Drop dessertmareridtet: Sådan laver du Mickis mousse-mirakel

Elsket af mange og frygtet af flere. Mousse er besværligt. Men bare rolig, her viser Micki en ultranem udgave med et pift sprut. God fornøjelse!

Den er let, luftig, blød, dejlig og smager fortræffeligt.

Men lige så underskøn den kan være, lige så meget kan den også være til besvær ved at skille eller nægte at sætte sig.

Hvis du ikke har gættet det, er det mousse, vi snakker om.

Moussen er en fabelagtig dessert og stort set uundværlig i en vaskeægte mesterværkskage. Men har man ikke helt styr på husblas og æggeblommer, kan moussen udvikle sig til et uoverskueligt projekt og sandt dessertmareridt.

Dessertekspert Micki Cheng har som mission at sætte en stopper for moussekatastrofer og præstationsangst i køkkenet. Man kan nemlig godt snyde lidt og stadig ende ud med et yderst appetitligt resultat.

Inspireret af alle de spændende mousser, deltagerne i ’Den store bagedyst 2017’ har lavet gennem sæsonen, tager Micki nu skeen i egen hånd.

Se hvordan han frembringer et ultranemt, lynhurtigt og ikke mindst drøndelikat mousse-alternativ med flødelikøren, Baileys, der smager som en drøm.

Pisk, smelt, bland og smag! Velbekomme.

Nemt med Micki: Bagedyst edition

  • Dessert- og bageentusiast Micki Cheng snyder i forvejen. Ugentligt viser han en pærelet udgave af en kage eller andet bagværk fra 'Den store bagedyst'.

  • Her bliver der snydt, hacket og åbnet poser til den store guldmedalje. Eller Mesterbager-forklæde.

https://www.dr.dk/mad/opskrift/mousse-med-baileys