Live kanaler

Det gode selskab

Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 6. maj 2021

  Gæst: August Dyrborg er historiker og har en stor interesse for Anden Verdenskrig. I 2019 skal August Dyrborg vælge emne til sit speciale i historie på Københavns Universitet. Han tager hurtigt en beslutning om, at han vil forsøge at finde et emne, som ikke allerede er forsket i bund. Ved en gennemgang af bogen "Danmark besat - krig og hverdag i 1940 - 1945", undres August over en linje, hvor der står at ca. 10.000 danskere rejste frivilligt til Norge for at arbejde under krigen. Det har August aldrig hørt om før og denne undren bliver startskuddet på et års intens søgning på, hvem var de danske norgesarbejdere, hvor arbejdede de i Norge og hvorfor drog de første afsted i starten af 1941? Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 5. maj 2021

  Gæst: Lise Højer, billedkunstner i Køge, fik opført et kunstværk i 2018 til minde om køgegensernes redning af jøderne i oktober 1943. Egentlig skulle først Prins Henrik, så Per Arnoldi have udført opgaven, der var bestilt af Hjemmeværnsforeningen for Køge og Omegn. Efter uoverensstemmelser mellem Arnoldi og køber, så løb Lise med æren af at udføre sit værk 'Varme hænder', der i dag kan ses på Køge Havn. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 4. maj 2021

  Gæst: Birte Komselis fra Aalborg har broderet det meste af sit liv. For fire år siden broderede hun Kapitulationstæppet, hvorpå alle ord har relation til besættelsen fra 1940-1945. Venstre side af tæppet består af negative symboler og ord, højre side af positive. For nylig broderede Birte et kapitulationstæppe mere. Tæppet er mønsterdesignet af Louise Puck i 1945 og er inspireret af den klassiske navneklud, som 1700-tallets unge piger brugte til at øve sig på. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 3. maj 2021

  Gæst: Mads Petter Kühnel er journalist. I 2017 begynder han og kollegaen Julie Thing at grave i sagen om 'Dobbeltmordet' på Peter Bangs Vej. Den 20. januar 1948 bliver ægteparret Jakobsen fundet myrdet i deres herskabslejlighed på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Det er blevet kaldt århundredets største mordgåde. I mere end 70 år har sagen været et mysterium - ikke mindst på grund af omstændighederne ved gerningsstedet. Var det et opgør med rødder i besættelsestiden? Havde det forbindelse med andre forbrydelser i tiden? I jagten på nye spor involverer makkerparret lytterne i deres søgen på svar og DR-podcasten "Dobbeltmordet" ser dagens lys. Og hvad er status så nu? Det giver Mads Petter Kühnel svar på. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 29. apr. 2021

  Gæst: Danseinstruktør Mette Oscar Pedersen er én af fire kvinder, der alle hverdage inviterer op til bevægelse og store smil i din frokostpause. Fra kl. 12-12:15 kan du danse med - uden krav til udførsel, koordination og rytme. For det handler om glæden ved at få kroppen i bevægelse. Og om at skabe nærvær og fællesskab på trods af, at det foregår online. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 28. apr. 2021

  Gæst: Jakob Warming, Per Sørensen og Lars Bollerslev fra Ribe kan godt lide whisky. Så godt, at de tre ripensere holder foredrag om whiskyens oprindelse og fortræffeligheder i øvrigt. De tre kan også lokkes med til en polterabend eller et bryllup, for selv om de kalder sig for nørder, så er det vigtigt at formidle, så alle kan være med. Og studieture til udlandet er naturligvis et must. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 27. apr. 2021

  Gæst: Anja Christiansen er hundetræner. I 2010 bliver verdensmesterskabet i hundesporten Dog Dancing afholdt på dansk jord. Anja stiller op i disciplinen Dog Dancing sammen med sin 3-årige border collie, Queeny. Anja udfører disciplineret sammen med Queeny en koregrafi til et stykke musik. Mod alt forventning danser Anja og hunden Queeny sig lydigt til andenpladsen i verdensmesterskabet i Dog Dancing. Og herfra tager det fart. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 26. apr. 2021

  Gæst: Lise Hedengran Hansen fra Jyderup elsker at lægge puslespil. Hun kan faktisk slet ikke lade være. Lise lægger puslespil hver eneste dag - om det så bare er 10 minutter. Lise har 950 æsker med puslespil med alt fra 500 brikker til 40.000. I 2018 lagde Lise verdens største puslespil på 42.000 brikker. Nu kalder nye udfordringer, hvor stort mon det næste puslespil bliver. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 22. apr. 2021

  Gæst: Lars Pehrson var bankdirektør i Merkur Andelskasse i 38 år. Sidste sommer trådte han tilbage, men arbejder stadig som den nye direktions rådgiver på fuld tid. Han er desuden uddannet fløjtenist, en beskæftigelse, der i sin tid ikke kastede et tilfredsstillende job af sig. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 21. apr. 2021

  Gæst: Ulla Hovgaard fra Aalborg satte sammen med fire løbemakkere for nylig verdensrekord i 4x200 meter stafet for kvinder over 70 år. Ulla er 75 år og er den af kvinderne, der kom sidst i gang med at løbe. Til gengæld løb hun langt, det ene maratonløb efter det andet, lige indtil hun opdagede, at hun kunne slå de yngre løbere i spurt. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 20. apr. 2021

  Gæst: Tina Hjersing Hansen har arbejdet 29 år i Københavns Lufthavn. I marts 2020 bliver hun hjemsendt pga. corona-krisen og Københavns Lufthavn ligger øde hen. I dag er SAS-uniformen og de høje hæle byttet ud med hvid kittel og fornuftige sko. Det er nemlig patienterne på Nordsjællands Hospital, der i dag har glæde af Tinas evner. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 19. apr. 2021

  Gæst: Camilla Bojsen-Møller ejer bloggen Ostesnak.dk og har siden 2012 delt sin viden om ost. Ost fylder meget i Camillas liv. Camilla havde aldrig drømt om at leve af at sin passion for ost. For et år siden sagde hun sit fuldtidsjob op for at blive selvstændig ostekommunikatør. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 15. apr. 2021

  Gæst: Jesper Høvring er kjoledesigner. Han har gennem to årtier skabt overdådige kjoler til landets kendte og kongelige. I anledningen af H. M. Dronningens 81 års fødselsdag i morgen vil Jesper Høvring give os sit bud på, hvad der karakteriser dronningens tøjstil både til hverdag og til fest. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 14. apr. 2021

  Gæst: Jan Thøgersen er radioamatør. Ved sit hjem højt beliggende på en mark udenfor Stjær i det østjyske står et virvar af master forbundet af ledninger som et levn fra tiden, før satelitter overtog al kommunikation. Jan Thøgersen har indrettet et gammelt hønsehus til central og kalder sin hobby for en livsopgave. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 13. apr. 2021

  Gæst: Signe Riisom er bygningsingeniør og arbejder med hårde materialer til daglig. I fritiden er hun til de blødere garner, for Signe strikker. Ikke bare strømper og sweatre, som så mange andre, men Signe Riisom strikker portrætter. Store, farverige, genkendelige ansigter på vægtæpper, som hun både udstiller og sælger. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 12. apr. 2021

  Gæst: Henrik Muñoz Christensen købte for 10 år siden 'Kejserens Villa' i Fredensborg. Husets historie trækker tråde tilbage til den danske kongefamilie, da Kejser Alexander III af Rusland køber huset i 1885 til sin hustru, Dagmar, datter af Christian IX. Henrik kæmper for at bevare husets originale stil og for at bevare alle de sjove påfund fra dengang, kejseren holdte middagsselskaber for Europas spidser. Det skal vise sig ikke at være så let som først antaget. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 8. apr. 2021

  Gæst: 25-årige Nicklas Brendborg udgav for nylig bogen 'Gopler ældes baglæns - videnskabens svar på et længere liv'. Bogen bygger på hans eget sammendrag af undersøgelser, der tilsammen beskriver, hvorfor stress er sundt, hvorfor kosttilskud ikke nødvendigvis er sundt, og hvorfor tandtråd kan være helt afgørende, hvis vi vil leve længere. Nicklas blev student for syv år siden med 12-taller i alle fag og er selv pænt overrasket over, at de første to oplag af hans bog allerede er udsolgt. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 7. apr. 2021

  Gæst: Da Journalist og forfatter Stine Ellerbæk går en tur på Frederiksberg Kirkegård, undrer hun sig over en gravsten med et bronzerelief af en pige med store slangekrøller som i inskriptionen kaldes for "Kiggerpigen". Stines undren bliver startskuddet på flere års opklaring af, hvem den 12-årige pige var? For hvad skete der den dag hun døde i fejlbombardementet af 'Den Franske Skole' på Frederiksberg den 21. marts 1945? Stines søgen på svar blev til P1 podcastserien "Kiggerpigen", som du nu kan lytte til i app'en DR LYD. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 6. apr. 2021

  Gæst: Fremtidsforsker Marianne Levinsen har siden 2006 arbejdet professionelt med fremtiden i af form af foredrag og analyser. Hun har blandt andet beskæftiget sig med; byudvikling, boligtendenser og undersøgt, hvordan fremtidens boligmarked kommer til at se ud de næste 10 år? Marianne kigger i krystalkuglen, og gør os klogere på, hvilken bolig vi drømmer om samt hvilken betydning corona-krisen haft på boligmarkedet. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 31. mar. 2021

  Gæst: Jurist Thomas Faust Ryborg flyttede med, da hans statslige arbejdsplads skiftede adresse fra København til Viborg i 2016. Han og konen og deres tre børn bor stadig i Viborg. For tiden arbejder han hjemme på grund af coronasituationen, et vilkår, som har fået mange andre til at overveje at udflytte sig selv og familien til enten billigere eller mere landlige omgivelser. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 30. mar. 2021

  Gæst: Kok Karoline Trier skal til sommer flytte flere generationer under samme tag. Hun har sammen med sin mand, mor, storebror og svigerinde købt en trelænget gård udenfor Birkerød. Tanken om et bofællesskab tiltalte Karoline, da faren døde sidste år, og hvor hun efterfølgende så dét at dele sin hverdag med sin nærmeste familie som et aktiv og en fordel. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 29. mar. 2021

  Gæst: Journalist Bodil Richardt flyttede sammen med sin mand og lille søn fra Nørrebro til Djursland i 2019. Bodil efterlod alle sine venner i København og skulle nu til at skabe sig et nyt socialt liv i Jylland. Og hvordan gør man så lige det? Bodils søgen på nye venner blev til P1 radiofortællingen "Hvordan får jeg én ven - en handlingslammet bybo?". Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 25. mar. 2021

  Gæst: Lars Ole Bonde er lektor ved Institut for Musik og Musikterapi ved Aalborg Universitet. Han kommenterer på en forskningsundersøgelse, der viser, at den musik vi hørte som 14-årige er den, der præger os mest i voksentilværelsen. Resultatet knytter sig til det psykologiske fænomen 'memory bump'. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 24. mar. 2021

  Gæst: Pensionist Grethe Marup ejer sin egen ø, Alholm. Den ligger tæt på Hornsherred ved Kulhuse i Isefjord. Grethe arvede øen fra sin far, der var kaptajn i et datterselskab til Det Østasiatiske Kompagni. Efter adskillige år i Siam (det nuværende Thailand) vender familien tilbage til Danmark i 1939, hvor Grethes far køber øen af sine fætre fra Kulhuse. Hør Grethe fortælle sin historie og hvad Alholm betyder for hende i dag som dengang. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 23. mar. 2021

  Gæst: Jan Albrechtsen er arkitekt og partner hos Vandkunsten. Jan har sat vigtige aftryk på dansk by - og boligudvikling gennem de seneste årtier. Han har blandt andet været med til tegne de præmierede 'Byhusene ved Havnevigen' på Islandsbrygge, hvor der hentet inspiration fra de klassiske byggeforeningshuse, som de kendes for Kartoffelrækkerne og Humlebyen i København. Jan giver sit bud på, hvilke boligformer der dominerer i 2021. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 22. mar. 2021

  Gæst: Rikke Borre Skyt har været bedemand i Holbæk de sidste to et halvt år. Før da arbejdede hun i TV-branchen, blandt andet med at caste medvirkende til forskellige programmer. Og lige præcis hendes evner til at tale med folk bruger hun flittigt i jobbet som bedemand. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 18. mar. 2021

  Gæst: Astrofysiker og forfatter Tina Ibsen tager os i dag med på en spændende rejse for at opleve fænomenet nordlys. For hvad er nordlys egentlig? Og hvor kan vi opleve det henne? Tina forklarer, hvad videnskaben er bag dette smukke syn og hvad tid på året, at det giver bedst mening at rejse efter nordlys. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 17. mar. 2021

  Gæst: Hobby-astronom Ole Maymann blev for alvor bidt af rummet, da han gik på pension. Han er i dag bestyrelsesmedlem i NOVA, Nordsjællands Astronomiforening, der holder til på et observatorium i Helsingør. Her bliver hovedteleskopet vedligeholdt, der er foredragsrækker, og publikum kan godt komme forbi og selv få et kig. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 16. mar. 2021

  Gæst: Professionel astrolog Eva Ganvig skal i dag gøre os klogere på 'læren om stjernerne' og hvad astrologien kan give os i moderne tid. Eva fortæller om en øget interesse for astrologiens verden - og hvorfor den netop nu blomstrer især blandt unge. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 15. mar. 2021

  Gæst: Astrofysiker Michael Linden-Vørnle giver en status på planeten Mars. For nylig lykkedes det NASA at lande rumkøretøjet 'Perseverance' på Mars. Køretøjet har siden tilbagelagt en strækning på 6 en halv meter. Vørnle fortæller om succeskriteriet for rumeventyret, og hvornår vi kan forvente at kunne rejse en tur til den røde planet. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 11. mar. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Pædagog Annette Rehoff Christensen fra Ry er verdens stærkeste kvinde. I 2019 blev Annette kåret til verdensmester i bænkpres med en personlig rekord på 207,5 kg. Det er mere end nogen anden kvinde i hendes aldersgruppe på verdensplan. Udover at være verdens stærkeste kvinde, arbejder Annette til dagligt som pædagog i en vuggestue i Horsens. Et job som går godt i spænd med sin store passion for styrkeløft. Annette fortæller om at blive accepteret i en mandsdomineret idrætsgren og være en rollemodel for unge kvindelige styrkeløftere. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 10. mar. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Mia Eilertsen arbejder som låsesmed og må som kvinde finde sig i at blive kigget ekstra over skulderen. Men hun har den behørige uddannelse, og så kan Mia i øvrigt også diagnosticere en hostende udstødning eller en knirkende gearkasse. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 9. mar. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Smed Charlotte Steen startede for 25 år siden Kvindesmedien på Christiania sammen med sine to gode veninder, Dorte Eilenberger og Gitte Christensen. Charlotte fortæller om, hvordan de tre kvinder har knoklet og ikke mindst banket på jern for at nå dertil, hvor de er i dag. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 8. mar. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Historiker Birgitte Possing har skrevet om stærke kvinder som Natalie Zahle og Bodil Koch. Dem skal vi høre om på denne Kvindernes Internationale Kampdag. Birgitte Possing er også ved at indtale flere radioforedrag, der skal sendes på P1 i forlængelse af, at hun for nylig vandt P1s's Rosenkjærprisen. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 3. mar. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Henning Egedal fra Brylle på Fyn er Danmarks første mandlige sundhedsplejerske. I de 28 år Henning Egedal har virket som sundhedsplejerske har han haft mere end 1000 børn i sine arme. Henning fortæller om et rigt arbejdsliv fyldt med mange kæpheste blandt andet at få fædrene mere på banen og ikke mindst stå til rådighed, når det brænder på for de nybagte forældre - selvom klokken siger fri. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 18. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Marie Melchior, madskribent på 'Hendes Verden', giver sit bud på, hvilke udendørsaktiviteter du kan lave sammen med familien i vinterferien samt hvad vi nemt og simpelt kan medbringe af mad og drikke til turen. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 17. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Ann Charlott Lade er inkarneret bymenneske og bor i Gentofte nord for København. Men i dag ser hun til tyrekalvene i Gentofte Kvæggræsserlaug flere dage om ugen. Ann Charlott fandt ud af, at kvæg er stærkt vanedannende, og hun spiser dem med sindsro. For de har haft et godt liv, som hun siger. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 16. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Jørgen Wadum, tidl. bevaringschef på Statens Museum for Kunst og ekspert i Rembrandt, fortæller om afslørende penselstrøg, mistænkelige træsorter og falske malerier, der viste sig alligevel at være ægte. Jørgen Wadum deltog sidste år i restaureringsprojektet, da farvelaget skallede af på Tuxens maleri af Christian IX's berømte børn og svigerbørn på Christiansborg Slot. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 15. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Iværksætter Lissen Marschall fik idéen til en særlig absorberende tørredragt til hunde. I femte sæson af Løvens Hule på DR1 gik investor Christian Arntstedt med til at skyde 1,25 mio. kr. i hendes virksomhed Siccaro. Lissen fortæller, hvad der er sket siden da. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 11. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang giver brugbare tips til at bage din egen nemme, vellykkede fastelavnsbolle. I en tid, hvor bagerens fastelavnsboller er blevet de rene udstyrsstykker af fyld og pynt - og som koster derefter. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 10. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Anders Sandfuss. Makkerparret Thomas Terney og Anders Sandfuss vandt for nylig Industriens Fonds iværksætterpris 2020. De har udviklet et innovativt undervandskamera for elitesvømmere, der giver videofeedback i forbindelse med svømmetræningen. Anders håber, at Swim Cam skal spille en afgørende rolle i kampen om OL svømme-gulvet til sommer. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 9. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Sten Sønderhousen er til daglig systemansvarlig i Køge Kommune - og nu også mundbindsproducent. Da vi fik behov for at bære mundbind, fik han en idé, der både kunne give kulør til modellerne, og som kunne hjælpe en mangeårig ven af familien, en skrædder i Thailand. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 8. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Mikkel Dahlmann huser Danmarks måske mindste museum. Bornholms Legetøjs Museum i Rønne har hidtil haft adresse i Mikkels private hjem, men nu overtager han nye lokaler og håber at kunne åbne til påske, stadig med gratis adgang. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 4. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Skuespiller Merete Mærkedahl fortæller om sine venskaber. Om det helt nye med dansepartneren Thomas Evers Poulsen, om det, der findes mellem stuepigerne i køkkenet på Badehotellet og om de venskaber, hun havde i forvejen. Og så glæder hun sig til sin debut i Cirkusrevyen til sommer. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 3. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Henning Lund fra Grindsted stiftede for to år siden 'Søndagsklubben' efter tabet af sin kone gennem 54 år. Henning fortæller om, hvordan han fik idéen til 'Søndagsklubben' og hvorfor, at det var så vigtigt for ham at vende sorgen til noget positivt. Og så glæder Henning sig over den store tilslutning som 'Søndagsklubben' har fået og alle de oplevelser, som venter dem. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 2. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Surdejsbager Peter Jespersen begyndte som køkkenleder på en efterskole med at lave instruktions-videoer på YouTube. I efteråret fandt han sammen Ronni Christiansen i deres fælles interesse for brød bagt på surdej, og i dag findes de to både online og i virkeligheden i Viborg under navnet Simpel Surdej. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 1. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Lotte Freddie er et ikon i dansk mode. Hun har arbejdet i modebranchen i mere end 65 år. Først som model og sidenhen som modejournalist og redaktør på diverse magasiner. I dag er Lotte 85 år og arbejder stadig. Lotte fortæller, hvad der holder hende på dupperne, om venskaber i modebranchen samt deler ud af tips og tricks til, hvad vi bør påklæde os i februar. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 28. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Else Skjold, lektor og ph.d. ved Det Kgl. Akademi, fortæller om mink i Danmark, minkens historie og om kinesernes begejstring for minkpels. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 27. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub, Lise Lotte Christensen, fortæller om stigende interesse for at anskaffe os en hund og giver tips til nuværende og kommende hundeejere. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 26. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Iben Büchert sendte sine medarbejdere hjem, da corona'en ramte, men det var en overreaktion. Hun har søsat krydderifirmaet Mill & Mortar, der sælger krydderier og kagepynt som aldrig før. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 25. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Kostume-designer Margrethe Rasmussen er ansvarlig for systuen på TV2-serien 'Badehotellet'. En ny sæson begynder næste mandag. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 21. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Theresa Woldbye var midt i en jordomsejling, da coronaen sendte hende og manden hjem. Båden befinder sig stadig i østaten Palau i Stillehavet. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 20. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Joachim Majholm har en dansk restaurant i San Fransisco. I dag med demokrati-hotdog på menuen i anledning af Joe Bidens indsættelse som præsident. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 18. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Naturterapeut og forfatter Lasse Thomas Edlev fortæller om vigtigheden for vores velbefindende af, at vi fysisk opholder os i naturen. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 14. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Lisbet Hjorth fra Vejle gennemførte sit nytårsforsæt om en ugentlig bagedag i 2020. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 13. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Tidl. Solodanserinde og viceballetmester på Det Kgl. Teater Silja Maria Wendrup Schandorff sagde stop efter 40 år i ballettens tegn. I dag er hun hundetræner, og lykkelig for sit sporskifte. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 12. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Frisør Louise Hartmann har netop vundet VM-guld i pagehår. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 11. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Gartner på Svanholm, Mar van der List, fortæller om årstidens gode grøntsager. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 7. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Håndbolddommer Jesper Madsen, der debuterer ved et VM. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 6. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Bjørn Wils, der genfandt sin pung efter 17 år. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:53:57
  Det gode selskab

  Tirsdag 5. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Chefdirigent for pigekoret Phillip Faber. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 4. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Jesper From-Røgilds, der bor på 'Glimmervej' i Frederikssund. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning