Live kanaler

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:54:13
  Diva & Dario

  Lørdag 1. maj 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Poul Madsen - Startede som journalist på TV2 i 1988, og kom i 2001 til Ekstra Bladet. Blev bladets chefredaktør i 07 efter Hans Engell, en tjans han nu har sagt farvel til. Sidste bedrift som boss, blev et farvel til massageannoncerne. Lina Rafn - Karismatisk sangerinde i bandet Infernal, men også kendt i den brede befolkning, som dommer i X-Factor. Har nu sammen med makkeren Paw Lagermann introduceret Infern-ØL, og lavet musik til en dokumentarfilm. Tim Schou - Kendt som forsanger i bandet A Friend in London, der vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2011. Nogle år senere solgte han alt hvad han ejede, og rejste jorden rundt. En vagabond-tilværelse der beskrives fint på hans nye soloalbum.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 24. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Leonora Christina Skov - Efter kæmpesucces med den selvbiografiske 'Den der lever stille', som er blevet hædret med 'De Gyldne Laurbær' og skal filmatiseres, har hun nu udsendt endnu en personlig roman: 'Hvis vi ikke taler om det'. Thomas Skov - Startede som praktikant for 'De Sorte Spejdere', og har siden haft masser af egne programmer, en blog i Euroman, en tjans hos Podimo, og skrevet en stribe bøger. Den nye hedder 'Snip Snap Snork - Godnathistorier fra Sovgodtersgade'. Coco O - Lagde både Danmark og resten af verden ned med bandet Quadron. Stak senere til USA for at boltre sig med de helt store, og vendte for et par år siden hjem igen, blandt andet for at udsende sit solo-debutalbum, der kommer om en uge.

  Underholdning
 • 1:56:58
  Diva & Dario

  Lørdag 17. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Peter Lund Madsen - Kendt af mange som 'Hjernemadsen', en mester i at formidle det svære stof om de små grå. Har sit eget program på P1, og har skrevet en hel del bøger. Den nye hedder 'Når børn og unge får angst'. Christopher - Siden et MGP på skolen i 3. klasse, har kursen været stukket ud for pop-stjernen. Har guldplader og DMA'er i sit kølvand, og nu har den nybagte far også album nummer 5 klart: 'My Blood' kom i marts måned. Simi Jan - Uddannet journalist fra et universitet i Skotland. Kendt ansigt på TV2 Nyhederne for sine mange reportager fra verdens brændpunkter. Siden februar har det været mere hjemligt som vært på 'Go' Aften Live'.

  Underholdning
 • 1:56:58
  Diva & Dario

  Lørdag 10. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jesper Skibby - Én af 90'ernes største cykelhelte, kendt for sit smittende humør, og for at være den eneste dansker, der har snuppet etapesejre i de tre allerstørste løb. Nu' han klar med bogen 'Engang var jeg Jesper Skibby'. Claes Bang - Skuespilleren mange husker fra politiserien 'Anna Pihl', og som siden har imponeret, også internationalt, blandt andet i filmen 'The Square'. Nu gælder det filmen 'Picture of lies' med blandt andre Donald Sutherland. Anna Lin Lundsgaard - Kendt ansigt blandt mange af de yngre DR-seere, for sine programmer på DR Ultra. Har senest også bestyret børnenes MGP, og kan nu snart opleves på DR 1, som ny vært på 'Kender du typen'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 3. apr. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Amalie Dollerup - Skuespilleren mange sikkert husker for rollen som datter af en strisser på Samsø, og ikke mindst for den mere nylige succes i 'Badehotellet'. Nu er hun med, når Folketeatret streamer Kaj Munk-klassikeren 'Ordet'. Du kan se den gratis på nettet 2. påskedag. Svend Brinkmann - Psykologiprofessoren, der med bogen 'Stå fast', gjorde op med selvhjælpsbølgen, blandt andet med råd som: 'Tag nej-hatten på'. Nu har han udgivet en bog om sin 92-år gamle penneven Lilli. 'Vi er det liv vi lever' kom i sidste uge. Niels Olsen - Manden der satte en håndboldkarriere over styr, for at blive skuespiller. Det har så blandt andet sikret ham en 'Robert'. Nu har han skrevet manuskript til en kabaret der er blevet aflyst. Forestillingen 'Tilfældigvis forbi' er skudt til hjørne helt til januar 2023.

  Underholdning
 • 1:54:14
  Diva & Dario

  Lørdag 27. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Helle Fagralid - Skuespilleren du måske har set på teatret, eller i film som 'Sorg og Glæde' - 'Kongekabale' eller 'Så længe jeg lever'? Måske på Tv i 'Nikolaj og Julie' og 'Gidseltagningen'? Fra 28. marts er hun med i den nye sæson af 'Den som dræber' på Viaplay. Jim Lyngvild - Designer, Tv-mand, og forfatter, og ikke mindst: Viking med egen borg på Fyn. Han har sin egen serie med skønhedsprodukter - laver vikinge-øl og har stået for en udstilling på National Museet. Nu gælder det snart én om kongerækken på Kronborg. Maria Lucia - Har sunget det meste af sit liv og er i dag uløseligt forbundet med den danske musical-scene. Har været med i opsætninger som: 'Skønheden og Udyret' og 'Chicago'. Nu gælder det snart musicalen 'Waitress' på Det Ny Teater.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 20. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sebastian Klein - Siden sin rolle som 'Doktor Pjuskebusk', uløseligt forbundet med Tv- og radioprogrammer for børn. Også bøger til børn er det blevet til - en biografi om farmand - og nu den vigtige bog: 'Verdens 100 mest truede dyr'. Ihan Hayder - Spottet som trommeslager på YouTube, og har siden trommet for Soluna Samay og L.I.G.A. Aktuel med en bog om at komme hertil som flygtning, og om at holde musikerdrømmen hemmelig for familien. 'Pigen med Trommestikkerne' kom i mandags. Thomas Rathsack - Tidligere jægersoldat, der for tiden kan ses i den nye sæson af 'Korpset - Gjort af det rette stof'. Debuterede i 2011 som romanforfatter, og er nu nået til femte bog i sin serie om Michael Plesner. 'Kollaps' udkom fredag.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 13. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lykke Friis - Glødende interesseret i alt hvad der sker i Europa og særligt i Tyskland. Tidligere minister og nuværende direktør for Tænketanken EUROPA, blandt meget andet. Forfatter til en stribe bøger. De fleste om Tyskland. Katrine Muff Enevoldsen - Har sunget hele sit liv, og gør det stadig. Senest som Langkildes makker i 'Fællessang - hver for sig', men også som korleder på en højskole. I torsdags sad hun ved klaveret i en særlig udgave af 'Fællessang'. René Dahl Andersen - Hårdkogt politibetjent i Københavns Politis narkoafdeling, lige indtil han selv blev kriminel. Nu kan hans ærlige beretning læses i bogen: 'Hærdet - Narkobetjent med gaden i blodet'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 6. mar. 2021

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Uffe Holm - Komikeren der indtog stand-up scenen allerede som 17-årig, og som siden har været branchens 'Champ'. Under pandemien har han fundet på kreative måder at nå sit publikum, og arbejdet på showet: 'Stay the fuck home'. Lizette Risgaard - Som formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, en af de helt store i dansk fagbevægelse. Vejen dertil fortæller hun om i bogen 'Rollemodeller og Ravnemødre', sammen med tre andre indflydelsesrige kvinder. Jesper Wung-Sung - Forfatteren vi blandt andet kan takke for bøger som: 'Kender du ikke akkusativ', 'En-to-tre-NU' og 'En anden gren'. På onsdag kommer romanen 'Kvinde set fra ryggen', om maleren Hammershøis kone Ida.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Thomas Warberg - Komikeren du nok er stødt på i programmer som 'Live fra Bremen' eller 'Klipfiskerne', måske på hans egen lille comedy club, eller til hans shows. Det nye: 'Et storslået menneske', kommer til februar. Lisbeth Wulff - Skuespiller med roller i Tv-serier som 'Borgen' og 'Lærkevej', i film som 'Swinger', og i satireserien 'I Hegnet', der fik hende Robert-nomineret. Nu gælder det DR2's Adventskalender 'Jul med Trines mor'. Christian Degn - Journalist med en Cavling-nominering på samvittigheden, men også et hav af Tv-værtsroller, heriblandt på 'Hammerslag' og 'Hvem vil være millionær'. Lige nu gælder det TV2-serien 'Alt det min far ikke lærte mig'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Claus Meyer - Manden der i 90'erne havde hjemmebane på DR-skærmen i programmet 'Meyers Køkken', og som siden både har lavet mere Tv, åbnet restauranter og skrevet masser af kogebøger. Senest 'Grønne Proteiner' om klimavenlig mad. Sara Blædel - Krimiforfatteren, der med karakteren Louise Rick, både har sikret sig en plads på bogreolen i mange hjem, og sig selv en pris som 'Årets Forfatter' 2019. Nu' hun klar med 'Den tavse enke', bind 11 i serien om drabsefterforskeren Louise Rick. Jesper Binzer - Landets Godfather når det kommer til rock'n roll. 12 studiealbums og fire liveplader med D-A-D, tonsvis af koncerter, også her i den svære tid, og nu klar med soloalbum nummer to: 'Save your soul'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. nov. 2020

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Martin Buch - Skuespilleren med film som 'Bornholms Stemme', 'Fukssvansen' og 'Der er en yndig mand' på samvittigheden, men også satireduoen 'Rytteriet' sammen med Rasmus Botoft. For tiden er det familiefilmen 'Julemandens datter 2' du kan se ham i. Chief 1 - Manden der, siden tiden med 'Rockers by Choice', både har skrevet til, og produceret for, andre danske kunstnere. De sidste par år har han sunget. Det gør han også nu, på en julesang med Thomas Buttenscøn. Simon Alstrup - Den ene af de to brødre, der i 2011 dannede en gruppe vi er svært begejstrede for her på P4, nemlig 'Jonah Blacksmith'. Numre som 'Honey' og 'Monster' har været i fast rotation. Nu' der nyt album: 'Brothers'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag kigges der tilbage på sæsonen der er gået: Mød: Niels Olsen - Sara Blædel - Søren Østergaard - Mads Wille - Sonja Richter - Torben Chris - Pelle Hvenegaard - Kaya Brüel - NOAH - Anne Linnet - Johannes Langkilde - Burhan G - Jonatan Spang - og Bubber - i et tempofyldt tilbageblik på efterårets højdepunkter.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 21. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Peter Mygind - siden 'Score Kaj' og 'Nikolaj og Julie', en skuespiller kendt af de fleste. Men også masser af teaterstykker og film står på hans CV, der i år udvides med en rolle i storfilmen 'Last Christmas', som også har skuespillere som Emilia Clarke og Emma Thompson på rollelisten. Mette Østergaard - komet i den danske journalistbranche med ledende stillinger på Politiken, TV2 News og senest Berlingske på samvittigheden. For tiden kan hun på DRTV, opleves i dokumentarserien 'Ryd Forsiden' om livet på tre avisredaktioner. Bryan Rice - sangeren vi lærte at kende på nummeret 'No Promises', og som siden har været en del af den danske musikscene, både i Melodi Grand Prix - i teaterkoncerter - og i en musical hvor han spiller Ole Henriksen. I år er han klar med julesangen 'Ønsketid'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Burhan G - startede det hele som solosopran i Københavns Drengekor, og senere med at synge kor for Outlandish. Debuterede i 2003 og har siden udgivet et hav af hits. Nu gælder det julealbummet 'Et barn af jul', med både klassikere og nye sange. Julie Hastrup - journalisten og krimiforfatteren, der henover syv bind med drabsefterforskeren Rebekka Holm, har holdt os spændingsmættede. Nu er hun vært på Kanal 5-programmet 'Mord i Familien' om rigtige drabssager. Dorthe Gerlach - med i duoen Hush som har udgivet fem albums, og været leveringsdygtige i hits, vi har været rigtig glade for her på P4. Også solo har hun gjort sig bemærket, og i torsdags kunne hun opleves i 'Helt Lyrisk' på DR1.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 7. dec. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sonja Richter - Skuespilleren vi blandt andet har kunnet se i filmen 'Kvinden i buret', men også i Tv-serier som 'Broen' og 'Bedrag'. Nu spiller hun med i filmen 'Selvmordsturisten', der havde premiere d. 21. november. Mette Horn - Med i 'Emmas Dilemma' - i Tv-serier som 'Hotellet' og 'Nynne' og i alle filmene 'Max Pinlig', som hun selv har været med til at skrive. Nu spiller hun Scrooge i 'Et Juleeventyr' på Nørrebros Teater. Alex Høgh Andersen - Skuespiller fra Eventyrteatrets Dramaskole og med i film som 'Krigen' - i Tv-serier og kortfilm - og i julekalenderen 'Tvillingernes Jul'. Og nå ja, som Ivar Benløs i sidste sæson af 'Vikings' på HBO.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 30. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Niels Olsen - Manden der satte en håndboldkarriere over styr, for at blive skuespiller. Det har så blandt andet sikret ham en 'Robert'. Nu er han sammen med 'Ørkenens Sønner' aktuel med: 'En fez i en hornlygte' i Teltet på Bakken. Lone Theils - I sin tid knivskarp politisk korrespondent i London for både et par dagblade og Tv-stationer. Krimiforfatter siden 2015 og lige nu aktuel med bind fire om journalisten Nora, der ligesom hende selv dyrker kickboxing. Jacob Møller - Én af deltagerne i DR's sociale eksperiment: 'Øen - en ny begyndelse'. 30 dages overlevelse på en ø i Stillehavet i et hjemmelavet samfund. Ingen bli'r stemt hjem, og ingen vinder. Sidste afsnit er på DR TV på torsdag.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 23. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Sara Blædel - Krimiforfatteren, der efter en afstikker med tre bind om 'Bedemandens Datter', nu endelig er tilbage med Louise Rick i bogen 'Pigen under træet', en krimi der blandt andet har sikret hende en pris som 'Årets Forfatter'. Bo Hamburger - I sin tid en del af 90'ernes helt store cykelstjerner, og med til at trække danske tilskuere til Touren i Frankrig. Efter opturene har der været nedture, hvilket ikke holdes hemmeligt i bogen 'Hamburger uden filter'. Drew - Sangerinde med rødder i både Nordjylland og Wales. Har siden hun var 6 år gammel vidst, at hun skulle være popstjerne. Og med hits som 'Perfect Disaster' og debutalbummet 'Brutal' er hun godt på vej.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 16. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Bubber - manden der på Tv har underholdt både de mindste og de noget større - været sprechstallmeister i cirkus - og på 'Afveje med BS'. Har som ambassadør for Planbørnefonden lige været i Bangladesh, der i år støttes af Børnenes U-landskalender. Michael Katz Krefeld - prisbelønnet krimiforfatter, men også med en fortid som manuskriptforfatter, til Tv-serier som 'Nikolaj og Julie'. Er efter en enkelt afstikker, tilbage med Thomas Ravn, Møffe og husbåden, i krimien 'Skytsengel'. Kira Skov - i sin tid uløseligt forbundet med 'The Kindred Spirits', men har efterfølgende haft stor succes som solist. Udgav sidste år det meget følelsesladede album 'The Echo of You', og er nu aktuel med 'I nat bli'r vi gamle' - det første på dansk.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 9. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anne Linnet - der siden tiden med Shit & Chanel har været med til at skrive soundtracket til vores liv. Et soundtrack der i år blev bredt ud i landets store arenaer og på festivaler. Men hun skriver også bøger - senest krimien 'Fucked' der kom torsdag. Søren Østergaard - Zirkus Nemos karismatiske direktør gennem hele 20 år. Har rejst land og rige rundt med artister som 'Smadremanden' og 'Bager Jørgen', og udgiver nu en bog om de to og 10 andre. '12 store danske artister' er udkommet. Nikolaj Christensen - sange som 'Kommer nok hjem' og 'Du står stadig der', er blandt de gode grunde til at vi husker ham og 'Piloterne'. Aktuel med ny musik, men også med bogen 'Pilot'. Beretninger om op- og nedture i en 30 år lang karriere.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 2. nov. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Jan Hellesøe - en af landets fremmeste manipulationseksperter. Har bevist det i Tv-programmer som 'Manipulator' og 'Fuckr med dn hjrne' og tager nu sine evner med på landevejen i sit nye show: 'FORFØRT'. Pelle Hvenegaard - siden 'Pelle Erobreren' et kendt ansigt i Danmark. Et ansigt vi også har kunnet se i Tv-programmer som 'Dagens Mand' og 'Comedy Fight Club'. Nu er han aktuel med en bog om sig selv: 'Bare stik ham en'. Jørgen Klubien - uløseligt forbundet med gruppen 'Danseorkestret' dannet i 1984. Men også en stor tegneseriekunstner hos Disney og i Hollywood. Nu er 50-års jubilaren aktuel med dobbelt-albummet: 'Family vol. 1 & 2'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 26. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Kenneth Hansen - med en Bachelor fra Copenhagen Business School, og en diplomuddannelse i finansiel rådgivning, er han godt rustet til rollen som økonomisk ekspert i TV3-programmet 'Luksusfælden'. Jakob Illeborg - huskes af mange fra bandet Warwick Avenue, men nok også som DR's korrespondent i London, og som vært på programmet 'Kontant'. Nu jagter han svindlere i programmet 'Kanal 5 Afslører'. Mads Wille - skuespilleren du har kunnet møde i film som 'Drabet' og 'Hvidsten Gruppen' og i Tv-serier som 'Forbrydelsen' - og i TV2's 'Badehotellet' som Grev Ditmar. Nu er han aktuel i stykket 'Enetime' på Teater Sorte Hest'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 19. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lars Hjortshøj - én af landets bedste stand-up komikere, men også både skuespiller, Tv-vært og radiovært. Vi har nydt ham i alt fra 'Casper & Mandrilaftalen' til 'Ludvig og Julemanden', og for tiden kan vi gøre det i hans nye stand-up show: 'Plan B'. Søs Fenger - har lige siden tiden med News, og derefter soloalbummet 'Vinterdage', været en rigtig radiodarling. Hendes seneste sang handler om venskab, og om at det er vigtigt, at der er én, når man er ensom. Hun synger den med Peter Frödin. Andrea Heick Gadeberg - allerede musicalstjerne inden hun var fyldt 10 år, og har siden blandt andet kunnet ses i julekalenderen 'Pagten', og lige for tiden i filmen 'Ser du månen Daniel'. Nu spiller hun den ene tredjedel af Sanne Salomonsen i musicalen 'Sanne'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 12. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Ritt Bjerregaard - tidligere socialdemokratisk folketingsmedlem, med indtil flere ministerposter, formandskaber, en kommissærpost og en tjans som overborgmester, på sit CV. Nu er hun klar med sin tredje erindringsbog: 'Udenfor'. Christian Degn - Cavling nomineret journalist, men i den brede befolkning nok bedst kendt som vært på DR1-programmet 'Hammerslag'. Søndag skifter han det ud, med jobbet som vært på 'Hvem vil være millionær', på TV2 Charlie. Billie Koppel - sanger i bandet Catbird, der har udgivet 3 albums og som har et fjerde i ovnen. Datter af Annisette og Thomas Koppel, og deler nu sine barndomserindringer med alle os andre, i bogen 'Glimt'.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 5. okt. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Tommy Kenter - Skuespiller siden 9-års alderen. Huskes af mange for sit samarbejde med Per Pallesen, og af endnu flere for sine mange roller på teater, Tv og i film. Nu spiller han sin allersidste rolle, i musicalen 'Spillemand på en tagryg'. Christian Grau - Reklamemanden og livsstilseksperten du sikkert husker fra 'Kender du typen'. Også forfatter og bil ekspert, og det sidste kommer nu igen til udtryk, i den nysynede jubilæumsudgave af bogen 'Mænd og Biler'. Roald Als - Tegneren med så karakteristisk en streg, at man altid ved, at det er ham. Har i en årrække spiddet politikere og andet godtfolk med sin pen. Nu gælder det hans eget liv i bogen 'Håndtegner', der netop er udgivet.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 28. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Morten Bruun - Den tidligere fodboldspiller, der også kommer når man kalder ham 'Mr. Silkeborg'. Særligt glad for den engelske fodboldkultur, hvilket fremgår tydeligt i hans bog 'Matchday - turen går til engelsk fodbold', der kommer på mandag. Mikael Wulff - Stand-up komiker, filminstruktør, manuskriptforfatter og Tv-vært, blandt andet kendt for at prøve at holde styr på flodhesten 'Dolph'. Nu har han sammen med makkeren Morgenthaler begået animationsfilmen 'Mugge og Vejfesten'. Martin Q. Magnussen - Politibetjent med en forkærlighed for det spændende Rigsarkiv. Kendt som manden der afslørede et tyveri på stedet; en sag der nu beskrives i hans bog 'De forsvundne nazidokumenter', der udkom i torsdags.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 21. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Lis Sørensen - kan skrive både 'Shit & Chanel' og 'Anne Linnet Band' på CV'et, og ikke mindst afsender af hele 16 soloalbums. Har i år haft forrygende koncertsucces med 'Anne, Sanne, Lis'- optræden, men nu gælder det bogen om hendes liv: 'Jeg er kommet for at synge'. Michael Brautsch - egentlig uddannet i en sparekasse, men det er i præstekjolen han fandt sin levevej. Sognepræst på Frederiksberg, men også kendt som den ene af eksperterne i DR1-programmet 'Gift ved første blik', der er i gang med sæson 6. Kaya Brüel - sanger, skuespiller, komponist og forfatter, men også en del af kvindekvartetten 'City Singler'. Torsdag havde de skønne kvinder premiere på 10-års jubilæumsshowet: 'Gammel vin på nye tasker' i Tivolis Glassal.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Diva & Dario

  Lørdag 14. sep. 2019

  Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Johannes Langkilde - i en årrække TV Avisens faste mand i Washington, men efterfølgende den ene af programmets værter herhjemme i studiet. Kan nu også opleves i 'Det Politiske Talkshow' om torsdagen på DR1. Jeanett Albeck - skuespiller, musiker og komponist, og ikke mindst: Musikalsk ophavskvinde i det prisbelønnede kunstnerkollektiv 'Sort Samvittighed'. Lige nu er hun solo-aktuel i performancekoncerten 'Brøgger'. Peter Smith - musikeren der i 1990 blandt andet hittede med sangen 'Få det godt sammen'. Han er en del af coverbandet 'Repeatles', men synger pt. popsange med svenske Caroline Leander.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 29. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag kigger vi tilbage på sæsonen der er gået: Hør hvorfor John Faxe troede at Jakob Kjeldberg hed Kjeld - Hvordan det går for sig når Ole Henriksens mand stripper, hjemme i privaten - Hvordan idéen til programmet 'Sigurds Bjørnetime' opstod i en Silvan-butik - Hvordan Karen Ellemann laver bearnaise-sovs - Hvem der engang fik Carsten Jensen til at tale med en nervøs pibestemme - Hvad der fik Pia Olsen Dyhr til at gå ind i politik som 14-årig - Hvad der fik dronningen til at gi' Hans Engell en skideballe - Og meget meget mere......

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 22. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Morten Remar - Kendt i det ganske land som den ene halvdel af Back to Back, og ikke mindst som ham der synger 'Jonathan'. Men er du til go'e krimier, så har du sikkert opdaget ham dér også. Senest med bogen 'Den sporløse', der kom for en måneds tid siden. Thomas Rathsack - Jægersoldaten der blev kendt i den brede offentlighed med bogen 'Jæger - i krig med eliten', men som siden også har gjort sig bemærket, både på TV og som romanforfatter. Hans seneste bog hedder 'Djævlens Døtre'. Michael Schøt - Stand-up komikeren, der ofte revser den politiske scene i landet. Senest har han været på landevejen med showet 'Rage against the mainstream' og mellem jul og nytår er han vært på det årlige 'Comedy Aid' til fordel for Red Barnet.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 15. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ankerstjerne - Startede det hele som rapper under navnet Jinks, med et nummer til filmen 'Rich Kids'. Siden er det blevet til både platinplader og DMA'er, og sangskrivning for blandt andre Rasmus Seebach. Nu skal han være dommer i X-Factor. Martin Kongstad - Startede skriveriet hos Gaffa i firserne, og siden hos magasiner som Chili, Mix og Euroman, samt aviser som Politiken og Berlingske. Også teatermanuskripter og et radioprogram på 24/7 har han på samvittigheden. Nu er han aktuel med bogen: 'Kokken der holdt op med at rødme'. Anders Holt - Journalisten med en fortid både her i DR og på grønlandsk radio. Tog sidste år hele familien med i sin sejlbåd for at sejle Europa tyndt. Nu er han hjemme igen, blandt andet for at udgive bogen: 'Med snuden i sporet - en bog om politiets hunde'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 8. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ole Henriksen - Kunne man få en Grammy for et positivt livssyn, så var han en oplagt kandidat. 'Cremekongen' har solgt sit livsværk, men er stadig med på sidelinjen, holder masser af foredrag, og udsendte for nylig endnu en bog, i rækken af mange: 'Det skal føles godt'. Mathilde Norholt - Autodidakt skuespiller med stor succes, både i TV, på film, på teatret og på musicalscenen. I 'Dirty Dancing' i Operaen var det hende, der spillede 'Baby'. For tiden er det på Hippodromen hun træder op, i forestillingen 'Peer Gynt'. Søren Sko - Sangeren der har underholdt os siden 1990, både i konstellationer med andre, men så sandelig også helt solo. For tiden er det med makkeren Palle Torp, at han hænger ud, hvilket kan høres på det nye album: 'Heaven is on our side', der kom for en måned siden.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 1. dec. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Karen Ellemann - Venstrepolitikeren med et par ministerposter på CV'et: Indenrigs- og Socialminister og Minister for Miljø og Nordisk Samarbejde, det sidste udvidet med Fiskeri og Ligestilling. I dag er hun partiets gruppeformand. Jacob Dinesen - En rigtig P4-darling lige siden debutalbummet der kom i 2015. Spiller udsolgte koncerter over hele landet og har for nylig begået albummet 'Found it', der allerede topper hitlisterne. Annemette Voss - Arkitekten der i sin tid tog den kunnen med sig ind i 'Den store Bagedyst', endda med så stor succes, at hun vandt. Siden er der i den grad blevet bagt, lavet TV og skrevet bøger. Senest den der hedder 'Julebag'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 24. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sara Blædel - Krimiforfatteren, der i hele ni bøger, har haft kriminalassistent Louise Rick i hovedrollen. De seneste par år har det så været bedemandens datter Ilka, der har haft tjansen. Nu sluttes trilogien med bogen 'Den tredje søster' der kom sidste fredag. Sigurd Barrett - Musikeren, TV-manden og forfatteren, kendt fra programmer som 'Sigurds Bjørnetime' og 'Hit med Sangen'. Som forfatter har han mere end 40 udgivelser på cv'et. Senest 'Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr'. Mai Mercado - Den konservative politiker, der i 2016 måtte afbryde en barselsorlov, for at møde op på 'Borgen' og blive Børne- og Socialminister i Lars Løkkes regering. Har senest haft mere end nok at se til med den såkaldte 'Britta-sag'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 17. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Michael Katz Krefeld - Krimiforfatteren, der startede med at skrive og instruere novellefilm, men som siden har haft bøger med hæsblæsende action og spænding som spidskompetence. Nyeste krimi 'Mørket kalder', kommer på fredag. Karen Rosenberg - Det danske bevis på at R'nb sagtens kan synges på dansk. Nu er pop-musikken imidlertid lagt på hylden, for nu står den på lækker jazz i stedet. Hun er vært på P8 Jazz og har netop selv udsendt en dobbelt single. Kasper Leisner - Skuespilleren der har optrådt på mange af landets scener, lige fra Aarhus til Det Kongelige. Også i TV-serier som 'Kriger', og i film som 'Så længe vi lever' er vi stødt på ham. Nu gælder det musicalen 'Djævelens lærling'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 10. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Hans Engell - Den tidligere konservative folketingspolitiker, med både en post som Forsvarsminister og Justitsminister på CV'et. Er for tiden politisk kommentator, men har også haft tid til at skrive bogen 'Lusepustere og Slingrefise', om politiske citater. Julie Zangenberg - Skuespilleren der startede det hele i ungdomsfilmen 'Klatretøsen', og som siden har kunnet opleves i en stribe andre film-, teater- og TV-optrædener. For tiden spiller hun med i Teater Katapult-stykket: 'Dette er vand'. Martin Buch - Skuespilleren med film som 'Bornholms Stemme' - 'Fukssvansen' og 'Der er en yndig mand' på samvittigheden, men også satireduoen 'Rytteriet' sammen med Rasmus Botoft. For tiden er det familiefilmen 'Julemandens datter' du kan se ham i.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 3. nov. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Klaus Bondam - Skuespilleren med en forkærlighed for politik, og med et par borgmesterposter på CV'et. Har siddet i Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles og er direktør i Cyklistforbundet, men vender nu tilbage til scenen. 'Død over eliten' har premiere til februar på Odense Teater. Camilla Ottesen - TV-værten der i et hav af programmer, har underholdt både store og små, i stort set alle genrer. For tiden gælder det programmet 'Boligkøb i Blinde', der sendes tirsdage klokken 21 på TV3. Kjartan Arngrim - Sanger i gruppen Folkeklubben der albumdebuterede i 2013 med 'Nye Tider'. Siden er der kommet både en to'er og en tre'er, et par priser, og et hav af koncerter. Nu er album nummer fire på gaden. 'Sort Tulipan' kom for et par uger siden.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 27. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Pia Olsen Dyhr - Valgt til Folketinget for SF. Har både været Handels- og Investeringsminister samt Transportminister, og har siden SF forlod regeringen, været partiets formand og politiske ordfører. Nu er der en bog om hende, og om mønsterbrud og opbrud. Morten Albæk - Adjungeret professor ved Aalborg Universitet og medstifter af uddannelsen 'Anvendt Filosofi'. Aktuel med en ny bog, om hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv. Bogen ''Ét liv. Én tid. Ét menneske'' udkom for et par uger siden. Silas Holst - Danseren med stort set alle de største musicals på sit CV. Herudover har han haft travlt med veganske burgerrestauranter - bøger - radio på P2 - og nu også en tjans som TV-vært på TV3. ''Vi er bare mænd'' sendes om torsdagen klokken 21:00.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 20. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Leif Davidsen - I flere år DR's korrespondent i Moskva, men ellers bedst kendt for sit lange forfatterskab, med prisbelønnede romaner på cv'et, heriblandt 'Den russiske sangerinde' og 'Den sidste spion'. Aktuel med novellesamlingen 'Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier'. Jakob Kjelbjerg - Tidligere fodboldspiller i Chelsea og på det danske landshold, og såmænd 'Årets Spiller' i 1993. For tiden vært på TV3's 'Robinson Ekspeditionen' og så helt aktuel med bogen om sit liv: 'Survivor', der kom i sidste uge. Anders Kofoed - Biologen, der med humor, og på et letforståeligt dansk, blandt andet kan fortælle os om '101 ting du ville ønske du ikke vidste om dyr'. Kendt fra både TV2 og DR, og for tiden i gang med at producere helt nye programmer om dyr.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 13. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Kenneth Bøgh Andersen - Forfatteren der debuterede med en fantasy-trilogi, og som siden har udgivet mere end 35 bøger, udsendt i det meste af verden. Hans 'Antboy' er filmatiseret og hans 'Djævelens Lærling' bliver til en musical. Er lige nu aktuel med romanen 'Jagten på julemandens latter'. Ditte Ylva Olsen - Skuespilleren du måske husker som politibetjent Bendtsen i serien 'Dicte' - for hendes rolle i 'Sjit Happens', eller som nydanser i 'Vild med Dans'. For tiden kan du møde hende på TV3 i serien 'Hånd i Hånd'. Anne-Cathrine Riebnitzsky - Forfatteren med en fortid som blandt andet sprogofficer i Forsvaret. Har skrevet både en biografi og en række romaner, der både har sikret hende en debutantpris og 'De Gyldne Laurbær'. Har netop udgivet romanen 'Smaragdsliberen'.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 6. okt. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ulla Henningsen - Skuespillerinden som mange sikkert husker for rollen som Iben Skjold Hansen i 'Matador'. Har boltret sig på mange af landets teater- og revyscener, og kan frem til den 17. november opleves i forestillingen 'Svejk' på Nørrebro Teater. Jesper Bergstrøm - Kropsprogsspecialisten der underviser både politi, advokater, sælgere, ledere og mange andre i kroppens eget sprog. På TV har man kunnet møde ham både på TV2, DR3 og lige nu på DR1, i programserien 'Mød dit urmenneske'. Bjarke Niemann - Musikeren vi lærte at kende via tre albums i bandet Spleen United. Herudover så er det også ham der sætter lyd-vignetter på en stribe TV-programmer og såmænd også vejrudsigten i TV Avisen. For tiden aktuel i projektet Lightwave Empire som vi spiller flittigt her på P4.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 29. sep. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Timm Vladimir - Skuespilleren der startede det hele i 'Den kroniske uskyld', og som via godnathistorier med Gordon Kennedy i 90'erne, masser af TV-serier, en kokkeskole og en kogebog, nu er nået til syvende sæson af 'Bagedysten' på DR1, i aften klokken 20:00. Abdel Aziz Mahmoud - Radio- og TV-værten, der for tiden kan opleves i 'Shitstorm på P1', men som du sikkert også husker fra hans tid på 'Aftenshowet'. Nu er han aktuel med samtalebogen 'Fra Libanon til Lærkevej - samtaler vi aldrig har haft', hvor han sammen med sin mor fortæller familiens historie. Marie Højlund - med en bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet, og såmænd også en ph.d. i audiodesign, var hun godt rustet til, tidligere på året, at blive det første kvindelige medlem af gruppen Nephew, der på fredag spiller for fulde huse i Jyske Bank Boxen og, dagen efter, i Royal Arena.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 22. sep. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Eddie Skoller - Entertaineren du sikkert både forbinder med 'What did you learn in school today' og Leo Mathisens 'Take it Easy'. Fra på torsdag kan han opleves på Café Liva i cabareten: 'Nostalgi er ikke hvad det har været'. Julie Hastrup - Krimiforfatteren der med hele seks bøger om drabsefterforskeren Rebekka Holm, allerede har sikret sig en plads på hylden hos mange danskere. I torsdags kom så den syvende: 'Blodspor'. IAMJJ - Sangeren og musikeren der EP-debuterede i 2016 og som tidligere i år, først sikrede sig en solid succes med singlen 'Homer', og derefter udsendte albummet 'Bloody Future', både herhjemme men også udenfor landets grænser.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Diva & Dario

  Lørdag 15. sep. 2018

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Britt Berglund og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ditte Hansen - Skuespilleren der har haft en fod på rigtigt mange af de danske scener, og som også har boltret sig i revy, på film og i TV-serier. Nu er den ene af serierne blev til den anmelderroste film 'Ditte og Louise', der havde premiere torsdag. Thomas Hartmann - Komikeren med så mange shows på samvittigheden, at det kan være svært at holde styr på. Og så har han endda også haft tid til at hjælpe mange af kollegerne i branchen, med deres ting. Har premiere på one-man showet 'Kærlighed' her den 27. september - det ottende i rækken. Janni Ree - Af mange sikkert husket som Oddset-pigen, men har siden kunnet opleves i en hel stribe reality-serier, heriblandt et par med sin mand Karsten Ree. Kan for tiden opleves i serien 'Forsidefruer', der sendes torsdage klokken 20 på TV3.

  Underholdning