Det er iskold vinter, og hvem drømmer ikke om en afbudsrejse til troperne.
Men hvis man ikke lige har tid eller råd, så lad dessertguru Micki Cheng hjælpe dig.
I anledning af den 'Den store bagedyst 2017’s finaleafsnit har han et tip. Det kan det godt betale sig at gøre det ordentligt, når der skal små, brune stykker af himlen på bordet.
I afsnittet kæmpede de sidste tre deltagere om vindertitlen med deres helt egne fyldte chokolader. Men den slags tager tid, og det var da også lige ved, at alle ikke kom i mål inden deadline.
Derfor har Micki en plan. Kokos! Bountystrande! Calypso!
Her viser han, hvordan man på kort tid kan lave og servere en omgang perfekte chokoladebarer med kokos til dem, man har kær - eller sig selv! - og drømme sig væk til varmere himmelstrøg.
God fornøjelse!
Nemt med Micki: Bagedyst edition
- •
Dessert- og bageentusiast Micki Cheng snyder i forvejen. Ugentligt viser han en pærelet udgave af en kage eller andet bagværk fra 'Den store bagedyst'.
- •
Her bliver der snydt, hacket og åbnet poser til den store guldmedalje. Eller Mesterbager-forklæde.
https://www.dr.dk/mad/opskrift/nemt-med-micki-chokoladebar-med-kokos