Farrock på P6 BEAT

Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 15:14
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #7

  Spørg Farrock - en vaskeægte brevkasse. I dag kigger vi Martin dybt i øjnene og får måske svar på, hvad mor-pop er. Vi stikker også næsen dybt i et spørgsmål om (forkert) tøjvask, og så slutter vi af med en opskrift på guacamole.

  Musik
 • 1:55:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 7. okt. 2019

  Vi spiller alt, alt, aaaalt for lidt Weezer. Og sådan er det. Derudover taler vi om det svære pasfoto og om at skuffe far med sin musiksmag.

  Musik
 • 20:39
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #6

  Spørg Farrock - en vaskeægte brevkasse med Casper og Frankie. Skriv dit spørgsmål til p6beat@dr.dk, og så giver vi dig alletiders svar i programmet og kvitterer med en passende sang.

  Musik
 • 1:54:59
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 30. sep. 2019

  Vi spiller alt, alt, aaaaaaalt for lidt MTV unplugged. Alle de gode gamle med Pearl Jam, Alice in Chains og Nirvana. Musik med strøm i uden strøm i. Sådan! Og så skal vi også lige have styr på Casper, der har udvidet familien. Så nu har han 4 døtre. Nemt.

  Musik
 • 22:41
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #5

  Spørg Farrock - en vaskeægte brevkasse med Casper og Frankie. I dag skal vi bl.a. høre fra Ida, som har en datter, der rigtig gerne vil spise morgenmad på gulvet. Vi skal også have fat i Mikael, som har en udfordring med en bukserem.

  Musik
 • 1:54:59
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 23. sep. 2019

  Vi hører alt, alt, aaaaalt for lidt Johhny Madsen. Han er altså en stjerne! Faktisk den største, vi har. Vi skal også have vendt, hvor længe det giver mening at følge sit datterdyr i skole. Svaret er: For evigt.

  Musik
 • 18:58
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #4

  Spørg Farrock - en vaskeægte brevkasse med Casper og Frankie. I dag skal vi bl.a. møde Henriette, som rætti gerne vil blive ved med at gå i glimmersko, selv om hendes børn finder det pinligt.

  Musik
 • 1:55:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 16. sep. 2019

  Vi spiller bare alt, alt, aaaalt for lidt John Fushainte fra RHCP. Det vil vi godt ændre. NU. Godt. Og så skal vi liiige have vendt, hvordan det egentlig kan gå, når man starter til springgymnastik med sin datter, og det viser sig, at alle de andre fædre har trænet hjemmefra.

  Musik
 • 22:13
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #3

  Spørg Farrock - en vaskeægte brevkasse med Casper og Frankie. I dag skal vi bl.a. høre fra Mikkel som gerne vil vide hvorfor hans datter er LYSvågen ved puttetid og så skal vi møde Rune, som er i tvivl om farrock kan blive for kedeligt. Det korte svar er selvfølgelig, nej :)

  Musik
 • 1:55:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 9. sep. 2019

  Vi spiller aaaaaaalt for lidt Matt Sorum. Og han var jo trommeslageren der kom til GnR i Use Your Illussion-dagene. Nemt! Vi taler også lidt om, hvordan man ganske let kan bruge en hel aften på at gøre emhætten ren. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 24:57
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #2

  I dag har vi bl.a. Frederik med, som skal til sin søsters bryllup. Men skal han egentlig skifte tøj mellem vielsen og festen? Lyt med og få svar. Og hvis du selv har et spørgsmål, så ring ind til os på 35 20 20 75. Møz.

  Musik
 • 1:54:59
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 2. sep. 2019

  Vi spiller aaaaalt for lidt Glenn Danzig. Ham fra Danzig og Misfits. Sådan! Vi vil også gerne benytte lejligheden til at fortælle lidt om nabohjælp. Det kan vi alle få brug for. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 22:58
  Farrock på P6 BEAT

  Spørg Farrock #1

  I dag har vi bl.a. fået et spørgsmål fra René, der er i tvivl, om han skal starte til crossfit. Konen synes, han er blevet liiidt tyk, og så tænker han på, om man så må drikke en øl bagefter.

  Musik
 • 1:54:59
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 26. aug. 2019

  Vi spiller alt, alt, alt for lidt Mick Jones - og det er da ham fra The Clash, ik? Jo liiiige præcis! Og så taler vi lidt om, hvor dejligt det er, når ens mor stadig vil købe cykelhjelm til en. Også når man har passeret de 40. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:55:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 19. aug. 2019

  Det bliver en Best of-udsendelse i dag. Casper er nede med en omgang brok og er blevet hjemme i sengen. Men vi har masser af smukke højdepunkter til dig samt uendelige mængder rock med guitarsoloer. Sådan! Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:54:59
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 12. aug. 2019

  Vi spiller alt, alt for lidt Karsten D. Johansen. - ja, det er da ham fra alletiders Strawberry Slaughterhouse. Lækkert! Derudover får vi samlet op på sommerferieminder. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 3:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Jul med Farrock

  Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 17. dec. 2018

  Cobber spiller guitar i Disneyland After Dark - og han kan rocke alle genrer. Helt perfekt! Ham kan vi li. Desuden diskuterer vi børneopdragelse - hvornår skal man lægge telefonen fra sig om aftenen så man kan få sin nattesøvn? Det er altså vigtigt! Også for de voksne. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 10. dec. 2018

  David Lee Roth bliver hvert år kåret som den bedste sanger i spandexbukser. Er det lækkert? Ja! Vi sludrer også lidt om at blive passet hos sin onkel og få lov at se VHS-bånd. HELE natten. Og så er der gode råd til livet som hjælpetræner på sin datters fodboldhold. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 3. dec. 2018

  Rick Rubin har ikke alene det største hår og skæg i musikbranchen. Han er også den bedste og eneste til at smede metal og hip hop sammen! Vi får også styr på, hvordan pasta skal koges, og diskuterer, hvor ofte døtres hår skal redes. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 26. nov. 2018

  Hvem synger kor på Chris Cornells sange? Det gør Chris Cornell! Sådan. Vi snakker også pakkekalender til såvel Mikkel hamster samt andre børn. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 19. nov. 2018

  Knud Møller ER verdens bedste guitarist i Johnny Madsens band. Der er ikke tvivl. Og så bor han på landet. Et forbillede på ALLE måder. Vi får i øvrigt set lidt på Caspers udfordring med rastløse ben, og Mikkel Hamster skal have pakkekalender. Hvad skal det ikke ende med? Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 12. nov. 2018

  Så var der jo Zakk Wylde, ik' - verdens bedste guitarist i Ozzy Osborne. Hurtig og flot! Tjek. Vi skal også lige omkring, hvad der sker med kroppen, når man vinterbader med en ven. Og Så er der nyt om, hvordan Frank opfører sig i supermarkedet. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 5. nov. 2018

  John Foggerty var ikke bare den hæseste sanger i Creendence, han var også den bedste. Ham ka' vi li'! Desuden får vi styr på, hvordan man rører i en gryde med sovs, og hvordan man interagerer med andre forældre på legepladsen. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 29. okt. 2018

  Roy Orbison - manden med de mørkeste briller i rock. OG den mørkeste stemme i rock. Og de bedste sange i rock. Og vi kunne blive ved. Vi kommer også omkring glæden ved at feje blade sammen og glæden ved at vente på en god pakke, der skal komme med pakkeposten. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 22. okt. 2018

  Paul Gilbert er en af de hårdeste guitarister i blød indpakning - han tør godt spille en helt og aldeles akustisk trille i Mr. Big, men kan også sagtens skrue op til 11! Vi kommer også omkring magien, der kan opstå, når man får en ordentlig støvsuger til hjemmet. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 8. okt. 2018

  Slash - sådan cirka verdens bedste guitarist i Guns N' Roses, et par hænder, hat og hår. Og en flot elguitar. Ham kan vi li'. Og vi kan også lide at tale om at følge sine børn til skole. Kan man komme med helt op i klassen, eller bliver man afvist i skolegården? Stort emne. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 1. okt. 2018

  Eddie Vedder. Man forstår ikke nødvendigvis ordene, når denne powerfulde sanger stemmer i - men man forstår ordene, når denne powerfulde sanger stemmer i. I øvrigt rigtige gode tip til, hvordan man får den rette mængde salt på pomfritter. Og en god snak om, at få børn til at hjælpe med oprydningen. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 24. sep. 2018

  Chris Ballew fra The Presidents of the United States of America - verdens bedste (og måske eneste) Bassitarist. Han spiller både bas og guitar på samme instrument, mand! Det er altså næste niveau. Vi får også lige vendt, hvornår det er passende for børnene at få deres egen nøgle til huset, og hvordan man bedst monterer nøglen på dem, så den aldrig bliver væk. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 17. sep. 2018

  Sanger i Iron Maiden - let. Pilot - endnu lettere. Bedste tøjstil - sådan. Hvem taler vi om? Selvfølgelig Bruce Dickinson. Av min arm! Og så har Frank fået symaskine - hvor skal det ikke ende? Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 10. sep. 2018

  Nuno Bettencourt spiller den frækkeste guitar i Extreme. Hår, riffs og attitude sidder LIGE i skabet. Sådan. Og så diskuterer vi, om det er høfligt eller uhøfligt at støvsuge ostepop-rester, når man har inviteret gæster over til filmaften. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 3. sep. 2018

  Vi lytter til Johnny Rotten, som altid er klar på stærke holdninger, stærke frisurer og stærke vokaler. Vi kaster os ligeledes over en længere snak om hårfarvning og permanent. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 3:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Jul med Farrock

  Vi hjælper dig igennem den lette juletid, inden du skal pakke dine bløder pakker op. Casper har taget en bøtte chokolader med, og Frankie har guitaren på. Vi hører nok også lidt Springsteen og måske en enkelt med Creedence. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 18. dec. 2017

  Skin fra Skunk Anansie er nok verdens sejeste sanger/person - Så hun får en gigantisk krammer i dag. Desuden har Casper fået noget udslæt af en jordslået flannel-skjorte, så det skal vi også have kigget på. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:53:04
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 11. dec. 2017

  Du kender godt Aerosmith - deres guitarist hedder Joe Perry, og han forstår at rocke ud foran en vindblæser bedre end de fleste. Det kan vi li'! Derudover vender vi hvilke gryder, der er de bedste at koge spaghetti i. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 4. dec. 2017

  Hvem har skrevet Sultans of Swing? Det har Mark Knopfler, som spiller udmærket på sin guitar. Ellers drømmer vi lidt om at tage på roadtrip - bare ud til kysten og få en mad. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 27. nov. 2017

  I dag giver vi en kæmpe krammer til Farrockens far, den evigt unge Neil Young. Desuden gives et par gode råd til, hvordan man holder den bedste køkkenfest for to. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 20. nov. 2017

  Vi lytter til Bruce Springsteens faste makker, han hedder Steve Van Zant, og han går med bandana, og han spiller den ærligste rockguitar. Derudover giver vi gode råd til, hvor man skal sætte VHS'en på pause, når man ser Terminator II. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 13. nov. 2017

  Verdens bedste trommeslager i Led Zeppelin? Nemt: Bonzo. Ham ka' vi li'. KÆMPE trommeslager. Derudover diskuterer vi, om man skal stå op af sengen og børste tænder, hvis man har glemt det... Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 6. nov. 2017

  I Nirvana er der en bassist. Han hedder Krist, og han er mega god! Casper guider til de bedste baner i Mario Bros, og Frank samler op på gode kyllingeopskrifter. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 30. okt. 2017

  Åh Perl Jam - bandet med verdens bedste guitarist. HAM kan vi li! Derudover giver Frank sine bedste råd til Casper ang. hesteridning på Island. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 23. okt. 2017

  I dag dyrker vi Iggy Pop, som er verdens mindste og flotteste mand. Desuden afslører vi Franks mors suværene opskrift på kylling over ris. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak. (Sendes også lørdag 19.03).

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 16. okt. 2017

  I dag gi'r vi en gigantisk krammer til tvillingerne fra ZZ Top. Og så ser vi nærmere på, om det var Caspers engelsklærer, som stagedivede til Joe Cocker-koncert i 98. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 9. okt. 2017

  I dag giver vi en ekstra stor krammer til verdens største modeikon - Lemmy fra Motorhead. Og så snakker vi lidt om Franks nye bedste ven, hamsteret Mikkel. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 2. okt. 2017

  I dag dyrker vi nogle rigtige frække kedler - og det er dem, som Peter Jensen spiller på. Ham fra Disneyland After Dark, du ved! Casper fortæller også om at sove over sig på efterskolen. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 25. sep. 2017

  I dag holder vi ekstra meget af Lou Reed - og kan man næsten andet? Nej, vel! Desuden fylder Frankie en bolle med rejeost, og Casper fortæller om at sove over sig på efterskolen. Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak. (Sendes også lørdag 19.03).

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 18. sep. 2017

  Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. I dag hylder vi Freddy Mercury. Manden skrev Bohemian Rapsody. Den er rigtig god. Vi snakker muligvis også lidt om sundhed og børn. Det er altså vigtige emner. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak. (Sendes også lørdag 18.03).

  Musik
 • 1:57:00
  Farrock på P6 BEAT

  Mandag 11. sep. 2017

  Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. I dag hylder vi Jimi Hendrix. Han er verdens bedste venstrehåndede rockguitarist. Vi græder også lidt (mest af grin) og diskuterer vintertøj og gode strømper. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

  Musik