Prøv Jonas' opskrift på "boller i karry"

I Ultra Nyt kan du i dag møde 13-årige Jonas.

Han er vild med at lave mad og har derfor startet sit eget mad-firma.

Jonas tager imod bestillinger på mad, og så leverer han retterne hjem til sine kunder.

Vi har været heldige at få fat på en af hans mange opskrifter - nemlig boller i karry.

Sådan laver du Jonas' boller i karry

Vi starter med farsen!

Pil et løg og hak det fint.

Put 500 gram hakket svinekød i en skål og tilsæt løget.

Put 3 spiseskefulde mel i skålen og enten 3 spiseskefulde mælk eller et æg.

Tilsæt også salt og peber.

Rør så farsen sammen.

Hæld vand i en gryde til det er cirka 7 centimeter fra bunden.

Put en bouillonterning med smag af kylling i vandet og lad det koge.

Form farsen som vist i videoen med en ske.

Put bollerne i vandet og lad det koge i cirka 8-10 minutter.

Videre til sovsen!

Kom 20 gram smør i en gryde og smelt det.

Put så 2 teskefulde mel og 2 teskefulde karry i.

Tilføj også en halv teske gurkemeje.

Rør det rundt med et piskeris.

Tilsæt så 3 deciliter mælk samt salt og peber og lad det koge i et par minutter.

Tag bollerne op af vandet, når de har kogt 8-10 minutter og put dem i sovsen.

Tilsæt 1,5 deciliter fløde og rør rundt.

Lad det koge ved svag varme i 15 minutter

Smag det til med salt og peber.

Kog risene, som der står på pakken.

Og voilà! Så har du en lækker omgang boller i karry!