Live kanaler

Cæcilies Corner

Cæcilies Corner åbner vinduet ud til verden. En tur i parken med en avis under armen, Cæcilie i ørerne og en kaffe to go, så er din lørdag på benene. Vært: Cæcilie Iburg Printzlau.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Cæcilies Corner

  Lørdag 24. jul. 2021

  Cæcilies Corner åbner vinduet ud til verden. En tur i parken med en avis under armen, Cæcilie i ørerne og en kaffe to go, så er din lørdag på benene. Vært: Cæcilie Iburg Printzlau. www.dr.dk/p8jazz (Sendt første gang 1. februar 2020).

  Musik
 • 1:56:58
  Cæcilies Corner

  Lørdag 17. jul. 2021

  Cæcilies Corner åbner vinduet ud til verden. En tur i parken med en avis under armen, Cæcilie i ørerne og en kaffe to go, så er din lørdag på benene. Vært: Cæcilie Iburg Printzlau. www.dr.dk/p8jazz (Sendt første gang 6. februar).

  Musik
 • 1:56:58
  Cæcilies Corner

  Lørdag 10. jul. 2021

  Cæcilies Corner åbner vinduet ud til verden. En tur i parken med en avis under armen, Cæcilie i ørerne og en kaffe to go, så er din lørdag på benene. Vært: Cæcilie Iburg Printzlau. www.dr.dk/p8jazz (Sendt første gang 15. maj).

  Musik
 • 1:57:00
  Cæcilies Corner

  Lørdag 3. jul. 2021

  Cæcilies Corner åbner vinduet ud til verden. En tur i parken med en avis under armen, Cæcilie i ørerne og en kaffe to go, så er din lørdag på benene. Vært: Cæcilie Iburg Printzlau. www.dr.dk/p8jazz (Sendt første gang 10. april).

  Musik