvem vil være millionær', på TV2 Charlie. Billie Koppel - sanger i bandet Catbird, der har udgivet 3 albums og som har et fjerde i ovnen. Datter af Annisette og Thomas Koppel, og deler nu sine barndomserindringer med alle os andre, i bogen 'Glimt'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 5. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Tommy Kenter - Skuespiller siden 9-års alderen. Huskes af mange for sit samarbejde med Per Pallesen, og af endnu flere for sine mange roller på teater, Tv og i film. Nu spiller han sin allersidste rolle, i musicalen 'Spillemand på en tagryg'. Christian Grau - Reklamemanden og livsstilseksperten du sikkert husker fra 'Kender du typen'. Også forfatter og bil ekspert, og det sidste kommer nu igen til udtryk, i den nysynede jubilæumsudgave af bogen 'Mænd og Biler'. Roald Als - Tegneren med så karakteristisk en streg, at man altid ved, at det er ham. Har i en årrække spiddet politikere og andet godtfolk med sin pen. Nu gælder det hans eget liv i bogen 'Håndtegner', der netop er udgivet.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Morten Bruun - Den tidligere fodboldspiller, der også kommer når man kalder ham 'Mr. Silkeborg'. Særligt glad for den engelske fodboldkultur, hvilket fremgår tydeligt i hans bog 'Matchday - turen går til engelsk fodbold', der kommer på mandag. Mikael Wulff - Stand-up komiker, filminstruktør, manuskriptforfatter og Tv-vært, blandt andet kendt for at prøve at holde styr på flodhesten 'Dolph'. Nu har han sammen med makkeren Morgenthaler begået animationsfilmen 'Mugge og Vejfesten'. Martin Q. Magnussen - Politibetjent med en forkærlighed for det spændende Rigsarkiv. Kendt som manden der afslørede et tyveri på stedet; en sag der nu beskrives i hans bog 'De forsvundne nazidokumenter', der udkom i torsdags.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lis Sørensen - kan skrive både 'Shit & Chanel' og 'Anne Linnet Band' på CV'et, og ikke mindst afsender af hele 16 soloalbums. Har i år haft forrygende koncertsucces med 'Anne, Sanne, Lis'- optræden, men nu gælder det bogen om hendes liv: 'Jeg er kommet for at synge'. Michael Brautsch - egentlig uddannet i en sparekasse, men det er i præstekjolen han fandt sin levevej. Sognepræst på Frederiksberg, men også kendt som den ene af eksperterne i DR1-programmet 'Gift ved første blik', der er i gang med sæson 6. Kaya Brüel - sanger, skuespiller, komponist og forfatter, men også en del af kvindekvartetten 'City Singler'. Torsdag havde de skønne kvinder premiere på 10-års jubilæumsshowet: 'Gammel vin på nye tasker' i Tivolis Glassal.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Johannes Langkilde - i en årrække TV Avisens faste mand i Washington, men efterfølgende den ene af programmets værter herhjemme i studiet. Kan nu også opleves i 'Det Politiske Talkshow' om torsdagen på DR1. Jeanett Albeck - skuespiller, musiker og komponist, og ikke mindst: Musikalsk ophavskvinde i det prisbelønnede kunstnerkollektiv 'Sort Samvittighed'. Lige nu er hun solo-aktuel i performancekoncerten 'Brøgger'. Peter Smith - musikeren der i 1990 blandt andet hittede med sangen 'Få det godt sammen'. Han er en del af coverbandet 'Repeatles', men synger pt. popsange med svenske Caroline Leander.

  Underholdning