Live kanaler

Det gode selskab

Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 2. mar. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Bjarne Bue fra Maribo på Lolland Falster startede for 30 år siden holdet 'Morgenroerne' i Maribo Roklub. Et fællesskab og samlingspunkt for klubben og lokalområdets seniorer på 60+, der to gange ugentligt trækker sig igennem årene på Søndersø. I dag tæller 'Morgenroerne' 68 medlemmer. Bjarne glæder sig over den flotte tilslutning til holdet og forhåbentligt kan alle 'Morgenroerne' inviteres til en lille indvielsesfest af det nyrenoveret klubhus. Vi krydser fingre! Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 18. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Marie Melchior, madskribent på 'Hendes Verden', giver sit bud på, hvilke udendørsaktiviteter du kan lave sammen med familien i vinterferien samt hvad vi nemt og simpelt kan medbringe af mad og drikke til turen. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 17. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Ann Charlott Lade er inkarneret bymenneske og bor i Gentofte nord for København. Men i dag ser hun til tyrekalvene i Gentofte Kvæggræsserlaug flere dage om ugen. Ann Charlott fandt ud af, at kvæg er stærkt vanedannende, og hun spiser dem med sindsro. For de har haft et godt liv, som hun siger. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 16. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Jørgen Wadum, tidl. bevaringschef på Statens Museum for Kunst og ekspert i Rembrandt, fortæller om afslørende penselstrøg, mistænkelige træsorter og falske malerier, der viste sig alligevel at være ægte. Jørgen Wadum deltog sidste år i restaureringsprojektet, da farvelaget skallede af på Tuxens maleri af Christian IX's berømte børn og svigerbørn på Christiansborg Slot. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 15. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Iværksætter Lissen Marschall fik idéen til en særlig absorberende tørredragt til hunde. I femte sæson af Løvens Hule på DR1 gik investor Christian Arntstedt med til at skyde 1,25 mio. kr. i hendes virksomhed Siccaro. Lissen fortæller, hvad der er sket siden da. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 11. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang giver brugbare tips til at bage din egen nemme, vellykkede fastelavnsbolle. I en tid, hvor bagerens fastelavnsboller er blevet de rene udstyrsstykker af fyld og pynt - og som koster derefter. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 10. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Anders Sandfuss. Makkerparret Thomas Terney og Anders Sandfuss vandt for nylig Industriens Fonds iværksætterpris 2020. De har udviklet et innovativt undervandskamera for elitesvømmere, der giver videofeedback i forbindelse med svømmetræningen. Anders håber, at Swim Cam skal spille en afgørende rolle i kampen om OL svømme-gulvet til sommer. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 9. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Sten Sønderhousen er til daglig systemansvarlig i Køge Kommune - og nu også mundbindsproducent. Da vi fik behov for at bære mundbind, fik han en idé, der både kunne give kulør til modellerne, og som kunne hjælpe en mangeårig ven af familien, en skrædder i Thailand. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 8. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Mikkel Dahlmann huser Danmarks måske mindste museum. Bornholms Legetøjs Museum i Rønne har hidtil haft adresse i Mikkels private hjem, men nu overtager han nye lokaler og håber at kunne åbne til påske, stadig med gratis adgang. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 4. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Skuespiller Merete Mærkedahl fortæller om sine venskaber. Om det helt nye med dansepartneren Thomas Evers Poulsen, om det, der findes mellem stuepigerne i køkkenet på Badehotellet og om de venskaber, hun havde i forvejen. Og så glæder hun sig til sin debut i Cirkusrevyen til sommer. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 3. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Henning Lund fra Grindsted stiftede for to år siden 'Søndagsklubben' efter tabet af sin kone gennem 54 år. Henning fortæller om, hvordan han fik idéen til 'Søndagsklubben' og hvorfor, at det var så vigtigt for ham at vende sorgen til noget positivt. Og så glæder Henning sig over den store tilslutning som 'Søndagsklubben' har fået og alle de oplevelser, som venter dem. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 2. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Surdejsbager Peter Jespersen begyndte som køkkenleder på en efterskole med at lave instruktions-videoer på YouTube. I efteråret fandt han sammen Ronni Christiansen i deres fælles interesse for brød bagt på surdej, og i dag findes de to både online og i virkeligheden i Viborg under navnet Simpel Surdej. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 1. feb. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Lotte Freddie er et ikon i dansk mode. Hun har arbejdet i modebranchen i mere end 65 år. Først som model og sidenhen som modejournalist og redaktør på diverse magasiner. I dag er Lotte 85 år og arbejder stadig. Lotte fortæller, hvad der holder hende på dupperne, om venskaber i modebranchen samt deler ud af tips og tricks til, hvad vi bør påklæde os i februar. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 28. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Else Skjold, lektor og ph.d. ved Det Kgl. Akademi, fortæller om mink i Danmark, minkens historie og om kinesernes begejstring for minkpels. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 27. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub, Lise Lotte Christensen, fortæller om stigende interesse for at anskaffe os en hund og giver tips til nuværende og kommende hundeejere. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 26. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Iben Büchert sendte sine medarbejdere hjem, da corona'en ramte, men det var en overreaktion. Hun har søsat krydderifirmaet Mill & Mortar, der sælger krydderier og kagepynt som aldrig før. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 25. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Kostume-designer Margrethe Rasmussen er ansvarlig for systuen på TV2-serien 'Badehotellet'. En ny sæson begynder næste mandag. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 21. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Theresa Woldbye var midt i en jordomsejling, da coronaen sendte hende og manden hjem. Båden befinder sig stadig i østaten Palau i Stillehavet. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 20. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Joachim Majholm har en dansk restaurant i San Fransisco. I dag med demokrati-hotdog på menuen i anledning af Joe Bidens indsættelse som præsident. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 18. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Naturterapeut og forfatter Lasse Thomas Edlev fortæller om vigtigheden for vores velbefindende af, at vi fysisk opholder os i naturen. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 14. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Lisbet Hjorth fra Vejle gennemførte sit nytårsforsæt om en ugentlig bagedag i 2020. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 13. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Tidl. Solodanserinde og viceballetmester på Det Kgl. Teater Silja Maria Wendrup Schandorff sagde stop efter 40 år i ballettens tegn. I dag er hun hundetræner, og lykkelig for sit sporskifte. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 12. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Frisør Louise Hartmann har netop vundet VM-guld i pagehår. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 11. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Gartner på Svanholm, Mar van der List, fortæller om årstidens gode grøntsager. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 7. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Håndbolddommer Jesper Madsen, der debuterer ved et VM. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 6. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Bjørn Wils, der genfandt sin pung efter 17 år. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:53:57
  Det gode selskab

  Tirsdag 5. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Chefdirigent for pigekoret Phillip Faber. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 4. jan. 2021

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Jesper From-Røgilds, der bor på 'Glimmervej' i Frederikssund. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 29. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Professor Johannes Nørregaard Frandsen. Om hvordan meningen med salmer om de hårde vintre langsomt forsvinder. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 28. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Skuespiller Troels Malling. Aktuel i forestillingen 'Den Gerrige' på Folketeatret, som er på turné til 12. nov. Vært: Charlotte Mørck.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 27. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Christine Swane, direktør i fonden Ensomme Gamles Værn, om betydningen af syns- og høretab. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 26. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Sangerinde Birthe Kjær, der har udgivet en ny julesang sammen med Martin Brygmann. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 22. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Pia Scharling, der lagde stue til Philip Fabers Morgensang på DR. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 21. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Katrine Muff, underviser i sang på Johan Borups Højskole i København. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 20. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Povl Thomsen, humørkorttegner. Coronakrisen tvang ham til at finde på nye indtægtskilder. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 19. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Grafiker hos DR, Nanna Ernst, der lægger streger og farver til kagetegningerne i Den Store Bagedyst. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 15. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Kaj Rasmussen, fængselsbetjent i Horsens Statsfængsel i 32 år, i dag rundviser samme sted. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 14. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Aase Hansen, ildsjæl fra Frederikssund, der netop har fået en fornem pris med sit dameseniorfodboldhold Momseholdet. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 13. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Charlotte Bircow, hvis fitness-videoer fra 80'erne er udstillet på Nationalmuseet i København. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 12. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Mathias Hammer fra P2 fortæller om den engagerede, nyligt afdøde dirigent Frans Rasmussen. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Torsdag 8. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Nicoline Rosenstand fra det fynske gods Boltinggaard, der opbevarer Skandinaviens største filmkostumesamling. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 7. okt. 2020

  Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Louise Adrian, leder af Fangekoret, hvor indsatte og løsladte fra de danske fængsler synger med. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 6. okt. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Kaare R. Skou, politisk iagttager og forfatter. Folketinget åbner og Dansk Folkeparti har 25 års jubilæum. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 5. okt. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Michael Lindebjerg, tidligere TV-fotograf, nu æblebonde på Samsø. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Onsdag 30. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 29. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Mandag 28. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 24. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 23. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:57:00
  Det gode selskab

  Tirsdag 22. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 21. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Torsdag 17. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Bettina Raunholt Ørskov, spiller jagthorn ved jagter - og trompet i Esbjerg Jernbane Orkester. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 16. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst Claus Johannesson, leder af BesseKompagniet - hvor pensionister løser hus- og haveopgaver. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 15. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Klip fra montage med afdøde Sonia Sander, der spillede Sonja i 'Sonja fra Saxogade". Gæst: Inge Askjær. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 14. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Annette Bjergfeldt, musiker og forfatter - om vejen fra kæmpehit til ny roman. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Onsdag 9. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Aase Hansen, Momseholdet - om bedstemødre, der spiller fodbold. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Tirsdag 8. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæster: Merete Lydiksen og Helle Bjeldorf, De løse ender - om strik på Youtube. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning
 • 1:56:59
  Det gode selskab

  Mandag 7. sep. 2020

  Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Gæst: Urtesamler, kok og forfatter Thomas Laursen - om årstidens urter. Vært: Charlotte Striib.

  Underholdning