Live kanaler

Sara & Monopolet

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Her finder du også arkivet for 'Mads & Monopolet'.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 26. jun. 2021

  Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, rapper Emil Simonsen og nyhedsvært Kaare Quist. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Kasper og Camilla afholder jævnligt brætspilsaftener, og her deltager en ven der har det med at invitere de kvindelige gæster på date bagefter. 2. Jonathan skal på barsel og vil gerne være en del af mødregruppen, men ikke alle i mødregruppen er vilde med den ide. 3. Torben har en ven, der er dårlig til at gøre rent i eget hjem. 4. Mette føler sig tiltrukket af sin kærestes bror, som hun tidligere har datet. 5. Martha har mødt sin barndomsvenindes far efter hans besøg i en saunaklub for mænd. 6. Henning var rejseguide i 00'erne og har fortrudt sin opførsel overfor en række kvinder dengang. 7. Rikke skal afholde 50 års fødselsdag samme aften som Danmark spiller 1/8-finale ved EM i fodbold. 8. Annikas nabo er en flittig solbader, men naboen har mange modermærker og Annika er bekymret for ham. 9. Fie er i tvivl om hun bør sterilisere sin menstruationskop ved at koge den i fælleskøkkenet på sit kollegie. 10. Victoria har givet husly til en ven, men nu har vennen meldt sig til et landsdækkende tv-program.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 19. jun. 2021

  Monopolet: Filminstruktør Søren Fauli, pensionist og tidligere politiker Ritt Bjerregaard og komiker Geo. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Jørgen står for støvsugningen i hjemmet og har nu købt en robotstøvsuger på trods af sin kones ønsker. 2. Marie bor i London for at forfølge sin drøm, men føler skyldfølelse overfor sin ensomme mor hjemme i Danmark. 3. Elsebeths kæreste har et barn fra et tidligere forhold, og Elsebeth er i tvivl om hun må blande sig i barnets madvaner. 4. Sasha er sprunget ud som transkvinde, men har endnu ikke fortalt det til sin storebror, som snart skal giftes og hvor Sasha skal være "best man". 5. Jan er blevet inviteret på fin restaurant af arbejdet, men er egentlig mest til italiensk, mexicansk og dansk mad. 6. Josephines kæreste liker letpåklædte kvinder på Instagram. 7. Sigrid har fået to unge fra kvarteret til at luge ukrudt, men det går ikke helt efter planen. 8. Frederik er gift, men er blevet forelsket i sin datters lærer. 9. Lone er aktiv på Facebook, men Lones søn bryder sig ikke om hendes kommentarer. 10. Rasmus skal til konfirmation hos sin fætter på præcis samme dag, som Minds of 99 spiller en udskudt koncert i Parken.

  Underholdning
 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. jun. 2021

  Monopolet: Rapper og musiker L.O.C., skuespiller og manuskriptforfatter Ditte Hansen og tidligere professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. David har billetter til Danmarks EM-kamp mod Belgien, men to af hans venner kan ikke blive enige om hvem der skal med. 2. Ida har sin svigerfar boende på sin sofa, og svigerfaren har ikke planer om at flytte lige foreløbigt. 3. Preben er for nyligt i fuldskab kommet til at ændre sit navn på borger.dk til Bjørn Ørn. 4. Malene er i en gruppe af veninder, hvor den enes kæreste nu tit er med, når veninderne mødes. 5. Charlotte har problemer med tarmsystemet, når hun er ude og løbe en tur, og er bange for at blive opdaget. 6. Camillas kæreste prioriterer ikke sexlivet, og det gør at Camilla føler sig utilstrækkelig 7. Bedsteforældrene har fået strenge ordre på, hvad de må give deres børnebørn som snacks. 8. Aksel har fået foretaget en DNA-test, og nu er han blevet kontaktet af én der er overbevist om, at Aksels onkel er hans far. 9. Amanda skal være brudepige ved sin venindes bryllup, men veninden har meget specifikke krav til Amandas påklædning. 10. Mejse er tidligere storryger og har altid tænkt, at eks-rygere var nogle kværulanter, men nu er Mejse flyttet ind i en lejlighed med naboer der ryger.

  Underholdning
 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Lørdag 5. jun. 2021

  Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, konkurrencekommissær Margrethe Vestager og komiker Nikolaj Stokholm. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Johanne har en søster der holder fødselsdagsfest, hvor man selv skal tage drikkevarerne med. 2. Josephine har fundet sammen med en mand, der dog er gift med en anden kvinde. 3. Karla skal holde navnefest for deres dreng inden længe, men nu har Karla fået kolde fødder omkring valget af fornavn. 4. Stines søn går i børnehave med en dreng, der tit er alene i børnehaven. 5. Mikkel har booket et band, hvor hans gode ven "den store fugl" er trommeslager, men "den store fugl" har i mellemtiden forladt bandet. 6. Rikkes søn er blevet afpresset til at overføre 500 kr. 7. Gittes mand piller og spiser bussemænd på hjemmekontoret. 8. Peter har en veninde der har været sin kæreste utro flere gange, og nu er Peter inviteret til deres bryllup. 9. Gurli har en gårdsplads hvor store grupper af cykelryttere tager ophold flere gange om ugen. 10. Nina og hendes mand har fundet en gravsten i deres have og er i tvivl om de bør bruge den i deres Halloween-udsmykning.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Highlights

  Vært: Sara Bro.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 22. maj 2021

  Monopolet: Tidligere professionel håndboldspiller Rikke Hørlykke, læge og forfatter Peter Lund Madsen og skuespiller Brian Lykke. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Pias mand har selv bygget en dobbeltseng, men Pia kan ikke lide tanken om, at sengen tidligere er blevet brugt af manden og hans ekskone. 2. Bodil har sin fars eks-kones efternavn og overvejer at skifte det ud. 3. Caroline har en kæreste, der spiser som om han aldrig kommer til at indtage mad igen. 4. Torben er blevet inviteret til sit barnebarns konfirmation, men Torbens ekskone er også inviteret med til festen. 5. Tine har fundet sin svoger på en datingapp, hvor han søger noget "afslappet". 6. Ieva og Lasse er uenige om, hvorvidt en klovnedukke skal op og hænge på børneværelset eller ej. 7. Lena er alene med sin datter og er i tvivl om, hvornår hun skal introducere sin nye date for datteren. 8. Ibens mormor har nogle urealistiske ønsker til sin begravelse, og Iben er i tvivl om de skal fortælle hende at hun ikke kan få den begravelse hun ønsker 9. Martins 4-årige niece ser tv-serie med zombier, der frarådes for børn under 15 år. 10. Albertes veninde har stillet Alberte et ultimatum om at vælge mellem veninden eller Albertes nye date.

  Underholdning
 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Lørdag 15. maj 2021

  Monopolet: Skuespiller Paprika Steen, tidligere minister Anders Samuelsen og forfatter Kaspar Colling Nielsen. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Pernille og Thomas har et vennepar, som spiser gratis hos Pernille og Thomas, men anmoder om penge, når Pernille og Thomas spiser hos dem. 2. Sofie vil gerne flytte til en anden landsdel, men er alenemor med en datter på 12 år. 3. Amalies genbo har en papfigur stående i vinduet som "overvåger" Amalies lejlighed. 4. Kirstens afdøde bror hed Paul, men hans efterladte børn har fejlagtigt fået at vide, at han hed Poul, og nu har den ene søn navngivet sit barn Poul. 5. Ritas kæreste har en pisk liggende under sengen. 6. Anders' forældre ragede uklar efter deres skilsmisse for fem år siden, og Anders føler sig splittet mellem sin far og mor. 7. Finn har hyrdetimer med to af sine naboer, men nu er en tredje attraktiv kvinde flyttet ind i kvarteret. 8. Pia skal holde konfirmation for sin stedsøn og er i tvivl om, drengens mor som har et alkoholproblem skal inviteres med til konfirmationen. 9. Mia har en nabo, der i seks år har kaldt hende for Bitten. 10. Gurlis kæreste har to hjemmeboende drenge, der ikke har faste pligter i hjemmet.

  Underholdning
 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Lørdag 8. maj 2021

  Monopolet: Tv-vært og skuespiller Sarah Grünewald, psykologisk manipulator Jan Hellesøe og tv- og radiovært Simon Jul. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Betina går til fodboldfitness, men holdet har udviklet sig til at blive mere konkurrencepræget end Betina ønsker. 2. Mathilde ønsker en brystoperation, men er i tvivl om hvilket signal hun dermed sender til sine døtre. 3. Charlotte og Kenneth har en meget anmassende australsk nabo. 4. Bents børn er tit i området, hvor han bor, men besøger ham ikke. 5. Davids nabo gik nøgen ind og sov på Davids sofa en nat, og nu ved David ikke hvordan han skal tackle kontakten med naboen. 6. Anna har købt et nedlagt landbrug, som viser sig at indeholde efterladte møbler og tallerkener med påtrykte hagekors. 7. Rikke hader kattehår og hele svigerfamilien har katte. 8. Kathrine fik en abort for fem år siden, uden at fortælle det til nogen, men nu er hun blevet kærester med ham, der gjorde hende gravid dengang. 9. Morten er inviteret til bryllup samme dag, som ham og hans mor har billetter til EM-åbningskampen i fodbold mellem Danmark og Finland. 10. Claus vågner jævnligt midt om natten ved at hans kone smører sine fødder ind i creme.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 1. maj 2021

  Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, sangerinde Birthe Kjær og radiovært Peter Falktoft. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Jettes mor er i et hundefællesskab, hvor hanhunden Basse generer de andre hunde. 2. Niels og Amalie kender to som ville være et perfekt par, men Niels og Amalie er i tvivl om de skal agere Kirsten Giftekniv. 3. Carolines overbo ser højlydt porno mange timer dagligt. 4. Lottes 10-årige datter har hår på benene og spørger til, hvordan de kan fjernes, men Lotte er i tvivl om det er for tidligt. 5. Berit har altid været jaloux på sin veninde Berit, og nu har venskabet med en tidligere veninde rippet op i Berits jalousi. 6. Malou og hendes mand står overfor en potentiel nabokrig på grund af farven på deres sommerhus. 7. Carla har fået en mail fra sin tidligere værtsfamilie i udlandet, der beder Carla om at donere 25.000 kr. til en operation. 8. Sus og Ole vil gerne holde en bryllupsfest, men uden alle traditionerne. 9. Grys kæreste bliver voldsomt konkurrencepræget, når de spiller brætspil. 10. Pernilles far er meget aktiv på Facebook og skriver tit grimme ting til især politikere.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 24. apr. 2021

  Oscar 2021-special. Monopolet: Skuespillerne fra den Oscar-nominerede film "Druk" - Susse Wold, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Simones kæreste har en ven, som ikke vasker fingre efter toiletbesøg. 2. Claus vil gerne skrive sin nevø Preben ind som enearving i sit testamente, men Claus har også seks andre nevøer og niecer. 3. Henriettes eksmand skal giftes igen, og Henriette er i tvivl om hun skal give ham en helt speciel gave. 4. Malene er i tvivl om hun skal fortælle sin barndomsven, at hun havde følelser for ham. 5. Mettes 18-årige søn sidder konstant ved computeren. 6. Claras veninde har efterlyst sin forsvundne hund, men Clara ved at hunden er blevet aflivet. 7. Niels og hans hustru har købt smalle spisebordsstole og ved nu ikke, hvordan de undgår akavet stemning med de besøgende, der ikke kan være i stolene. 8. Ældsterådet har fået freden forstyrret i ligusterparadiset og overvejer hvordan de kan genoprette freden på villavejen. 9. Alexanders svigerdatter har taget pause fra sin uddannelse, og Alexander er i tvivl om han må "presse" på for at hun gør studiet færdigt. 10. Sanne er i tvivl om hun skal fortælle dem hun dater, at hun snorker. "

  Underholdning
 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Lørdag 17. apr. 2021

  Monopolet: Musiker og entertainer Simon Kvamm, forfatter og tidligere minister Manu Sareen og sangskriver Annika Aakjær. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Jans ven har hjulpet ham med at flytte gratis, men fik en bøde i forbindelse med flytningen. 2. Karsten og hans kæreste skal på rundvisning i en swingerklub, men Karsten ønsker at de bliver lidt længere end bare rundvisningen. 3. Sidsels veninde er meget ivrig sælger af brugt børnetøj. 4. Andrea har to børn og er sammen med Preben, men er nu blevet forelsket i sin kvindelige kollega. 5. Camillas underbo sælger smykker på nettet, men er kommet til at dele sine feriebilleder på hjemmesiden. 6. Kalles forældre er oppe i årene og har svært ved at magte deres store hus, men Kalles mor ønsker ikke at flytte. 7. Cecilies frisør røg hash i smug under behandlingen, og nu ved hun ikke om chefen i salonen skal vide besked. 8. Maries veninde har været utro med en tredje venindes kæreste og venter nu et barn som potentielt kan være hans. 9. Winnies kæreste er tidsoptimist og kommer jævnligt for sent. 10. Pernille har været bollevenner med sin nye venindes kæreste.

  Underholdning
 • 2:54:58
  Sara & Monopolet

  Lørdag 10. apr. 2021

  Monopolet: Sangerinde Annette Heick, instruktør og alt muligt andet Jarl Friis-Mikkelsen og musiker Christopher. Vært: Sara Bro. Dilemmaliste: 1. Bettina har opkaldt sin datter efter sin svigermor, men nu har Bettina fortrudt. 2. Charlotte er fodboldtræner for nogle unge drenge, men den ene dreng har ikke lyst til at være der. 3. Karens kæreste vil have penge for at hjælpe Karen med at renovere hendes hus. 4. Bentes mand er afhængig af at fange pokemons. 5. Carinas 10-årige dreng har fortalt hende, at han og hans klassekammerater ser porno. 6. Ditte har en bekendt der altid er først på aftrækkeren til at afhente gratis ting, selvom hun ikke mangler noget. 7. Ibens bror har lagt an på Ibens veninde, selvom han er i et fast forhold. 8. Cecilie har haft sex foran sin papfars bil, og bilen har muligvis filmet hele seancen. 9. Smeden ejer en lille virksomhed, og nu har én af hans ansatte bedt om fri for at fejre genåbningen med en pubcrawl. 10. Anne-Maries kæreste har et spisebord, som har fået tilnavnet "Bollebordet", og Anne-Marie vil gerne slippe for at se mere på bordet.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 3. apr. 2021

  Monopolet: TV-vært Puk Elgård, filosof og direktør Morten Albæk og komiker Nikolaj Stokholm. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Lone er clairvoyant og er i tvivl om en campingvogn i haven til virksomheden er en god ide. 2. Arne vil gerne af med ansvaret i en frivillig forening, han selv har været med til at stifte, men Arne frygter at foreningen vil smuldre ved et exit. 3. Maja har en kæreste der insisterer på at sove længe i weekenden. 4. Maries mormor vil have en tatovering med Maries navn, og Marie frygter hvad de andre børnebørn siger til, at mormoren ikke får tatoveret deres navne. 5. Trine ønsker at blive ved med at arbejde hjemme. 6. Karl har en veninde der fylder og dominerer meget i sociale sammenhænge. 7. Laura ønsker at hendes kæreste Preben også markerer deres forhold og kærlighed på sociale medier, men det gør Preben ikke. 8. Tobias er blevet inviteret til sin vens bryllup, men bryllupsdatoen ligger midt i årets højdepunkt for Tobias: World Pride. 9. Martin træner i et udendørs fitnesscenter, hvor en anden motionist har for vane at spytte på gulvet. 10. Peter og Anne modtager jævnligt hjemmestrikkede kreationer fra deres velmenende mødre.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 27. mar. 2021

  Monopolet: Direktør Uffe Buchard, generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen og komiker Geo. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Louise ønsker ikke at have børn med til sit bryllup, men hendes mand har en 7-årig søster. 2. Rikke har kørt en hund ned og har det nu dårligt med at henvende sig til hundens ejer for at få dækket bilens skader. 3. Evas mand har jævnligt dårlig ånde og det går ud over deres intimitet. 4. Kenneth er landmand og skændes tit med sin søster der er veganer, og nu har deres mor inviteret dem begge til fødselsdag. 5. Mettes HR-chef har liket hende på Tinder. 6. Trine er træt af en plante i sit hjem, men planten har stor affektionsværdi for hendes mand. 7. Emma har en moster der ikke forstår en hentydning. 8. Charlotte og Flemming har fundet sammen igen som par, men er i tvivl om hvordan de skal fortælle deres venner det. 9. Søren og Helene overvejer at smelte deres forældres vielsesringe om til en gave til deres mor. 10. Martin er i tvivl om han skal fortælle sin kæreste, at han har været sæddonor.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 20. mar. 2021

  Monopolet: Musiker Alberte Winding, komiker Jonatan Spang og professor i formel filosofi Vincent Hendricks. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Simone har en veninde der elsker at køre bil, men som er en dårlig bilist. 2. Pia skal flytte sammen med en mand, der har gæld. 3. Charlotte søgte efter sex på nettet, og fandt i stedet sin kollega. 4. Anne Mette gav i 2014 livreddende førstehjælp, og hun er nu i tvivl om hun må kontakte familien for at få vished. 5. Signe gider ikke til sin venindes bryllup. 6. Rikke er nået frem til at hun er biseksuel, og hun er i tvivl om hvorvidt hun skal fortælle det til sin mand. 7. Pernilles datter på knap tre år kalder et andet barn for tyk. 8. Louise er i tvivl om hun skal offentliggøre kompromitterende fotos af sig selv. 9. Annes mand har altid sin telefon på lydløs. 10. Christinas papsøn producerer stakkevis af "brugt" papir og rydder ikke op efter sig selv.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 13. mar. 2021

  Monopolet: Musiker Barbara Moleko, komiker Jan Gintberg og netop afgået chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen. Vært: Sara Bro. Dilemmaer: 1. Signes kæreste vil gerne udskifte sin rengøringshjælp, og Signe overvejer at tage tjansen for at tjene lidt lommepenge. 2. Nanna og Claus bor i USA men er i tvivl om de skal flytte tilbage til Danmark. 3. Caroline deler vaskemaskine med en nabo, der går til ridning og efterlader lange hår i maskinen. 4. Sonja ønsker sig inderligt at få et barn mere og overvejer at få fjernet sin spiral uden at fortælle det til sin mand. 5. Dorte får dagligt besøg af en fem-årig, som Dorte synes kommer lidt for ofte på visit. 6. Helle lod sig skille for at være sammen med en anden mand, men manden er endnu ikke gået fra sin kone. 7. Marias lillebror har solgt Marias billede og beholdt pengene selv. 8. Katrine er gravid og har et barn på to år, men hendes mand vil på herretur og feste i weekenderne. 9. Karlas chef kontakter hende jævnligt på facebook med arbejdsrelaterede emner. 10. Stefan lever i et forhold med en kvinde, men er kommet til at afspille lyden af en gay-pornofilm via bluetooth til hele sommerhuset og hele familien.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Mads & Monopolet Highlights

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 19. dec. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Konkurrencekommissær Margrethe Vestager, direktør Uffe Buchard og komiker Jonatan Spang.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. dec. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør Hella Joof, bestyrelsesformand Asger Aamund og filminstruktør Søren Fauli.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 5. dec. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Simon Kvamm, korrespondent Stéphanie Surrugue og journalist Anders Agger.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 28. nov. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Direktør og filosof Morten Albæk, musiker Nanna Øland Fabricius og skuespiller Peter Mygind.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 21. nov. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Tv- og Radiovært Simon Jul Simon, arkitekt Bjarke Ingels og generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 14. nov. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Tv-vært Signe Molde, filminstruktør Hella Joof og politiker Tommy Ahlers.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 7. nov. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, forfatter Sara Blædel og direktør Natasha Al-Hariri.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 31. okt. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Chefredaktør Martin Krasnik. tv vært Sofie Linde og kreativ direktør Uffe Buchard.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 24. okt. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Dar Salim, direktør Christian Stadil og sangerinde Lina Rafn.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 17. okt. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler, chefredaktør Mette Østergaard og komiker Jan Gintberg.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 10. okt. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Entertainer Casper Christensen, bestyrelsesformand Søren Pind og iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 3. okt. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Peter Mygind, tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og musiker Søren Rasted.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 26. sep. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Satiriker Huxi Bach, nyhedsvært Kim Bildsø Lassen og forfatter Christina Leonora Skov.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 19. sep. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Kjartan Arngrim, generalsekretær Johanne Schmidt-NIelsen og podcaster Signe Lindkvist.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. sep. 2020

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Komiker Jonatan Spang, filminstruktør Søren Fauli og arkitekt og Tv-vært Ane Cortzen.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Mads & Monopolet Highlights

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 21. dec. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Forfatter og foredragsholder Mads Christensen, filminstruktør Søren Fauli og tv-vært Signe Lindkvist.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 14. dec. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Administrerende direktør Christian Stadil, komiker Jan Gintberg og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 7. dec. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Nicolai Kopernikus, tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og chefredaktør Martin Krasnik.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 30. nov. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Satiriker Huxi Bach, journalist Anders Agger og musiker Nanna Øland Fabricius.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 23. nov. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Modeekspert Uffe Buchard, journalist Abdel Aziz Mahmoud og forfatter Leonora Christina Skov.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 16. nov. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Sangerinde Lina Rafn, skuespiller Dar Salim og politiker Ida Auken.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 9. nov. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Molekylærbiolog Eske Willerslev, arkitekt og tv-vært Anne Cortzen og generaldirektør Johanne Schmidt-Nielsen.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 2. nov. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør Helle Joof, bestyrelsesformand Asger Aamund og sangerinde Annette Heick.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 26. okt. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Administrerende direktør Christian Stadil, direktør og filosof Morten Albæk og korrespondent Stéphanie Surruque.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. okt. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Kjartan Arngrim, forfatter Sara Blædel og radiovært Simon Jul.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 5. okt. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Sangerinde Lis Sørensen, cybersherif Søren Pind og tv vært Sofie Linde.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 28. sep. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler, chefredaktør Martin Krasnik og politiker Pernille Rosentkrantz-Theil.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 21. sep. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Arkitekt Bjarke Ingels, forfatter og foredragsholder Mads Christensen og podcaster Signe Lindkvist.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 14. sep. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Iværksætter Søren Fauli, debattør Natascha Al-Hariri og sangerinde Annette Heick.

  Underholdning
 • 2:54:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 7. sep. 2019

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Susse Wold, modeekspert Uffe Buchard og musiker Søren Rasted.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 29. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 22. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph, satiriker Huxi Bach og filminstruktør Helle Joof.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 15. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør Søren Fauli, komiker Jonathan Spang og politiker Ida Auken.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 8. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Søren Rasted, skuespiller Ellen Hillingsøe og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 1. dec. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Mads Langer, forfatter & foredragsholder Mads Christensen og politiker Johanne Schmidt-Nielsen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 24. nov. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør & tegner Anders Morgenthaler, tv-vært Ibi Makienok og modeekspert Uffe Buchard.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 17. nov. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Korrespondent Stéphanie Surrugue, chefredaktør Martin Krasnik og bestyrelsesformand Søren Pind.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 10. nov. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Komiker Jan Gintberg, Tv-vært Sofie Linde og journalist Kåre Quist.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 3. nov. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Christopher, Politiker Ida Auken og skuespiller Nicolai Kopernikus.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 27. okt. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Bestyrelsesformand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og musiker Kristian Leth.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 20. okt. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Forfatter Sara Blædel, sangerinde Annette Heick og forfatter & foredragsholder Mads Christensen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 13. okt. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Direktør og filosof Morten Albæk, musiker Søren Rasted og tv-vært Signe Lindkvist.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 6. okt. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Politiker Johanne Schmidt-Nielsen, journalist Abdel Aziz Mahmoud og molekylærbiolog Eske Willerslev.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 29. sep. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Administrerende direktør Christian Stadil, politiker Simon Emil Ammitzbøll-Bille og forfatter Leonora Christina Skov.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 22. sep. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Kulturchef Ane Cortzen, skuespiller Peter Mygind og filminstruktør Søren Fauli.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 15. sep. 2018

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Smørtenor Søren Pind, komiker Jonathan Spang og tv-vært Sofie Linde.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Mads & Monopolet Highlights

  Opfølgninger på årets bedste dilemmaer. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 23. dec. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Satiriker Huxi Bach, administrerende direktør Christian Stadil og sangerinde Annette Heick.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 16. dec. 2017

  Live fra Bastionen i Nyborg. Vært: Mads Steffensen. Panel: Skulespiller Nicolai Kopernikus, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og modeekspert Uffe Buchard.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 9. dec. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Politiker Ida Auken, sangerinde Lina Rafn og journalist Abdel Aziz Mahmoud.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 2. dec. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør Hella Joof, chefredaktør Martin Krasnik og politiker Simon Emil Ammitzbøll.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 25. nov. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Sangerinde Søs Fenger, komiker Jan Gintberg og korrespondent Kim Bildsøe Lassen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 18. nov. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Radiovært Iben Zeuthen, musiker Søren Rasted og forfatter & foredragsholder Mads Christensen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 11. nov. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Radiovært Simon Jul, komiker Thomas Warberg og politiker Johanne Schmidt-Nielsen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 4. nov. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Direktør & filosof Morten Albæk, politiker Søren Pind og iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 28. okt. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Mads Langer, skuespiller Nocilai Kopernikus og tv-vært Sofie Linde.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 21. okt. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Korrespondent Puk Damsgaard, satiriker Huxi Bach og modeekspert Uffe Buchard.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 14. okt. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør Hella Joof. Bestyrelsesformand Asger Aamund. Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 7. okt. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Radiovært Iben Maria Zeuthen, sangerinde Lina Rafn og skuespiller Peter Mygind.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 30. sep. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Komiker Jan Gintberg, livstilsekspert Mads Christensen og korrespondent Stéphanie Surruque.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 23. sep. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Professor Eske Willerslev, musiker Søren Rasted og politiker Ida Auken.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 16. sep. 2017

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Forfatter Leonora Christina Skov, modeekspert Uffe Buchard og Politiker Johanne Schmidt Nielsen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 31. dec. 2016

  Det bedste fra 2016. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 17. dec. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, rapper Per Vers og komiker Jan Gintberg.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 3. dec. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: TV-vært Bubber, Journalist Martin Krasnik og Filminstruktør Hella Joof

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 26. nov. 2016

  Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 19. nov. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Direktør og filosof Morten Albæk, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og radiovært Simon Jul.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. nov. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Skuespiller Nikolaj Kopernikus, nyhedsvært Kim Bildsøe Lassen og iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 5. nov. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Livsstilsekspert Mads Christensen, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og musiker Søren Rasted. 1. Ulrikke er i tvivl om hun skal dele sin nøgen-fotokunst med offentligheden. 2. Paulus skal på herretur med vennerne, men nu har en af dem meldt sig til et løb. 3. Mimi ved ikke om hun skal blive ved med at købe brændevin for sin ældre nabo. 4. Anette har arvet penge fra sin far som hun ikke havde kontakt med. 5. Sidsel er i tvivl om hun fortsat skal hjælpe sine medstuderende med at snyde sig fri fra undervisning. 6. Katja vil gerne flytte hjem til Aalborg, kæresten vil gerne blive i København. 7. Sofie har givet sit nummer til to fyre og nu ved hun ikke hvem af dem, der har skrevet til hende. 8. Henrik var homo, men er nu faldet for en kvinde. 9. Mettes datter vil gerne til legeaftale i et hjem med en racistisk mor. 10. Inger er blevet single og ved ikke om naturbusken nu skal have et brasiliansk look.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 29. okt. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Emil Simonsen, politiker Ida Auken og journalist Puk Damsgaard.

  Underholdning
 • 2:53:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 22. okt. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker MadsLanger, tv-vært Signe Lindkvist og filminstruktør Hella Joof. Beskrivelse: 1. Line kan ikke finde ud af om hun må læse sin afdøde mors dagbøger. 2. Emils gamle cykel har fået ny ejer og Emil vil gerne have den tilbage. 3. Grys far bakker ikke op om hendes jobvalg. 4. Preben og Sheila kan ikke flytte til DK pga tilknytningskravet - skal de til EU eller blive i Australien. 5. Johan og kæresten er ikke enige om, hvorvidt negerbolleholderen kan stå fremme. 6. Peter og fodboldholdet kan ikke blive enige om der skal piger med til fodboldfesten. 7. Christian er homoseksuel og ved ikke om han skal springe ud overfor indremissionske farmor og farfar. 8. Lenas datter får flere penge ud af børneopsparingen end sønnen. 9. Susannes kæreste går med et armbånd fra sin ex. 10. Malene har haft sex med sin måske nye chef.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 15. okt. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Politiker Johanne Schmidt Nielsen, tv-vært Abdel Aziz Mahmoud og håndboldspiller Bo Spellerberg.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 8. okt. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Radiovært Simon Jul, bestyrelsesformand Asger Aamund og sangerinde Lina Rafn.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 1. okt. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Livsstilsekspert Mads Christensen, tv-vært Sofie Linde og erhvervsleder Stine Bosse. Ugens emner: 1. Pia vil gerne have hele familien med i biografen og se Swinger Klubben 2. Marie er ikke blevet inviteret til sin bedste vens bryllup. 3. Kajas søster kommer altid irriterende meget for sent. 4. Katrine gav i sin tid nogle nøgenbilleder til sin kæreste. Nu er de ikke kærester mere og hun vil gerne have billederne tilbage. 5. Mikkel bliver i diskussioner med sin kærestes onkel lukket ned med 'det er fordi du er så ung'-kortet. 6. Ida har mistet sexlysten og det er hendes mand ked af. 7. Karina lider af sclerose og er i tvivl om hun skal sige det på sin arbejdsplads. 8. Charlotte har en meget online mor og er træt af koncerten af notifikationer. 9. Elisa er blevet liket på Tinder af en underordnet og ved ikke om hun kan gå videre med ham. 10. Vibekes kærestes eks er blevet inviteret til svigermors fødselsdag

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 24. sep. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Journalist Martin Krasnik, sangerinde Annette Heick og komiker Anders Matthesen.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 17. sep. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Satiriker Huxi Bach, rapper Per Vers og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 10. sep. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Musiker Mikael Simpson, forfatter Jørgen Leth og filminstruktør Hella Joof.

  Underholdning
 • 2:55:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 3. sep. 2016

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Komiker Mick Øgendahl, modeekspert Uffe Buchard og politiker Ida Auken.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. dec. 2015

  Direkte fra Aveny-T. Vært: Mads Steffensen. Panel: Simon Jul, Hella Joof og Jan Gintberg.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 5. dec. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Morten Messerschmidt, Stéphanie Surrugue og Søren Rasted.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 28. nov. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Uffe Buchard, Christopher og Stine Bosse.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 21. nov. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Pernille Rosenkrantz-Theil, Lina Rafn og Emil Thorup.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Mads & Monopolet

  Vært: Mads Steffensen på P3, med fokus på situation i Paris efter fredagens terrorangreb

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 7. nov. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Morten Albæk, Hella Joof og Simon Jul.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 31. okt. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Huxi Bach, Stéphanie Surrugue og Asger Aamund.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 24. okt. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Nicolaj Kopernikus, Andrea Elisabeth Rudolph og Søren Pind.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 10. okt. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Mads Christensen, Jan Gintberg og Annette Heick.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 3. okt. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Mads Langer, Søren Fauli og Ida Auken.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 26. sep. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Uffe Buchard, Signe Lindkvist og Christopher.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 19. sep. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Casper Christensen, Frank Hvam og Mia Lyhne.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 12. sep. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Kim Bildsøe, Lina Rafn og Søren Fauli.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 5. sep. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Asger Aamund, Pernille Rosenkrantz-Theil og Emil Simonsen.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 29. aug. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Søren Rasted, Suzanne Bjerrehuus og Mads Christensen.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 22. aug. 2015

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Uffe Buchard, Jan Gintberg og Coco.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Mads & Monopolet highlights

  - med tilbageblik og opfølgning på de bedste dilemmaer fra det sidste halvår. Vært: Mads Steffensen.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 20. dec. 2014

  Live fra Skuespilhuset. Vært: Mads Steffensen. Panel: Pernille Rosenkrantz-Theil, Stéphanie Surrugue og Mads Christensen.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 13. dec. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Morten Albæk, Huxi Bach og Lina Rafn.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 6. dec. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Pernille Skipper, Uffe Buchard og Søren Fauli.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 29. nov. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Simon Jul, Suzanne Bjerrehuus og Wafande.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 22. nov. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Andrea Elisabeth Rudolph, Søren Pind og Søren Rasted.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 15. nov. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Nicolaj Kopernikus, Mikael Simpson og Signe Lindkvist.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 8. nov. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Peter Falktoft, Morten Messerschmidt og Christiane Schaumburg-Müller.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 1. nov. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Uffe Buchard, Christian Fuhlendorff og Pernille Skipper.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 25. okt. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Mads Langer, Hella Joof og Jan Gintberg.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 11. okt. 2014

  Direkte fra Samsø. Vært: Mads Steffensen. Panel: Mads Christensen, Signe Lindkvist og Søren Pind.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 4. okt. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Christiane Schaumburg-Müller, Stéphanie Surrugue og Søren Fauli.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 27. sep. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Sanger Christopher, Nicolaj Kopernikus og Pernille Rosenkrantz-Theil.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 20. sep. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Asger Aamund, Simon Jul og Annette Heick.

  Underholdning
 • 2:56:59
  Sara & Monopolet

  Lørdag 13. sep. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Hella Joof, Coco og Søren Pind.

  Underholdning
 • 2:57:00
  Sara & Monopolet

  Lørdag 6. sep. 2014

  Vært: Mads Steffensen. Panel: Søren Rasted, Søren Fauli og Leonora Christina Skov.

  Underholdning