VM langt fra mors kødgryder: Det er respektløst, at maden ikke er i orden

Det er ikke udpræget tilfredshed med maden på landsholdets VM-hotel i Oldenburg.

Maden på landsholdets hotel i Oldenburg er så trist, at landstræner Klavs Bruun Jørgensen selv valgte at bringe temaet op under mandagens pressemøde.

- Det er respektløst, at den mad, spillerne skal indtage, ikke er fuldstændig i orden. At det overhovedet skal være et tema, det fatter jeg simpelthen ikke, lød den skarpe kritik fra landstræneren.

De første to dage blev der kun serveret fiskeretter til landsholdsspillerne.

Og det er simpelthen ikke godt nok, mener landstræneren.

- Det er ikke alle, der kan lide fisk. Det burde næsten være et minimumskrav, at der blev serveret to forskellige slags kød og nogle spiselige grøntsager. Det synes jeg ikke er forkælet at forlange under en turnering af den her størrelse, uddybede Klavs Bruun Jørgensen.

Indianergryde og lasagne med rosenkål

Heller ikke spillerne har altid lyst til at tage anden portion, når de har set, hvad aftensmaden byder på.

- Det er meget det samme, der kommer på bordet. Jeg kalder det nogle gange for indianergryde. De blander tingene, og nogle gange tænker jeg: ’Det er lidt mærkeligt’. Vi dør ikke af sult, men vi kunne godt tænke os noget mere kød. Hvis der er nogle, der ikke kan lide fisk, så er det bare ærgerligt, lyder det fra Kristina Kristiansen, inden hun fortsætter.

- Vi skal helst have fyldt depoterne op ved måltiderne, men mandag var det heldigvis blevet en smule bedre. Og man kan spise mange ting, så længe der er ketchup til, siger hun og smiler.

Heller ikke Mette Tranborg har alle dage spist op.

Den ene dag blev hun godt og grundigt snydt af en lasagne.

- Jeg tænkte: ’Uh, det er lækkert’. Men der havde de så puttet rester i. Der var grønkål, rosenkål og chili con carne i, fortæller hun.

Danmarks næste kamp ved VM er mod Tunesien. Den kamp spilles tirsdag klokken 20.30 og kan ses direkte på DR1.