For blød, for hård, for bagt, for rå.
Det er ikke nemt at ramme plet, når der står souffle på menuen.
Ikke desto mindre var det netop, hvad deltagerne i ’Den store bagedyst 2017’ blev kastet ud i i denne uge.
Under temaet ’nådesløse kager’ skulle de forsøge at imponere dommerne med deres eget take på den franske, luftige æggedessert. Og det gik bestemt ikke lige godt for alle (se udsendelsen her).
Den er nemlig drilsk som bare pokker, og den skal serveres straks, for den har tendens til at falde sammen.
Det lader kageguru Micki Cheng sig dog ikke slå ud af.
Han har nemlig knækket koden til den ultimative snydesouffle, som er lige så lækker og luftig i konsistensen og serveres elegant i kop som den ægte vare. Og så tager den endda kun et par minutter at lave.
En, to, tre - mikroovnsbag!
Nemt med Micki: Bagedyst edition
- •
Dessert- og bageentusiast Micki Cheng snyder i forvejen. Ugentligt viser han en pærelet udgave af en kage eller andet bagværk fra 'Den store bagedyst'.
- •
Her bliver der snydt, hacket og åbnet poser til den store guldmedalje. Eller Mesterbager-forklæde.
https://www.dr.dk/mad/opskrift/nemt-med-micki-kage-i-kop