Futsal-landsholdet slutter VM-kvalifikation af med øretæve

Danmark løb tør for kræfter og endte med et 6-2-nederlag mod Georgien.

VM-kvalifikationen endte med et klart nederlag til gruppens dukse fra Georgien.

VM-kvalifikationen for det danske futsallandshold blev bestemt ikke som håbet.

De to første kampe mod Israel og Tyskland bød på henholdsvis en uafgjort og et klart nederlag, og derfor stod det klart allerede inden danskernes sidste gruppekamp i dag mod Georgien, at Danmark ikke ville kunne kvalificere sig til det kommende verdensmesterskab.

Derfor var kampen mod førerholdet Georgien blot en, der skulle overståes.

Det bar kampen dog ikke præg af, og langt hen af vejen fulgtes de to hold ad. Men med knap 13 minutter igen fes luften ud af den danske ballon, og på bare fire minutter var 0-0 på måltavlen ændret til 4-0 i georgiernes farvør.

Det blev også 5-0, inden danskerne med knap fem minutter tilbage fik pyntet på resultatet.

Begge hold scorede yderligere en gang inden slutfløjtet, og det endte med et nederlag på 6-2 til Danmark, der dermed må vinke farvel til håbet om VM-kvalifikation.