Live kanaler

Uhørt

Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Gry Mathiesen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:45:00
  Uhørt

  Lørdag 24. okt. 2020

  De fleste kører med lys på cyklen, når det er mørkt, men kan det redde liv, at der også er lygter på i dagtimerne? Det skal et stort forsøg finde ud af. Vi skal høre om situationen på landets minkfarme, der udvikler sig hurtigt og i den gale retning i de her dage. Vi skal også en tur i udeskole og forbi ikke færre end to 1 års fødselsdage. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:44:59
  Uhørt

  Lørdag 10. okt. 2020

  I tirsdags åbnede Folketinget og alle P4s morgenradioer var traditionen tro med, det runder vi i Uhørt, hvor det også skal handle om den spændte situation på de nordjyske minkfarme og den lige så pressede taxabranche. Begge steder har corona skylden, men pandemien sætter også gang i ideer rundt omkring. Lyt med i Uhørt. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:45:00
  Uhørt

  Lørdag 3. okt. 2020

  Vi tager temperaturen på seksualundervisningen i folkeskolen og på takt og tone når man skal indskrænke gæstelisten på grund af coronarestriktioner. Det skal også handle om peberspray, og feriepenge, og så er der jo foregået en del i USA i den her uge som vi også lige runder. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

  Nyheder & Aktualitet