Danske floorball-kvinder klar til VM

Floorballlandsholdet tabte til Norge, men er alligevel kvalificeret til VM.

Trods et nederlag er de danske spillere klar til VM. (Arkivfoto)

De danske floorballkvinder tabte i dag med 4-1 til Norge i VM-kvalifikationens sidste kamp, men er alligevel kvalificeret til VM grundet en placering som bedste treer.

Danskerne stod med gode kort på hånden inden kampen, hvor en uafgjort ville være nok til at sikre VM-billetten.

Det startede også efter planen for de danske floorballkvinder, der bragte sig foran efter knap ni minutter i første periode. Caroline Christoffersen stod for scoringen.

Herefter var det dog Norge, der tog teten, og de udlignede få minutter efter. I anden periode scorede nordmændene to gange, og i tredje og sidste periode udbyggede Norge føringen til 4-1, hvilket også blev kampens resultat.

Norge er dermed videre som gruppens toer, mens Danmark er den bedste treer i det samlede regnskab. Dermed er både Norge og Danmark sikret en billet til verdensmesterskabet, der løber af stablen i december i Neuchâtel i Schweiz.