Adios, Norge: Se kæmpebrøler sende Spanien i semifinalen mod Danmark

Kvartfinalen mellem Norge og Spanien endte i et hæsblæsende drama. Her trak Spanien det længste strå.

Der manglede blot ét enkelt sekund af kampen, da Spanien fik udlignet til 25-25.

De norske håndboldherrer var ellers foran 25-24 og i boldbesiddelse i de døende sekunder. Her burde det ikke kunne gå galt for nordmændene, men til en VM-slutrunde er intet afgjort før til allersidst.

Kampen gik i forlænget spilletid, hvor dramaet skulle afgøres på to gange fem minutter. Men nej! Heller ikke her blev kampen afgjort.

29-29 var stillingen efter de ekstra ti minutter, hvilket betød, at kampen var tvunget ud i endnu en omgang af forlænget spilletid.

Man fik næsten flashback til Danmark – Egypten ved VM-slutrunden i 2021.

Det blev dog ikke til en afgørelse i straffekastkonkurrence. Spanien formåede at vende kampbilledet og afgjorde, med nød og næppe, tingene i kampens forlængede spilletid nummer to.

Med få sekunder igen var stillingen ellers helt lige. Spanien scorede i deres afgørende angreb – og så lå presbolden pludselig i Norges hænder. Med fem sekunder igen fik Norge spillet deres højrefløj Kristian Bjørnsen fri til afslutning.

Den norske fløjspiller har braget ni mål i kassen igennem kampen, men det tiende mål måtte Bjørnsen kigge langt efter. Overtrådt – og Spanien vandt 34-35.

Se et resumé af dramaet i videoen øverst i artiklen.