Live kanaler

Musiktjenesten

Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor!

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 2. jul. 2020

  Anders og Jacob sidder klar til at sende dig på en velfortjent sommerferie i Musiktjenestens sidste udsendelse inden ferien. Med sig har de en masse musiknyheder og byder på god musik og underholdning hele vejen igennem. Flere kunstnere går sammen i opråb for at redde livemusikken med #LetTheMusicPlay, og Nick Cave livestreamer helt eksklusivt global koncert senere på måneden. Ugens tema om minder fra Roskilde Festival og de koncerter, lytterne har misset, skal vendes en sidste gang. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 1. jul. 2020

  Anders og Jacob sidder bag knapperne og beriger din onsdag med dagens vigtigste musiknyheder. Ringo Starr inviterer til virtuel 80-års fødselsdag, rock- og metalfestivalen Copenhell annoncerer nye navne, og The Libertines laver dukkeshow. Alt imens vi vender lytternes minder fra de koncerter, de missede på Roskilde Festival. Så kommer Sebastian Saxton forbi og teaser for dagens særudgave af Debut, som i dag hylder upcoming kunstnere, der skulle have spillet på selvsamme festival. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 30. jun. 2020

  Det er tirsdag, Anders og Jacob sidder klar bag mikrofonerne og skyder to timers dugfriske musiknyheder ud til dig. Der fyres op for et nyt ugetema, hvor lytterne deler minder fra koncerter, de af en eller anden årsag missede på Roskilde Festival. Fontaines D.C. giver koncert i Danmark, Linkin Park guitarist laver nyt album med fans, og så mindes vi i dag 20-året for den tragiske ulykke på Roskilde Festival til en Pearl Jam koncert. Derudover er der fanmeldelser af Haim's nye album. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 29. jun. 2020

  Jacob og Anders har taget de vigtigste musiknyheder med under armen i dagens udgave af Musiktjenesten. The Rolling Stones vil sagsøge Trump, Björk optræder i Island foran livepublikum til august, og James Blake laver Nirvana-cover til velgørenhed. Og så er Mandagsjukeboksen hevet frem fra gemmerne og klar til at spille en masse mandagsbangere. Værter Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 25. jun. 2020

  I dagens udsendelse af Musiktjenesten serverer Jacob en lækker buffet for dig, med dagens vigtigste musiknyheder. Hvis det ikke var nok, dykker han også godt ned i internettets afkroge og finder de bedste Fanmeldelser af Bob Dylans nye album 'Rough and Rowdy Ways'. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 24. jun. 2020

  I dagens udgave af Musiktjenesten giver Jacob dig, som altid, en opdatering på, hvad der rør sig i musikkens verden. Rage Against the Machines Tom Morello har givet en af sine guitarer til en 10-årig fan, Malk De Koijn drager på tourné, og De Underjordiske inviterer til havekoncert på Falster. Desuden har Jacob også besøg i studiet af P6 BEAT elsker Roskilde Festival-vært Camilla Jane Lea, til en snak om bl.a. Roskildeanekdoter. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 23. jun. 2020

  Dagens musiknyheder bliver taget i kærlig behandling af Jacob i dagens udgave af Musikjtenesten. Depeche Mode udgiver koncertfilm, IDLES' Joe Talbot har fået sit eget online talkshow, og så har Bright Eyes udgivet single og annonceret en dato for deres kommende album. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 22. jun. 2020

  Jacob Hinchely skyder ugen i gang med dagens vigtigste musiknyheder og lækreste toner fra Mandagsjukeboksen. Kurt Cobains 'MTV Unplugged'-guitar er blevet solgt til en rekordhøj pris, folketinget lover rabat på koncertbilleter, og Sonic Youth-guitarist Thurston Moore er klar med en ny single og albumannoncering. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 18. jun. 2020

  Jacob sidder ene kaptajn og styrer roret på Musiktjenesten. Til gengæld er Sort Søndag-medvært og metalfan Jakob Trolle på besøg i dag, og han har hatten fuld af Copenhell-historier, som går godt i spænd med ugens tema. Derudover arbejder Metallica på nyt album over zoom, og så laver Radiohead puslespil, Sandy Alex G ændrer navn, og Prince sætter sit Purple Rain keyboard på auktion. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 17. jun. 2020

  I onsdagens udgave af Musiktjenesten sidder Anders og Jacob klar til at guide dig sikkert gennem den vilde jungle af musiknyheder. David Byrne optræder i ny Spike Lee film, der kommer på HBO til efteråret, flere danske koncerter er tilføjet til sommerens musikprogram, og så er der nyt musik fra Idles og The Killers. Så skal der også kigges på ugens tema, der omhandler lytternes bedste minder fra metalfestivalen Copenhell, som ellers skulle være startet i dag. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 16. jun. 2020

  Det er tirsdag, og Anders og Jacob har i dag kørt på den musikalske motorvej og fundet de fedeste musiknyheder til dig. Fiona Apple donerer sine royalties til godtgørende formål, Roskilde Festival offentliggør 32 nye navne til 2021, og så er Roskilde Festivals musikchef Anders Wahrén med på telefonen til en snak om dagens offentliggørelse. Der er også en hyldest til Copenhell i denne uges tema med lytternes bedste minder fra metalfestivalen. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 15. jun. 2020

  Efter en lang weekend er Anders og Jacob tilbage i radioen og har de bedste musiknyheder klar til dig. Roskilde Festivals musikchef løfter sløret for årets program, Deftones afslører nyt album, Green Day annoncerer europaturné, og Blaue Blume følger trop med en turné i det danske. Og så er mandagsjukeboksen støvet af og hevet frem fra baglokalet. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 11. jun. 2020

  Jacob er ene styrmand i dag ved roret på det skib, der sejler dig sikkert i havn til dagens vigtigste musiknyheder. Der er nye navne på plakaten til Copenhell 2021, Radiohead har offentliggjort at de på et tidspunkt vil komme med et nyt album, og så har The Flaming Lips givet koncert i oppustelige bolde. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 10. jun. 2020

  Jacob og Anders beriger din onsdag med dagens vigtigste musiknyheder. Dalai Lama udgiver et new age album under titlen 'Inner World', Niels Brandt indlæser Michael Strunges første digtsamling 'Livets hastighed' og der er ny single fra Gorillaz. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 9. jun. 2020

  Jacob og Anders tager som altid dagens vigtigste musiknyheder under kærlig behandling. Mens vi venter på at vi kan komme til stående koncerter, afholder Grimfest et koncertkoncept under navnet 'De Grimmeste Aftner', Signe fra Nelson Can kommer med opråb i debatten om sexistisk sprogbrug, og så er der Fanmeldelser af RTJ4. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 8. jun. 2020

  Jacob og Anders skyder ugen godt i gang i Musiktjenesten med det bedste musik fra Mandagsjukeboksen og giver dig dagens vigtigste musikhistorier. Pearl Jam har udgivet en ucensureret musikvideo til 'Jeremy', og reflekterer over hvordan de bedst kan bruge deres platform til at støtte kampen for sortes rettigheder. Desuden kommer P6 BEATs journalist Robert Haugsted forbi studiet, og fortæller om Nick Cave udstillingen 'Stranger Than Kindness' der lige er åbnet op i Den Sorte Diamant i København. Han har nemlig været forbi udstillingen med en P6 BEAT-lytter og kæmpe fan af Nick Cave, Ann. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 4. jun. 2020

  I torsdagens udgave af Musiktjenesten byder Jacob og Anders på en stor palette af musiknyheder. Run The Jewels overrasker med deres fjerde album, dødsmetalheltene Baest streamer deres meget roste Copenhell-koncert, og flere danske musikere sparker sommeren i gang med live koncerter. Derudover opdaterer Lydmor, med på telefonen, hvad status er efter sin kommentar i Gaffa. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 3. jun. 2020

  Anders og Jacob kommer som altid omkring dagens vigtigste musikhistorier. Der er nyt om Record Store Day, mens vi varmer op til NorthSide-program, som bliver sendt lørdag. Musiktjenesten har fornemt besøg af Noa og Nataja fra Velvet Volume, der fortæller anekdoter om deres nyeste album. GAFFA's chefredaktør er også med på telefonen i dagens program og snakker om #blackouttuesday. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 28. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 27. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 26. maj 2020

  Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 25. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 21. maj 2020

  Vært: Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 20. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 19. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 18. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 14. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 13. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 12. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 11. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 7. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 6. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 5. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 4. maj 2020

  Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 30. apr. 2020

  Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 29. apr. 2020

  Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 28. apr. 2020

  Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 27. apr. 2020

  Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 12. mar. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor!

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 11. mar. 2020

  Anders og Jacob kommer omkring dagens vigtigste nyheder og spiller det fedeste musik, imens de underholder dig! Haim tager forbi USA's delier på en såkaldt 'Deli Tour', og Led Zeppelin har vundet en årelang copyrightretssag vedrørende megahittet 'Stairway to Heaven'. Nærmest uundgåeligt, er programmet også en smule corona-præget. Der anbefales gode sange at vaske hænder til, og verdens bedste lyttere kommer med gode bud til hvilke sange, der skulle på playlisten, hvis man var i karantæne. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 10. mar. 2020

  Musiktjenesten er spækket med nyheder, underholdning og god musik denne tirsdag. Anders og Jacob kommer på prøve, når de skal agere livstilseksperter i quizzen 'Hvad lytter lytteren til?', hvor de kan vinde en udstoppet mosegris af P6 BEAT-lytter Mikkel. Desuden får de fint besøg af Jonas Bjerre, kendt fra Mew, til en snak om det soundtrack, han har skabt til dokumentarserien 'Scandinavian Star', som man kan se på DR1 og DRTV. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 9. mar. 2020

  Anders og Jacob sætter ugen godt i gang med dagens vigtigste musiknyheder og underholder dig imens. Nick Cave reflekterer over sine politisk ukorrekte tekster, og meget apropos denne corona-tid vi befinder os i, hyldes albummet 'The Sickness' af Disturbed, der kunne fejre 20-års jubilæum i weekenden. Desuden bliver der taget et TV Tjek på 'Alene i Vildmarken', og så bliver der spillet lækre toner på mandagsjukeboksen. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 5. mar. 2020

  Dagens vigtigste musiknyheder bliver kærligt behandlet af Anders og Jacob. The William Blakes er ude med ny single, Matt Berninger fra The National er klar med solonummer, og Metallica lancerer vinylklub til deres mange fans. I dagens program er Henrik Lindstrand fra Kashmir på besøg med nyt soundtrack til LEGO-spil. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 4. mar. 2020

  Anders og Jacob har fundet dagens vigtigste nyheder frem. Der er ny single fra Haim, Genesis er genforenet, og Kakkmaddafakka starter sin Europaturne, som i øvrigt er på besøg i P6 BEAT-studiet i dag. Denne ugens tema med stærke plader fra 10'erne bliver også vendt i dagens program. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 3. mar. 2020

  Haim teaser for nyt album, og epidemi får musikere til at aflyse koncerter. Anders og Jacob har en lytter fra Asnæs med i dagens udgave af 'Hvad Lytter Lytteren Til?', og så skal dagens tema om bedste plader fra 10'erne også vendes. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 2. mar. 2020

  Anders og Jacob har proppet Musiktjenesten med masser af nyheder, god musik og underholdning. Roskilde Festival melder udsolgt, Liam Gallagher spreder rygter om Oasis reunion, og Public Enemy fyrer Flavour Flav. Mandagsjukeboksen bliver hevet frem fra gemmerne og støvet godt af. Og så er det tid til TV Tjek fra 'Alene i Vildmarken'. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 27. feb. 2020

  Dagens program er spækket til med gode musiknyheder. Roskilde Festival er klar med det fulde program, Gaffaprisen 2020 blev uddelt i går og Car Seat Headrest er ude med ny single. Så kommer Anders og Jacob forbi fanmeldelser af Grimes nye album og interview med Agnes Obel, inden ugens tema skal vendes en sidste gang. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 26. feb. 2020

  Dagens vigtigste nyheder bliver kærligt behandlet af Anders og Jacob. Det vrimler med offentliggørelser til årets festivaler, hvor Heartland byder ind med nye navne, og mens Roskilde Festival er klar med hele programmet i morgen. Der er snart en ny dokumentar fra Rockfield Studios, og Mazzy Star har mistet en stjerne, som vi hylder i dagens program. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 25. feb. 2020

  Jacob og Anders har fundet dagens vigtigste musiknyheder frem. The Strokes kommer til Roskilde Festival sammen med 28 andre nye navne tilføjet til plakaten. Vi tager fat i ugens tema og hører, hvad lytterne er blevet påvirket til at høre fra deres forældre. Der quizzes i 'Hvad Lytter Lytteren Til' med en lytter, der ringer helt fra Norge. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 24. feb. 2020

  Dagens vigtigste nyheder bliver kærligt behandlet af Jacob og Anders efter weekenden. Billie Elish bond banger slår rekord, og så er det kommet frem, at forældre, der lytter til alternativ musik, i langt højere grad påvirker deres børns musiksmag. Dagens program byder også på et par fanmeldelser fra Ozzy Osbournes nye album. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 20. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 19. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 18. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 6. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 5. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 4. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 3. feb. 2020

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 30. jan. 2020

  Det er store festivaldag i Musiktjenesten. Roskilde Festival og Northside Festival er begge kommet med nye navne på plakaten. Og Jacob og Anders får endda besøg af Roskildes programchef Anders Wahrén. Der er selvfølgelig også ugens tema om opvarmningsbands, som skal sluttes flot af. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 29. jan. 2020

  Gorillaz har udsendt noget nyt, Minds of 99 udvider deres koncert i Parken og Caribou har lavet en ny single. Jacob og Anders guider dig rundt i dagens nyheder. Så skal der selvfølgelig også kigges på ugens tema, og Anders anbefaler en fed musikserie. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 28. jan. 2020

  Jacob og Anders har fundet dagens vigtigste musiknyheder klar. Deep Purple spiller i Danmark, Neil Young er blevet amerikansk statsborger og der er kommet en trailer til den kommende Beastie Boys dokumentar. Og så handler dagens tema om opvarmnings bands. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 27. jan. 2020

  Der har været Grammys i weekenden, Hugorm har udgivet deres debut-EP og så har Beach House og Warren Zevon albumjubilæum. Anders har også en anbefaling med til Jacob. Og så skal mandagsjukeboksen trækkes frem fra gemmerne. Glæd dig! Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 23. jan. 2020

  Damon Albarn kommer til Danmark med sit nyeste projekt, der er premiere på Kellermenschs nye single, og Bright Eyes er tilbage. Anders og Jacob er helt og særdeles i stødet. Og så skal ugens tema også lukkes og slukkes flot af. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 22. jan. 2020

  Anders og Jacob har som to skarpe sporhunde samlet de vigtigste musikhistorier til dig i dagens Musiktjenesten. Pearl Jam er endelig kommet med den første single fra Gigaton, Bon Iver genudgiver EP Blood Bank, og så er Nelson Can gået i opløsning. Og netop Nelson Can har Anders og Jacob fået fat i til en lille snak om, hvorfor de stopper. Så har Brian Eno lavet et healende album, og ugens tema skal også vendes. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 21. jan. 2020

  Der er kommet detaljer frem om det kommende Pearl Jam album, Martin Scorsese har produceret en dokumentar om The Band og David Lynch har både fødselsdag og premiere på en kortfilm. Så er det også blevet tid til en omgang Skæg Metal og et nyt tema skal startes op. Med andre ord Anders og Jacob har lagt de store planer for to timers sprød musikradio. Værter: Anders Bøtter & Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 20. jan. 2020

  Anders og Jacob er fuldt ladet op med gode musiknyheder. Der er kommet et besynderligt Radiohead bibliotek, Green Day har lavet en ny single, og Ozzy Osbourne har ni liv i en ny dokumentar. Så skal Mandagsjukeboksen også frem, og der er offentliggørelse af den næste P6 Beat elsker ... Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 16. jan. 2020

  Dagens vigtigste musiknyheder bliver kærligt behandlet af Jacob og Anders. Vi skal forbi en ny Spike Jonze dokumentarfilm om Beastie Boys, de optagede til Rock 'n' Roll Hall of Fame og de 40 mest solgte vinyler i 2019. Så er der nyt album og single fra Real Estate, og ugens tema om misvisende bandnavne skal også rundes flot af. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 15. jan. 2020

  Billie Eilish skal lave den næste temasang til James Bond, Foo Fighters teaser for et nyt nummer og King Krule annoncerer nyt album. Med andre ord Jacob og Anders har masser af musiknyheder med til dig. Så kommer de også forbi et nyt nummer fra Peter Sommer og tager selvfølgelig fat i ugens tema. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 1:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 14. jan. 2020

  Tirsdagen er proppet med musiknyheder i Musiktjenesten. Anders og Jacob runder Pearl Jams bekræftelse af et nyt album, en ny single fra Lydmor og Myrkurs nye stil. Så kniber der sig også lidt nyt fra Peter Sommer ind, og så skal vi også forbi dagens tema om misvisende bandnavne. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 13. jan. 2020

  Anders og Jacob har spændt et stramt program for. Vi skal forbi en omgang teaseri fra Pearl Jam om et nyt album, Ozzy Osbournes nye single med Elton John og Neil Pearts afsked med verdenen. Så er der også nyt fra Lydmor, og Anders har set en anbefalelsesværdig dokumentar om David Bowie. Mandagsjukeboksen skal selvfølgelig også trækkes frem. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 9. jan. 2020

  Det er torsdag, og Jacob og Anders har fundet de vigtigste musiknyheder frem til dig. Der er nye rygter fra familien Gallagher om en gendannelse af Oasis, Grimes har udgivet en ny single og er gravid, og så er Wolf Parade også tilbage. Red Hot Chilli Peppers har også rørt på sig, og så runder vi lige ugens tema om plader, du senest har hørt fra enden til anden. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 8. jan. 2020

  Musikjunglen er fuld af farlige nyheder på denne onsdag, men så er det godt, at du har Anders og Jacob til at guide dig trygt igennem. Tame Impala er kommet med en ny single, Gaffa har offentliggjort deres indstillinger til Gaffa-prisen, og så er der fødselsdagsgalore. Det mystiske band Hugorm har afsløret deres identitet, og Jacob har en anmeldelse af Cats klar. Vi runder også ugens tema om, hvilken plade du har hørt sidst fra ende til anden. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 7. jan. 2020

  Der er masser af musiknyheder i vente, når Anders og Jacob vender dagens musiksituation. Der kommer en ny biografisk film om Bob Dylan med Timothée Chalamet i hovedrollen, Musik i Lejet har offentliggjort de første navne, og så ligger der en solid 2020-plan fra Lana Del Rey. Så er det også tid til at starte det første tema op i 2020, der i denne uge handler om den sidste plade, som man har hørt fra ende til anden. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 1:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 6. jan. 2020

  Det er 2020, og Anders og Jacob er tilbage, som Musiktjenestens stærkeste styrmænd. Så tag med på et trip igennem havet af musiknyheder. The Strokes har annonceret nyt album og udgivet en single, Michael Stipe er fyldt 60 og udgiver sit andet nummer som solokunstner, og så er der også nyt fra Peter Sommer. Så runder vi også Dave Grohls genforening af de tilbageværende Nirvana-medlemmer sammen med Beck og St. Vincent. Vi hiver selvfølgelig også mandagsjukeboksen frem fra gemmerne. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 19. dec. 2019

  Det er årets sidste udsendelse, og Anders og Jacob er mere end klar til at sende dig godt på juleferie med et hav af musiknyheder. Peter Sommer spiller hele sit nye album til en eksklusiv P6 BEAT Session, der er blevet fundet nogle helt tidlige The Smiths demo'er, og Ruben og Knud er blevet genforenet. Så bliver der også lavet en film baseret på 148 tweets, og ugens tema skal vendes en sidste gang. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 18. dec. 2019

  Den står på den nye Star Wars film, nyt omkring André 3000 og julemusik fra Fiona Apple, Matt Berninger og Phoebe Bridgers i onsdagens udgave af Musiktjenesten. Anders og Jacob vender også lige nyt på Nick Caves blog, og hvem vi egentligt mangler at lave en podcastserie om, efter at Spotify laver en serie om Tekashi 6ix9ine. Til sidst kommer Debut-værterne Tilde Bang-Kristensen og Sebastian Saxton på besøg til en snak om ugens tema. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 17. dec. 2019

  Det er tirsdag, og Anders og Jacob har taget en tur i musikkens jungle af nyheder, fanget de fedeste og taget dem til dig. Thom Yorke og Peter Albrechtsen er nomineret til en Oscar, Pearl Jam har lavet en pakkekalender, og Europe tager White Snake med under armen og giver koncert i Royal Arena. Så er der også fanmeldelser af The Who's første album i 13 år, inden ugens tema bliver åbnet op. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 16. dec. 2019

  Programmet er spækket til med gode musiknyheder. First Aid Kit har lavet et cover af Roxette, Julian Casablancas' projekt Viodz er ude med en ny single, og John Frusicante er tilbage i Red Hot Chili Peppers. Så kommer Anders og Jacob både forbi Fis i Face-tattoo Foreningen og Skæg Metal, inden de sætter den perfekte plade på mandagsjukeboksen. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 12. dec. 2019

  Der er vigtigt nyt fra musikkens verden, og Anders og Jacob er mere end klar til at fortælle dig om det. MGMT har udgivet en ny single, James Blake prikker hul på sin tourné med et cover af Billie Eilish, og Pup er røget i julestemning. Så er forfatter Mikkel Stolt også forbi til en snak om Tom Waits i anledning af hans 70 års fødselsdag. Ugens tema skal også have et sidste skud. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 11. dec. 2019

  Anders og Jacob sidder klar med alle de vigtigste musiknyheder til dig i onsdagens udgave af Musiktjenesten. Steppeulven er kommet med nomineringerne til årets priser, Blink-182 har lavet et samarbejde med XXXtentacion og Chainsmokers, og så runder vi de bands, som vi har måttet sige farvel til 2019. Forfatteren til bogen Tom Waits og Mig Mikkel Stolt kommer også forbi og fortæller om røverhistorier. Debut-værterne Sebastian og Tilde kommer også på besøg og snakker om ugens tema. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 10. dec. 2019

  Pitchfork har lavet en top 100 liste over de bedste sange fra 2019, Beat Happening udgiver et specielt box set, og Chris Cornells enke sagsøger Soundgarden. Programmet er proppet med vigtige musiknyheder, og Anders og Jacob er mere end klar til at skyde dem i din retning. Så kommer forfatter Mikkel Stolt på besøg igen i dag og fortæller om Tom Waits og hans tekster i anledning af hans 70 års fødselsdag i lørdags. Og så åbnes ugens tema, om hvilket album/koncert du glæder dig til at opleve i 2020. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 9. dec. 2019

  Anders og Jacob er tilbage efter 14 dages pause og med sig har de, de varmeste nyheder fra musikkens verden. The Flaming Lips har lavet et nyt projekt, Lana Del Rey og Blink 182 har lavet et julenummer, og så havde Tom Waits fødselsdag i weekenden. Og netop Tom Waits handler Musiktjenesten ekstra meget om i denne uge, hvor Mikkel Stolt, forfatter til bogen Tom Waits og Mig, kommer på besøg. I dag handler det om hans stemme. Og så skal mandagsjukeboksen også trækkes ud af baglokalet. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 22. nov. 2019

  Det er fredag, så Robert og Jacob har lagt i kakkelovnen til en fest af en eftermiddag fuld af musiknyheder. U2 har lavet en ny single i forbindelse med deres første koncert i Indien, Paul McCartney udgiver to nye singler, og Nick Cave har skrevet en selvbiografi. Så skal vi også til en gang fanmeldelser af Becks nye album og rundt om ugens tema. Til sidst kommer Niels Fez fra Fezten på besøg. Værter: Jacob Hinchely og Robert Haugsted.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 21. nov. 2019

  I dagens Musiktjenesten har Anders og Jacob gjort noget af en menu klar. Nick Cave laver en udstilling på Den Sorte Diamant, Coldplay vil fremover lave miljøbevidste koncerter, og så er der kommet livenavne til Gaffa-Prisen og nomineringer til Grammy Awards. De byder også på et tweet fra Trump og en statue af jesusbarnet, der ligner Phil Collins. Og så skal ugens tema selvfølgelig også rundes. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 20. nov. 2019

  Anders og Jacob er mere end kampklar med dagens vigtigste musiknyheder. Ozzy Osbourne skal optræde med Post Malone og Travis Scott, King Krule har lavet en kortfilm med fire nye numre og så er Julian Casablanca dukket op til en The Raconteurs koncert. Så er det også tid til en gang Skæg Metal med Kiss og et par manglede hvidhajer. Debut-værterne Sebastian Saxton og Tilde Bang kommer også på besøg og snakker om ugens tema. Værter: Anders Bøtter og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 19. nov. 2019

  Haim har udgivet en ny single, Mötley Crüe er tilbage sammen og tager på turné, og så er der nyt fra Peter Björn and John. Anders og Jacob holder også møde i Fis I Facetattoo Foreningen, og så skal dagens tema om de tre bedste sange i træk også vendes. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 18. nov. 2019

  Jacob og Anders har taget de vigtigste musiknyheder med under armen i dagens udgave af Musiktjenesten. Peter Sommer udgiver nyt album i 2020, Selina Gin fra Nelson Can skal varme op for The National, Weezer har lavet et nyt nummer til soundtracket til Frozen 2, og Dr. Dres album 2001 fylder 20 år. Og så skal mandagsjukeboksen også luftes. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 15. nov. 2019

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Jacob Hinchely og Robert Haugsted.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 14. nov. 2019

  I torsdagens udgave af Musiktjenesten byder Jacob og Anders på en stor palette af musiknyheder. The Minds Of 99 er tilbage på dansk på en ny single, Kiss skal spille på Copenhell, og Jake Bugg udgiver første snas fra nyt album. Så skal vi også til en omgang Skæg Metal, da Trent Reznor har vundet en Country Music Award. Og ugens tema om åbningsreplikker på sange skal også vendes. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:49:02
  Musiktjenesten

  Onsdag 13. nov. 2019

  Anna Calvi har udgivet en ny single i forbindelse med soundtracket fra Peaky Blinders, Haim laver et cover af Leonard Cohen, og der er rygter om Soundgarden og Chris Cornell. Så er det tid til en omgang Skæg Metal, og vi skal mindes, at det er 15 år siden, at Ol' Dirty Bastard fra Wu-Tang Clan døde. Anders og Jacob byder dig velkommen indenfor til Musiktjenesten. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik