Musiktjenesten

Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor!

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 11. okt. 2019

  Der er nye singler på programmet denne fredag i Musiktjenesten: The Minds of 99 har udgivet en single på engelsk, der måske lyder lidt som noget, man har hørt før, og Peter Sommer, Green Day og Blaue Blume har også nye singler ude. Vi kommer også omkring ugens tema missede koncerter, og der er nyt fra Fis i Face Tattoo-Foreningen efter en lang pause. Værter: Jacob Hinchely og Robert Haugsted.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 10. okt. 2019

  Thom Yorke har spillet et Radiohead-nummer for første gang i ni år, Kurt Cobains cardigan er kommet på auktion igen, og Snoop Dogg har fået Nick Cave til at smile. Anders og Jacob sidder klar med alle de vigtigste musiknyheder. Så skal ugens tema om missede koncerter også vendes, inden det er blevet tid til en omgang Skæg Metal med Slayer og the Kardashians. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 9. okt. 2019

  Musiktjenesten er på PJ Harveys 50-års fødselsdag sprængfyldt med gode nyheder. The Cure har flere nye album på vej, Alice in Chains-frontmand, William DuVall, gæster Danmark, og der er en White Stripes-podcast ude. Temaet er igen missede koncerter, og så er der også en omgang Skæg Metal på programmet med ingen ringere end Tenacious D. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 8. okt. 2019

  Anders og Jacob er tilbage sammen bag mikrofonerne og giver dig verdens bedste musiknyheder. Metallica har lanceret en mystisk, mystisk nedtællings-hjemmeside, Michael Stipe fra R.E.M. har udgivet sin første solosingle, og D-A-D spiller to kæmpe koncerter i 2020. Så er det også tid til at åbne ugens tema om glippede koncerter. Til sidst kommer de også forbi en omgang fanmeldelser af Angel Olsens nye album. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 7. okt. 2019

  Jacob har proppet Musiktjenesten med masser af nyheder, god musik og underholdning. Han kommer blandt andet forbi de nye offentliggørelser til Roskilde Festival, Psyched Up Janis' koncert i København og tabet af Creams trommeslager Ginger Baker. Så bliver Mandagsjukeboksen hevet frem fra gemmerne og støvet godt af. Og så er det altså tid til en omgang fanmeldelser af Nick Caves nye album. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 3. okt. 2019

  I torsdagens udgave af Musiktjenesten står den på offentliggørelser til NorthSide 2020, ny single fra Chvrches, solosingle fra R.E.M.'s Michael Stipe og et kommende projekt fra Damon Albarn. Og så skal ugens tema om livekoncerter sluttes godt af. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 2. okt. 2019

  Jacob har godt gang i ugens tema om de første koncertoplevelser. Og så byder han ellers på musiknyheder om gendannelsen af Kashmir, Eric Clapton koncert i Danmark, Greta Thunberg som metalkunstner og nomineringerne til Danish Music Awards. Til sidst kommer Debutværterne, Sebastian Saxton og Tilde Bang, på besøg. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 1. okt. 2019

  Snoop Dogg har lavet et cover af Nick Cave, Broken Bells er kommet med en ny single, Neil forsætter sit klima- og kærlighedstrip, og Radioheads Ed O'Brien teaser for sit første soloalbum. Jacob åbner op for godteposen af musiknyheder i tre timers underholdende og skarp radio. Og så skal ugens tema om livekoncerter startes op. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 30. sep. 2019

  Ene mand bag roret i dag, Jacob, har nyheder med fra alle musikkens hjørner. Weezer har fået Dave Grohl til at græde, R.E.M.'s Monster fylder 25 år, Eddie Vedder gæster The Strokes koncert, og Metallica udskyder deres turne. Og så graver Jacob mandagsjukeboksen frem fra gemmerne og sparker din uge godt i gang. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 24. sep. 2019

  Der er et nyt Dizzy Mizz Lizzy album på vej, ny single fra Gang Starr, og så kan Lenny Kravitz ikke finde sine briller. Anders og Jacob har også en omgang Fanmeldelser af Liam Gallaghers nye album klar. Og så fylder Nirvana's Nevermind 28, Red Hot Chili Peppers har lavet et cover af Ric Ocasek, og Nick Cave er klar med datoerne for det nye album. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 23. sep. 2019

  Musiktjenesten er proppet med store nyheder. Der kommer en P6 BEAT elsker Kashmir, Nick Cave udgiver nyt album, og Bruce Springsteen fylder 70. Så ringer vi også til Jacob fra De Må Være Belgiere og hører, hvordan deres første koncert i 33 år gik. Og så trækker vi selvfølgelig Mandagsjukeboksen ud af skabet, så vi kan sparke din uge godt i gang. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Fredag 20. sep. 2019

  Der er stort besøg i Musiktjenesten. Jacob sidder alene bag mikrofonen, og derfor kommer albumaktuelle Bisse forbi og sender med. De snakker om hans nye plade og dagens musiknyheder. Det er 10 år siden, Backspacer af Pearl Jam udkom, der er kommet en ny Depeche Mode dokumentar, og så er der ny single fra Leonard Cohen. Værter: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 19. sep. 2019

  Anders og Jacob er klar med dagens vigtigste musiknyheder. Vi runder rygter fra Tool, hylder Metallica som verdens største liveband, sætter snuden i Thurston Moores udsalg af hans private pladesamling og kigger på (Sandy) Alex Gs pludselige indblanding i amerikansk politik. Og så er der tema om den første plade, man købte for sine egne penge. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Onsdag 18. sep. 2019

  Bisse inviterer til gratis intimkoncert, Ozzy Osbourne er i top 10 på Billboard for første gang i 30 år og forsmag på nomineringerne til årets Mercury Prize. Det er bare nogle af de musikhistorier, som Anders og Jacob sidder klar med. Værterne på debut, Tilde og Sebastian, kommer også på besøg og snakker om ugens tema. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 17. sep. 2019

  Musiktjenesten har i dag besøg af post-punk bandet, De Må Være Belgiere. Og så tager Jacob og Anders dig selvfølgelig rundt i de fedeste musiknyheder. Ringo Star og Paul McCartney indspiller et gammelt Lennon-nummer, Stone Roses er definitivt gået i opløsning, Keith Flint fylder 50, og Teitur kommer til København. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 16. sep. 2019

  The boys are back. Anders og Jacob er begge tilbage i studiet og sidder klar med det vigtigste nyt fra musikkens verden. Der er kommet ny single fra både The Who og Neil Young, Ric Ocasek er død, Dør nr. 13 har udgivet en EP, og De Må Være Belgiere optræder for første gang i 33 år. Mandagsjukeboksen bliver selvfølgelig også trukket ud af skabet. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 13. sep. 2019

  Musiktjenesten er klar til at sende dig på weekend. Ny single fra Noel Gallagher, nyt om Josh Homme's The Desert Sessions 11/12 og fejring af Arcade Fire 15-års jubilæum er dagens menu. Jacob tager ud på det store internet og finder Fanmeldelser af Pixies' nye album. Og så kommer vært Niels Fez fra Fezten på besøg til en snak om ugens tema. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 12. sep. 2019

  Jacob sidder klar bag mikrofonen til at give dig dagens vigtigste musiknyheder. Der er ny single fra Kim Gordon fra Sonic Youth, vi mindes lo-fi helten Daniel Johnston og så rør både Efterklang og Cold War Kids på sig. Og så runder vi selvfølgelig ugens tema om det første band/kunstner, du blev RIGTIG fan af? Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 11. sep. 2019

  35 nye numre fra Prince, Lars H.U.G har fødselsdag og Green Day, Fall Out Boy og Weezer udgiver nye albums, singler og tager på turné sammen. Jacob har alle de vigtigste nyheder med. Ugens tema - Hvad var det første band/kunstner, du blev RIGTIG fan af? - er spækket med gode historier. Og så kommer både Anders Bøtter og Debutværterne Tilde og Sebastian på besøg. Vært: Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 10. sep. 2019

  Ene mand bag roret Jacob lukker op for dagens godtepose af musiknyheder. Der er kommet en Kurt Cobain Was Here tøjkollektion, et nyt album fra FKA Twigs og så er det i dag 23 år siden, at R.E.M udgav New Adventures in Hi-Fi. I Skæg Metal har Ozzy Osbourne sammen med Post Malone haft stemmen igennem autotune... Og det er mildest talt forfærdeligt. Vært: Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Mandag 9. sep. 2019

  Jacob skyder ugen i gang med en brandvarm omgang Mandagsjukeboxen. Og så flår han ellers dagens musiknyhederne rundt. Den står på rygtebørs om nyt The Strokes album, genforening af Supergrass, Tool overhaler Taylor Swift og The Knife remix af Björk. Anders Bøtter kommer også på besøg og runder weekendens Muse koncert. Vært: Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 5. sep. 2019

  Sprængfyldt med nyheder, lir og løjer sidder Anders og Jacob klar bag mikrofonerne. Ny single fra The Who, rygter om Guns N' Roses soundtrack til den nye Terminator og 25 års jubilæum for R.E.M.'s Monster album er blot få nyhederne for i dag. Og så er der selvfølgelig en quiz og afslutning på ugens tema om sange med farver i titlen. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 4. sep. 2019

  Björk i VR-udgave, trailer til Springsteen film og et muligt Lana Del Rey og The National samarbejde. Musiktjenestens egne helte Anders og Jacob er klar til at folde alle onsdagens musiknyheder ud. Og så er der kæmpe BREAKING fra P6 Beat Elsker, besøg af Debut og en lille quiz selvfølgelig. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 3. sep. 2019

  Anders og Jacob sætter sig bag knapperne og skyder tre timers dugfriske musiknyheder til dig. Men først fyres der op for ugens tema om farver i sangtitler. Og så kommer de ellers forbi den nye Liam Gallagher-dokumentar, syv nye sange fra Future Islands og et samarbejde mellem Lydmor og Fribytterdrømme. Til sidst lige en Skæg Metal quiz om noget så metal som John Travolta. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Fredag 23. aug. 2019

  Musiktjenesten er mere end klar til at sende dig godt på weekend. Ene mand bag mikrofonen Jacob Hinchely er loaded med nyheder fra musikkens verden. Der bydes på nye singler fra Lana Del Rey og et Tom Waits tribute album med udelukkende kvinder. Og så står den ellers på jubilæums fanmeldelser, da Grace af Jeff Buckley fylder 25 år. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 22. aug. 2019

  Thom Yorke, Slipknot, Twin Peaks og Interpol er alle omdrejningspunkt for blot nogle af de spritfriske musiknyheder, som Musiktjenesten har med i dag. Og så går der ægte nostalgi-trip og nørd i Anders, da det er kommet frem, at Bowie's legendariske VH1 live session bliver udgivet som LP med en masse ekstra materiale. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 21. aug. 2019

  Den står på pestinficerede præriehunde, The Matrix og Bon Iver vs. Eminem bøffen i onsdagens udgave af Musiktjenesten. Noel Gallaghers nye musikvideo og The Prodigys fremtid bliver også rundet, alt i mens Jacob og Anders søger rundt i lytter bud på ugens tema om, hvilken sang nr. 2 på et album, der er den bedste? Til sidst gæster værterne på Debut Tilde Bang og Sebastian Saxton programmet. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 20. aug. 2019

  Det er tirsdag, og Musiktjenesten tænder op under ugens tema - hvilken sang nr. 2 på et album er den bedste nogensinde? Anders og Jacob drejer også dagens nyheder og kommer forbi nye musikvideoer fra Lana Del Rey, albumløfter fra Foo Fighters og King Diamond samt udgivelse af en live EP og koncertfilm fra The National. Også Skæg Metal byder på nyt, da Korn spiller den måske første virtuelle heavy-koncert i et computerspil. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:58
  Musiktjenesten

  Mandag 19. aug. 2019

  Anders og Jacob starter anden uge på Musiktjenesten ud med en solid gang Mandagsjukeboxen. Ellers vender det nye værtspar dagens nyheder, der byder på rygter om nyt fra Them Crooked Vultures, en hyldest til Lars Larsen og Peter Fonda og et fejlkøb af Billie Joe Armstrongs bil. Lytter-Klaus ringer også ind for egentligt at fortælle om verdens bedste nummer, men ender pludselig i en historie om, da han stak nøgen af fra det franske politi. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Fredag 16. aug. 2019

  Weekenden er nær, men lige inden byder Musiktjenesten indenfor til et hav af musiknyheder og godter. I anledningen af Copenhagen Pride runder vi Rammsteins tungekysseri i Rusland. Så er der mystisk Twitter-nyt fra Lana Del Rey, inden Sleater-Kinney blev revet rundt i god omgang fanmeldelser. Til sidst gæster radiovært Niels Fez Pedersen programmet og fortæller om sommerhits og Vampire Weekend. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Torsdag 15. aug. 2019

  Torsdagens udgave af Musiktjenesten står i Quentin Tarantinos tegn. Det er nemlig premieredag på Tarantinos niende film: Once Upon a Time... in Hollywood. I den anledning ændrer Jacob og Anders ugens tema til "Hvilken sang/kunstner har Quentin Tarantino introduceret dig for?" Og det går absolut ikke stille for sig. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 14. aug. 2019

  Musiktjenesten er vokset. Intet mindre end den gode Anders Bøtter har nemlig ramt den anden værtsmikrofon og skal akkompagnere Jacob resten af året ud. Og det ligger hårdt fra land med lidt teasing fra Grimes, Nick Cave i et obskurt hip-hop samarbejde og afslutning på retsagen omkring Guns N' Rosé. Skæg Metal får også en tur og byder på afsløringen af Ozzy Osbourne som mutant. Sidst men ikke mindst er der besøg af Debut-værterne Tilde Bang og Sebastian Saxton. Værter: Jacob Hinchely og Anders Bøtter.

  Musik
 • 2:56:59
  Musiktjenesten

  Tirsdag 13. aug. 2019

  Det er tirsdag, og Musiktjenesten åbner godt op efter sommerferien. I den anledning starter Jacob ugens tema - Hvad er det bedste åbningsnummer på en plade nogensinde? Jacob får også sneget sig rundt om dagens news og kan berette om Tools nye album, bromancen mellem Jack White og Jack Black ved navn Jack Gray og Drakes nye tatovering. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 12. aug. 2019

  Sommerferien er ovre, og Musiktjenesten er tilbage i din radio. Ene mand bag roret Jacob Ege Hinchely futter op under Mandagsjukeboxen og skyder den nye sæson godt i gang. Og så lukker Jacob ellers op for godteposen med al det bedste fra musikkens verden. Hele tre nye singler fra Haim, Blaue Blume og Tool bliver præsenteret og vendt i dagens udgave af Musiktjenesten. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 28. jun. 2019

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 27. jun. 2019

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 26. jun. 2019

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 25. jun. 2019

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 24. jun. 2019

  Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor! Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 21. jun. 2019

  Jacob er alene på pinden i fredagens udgave af Musiktjenesten, men absolut ikke ensom. Han får nemlig både besøg af P6 BEAT's Casper Bach Hegstrup og Niels 'Fez' Pedersen. Det nye album fra The Raconteurs skal fanmeldes, dagens nyheder skal vendes, og verdens bedste trommeslager skal jagtes. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 20. jun. 2019

  Musiktjenesten åbner med flag og kage, når Jacob og Camilla både fejrer fødselsdag for Deftones Chino Moreno og Beach Boys' Brian Wilson. Vi får en Rammstein-anmeldelse fra lytter-Klaus, som var afsted med sin kun 8-årige søn. Og så kommer vi også forbi Jack White, som er godt træt af folks mobilbrug - især til koncerter. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 19. jun. 2019

  Jacob og Camilla har sat sig for at finde lytternes foretrukne trommeslagere i onsdagens udgave af Musiktjenesten. Der er besøg fra P6 BEAT's allestedsnærværende Tilde Bang, som byder ind med sin favorit tøndebasker. Vi får en anmeldelse af Tools seneste koncert forud for bandets optræden på Copenhell. Og så kommer vi selvfølgelig også forbi dagens nyheder fra musikkens verden, store som små. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 18. jun. 2019

  Copenhell står lige for døren, og Musiktjenesten dedikerer derfor dagens tema til dine største minder fra den danske metalfestival. Der er gode nyheder fra Beastie Boys og dårlige nyheder fra Megadeths Dave Mustaine. Velkommen til en hårdtslående udgave af Musiktjenesten i djævlehornenes tegn. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 17. jun. 2019

  Thom Yorke har måske annonceret et kommende soloalbum med en meget kryptisk reklame i Londons undergrund, Father John Misty giver smagsprøver på hans afviste sang fra hitfilmen A Star Is Born, og så er Lana Del Rey på banen med endnu en teaser for hendes kommende album. Det er dagens overskrifter i Musiktjenesten, som selvfølgelig også skyder ugen i gang med dine skiver i mandagsjukeboxen. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 14. jun. 2019

  Vi tager forskud på festlighederne og fejrer både Nirvana, The White Stripes og Joy Divisions debutalbums, som alle har runde jubilæer i morgen. Det gør vi ved at dedikere temaet til de største debuter, og så giver vi dig en omgang Pop Up Radio med alt, hvad du skal vide om Joy Divisions debutalbum, Unknown Pleasures. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 13. jun. 2019

  Jagten på de bedste debutplader fortsætter i torsdagens udgave af Musiktjenesten, som også byder på en tvivlsom hyldest af dansk musiks største player, Søren Rasted. Carseat Headrest, R.E.M., Arctic Monkeys og The Smiths pryder overskrifterne på de historier, som Jacob og Camilla kommer forbi i programmet. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 12. jun. 2019

  Camilla vender tilbage og aflægger rapport fra koncerter med blandt andre Idles og New Order på årets Northside Festival. Vi leder efter de allerbedste debutplader hos lytterne, og så kommer Jacob og Camilla selvfølgelig også forbi dagens bedste og vigtigste nyheder fra musikkens verden, som i dag tæller historier fra Radiohead, Robyn og Lars Ullrich. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 11. jun. 2019

  Jacob skyder en forkortet uge i gang med en forbedret udgave af mandagsjukeboxen - nemlig tirsdagsmandagsjukeboxen. Der er nyt fra The Raconteurs og danske Efterklang i en udgave af Musiktjenesten, som i høj grad står i Northside Festivalens tegn. Du kan høre spritnye interviews fra både Foals, Kurt Vile og New Order. Vært: Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 7. jun. 2019

  Weekenden nærmer sig, og Musiktjenesten er spræng-fyldt med indhold. Der er en ny single fra Liam Gallagher, en løsesum på Radioheads materiale, og en trailer til den kommende The Cure-koncertfilm. Derudover er der besøg fra programvært Anders Bøtter, og så tager vi igen temperaturen på NorthSide Festival på en telefonlinje. Den triste nyhed skal dog også vendes, nemlig at R&B-musikeren Dr. John er død. Værter: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 6. jun. 2019

  Torsdagens udgave af Musiktjenesten byder på nyheder, der indebærer Noel Gallagher, Whitney og et skævt samarbejde mellem Nine Inch Nails og Miley Cyrus. Derudover kan Belle & Sebastians debut Tigermilk fejre jubilæum, og det samme kan X&Y af Coldplay. Og så er der selvfølgelig interview med programvært Casper Bach Hegstrup, der tager temperaturen på NorthSide Festival i Aarhus. Værter: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 29. maj 2019

  Det er blevet Runes sidste dag på P6 BEAT, og Musiktjenestens to værter sørger derfor at skabe ekstra god stemning på denne sidste udsendelse sammen. De får også lagt musiksimulatorbranchespillet, Mister Music Manager, i graven med en allersidste episode i det store epos. Musiknyhederne består bl.a. af en ny single fra The Voidz og en Oasis-bio pic. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 28. maj 2019

  Rune og Jakob spørger i dagens udgave af Musiktjenesten lytterne om, hvilken musik de gerne vil opdrage deres børn med, og det giver selvfølgelig anledning til masser af god musik. Dagens nyheder indebærer koncertannonceringer fra Spleen United, en besked fra Morrissey og holdkæft-bolcher på NorthSide Festival. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 27. maj 2019

  Musiktjenesten lægger ugen ud med en noget trist nyhed: Rune annoncerer nemlig, at onsdag i denne uge vil blive hans sidste dag på P6 BEAT. Men dagen bliver endnu mere dramatisk, da et besøg fra Shy Ronnie ender i en uheldig tragedie. Til gengæld bliver der også vejet op med gode nyheder: Pavement og The Mars Volta bliver begge muligvis gendannede, og så er Mandagsjukeboxen klar til at redde dagen. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 24. maj 2019

  Fredagens udgave af Musiktjenesten byder på godt humør i studiet og gode nyheder. Der er bl.a. nyt fra Peter Sommer, som har smidt en ny single på gaden. Richard Ashcroft fra The Verve får rettighederne tilbage på Bitter Sweet Symphony, og så er Morriseys nye coveralbum udkommet, som kommer igennem en omgang fanmeldelser. Derudover er der besøg fra programværterne Casper Bach Hegstrup og Niels 'Fez' Pedersen. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 23. maj 2019

  Musiktjenestens taler i dag om nyheder, der indebærer Corey Taylors cover af Moonage Daydream, The Who's Tommy, der bliver 50 år, Moby, der svarer Natalie Portman igen og Morrissey, der er blevet boykottet af verdens ældste pladebutik. Derudover bliver der også quizzet, hvor Jacob og Rune stiller lytterne det ultimative spørgsmål: Hvad er verdens bedste sang? Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 22. maj 2019

  Onsdagens udgave af Musiktjenesten er fyldt til bristepunktet med indslag, besøg og nyheder. Der er besøg fra både Camilla Jane Lea og Casper Bach Hegstrup. Der er klip fra dagens udgave af Formiddag med Simpson. Der er et godt gensyn med Mister Music Manager. Der er nyheder med Moby, Lana Del Rey og Carly Ray Jepsen. Og så bliver der taget afsked med Alabama 3-sangeren Jake Black, der desværre er gået bort. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 21. maj 2019

  Tirsdagen er gået hen og blevet en lidt speciel dag for Musiktjenesten. Der er nemlig kommet besøg af to medlemmer fra hip-hop gruppen Wu-Tang Clan, som diskuterer både rap og rock med Rune og Jacob i udsendelsens sidste time. Derudover er der en omgang Stop Me-quiz, og så omhandler dagens nyheder Tom Morello og Serj Tankien i skøn forening og Kurt Cobains cardigan. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 20. maj 2019

  Musiktjenesten lægger ugen ud med at hive mandagsjukeboxen frem, hvor lytterne kan komme med musikønsker til at forsøde deres mandag. Der er nyheder fra de amerikanske rockere i The Raconteurs og det svenske garage-rock band The Hives, som begge har udgivet en ny single. Derudover er der en omgang Skægemetal, som inkluderer Marilyn Manson, og så er der fanmeldelser af The Nationals nye album. Og så markerer de to værter også 22 års jubilæet for Foo Fighters' The Colour and the Shape. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 16. maj 2019

  Jacob er alene i dagens udgave af Musiktjenesten, men det holder ham ikke fra at dele ud af de gode nyheder. PJ Harvey er nemlig tilbage med sit første regulære sang i et par år, derudover er The Black Keys også ude med en tredjesingle fra deres kommende album, og så er Serge Pizzorno fra Kasabian ude med en solosingle. Jacob er dog ikke alene hele dagen. Han får nemlig besøg af programvært Anders Bøtter til en snak om musik med religiøst billedsprog. Værter: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 15. maj 2019

  Onsdagens udgave af Musiktjenesten er blevet en smule amputeret, da der er klimaproblemer i studiet. Men det holder ikke de to værter fra at sende to timers Musiktjenesten med god musik og nyheder. De kommer bl.a. ind på The Strokes, der har debuteret med et nyt nummer live. De sender også en hilsen til R.E.M's nummer So. Central Rain, der i dag har 35 års fødselsdag. Og så er der ikke mindst besøg af programvært Camilla Jane Lea. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 14. maj 2019

  Musiktjenesten tager hul for posen med dagens nyheder, og her iblandt er der nyt fra The National, James Blake og Woodstock Festival. Der bliver quizzet i verdens bedste sang-quizzen, og så er der masser af musikforslag fra lytterne. I anledning af Store Bededag, er ugens tema sange med religiøst billedsprog, og dem er der mange af! Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 13. maj 2019

  Mandagens udgave af Musiktjenesten byder på nyheder om bl.a. Guns N' Roses, der sagsøger et ølbryggeri. Du kan også høre om Florence + The Machine, der har spillet deres Game of Thrones-nummer live. Derudover er der en lytter igennem til en omgang Stop Me-quiz. Og så er der selvfølgelig fanmeldelser af Mac Demarcos nye album, Here Comes the Cowboy, der får blandende ord med på vejen. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 10. maj 2019

  I dag styrer Jacob solo slagets gang. Han fejrer bl.a. at Red Hot Chili Peppers dobbeltalbum Stadium Arcadium kan fejre 13 år. En anden fødselar er U2-forsangeren, Bono, som får en hilsen med på sin 59 års fødselsdag. Jacob vender sig også imod det danske, hvor Uffe Lorenzen i dag udgiver sit andet soloalbum, Triprapport. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 9. maj 2019

  Torsdagens udgave af Musiktjenesten byder på et besøg fra en kærkommen gæst, nemlig sangskriver og musiker Uffe Lorenzen. Han udgiver i morgen sit andet soloalbum, Trirapport, som Rune og Jacob tager en snak med Uffe om. Der er også besøg fra programvært Anders Bøtter, der kommer ind for at offentliggøre den kommende udgave af P6 Beat Elsker. Og så består dagens nyheder af Tool, Blink-182 og Woodstock Festival. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 8. maj 2019

  Musiktjenesten er igen fuldtallige, og stemningen er derfor høj. Der bliver talt om Lana El Reys seneste covernummer, Jeff Tweedy som filmstjerne, IDLES' nye single og Robert Johnsons mystiske historie. Der bliver også quizzet i stop me quizzen, og så får Rune og Jacob besøg af programvært Henrik Aagaard til en snak om, hvilken musik han lyttede til, da han var i sine unge teenage år. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 7. maj 2019

  Rune er i dag alene ved roret og navigerer Musiktjenesten sikkert igennem dagens nyheder. De består bl.a. af nye navne til festivalen Musik i Lejet, nyt materiale fra det progressive metal band Tool og et umage samarbejde mellem poppunk bandet Blink-182 og rapperen Lil Wayne. Ugens tema er musik fra lytternes konfirmationstid, og i den anledning bliver der spillet masser af udødelige klassikere. Vært: Rune Hedeman.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 30. apr. 2019

  Tirsdagens udgave er præget af festivaltilføjelser. Roskilde Festival tilføjer nemlig de sidste 10 navne til plakaten, og så smider Grøn Koncert det sidste navn på deres program. Men det handler ikke kun om festivaler; dagens udsendelse er også dedikeret til stærke frontpersoner, og Rune og Jacob spørger derfor lytterne, hvem der er den bedste frontfigur i musikverdenen. Derudover er der pop up over Malk De Koijn, og så bliver Justin Vernon og den australske rockgruppe The Church også vendt. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 29. apr. 2019

  Musiktjenesten lægger ugen ud med at hive mandagsjukeboxen frem og beder lytterne om at komme med forslag til lækre mandagsnumre. Rune og Jacob vender også nyheder fra The National, der i weekenden har fremført nye sange med Feist og Phoebe Bridgers. De taler også om Bell Orchestre, der lægger vejen forbi Aarhus Festuge til sommer, og så er der besøg fra en gammel, kær ven, nemlig Shy Ronnie. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 26. apr. 2019

  Nedtællingen til weekenden er begyndt. Og det gør Musiktjenesten med nye sange fra The Black Keys, Bruce Springsteen og Serj Tankian fra System Of a Down. Rune og Jacob kommer også i godt selskab i studiet; i første time får de besøg af programvært Casper Bach Hegstrup til en snak om lørdagens kommende P6 BEAT elsker D-A-D-udsendelse. Sidste time er det Niels 'Fez' Pedersen, der kommer forbi og bl.a. fortæller om, hvad der skal ske i dagens udgave af programmet Fezten på P6 BEAT. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 25. apr. 2019

  Torsdagens udgave af Musiktjenesten indeholder masser af fed, ny musik. Her iblandt FKA Twigs, Sum 41 og Better Oblivion Community Center. Sort Søndags programvært Anders Bøtter kigger også en tur forbi studiet for at tale om den overvældende D.A.D.-koncert på Roskilde Festival i 2000. I sidste time er der pop up over britpop bandet Blur, hvis album Parklife i dag fylder 25 år, og så bliver der også sendt en hilsen til Tom Pettys Full Moon Fever, der i går fyldte 30. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 24. apr. 2019

  I første time af onsdagens udgave af Musiktjenesten får Rune og Jacob besøg af programvært fra Henrik og Pladepusherne, Henrik Aagaard. Han fortæller om en af de bedste koncertoplevelser, han har haft med Florence + The Machine. Anden time tager hul på en stop me-quiz, imens sidste time er dedikeret til lytternes gode koncertoplevelser. Og så vendes der nyheder fra bl.a. Eagles of Death Metal og Ride. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 23. apr. 2019

  Ferien er ovre, og Musiktjenesten er igen tilbage i din dabbelademad. Der har været masser af gode musiknyheder hen over påsken, og nogle af dem tager Rune og Jacob selvfølgelig fat i. De taler bl.a. om den nye Modest Mouse single og laver fanmeldelser over Fat White Familys nye album Serfs Up! Filmklubben bliver også samlet igen. Denne gang er det Pink Floyd-dokumentaren, The Making Of Wish You Were Here, der får en tur af de tre anmeldere. Og så er der også besøg af programvært Casper Bach Hegstrup. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 12. apr. 2019

  Weekend- og feriestemningen spreder sig i dagens udgave af Musiktjenesten. Rune og Jacob holder nemlig ferie i næste uge, og de har derfor linet et ekstragodt program op. De kommer bl.a. ind forbi nyheder fra Tame Impala, Nick Cave og en omgang fanmeldelser af Chemincal Brothers' spritnye album. Der quizzes med Daniel i livsstilquizzen Hvad Lytter Lytteren Til? Og så er der besøg fra både programvært Niels 'Fez' Pedersen og Anders Bøtter, der afslører den næste udgave af P6 BEAT Elsker. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 11. apr. 2019

  Musiktjenesten fejrer i dag fødselsdag for P6 BEAT, der fylder 8 år! Jacob og Rune spørger derfor, hvilke kunstnere lytterne har lært at kende igennem kanalen. Tiden bliver også spolet tilbage til 2008 i forbindelse med, at der er nyheder fra både The Raconteurs, Yeasayer og Panda Bear. Der spoles også 24 år tilbage til udgivelsen af Pavements Wowee Zowee, og så spoler de to værter tiden endnu længere tilbage, da det i dag er 25 år siden, at Oasis udgav hittet Supersonic. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 10. apr. 2019

  I dagens udgave af Musiktjenesten vender de to værter nyheder om Bisse, Bob Dylan og J. Mascis. Der er også besøg fra musikansvarlig Casper Bach Hegstrup, der taler om, hvordan man bl.a. udvælger musik til kanalen og Karrierekanonen. I sidste time er der pop-up over den svenske rockgruppe The Hives, og så kan du høre om, hvordan Osama Bin Laden engang fik nok af Portishead. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 9. apr. 2019

  Tirsdag byder på færdiggjorte festivalprogrammer; både fra Heartland og Jelling Festival, der hver tilføjer tre nye navne til plakaterne. Det skal selvfølgelig vendes i Musiktjenesten, og så skal filmen om den chilenske sanger Victor Jara også vendes i anledning af ugens udgave af Filmklub. I sidste time quizzes der i verdens bedste quiz, og så er der to nye sange fra PJ Harvey, som der også bliver spillet klip fra. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 8. apr. 2019

  Det er endnu engang blevet ugens første dag, og derfor er mandagsjukeboxen hevet frem for at kurere en ond omgang mandags-blues. I dagens udsendelse bliver der også spillet nyt fra Courtney Barnett og Thom Yorke. Derudover bliver der quizzet i Stop Me-quizzen, og så kunne Leonard Cohens album Songs from a Room i weekenden fejre 50 års fødselsdag. Det fejrer vi selvfølgelig med en pop up over manden bag den gyldne stemme. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Fredag 5. apr. 2019

  Det i dag præcis 25 år siden, at rockikonet Kurt Cobain gik bort. Det sætter Musiktjenesten selvfølgelig fokus på i dagens udsendelse, og Rune og Jacob får derfor besøg af modeekspert Chris Pedersen, der sætter ord på Cobain ud fra et modeperspektiv. Derudover er der en ny single fra Hot Chip, og så vendes det selvfølgelig også, at Mick Jagger har været under operationskniven. Værter Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 4. apr. 2019

  I torsdagens udgave af Musiktjenesten er Rune igen kommet tilbage i studiet. Sammen leder de efter lytternes yndlings grunge-numre, imens de vender dagens nyheder. Her er bl.a. nyt fra The National samt en ny sang fra Jesper Binzer og Tim Christensen. Der er også besøg fra Sort Søndag-programvært Anders Bøtter, og sidst men ikke mindst får de besøg af to af medlemmerne fra The William Blakes. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 3. apr. 2019

  Det er igen Jacob, der er alene om slagets gang i dagens udgave af Musiktjenesten. Til gengæld er han udstyret med gode nyheder og skønne besøg. Camilla Jane Lea, fra programmet De Rigtige 90'ere, kommer forbi til en snak om grungen, og Sort Søndag-vært, Anders Bøtter, kradser hul i overfladen på den nye Rammstein-single, Deutschland. Nyhederne bliver præget af bl.a. Pixies, Green Day og The Raconteurs. Og i sidste time er der pop up over Nirvana og Kurt Cobain. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 2. apr. 2019

  I Musiktjenesten i dag kører Jacob igen solo. Til at holde ham med selskab kommer både Mer' Monitor programvært Louise Lolle og de to praktikanter Erik og Frej til en diskussion om Motley Crue-filmen, The Dirt. Der vendes også nyheder om Keith Flint, der blev begravet i fredags, og Mick Jagger, der skal igennem en hjerteoperation. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Mandag 1. apr. 2019

  Jacob er i dag alene ved knapperne og har hevet mandagsjukeboxen i studiet for at gøre ugens første dag lidt lettere for lytterne. I dagens udsendelse kommer kan omkring Rock and Roll Hall of Fame, der i fredags indviede nye medlemmer. Han spiller også nye singler fra Modest Mouse, Rammstein og Interpol. Og så er der - potentielt - gode nyheder for fans af britpopgruppen Blur. Vært: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Torsdag 28. mar. 2019

  De fleste danske festivaler har efterhånden lagt en sidste hånd på programmet. Derfor spørger Musiktjenesten lytterne om, hvilken kunstner, de har mest optur over, kommer på dansk festivaljord. Der bliver også spillet en masse spritnye singler fra både Kevin Morby, The Tallest Man on Earth og Foxygen. Og så bliver der sendt cadeau til den karismatiske musiker Ian Dury i anledningen af 19-års dagen for hans død i onsdags. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Onsdag 27. mar. 2019

  Onsdagens udgave af Musiktjenesten er præget af danske koncerter og festivaler. Roskilde Festival har nemlig lagt en sidste hånd på deres koncertprogram, og det skal Rune og Jacob selvfølgelig lige diskutere. De diskuterer også de kommende danske bands fra hiphop-pioneren Grandmaster Flash, og så kommer programvært fra De Rigtige 90'ere Camilla Jane Lea et smut forbi og holder de to værter med selskab. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  Tirsdag 26. mar. 2019

  Hos Musiktjenesten handler det i dag om festivaler; NorthSide har fuldendt deres program, og i morgen bliver Roskildes plakat offentliggjort. Vi spørger derfor, hvilket band du allerhelst vil se på spilleplanen i morgen. Der er også nyt fra Damon Albarns projekt Africa Express, og så er et dyrt kasettebånd med en profileret musiker blevet solgt. Og så er der besøg fra journalistpraktikanten Robert, der fortæller om et interview, han lavede med Bernard Sumner i weekenden. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik